urantia logo

 Urantia metopi

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για Φωτεινό σώμα

Ανώτερη Επικοινωνία

Οι Πλειάδειοι

Μέσω της Μπάρμπαρα Μαρσίνιακ

Η οικοδόμηση του φωτεινού σώματος ενέχει την εξέλιξή σας σε υπέρ-οντότητες. Το γαλαξιακό παλιρροιακό κύμα φωτός θα εκτοξεύσει τους πάντες σε μια υπερβολική εκδοχή της μεγαλύτερής τους ευκαιρίας!

Καθώς ο πλανήτης πλησιάζει περισσότερο τις ημέρες των μεγάλων αλλαγών, ο καθένας σας θα κληθεί να σταθεί σαν στήλη φωτός.

Θα δείχνετε τον δρόμο στους καιρούς που οι άνθρωποι θα είναι απελπισμένοι, επειδή οι παλιοί τρόποι δεν προσφέρουν πια λύσεις – δεν ταιριάζουν πια και είναι άσχετοι. Έχουμε υπαινιχθεί στο βιβλίο ότι το φως επιφέρει μεγάλο μέρος από το χάος στον πλανήτη. Έτσι, στη διάρκεια αυτών των καιρών, τα χαρίσματά σας θα χρειαστούν.

Δεν μπορείτε να φύγετε τρέχοντας και να κρυφτείτε, γιατί είστε αναγκαίοι για να περάσετε μέσα από τις διάφορες κοινότητες ώστε να φέρετε εναλλακτικούς τρόπους ύπαρξης. Είστε αναγκαίοι για να μοιραστείτε το πιστεύω σας ότι η πραγματικότητα δημιουργείται από τις σκέψεις σας και για να δείξετε σε άλλους πώς λειτουργεί αυτό, μέσω της θεραπείας και της δημιουργίας νέων ιδανικών πολιτισμού και συνεργασίας.

Όταν οι εποχές αρχίσουν να ξεδιπλώνονται, θα αποκαλύψουν τις αρχαίες προφητείες καθώς αυτές θα ζωντανεύουν. Αυτές οι αρχαίες προφητείες θα είναι αρκετά πιο πολύχρωμες και θα έχουν τις δικές τους εκδοχές των εαυτών τους, καθώς θα δίνουν σε αυτό τον πλανήτη τα μεγαλύτερα μαθήματα.

Καθώς εξελίσσεστε, φέρνετε αυτά που ξέρετε μπροστά και τα μοιράζεστε και τα ζείτε. Γίνεστε μεγαλύτερο δοχείο ή μεγαλύτερη έκφραση του φωτός. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, θα ανακαλύψετε ότι κατά τη διάρκεια των επόμενων χρόνων θα εκτοξευθείτε με ταχύτητα πέρα από την ταχύτητα του φωτός, με αυτά που γνωρίζετε. Οι ικανότητες και τα ταλέντα και οι πληροφορίες που θα σας έρθουν, βρίσκονται, απλώς μέσα σας.

Θα σας υπενθυμίσουμε ότι υπάρχει ένα γαλαξιακό παλιρροιακό κύμα φωτός από το μέλλον που έρχεται προς τον πλανήτη σας και ότι αυτή η διασταύρωση θα γίνει αισθητή στις μάζες σύντομα.

Θα είναι σαν όλος ο πλανήτης να βιώνει μια μονόπλευρη εξύψωση της συνειδητότητας. Αυτό το κύμα θα πρέπει να είναι γιγάντιο κύμα για να επηρεάσει όλες τις μάζες που βρίσκονται εγκλωβισμένες μέσα στον έλεγχο της συχνότητας. Και είστε εσείς, η Οικογένεια του Φωτός, που βρίσκεστε εδώ κατά εκατομμύρια και δημιουργείτε τον χώρο μέσα στα σώματά σας γι’ αυτό το γαλαξιακό παλιρροιακό κύμα, το οποίο θα επιτρέψει αυτή την έγχυση του πρώτου επίπεδου του φωτεινού σώματος, να μπορούν να την κρατήσουν όλοι.

Το φωτεινό σώμα είναι το σώμα που κρατάει την πλήρη μετάλλαξη του είδους. Θ μπορεί να εξισορροπεί πραγματικότητες μέσω της μετακίνησης της συνειδητότητας με πρόθεση, από τημια οπτική στην άλλη, σαν να αλλάζει κανάλια στην τηλεόραση.

Το φωτεινό σώμα θα φέρει όλα αυτά τα κωδικοποιημένα δεδομένα και θα μπορεί να τα μεταφράζει κατά βούληση. Θα επικοινωνεί ενδοδιαστασιακά και εξωδιαστασιακά.

Και να θυμάστε, η ύλη είναι απλώς φως που έχει εγκλωβιστεί. Καθώς οικοδομείτε το φωτεινό σας σώμα, επιτρέπετε στην αναδιοργάνωση της μοριακής δομής, τη χαλάρωση της λαβής με την οποία πιάνετε κάποιες πλευρές της υλικότητας, ώστε η πνευματική σας κατανόηση να μπορεί να βρίσκεται πιο εναρμονισμένη με την καθημερινή σας ζωή. 

Το φωτεινό σώμα οικοδομείται όταν επιτρέπει σε ύλη που είναι λιγότερο εγκλωβισμένη να εκδηλωθεί και όταν επιτρέπει στο φως, το οποίο είναι πιο ελεύθερο στην έκφρασή του και στην αναζήτηση της δικής του πηγής, να γίνει αυτό που είστε, ώστε να μην είστε πια τόσο συμπαγείς.

Καθώς ανεβάζετε τιε ταχύτητες στις οποίες δονείστε, γίνεστε το φωτεινό σας σώμα. Κυριολεκτικά, θα δείτε την αλλαγή στο σώμα σας. Το σώμα σας θα γίνει πιο ζωτικό, πιο νεανικό, πιο φροντισμένο στην ίδια του την οντότητα και σίγουρα θα επεξεργάζεται πολλαπλές πληροφορίες. Θα γίνει υπέρ-ον. Η οικοδόμηση του φωτεινού σώματος ενέχει την εξέλιξή σας σε υπέρ-οντότητες.

Η επέκταση της μακροζωίας του κυτταρικού σώματος, μέσα από την αναζωογόνηση και την επέκταση της κυτταρικής ζωής, ξαναγίνεται της μόδας. Αυτό είναι μέρος της οικοδόμησης του φωτεινού σώματος, ένα σώμα που δεν είναι τόσο συμπυκνωμένο, που δεν αυτό-καταστρέφεται, που αυτό-αναγεννιέται και αυτό-αναπληρώνεται. Γι’ αυτό προσπαθείτε όλοι. Θα ήσασταν ήδη το φωτεινό σας σώμα και θα το νιώθατε, αν δεν ανησυχούσε τόσο πολύ ο λογικός σας νους για το αν είναι δυνατόν, η κοινωνία όμως δεν σας λέει ότι είναι δυνατόν.

Δεν μπορούμε να σας τονίσουμε αρκετά το ότι πρέπει να σταματήσετε να ακούτε την κοινωνία. Αυτό θα είναι το δυσκολότερό σας καθήκον και η μεγαλύτερη ρήξη που θα χρειαστεί να κάνετε. Έχετε τον κοινωνικό σας εαυτό και τον πνευματικό σας εαυτό και πρέπει να αποφασίσετε ποιος από τους δύο είναι ιερός.

Ποιος από τους δύο είναι η πηγή της εξουσίας σας; Επιτρέψτε στον διαισθητικό σας εαυτό να γίνει η εξουσία. Επιτρέψτε στον διαισθητικό σας εαυτό να είναι σημαιοφόρος της δικής σας εμπειρίας, που είναι μια εμπειρία που δεν πρόκειται να σας την επικυρώσει κανένας άλλος. Η εμπειρία σας είναι απόρροια της αποστολής που γνωρίζετε, και όχι κατ’ ανάγκη που θυμάστε ότι έχετε.

Αν προσεγγίσετε όλα όσα ξέρετε με την πεποίθηση ότι υπάρχει μια θεία τάξη και ένας θείος σκοπός, χωρίς να μπορεί το εγώ σας πάντα να τα κατανοεί, θα κινηθείτε γρήγορα μέσα από τις πραγματικότητες. Θα υπάρξουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι που θα βιώσετε αυτό το γαλαξιακό παλιρροιακό κύμα φωτός. Το σίγουρο είναι ότι θα εκτοξεύσει τους πάντες σε μια υπερβολική εκδοχή της μεγαλύτερής τους ευκαιρίας. Αυτό βέβαια είναι επιλογή του καθενός.

Οι τελευταίες μας κουβέντες περιλαμβάνουν ένα ευχαριστώ σε όλους εσάς που αναγνωρίζετε τη φωτεινή πηγή, που είναι μέρος της ταυτότητάς σας και που παρακινεί να διαβάσετε αυτό το βιβλίο και να ακολουθείτε τους σιωπηρούς ψιθύρους που ηχούν κάτω, στις χρυσές σπείρες, μέσα στους διαδρόμους της δικής σας οντότητας.

Σας τιμούμε, σας αναγνωρίζουμε και είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Είμαστε όλοι εδώ, Ως Οικογένεια του Φωτός, για να ξαναφέρουμε αυτή την επιλογή και αυτή την ελευθερία εξέλιξης πίσω σε τούτο τον πλανήτη – να φέρουμε σε αυτό τον τόπο, που θα λάμψει σαν μέρος της Ζωντανής Βιβλιοθήκης, ένα καινούριο άστρο, ένα καινούργιο φως στον ορίζοντα πολλών νοημόνων κόσμων.

Εμείς περιμένουμε στο μέλλον να διασταυρώσει το δικό σας παρελθόν το δικό μας παρόν και να εκτοξεύσει όλη την ύπαρξη σε μια νέα οκτάβα, την ύψιστη οκτάβα της ύπαρξης. Είναι μεγάλη μας ευχαρίστηση να έχουμε τη βοήθειά σας σε αυτή τη διαδικασία.

Διδασκαλίες από τους Πλειάδειους

Μέσω της Μπάρμπαρα Μαρσίνιακ

Λίγα Λόγια για τη Συγγραφέα

lightworkers948

Οι Πλειάδειοι είναι ένα σύνολο εξωγήινων από το αστρικό σύστημα των Πλειάδων. Μιλάνε μέσω της Μπάρμπαρα Μαρσίνιακ από τις 18 Μαΐου 1988. Οι ίδιοι λένε ότι η σύλληψή τους έγινε κατά τη διάρκεια της Αρμονικής Σύγκλισης και ότι γεννήθηκαν στην Αθήνα, στην Ελλάδα, εννέα μήνες αργότερα. Το Πλειάδειο σύνολο απαρτιζόταν αρχικά από εβδομήντα πέντε έως εκατό οντότητες.

Οι Πλειάδειες διδασκαλίες μπορούν να παρομοιαστούν με εκείνες του σαμανισμού, αυτό το αρχαίο σώμα συνειδητότητας που έχει λειτουργήσει ως ενδιάμεσο μεταξύ των χώρων του υλικού και του πνευματικού, οδηγώντας τους ανθρώπους στην αυτό-ανακάλυψη μέσα στους κόσμους του παράδοξου, της αλλαγής προοπτικής ζωής και της πνευματικότητας.

Η Μπάρμοαρα Μαρσίνιακ είναι διεθνούς φήμης διάμεσο από τη Βόρεια Καρολίνα. Άρχισε να κάνει ανώτερη επικοινωνία τον Μάιο του 1988 στην Αθήνα, στην Ελλάδα, στο τέλος ενός ταξιδιού που διήρκησε τρεις εβδομάδες και πέρασε από την αρχαία Αίγυπτο και την Ελλάδα. Σε αυτό το ταξίδι, η Μπάρμπαρα ωθήθηκε να ξαναβιώσει συγκεκριμένους ναούς και σημεία δύναμης σε τούτη τη ζωή – τη Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας, τους ναούς κατά μήκος του Νείλου, την Ακρόπολη στην Αθήνα και τους Δελφούς.

Από τότε, η Μπάρμπαρα κάνει μαθήματα και σεμινάρια στις Ηνωμένες Πολιτείες και ηγείται σε γκρουπ που κάνουν ταξίδια σε ιερούς τόπους δύναμης όπως στο Περού, το Μεξικό, την Αίγυπτο, την Ελλάδα, το Μπαλί και την Αυστραλία. Η ίδια πιστεύει ότι οι τόποι οι ίδιοι έχουν σύνδεση με ενεργειακές δίνες που κρατούν γνώση του ανώτερου νου, την ανώτερη ιδέα που τώρα προσπαθεί να ξαναδημιουργήσει η Γη.

Κομιστές της Αυγής

Διδασκαλίες από τους Πλειάδειους

       Μπάρμπαρα Μαρσίνιακ

           Εκδόσεις «Κρύων»   

www.UrantiaCenter.gr

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1