urantia logo

 Urantia metopi

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Μήνυμα του Αρχάγγελου Μιχαήλ για τον Αύγουστο 2019

aggeloi me anthropina ftera 750x400

Μέσω της Ronna

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη        

Αγαπημένοι μου πρωταθλητές του Φωτός, δεν είναι η ώρα για τους διστακτικούς, και είναι καιρός να σταματήσετε την αδεξιότητα στην Πνευματικότητα. Πολλοί από εσάς έχετε προσπαθήσει με μισή καρδιά να αφυπνίσετε την σοφία της Ψυχής και τον Ανώτερο Εαυτό σας. Είναι ώρα να πυροδοτήσετε την καρδιά σας με μία έντονη επιθυμία για να διεκδικήσετε την Αυτοκυριαρχία και να γίνετε Αναζητητής της Ψυχής αντί Αναζητητής των Αισθησιακών Απολαύσεων. Σας αποκαλύπτονται συνεχώς τα μυστικά για το πώς να διασχίσετε τις δραματικές αλλαγές και το χάος της μεταμόρφωσης. Πρέπει, όμως, να κάνετε την προσπάθεια και να αγωνιστείτε δραστήρια για να ενσωματώσετε τις ασφαλείς μεθόδους διαθέσιμες σ’ εσάς αν πρόκειται να ιππεύσετε με επιτυχία την κορυφή των κυμάτων της αλλαγής κατά την διάρκεια των ταραγμένων χρόνων που ακολουθούν. Είναι ώρα να αφήσετε στην άκρη το παλιό – να ανοίξετε δρόμο για το καινούργιο. Μία αναβάθμιση και εκλέπτυνση κάθε Πτυχής/Σπίθας της Συνειδητότητας Θεού, καθώς και κάθε διάσταση, αποκτούν δυναμική καθώς το αιθέριο Φως του Υπέρτατου Δημιουργού ακτινοβολεί σε κάθε άκρη της εκδηλωμένης δημιουργίας μέσα σ’ αυτό το Υποσύμπαν.

Είναι ώρα για σας και τους άλλους Εργάτες Φωτός να καταλάβετε πού ταιριάζετε σ’ αυτό το σπουδαίο γεγονός της επέκτασης και της εξέλιξης. Τώρα είναι η ώρα για την οποία προετοιμαζόσασταν σ’ αυτήν και σε πολλές περασμένες ζωές. Εσείς, οι πιστοί, που αγωνίζεστε για να αποκτήσετε Αυτοκυριαρχία για να γίνετε Παγκόσμιοι Υπηρέτες του Φωτός, χρειάζεστε τώρα πιο πολύ από ποτέ. Τώρα είναι η ώρα για να δηλώσετε, «Θα αγωνιστώ για να γίνω ένας ΤΟΛΜΗΡΟΣ ΚΟΜΙΣΤΗΣ ΦΩΤΟΣ ώστε να μπορώ να μαγνητίζω και να ακτινοβολώ όσο πιο πολύ γίνεται από το Φως του Δημιουργού στον κόσμο και σε όλη την ανθρωπότητα.»

Κάνοντας αυτό, θα δημιουργήσετε μία στήλη αρμονικών, υψηλότερων διαστάσεων συχνοτήτων Φωτός ασφάλειας γύρω από εσάς, το σπίτι σας και τους αγαπημένους σας. Καθώς αποκτάτε την ικανότητα να μαγνητίζετε όλο και περισσότερη ουσία του Θεϊκού Φωτός, η σφαίρα της επιρροής σας θα μεγαλώνει, και θα σκορπίζεται για να περιλάβει μία συνεχώς επεκτεινόμενη περιοχή. Τελικά, το Φως σας θα ενωθεί με τα μοτίβα συχνοτήτων των πνευματικών σας αδελφών που έχουν επίσης δεσμευτεί να γίνουν Κομιστές Φωτός. Υπάρχουν πολλοί από εσάς που έχετε ήδη επιτύχει αυτήν την από τον Θεό δοσμένη ικανότητα, και κάνετε μία διαφορά.

Η ανησυχία και η αναταραχή είναι ανεξέλεγκτες στον πλανήτη σας, και καθώς γνωρίζετε, επιταχύνονται τόσο ώστε καμία χώρα ή φυλή ανθρώπων να μένουν ανεπηρέαστες. Νιώθουμε το ενδιαφέρον σας και δικαίως, διότι είναι μία κρίσιμη περίοδος για την Γη, το ανθρώπινο είδος και όλα τα ζωντανά πράγματα που κατοικούν στον πλανήτη. Επομένως, για άλλη μία φορά, επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω τι είναι και τι δεν είναι κατάλληλο για εσάς ως ένας Αυτοκυρίαρχος της συν-δημιουργίας.

Γνωρίζουμε ότι η μεγαλύτερη επιθυμία της καρδιάς σας είναι να βοηθάτε εκείνους που υποφέρουν και βρίσκονται σε απόγνωση, και έτσι πρέπει να είναι. Υπάρχουν εκείνοι των οποίων η αποστολή τους είναι να είναι άμεσα εμπλεκόμενοι, είτε πρόκειται για άμυνα, καλλιεργώντας θεραπεία ή βοήθεια για να απαλύνουν την δυστυχία εκείνων που έχουν εκτοπιστεί ή βρίσκονται σε ανάγκη. Υπάρχουν εκείνοι που θα καλεστούν εν μέσω της αναταραχής, και υπάρχουν εκείνοι που πρέπει να πάρουν κρίσιμες αποφάσεις ως προς το ποια είναι η καλύτερη πορεία δράσης σε διάφορες καταστάσεις και δράματα που παίζονται σε συνεχή βάση. Οι άλλοι θα δίνουν στήριξη μοιράζοντας τον πλούτο τους, και αυτό επίσης είναι κατάλληλο.

images

Ωστόσο, οι περισσότεροι από εσάς, ειδικά όσοι έχετε διεκδικήσει τις συχνότητες των ανώτερων διαστάσεων ως την πραγματικότητα σας, έχετε κάπως απομακρυνθεί από αυτά τα αγχωτικά δράματα. Ως εκ τούτου, είναι πιο σημαντικό από ποτέ να μένετε επικεντρωμένοι στην καρδιά σας και εστιασμένοι στην Ψυχή σας για να μπορείτε να σκορπίζετε την μεγαλύτερη ποσότητα Φωτός, ελπίδας και αρμονίας από το ΗΛΙΑΚΟ ΣΑΣ ΠΛΕΓΜΑ προς τα έξω στα χαοτικά αστρικά πεδία της συνειδητότητας και κάτω στον πυρήνα της καρδιάς της Μητέρα σας Γης. Εσείς, οι Σπόροι των Άστρων, μπορείτε να βοηθήσετε την Γη να απελευθερωθεί από μία φυλακή αρνητικότητας καθώς αγωνίζεται να Ελαφρύνει το φορτίο της και να εναρμονίσει την αύρα της ώστε να διεκδικήσει την καινούργια οριζόμενη θέση της μέσα στο ηλιακό σύστημα.

Χάριν εσάς, τις γενναίες Ψυχές που ονομάζεστε εκείνοι που δείχνουν τον δρόμο ή η εμπροσθοφυλακή των Εργατών Φωτός, το χρυσό μονοπάτι έχει ξεκάθαρα δημιουργηθεί και οριστεί. Είστε επίσης στην διαδικασία του ανοίγματος των γραμμών επικοινωνίας ανάμεσα σ’ εμάς για να μπορούμε να σας μεταφέρουμε όλες τις πληροφορίες που θα χρειαστείτε για να κινηθείτε γρήγορα μέσω της διαδικασίας της ανάληψης στο επόμενο επίπεδο συνειδητότητας. Κάνοντας αυτό, θα αφήσετε πίσω και δεν θα επηρεαστείτε από τις δραστικές αλλαγές, την αρνητικότητα και το χάος των κατώτερων, μη ισορροπημένων διαστάσεων από τις οποίες αγωνίζονται τώρα να εμφανιστούν οι μάζες. Ήρθε η ώρα που ζητείται από τον καθένα σας να φέρετε μπροστά και να μοιραστείτε την δική σας συγκεκριμένη σοφία διακοσμημένη με τις τεράστιες εμπειρίες σας στη Γη, και να αξιοποιήσετε επίσης τα κοσμήματα της σοφίας που είναι αποθηκευμένα μέσα στον Ιερό σας Νου, που φέρατε μαζί σας από τα μακρινά άκρα του Σύμπαντος.

Σ’ εκείνους από εσάς που έχετε ακολουθήσει πιστά τις διδασκαλίες μας σας προσφέρεται αυτό που θα μπορούσαμε να ονομάσουμε γρήγορο μονοπάτι προς την Αυτοκυριαρχία. Η αγαπημένη μας αγγελιαφόρος, η Ρόννα, είναι μία από εκείνες τις γενναίες Ψυχές που ευγενικά συμφώνησε να αναλάβει το έργο να φέρνει και να σας διαθέτει τις κατάλληλες, εκτεταμένης συμπαντικής σοφίας διδασκαλίες, που αρχικά φυλάσσονταν μόνο για τους πιο προχωρημένους μύστες στα μικρά σχολεία μυστικής σοφίας. Όλοι σας είστε στο μέσον μιας μυητικής διαδικασίας – στο ένα ή στο άλλο στάδιο. Είναι ένα σχολείο μάθησης και μύησης που λαμβάνει χώρα κάθε μέρα ενώ ασχολείστε με τις καθημερινές σας δουλειές και συναντάτε τις καθημερινές σας ευκαιρίες και προκλήσεις. Ό,τι ήταν κρυμμένο στο παρελθόν, τώρα έρχεται στο Φως της επίγνωσης, ή για να διορθωθεί, να εξαφανιστεί, ή σε μερικές περιπτώσεις, να μεγεθυνθεί.

Είναι επίσης καιρός για εκείνους από εσάς που είστε σταθερά στο Μονοπάτι να αρχίσετε να χτίζετε μια πιο οικεία σχέση με τους φύλακες αγγέλους σας και τους αγγελικούς δασκάλους σας των ανώτερων βασιλείων. Οι πολλές όψεις του Ανώτερου Εαυτού σας περιμένουν να ενσωματώσετε αυτές τις προχωρημένες διδασκαλίες, μαζί με τις ανώτερες συχνότητες του Φωτός που είναι τώρα διαθέσιμες σ’ εσάς. Είναι η ώρα να διεκδικήσετε ξανά εκείνα τα ταλέντα και τα δώρα, αγαπημένοι. Σας ζητάμε να μελετάτε και να διαλογίζεστε πάνω στις προχωρημένες διδασκαλίες σοφίας που προσφέρουμε σ’ εκείνους που βρίσκονται σταθερά στο Μονοπάτι μέχρι να χαραχτούν στο νου σας και να γίνετε μέρος της ανώτερης συνειδητότητας σας. Τα υπέροχα δώρα και ικανότητες που περιμένετε θα υπερτερούν κατά πολύ από την προσπάθεια που θα καταβάλλετε για να τα αποκτήσετε.

599188 10150897482411094 1342029163 n

 

Όλο και περισσότερες πολύτιμες Ψυχές μπαίνουν τώρα στο μονοπάτι της επίγνωσης καθώς αρχίζουν να προσέχουν τις παροτρύνσεις της Ψυχής τους. Συχνά αυτό αρχίζει μία έντονη διαδικασία της σκοτεινής νύχτας της Ψυχής καθώς έρχονται αντιμέτωπες με τις στρεβλώσεις στην συνειδητότητα που έχουν δημιουργήσει, και το πλήρες μέτρο του Νόμου του Κύκλου, ή Κάρμα, έχει ασκηθεί. Όπως γνωρίζετε, ο Νόμος αυτός δεν είναι τιμωρία παρότι μπορεί να φαίνεται έτσι στην αρχή. Είναι μία ευκαιρία για κάθε άτομο να στραφεί και να αντιμετωπίσει γενναία τον εαυτό του/της και να διορθώσει και εναρμονίσει τα παράφωνα μοτίβα συχνοτήτων που αυτός/αυτή έχει δημιουργήσει.

Υψηλότερες και πιο εκλεπτυσμένες συχνότητες βομβαρδίζουν συνεχώς εσάς και την Γη. Ως αποτέλεσμα, πολλοί από εσάς είστε εν μέσω της συναισθηματικής έντασης και των στρεβλώσεων των χαμηλών αστρικών πεδίων, που αποτελούν τα πρώτα τρία υποπεδία της Τέταρτης Διάστασης. Αυτά είναι συναισθηματικά πεδία συνειδητότητας τα οποία πρέπει να τεθούν υπό έλεγχο και να επιστρέψουν σε ένα αποδεκτό επίπεδο πολικότητας και διττότητας. Αυτά είναι μερικά από τα πιο δύσκολα έργα που θα βιώσετε ποτέ ενώ βρίσκεστε στο ταξίδι της ανάληψης σας στην Πέμπτη Διάσταση της ισορροπίας και της γαλήνης. Είναι ώρα να ξεκαθαρίσετε και να απελευθερώσετε τα βαθιά μοτίβα ενέργειας στον πυρήνα για να φιλοξενήσετε τις υψηλότερες συχνότητες του Φωτός.      

Μάθετε, Αγαπημένοι, ότι είναι μια χρυσή ευκαιρία για εσάς να απελευθερώσετε, μια για πάντα, εκείνες τις επηρεάζουσες ενέργειες που έχετε φέρει μαζί σας ως υπέρβαρη αποσκευή για πολλές χιλιάδες χρόνια. Αντιμετωπίστε τις, επεξεργαστήτε τις, και δείτε τις να μεταλλάσσονται σε ουσία αγνού Φωτός, και κατά την διαδικασία θα νιώθετε ΕΛΑΦΡΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΟΤΕΡΟΙ, καθώς θα διασχίζετε το μονοπάτι προς την υψηλότερη συνειδητότητα σε περιοχές θαυμάσιων δυνατοτήτων.

Υπάρχει πληθώρα πληροφοριών διαθέσιμες σ’ εσάς σε κάθε επίπεδο πνευματικής επίγνωσης και ανέλιξης. Οι γενναίοι μπροστά από εσάς μπορούν τώρα να έχουν πρόσβαση στα υψηλότερα και πιο εκλεπτυσμένα επίπεδα των μεγάλων Αιθουσών Σοφίας και επίσης να λαμβάνουν προχωρημένες διδασκαλίες από τα Όντα Φωτός. Μεγάλο μέρος των πληροφοριών που παρουσιάζονται είναι βοηθητικό και γεμάτο αγάπη, αλλά κάποιες από αυτές είναι μπερδεμένες και παραμορφωμένες. Συνεπώς, σας ζητάμε να χρησιμοποιείτε την διάκριση σας ως προς τι να αποδέχεστε σαν αλήθεια σας. Κάποιες από τις πληροφορίες εξάπτουν την φαντασία, και αναρωτιέστε πώς θα επιτύχετε ποτέ τα πολλαπλά επίπεδα συνειδητότητας που περιγράφονται.

Αφού αποκοπήκατε από την Πηγή σας για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, είστε ανυπόμονοι και θέλετε να μάθετε όλα όσα υπάρχουν να μάθετε για να μπορέσετε να επιτύχετε τα ύψη της φώτισης όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Ωστόσο, παρακαλώ να θυμάστε, πολύτιμοι φίλοι μου, ότι πρέπει να κάνετε το ταξίδι ένα βήμα την φορά, μαθαίνοντας πλήρως κάθε μάθημα καθώς απελευθερώνετε αυτά που δεν σας εξυπηρετούν πια. Είναι επίσης ζωτικής σημασίας να αφομοιώνετε τις υψηλής συχνότητας φωτισμένες διδασκαλίες μέχρι αυτές να γίνουν μέρος της Πνευματικής/ανθρώπινης φύσης σας. Τότε θα οδηγηθείτε μέσα από την επόμενη ανοιχτή λαμπερή πόρτα, και θα σας προσφερθούν αιώνια επεκτεινόμενα επίπεδα Συνειδητότητας Θεού. Είναι ένα ταξίδι που δεν τελειώνει ποτέ. Πάντα θα υπάρχουν νέες δοκιμασίες, νέες ευκαιρίες και εκπληκτικές νέες περιπέτειες να βιώσετε.

23gh56gh65gh6556

 

Αυτή είναι η πιο κρίσιμη περίοδος για την Γη και την ανθρωπότητα καθώς όλα όσα δεν εξυπηρετούν πια το ύψιστο καλό εξαφανίζονται σταδιακά ή μεταμορφώνονται. Καθαρίζετε τις στρεβλώσεις και επανασυνδέεστε με την Γέφυρα του Ουράνιου Τόξου ή τον Ποταμό της Ζωής, που θα σας οδηγήσει σε ένα λαμπρό καινούργιο μέλλον για εσάς και την Γη σας, καθώς και γι’ αυτό το ηλιακό σύστημα και τον γαλαξία. Εξαρτάται από τον καθένα σας το πόσο εύκολο ή δύσκολο θα είναι το ταξίδι. Αγαπημένες καρδιές, παρακαλώ κρατήστε στο νου σας ότι η επιτυχία σας είναι βέβαιη. Όμως, είναι δική σας επιλογή πόσο χρόνο θα χρειαστείτε για να φτάσετε στον επόμενο προορισμό.

Γνωρίζουμε ότι είναι ευκολότερο να ξεπεράσετε μία καταστροφή ή μία αρνητική κατάσταση όταν συμβαίνει αλλού στον κόσμο. Αλλά δεν είναι τόσο εύκολο όταν συμβαίνει στην πατρίδα σας, στην γειτονιά σας ή όταν επηρεάζει προσωπικά εσάς, την οικογένεια σας και το σπίτι σας. Τότε έρχονται οι αληθινές δοκιμασίες της κυριαρχίας. Μπορείτε να μένετε επικεντρωμένοι στην Ιερή Καρδιά σας και να εμπιστεύεστε τους φίλους σας από τα ανώτερα βασίλεια να σας βοηθήσουν κατά τις σκοτεινές νύχτες του χάους και να σας οδηγήσουν στο φως ενός λαμπερού, καινούργιου μέλλοντος, ανεξάρτητα με το τι συμβαίνει σ’ εσάς ή γύρω σας;

Πολλοί ρωτάνε, «Τι μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε;» Πρώτα, γίνετε ένα παράδειγμα και να ακτινοβολείτε το Φως σας να το βλέπουν όλοιμέσα σας. Να παίρνετε μέρος σε ομαδικούς διαλογισμούς και να περνάτε όσο πιο πολύ καιρό μπορείτε στην ουράνια Παγκόσμια Πυραμίδα στην Πέμπτη Διάσταση, προσθέτοντας τις μοναδικές σας ενέργειες και η Αγάπη/Φως σας να χρησιμοποιείται για το ύψιστο καλό. Να αγωνίζεστε να έλκετε σ’ εσάς την μέγιστη ουσία κοσμικού Φωτός, καθώς γίνεστε οι άγκυρες για τα Αδαμάντινα Σωματίδια του Θεϊκού Φωτός στην περιοχή που ζείτε. Να οραματίζεστε ότι σχηματίζονται και ενεργοποιούνται μεγάλες κρυστάλλινες πυραμίδες Φωτός στην Πέμπτη Διάσταση από τις πολλές ομάδες των Εργατών Φωτός – όπου συγκεντρώνεστε όλοι μαζί στους διαλογισμούς σας με την πρόθεση να δημιουργήσετε τα μέγιστα δυνατά κύματα κοσμικής Αγάπης/Φωτός.

Αυτά τα κύματα, σχεδιασμένα για το ύψιστο καλό όλων, θα σαρώνουν κάθε χώρα καθώς περνάει ο καιρός, αφυπνίζοντας τις μάζες – καθαρίζοντας και εκκαθαρίζοντας τις αρνητικές ενέργειες που έχουν δημιουργήσει έναν ασφυκτικό κλοιό σε κάθε χώρα και τους κατοίκους της. Μάθετε ότι κάθε χώρα και φυλή είναι μοναδική, διότι δημιουργήθηκαν με διακριτά χαρακτηριστικά, επιθυμίες, ευκαιρίες και προκλήσεις.

Ο καθένας σας έχει στρατηγικά τοποθετηθεί στην περιοχή που μπορεί να κάνει την ύψιστη υπηρεσία και το μέγιστο καλό. Έχετε δονητικούς αιθερικούς Κρυστάλλινους Ατομικο΄’υς Σπόρους Μνήμης στον εγκέφαλο σας, στο DNA σας και στην δομή της Ψυχής σας, που θα βοηθήσουν εσάς, την χώρα σας και τους συμπατριώτες σας να έχουν πρόσβαση στο Φως της Αλήθειας, της Σοφίας και της Προστασίας.

Αγαπημένοι μου πολεμιστές του Φωτός, σας ζητάμε να μην κλείσετε τα κέντρα της καρδιάς σας. Μην εισέλθετε στον φόβο και στην απελπισία. Υπάρχουν πολύ σημαντικά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στην Γη και στα ανώτερα βασίλεια που είναι πέρα από την κατανόηση σας. Θυμάστε πόσο συχνά σας έχουμε πει ότι, «από το χάος, καινούργια δημιουργία αναδύεται»; Δεν σας ζητάμε να υποβαθμίσετε τις τεράστιες τραγωδίες που συμβαίνουν ή τα βάσανα που θα βιωθούν από πολλούς. Δεν εξυπηρετεί, ωστόσο, κανέναν αν παγιδευτείτε στην αρνητικότητα, στον φόβο και στο πανδαιμόνιο της ψευδαίσθησης της Τρίτης/Τέταρτης Διάστασης. Μην αφήνετε τις δυνατές σκεπτομορφές σας και την ενέργεια σας να κινούνται σε χαμηλότερα δονητικά μοτίβα, που το μόνο που θα κάνουν είναι να προσθέσουν περισσότερη αρνητική ενέργεια στο σύννεφο τους σκότους. Αντίθετα, να στέλνετε την δυνατή Αγάπη/Φως σας να φτερουγίζει εν μέσω του χάους και στις καρδιές εκείνων που σκορπίζουν χάος – τότε παρακολουθήστε να ξεπερνιέται το σκοτάδι από το μετασχηματισμένο Φως.

Υποσχόμεθα να σας εξυψώσουμε και να σας στηρίξουμε με την γεμάτη αγάπη ενέργεια μας και να σας βοηθήσουμε ακόμα και στους πιο σκοτεινούς καιρούς. Το Φως και η Αγάπη όλης της Δημιουργίας, μαζί με τις έντονες, ακλόνητες προσπάθειες σας θα επικρατήσουν. Είμαι για πάντα ο γεμάτος αγάπη φίλος και προστάτης σας.

ΕΙΜΑΙ ο Αρχάγγελος Μιχαήλ

Μέσω της Ρόννα

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη

Transmitted through Ronna/Sacred Scribe * As transmitter of this article I, Ronna Herman Vezane, claim the universal copyright in the name of Archangel Michael. Posting on websites is permitted as long as the information is not altered, excerpted or added to, and credit of authorship and my Email and website address is included. It may be published in journals, magazines or public print with permission from: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.      

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1