urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

DΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ metatron

Χαιρετισμούς ! 

Είμαι ο Μέτατρον, ο Άρχοντας Του Φωτός και χαιρετώ τον καθένα από εσάς ως έναν φορέα της ανιδιοτελούς αγάπης.

Πολλές βασικές βάρδιες επιταχύνονται καθώς μπαίνετε στα μέσα του 2013 , στο Πρώτο Έτος Της Νέας Γης. Πράγματι, εισέρχεστε σε μια αναγέννηση! 

Πολλά σημεία του απείρου σε όλο τον πλανήτη αλλάζουν, αναγεννιούνται και επαναπροσδιορίζονται σε μια νέα ισχύ που επιτρέπει στην ανάληψη της Γης να είναι το μέσο της Αναλήψεως της Ανθρωπότητας.     Αυτό έχει εξουσιοδοτηθεί από το Κρυστάλλινο Πλέγμα 144, το οποίο λειτουργεί πλέον σε μια αφάνταστη απήχηση. Απ' το 2013 και μετά, σε μια διαδικασία 7 χρόνων, πολλές Ισχυρές Αρχές θα ξαναγεννηθούν, θα μετατοπιστούν και θα αναλάβουν έναν νέο διευρυμένο ρόλο. Άλλοι θα μειωθούν σε ισχύ, έχοντας ολοκληρώσει τους ρόλους που έχουν τώρα αλλάξει. Κάποιοι που ήταν μάλλον αδρανείς θα γίνουν πιο ενεργοί. Κάποιοι που ήταν οι κύριες γεννήτριες θα γίνουν δορυφόροι υποστήριξης. Αλλά δεν νομίζω ότι μια αλλαγή στους ρόλους μειώνει τη ζωτική σημασία του κάθε κόμβου, καθώς οι αλλαγές στην ιεραρχία δικτύωσης, για την εν λόγω μετάβαση, ήταν πάντα στο μοτίβο του νόμου των κύκλων.

Αρμονική ταλάντωση των χρονικών Ολογραμμάτων

Οι Κυκλικές ενέργειες των εποχών του χρόνου προσελκύουν κατά τον ίδιο τρόπο, όπως όλα τις δονήσεις. Κατά συνέπεια, οι ενέργειες που μπορούν να ονομαστούν Φωτισμένες Γενιές είναι αυτές που σθεναρά τροφοδοτούν το σημερινό στάδιο της Νέας Γης. Αυτό λογικά συμβαίνει στα ανοίγματα των πυλών αυτών των περιόδων και κομβικών σημείων.

Υπάρχουν συγκεκριμένα σημεία επανεμφάνισης που είναι τώρα αφιερωμένα στην εκ νέου ανακάλυψη της μεγάλης και της μεγαλύτερης αλήθειας, μια κωδικοποιημένη Άπειρη Α-λήθεια μέσα σε μια πύλη Φωτός, μια άπειρη δέσμη φωτός.

Η Επανεμφάνιση του Χρυσού - Ελληνικού Φωτός

Ένας τομέας που περιέχει τα σημεία της ενέργειας που έχουν μεγάλη σημασία είναι η περιοχή που έχει  τεθεί ως Ελλάδα. Είναι μια χώρα με απίστευτη ενέργεια και η Γη των πυλών του χρόνου.

Κύριοι (Masters), θα σας πω ότι: η Χρυσή Εποχή της φώτισης που συνέβη στην Ελλάδα είναι ευθυγραμμισμένη με την παρούσα εποχή. Αυτό φέρνει επιπτώσεις και πλεονεκτήματα που είναι απαραίτητα αυτή τη στιγμή. 

Αυτός είναι ο λόγος που έχουμε κατευθύνει το κανάλι να πάει προς τα εκεί και γιατί τόσοι πολλοί από εσάς κληθήκατε  σε αυτή την περιοχή. Οι μέγα πύλες της Ελλάδας Αναγεννιούνται με την ζωντάνια Του Φωτός, με κώδικες και αφάνταστη ενέργεια ανάτασης. Αυτό που διαφοροποιεί τα ενεργειακά σημεία στην Ελλάδα είναι οι δημιουργικοί κώδικες που ενισχύουν τις πτυχές της ελευθερίας, της έκφρασης της ζωής, τον αισθησιασμό, την καλλιτεχνική έκφραση και η ενίσχυση της κατανόησης των επιστημών. Μια ενέργεια που αποπνέει χαρά και αφαιρεί τις παραμέτρους που μπλοκάρουν την υγιεινή ευδαιμονία, τη ζωτικότητα της ζωής που είναι τώρα διαθέσιμη για ενσωμάτωση στις Μεγάλες - πύλες της Ελλάδας. 

Είναι καιρός να ξαναβρείτε το πάθος και η χαρά, όπως είχαν οι Δάσκαλοι της Χρυσής Γενιάς. Είναι καιρός να επανακτήσετε την ισορροπία. Η ζωή δεν είναι γραφτό να βρίσκεται μόνο στην εργασία, απεναντίας, ο πλούτος της ευημερίας περιέχετε μέσα στην ευδαιμονία σας. 

Ενεργειακές Πύλες Της Ζωής 

Η Ελλάδα είναι γεμάτη ενέργεια της ζωής και εξαιρετικά ζωντανή, και έχει αναγνωριστεί για τις δίνες των μοναδικών αστροπυλών Της και Ισχυρών Κόμβων, από την εποχή της Mu, της Ατλαντίδας, Hyperborea, Thule και Rama. 

Καλλιτέχνες, πολιτικοί ηγέτες, μουσικοί, συνθέτες, συγγραφείς, φιλόσοφοι, προφήτες και ιεροί μοναχοί, μάντεις, οραματιστές, ιέρειες και ιερείς αποίκισαν και έκαναν προσκυνήματα σε συγκεκριμένα σημεία στην Ελλάδα. Όλα με μεγάλο σκοπό! 

Η Αρχαία Ελλάδα αναγνωρίστηκε ως η αξία  επανακαθορισμού, σε αυτές τις πύλες. Ο πλανήτης περιέχει πολλά δονητικά συγκροτήματα πυλών, αλλά μόνο 2 αναφέρονται ως «Navals». Αυτό συμβαίνει γιατί στους Δελφούς - Ελλάδα και στο Rapa Nui (Νησί του Πάσχα) εκτός του ότι είναι Αστροπύλες «Stargates», είναι οι κύριοι αγωγοί της κωδικοποιημένης δύναμης ζωής, που ονομάζονται Akash ή Συνείδησιακές μονάδες! 

Μόνο 2 σημεία στον πλανήτη, στους Δελφούς και στο στο Νησί του Πάσχα έχουν ονομαστεί τα «ναβελίνων» [‘Navels’ ] Του πλανήτη από τους αρχαίους χρόνους. 

Οι Ναβελίν είναι Ομφάλιοι[‘Umbilical’s], αγωγοί τροφής - δύναμης,  της ζωής! Αυτές οι 2 Μέγα ισχυρές θέσεις είναι πρωτογενής πύλες συγχρονισμού, για το νότιο και το βόρειο ημισφαίριο αντίστοιχα. 

Τόσο οι Δελφοί όσο και το Νησί του Πάσχα έχουν αναλάβει ζωτικό ρόλο στην ανανέωση της ενέργειας-συντονισμού, κατά το πρώτο έτος της Νέας Γης. Και οι δύο είναι ομόλογες και να εργάζονται σε συνδυασμό. Οι Δελφοί είναι το παλλόμενο τσάκρα της καρδιάς και το  φρύδι της Γαίας για το βόρειο ημισφαίριο, όπως είναι και το Νησί του Πάσχα για το νότιο ημισφαίριο στον πλανήτη.

Η Αναγέννηση της Χαράς και τα 4 βασικά σημεία της Ιερής Ελλάδα 

Η Ακρόπολη, τα Μετέωρα, η Πάτμος και οι Δελφοί είναι 4 μέγα θέσεις εξουσίας που μεταφέρουν την ενέργεια της ανανέωσης και αναγέννησης της Νέας Γης. Η Αναγέννηση είναι πράγματι η σωστή περιγραφή της θέσεων αυτών, γιατί είναι η επανενεργοποίηση μετά από ένα λήθαργο για να φέρει την πλήρη ενέργεια της Χρυσής Εποχής!

Όσοι από εσάς ήσασταν μέρος της Χρυσής Εποχής θα βρείτε μια ανανεωμένη χαρά της ζωής μέσα σε αυτές τις πύλες .... Θα ανακαλύψετε μέρος σας ..... που είχε ίσως  χαθεί.  

Μετά από πολλές ζωές εργασίας προς την πλανητική ανάληψη, πολλές ψυχές Δάσκαλων έγινε τόσο θερμά αφιερωμένοι στην χειρονακτική  εργασία και ξέχασαν να «μυρίσουν τα τριαντάφυλλα». Η ψυχική εστίαση έγινε τόσο εγκλωβισμένη ώστε η ικανότητα να απολαμβάνουν τη ζωή μειώθηκε. Η Ισορροπία χάθηκε. Αυτό ήταν ένα μικρό κενό που  επηρέασε επίσης, την εμφάνιση των θρησκειών που εμφανίστηκαν μετά την πτώση της Χρυσής Εποχής ..... 

Αυτό που όριζε η ενέργεια των Ελλήνων της Χρυσής Εποχής, ήταν μια αίσθηση της ζωντανής χαράς και η ικανότητα να αγαπούν τη στιγμή σε ένα πολιτιστικό περιβάλλον της ανεμπόδιστης πραγματικής ελευθερίας. Με αυτή την όψη, η κοινωνία της Χρυσής Εποχής στην Ελλάδα ήταν για ένα σύντομο χρονικό διάστημα μερικών αιώνων, ένα «Camelot» του είδους, μια εύφορη φάση που αντιπροσώπευε ένα κοινωνικό πλέγμα που με πολλούς τρόπους ήταν πολύ πιο ικανό να επιτρέπει σε κάποιον την αισθητική και αισθησιακή εκτίμηση, να απολαύσει και να χαρεί την ζωή στην τρέχουσα κοινωνία σας. 

Οι Έλληνες της Χρυσής Εποχής ήταν ως κοινωνία, περισσότερο ικανοί να γελούν, να κλαίνε και να εκφράζουν όλες τις συναισθηματικές αισθήσεις χωρίς κρίση ή πολιτιστικές επιβαλλόμενες ενοχές και πιέσεις. Καθένας ήταν σε θέση να καθορίσει τις διάφορες παραμέτρους πιο ελεύθερα και να αποφασίζει μόνος του το πώς να εκφραστεί στην ευρεία εκτεταμένη εξερεύνηση της ζωής. Υπήρχε και μια υπέροχη ευδαιμονία και  ομορφιά σε αυτές τις ατομικές ελευθερίες που έχει χαθεί για πολλούς. Αυτή ήταν πράγματι η ενέργεια της ευφορίας της Λεμουρίας και του Ποσειδώνα, και επέτρεψε μια πιο χαρούμενη ζωή για να ανακαλύψει κανείς , όχι μόνο την διάνοιά του, αλλά και τη δημιουργική ευτυχία και το πάθος του ... και να ζήσει ελεύθερα.  

Και θα σας πω, η δυνατότητα να απολαύσετε την μακάρια χαρά και το πάθος, που είναι διαθέσιμα σε κάθε στιγμή, είναι η υγιεινή ποιοτική υψηλότερη διάσταση και η μοναδική που οι αυστηροί πολιτισμοί  έχουν υπόψη σε κάποιο βαθμό, ως ηδονιστικές απολαύσεις, ανάξιες της πνευματικότητας.

Σας λέω οτι πνευματικότητα δεν είναι κατηφής, ούτε είναι γραφτό να γίνει. Η αγάπη είναι ευτυχία, είναι μεγαλείο!

 Είναι μια αίσθηση ευεξίας που ενσωματώνει κατάλληλα την απέραντη απόσταση από το εκστατικό πάθος. 

Στις πύλες της αναγέννησης θα ανακαλύψετε ξανά τη μακάρια πτυχή της αμέριμνης ευθυμίας και χαράς μέσα στον εαυτό, γιατί μέσα σ' αυτές τις πύλες είναι οι ολογραφικές εποχές του χρόνου στον τομέα του ''Αιώνιου Τώρα'' του ταυτόσημου χρόνου της Χρυσής Εποχής που εξακολουθούν να υπάρχουν στο απόλυτο. Μπορείτε να συγχωνευθείτε με αυτή την πτυχή σε αυτές τις πύλες του χρόνου .... και υπάρχει μια πιο προηγμένη σοφία σε αυτή την πτυχή σας. Σε πολλούς από τους παρόντες πολιτισμούς σας, ξέρουν πώς να εργαστούν, αλλά όχι πως να  ζήσουν με χαρά!  

Οι πατριαρχικές θρησκείες που προέκυψαν μετά τον πρώτο αιώνα έγιναν από πολλές απόψεις ένας μηχανισμός ελέγχου που χρησιμοποιείται ο φόβος, η κρίση και η ενοχή για να επικεντρωθείτε στο σταθερό πειθαρχημένο δόγμα που δεν θεωρεί καμία ευχαρίστηση σωστή, καμία ανοχή ως ενότητα με το «Θεό». Πολλοί από εσάς πέρασαν μετέπειτα ζωές σε μοναστήρια και μονές καλογραιών, όπου κανείς δεν χαμογέλασε. Αυτή δεν ήταν η υψηλή συχνότητα της Λεμουρίας, του Ποσειδώνα και της Χρυσής  Ελλάδας. Το Πνεύμα δεν είναι μελαγχολικό, δεν είναι ντροπή. Το Πνεύμα είναι η ευδαιμονία ο ενθουσιασμός και η έκσταση. 

Η Ακρόπολη και Παρθενώνα 

Η Ελληνική Ακρόπολη των Αθηνών είναι Ένας αιώνιος Ναός του Φωτός. Ο Παρθενώνας στην κορυφή της Ακρόπολης είναι πολυδιάστατος, με ιερή γεωμετρική δομή. Αυτή η φάση ονομάστηκε, η Χρυσή Εποχή Της Ελλάδας, οι έννοια της δημοκρατίας φανερώθηκε.  

Σχεδόν το σύνολο των Ψυχών που  ήταν παρούσες σε μεγάλους αριθμούς στην Αρχαία Ελλάδα όρισε το «δίκαιο του ενός» κατά τα πρώτα στάδια της Mu, Ράμα, Hyperborea και της Ατλαντίδας. Το δίκαιο του ενός αυτής της ομάδας ψυχών, επίσης, μετενσαρκωθήκαν σε μάζες για παραμονή στην Ελλάδα αμέσως μετά την θλιβερή διάλυση της Ατλαντίδας και πάλι στην Ελληνική φάση που ονομάστηκε η Χρυσή Εποχή. Πολλοί Αναληφθέντες Δάσκαλοι ήταν παρόντες κατά τη διάρκεια αυτής της πολύ ιδιαίτερης στιγμής, συμπεριλαμβανομένων των επιλεγμένων ενσαρκώσεων της εμφάνισης του Πυθαγόρα, του Πλάτωνα, του Αριστοτέλη, του Ιπποκράτη, και του Σωκράτη .

Θα προσθέσω ότι όλοι έλαβαν την ενέργεια του Διαφωτισμού από τις μοναδικές και εντελώς εκπληκτικές Μέγα-πύλες της Ελλάδας, όπως είναι η Ακρόπολη στην Αθήνα, οι Δελφοί, η Πάτμος και τα Μετέωρα. Η Κλασική Αθήνα της Χρυσής Εποχής είδε την άνοδο της ως  ένα επίτευγμα, απαράμιλλο στην ιστορία της Ευρώπης. Ο Περικλής, ο Αισχύλος, ο Σοφοκλής, ο  Πλάτωνας, ο Δημοσθένης και ο Πραξιτέλης αντιπροσωπεύουν μόνο μερικούς από τους πολιτικούς και φιλοσόφους, συγγραφείς και ρήτορες, ιστορικούς και καλλιτέχνες που άκμασαν εκεί τον 5ο και 4ο π.Χ. αιώνα, οι οποίοι είδαν τη δημιουργία της τέχνης και τη φιλοσοφία που η ανθρωπότητα εξακολουθεί να θεωρεί το υψηλότερο επίτευγμα σε αυτές τις κατηγορίες. Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι κατά την ίδια χρονική στιγμή, μια αναγέννηση της ελπίδας συνέβαινε και στην Ινδία, με την εμφάνιση της ενέργειας του Βούδα / Siddhartha.  

Σας λέμε ότι αυτή η «δημοκρατική έκφραση» άρχισε και είναι εμπνευσμένη από τις παρθένες πύλες των Δελφών και το Φως του Ναού της Ακρόπολης. Όντως, αυτές είναι κωδικοποιημένες πύλες της ελευθερίας και δημιουργικής έκφρασης , με πολλές πτυχές. Μπορεί να είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι μεταξύ πολλών, αυτοί που οδήγησαν τις αμερικανικές και γαλλικές επαναστάσεις ήταν Έλληνες Διδάσκαλοι Της Χρυσής Εποχής! 

Πολλοί από τους «ιδρυτές» των Ηνωμένων Πολιτειών, συμπεριλαμβανομένου του Thomas Jefferson και ο Benjamin Franklin , ήταν μεταξύ των φιλοσοφικών πολιτικών που διαμόρφωσαν αναμφισβήτητα το πρώτο μοντέλο Ατλαντικού δημοκρατικού κράτους της Ελλάδας. Δεν είναι τυχαίο γεγονός ότι και οι δύο ήταν "Ανδρες της αναγέννησης », έχοντας αναπτύξει μεγάλη διάνοια στη φιλοσοφία, την επιστήμη, καθώς και πολιτικές επιθυμίες για να σχηματίσουν ένα νέο μοντέλο διακυβέρνησης.  

Μετά την πτώση του Ποσειδώνα, η αναγέννηση της δημοκρατίας συνέβη στην πύλη της Ακρόπολης.  Ο Κλεισθένης, ένας Αθηναίος ευγενής στην Αρχαία Ελλάδα, οδήγησε τους πολίτες του κράτους της Αθήνας σε αποκατάσταση, της πρώτη δημοκρατικής επανάστασης του Ατλαντικού Κόσμου. Και παρόλο που δεν ήταν άψογη, ήταν ένα ισχυρό βήμα προς τα εμπρός. Ξεκίνησε, όταν οι άνθρωποι μαζεύτηκαν στην πύλη της Ακρόπολης. Πραγματικά, από τα πολλά δώρα που πέρασαν από τους Αθηναίους, όπως η φιλοσοφία, το θέατρο, τη ζωγραφική, τη γλυπτική και την αρχιτεκτονική, κανένα δεν είναι πιο επίκαιρο , παρά η νεοεκλεγείσα μορφή διακυβέρνησης: τη δημοκρατία, την ελευθερία και τους κανόνες από τους ανθρώπους. Θα σας πω ότι οι κωδικοί της ελευθερίας, του δικαιώματος της χαράς και η επιδίωξη της ευτυχίας είναι κωδικοποιημένα στο Φως της πύλης του ναού της Ακρόπολης.  

Η πολυπλοκότητα του όρους Παρνασσού & των Δελφών είναι ένα από τα πιο ισχυρά δονητικά συγκροτήματα πυλών στον πλανήτη. Οι Δελφοί είναι μία από τις δύο πύλες λώροι της γης, πράγμα που σημαίνει ότι η δύναμη της ζωής που μεταδίδεται απευθείας στην πύλη βρίσκεται στο όρος Παρνασσός. Η δύναμη της ζωής είναι κωδικοποιημένη, διανέμεται και διαδίδεται Αξονικά σε άλλους δικτυακούς τόπους και κόμβους στον πλανήτη.

Οι Δελφοί είναι ένα σημείο υπερχείλισης της Δημιουργικότητας και του Φωτός. 

Είναι ένα πλανητικό κέντρο. Το Φως στην πύλη των Δελφών είναι η επιστροφή στην θετή  συνοχή μετά από μια περίοδο λήθαργου. Αυτή η αναγέννηση και η επέκταση είναι ένα χαρακτηριστικό του κρυσταλλικού πλέγματος 144. Οι παλμοί της Πύλης Των Δελφών, είναι σαν ένα στρόβιλος, όπως είναι ένα οκτάεδρο ενέργειας που συνδέει το Κοσμικό με το πλανητικό, σε όλες τις εκδόσεις του Omniverse και Omni-Γη. Είναι κατά συνέπεια μια χρονοπύλη καθώς και αστροπύλη. Υπάρχει ένας Om-παλμός (δόνηση) ακριβώς πάνω από την ικανότητα υποδοχής του φυσικού αυτιού, στους Δελφούς. 

Αυτό χρησιμεύει για την ευθυγράμμιση του συστήματος των chakras, στην εκ νέου ενεργοποίηση του αυρικού πεδίου και άνοιγμα του κωνοειδούς του είδους! 

Το Μαντείο των Δελφών 

Οι Δελφοί έχουν μια απαράμιλλη ικανότητα να επιτρέπουν το όραμα, στις πολυδιάστατες σφαίρες. Οι Κοσμικές ευθυγραμμίσεις και οι χερσαίες πηγές, όλα καλοπροαίρετα δημιουργούν ένα μείγμα ενός ενεργητικού κοκτέιλ που έχει αναγνωριστεί από την αρχή των ανθρωπιστικών ταξιδιών στη Γη. Υπάρχουν τρεις μέγα (επιφάνειες) Leylines που ξεπερνούν και τέμνονται στο όρος Παρνασσός, καθώς και εννέα αιθερικές τρέχουσες γραμμές που σχηματίζουν τη συνδεσιμότητα με άλλες σφαίρες, με την Κοίλη Γη και άλλα χρονικά ολογράμματα. Υπάρχει ένα ολογραφικό ένθετο που επιτρέπει την ενεργειακή επέκταση, που στεγάζει τους καλοπροαίρετους Αγγέλους, Θεότητες και τις μορφές Δεβικών Διδασκάλων όντων Φωτός. 

Το Όρος Παρνασσός έχει θερμικούς και τεκτονικούς παλμούς που ευθυγραμμίζονται με τους αστρονομικούς αστερισμούς και συσχετίζονται με συγκεκριμένες φάσεις της σελήνης που κοσμούν την ενέργεια της περιοχής σε χρονικές ακολουθίες λαμπρής κρυσταλλικής συνοχής, Θήτα. Η κοινωνία των προφητών και οι χρησμοί, ήταν συναρτημένη με την γνώση αυτών των δονητικών φάσεων, εξαιρετικής ευκρίνεια. Τα νερά και οι ατμοί που αναδύονται εδώ, περιέχουν επίσης ψυχοτροπικά χαρακτηριστικά που διευκολύνουν και επιτρέπουν την είσοδο σε υψηλότερες σφαίρες και παράλληλες διαστάσεις.  

Αυτά συνδυάζονται με έναν ασυνήθιστο τρόπο, για να καταστεί δυνατή η εμπειρία οραματισμού. Είναι ακριβώς γιατί το «Oracle» ήταν επικεντρωμένο στην Πύλη των Δελφών. 

Τιτάνες & Δελφοί - Πλήρες Φωτοφάσμα [Full Spectrum]  

Τα πραγματικά μοναδικά χαρακτηριστικά του όρους Παρνασσός και ο κεντρικός πυρήνας του, η κατά μήκος κλίση του στους Δελφούς,  είναι εξαιρετικά πολύπλοκη, εξαιρετικά ισχυρό και πολυεπίπεδο. Το φάσμα της ενέργειας είναι εξαιρετικά εκτεταμένο και περιέχει μέσα του συντονισμένους αιθερικούς κόσμους που είναι πέρα από τη φαντασία σας. 

Οι Άγγελοι και τα Όντα Του Φωτός ως  μορφές σκέψης που ονομάζονται Τιτάνες υπάρχουν σε κινούμενη ζωτικότητα, όπως κάνουν όλες οι μορφές του στοιχειακού Βασίλειου, Ντέβας και τα παρόμοια. Οι Δελφοί είναι μια εκπληκτική ισχυρή πύλη μέσα στα εσωτερικά βασίλεια της Γης και εξίσου στηρίζει και επιτρέπει την παρουσία του ιερού δράκου, των Διδασκάλων, της kundalini, των πλανητικών ενεργειών και όλου του εσωτερικού κόσμου της Εσωτερικής (omni) Γης .   

Λάβετε υπόψη ότι η κοσμολογικοί Μύθοι στην Αρχαία Ελλάδα, παράλληλα με πολλούς τρόπους, με τους πολιτισμούς της Αιγύπτου και της Ατλαντίδος. Ο Osiris ονομάστηκε Διόνυσος από τους Έλληνες, και στην πραγματικότητα, οι Ελληνικές (Ceres, Bacchus), Αιγυπτιακές (Ίσις και Όσιρις) μυθολογίες όλων  προήλθαν από έναν κοινό προγονικό μύθο.)   

Εκείνοι που είχαν χαρακτηριστεί «Τιτάνες», πράγματι υπήρχαν, αν και ο τρέχον μύθος είναι πολύ σκεβρωμένος μέσα από τα τεράστια νέφη του γραμμικού χρόνου και χάνονται οι αρχικές αλήθειες και έχουν εξελιχθεί σε κάπως ασύμμετρη γνώση και χρησιμεύουν απλώς ως μύθοι στην παρούσα φάση. 

Η μεταφορά (αλληγορία) Του Απόλλωνα (Έλληνας Θεός του Φωτός), κατακτώντας το μεγάλο δράκο ή το φίδι στους Δελφούς είναι το αληθινό νόημα τους , η ένωση των υψηλότερη διαστάσεων με τις Γήινες διαστάσεις εντός της πύλης των Δελφών. 

Το Κωνοειδές - Ναυτικό Κέντρο & ο Βάκχος. 

Οι αρχαίοι Έλληνες τοποθέτησαν τα μαντικά κέντρα και εξέχοντες ιερούς τόπους, σύμφωνα με τις ίδιες γεωμετρικές αρχές, όπως οι Αιγύπτιοι. Αυτό ήταν στην πραγματικότητα γνώση που αναπτύχθηκε στην Ατλαντίδα  από τους ιερείς επιστήμονες και ιέρειες του «Νόμου Του Ενός». Αλλά οι Ιεροί Τόποι, δεν αναγνωρίζονταν μόνο από την τοποθέτηση τους στο δίκτυο αλλά και από την ορυκτολογία που αναδιδόταν και ενίσχυαν τους τομείς της ενέργειας και τις χερσαίες δυνάμεις. Όπως σας έχουμε πει, οι Δελφοί αναγνωρίστηκαν από άλλες προηγμένες κοινωνίες πολύ πριν από την Χρυσή Εποχή της Ελλάδα.   

Υπάρχει μια απόλυτη σχέση ανάμεσα στους Δελφούς και των Ελληνικών Ελευσίνιων Μυστηρίων , σχολείων και παραδόσεων. Οι Δελφοί είναι η πύλη που αναφέρεται στα ελληνικά Ελευσίνια μυστήρια με ζωντανές περιγραφές για εσωτερική και εξωτερική διαστατική πραγματικότητα. 

Ο Έλληνας Θεός Bacchus είναι απολύτως βασισμένος  στους Δελφούς και εμφανίζεται με κωνοειδή μορφή (που ξεπερνάει το πρόσωπο) και θεωρήθηκε ο φύλακας της μετατροπής της ανάστασης και του οράματος. 

Πολλοί από τους μεγάλους Δασκάλους, όπως ο Πλάτωνας, ο Πυθαγόρας, ο Σωκράτης και ο Αριστοτέλης ήταν μύστες των Ελευσίνιων Μυστικών Σχολείων  και αυτή η μυστική κοινωνία που εμπλέκονταν οι ίδιοι σε απόλυτες βαθιές τελετουργίες στους Δελφούς και άλλες περιοχές με πύλες - οραματισμού στην Ελλάδα, που επιτρεπόταν για να μπορεί να χαρακτηριστεί μια βαθιά κωνοειδής έναρξη στις υψηλότερες σφαίρες και σε άλλες διαστατικές πραγματικότητες.  

Απόλλων και οι Μούσες των Δελφών

Η ενέργεια Του Απόλλωνα είναι αγκυροβολημένη στους Δελφούς, όπως είναι οι ενέργειες που εκπροσωπούνται από τις εννέα Μούσες της δημιουργικότητας. Ο Απόλλων είναι πράγματι ένα Avatar ή αγγελική ύπαρξη και μεταφέρει την ενέργεια των δύο Αρχάγγελων, Του Μέτατρον και Του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, όπως οριζόταν από την Χριστιανική  ονοματολογία. Ο Θωθ της πηγής Metatronic, ονομάσθηκε Ερμής [Hermes] από τους αρχαίους Έλληνες. Ο Πυθαγόρας ήταν πράγματι μια φυσική εκδήλωση του Απόλλωνα. (Στο πλαίσιο των ενεργειών των Δελφών και της Πάτμου / Πυθαγόρα, και οι δύο είναι παρόντες.)   

Το Ιερό των Δελφών θεωρείται ότι είναι η κατοικία των Μουσών και ως εκ τούτου, το σπίτι της μουσικής, της επιστήμης, της ποίηση, της τέχνης, του θεάτρου και του τραγουδιού. Οι Δελφοί είναι το προσκύνημα για όλους όσους αναζητούν την έμπνευση και το δώρο της δημιουργικότητας και του οράματος. 

Οι Δελφοί έχουν αναγνωριστεί ως μία από τις δύο μέγα πύλες της Γης, Πλανητικό Naval,  ότι είναι λευκές τρύπες - Αστροπύλες  Της Δημιουργικής Θείας Πηγής Της κωδικοποίησης. Αυτό που προσφέρεται στους Δελφούς, στο πλαίσιο των ισχυρών πυλών είναι στην ουσία μια πνευματική αναγέννηση, μια αναγέννηση με τους νέους κωδικούς της νέας Γης. Οι Αρχαίοι Έλληνες καλλιτέχνες, μουσικοί και συγγραφείς όλων έκαναν προσκυνήματα στους Δελφούς και στον Όλυμπο για να λάβουν την αρχική έμπνευση και τις κύριες ιδέες για τα έργα, την μουσική, το θέατρο και τη λογοτεχνία. Οι Δελφοί είναι μια από τις πιο ισχυρές πύλες κάθε καλλιτεχνικής δημιουργίας, καθώς και της φιλοσοφίας και ότι ονομάζεται επιστημονικά ... τέχνες. 

Είναι μια πύλη της κατανόησης. Πρόκειται για ένα μοναδικό κωνοειδές  κέντρο της όρασης. 

Είναι σημαντικό να προσθέσω ότι οι Μούσες, είναι όντως πραγματικές και συνειδητά όντα Του Φωτός, είναι γωνιακά θραύσματα Του Φωτός, που μπορεί να χαρακτηριστούν ως η ενέργεια Του Απόλλωνα, σε  Μetatronic όψη . Αυτά τα όντα ενέργειας έχουν ονομαστεί ως γυναικεία μόνο από την άποψη της πολικότητας, στην πραγματικότητα είναι ουδέτερου φύλου σε υψηλότερη διάσταση. Ωστόσο, έχουν χαρακτηριστεί ως «Θεές της Έμπνευσης» όλων των πραγμάτων της δημιουργίας, της μουσικής, της λογοτεχνίας, των επιστημών και όλα όσα μπορούν να θεωρηθούν επιστήμες και  καλλιτεχνικής έκφρασης. Έτσι μπορείτε να δείτε ότι ΟΛΑ λαμβάνονται από το κωδικοποιημένο Φως της δημιουργικής πύλης στους Δελφούς. Αυτές είναι οι πηγές έμπνευσης των γνώσεων, και με αυτή την έννοια αυτή είναι Metatronic, για όλους που αποτελούν βασικά συστατικά της ιερής γεωμετρίας. Συμπεριλαμβανομένων τότε, τα μαθηματικά και τις επιστήμες του Οκταβιανού και δεκαδικού ήχου, το φασματικό χρώμα και τέτοια....

Μετέωρα

Τα Μετέωρα αποτελούν ένα μοναδικό γεωλογικό θαύμα μονολιθικού χαλαζία πύργους ψαμμίτη που φτάνουν πάνω από 1200 πόδια στον ουρανό. Οι μονολιθικές δομές είναι από χαλαζία της φύσης περιέχουν τα χαρακτηριστικά ενίσχυσης του χαλαζία ως δέκτες και πομποί. Τα Μετέωρα είναι παρόμοια σε ορισμένα χερσαία χαρακτηριστικά ενέργειας με την μέγα πολυδιάστατη πύλη της Σεντόνα [Sedona]. Και οι δύο φυσικά συνδέονται με αυτό που ονομάζεται αρμονική ταλάντωση μέσω αξονικών «γραμμών» της συχνοτικής έλξης. Η φύση των Μετεώρων πολυδιάστατης πύλης, είναι  πνευματική αναζήτησης και καθαρισμού .

Είναι ακριβώς ότι είναι η Μέκκα, το  μοναστηριακό ιερό.

 Όπως η Σεντόνα, έχει μια ένταση εξαγνισμού, φέρνοντας ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν για τον απαιτούμενο καθαρισμό για ανέβασμα σε δονήσεις συντονισμού.  

Ωστόσο, τα Μετέωρα είναι επίσης μια Αστροπύλη μεγάλης σημασίας, όπως η Σεντόνα, το χαλαζιακό περιεχόμενο ομορφαίνει τη φύση των «υποεισερχόμενων» της παρούσης Αστροπύλης εκεί. Είναι χρηστικός-ηλεκτρισμός στην συχνότητα και είναι μια τεράστια βάση για την καλοπροαίρετη «αστρική οικογένεια»  και τα Όντα Του Φωτός του Σειρίου - Πλειάδων - Aρκτούριας συμμαχίας. 

Πάτμος

Η Πάτμος είναι μέρος μιας πύλης τριγωνισμού που περιλαμβάνει το νησί της Κω και τη Σάμο. Μπορεί να χαρακτηριστεί H Πυθαγόρεια Πύλη. Το ιερό Πυθαγόρειο προσκύνημα, σε πολλά μέρη της Ελλάδας, είχε σχολεία μυστικιστικών  επιστημόνων στην Ελλάδα, αλλά η πύλη της Πάτμου είναι αυτή που περιλαμβάνει ότι μπορεί να ονομαστεί ως η ενέργεια Του Πυθαγόρα.  

Δεν ήταν τυχαίο γεγονός ότι ο Άγιος Ιωάννης έγραψε το βιβλίο της Αποκάλυψης στο νησί της Πάτμου. Η Πάτμος ήταν τόπος προσκυνήματος όλων σχεδόν των αρχαίων προηγμένων πολιτισμών. Οι Αιγύπτιοι, οι Άτλαντες, οι Ramadians, οι Pagan Σαμάνοι, Δρυίδες και Μοναστικοί Χριστιανοί γνώριζαν για την Πάτμο και τους Δελφούς. 

Πυθαγόρας

Ο Πυθαγόρας ήταν ένας ενσαρκωμένος Δάσκαλος. Ήταν η ενσάρκωση της τεράστιας Metatronic ενέργειας Του Απόλλωνα - Ο Θεός του Φωτός. Δίδαξε, εκτός από την τεράστια γνώση του στη  γεωμετρία, ιερή γεωμετρία και τη μαθηματική σχέση με τις μουσικές οκτάβες, το δόγμα της μετενσάρκωσης της ψυχής μέσα από τις διαδοχικές ενσαρκώσεις. Κατάλαβε τις ιερές γεωμετρικές αλήθειες, όπως τα κλειδιά για την κατανόηση του ιστού του σύμπαντος. Η Επεκτατική ενέργεια Του, ενισχύθηκε και βελτιώθηκε στην Τριγωνική Πύλη στην Πάτμο και  η Metatronic ενέργεια είναι πράγματι ένα μοναδικό χαρακτηριστικό στην πύλη Πάτμο. 

Τα Ελληνικά νερά του Αιγαίου 

Το Αιγαίο διαφοροποιείται στον τομέα της ενέργειας από την ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου. Είναι γενικά ένα πιο ρηχό σώμα του νερού. Το Αιγαίο είναι πολύ φορτισμένο με τις τεκτονικές και τις ηφαιστειακές θερμικές ενέργειες . Το Αιγαίο περιέχει μεγαλύτερο αριθμό καλοπροαίρετων μικρών μεταλλικών κόμβων , που αποδίδουν ίχνη ορυκτολογικού περιεχόμενου στα νερά και στην άμμο ,σε ακτές και τα νησιά. Λόγω αυτών των χαρακτηριστικών, το Ελληνικό Αιγαίο αποθηκεύει περισσότερη ηλιακή ενέργεια. Οι μεταλλικοί κόμβοι είναι ιδιαίτερα συνδεδεμένοι με την τριγωνική περιοχή της πύλης της Πάτμου, γιατί πράγματι μεγάλα τμήματα των ρευμάτων της πύλης λαμβάνονται στα νερά.  

Θα σας πω ότι τα νερά του Αιγαίου έχουν ιδιαίτερα ιχνοστοιχεία του χρυσού, που έχουν κατατεθεί μαζί με άλλα καλοπροαίρετα μέταλλα στην άμμο κατά μήκος των ακτών. Τα νερά του Αιγαίου περιέχουν πάνω από 40 μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Η μεγαλύτερη απορρόφηση των μετάλλων αυτών έχει ενεργοποιηθεί λόγω των θερμότερων υδάτων που βρίσκονται σε αυτόν τον τομέα. Το νερό της θάλασσας του Αιγαίου ακτινοβολεί επίσης ένα electro-lite ρεύμα ενέργειας στο αιθερικό σώμα. Τα νερά και η άμμος της Πάτμου είναι ικανά να επιλύσουν θέματα όπως η κόπωση, άγχος, αϋπνία, και πολλές ασθένειες. Η ενέργεια αυτή, θα δώσει μια συνολική εξισορρόπηση των μεσημβρινών και chakra κέντρων. Αυτό είναι και γιατί οι άνθρωποι που σχετίζονται με τη θάλασσα σε πολλούς τομείς, ειδικά το Αιγαίο, γενικά ζουν περισσότερο, γιατί τα ύδατα Αυτά είναι δύναμη φόρτισης της ζωής και της ζωτικότητας στο σώμα, όσο και στη συναισθηματικούς και ψυχικούς τομείς της ανθρώπινης αύρας. Σε μια αληθινή αίσθηση τα νερά της Πάτμου παρέχουν τα ίδια ...  

Η Γη που γνωρίζουμε προς το παρόν , ως η Ελλάδα, έχει απολύτως ένα σημαντικό κέντρο ενός υψηλού πολιτισμού στον πλανήτη σας για πολλές εποχές που αναγνωρίστηκαν και άλλες που χάθηκαν στα βάθη του χρόνου. Η Χρυσή Εποχή της Ελλάδα ήταν μια μοναδική και φωτισμένη εποχή που μετατόπισε την ανθρωπότητα. Ήταν μια φωτεινή και χαρούμενη στιγμή κατά την οποία ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ενσαρκωθήκαν στην Ελλάδα και έφεραν την επιστήμη, την αρχιτεκτονική, τη δημοκρατία, την τέχνη, το θέατρο, την ευτυχία και τη χαρά στον πλανήτη. 

Επανεμφανίζονται, προκειμένου να φέρουν τις ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΤΟΥΣ  στη Νέα Γη! 

Είναι εκ νέου αναδυόμενοι για να σας βοηθήσουν στην ανακάλυψη, στο πάθος και στη χαρά. 

Πράγματι, είναι η ενέργεια της ευδαιμονίας, και είναι μια αναγέννηση του πάθους.

Κύριοι, (Masters) έχετε διανύσει πολύ δρόμο και εργαστήκατε πολύ σκληρά στο παρελθόν για 2 χιλιετίες για να επιτευχθεί η Ανάληψη της Γης. Σε ορισμένα σημεία που είχατε επικεντρωθεί τόσο σκληρά στην προσπάθεια, που  χάσατε την ικανότητά σας να είστε ανοιχτόκαρδοι . Έχετε χάσει την αίσθηση της χαράς μέσα στην ευημερία.

 Το Πνεύμα είναι για την ευτυχία, υπάρχει χρόνος για εργασία και χρόνος για να νιώσετε τη χαρά. 

Ανακαλύψτε την αληθινή ευτυχία και το χαρακτηριστικό πάθος! 

Ενσωματώνονται στην Ελλάδα, σε ευθυγράμμιση με την Χρυσή Εποχή. 

Οι νέοι κώδικες που υποβλήθηκαν στο πλαίσιο αυτών των πυλών θα ριζώσουν στη ζωή σας.

Είμαι ο Μέτατρον και μοιράζομαι μαζί σας αυτές τις

Α-λήθειες. 

Είστε Πολυαγαπημένοι!

... Και έτσι είναι ... και είναι έτσι ...

Metatron's Cube

Πηγή :http://www.stankovuniversallaw.com/2013/06/renaissance-golden-age-rediscovering-joy/

Mετάφραση : Α.Παγούνης

www.UrantiaCenter.gr

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν

 και διανέμονται ελεύθερα, αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις

 “Copyright © www.urantiacenter.gr“.

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1