urantia logo

 Urantia metopi

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

 

ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ!

…και περιμένουν

την ενηλικίωση της Ανθρωπότητας

Το σενάριο της καραντίνας αποτελεί λειτουργικό μοντέλο της πλανητικής μας ιστορίας και της σημερινής Συμπαντικής πραγματικότητας. Η απομόνωσή μας από τη Συμπαντική κοινωνία επηρεάζει το σύνολο της πραγματικότητάς μας – φυσικής, κοινωνικής, συναισθηματικής, διανοητικής και πνευματικής. Κατά συνέπεια, έχουμε εξελιχθεί σε συνθήκες αντίθετες με αυτές που ισχύουν σε έναν κανονικό πλανήτη που φέρει ζωή. Λαμβάνοντας υπόψη τους παράγοντες αυτούς, ας ρίξουμε μια πιο κοντινή ματιά στη φύση αυτής της καραντίνας και στους λόγους που την επέβαλαν.

Αν και καθημερινά ένας νέος ήλιος δημιουργείται στον γαλαξία μας, οι πλανήτες που φέρουν ζωή, όπως η Γη, δεν εμφανίζονται αυθαίρετα στο πλαίσιο των αργών εξελικτικών κύκλων του Σύμπαντος. Οι πλανήτες που συντηρούν ζωή αποτελούν σκόπιμα πειράματα της προοδευμένης Συμπαντικής κοινωνίας. Η Συμπαντική κοινωνία έχει αναθέσει σε επιστήμονες να παρακολουθούν συστηματικά πλανήτες που κρίνονται ικανοί να φέρουν ζωή. Όταν ένας πλανήτης σαν τη Γη εμφανίζει συνθήκες ευνοϊκές για την υποστήριξη ζωής, η Συμπαντική κοινωνία ενσωματώνει επίσημα τον πλανήτη αυτόν σε ένα πρόγραμμα δημιουργίας ζωής. Ύστερα, ξεκινά ένα αργό πρόγραμμα εμφύτευσης νοήμονος ζωής, για το οποίο απαιτείται ιδιαίτερη υπομονή.

Τα πλανητικά προγράμματα εμφύτευσης ζωής δεν είναι αποκλειστικά βιολογικής φύσης. Όταν οι συνθήκες του πλανήτη είναι κατάλληλες, οι διαδικασίες εμφύτευσης ζωής μπορούν να παράγουν νοήμονα είδη, όπως ο άνθρωπος, τα οποία είναι ταυτόχρονα βιολογικής και πνευματικής φύσης. Τα εξελιγμένα όντα, όπως είμαστε εμείς, διαθέτουν βιολογικά και, παράλληλα, πνευματικά στοιχεία – σώμα, νου, ψυχή και πνεύμα.

Οι πλανήτες αναπτύσσονται με τον τρόπο που αναπτύσσεται ένας κήπος. Μεγάλο μέρος της ανάπτυξης ζωής στον Πλανήτη Γη αποτελεί συνειδητής παρέμβασης μέσω των εξελιγμένων, περίπλοκων τεχνικών των ζωο-τεχνολόγων της Συμπαντικής κοινωνίας. Η διαδικασία αυτή απαιτεί δισεκατομμύρια χρόνια. Όσο οι συνάνθρωποί μας επιστήμονες αποκαλύπτουν όλο και περισσότερα σχετικά με το επιστημονικό παρελθόν του πλανήτη μας, στην ουσία ανακαλύπτουν τα αποτελέσματα των εργασιών κάποιων ιδιαίτερα εξελιγμένων παραγόντων που ενυπάρχουν στο Σύμπαν μας.

Σε κάποια συγκεκριμένη στιγμή της πλανητικής εξέλιξης, η νοήμων ζωή ξεκινά την ύπαρξή της, ως μέρος του σχεδίου πειραματισμών με τη ζωή. Μαζί με τη νοήμονα αυτή ζωή εμφανίζεται και η ανθρώπινη ψυχή, μια οντότητα που υπερβαίνει τα όρια του χρόνου και η οποία βιώνει την εμπειρία της ζωής με ανθρώπινη μορφή και επιζεί του σωματικού θανάτου περνώντας σε άλλες διαστάσεις του Σύμπαντος. Μια νέα φάση εμφύτευσης ζωής ξεκινά παράλληλα με την εμφάνιση ευφυών ψυχών σε έναν πλανήτη. Ο πλανήτης μπαίνει σε μια διαφορετική πορεία πειραματισμών με τη ζωή. Έχουν πια δημιουργηθεί νοήμονα πλάσματα με ψυχή, τα οποία έχουν από μόνα τους τη δυνατότητα να βοηθήσουν στη διεύρυνση της δημιουργίας στο Σύμπαν.

Η υπόθεση της καραντίνας υποστηρίζει ότι επίσημοι πλανητικοί εκπρόσωποι της Συμπαντικής κοινωνίας επισκέπτονται τους πλανήτες που φέρουν ζωή και επεμβαίνουν στην ανάπτυξή τους. Αυτοί οι Συμπαντικοί εκπρόσωποι έχουν ως έργο τους τον «εκπολιτισμό» του πλανήτη, ώστε να ενταχθεί στην κοινοπολιτεία του Σύμπαντος. Οι Συμπαντικοί εκπρόσωποι έχουν αναλάβει και τυπικά καθήκοντα εποπτών και καθοδηγητών του πλανήτη, με στόχο την εισδοχή του στην οργανωμένη διαπλανητική κοινωνία.

Στους κανονικούς πλανήτες όπου λαμβάνουν χώρα παρόμοιοι πειραματισμοί με μορφές ζωής, μια γενική γνώση σχετικά με τη διαπλανητική κοινωνία, καθώς και η συμμετοχή σε αυτή, είναι κάτι που συμβαίνει από την έναρξη του πολιτισμού. Στους πλανήτες που βρίσκονται εκτός καραντίνας, μία πλευρά του πολιτισμού τους είναι αυτό ακριβώς, ότι δηλαδή αποτελούν συνειδητά μέρος της διαπλανητικής κοινωνίας. Βάσει της υπόθεσης της καραντίνας, η Γη δεν εντάχθηκε στη Συμπαντική κοινωνία με τον κανονικό τρόπο.

Αιτίες της Γήινης Καραντίνας

Η Εξωπολιτική είναι η επιστήμη που μπορεί να μας οδηγήσει σε νέες ανακαλύψεις σχετικά με τη θέση μας στην κοινωνία του Σύμπαντος, στις οποίες περιλαμβάνεται και το παρελθόν μας ως μέλη αυτής της κοινωνίας.

Προς το παρόν, δεν διαθέτουμε κάποια σίγουρη γνώση των ιστορικών λόγων για τους οποίους μας επιβλήθηκε αυτή η καραντίνα. Οι απαντήσεις ίσως έλθουν καθώς θα εντασσόμαστε στη Συμπαντική κοινωνία και θα ανακαλύπτουμε τα γεγονότα που κρύβονται πίσω από την απομόνωσή μας. Ένας πιθανός λόγος είναι να έχουμε υποστεί εμπάργκο επειδή, όπως ισχυρίζεται ο δρ HalPythoff, βρισκόμαστε ακόμη σε πρωτόγονο στάδιο πολιτισμού, ενώ παράλληλα μας δίνονται κάποιες περιστασιακές ενδείξεις για την ύπαρξη εξωγήινων πολιτισμών.

Η Εξωπολιτική ενσωμάτωση σε πολιτισμούς εξωτερικούς του πλανήτη μας μπορεί να επιβεβαιώσει μια διαφορετική και, κατά κάποιον τρόπο, πιο οικεία σε εμάς ερμηνεία της πλανητικής μας απομόνωσης, μια ερμηνεία που απηχείται στις ανθρώπινες θρησκευτικές παραδόσεις και μυθολογίες. Τα ιερά κείμενα των μεγαλύτερων θρησκειών ίσως περιέχουν αποσπασματικούς μύθους σε αλληγορική μορφή, οι οποίοι βασίζονται σε μια ιστορική αλήθεια, ότι δηλαδή η Γη βρίσκεται σε σκόπιμη καραντίνα. Η καραντίνα αυτή έχει απομονώσει τον πλανήτη μας (και το ηλιακό μας σύστημα) από την επικοινωνία με την οργανωμένη διαπλανητική κοινωνία.

Ένα τέτοιο ιερό κείμενο είναι το βιβλίο της Γένεσης, με την αλληγορία της εξορίας των δύο πρώτων ανθρώπων από τον Κήπο της Εδέμ. Τουλάχιστον σε ένα από τα φερόμενα ως κείμενα - πηγές της Εξωπολιτικής στο «Βιβλίο της Ουράντια», υποστηρίζεται ότι το Βιβλίο της Γένεσης αναφέρεται με μυθική μορφή σε πραγματικά γεγονότα της εξωπολιτικής ιστορίας της Γης. Σύμφωνα με τη διήγηση αυτή, το βιβλίο της Γένεσης είναι μια αλληγορική εκδοχή μιας πρώιμης εξωπολιτικής αποίκισης της Γης, η οποία κατέληξε σε καταστροφική αποτυχία, και της επακόλουθης αποβολής ή καραντίνας της Γης από το δίκτυο των κατοικημένων πλανητών που υπάγονται στη νομοθεσία της Συμπαντικής κυβέρνησης.

Αν θελήσουμε να διασταυρώσουμε τις σχετικές ενδείξεις, θα μπορούσαμε να αναφέρουμε ένα άλλο σύνολο εξωπολιτικών δεδομένων, το οποίο έχει αναπτυχθεί μέσω της επιστημονικής παρατήρησης εξ αποστάσεως (ένα επιστημονικό πρωτόκολλο για την τηλεπαθητική επικοινωνία με νοήμονες οντότητες εκτός του επιστημονικού χωρο-χρονικού πλαισίου), το οποίο επιβεβαιώνει ότι το εξωπολιτικό κείμενο-πηγή του «Βιβλίου της Ουράντια» είναι σε γενικές γραμμές ακριβές στην περιγραφή της αφήγησης του Αδάμ και της Εύας και στην καταστροφική της σχέση με την εξωπολιτική ιστορία της Γης, ως αιτίας της Συμπαντικής καραντίνας της Γης.

Ο επιστήμονας που αναπτύσσει τα δεδομένα αυτά παρατηρεί: «Παρ’ όλα αυτά, για τον λόγο ότι η διαπραγμάτευση του θέματος του Αδάμ και της Εύας στο «βιβλίο της Ουράντιας» έχει μια χροιά που φέρνει ιδιαίτερα στον νου ιστορίες για εξωγήινους, αποφάσισα να βάλω τον παρατηρητή μου να προσθέσει το περιβόητο αυτό ζεύγος στη λίστα στόχων της (επιστημονικής μου παρακολούθησης εξ αποστάσεως)… Όπως, όμως, αποδείχθηκε, η αφήγηση του Αδάμ και της Εύας στο «βιβλίο της Ουράντια» είναι βασικά ακριβής… Κάποιοι αναγνώστες ίσως αναρωτιούνται για ποιο λόγο οι θρησκευτικές μορφές του Αδάμ και της Εύας να αποτελούν στόχο έρευνας σε ένα βιβλίο που ασχολείται με τους εξωγήινους. Ο βασικός λόγος… είναι ότι πολλοί από τους ανθρώπινους μύθους μας έχουν πιθανώς κάποια ιστορική βάση».

Δεν γνωρίζουμε με απόλυτη βεβαιότητα τα λεπτομερή γεγονότα αυτής της καταστροφικής πλανητικής εξέγερσης ή ακόμη κάποια άλλα βασικά συμβάντα του εξωπολιτικού παρελθόντος της Γης. Ένας τρόπος για να αποκαλύψουμε την εξωπολιτική μας ιστορία είναι η ανοιχτή κοινωνική ενσωμάτωσή μας σε πνευματικά προηγμένους εξωγήινους πολιτισμούς που επισκέπτονται σήμερα τη Γη.

Όποιες και αν ήταν οι Αληθινές λεπτομέρειες της καταστροφικής εξέγερσης ενάντια στους διοικούντες το Σύμπαν, σκοπός της καραντίνας που επιβλήθηκε στη Γη ήταν να αποτραπεί η εξάπλωση στο υπόλοιπο Σύμπαν αυτής της εξωπολιτικής εξέγερσης που συνέβη στο ηλιακό μας σύστημα. Η καραντίνα επέτρεψε στον αντίκτυπο αυτής της εξωπολιτικής εξέγερσης στη Γη να ακολουθήσει τη φυσιολογική του πορεία και, με τον καιρό, να φτάσει στην ίαση. Οι συναντήσεις με ΑΤΙΑ στο πλαίσιο του Διαρρέοντος Εμπάργκου μας παρέχουν πρόσφατες ενδείξεις ότι η Γη εισέρχεται πλέον σε μια περίοδο επανένταξής της στην οργανωμένη Συμπαντική κοινωνία.

Εμείς, οι άνθρωποι, είμαστε παιδιά ενός συμπαντικού καταστροφικού γεγονότος που υποστήκαμε κατά την πορεία της πλανητικής μας εξέλιξης. Η επακόλουθη πλανητική μας απομόνωση εξηγεί την κατάσταση των σοβαρών συγκρούσεων, της βίας, της άγνοιας και της σύγχυσης που επικρατεί στην ιστορία και την κοινωνία μας. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι άνθρωποι βιώνουν την κατάρα του πολέμου, της βίας, της φτώχιας, της άγνοιας και θανάτου. Η βία του 20ου αιώνα δεν θα υπήρχε σε έναν κανονικό πλανήτη που φέρει ζωή, ο οποίος δεν θα είχε υποστεί παρόμοια εξελικτική καταστροφή.

Μια πλευρά της καραντίνας είναι η αποκοπή των κυκλωμάτων επικοινωνίας και τροφοδότησης με προηγμένη ενέργεια που συνέδεαν τη Γη με το Σύμπαν, η οποία έχει οδηγήσει τον πλανήτη μας σε μια κατάσταση αντίστροφης εξέλιξης. Η Γη απομονώθηκε από την υπόλοιπη διαπλανητική κοινωνία και βρίσκεται σε καραντίνα. Αποτέλεσμα της καραντίνας αυτής είναι ότι η Γη έχει ιστορικά στερηθεί μια φυσιολογική πλανητική εξέλιξη και εκπαίδευση. Βρισκόμαστε ακόμη και στο σκοτάδι σε ότι αφορά στη Συμπαντική κοινωνία, τις –προηγμένες τεχνολογίες και την ανώτερη ποιότητα ζωής που απολαμβάνουν οι φυσιολογικοί πλανήτες.

Τόσο στην ατομική τους ζωή, όσο και στη συλλογική τους κουλτούρα, οι άνθρωποι ήταν υποχρεωμένοι να αντιμετωπίσουν μεγαλύτερο ποσοστό άγνοιας από αυτό που θα αντιμετώπιζε ένας αντίστοιχος ευφυής πολιτισμός σε κάποιον άλλο πλανήτη. Η πλανητική μας καραντίνα έχει δώσει το περιθώριο στα αποτελέσματα της πλανητικής αυτής καταστροφής να δράσουν ολοσχερώς.

Η άλλη πλευρά της επιβεβλημένης στη Γη καραντίνας είναι ότι εμείς οι άνθρωποι, έχουμε καταστεί ένα πολύ σκληραγωγημένο είδος ευφυών πνευματικών οντοτήτων ή ψυχών. Οσιαστικά, οι πλανήτες που φέρουν ζωή έχουν σχεδιαστεί ως εργαστήρια ανάπτυξης ψυχών. Το Σύμπαν είναι τελικά μια πνευματική επικράτεια, ενώ ένας από τους κύριους στόχους της ανάπτυξης τέτοιων πλανητών είναι η παροχή αναπτυξιακών δυνατοτήτων για την ανάπτυξη ψυχών (δηλαδή των μη υποκείμενων σε χρονικούς περιορισμούς συστατικών στοιχείων που ενυπάρχουν στα δημιουργημένα πλάσματα).

Λόγω της απομόνωσης της Γης από τη στενή καθοδήγηση των Συμπαντικών εκπροσώπων, αυτός ο πλανήτης έχει γίνει ένα μικρό πεδίο εντατικών δοκιμών για νέες και παλαιότερες ψυχές. Όπως φαίνεται, η Γη έχει κερδίσει μια σχετική φήμη στο Σύμπαν ως ένα μέρος γεμάτο προκλήσεις, αλλά και ανταμοιβές, για να ζήσει κάποιος τη ζωή του ως άνθρωπος. Η εξωπολιτική έρευνα του μέλλοντος, ίσως με τη βοήθεια των αξιωματούχων, των ιστορικών και των αρχείων της ίδιας της Συμπαντικής κοινωνίας, δίνει πολλές υποσχέσεις για την ανακάλυψη νέων στοιχείων, πληροφοριών και αληθειών που αφορούν στο εξωπολιτικό μας παρελθόν.

ΕΞΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ΝΕΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ

ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ!

…και περιμένουν

την ενηλικίωση της Ανθρωπότητας

ALFRED LAMBREMONT WEBRE

ΕΣΟΠΤΡΟΝ

WWW.UrantiaCenter.gr

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1