urantia logo

 Urantia metopi

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Ο Αγγελιοφόρος της μοναδικής δημιουργικής πηγής αγάπης

«Κρύων» μέσω του Λη Κάρολ

the pleiadian message february 27 2018

Μετάφραση: Γιώργος Κυρίτσης

Πριν εκατό χιλιάδες χρόνια υπήρχαν ως 17 είδη Ανθρώπων. Ακριβώς όπως υπάρχει ποικιλομορφία στη φύση, σε άλλα ζώα και θηλαστικά, είναι η έμφυτη ποικιλία που παρέχει η Γαία, για την επιβίωση των ειδών. Όπως υπάρχουν δεκάδες είδη μαϊμούδων και τρομερή ποικιλομορφία σε τόσα άλλα ζώα στον πλανήτη, έτσι υπήρχαν πολλά είδη ανθρώπων. Αν όμως το παρατηρήσατε, σήμερα υπάρχει μόνο ένα είδος Ανθρώπου. Ναι, έχουν διαφορετικά χρώματα και χαρακτηριστικά προσώπου, αλλά είναι μόνο ένα είδος. Δεν υπάρχουν οι τυπικές διαφορές που συναντάτε στη φύση. Δεν έχετε είδη με ουρά και άλλα χωρίς. Δεν έχετε πολύ μικροκαμωμένους δασύτριχους σε μια ήπειρο και πανύψηλους διάστικτους στην άλλη. Κάτι συνέβη.

Ελάτε μαζί μου 100.000 χρόνια πίσω και θα το δείτε τεκμηριωμένο από την επιστήμη, που ανακάλυψε αυτή την ανωμαλία την τελευταία δεκαετία. Βλέπουν το ίδιο πράγμα. Σε αντίφαση με όλες τις βιολογικές εξελικτικές δυνάμεις, κάτι που συνέβη περίπου πριν 100.000 χρόνια, δημιούργησε μόνο ένα είδος Ανθρώπου.

Τώρα προετοιμαστείτε, καθώς κάποιοι δεν θα αρέσουν αυτό που ακούν ή διαβάζουν. Ήταν η σημερινή διάλεξη του συνεργάτη μου και θα το αναφέρω ξανά για όσους διαβάζουν το κείμενο ή ακούν την ηχογράφηση. Ακούστε… ένα πανέμορφο πράγμα συνέβη τότε… πανέμορφο! Συνέβη κάτι με σχέδιο και το αναμένατε μαζί μου, όταν δημιουργούσατε αυτό τον πλανήτη αγαπητοί μου. Όταν ήμασταν μαζί και βλέπαμε να ψύχεται ο πλανήτης, το γνωρίζατε ότι θα συνέβαινε αυτό. Ένα θείο σχέδιο ήταν σε εφαρμογή!

Στο δικό σας γαλαξία υπάρχει ένα σύμπλεγμα άστρων που ονομάζονται οι Επτά Αδελφές. Είναι επτά αστέρια, ένα από τα οποία έχει πλανητική διάταξη. Έχετε δώσει όνομα σ’ αυτή τη διάταξη και όσους προέρχονται από εκείνο το ηλιακό σύστημα, τους λέτε Πλειάδειους. Αυτοί επισκέφτηκαν τη Γη πριν 100.000 χρόνια και δεν χρειάστηκαν πολύ χρόνο για να έρθουν εδώ.

Αυτό το Ανθρωποειδές γένος είναι ημι-κβαντικό, όπως κι εσείς. Δηλαδή, μέσα στη συνείδησή τους υπάρχει η συγχώνευση του 3D και του κβαντικού. Δεν υπάρχει χρόνος. Δεν υπάρχει χώρος. Δεν υπάρχει απόσταση. Θέλησαν να έρθουν εδώ κι εμφανίστηκαν. Είναι ένα προηγμένο γένος και πνευματικά απόφοιτο κατά φύσιν. Δεν θα βγάζετε νόημα, καθώς βρίσκεται έξω από το πνευματικό σύστημα που θεωρείτε αληθινό. Ας πούμε λοιπόν ότι η πνευματικότητά τους είναι ώριμη, όμορφη κι εντελώς κατάλληλη. Κατέφθασαν με χρονοδιάγραμμα, με σχεδιασμό και με σκοπό.

Ήρθαν για να σπείρουν τους σπόρους του κβαντικού, θείου DNA σε ένα από τα 17 είδη Ανθρώπων που βρίσκονταν στη Γη. Έμειναν εδώ όσο χρειάστηκε. Θα έπρεπε να γνωρίζετε ότι αυτό πήρε πάνω από 100.000 χρόνια και παρέμειναν εδώ. Σιγά-σιγά όλα τα άλλα είδη Ανθρώπων άρχισαν να λιγοστεύουν και μόνο ένα παρέμεινε… το είδος με το σπόρο του δημιουργού. Το είδος που υπάρχει σήμερα.

Είναι η αυθεντική και θεϊκή ιστορία της δημιουργίας, που σας δίδεται με σκοπό και με όμορφο τρόπο από το Πνεύμα. Ήταν ένα μυρωμένος καιρός και θα ήθελα να σας πω, στις ψυχές που βρίσκονται εδώ, ότι πολύ πριν τη Λεμουρία, όταν μελετούσατε το πιθανό αυτό σενάριο, γνωρίζατε ότι ήταν καλό. Διαισθητικά το νιώθετε και το γνωρίζετε, καθώς τελικά σχετίζεστε με εκείνους στο άλλο αστρικό σύστημα που σας έδωσαν αυτό το μεγάλο δώρο.

 Î£Ï‡ÎµÏ„ική εικόνα

Οι Πλειάδειοι μοιάζουν με εσάς. Δεν έχουν δέρμα ερπετών, ούτε περίεργα χέρια και πόδια, παράξενα μάτια ή μεγάλα κεφάλια. Δεν έχουν ημερησία διάταξη, ούτε ελέγχουν τη σκέψη των Ανθρώπων. Είναι λιγάκι πιο ψηλοί, αλλά μοιάζουν σαν εσάς! Κάποια μέρα θα έρθουν, όταν είναι πρόσφορο και σωστό και κατάλληλο να εμφανιστούν. Δεν θα συμβεί κατά τη διάρκεια της ζωής σας, καθώς προσμένουν μια συγκεκριμένη δόνηση στον πλανήτη. Όταν όμως έλθουν για να σας χαιρετίσουν, θα βγουν από τα σκάφη τους και θα είναι ακριβώς σαν εσάς! Τότε θα γνωρίζετε πως ότι λέω εδώ είναι αληθινό και ακριβές, καθώς παρακολουθούν που δίνω αυτό το μήνυμα και χαμογελούν με την καταλληλότητά του, για όσους χρειάζονται να το ακούσουν κατ’ αυτό τον τρόπο.

Ακούστε με: Δεν υπάρχει καμία συνωμοσία εδώ. Κανείς δεν έκανε τίποτα στη Γη ή στην ανθρωπότητα, που να μην το είχατε σχεδιάσει. Δεν υπάρχει εδώ θέμα επιβολής ελέγχου ή τίποτα κρυφό. Με σχέδιο και με σκοπό το Πνεύμα τους επέτρεψε, τους προσκάλεσε να έρθουν και να σας δώσουν αυτό το δώρο. Ο μόνος πλανήτης ελεύθερης επιλογής, μεταφέρθηκε από το σύστημα των Πλειάδειων σ’ αυτό το ηλιακό σύστημα και στη Γη. Τα βιολογικά όντα σιγά-σιγά αύξησαν το κβαντικό τους DNA και γεννήθηκε η πνευματικότητα. Τίποτα δεν γίνεται στα γρήγορα με το Θεό, το έχετε παρατηρήσει; Ο Θεός είναι αργός και η Γη είναι υπομονετική. Οι Άνθρωποι όμως έχουν πρόβλημα με την «αργή» προσέγγιση. Θέλουν τα πνευματικά πράγματα να συμβούν γρήγορα, όπως δείχνει η μυθολογία.

Η συγκεκριμένη πληροφορία είναι αμφισβητήσιμη και κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να την πιστέψει. Δεν είναι απαραίτητη πληροφορία για να λάμπει το φως σας στη Γη. Αν δεν ακούγεται αληθινή στην ψυχή σας, τότε προσπεράστε τη. Όμως κατανοήστε ότι με κάποιο τρόπο υπάρχει ο Θεός μέσα σας. Ίσως να μην είναι απαραίτητο να ξέρετε πώς, αλλά νιώστε τον δημιουργό να εργάζεται μέσα στο DNA σας.

Η αμφισβήτηση θα μαίνεται και δεν θα πρέπει να επιβληθεί (η άποψη αυτή) σε κανέναν. Δεν είναι κάτι δογματικό και είναι μόνο για να το δείτε σαν μέρος της μεγάλης εικόνας. Όμως από εκεί προήλθε ο σπόρος της βιολογίας σας κι εγώ απλώς σας έδωσα την αλήθεια.

Είναι αρκετά περίεργο, αλλά κάποιοι ακόμα προτιμούν τη μυθολογία, ότι ο Θεός ήρθε στη Γη γρήγορα και μέσα σε λίγες μέρες παρουσίασε ολόκληρο το πνευματικό σύστημα του πλανήτη. Δεν θέλουν να σκεφτούν την εξωφρενική άποψη ότι εξωγήινοι που ήρθαν στη Γη, έχουν κάποια σχέση με το Θεό ή την πνευματική υπόσταση του Ανθρώπου. Τους φαίνεται γελοίο! Όπως λέει ο συνεργάτης μου: «Προτιμούν την ιστορία με τον ομιλούντα όφιν». Τότε σ’ αυτή ακριβώς θα πρέπει να μείνουν, καθώς η άγνωστη ιστορία δεν θα πρέπει να εμποδίζει την πίστη κάποιου ή να του αφαιρεί την δοξασία του.

 

Ο Κρύων μέσω του Λη Κάρολ

Μετάφραση: Γιώργος Κυρίτσης

 

Διαβάστε την επικοινωνία:

«Ιστορία του DNA και του Ανθρώπινου Γένους»

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/kryon-2009/2009-08-29

 

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1