urantia logo

 Urantia metopi

LIANA e mail

Newsletter

Λιάνα Τελειώνη

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Η Εξέλιξη της Ψυχής - Βιβλίο & Cd με 3 διαλογισμούς

banner exelixi 1

Η Εξέλιξη της Ψυχής - 18 Διαλογισμοί σε 6 Cd

banner exelixi 2

 

Reiki- Ολοκληρωμένος Οδηγός της Γνώσης και της Άσκησης

302568 290399397654520 1609721326 n

Γαία - Το Κοσμοδρόμιο των Θεών

banner gea

Η Γνώση που Αφυπνίζει

Λιάνα Τελειώνη Βίντεο Δωρεάν Μαθήματα

2015 09 30 13 22 48.426

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Η Επιστροφή του Χριστού Δωρεάν Βιβλία

416573 413152328724682 2014103257 o

Βιβλίο από τον Ιησού Μαθήματα Θαυμάτων

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιησούς απο την Ναζαρετ

Jiddu Krishnamurti - Ο Ρόλος του Λουλουδιού

Σχετική εικόνα

Οsho - Oι Δέκα μη Εντολές

Αποτέλεσμα εικόνας για οσσο

Έκχαρτ Τόλλε Για το φόβο

Αποτέλεσμα εικόνας για εκχαρτ τολλε

Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ Δωρεάν Mαθήματα

ceb5cebdceb1cf84ceb7 cebdceb1cf84ceb6ceb5cebccf85

Κρύων: Θετικές Δηλώσεις!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για θετικές δηλώσεις

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Χορτοφαγική Ωμοφαγία!

Σχετική εικόνα

Ο νόμος της δικαιοσύνης είναι αδυσώπητος

BernarSo copy

Το Θαύμα των Χυμών

Το Θαύμα των Χυμών

Οι Top 27 Αλκαλικές Τροφές Στον Πλανήτη!

98

Γράμμα στον καρκίνο…

Ένα εμψυχωτικό αποχαιρετιστήριο γράμμα στον καρκίνο...

Το Χρήμα ως Χρέος

banner bank 1

ESM: Το μεγάλο κόλπο λεηλασίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για σημαία ευρωπαικής ένωσης

foto Liana

Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ

δια μέσου της Celia Fenn

 Πολυαγαπημένοι,

 εισέρχεστε σε μια συναρπαστική φάση στην παρούσα Μεταμορφωτική Διαδικασία του Πλανήτη σας. Επιτέλους, θα αρχίσετε να βλέπετε την Υλική Εκδήλωση του Ουρανού επί της Γης, καθώς η ισορροπία επιστρέφει πίσω στο Υλικό Πεδίο. Είστε πραγματικά Ένα, και θα αρχίσετε να δημιουργείτε Αφθονία μέσα στην Παγκόσμιά σας Κοινότητα η οποία μπορεί να μοιραστεί από όλους.

Η διαδικασία έχει ήδη ξεκινήσει, και ως αφυπνισμένοι Εργάτες του Φωτός, σας ζητείτε να βοηθήσετε κι άλλους να κατανοήσουν τις Αλλαγές και τις Μεταμορφώσεις που θα συμβούν σύντομα στον Πλανήτη σας και σε Παγκόσμια Κλίμακα. Να γνωρίζετε πως ο Κάθε ένας από Εσάς βρίσκεται ακριβώς εκεί που χρειάζεται να είναι τώρα. Μερικοί από εσάς βρίσκεστε σε θέση Ηγεσίας, και θα είναι εργασία σας να βοηθήσετε πολλούς ανθρώπους δια μέσου των αλλαγών οι οποίες θα επηρεάσουν τις ζωές κάθε ατόμου επάνω στη Γη.

Κάθε άτομο στη γη τώρα έχει συμφωνήσει, σε επίπεδο Ανώτερου Εαυτού, το επίπεδο Εγώ Ειμί, να περάσει αυτές τις αλλαγές. Ωστόσο, εσείς ως Αφυπνισμένοι Εργάτες του Φωτός, έχοντας πλήρη επίγνωση της δύναμης της πεμπτοδιαστασιακής ενέργειας με την οποία εργάζεστε, θα είστε οι Ηγέτες που θα σας ζητηθεί να καθοδηγήσετε τους ανθρώπους μέσα σε μια καινούργια αίσθηση της Κοινότητας και Συν – εργασίας.

Ναι, γνωρίζουμε ότι δεν θα είναι εύκολο, αλλά έχουμε απόλυτη πίστη σε κάθε ένα από εσάς. Όταν σας είδαμε να εγκαταλείπετε τα Αστρικά Ψυχικά σας Σπίτια και να πηγαίνετε σε ενσάρκωση στη Γη, γνωρίζαμε πως δεν θα αποτύχετε. Γνωρίζαμε ότι είχατε την Αφοσίωση, την Δύναμη και το Κίνητρο, να διασφαλίσετε πως αυτή η Μεταμόρφωση θα λάβει χώρα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Και έτσι, σας παρακολουθούμε με μεγάλη Χαρά και Πρόνοια, καθώς εισέρχεστε σε αυτήν την τελική φάση της Μεταμορφωτικής σας Εργασίας.

Καθώς οι Νέοι Κωδικοί για Υλική Αλλαγή ενεργοποιούνται μέσα στο Πλανητικό Σώμα, θα σας ζητηθεί να ασχοληθείτε με κάποιες προκλητικές ενέργειες. Καθώς το Παλιό συναντά το Καινούριο, υπάρχει πάντοτε μια αντίσταση. Αλλά Εσείς, ως Εργάτες του Φωτός και Δάσκαλοι του Φωτός, είστε εξοικειωμένοι με την διαδικασία της Μεταμόρφωσης, και γνωρίζετε πώς να παραμένετε στο κέντρο σας με Αγάπη και Ειρήνη, και να μην πέφτετε μέσα σε ενέργειες φόβου και πανικού. Γιατί πράγματι, αυτή θα είναι η εργασία σας στο μέλλον που έρχεται.

Στην οικονομική δομή της Παλαιάς γης, ένα σύστημα δημιουργείτο έτσι ώστε μερικοί να γίνουν υπερβολικά πλούσιοι, αλλά η πλειονότητα ήταν εξαθλιωμένη. Πραγματικά, αυτό επιτεύχθηκε από την σκεπτομορφή της παραπλάνησης, και δημιουργώντας μια ψευδαίσθηση έλλειψης και ανεπάρκειας η οποία δημιούργησε οικονομικό καταναγκασμό και ΄΄σκλαβιά΄΄. Σε Παγκόσμια κλίμακα, είκοσι τοις εκατό του πληθυσμού της Γης καταναλώνει ογδόντα τοις εκατό των Πλανητικών πόρων, δημιουργώντας περεταίρω ανισορροπίες και περισσότερες ψευδαισθήσεις έλλειψης και ανεπάρκειας οι οποίες επιτρέπουν την κακομεταχείριση του Πλανήτη και των Κατοίκων της.

Στην ενέργεια της Νέας Γης, το σύστημα αυτό θα αντικατασταθεί βαθμιαία από ένα άλλο ανερχόμενο σύστημα Παγκόσμιας Συν – εργασίας και Επικοινωνίας, όπου θα υπάρχει μοίρασα των Πόρων, Ικανοτήτων και Αγάπης. Και λέμε, Πολυαγαπημένοι Εργάτες του Φωτός, πως εσείς είστε οι Ηγέτες σε αυτήν τη διαδικασία. Δεν θα επιτευχθεί από τις κυβερνήσεις, από μόνες τους, συχνά έχουν επενδύσει τόσα πολλά στο ενεργειακό σύστημα της Παλαιάς Γης. Η Νέα Γη θα δημιουργηθεί από Εργάτες του Φωτός με Όραμα, Πάθος, Κίνητρα και Αφοσίωση, αλλά που έχουν επίσης την ικανότητα να δημιουργούν δομές βασισμένες στην Αγάπη, στο Μοίρασα και στην Υποστήριξη μέσα στις κοινότητές τους. Θα δημιουργούν τα μοντέλα μέσα από τα οποία η Νέα Γη θα εκδηλωθεί. 
Πολυαγαπημένοι, πολλοί από εσάς είστε ήδη δεσμευμένοι σε μια τέτοια εργασία, και πολλοί από εσάς θα κληθείτε να εργαστείτε με αυτά τα θέματα και να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό με τούτο τον τρόπο. Αλλά να γνωρίζετε επίσης, πως κάθε ένας από σας που θα σας ζητηθείνα υπηρετήσετε το Μεγαλύτερο Καλό με το να ασχοληθείτε με τούτες τις ενέργειες στις δικές σας ζωές με ένα τρόπο ισορροπημένο και γεμάτο αγάπη. Θυμηθείτε, είστε Ένα, και είστε όλοι συνδεδεμένοι, και μπορείτε να βοηθήσετε ο ένας τον άλλον να κρατήσετε την ισορροπία και να είστε καθάριοι και χωρίς φόβο καθώς αντιμετωπίζετε τις αλλαγές και τις αντιστάσεις που ίσως αναδυθούν μέσα στους ανθρώπους.

Θα υπάρξουν δύο πτυχές σε αυτήν την διαδικασία ισορροπίας. Μερικοί ίσως βιώσουν την ψευδαίσθηση της « απώλειας » καθώς η διαδικασία εξισορρόπησης παράγει φόβους « ύφεσης », « χρηματιστηριακά κραχ », « χρεοκοπία », και άλλους βαθιά ριζωμένους οικονομικούς φόβους επιβίωσης οι οποίοι θα αναδυθούν για να καθαριστούν από τις φυσικές καταγραφές του Πλανήτη και από τα φυσικά σας σώματα. Να γνωρίζετε, πολυαγαπημένοι, πως η λήξη αυτής της διαδικασίας θα σημαίνει ότι θα κερδίσετε και πάλι την Οικονομική σας Ελευθερία, και έτσι μερικές μικρές θυσίες ίσως να χρειαστεί να γίνουν. Να γνωρίζετε πως πάντοτε θα σας υποστηρίζουμε και θα σας φροντίζουμε καθώς κινήστε μέσα από τη διαδικασία της επαν – ευθυγράμμισης και της αλλαγής.

Φυσικά, η πρόκληση μπορεί να έρθει επίσης με ένα άλλο τρόπο. Αυτοί που δεν είχαν ποτέ

αφθονία μπορεί ξαφνικά να βρεθούν σε μια κατάσταση διαχείρισης πόρων για ομάδες ανθρώπων, η οποία θα απαιτεί οικονομική οξύνοια και ικανότητες τις οποίες θα χρειαστεί να μάθουν. Έτσι, το θέμα μπορεί να μην είναι η απώλεια, αλλά το πώς να χειρίζεστε αποτελεσματικά πόρους μεγάλης κλίμακας έτσι ώστε οι άνθρωποι να επωφελούνται με ένα υλικό τρόπο. 
Καθώς περνάτε μέσα από τις αλλαγές αυτές και καθώς μαθαίνετε νέες ικανότητες, θα χρειαστείτε να έλκετε την Αρσενική Σεληνιακή ενέργεια. Εργαστείτε με Ηπιότητα, Αγάπη και Συμπόνια, αλλά να είστε οργανωμένοι και δομημένοι, γειωμένοι και πρακτικοί. Ήρθε η ώρα να γειώσετε τα όνειρά σας σε εκδήλωση με τη βοήθεια αυτής της νέας ενέργειας! 
Έχετε τις Ικανότητες!

Θυμηθείτε, πολυαγαπημένοι, έχετε όλες τις ικανότητες του Δασκάλου του Φωτός, να σας βοηθούν σε αυτήν την διαδικασία.

•    Γνωρίζετε πως να δημιουργείτε και να εκδηλώνετε αυτά που χρειάζεστε μέσω Πρόθεσης, Εστίασης και Γείωσης.

•    Γνωρίζετε πώς να αντιμετωπίσετε τις ψευδαισθήσεις που δημιουργεί ο φόβος, αισθήματα όπως πανικός, συνείδηση καταστροφής, ανησυχία και κατάθλιψη. Μείνετε εστιασμένοι στην Καρδιά σας, με Ανιδιοτελή Αγάπη και Εμπιστοσύνη. Να γνωρίζετε πως όλα είναι Εντάξει.

•    Γνωρίζετε πώς να βρίσκεστε στην Καρδιά σας και να βιώνετε την Αφθονία, την Αγάπη, τη Χαρά και την Ειρήνη που είναι πάντοτε διαθέσιμα σε όλους σας καθώς βιώνετε τη Θεϊκή σας Εγώ Ειμί ουσία. Δεν χρειάζεστε ποτέ το φόβο της έλλειψης και της απώλειας. 
Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ

 δια μέσου της Celia Fenn

 WWW.UrantiaCenter.gr

 Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν

και διανέμονται ελεύθερα, αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις

“Copyright © www.urantiacenter.gr“.

banner oikogenia

banner paragelies 2 1

Χρήστος Κιτσινάμας

Christos

info@urantiacenter.gr

Κιν. 697 4820 269

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

      kryon Hellas 

facebook

  

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Η Μετάβαση του Πλανήτη στη Νέα Γη

10427315 10152763893429232 1753279288421328215 n

Παράλληλη Γη

fullmoon

Επαφή με τους Πνευματικούς σας Οδηγούς

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιά διαλογισμός

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

«Τα Χαρακτηριστικά του Κομιστή Σπίρτων»

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Σχετική εικόνα

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Το Νόημα της Ζωής – Ποιοι Είστε – Το Μεγάλο Σχέδιο

ob eb0c46 11209410 518718224960138 2187445786763 1

Ταξίδια ψυχής!

220px Psyche et LAmour

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Οι ενέργειες της Νέας Γης

Αγρογλυφικά

aa6903b5b0d3b96bcdc5 1428191680

Το Ιερό συμβολαιό μας

iero simvolaio

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Η Αλήθεια για τους Αγγέλους

Angel of Light

Η βασιλεία των ουρανών

550 334 230193

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1

"Γειωτές" της Ενέργειας

agioy pneymatos

Αρχάγγελος Μιχαήλ Διαλογισμός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρχαγγελος Μιχαήλ

Η Επταετία της Κάθαρσης

Fφωτια

Ζώντας στην 5η Διάσταση

5278144 lg

Και τον Θεό ποιος τον έκανε;

0000

«Εγώ Ειμί ο Ων»

Moses41

Θεέ μου, Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;

robert powell1 570 776x600

Eίναι πολύ σημαντικό να ακυρώσετε το κάρμα σας!!!

«Προσδιορισμός της Γηραιάς Ψυχής»

indians1

Γνωρίζετε πόσο γραμμικοί είστε;

Δαυίδ ο αγαπητός...

Άνοιγμα Ιερού Χώρου

Σχετική εικόνα

Τι είναι τα Ζώα Δύναμης

Αποτέλεσμα εικόνας για power animal

Νότος: Φίδι

Αποτέλεσμα εικόνας για φίδι

Δύση: Ιαγουάρος (τζάγκουαρ)

 Αποτέλεσμα εικόνας για Ιαγουάρος Τζαγκουαρ

Βορράς: Κολιμπρί

Αποτέλεσμα εικόνας για κολιμπρί

Ανατολή: Αετός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αετός