urantia logo

 Urantia metopi

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Εμείς οι ίδιοι δημιουργούμε την πραγματικότητά μας. Αυτό είναι κάτι που παρ' ότι οι Δάσκαλοι το έχουν διδάξει στην ανθρωπότητα εδώ και χιλιάδες χρόνια πριν, η Δυτική κοινωνία το έχει κρατήσει κρυφό για αιώνες. Είναι το μεγαλύτερο κομμάτι γνώσης ή πληροφορίας που «αυτοί που βρίσκονταν στην εξουσία» προσπάθησαν να μη φτάσει στις κοιμισμένες μάζες.

Ο λόγος που αυτή η γνώση κρατήθηκε μυστική είναι γιατί, όταν τα άτομα «κοιμούνται» (δεν είναι πνευματικά αφυπνισμένα), μπορούν να οδηγηθούν μέσα από το φόβο και την πειθώ στο να δημιουργήσουν μιαν άλλη πραγματικότητα που βολεύει εκείνους που τους εξουσιάζουν. Αυτές οι ψεύτικες πραγματικότητες πουλιούνται πολύ ακριβά και γι’ αυτό το λόγο είναι πολύ δύσκολο για τα τα πλήθη να καταλάβουν ότι δεν είναι αληθινές. Αλλά όταν σκεφτόμαστε την 5η Διάσταση, ή όποια άλλη ανώτερη διάσταση, συχνά ξεχνάμε ότι το ίδιο εφαρμόζεται κι εκεί. Δηλαδή δημιουργούμε τη δική μας πραγματικότητα.

Στις λεπτοφυείς διαστάσεις, η ύλη δεν είναι τόσο πυκνή. Για να μπορέσουμε να εισέλθουμε σε ένα κόσμο λεπτότερης υφής, χρειάζεται να έχουμε την επίγνωση και την ικανότητα να επιτρέψουμε στον εαυτό μας να δημιουργήσει αυτήν τη λιγότερο πυκνή πραγματικότητα. Αυτό το πετυχαίνουμε με το να γίνουμε εμείς οι ίδιοι λιγότερο «πυκνοί».
Εξαιτίας της μειωμένης στερεότητας της 5ης Διάστασης, εκείνοι που την ενσωματώνουν - την κάνουν κομμάτι του περιβάλλοντός τους - έχουν καλύτερη επίγνωση της δικής τους φύσης και της φύσης της πραγματικότητάς τους. Είμαστε «ικανοί» να κάνουμε πολλά περισσότερα από ό,τι στη στερεή, πυκνή 3η διάσταση. Στις πιο λεπτοφυείς διαστάσεις, για να κάνουμε «χρήση» της δύναμης κάποιου άλλου προσώπου, χρειαζόμαστε την ενσυνείδητη έγκρισή του. Ο λόγος είναι ότι σ’ εκείνες τις διαστάσεις έχει απομείνει ελάχιστο ασυνείδητο. 

Και αυτό που έχει απομείνει δεν μπορεί κάποιος τρίτος να του κάνει χρήση εύκολα. Εμείς φτιάχνουμε την 5η Διάσταση. Ναι, η φυσική πραγματικότητα είναι πολυδιαστασιακή και μια ψευδαίσθηση, αλλά την φτιάχνουμε με τέτοιο τρόπο ώστε να έχουμε την εμπειρία της ατομικότητας. Συνυπάρχει στον ίδιο χώρο, ο οποίος είναι απέραντος. Αλλά συγχρόνως, εμείς επιλέγουμε να έχουμε γνώση μόνο ενός πολύ μικρού φάσματος αυτής της «πραγματικότητας» που περιέχει τα πάντα. Αυτό το πολύ μικρό φάσμα υπαγορεύει αυτό που θα βιώσουμε ως «αληθινό».

Η διαφορά μεταξύ της 3ης, 4ης και 5ης διάστασης έχει να κάνει με την ενδυνάμωσή μας, την λεπτότερη υφή της στερεάς ύλης και της ικανότητάς μας να πράττουμε. Επομένως, αυτό που βιώνουμε στις λεπτότερες διαστάσεις είναι αυτό που εμείς επιλέγουμε να βιώσουμε. Δεν «υπάρχουν» μέχρις ότου φέρουμε την επίγνωσή μας σ’ εκείνο το χώρο. 
Δεν υπάρχουν διαστάσεις στην Ενότητα/Μοναδικότητα, επειδή δεν υπάρχουν ατομικές κατασκευές της προσωπικότητας με κάτι «άλλο», είτε αυτό το άλλο είναι πρόσωπο είτε περιβάλλον.

Από την άποψη της Ενότητας, η διαφορά μεταξύ της 3ης και της 5ης διάστασης είναι απείρως μικρή και ασήμαντη. Αλλά από την άποψη και την επίγνωση τη δική μας, δεν θα μπορούσαν να υπάρχουν δυο περισσότερο διαφορετικές εμπειρίες της φυσικής ύπαρξης.
Και το πιο σημαντικό είναι ότι, αυτές δεν είναι διαστάσεις στις οποίες πηγαίνουμε, αλλά διαστάσεις που δημιουργούνται λεπτό προς λεπτό, καθώς ανεβάζουμε την ατομική μας δόνηση, τη δόνηση του πλανήτη, και έχοντας απόλυτη επίγνωση της πρόθεσης και της ενέργειάς μας πίσω από κάθε μας επικοινωνία με τους άλλους και με τον εαυτό μας. Είναι μια σταδιακή διαδικασία δημιουργίας. Πώς φτάνουμε σ’ εκείνο το σημείο της ενσυνείδητης δημιουργίας; Ανεβάζοντας την προσωπική μας δόνηση, ανεβάζουμε τη δόνηση του περιβάλλοντός μας και ενσωματώνουμε τη νέα πραγματικότητα.

Πώς το κάνουμε αυτό;

Βρείτε τα εργαλεία που είναι κατάλληλα για εσάς. Υπάρχουν χιλιάδες από αυτά. Αν κάτι που σας λέω σας ακούγεται σωστό, μπορείτε να βρείτε πληροφορίες στο site μου ή στο www.the2012scenario.com
Όταν ανακαλύπτετε κάποια εργαλεία, μπορείτε μετά να τα διδάξετε σε άλλους. Τα λόγια από στόμα σε στόμα είναι ένας απλός τρόπος για να διαδοθούν αυτές οι πληροφορίες. Ένας άλλος καλός τρόπος είναι να παρακολουθείτε κάποιες από τις ομιλίες ή τα ενημερωτικά σεμινάρια που γίνονται αυτή την εποχή σχετικά με την Ανάληψη. Εκεί θα σας μάθουν πώς να πάρετε πίσω τη δύναμή σας. 
Είναι δική σας η ευθύνη να δημιουργήσετε τη νέα σας πραγματικότητα της 5ης Διάστασης ή με όποιο άλλο όνομα θέλετε να την αποκαλείτε. Πότε θα ξεκινήσετε; Πείτε, ΤΩΡΑ!

ΕΣΕΙΣ είστε ο δημιουργός. Αρχίστε να δημιουργείτε αυτή την πραγματικότητα αμέσως τώρα. Δεν είναι ένα μέρος στο οποίο θα πάτε, είναι κάτι που ΕΣΕΙΣ δημιουργείτε σήμερα με το να ανεβάζετε τις δονήσεις σας και να αποφασίζετε τι είναι αυτό που θέλετε να δημιουργήσετε.
Εγώ είμαι η Inelia Benz και είμαι εδώ για να ανεβάσω τα δονητικά επίπεδα του πλανήτη.
Εσείς γιατί είστε εδώ;


Μετάφραση: Αγγελική Νατσούλη 

http://angelsmell.blogspot.gr/2012/11/5.html

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1