urantia logo

 Urantia metopi

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Η Μητέρα Μαρία

μέσω της Pamela Kribbe

Virgin Mary 21

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη

Αγαπητοί φίλοι, σας μιλάει η Μαρία.

Σας χαιρετώ όλους σας, και χαίρομαι που σας βλέπω εδώ.

Να ξέρετε ότι σας αγαπώ και ότι υπάρχουν πνευματικοί οδηγοί γύρω σας που είναι σαν παλιοί φίλοι. Για εμάς, είστε απλά ένα ανοιγόκλειμα του ματιού μακριά. Αλλά για εσάς, ο πνευματικός κόσμος φαίνεται πολύ μακρινός και είναι η αιτία που συχνά αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας και διστάζετε να πιστέψετε στην φωνή της διαίσθησης σας.

Στην καθημερινή σας ζωή, είστε απορροφημένοι με τις δραστηριότητες της ημέρας, και με τους ανθρώπους και τις καταστάσεις που έλκουν την προσοχή σας. Και γι’ αυτό αμφιταλαντεύεστε, διότι συνεχώς παρατηρείτε τον κόσμο με τις αισθήσεις σας: με τα μάτια σας, τα αυτιά σας και την μύτη σας. Οι εντυπώσεις των αισθήσεων μπορεί να σας στερούν να βλέπετε την εσωτερική σας πραγματικότητα, την εσωτερική σας διάσταση. Επιπλέον, έχετε εκπαιδευτεί να σκέφτεστε πάρα πολύ, να συγκεντρώνετε και να οργανώνετε πληροφορίες από το περιβάλλον σας με τον νου σας, και από εκεί να ανταποκρίνεστε στον κόσμο. Αλλά η διάσταση του πνευματικού κόσμου, η οποία, στην πραγματικότητα, ρέει μέσω εσάς και της οποίας είστε επίσης μέρος, είναι κυριολεκτικά πολύ κοντά όταν ξέρετε πώς να μπείτε σ’ αυτήν.

Στην πραγματικότητα, μπαίνοντας στον εσωτερικό κόσμο είναι σαν να αποχωρείτε από τον εξωτερικό κόσμο και να αγκιστρώνεστε πλήρως στο σώμα σας και στα αισθήματα σας. Η διαίσθηση σας και το σώμα σας είναι δύο τρόποι, δύο γέφυρες που σας βοηθούν να στραφείτε μέσα σας. Αν στραφείτε συνειδητά μέσα στο σώμα σας, αυτό παρέχει τον τρόπο να έρθετε πιο κοντά σ’ αυτό που είναι πνευματικό μέσα σας. Μετά εγκαταλείπετε, στην κυριολεξία, τον εξωτερικό κόσμο, τον κόσμο των αισθήσεων, τον κόσμο του πλήθους και του θορύβου γύρω σας, και αποκτάτε για άλλη μία φορά την επίγνωση του εαυτού σας!

 

Η σύνδεση με το σώμα σας αυξάνει την επίγνωση σας, γι’ αυτό κάντε το τώρα. Κατεβείτε με την επίγνωση σας από το κεφάλι σας, στην πλάτη σας και στα πόδια σας, και μετά μέσα στη Γη. Να είστε απόλυτα παρόντες και να έχετε την επίγνωση μόνο του εαυτού σας, και αφήστε τα όλα τα άλλα. Νιώστε την ζωντανή παρουσία μέσα στο σώμα σας και πάρτε μια βαθιά αναπνοή από την κοιλιά σας. Μετά θα κάνουμε ένα εσωτερικό ταξίδι που θα σας φέρει πιο κοντά στο πνευματικό.

Φανταστείτε ότι βρίσκεστε σ’ ένα δάσος. Περπατάτε εκεί κρατώντας ένα παιδί σε κάθε χέρι. Αριστερά σας είναι ένα κορίτσι, και δεξιά σας είναι ένα αγόρι. Βαδίζετε μέσα στο δάσος και νιώθετε ότι πρέπει να πάτε κάπου, μία συγκεκριμένη βιασύνη μέσα σας να πάτε προς αναζήτηση. Έχετε την αίσθηση ότι το ίδιο το δάσος σας δίνει ενδείξεις, κι έτσι ψάχνετε για μονοπάτια ή ανοίγματα για να σας οδηγούν στον δρόμο, παρότι δεν είστε σίγουροι πού πάτε. Αλλά έχετε την αίσθηση ότι υπάρχει κάτι που πρέπει να ολοκληρωθεί.

Τα παιδιά που στέκονται δεξιά και αριστερά σας είναι απρόθυμα να σας ακολουθήσουν στην αναζήτηση σας. Σκύψτε προς αυτά για μια στιγμή και προσπαθήστε να καταλάβετε τι εκφράζουν. Αριστερά σας είναι ένα κορίτσι που φοβάται. Είναι απρόθυμο να συνεχίσει σε όλα αυτά τα άγνωστα μονοπάτια. Αρπάζει το χέρι σας και το σφίγγει ζητώντας σας να μείνει εδώ όπου είναι ασφαλές γι’ αυτήν. Παρακαλεί να παραμείνει εδώ και θέλει να ζήσουμε σ’ αυτό το μέρος που είμαστε τώρα. Λέει ότι ξέρουμε τι έχουμε τώρα και αυτό είναι καλό εδώ. Το κορίτσι αντιπροσωπεύει τον φόβο μέσα σας.

Το δάσος είναι εντάξει, στην πραγματικότητα είναι ένα όμορφο δάσος, αλλά ακόμα νιώθετε ότι κάτι λείπει. Ξέρετε ότι υπάρχει ένα μέρος, μία χώρα, αν θέλετε, όπου γνωρίζετε ότι θα ταιριάξετε καλύτερα, όπου η φύση σας μπορεί να εκδηλωθεί περισσότερο και το περιβάλλον δίνει περισσότερη ζωή. Κατά συνέπεια νιώθετε σύγκρουση μέσα σας από αυτόν τον φόβο, διότι ξέρετε ότι είστε σ’ ένα εσωτερικό ταξίδι σ’ εκείνη την καινούργια χώρα.

Μετά κοιτάζετε το μικρό αγόρι στα δεξιά σας. Στέκεται εκεί με σηκωμένο το φρύδι και φαίνεται θυμωμένο, και λέει: «Μην σκεφτείς καν να πάμε εκεί. Δεν το εμπιστεύομαι». Το μικρό αγόρι επαγρυπνεί στους κινδύνους και πιστεύει ότι είστε ανεύθυνοι και ανόητοι που επιδιώκετε κάτι για το οποίο δεν γνωρίζετε το αποτέλεσμα. Θέλει να σας κρατήσει πίσω, και σας λέει με έμφαση να μείνετε εδώ.

Παρατηρήστε την στάση σας απέναντι στα δύο αυτά παιδιά. Τα βρίσκετε φορτικά ή ενοχλητικά, ή νιώθετε ότι θα πρέπει να τα βοηθήσετε, ούτως ή άλλως, επειδή σας ανήκουν; Στην πραγματικότητα δεν μπορείτε να μπείτε στην καινούργια χώρα που ψάχνετε χωρίς να πάρετε αυτά τα δύο παιδιά μαζί σας, διότι δεν μπορείτε να φτάσετε εκεί μόνος σας. Περιέργως, χρειάζεστε αυτά τα δύο παιδιά για να βρείτε εκείνη την χώρα.

Κάθεστε κάτω, λοιπόν, και κοιτάτε απ’ ευθείας τα παιδιά. Πρώτα κοιτάζετε το κορίτσι και μπορείτε να δείτε τον φόβο στα μάτια της καθώς λέει: «Φοβάμαι το άγνωστο στο δάσος, το σκοτάδι, τα άγρια ζώα. Πραγματικά δεν τολμώ να μείνω εδώ. Δεν ξέρω τι θα πρέπει να εμπιστευτώ. Δεν νιώθω καμία καθοδήγηση, καμία κατεύθυνση». Κοιτάξτε την βαθιά μέσα στα μάτια και πείτε της: «Εγώ είμαι η κατεύθυνση σου και ο οδηγός σου. Έχε μου εμπιστοσύνη.» Δείτε αν μπορείτε να της μεταδώσετε αυτό το θετικό αίσθημα για να μαλακώσει κάπως. Παρατηρήστε την γλώσσα του σώματος της και μετά ρωτήστε την τι θέλει από εσάς για να σας εμπιστευτεί. Δώστε της εκείνη την εμπιστοσύνη και ηρεμήστε το νου της. Πείτε της ότι μπορεί πάντα να έρχεται σ’ εσάς για συμβουλή, και ότι θα την προστατεύετε και θα την αγαπάτε άνευ όρων. Δείτε πώς μια αχτίδα ενθουσιασμού και καινούργιας εμπιστοσύνης θα εμφανιστεί σ’ εκείνο το κορίτσι. Τώρα το χέρι της βρίσκεται ήρεμα μέσα στο δικό σας.

Τώρα στραφείτε στο αγόρι. Το αγόρι είναι θυμωμένο, και για δικούς του λόγους, είναι βαθιά αναστατωμένο. Το αγόρι αντιπροσωπεύει την πανοπλία που έχετε φτιάξει, την αντίσταση έναντι της εμπιστοσύνης στην ζωή. Το αγόρι λέει: «Δεν θα επιτρέψω μεγαλύτερη καταστροφή σ’ εμάς. Θα σε προστατέψω σ’ αυτό, γι αυτό πρέπει ν’ ακούσεις αυτά που θα σου πω. Θέλω να σε προστατέψω από περισσότερα τραύματα, από περισσότερο πόνο. Αρκετά πόνεσες στην ζωή σου. Θα παρακολουθώ και θα σε υπερασπίζομαι. Ας μείνουμε εδώ και ας μην συνεχίσουμε να ψάχνουμε περαιτέρω. Υπάρχει ασφάλεια εδώ, και μπορείς να φτιάξεις ένα ασφαλές μέρος εδώ, ή να βρεις μια καλύβα που να μπορέσουμε να κρυφτούμε.»

Νιώθετε μια λύπη στην καρδιά σας γι’ αυτό το αγόρι διότι εννοεί καλά. Θέλει να σας βοηθήσει να ελαφρύνετε τον πόνο σας και να αποφύγετε να ξαναπληγωθείτε. Αλλά αυτό που κάνει στην πραγματικότητα είναι να σας κρατάει μακριά από οποιαδήποτε καινούργια ευτυχία, από μία βαθιά σύνδεση και άνοιγμα στην ζωή. Το αγόρι αντιπροσωπεύει την αντίσταση σας απέναντι στην ζωή, και την άμυνα σας. Δείτε αν μπορείτε να το πλησιάσετε και να συνδεθείτε μαζί του μέσα από τα μάτια σας ή με κάποιον άλλον τρόπο. Πείτε του ότι καταλαβαίνετε γιατί είναι τόσο θυμωμένο. Ποτέ δεν του ξεκαθάρισαν γιατί έπρεπε να περάσει κάποια τραύματα στη ζωή του, και γιατί εκείνα τα πράγματα ήρθαν στο μονοπάτι του. Ανταποκρίνεται στον πόνο μέσα του αλλά δεν καταλαβαίνει.

Μέσα σας ξέρετε, νιώθετε ότι αυτός ο πόνος είχε κάποια αιτία, ότι ήταν μέρος του μονοπατιού σας. Αυτή είναι μια γνώση που δεν χρειάζεται να μεταδώσετε με λόγια, αλλά αγνά σαν αίσθημα. Προσπαθήστε να μεταδώσετε εκείνη την γνώση στο αγόρι με τα μάτια σας, ή με την επιδοκιμασία σας. Είναι η αίσθηση ότι βρίσκεστε σ’ ένα πολύ μακρύ ταξίδι και ότι όλα είναι ένα κομμάτι του παζλ, ότι θα πρέπει να συνεχίσετε να εμπιστεύεστε την ροή της ζωής, ότι αυτό θα φέρει καινούργια πράγματα, και ότι ο παλιός πόνος θα φύγει αν παραμένουμε ανοιχτοί.

Δείτε αν οι μύες στο σώμα του αγοριού αρχίζουν να χαλαρώνουν λίγο όταν ακουμπάτε το χέρι σας στον ώμο του. Ίσως μπορείτε να νιώσετε ότι μέσα σ’ αυτό το μικρό αγόρι υπάρχει μια μεγάλη θλίψη. Μια θλίψη γι’ αυτό που ήταν κάποτε και τώρα έχει χαθεί. Και μετά πείτε στο αγόρι: «Σε χρειαζόμαστε. Εγώ, και το κορίτσι δίπλα μου, σε χρειαζόμαστε. Η δύναμη της ζωής σου, το πάθος σου, είναι απαραίτητα για να ολοκληρώσουμε το ταξίδι μας. Γι’ αυτό, τόλμησε να αφήσεις το πάθος σου να αρχίσει να ρέει ξανά, τόλμησε να μπεις στο καινούργιο, διότι το θάρρος σου και η δέσμευση σου είναι ουσιαστικά γι’ αυτό το ταξίδι.» Μετά οι τρεις σας προχωρήστε μαζί, και τα παιδιά μεταμορφώνουν και είναι όπως πρέπει να είναι τα παιδιά, χαρούμενα και υψηλό πνεύμα, και γεμάτα περιπέτεια. Δεν νοιάζονται για το αύριο και για το τι πρόκειται να συμβεί – έχουν εμπιστοσύνη στο παρόν. Κι εσείς τώρα αφήστε τον εαυτό σας να οδηγηθεί από τα παιδιά, και αφήστε τα ελεύθερα να παίξουν.

Σχετική εικόνα

Σε κάποιο σημείο, φτάνετε σ’ ένα άνοιγμα στο δάσος όπου ένα νέο τοπίο αρχίζει. Φαίνεται σαν τα φυτά και τα δέντρα και τα ζώα να έχουν μεγαλύτερη ακτινοβολία. Το σκηνικό φαίνεται να σας προσκαλεί και να σας καλωσορίζει, κι έτσι μπαίνετε σ’ αυτή την πράσινη χώρα. Νιώθετε να σας κατακλύζει μια ελαφρότητα και άνεση, και διασχίζετε το όριο ανάμεσα σ’ εκείνο το παλιό δάσος και στην καινούργια χώρα. Και τα παιδιά χορεύουν δίπλα σας και τρέχουν στην καινούργια γη.

Νιώθετε σαν το Σπίτι σας εδώ – νιώθετε ελεύθεροι. Τα βήματα σας είναι ελαφριά και αναπνέετε σε μία ενέργεια που δεν ανήκει σ’ αυτόν τον κόσμο. Νιώθετε την συγχώνευση αυτού του πνευματικού μέρους με το γήινο – αυτά δεν διαχωρίζονται μεταξύ τους. Υπάρχει ένας τόπος στην Γη για εσάς, μεταφορικά και κυριολεκτικά, ένα φυσικό μέρος που είναι επίσης και πνευματικό μέρος, όπου μπορείτε να βιώσετε το πνευματικό και το γήινο ενωμένα.

Τριγυρίστε για λίγο, ή καθίστε κάτω, ή ξαπλώστε στο γρασίδι. Νιώστε τον ήλιο στο δέρμα σας και την ζωή γύρω σας: τα πουλιά, τα έντομα, τα ζώα, τα λουλούδια – όλα ζούνε στο τώρα. Τα παιδιά παίζουν και χορεύουν τριγύρω, και όταν έρθει η ώρα τα μαζεύετε κοντά σας. Όταν κάθονται μαζί σας, ρωτάτε το κορίτσι για πρώτη φορά: «Τι είναι τώρα σημαντικό για μένα στην ζωή μου πάνω στη Γη; Δώσε μου ένα μήνυμα ή μία αίσθηση. Τι είναι σημαντικό για μένα τώρα;» Αφήστε το κορίτσι να σας μιλήσει με μία ματιά, ή με μία λέξη, ή με μία χειρονομία. Νιώστε επίσης με ποιον τρόπο σας ενθαρρύνει, πώς έχει γίνει τώρα ένας οδηγός για εσάς, ενώ πριν συνέβαινε το αντίθετο.

Μετά στραφείτε στο αγόρι και αφήστε το να σας πει τι θεωρεί σημαντικό για εσάς. Υπάρχει κάτι που μπορείτε να κάνετε για τον εαυτό σας, κάτι που να σας στηρίζει; Ρωτήστε το, τι είναι σημαντικό κατά την γνώμη του. Ευχαριστείστε μετά τα παιδιά και αφήστε τα να παίξουν ξανά. Επιστρέψτε ήσυχα στον εαυτό σας, στο παρόν, και να ξέρετε ότι πάντα μπορείτε να κάνετε αυτό το εσωτερικό ταξίδι υπαναχωρώντας από την καθημερινή ζωή και από αυτό που σας απασχολεί τόσο πολύ που να χάνετε την επαφή με τον εαυτό σας.

Όταν μέσα σας νιώθετε άβολα, θα είναι επειδή υπάρχουν παιδιά γύρω σας που θέλουν να αντισταθούν, που σας λένε ότι δεν χρειάζεται να αλλάξετε τίποτα, ότι πρέπει να συνεχίσετε να εργάζονται μακριά και να προσαρμόζεστε στην κατάσταση. Εκείνες είναι οι φωνές του φόβου και της δυσπιστίας, που συμβολίζονται από το κορίτσι και το αγόρι. Αλλά είναι ακριβώς εκείνα τα παιδιά, εκείνα τα συναισθήματα, η αιτία για να βουτάτε πιο βαθιά στον εαυτό σας όταν τολμάτε να είστε ο δικός σας οδηγός. Επιλύοντας και απελευθερώνοντας εκείνα τα συναισθήματα έρχεται στο φως μια βαθύτερη πραγματικότητα. Αυτά τα παιδιά έχουν ένα πολύτιμο μήνυμα για εσάς, γι’ αυτό αφήστε τα να μιλήσουν. Αν έχετε ευσπλαχνία για τα συναισθήματα σας, θα μεταμορφωθούν μετά στην φωνή της διαίσθησης σας. Τότε ξεκολλάει το βαρύ φορτίο και τα παιδιά αρχίζουν να αντιπροσωπεύουν την διαισθητική σας φύση.

Να κάνετε τακτικά αυτή την εσωτερική εργασία. Αν βρίσκετε ότι δεν νιώθετε άνετα σε κάποιες καταστάσεις, και με συγκεκριμένους ανθρώπους, να συμβουλεύεστε τα παιδιά μέσα σας. Να τα ηρεμείτε και να τα πηγαίνετε σ’ εκείνη την άλλη χώρα όπου νιώθετε σαν το Σπίτι σας και ασφαλείς. Εκείνο είναι το μέρος όπου το γήινο και το πνευματικό επικαλύπτεται και συγχωνεύεται. Σ’ εκείνη την χώρα, μπορείτε επίσης να συναντάτε εμάς κι εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας ενθαρρύνουμε να μπαίνετε συνεχώς σε διάλογο με τα παιδικά μέρη μέσα σας.

Όσο πιο πολύ μπαίνετε σε εσωτερικό διάλογο με τον εαυτό σας, με ηρεμία και απλότητα, τόσο περισσότερο ρέει μέσα από εσάς η κοσμική ενέργεια. Μετά ισχυροποιείτε την σύνδεση σας με αυτό που ονομάζετε πνευματικό κόσμο – τον άλλο κόσμο. Εκείνος ο κόσμος είναι εδώ και τώρα. Είναι ένα τόσο δυνατό μέρος σας όπως το γήινο σώμα σας και οι πέντε αισθήσεις σας. Είναι η πρόθεση της ψυχής σας ότι αυτός ο άλλος κόσμος είναι η βάση της ζωής σας εδώ στην Γη, διότι δίνει κατεύθυνση στην ζωή σας. Σας δείχνει τι είναι πραγματικά σημαντικό. Ως εκ τούτου, να εμπιστεύεστε τον εαυτό σας όταν μπαίνετε σ’ αυτήν την εσωτερική διάσταση. Ο οδηγός σας εδώ είναι τα συναισθήματα σας, η εσωτερική σας γνώση.

Όταν μπαίνετε στην εσωτερική διάσταση, πρέπει να εγκαταλείπετε όσα διδαχθήκατε, το πώς να έχετε πρόσβαση σε πράγματα με το νου σας, το να θεωρείτε πραγματικό μόνο αυτό που μπορείτε να παρατηρείτε με τις αισθήσεις σας. Είναι η εσωτερική σας γνώση που σας λέει αν κάτι είναι αληθινό και βγάζει νόημα για εσάς. Εμπιστευθείτε την! Είναι αυτή που κατευθύνει την πνευματική σας πλευρά να είναι πιο παρούσα πάνω στη Γη, για να μπορεί να ρέει στην καθημερινή σας ζωή.

Σας ευχαριστώ για την παρουσία σας εδώ. Σας αγαπάμε.

Είμαι η Μαρία

 

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη

Η Άγια Μητέρα Μαρία μέσω της Pamela Kribbe

www.UrantiaCenter.gr

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1