urantia logo

 Urantia metopi

LIANA e mail

Newsletter

Λιάνα Τελειώνη

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Η Εξέλιξη της Ψυχής - Βιβλίο & Cd με 3 διαλογισμούς

banner exelixi 1

Η Εξέλιξη της Ψυχής - 18 Διαλογισμοί σε 6 Cd

banner exelixi 2

 

Reiki- Ολοκληρωμένος Οδηγός της Γνώσης και της Άσκησης

302568 290399397654520 1609721326 n

Γαία - Το Κοσμοδρόμιο των Θεών

banner gea

Η Γνώση που Αφυπνίζει

Λιάνα Τελειώνη Βίντεο Δωρεάν Μαθήματα

2015 09 30 13 22 48.426

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Η Επιστροφή του Χριστού Δωρεάν Βιβλία

416573 413152328724682 2014103257 o

Βιβλίο από τον Ιησού Μαθήματα Θαυμάτων

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιησούς απο την Ναζαρετ

Jiddu Krishnamurti - Ο Ρόλος του Λουλουδιού

Σχετική εικόνα

Οsho - Oι Δέκα μη Εντολές

Αποτέλεσμα εικόνας για οσσο

Έκχαρτ Τόλλε Για το φόβο

Αποτέλεσμα εικόνας για εκχαρτ τολλε

Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ Δωρεάν Mαθήματα

ceb5cebdceb1cf84ceb7 cebdceb1cf84ceb6ceb5cebccf85

Κρύων: Θετικές Δηλώσεις!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για θετικές δηλώσεις

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Χορτοφαγική Ωμοφαγία!

Σχετική εικόνα

Ο νόμος της δικαιοσύνης είναι αδυσώπητος

BernarSo copy

Το Θαύμα των Χυμών

Το Θαύμα των Χυμών

Οι Top 27 Αλκαλικές Τροφές Στον Πλανήτη!

98

Γράμμα στον καρκίνο…

Ένα εμψυχωτικό αποχαιρετιστήριο γράμμα στον καρκίνο...

Το Χρήμα ως Χρέος

banner bank 1

ESM: Το μεγάλο κόλπο λεηλασίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για σημαία ευρωπαικής ένωσης

Μήνυμα του Αρχάγγελου Μιχαήλ - Νοέμβριος 2018

 0 d5dfa 7ba41994 XL

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη

Αγαπημένοι κυρίαρχοι (δάσκαλοι),

η κατανόηση των Στοιχείων της ΦΩΤΙΑΣ, του ΑΕΡΑ, του ΝΕΡΟΥ, και της ΓΗΣ, που είναι μοναδικά συστατικά, Όψεις ή Στοιχεία της φύσης του Πατέρα/Μητέρα Θεού μας μέσα στην εμπειρία αυτού του Υπο-Σύμπαντος, είναι πολύ σημαντική καθώς ψάχνετε περισσότερη σοφία και αγωνίζεστε να διεκδικήσετε την Αυτοκυριαρχία. Αυτά είναι τα τέσσερα μεγάλα Στοιχεία, που ήταν κωδικοποιημένα μέσα στο σωματικό σύστημα της αρχικής ανθρώπινης μορφής για να βοηθήσουν στην Αυτογνωσία και Αυτοκυριαρχία στο υλικό επίπεδο της ύπαρξης. Αυτά τα Στοιχεία παρέχονται σε όλη την δημιουργημένη ύλη σ’ αυτό το Υπο-Σύμπαν μέσω της Ακτινοβολίας των 12 Ακτίνων της Θεϊκής Συνειδητότητας των μεγάλων Αρχαγγέλων από την Ουσία του Πυρήνα της Καρδιάς του Πατέρα/Μητέρα Θεού μας.

*           Το Αιθερικό Σώμα και η Ψυχή είναι προσαρμοσμένα με και τρέφονται από το Στοιχείο της ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΦΩΤΙΑΣ.

*           Το Νοητικό Σώμα αντηχεί και ενεργοποιείται από το Στοιχείο του ΑΕΡΑ/ΑΙΘΕΡΑ.

*           Το Συναισθηματικό Σώμα είναι προσαρμοσμένο με και επηρεάζεται από το Στοιχείο του ΝΕΡΟΥ.

*           Το Φυσικό Σώμα αγκιστρώνεται από και συνάδει με το Στοιχείο της ΓΗΣ, για την διάρκεια του ταξιδιού κάθε Ψυχής στα βασίλεια της πυκνότητας, την Πρώτη από τις Τέσσερις Διαστάσεις.

Οι ιδιότητες, τα χαρακτηριστικά και οι αρετές των Επτά Ακτίνων της Θεϊκής Συνειδητότητας γι αυτό το ηλιακό σύστημα τοποθετήθηκαν μέσα σε Σφαίρες Φωτός. Αυτές οι σφαίρες, γνωστές ως τσάκρας, σχεδιάστηκαν για να περιστρέφονται με πολύ μεγάλη ταχύτητα, που τις έκανε να φαίνονται σαν περιστρεφόμενοι κώνοι Φωτός ακτινοβολώντας από μπροστά και πίσω από το ανθρώπινο σώμα. Κατά συνέπεια, ακτινοβολείτε συνεχώς συχνότητες Φωτός προς τα έξω στον κόσμο της μορφής.

Η ισχύς των δονητικών μοτίβων, καθώς και το επίπεδο συχνότητας των αρμονικών που προβάλλετε, θα αποφασίζει κατά πόσον θα βιώνετε χαρά, γαλήνη και αφθονία, ή περιορισμό, άγχος και δυσαρμονία. Κάθε ζωντανό κύτταρο μέσα στο σώμα σας είναι ένας πυκνωτής που αποθηκεύει μνήμες και ενεργειακά μοτίβα. Για κάθε (συν)αίσθημα παράγονται εκκρίσεις από τους ενδοκρινείς αδένες που ταιριάζουν με τα δονητικά μοτίβα που εκπέμπετε. Επομένως, μπορείτε να πείτε ότι υπάρχει ένα συγκεκριμένο ενεργειακό μοτίβο μίσους και ένα ενεργειακό μοτίβο αγάπης, και ούτω καθ’ εξής σε διάφορους βαθμούς, με βάση την δύναμη, το σθένος και την συνοχή της ενέργειας που προβάλετε.

Καθώς ξεκινάτε το ταξίδι της ανάληψης πίσω στα βασίλεια του Φωτός, χάνετε σταδιακά πυκνότητα στο φυσικό σώμα – όχι απαραίτητα σωματική μάζα. Όμως, η σωματική σας μορφή αρχίζει να συνάδει με όλο και υψηλότερες συχνότητες Φωτός.

Ποτέ πριν δεν περπάτησαν στη Γη ανάμεσα στις μάζες τόσοι πολλοί διδάσκαλοι του Φωτός. Σε πολλές γενναίες Ψυχές δόθηκε η επιλογή να αφήσουν τον πλανήτη και να συνεχίσουν την δουλειά/αποστολή τους μέσα από τις Ουράνιες Πολιτείες του Φωτός στην Έκτη Διάσταση, ή να συνεχίσουν την υπηρεσία τους προς την ανθρωπότητα στα πλαίσια του γήινου περιβάλλοντος που επέλεξαν. Θέλουμε να ξέρετε όλοι σας ότι είμαστε πολύ ευχαριστημένοι μ’ εκείνους από εσάς, τους Κομιστές του Φωτός, που βαδίζετε σταθερά και ακλόνητα μέσα από τις πυκνές, σκιερές πεδιάδες του σκότους για να δημιουργήσετε ένα μονοπάτι για ν’ ακολουθήσουν οι άλλοι.

Το να αποκτήσετε την κυριαρχία των τεσσάρων Στοιχείων της Συνειδητότητας του Θεού θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μία συνεχή ροή της ενέργειας της Φωτιάς (Αδαμάντινα Μόρια του Φωτός του Δημιουργού) μέσω του συστήματος των τσάκρας και του φυσικού οχήματος. Το όχημα του Αιθερικού Σώματος αποτελείται από το ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ. Στην αρχική φάση της διαδικασίας της ανάληψης σας, θα πρέπει οι πιο εκλεπτυσμένες δονητικές συχνότητες της Συνειδητότητας του Θεού να φιλτράρονται πρώτα μέσω του Αιθερικού Σώματος πριν αρχίσουν σταδιακά να ρέουν ελεύθερα μέσω του φυσικού οχήματος.

Πρέπει να χτίσετε αργά μία ανοχή γι αυτές τις εκλεπτυσμένες συχνότητες του Φωτός του Θεού έτσι ώστε αυτές να μην δημιουργούν μεγάλη δυσαρμονία ή να βλάπτουν το σώμα. Η Ιερή Φωτιά πρέπει πρώτα να ρέει μέσω του Τσάκρα της Καρδιάς, για να ενεργοποιείται από την γεμάτη αγάπη πρόθεση σας, πριν μπορέσει αυτό το ελιξήριο της ζωής να ρέει ελεύθερα σε όλο το σώμα. Σταδιακά, με τον καιρό, καθώς οι συχνότητες του Τραγουδιού της Ψυχής σας θα γίνονται πιο εκλεπτυσμένες, θα μπορείτε να μαγνητίζετε υψηλότερα επίπεδα κοσμικής Πρωταρχικής ουσίας δύναμης ζωής, καθώς επίσης και μεγαλύτερες ποσότητες Αδαμάντινων Μορίων Φωτός.

Το ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΑΕΡΑ εστιάζεται στο Νοητικό Σώμα, που είναι το πεδίο της νοητικής συνειδητότητας. Η νοητική φύση τροφοδοτείται από την Ιερή Ανάσα της Συνειδητότητας του Θεού. Αυτός είναι ο λόγος που οι «τεχνικές αναπνοής» που σας έχουν δοθεί είναι τόσο σημαντικές. Η ψυχική επίγνωση είναι η κρίσιμη αρχική φάση της αφύπνισης στην Θεϊκή Φύση κάποιου. Το Τρίτο Μάτι, οι Αδένες της Επίφυσης και της Υπόφυσης, και ο Ιερός Νους είναι όλα βασικά συστατικά του Νοητικού Σώματος.

Το Συναισθηματικό Σώμα τροφοδοτείται από το ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ. Το Νοητικό Σώμα παρέχει τις ριζικές σκέψεις και το Συναισθηματικό Σώμα τροφοδοτεί το Συναίσθημα ή την ενέργεια εν κινήσει. Όπως συχνά έχουμε εξηγήσει, οι δημιουργίες σας είναι είτε προϊόν του εγώ-του σώματος της επιθυμίας, ή είναι οι επιθυμίες και η έμπνευση της Ψυχής. Ο λαιμός και το ηλιακό πλέγμα είναι αναπόσπαστες πηγές δύναμης για το Συναισθηματικό Σώμα. Ωστόσο, η πλήρης δύναμη της εκδήλωσης αρχίζει όταν έχετε πατήσει στην Ιερή Φωτιά της Κουνταλίνι, ή στα Αδαμάντινα Μόρια του Θεϊκού Φωτός που είναι αποθηκευμένα μέσα στο Τσάκρα της Βάσης, και όταν έχετε ολοκληρώσει την σύνδεση με το Αστέρι της Ψυχής σας και την Υπερψυχή σας έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση στο Αντακαράνα, στο Ποτάμι της Ζωής.

Η ενεργοποίηση και η εναρμόνιση του Νοητικού και του Συναισθηματικού Σώματος και η συγχώνευση των κάτω και άνω τσάκρας μέσω του Τσάκρα της Καρδιάς έχουν σαν αποτέλεσμα μία συγχώνευση μέσα στο φυσικό όχημα των ιδιοτήτων, των αρετών και των ικανοτήτων του Πατέρα Θεού και της Μητέρας Θεάς. Το επίπεδο της ευσέβειας σας στηρίζεται στην αρμονική συνήχηση του Τραγουδιού της Ψυχής σας, ή στα διαστασιακά επίπεδα με τα οποία είστε προσαρμοσμένοι.

Το ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΓΗΣ μέσω του φυσικού σώματος είναι και μία άγκυρα και το μέσον σας ν’ ανυψωθείτε στα βασίλεια του Φωτός για άλλη μία φορά. Δεν μπορείτε ν’ αγνοήσετε το φυσικό σας σώμα και παρόλα αυτά να εκπληρώσετε την γήινη αποστολή σας. Αν απαρνηθείτε την σωματική μορφή, απαρνιέστε την μοναδικότητα σας που σας έδωσε ο Θεός, και την συγκεκριμένη, περίπλοκη μορφή που επιλέξατε για το ταξίδι αυτής της ζωής μέσα στο υλικό βασίλειο της ύπαρξης. Εσείς, μαζί με την καθοδήγηση από τους φύλακες αγγέλους σας και το Συμβούλιο του Φωτός σας, επιλέξατε το κατάλληλο DNA/προγονική γενεαλογία, την φυλή, τον πολιτισμό και τις συνθήκες μέσα στις οποίες θα γεννιόσασταν γι αυτήν την συγκεκριμένη εμπειρία ζωής. Ένα ευρύ φάσμα από δοκιμασίες, προκλήσεις και ευκαιρίες είχε προγραμματιστεί για να σας δώσει την καλύτερη ευκαιρία για την ανάπτυξη της Ψυχής.

Αυτά τα γεγονότα σχεδιάστηκαν για να συμβούν στις κατάλληλες περιόδους καθ’ όλη την διάρκεια της ζωής σας. Όπως πάντα, ισχύει η ελεύθερη βούληση, και εξαρτάται από τον κάθε ένα το πώς διαχειρίζεται τις δοκιμασίες και τις προκλήσεις, και επωφελείται των ευκαιριών. Καταλαβαίνετε ότι ο καθένας σας συνεχώς απελευθερώνει ή εκπέμπει ενέργεια που προέρχεται από την Θεϊκή Πηγή; Εσείς χρησιμοποιείτε αυτό το δώρο του Φωτός/της Ζωής που σας δόθηκε από τον Θεό είτε με θετικό ή αρνητικό τρόπο. Μέσω της ελεύθερης βούλησης σας, σε μεγάλο βαθμό, είστε ο συν-δημιουργός – ο κατασκευαστής της δικής σας πραγματικότητας.

Πολλοί από εσάς βιώνετε μία μεταμορφωτική διαδικασία ανάληψης στην συνειδητότητα, μαζί με φυσική εξέλιξη, όπου η Φωτιά της Κουνταλίνι που είναι αποθηκευμένη στο Τσάκρα της Βάσης κινείται γρήγορα προς τα πάνω του συστήματος των τσάκρας και σε ολόκληρο το φυσικό όχημα. Κι αυτό επίσης είναι ένα δυναμικό και ζωτικό μέρος της διαδικασίας της ανάληψης. Ζητήσαμε από τον αγγελιαφόρο μας να μοιραστεί μαζί σας ένα άρθρο από τις διδασκαλίες σοφίας της που ετοιμάστηκε για διαδικτυακές τάξεις:

Η Γραφέας Ρόννα

Από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ

ΥΠΕΡΦΩΣ:ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΙΕΡΗ ΦΩΤΙΑ, ΙΕΡΗ ΛΕΥΚΗ ΦΩΤΙΑ, ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΝΤΑΛΙΝΙ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΡΟΙ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΑ ΜΟΡΙΑ ΦΩΤΟΣ: ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΤΑΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ

Kundalini

ΚΟΥΝΤΑΛΙΝΙ:Μία Σανσκριτική λέξη που στην κυριολεξία σημαίνει κουλουριασμένος. Αυτή η Ιερή Φωτιά του Θεού βρίσκεται κουλουριασμένη στη βάση της σπονδυλικής στήλης, και μέχρι να ενεργοποιηθεί, είναι αδρανής ή σε κατάσταση ξεκούρασης και αναίσθητη. Συχνά την οραματίζονται σαν ένα κοιμώμενο ερπετό, γι αυτό και έχει δημιουργηθεί ένας αριθμός Αγγλικών απεικονίσεων που χρησιμοποιούν όρους όπως «ερπετική δύναμη». Οι αρχαίοι μας λένε ότι η Κουνταλίνι κατοικεί στο Τσάκρα της Βάσης στην βάση της σπονδυλικής στήλης μέσα σε τρεισήμισι σπείρες. Την έχουν περιγράψει ως μία εναπομείνασα/αποθεματική πηγή της αγνής Φωτιάς του Θεού. Σύμφωνα με τις διδασκαλίες της αρχαίας σοφίας, υπάρχουν δύο ρεύματα νεύρων μέσα στην σπονδυλική στήλη, ένας κουλουριασμένος διπλός έλικας μέσα σ’ έναν κενό σωλήνα, που μερικές φορές ονομάζεται «Ράβδος Δύναμης», που διασχίζει το εμπρόσθιο μέρος της σπονδυλικής στήλης.

Με τον διαλογισμό και με διάφορες άλλες πνευματικές ασκήσεις, η Κουνταλίνι αφυπνίζεται και αρχίζει να ανελίσσεται μέσω του συστήματος των τσάκρας παράλληλα με την σπονδυλική στήλη. Η εξέλιξη της φωτιάς της Κουνταλίνι μέσω των διαφορετικών τσάκρας οδηγεί σε διαφορετικά επίπεδα αφύπνισης και μυστικιστικών εμπειριών. Όταν η φωτιά της Κουνταλίνι φτάνει τελικά στην κορυφή του κεφαλιού, στο τσάκρα του στέμματος, παράγει μερικές φορές μία μοναδική μυστικιστική εμπειρία καθώς επανασυνδέεστε με τις πολλαπλές Πτυχές του Ανώτερου Εαυτού σας.

ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗσυνήθως την νιώθουμε στο πίσω μέρος του κορμού του σώματος, ανάμεσα στις ωμοπλάτες. Θα νιώσετε μία πίεση σ’ εκείνη την περιοχή, που μερικές φορές μπορεί να γίνει αρκετά ενοχλητική. Αυτό είναι ένδειξη ότι η πίσω πύλη της Ιερής Καρδιάς σας ανοίγει. Έχω πει συχνά ότι, «Όταν αυτό συμβαίνει, μεγαλώνουμε τα αγγελικά φτερά μας».

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ:Η Φωτιά της Κουνταλίνι ανελίσσεται μέχρι την κορυφή της σπονδυλικής στήλης, όπου συνδέεται κατά μήκος του μυελού, μερικές φορές καλείται «Το Στόμα του Θεού». Αυτή είναι μία ένδειξη ότι το τσάκρα της ανάληψης ενεργοποιείται. Αυτή η ενεργοποίηση θα επηρεάσει και το τσάκρα του λαιμού. Η εξάσκηση της Ανάσας του Απείρου και της τόνωσης θα επιταχύνει αυτή την διαδικασία καθώς θα βοηθήσουν να σπάσουν οποιαδήποτε παραμορφωμένα ενεργειακά εμπόδια κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης και μέσα στο σύστημα των τσάκρας. Το τσάκρα του λαιμού είναι μία από τις κρίσιμες περιοχές μέσα στο σώμα, που μπορεί να προκαλέσει άγχος καθώς αγωνιζόμαστε να διεκδικήσουμε εκ νέου την προσωπική μας δύναμη μέσω της ομιλούσας γλώσσας.

Η ΤΡΙΤΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ:Οι αδένες της επίφυσης και της υπόφυσης διεγείρονται και θ’ αρχίσουν να στέλνουν παλμούς στο άνοιγμα της πύλης του Ιερού Νου έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί πλήρης πρόσβαση στον προσωπικό ναό της σοφίας σας. Επιπλέον, εγκαθίσταται μία σταθερή επανασύνδεση με το Αστέρι της Ψυχής σας και την Υπερψυχή σας, τον Ανώτερο Εαυτό σας. Όταν πραγματοποιηθεί αυτό, το πνευματικό σας ταξίδι πίσω στα ανώτερα βασίλεια θα αρχίσει πραγματικά. Σ’ αυτό το σημείο επίσης είστε έτοιμοι να λάβετε την Ιερή Φωτιά του Πνεύματος – τα Αδαμάντινα Μόρια του Φωτός του Δημιουργού θα αρχίσουν αυτόματα να πορεύονται στην Ιερή Καρδιά σας με κάθε ανάσα. Η ανοδική δύναμη της Ερπετικής Φωτιάς συνοδεύεται τώρα από ένα ντους Αδαμάντινων Μορίων μέσω της Υπερψυχής σας, του Ανώτερου Εαυτού σας, που κατοικεί μέσα στο Αστέρι της Ψυχής σας.  

Πρέπει να ενεργοποιήσετε αυτά τα μόρια του Φωτός του Δημιουργού με την γεμάτη αγάπη πρόθεση σας καθώς διασχίζουν το φυσικό σας όχημα, με τα εναπομείναντα να ρέουν κάτω στη Γη, και μετά έξω στον κόσμο προς όφελος της Γης και όλης της ανθρωπότητας. Καθώς η Κουνταλίνι, η Ιερή Φωτιά, αρχίζει να ανελίσσεται στην σπονδυλική σας στήλη (ο αιθερικός σωλήνας του Φωτός), μπορεί να βιώσετε περιόδους έντονης εσωτερικής ζέστης ενώ το εξωτερικό σας σώμα θα νιώθει κρύο και ίσως ακόμα και υγρό. Αυτός είναι ο λόγος που, αρχικά, είναι καλύτερα να αγωνιστείτε για μία σταδιακή απελευθέρωση της Φωτιάς της Κουνταλίνι που είναι αποθηκευμένη στο τσάκρα της Βάσης για να μπορέσετε να εγκλιματιστείτε με τις όλο και υψηλότερες συχνότητες του Φωτός του Θεού.

Να θυμάστε, αγαπητοί φίλοι, όπως ο αγαπημένος Μιχαήλ συχνά μας λέει «γρηγορότερα και ακόμα περισσότερο δεν είναι πάντα καλύτερα όταν είστε εν μέσω της μεταμορφωτικής διαδικασίας της ανάληψης.»

Ως Αυτο-κυρίαρχος, θα αρχίσετε να βιώνετε μία συνεχή ανοδική ροή της εσωτερικής Ιερής Φωτιάς μαζί με καθοδική ώθηση της Θεϊκά κωδικοποιημένης Πνευματικής Φωτιάς. Αυτή η διαδικασία θα σας κεντρίσει σε μία πολύ πιο εκτεταμένη επίγνωση, πιο εμπνευσμένη σκέψη, και στην ενεργοποίηση ικανοτήτων που δεν γνωρίζατε καν. Γενναιόδωρες ευλογίες, θαύματα και βοήθεια από τους φίλους μας των ανώτερων βασιλείων θα γίνουν ο κανόνας. Θα σας δοθεί επίσης η ευκαιρία να γίνετε ένας δραστήριος, πλήρης Παγκόσμιος Βοηθός, μαζί με το μεγάλο πλήθος των Παγκόσμιων Βοηθών απ’ όλον τον πλανήτη. Εγώ, είμαι ενθουσιασμένος για το τι επιφυλάσσει το μέλλον σ’ εσάς που Δείχνετε τον Δρόμο. Το μάντρα μου για το 2019 θα είναι: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΨΕΤΕ! ΑιώνιαΑγάπηκαιαγγελικέςευλογίες.

Ρόννα

 

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ:Γενναίοι μου Κομιστές Φωτός, είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσετε ότι κάθε φάση του Θεϊκού Σχεδίου είναι ολογραφικά αποτυπωμένη στην αύρα της Γης. Να θυμάστε ότι υπάρχουν «Ατομικοί Κωδικοί Σπόρων Μνήμης» και ερεθίσματα, που έχουν ανάψει ή που θα ανάψουν μέσα στον καθένα σας την κατάλληλη στιγμή. Ανεξάρτητα με τις πεποιθήσεις σας, οι ουράνιοι άνεμοι της αλλαγής γίνονται όλο και πιο δυνατοί καθώς διαπερνούν τα πάντα και τους πάντες στη Γη. Όλοι πρέπει να εξελίσσονται ή να devolve. Τίποτα δεν μπορεί να παραμένει στατικό.

Σας ενθαρρύνουμε να εκμεταλλευτείτε τις άνευ προηγουμένου ευκαιρίες που σας προσφέρονται συνεχώς. Μάθετε ότι είμαστε μαζί σας σε κάθε βήμα του δρόμου, προς τα εμπρός και προς τα πάνω. Αγαπιέστε πολύ βαθιά.

ΕΙΜΑΙ ο Αρχάγγελος Μιχαήλ.

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη

Transmitted through Ronna/Sacred Scribe * As transmitter of this article I, Ronna Herman Vezane, claim the universal copyright in the name of Archangel Michael. Posting on websites is permitted as long as the information is not altered, excerpted or added to, and credit of authorship and my Email and website address is included. It may be published in journals, magazines or public print with permission from: RonnaStar@earthlink. net

banner oikogenia

banner paragelies 2 1

Χρήστος Κιτσινάμας

Christos

info@urantiacenter.gr

Κιν. 697 4820 269

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

      kryon Hellas 

facebook

  

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Η Μετάβαση του Πλανήτη στη Νέα Γη

10427315 10152763893429232 1753279288421328215 n

Παράλληλη Γη

fullmoon

Επαφή με τους Πνευματικούς σας Οδηγούς

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιά διαλογισμός

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

«Τα Χαρακτηριστικά του Κομιστή Σπίρτων»

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Σχετική εικόνα

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Το Νόημα της Ζωής – Ποιοι Είστε – Το Μεγάλο Σχέδιο

ob eb0c46 11209410 518718224960138 2187445786763 1

Ταξίδια ψυχής!

220px Psyche et LAmour

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Οι ενέργειες της Νέας Γης

Αγρογλυφικά

aa6903b5b0d3b96bcdc5 1428191680

Το Ιερό συμβολαιό μας

iero simvolaio

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Η Αλήθεια για τους Αγγέλους

Angel of Light

Η βασιλεία των ουρανών

550 334 230193

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1

"Γειωτές" της Ενέργειας

agioy pneymatos

Αρχάγγελος Μιχαήλ Διαλογισμός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρχαγγελος Μιχαήλ

Η Επταετία της Κάθαρσης

Fφωτια

Ζώντας στην 5η Διάσταση

5278144 lg

Και τον Θεό ποιος τον έκανε;

0000

«Εγώ Ειμί ο Ων»

Moses41

Θεέ μου, Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;

robert powell1 570 776x600

Eίναι πολύ σημαντικό να ακυρώσετε το κάρμα σας!!!

«Προσδιορισμός της Γηραιάς Ψυχής»

indians1

Γνωρίζετε πόσο γραμμικοί είστε;

Δαυίδ ο αγαπητός...

Άνοιγμα Ιερού Χώρου

Σχετική εικόνα

Τι είναι τα Ζώα Δύναμης

Αποτέλεσμα εικόνας για power animal

Νότος: Φίδι

Αποτέλεσμα εικόνας για φίδι

Δύση: Ιαγουάρος (τζάγκουαρ)

 Αποτέλεσμα εικόνας για Ιαγουάρος Τζαγκουαρ

Βορράς: Κολιμπρί

Αποτέλεσμα εικόνας για κολιμπρί

Ανατολή: Αετός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αετός