urantia logo

 Urantia metopi

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

ΚΑΝΑΛΙ youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

 

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

Τούτο λέγω

Σκεφθείτε ότι η Γη είναι η διάσταση της εκδήλωσης. Και οι επιθυμίες και οι σκέψεις είναι μέρος αυτής της εκδήλωσης. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε, να δημιουργήσετε, να εκδηλώσετε. Μπορείτε να υποφέρετε, να ζείτε σε ανέχεια, να είστε άρρωστοι. Είναι η επιλογή σας.

Αναρωτηθείτε τι είναι η ελεύθερη βούληση και θα οδηγηθείτε στην αλήθεια. Αναγνωρίστε μέσα από την υλική δόνηση, πόσο ελεύθεροι είστε να βρεθείτε στην δόνηση του Πατέρα/Μητέρας Θεού και πόσο απλόχερα σας δίνεται η βοήθεια γι' αυτό. Με το που θα εκδηλώσετε την πρόθεση. Το μόνο εμπόδιο γι' αυτήν την εκδήλωση είναι ο φόβος. Γιατί φοβάστε; Δεν εμπιστεύεστε; Τότε θα ζείτε μόνο με τις επιθυμίες σας. Μόνο θα επιθυμείτε, αλλά θα φοβάστε να εκδηλώσετε.

Αυτή την εποχή οι περισσότεροι από εσάς θα έρθετε σε βιωματική εμπειρία με την ενέργεια της αγάπης. Η ενέργεια αυτή είναι μία ισχυρή δόνηση που αφυπνίζει. Αφυπνίζει σημαίνει ότι κατανοείτε πως δεν υπάρχει τίποτα που πρέπει να φοβάστε. Και συνειδητά αρχίζετε να εκδηλώνετε. Τι σημαίνει εκδηλώνετε; Αφήνετε το φως να σας εξυψώσει. Να δημιουργήσει στο σώμα σας εκείνες τις εστίες, απ' όπου η Ανώτερη ύπαρξή σας ενώνεται μαζί σας σε πλήρη σύνδεση. Και από αυτό το σημείο αρχίζει η διαδικασία της ανάληψης. Αρχίζει η διαδικασία της δημιουργίας του φωτεινού σας σώματος και κατανοείτε πλήρως ότι τώρα είναι ο καιρός της Παρουσίας Μου.

 Το σώμα σας συμμετέχει σ' αυτό. Μην το αγνοείτε. Είναι μεν φθαρτό, αλλά χωρίς αυτό δεν υπάρχει εκδήλωση. Γι' αυτό συνεργαστείτε με την ολότητά σας.

Η Ανώτερη ύπαρξή σας χρειάζεται και το σώμα της ύλης για να μπορέσει να εκδηλωθεί. Επιτρέψτε στο φως να το γιατρέψει. Να εισχωρήσει στα κύτταρά του και να το προετοιμάσει για την ισχυρή δόνηση της ένωσης με την Ανώτερη ύπαρξή σας. Επιτρέψτε στο φως να καθαρίσει συναισθηματικά και νοητικά το περίβλημα του σώματος, ώστε να μπορέσετε να αντιληφθείτε την ένωση αυτή. Αυτή είναι η εργασία σας. Και η υποστήριξη που έχετε γι' αυτήν την εργασία, έρχεται αυτήν την εποχή με μεγάλη ένταση. Αρκεί να την αντιληφθείτε. Και να την εμπιστευθείτε.

Μην εμπιστεύεστε το Εγώ σας, που σας οδηγεί σε μεγαλόπνοα σχέδια Ταπεινώστε το! Η ταπείνωση του Εγώ εξυψώνει την Ανώτερη ύπαρξη. Μην περιβάλλετε το Εγώ με επίθετα που μόνο δικαιολογίες σας προσφέρουν για να το αφήσετε να υπάρχει. Σεβασμός, αξιοπρέπεια, ευθύνη, καθήκον. Αυτά είναι χαρακτηρισμοί που επινοεί ο υλικός σας νους για να εξακολουθείτε να ζείτε, βασιζόμενοι στην προσωπικότητα. Η Ανώτερη ύπαρξή σας χρειάζεται ένα Εγώ όπου έχει κατανοήσει την εισφορά του και συνεργάζεται με αφοσίωση, ταπεινότητα, πίστη και εμπιστοσύνη. Αυτές όμως οι παράμετροι προϋποθέτουν ότι έχετε αναγνωρίσει την εργασία που καλείστε να κάνετε στην 3η διάσταση. 'Οταν την αναγνωρίσετε τότε θα μπορέσετε και να συνεργαστείτε μεταξύ σας, χωρίς τον κίνδυνο να θέλετε να τονώσετε το Εγώ σας.

Η συνεργασία μεταξύ σας δεν είναι για να οργανώσετε ένα σύστημα που εσείς θεωρείτε ότι είναι για την ανθρωπότητα. Η συνεργασία μεταξύ σας είναι να αντιλαμβάνεστε την θεϊκή έμπνευση ο ένας του άλλου και να επωφελείστε από αυτήν. Η θεϊκή έμπνευση έρχεται για να σας υποστηρίξει στην εργασία σας. Μην προσανατολίζεστε στην παροχή βοήθειας άλλων ανθρώπων, αν εσείς πρώτα δεν έχετε κατανοήσει την εργασία σας. Γιατί αυτό θα σας δημιουργήσει σύγχυση. Μην θεωρείτε ότι η εργασία σας έχει να κάνει με την "σωτηρία" της ανθρωπότητας. Η εργασία σας έχει να κάνει με την κατανόηση της Εγώ Ειμί Παρουσίας σας. Και με την εκδήλωσή της. 'Οταν αυτό επιτευχθεί, θα το γνωρίζετε. Και τότε θα είστε έτοιμοι να συνδράμετε κι άλλους ανθρώπους, γιατί η εκδήλωση της Εγώ Ειμί Παρουσίας σας προϋποθέτει ταπεινότητα, αφοσίωση, πίστη και εμπιστοσύνη. Ταπεινότητα, γιατί γνωρίζετε πως εργάζεστε με θεϊκές ποιότητες που δεν εγείρουν τιμές και δόξες για το Εγώ σας. Αφοσίωση, γιατί η βοήθεια άλλων ανθρώπων εμπεριέχει δυσκολίες και παραπλάνηση. Πίστη, γιατί μόνο έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι για την εκδήλωση της Ανώτερης 'Υπαρξής σας. Και τέλος, εμπιστοσύνη, γιατί μόνο μέσα από αυτήν θα παίρνετε τις επιβεβαιώσεις σας, για να ακολουθείτε τον δρόμο σας με συνέπεια.

Σας λέγω ότι αυτή σ' αυτήν την εποχή μπαίνουν τα θεμέλια για την ολοκλήρωσή σας. Είμαι τώρα εδώ, για να σας ενώσω μαζί Μου μέσα από την ενέργεια της αγάπης. Νιώστε αυτήν την αγάπη που σας προσφέρω και "θυσιάστε" εσείς για Μένα. "Θυσιάστε" την ατομικότητα. Γιατί μόνο έτσι θα με αντιληφθείτε. Και έτσι μόνο θα μου επιτρέψετε να εκδηλωθώ μέσα από εσάς. Μόνο έτσι θα μου επιτρέψετε να ενωθώ με όλους και να τους προσφέρω μέσα από αυτήν την ένωση την Αιώνιο Ζωή!

Ζήστε την ζωή σας με χαρά και επίγνωση. Θα σας το λέγω συνέχεια. Είναι επιλογή σας. Δεν υπάρχουν κανόνες για να ζείτε με χαρά. Είναι μόνο επιλογή σας.

Επιλέξτε ότι σας δίνει χαρά. Μέσα από την χαρά αναγνωρίζετε την αξία της ελευθερίας σας, να επιλέξετε. Η θεϊκή σας ουσία εκδηλώνεται μέσα από την χαρά. Η ένωσή σας με την Ανώτερη 'Υπαρξή σας πραγματοποιείται μέσα από την χαρά. Η χαρά δεν έρχεται μέσα από επιβολές. Η χαρά δεν έρχεται μέσα από "πρέπει". Η χαρά δεν έρχεται μέσα από "μια αναγκαστική πορεία".Η χαρά έρχεται μέσα από την έμπνευση να ζείτε! Η χαρά έρχεται μέσα από την γνώση της ανθρώπινης φύσης σας.. Η χαρά έρχεται μέσα από την επίγνωση της θεϊκής σας ουσίας. Η χαρά έρχεται μέσα από την κατάλυση του φόβου. Η χαρά έρχεται με το να είστε μέσα στην ενέργεια της αγάπης. Η χαρά έρχεται όταν αντιληφθείτε Εμένα να είμαι Εσείς! Τότε γκρεμίζονται τα όρια που βάζετε ανάμεσά μας. Τότε γκρεμίζονται τα όρια που βάζετε ανάμεσά σας.

Ευλογία σε όλους

O Διδάσκαλος της αγάπης

μέσω της Β. Νικολοπούλου

www.reikicenter.gr

www.UrantiaCenter.gr

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - ΚΑΝΑΛΙ youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1