urantia logo

 Urantia metopi

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

ΚΑΝΑΛΙ youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Μηνύματα απ' τον Αρχάγγελο Μιχαήλ

Διαμέσου της Ronna - Σεπτέμβριος 2017

 ob eb0c46 11209410 518718224960138 2187445786763 1

Μετάφραση: Μύρια Sherin Ηρακλή

         Αγαπημένοι Μάστερς, καθώς ο Υπέρτατος Δημιουργός αυξάνει τη ροή του Ελιξηρίου της Ζωής μέσω του Πανσύμπαντος, επηρεάζεται όλη η Δημιουργία. Δεν μπορείτε να κρυφτείτε απ' αυτήν. Δεν μπορείτε να την αρνηθείτε. Η σανίδα σωτηρίας σας προς την Πηγή σας γίνεται ολοένα και πιο δυνατή και πιο ισχυρή διαρκώς. Ο μαγνητιστικός παράγοντας γίνεται ολοένα και πιο δυνατός και μαγνητίζετε μέσα σας πιο δυνατές διαστάσεις τις οποίες διεκδικήσατε ως την πραγματικότητά σας. Αν πιστεύετε πως πρέπει να ζείτε μέσα στη φτώχεια και το χάος, εκείνες οι σκεπτομορφές θα ενισχυθούν και θα μαγνητιστούν στη ζωή σας. Αν αποδεχθήκατε την αλήθεια πως δικαιούστε μια ζωή ομορφιάς, χαράς και ευημερίας, εκείνη η πραγματικότητα θα ξεδιπλωθεί μπροστά σας (αν ακολουθείτε και κάνετε τα απαραίτητα βήματα όπως τα τονίσαμε σε πολλά προηγούμενα μας μηνύματα).

Πολλοί από σας είστε σε μια μεταβατική φάση όπου νιώθετε αποσυνδεδεμένοι και μόνοι καθώς παλεύετε να προσαρμοστείτε στο επόμενο επίπεδο των συμπαντικών δονητικών μοτίβων. Η ανθρωπότητα βγαίνει από μια περιοριστική ψευδαίσθηση των κατώτερων αστρικών πλάνων καθώς οι επεκτεινόμενες, επιταχυνόμενες συχνότητες της ανώτερης Τέταρτης Διάστασης διαπερνούν τη Γη και όλους τους κατοίκους της στο ένα ή στο άλλο επίπεδο. Να ξέρετε πως η στήλη του Θεϊκού-Φωτός σας διευρύνεται και γίνεται όλο και δυνατότερη, έτσι ώστε περισσότερο και περισσότερο Θεϊκό Ελιξίριο της ζωής να διαχυθεί σε σας και διαμέσου σας, καθώς γεμίζει πλήρως το σώμα σας και εκπέμπει μέσα στην Ψυχική Ουσία της Γης. Αυτή η αποκλειστική ενέργεια είναι κρίσιμη για τον πλανήτη που σας φιλοξενεί, καθώς αυτό το Μεγάλο Ον παλεύει για να επιστρέψει σε εσωτερική ισορροπία και αρμονία, όπως και για να μειώσει την ένταση των κατακλυσμών στην επιφάνειά του. Τα δονητικά μοτίβα ανώτερης συχνότητας είναι ιδιαίτερα σημαντικά στη διαδικασία του εξαγνισμού και επιστροφής του αυρικού πεδίου που περιβάλλει τον πλανήτη σας στο αρχικό του Θεϊκό αρχέτυπο τελειότητας του. Καθώς εξαγνίζετε τα τέσσερα κατώτερα σωματικά σας συστήματα ώστε να αυξάνετε διαρκώς την ποσότητα των Αδαμάντινων Σωματιδίων Φωτός που μπορείτε να μαγνητίσετε και να εκπέμψουν από σας, είναι καθήκον και Θείο δώρο να είστε σε θέση να βοηθήσετε τον αγαπημένο σας πλανήτη και παράλληλα να εξελίσσεστε.

Η επιστροφή στην αρμονία και την ισορροπία αρχίζει ως "Θεϊκή Δυσφορία" μέσα στον καθένα από σας. Ο Ανώτερος σας Εαυτός αρχίζει ν' αυξάνει την ποσότητα και ν' ανεβάζει τις συχνότητες του Δημιουργικού Φωτός που λαμβάνετε. Αν "Δώσετε προσοχή στο Κάλεσμα", η συνειδητότητα ενότητας μπορεί να αρχίσει μέσα σας, εδώ και τώρα, αυτή τη στιγμή. Πρώτο, είναι εξαιρετικά σημαντικό να αναγνωρίσετε και να φέρετε μπρος στη συνειδητότητά σας όλα εκείνα τα ανισόρροπα Κομμάτια που δημιουργήσατε στα βιώματα κατά τις πολλές ζωές σας - εκείνα τα πράγματα που σας ελέγχουν, εκείνα τα πράγματα που έχουν δημιουργήσει μια συναισθηματική και νοητική φυλακή γύρω σας στο αυρικό σας πεδίο. Έπειτα, πρέπει να αποκτήσετε επίγνωση αυτών των Κομματιώ και του πώς επηρεάζουν την πραγματικότητά σας. Έπειτα, με τη συνειδητή σας πρόθεση πρέπει να δημιουργήσετε μια φλεγόμενη επιθυμία να αλλάξετε και να γεμίσετε εκείνα τα Κομμάτια με μετασχηματιστική Αγάπη/ Φωτεινή ενέργεια. Είμαστε πάντα έτοιμοι και πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε στις θετικές σας επιδιώξεις, όμως πρέπει να το ζητήσετε και να μας δώσετε άδεια για να ενδυναμώσουμε την αποφασιστικότητά σας, ώστε να σας δώσουμε την απαιτούμενη γνώση και τον ταχύτερο και καλύτερο τρόπο να επιτύχετε το μετασχηματισμό σας με ευκολία και χάρη.

SWave X 11

Με τα μάτια του μυαλού σας, όπως το αντιλαμβάνεστε, οραματιστείτε πως βλέπετε τη Γη από ένα μεγάλο Φωτεινό πλοίο και μαζί εμείς, οι αγγελικές Δυνάμεις και το πλήθος των συμπαντικών Φωτεινών Όντων, που εκπροσωπούν τον Πατέρα/ Μητέρα μας Θεό φέρνουν προς τα εμπρός τα ενεργειακά δονητικά μοτίβα των θαυμαστών Θεϊκών αποτυπωμάτων ως προετοιμασία για την ανθρώπινη κατοίκηση στη Γη. Κατά τη διάρκεια των πολύπλοκων, περίπλοκων σταδίων της προετοιμασίας, σπουδαίοι ευαίσθητοι κρυστάλλοι είχαν εμφυτευτεί βαθιά μέσα στη Γη σε στρατηγικά σημεία γύρω απ' τον πλανήτη. Μια μερίδα του κάθε τεράστιου κρυστάλλου βγήκε από την επιφάνεια της Γης ως φρουρός που εξέπεμπε ενέργεια και πληροφορίες στο σύμπαν, όπως επίσης και ως δέκτης Θεϊκού Φωτός, Σοφίας και Δύναμης απ' τον Πατέρα/ Μητέρα μας. Στους πολλούς αιώνες χρόνου, καθώς οι αλλαγές της Γης λάμβαναν χώρα εκεί που οι οροσειρές έφταναν στους ουρανούς, μάζες στεριάς βυθίζονταν κάτω απ' τα νερά και οι ηπείροι ανέβηκαν και άλλαξαν σχήμα, οι περισσότεροι απ' αυτούς τους σπουδαίους κρυστάλλους θρυμματίστηκαν και θάφτηκαν βαθιά μέσα στη Γη και στα νερά. Εντούτοις, πολλοί έμειναν άθικτοι βαθιά μέσα στα νερά, σε μεγάλες σπηλιές και άλλοι πολλοί κείτονται κοντά στην επιφάνεια της στεριάς που καλύπτεται μόνο από ένα λεπτό στρώμα γης ή βλάστησης - αναμένοντας εσάς να τους ανακαλύψετε και να φέρετε στο προσκήνιο τα ισχυρά τους δώρα και τις αρχαίες αναμνήσεις. Είναι οι Φύλακες του Σπορικού Ατομικού Αρχείου της Γης κι εσείς κρατάτε το κλειδί που θα σας δώσει πρόσβαση στη σοφία και τη δύναμη της υλοποίησης που κοιμάται μέσα τους. Αν μπορούσατε στ' αλήθεια να δείτε το σύστημα του πλέγματος, τον ιστό της ζωής ή τη σύνδεση όλων των πραγμάτων, θα μπορούσατε να έχετε καλύτερη κατανόηση της αντίληψης της Ενότητας. Δεν έχει μονάχα η Γη περίπλοκο σύστημα πλέγματος. Έχετε ροές Φωτός που εκπέμπουν από εσάς και προς εσάς, ο ένας στον άλλο, μπρος - πίσω ανάμεσα σε κάθε άτομο στη Γη. Μερικά είναι δυνατότερα, κάποια είναι πιο αδύνατα, όμως εξακολουθείτε να είστε εγγενώς συνδεδεμένοι με όλους και όλα στον πλανήτη σας, ακόμα και μέσα σ' αυτή την Υπο-συμπαντική έκφραση. Αυτό μπορεί να είναι νοητικά-συντριπτικό και δύσκολο για σας να το φανταστείτε, όμως είναι αληθινό. Όταν λέμε πως είστε ολομόναχοι, τί σημαίνει αυτό στ' αλήθεια και πώς γίνεται; Είναι εξαιτίας των ροών Φωτός που διαπερνούν και φιλτράρουν τον καθένα, γύρω και διαμέσου όλης της Γης. Ναι, οι περισσότερες εκ των Φωτεινών αυτών ροών είναι πολύ αδύνατες, όμως ολοένα και περισσότερα απ' αυτά τα ρεύματα Φωτός δυναμώνουν και εγκαθιστούν μια δόνηση αναγνώρισης.

Gaia 2

 

Υπάρχει μια ηχώ από μέσα που λέει "Ναι, σε θυμάμαι. Ναι, γνωρίζω ποιός είσαι και ξέρω πως ήμασταν μαζί πριν. Δεν ξέρω πού, όμως νιώθω και αναγνωρίζω τις δονήσεις σου και την ενεργειακή σου υπογραφή. Αγγίζεις την ψυχή μου και κάνεις την καρδιά μου να τραγουδά. Η στοργική σου Ουσία με διαβεβαιώνει πως δεν είμαι πια μόνος. Καλωσήλθες στην καρδιά μου. Σου ζητώ να μοιραστείς τη διαδρομή μου και να μου επιτρέψεις να είμαι μέρος της δικιάς σου διαδρομής επίσης."

Καθένας σας φέρει μέσα του την Ουσία της Ψυχής σας, το DNAας και τον προσωπικό σας Θεϊκό-εαυτό, τόσο θαυμαστά δώρα, τόση μαγική ενέργεια και μια τεράστια μνημονική τράπεζα συμπαντικών πληροφοριών και ιστορίας. Όλες αυτές οι ιστορίες που λέγονται τώρα και οι αρχαίες αναμνήσεις στις οποίες αποκτάτε πρόσβαση, δεν καταλαβαίνετε πως ήσασταν εκεί; Μπορεί να μην ήσουν πάντα εσύ συγκεκριμένα σε φυσική μορφή, αλλά κατά καιρούς ήταν ένα κοντινό μέρος της Ψυχικής σας οικογένειας. Δε χρειάζεται να βιώσετε όλα όσα συνέβησαν κατά τη συναρπαστική αυτή διαδρομή στο σύμπαν και τη Γη για να είστε μέρος της ή για να την έχετε στη μνημονική της τράπεζα, καθότι έχετε σανίδα σωτηρίας, μια Ψυχική μνημονική σύνδεση με την άμεση Ψυχική σας οικογένεια, που δημιουργεί ένα σύνδεσμο όπου θα πάρουν τις πληροφορίες και τη σοφία απ' τις εμπειρίες σας, και οι δικές τους εμπειρίες θα εμφυτευτούν στη μνημονική σας αποθήκη επίσης.

Στο παρελθόν επιχειρήσατε πολλές φορές να καταστείλετε ή να κυριαρχήσετε επί των εθισμών σας, των αρνητικών συνηθειών σας και των μοτίβων των σκέψεων σας. Τους αντισταθήκατε, τα μισήσατε και τα σκεφτόσασταν συνεχώς ενισχύοντας των έλεγχο τους επί των αισθημάτων σας, του μυαλού και της ποιότητας της ζωής σας. Θυμάστε, είπαμε πολλές φορές, καθότι είναι συμπαντική αλήθεια, οπουδήποτε και σε οτιδήποτε επικεντρώσετε την προσοχή σας, του δίνετε ενέργεια και το ενδυναμώνετε, είτε είναι θετικό ή αρνητικό. Πρέπει να απελευθερώσετε τα Κομμάτια που έχετε δημιουργήσει αγαπώντας τα και αναγνωρίζοντας πως σας εξυπηρέτησαν καλά. Ο καλύτερος και αποδοτικότερος τρόπος για να το επιτύχετε και να στείλετε μπροστά μια γεμάτη πάθος σκέψη πως είναι καιρός να επανενωθούν μαζί σας, και για άλλη μια φορά να είναι μέρος σας εντός του ηλιακού ενεργειακού σας κέντρου της καρδιάς - να γεμίσετε Φως και να γίνετε μια ενδυναμωμένη Πτυχή της Θεϊκής σας συνεδητότητας.

Να ξέρετε πως όλα, σε κάποιο βαθμό, ψάχνουν το Φως - ψάχνουν ισορροπία και αρμονία - ψάχνουν να επιστρέψουν στην αρχική τους κατάσταση. Κάθε φάση της νέας ή διευρυνόμενης συνειδητότητας έχει τα ιδιαίτερα τους θαύματα και πλεονεκτήματα προς απόλαυση. Κάθε φορά που απελευθερώνετε μια παλιά αυτο-περιοριζόμενη, επώδυνη σκεπτομορφή, συνήθεια ή ασύμβατη ενέργεια μέσα σας, μεταμορφώνεστε και αφαιρείτε ένα μικρό (ή μεγάλο) μέρος της αμφίεσης σας, που σας επιτρέπει να ενσωνματώσετε άλλη μια Πτυχή του θαυμαστού Θεϊκού σας Εαυτού. Κάνοντάς το, σταδιακά δημιουργείτε ένα νέο ενδυναμωμένο εσύ. Μια νέα πραγματικότητα ανοίγεται σε σας όπου έχετε πρόσβαση σε πολλές νέες αντιλήψεις, όπως και σε νέα ταλέντα, και η ευαισθησία σας στις θεσπέσιες διαφοροποιήσεις του Πνεύματος  ξεδιπλώνεται γύρω σας.

Μαθαίνετε τόσα πολλά, τόσο γρήγορα. Είναι συχνά τόσο νοητικά-ευρές που δεν ξέρετε τί να πιστέψετε και νομίζετε πως δεν μπορείτε να πάρετε ή να ενσωματώσετε νέες πληροφορίες, όμως σας λέμε πως αυτό είναι μονάχα η αρχή. Γίνεστε πνευματικά-ανθρώπινα ενήλικες, ενώ στο παρελθόν λειτουργούσατε ως ανθρώπινα παιδιά σε μια περιοριστική Τριτο -/ Τεταρτο-Διάστατη πραγματικότητα, αισθανόμενοι ως ξεκομμένοι απ' τον Θεό και ελεγχόμενοι από τα καπρίτσια της μοίρας και τη φύσης. Ως Αυτο-κυρίαρχοι και πνευματικά ενήλικες, μαθαίνετε πως είστε πολίτες του σύμπαντος, είστε ΑστερόΣποροι, Πολεμιστές Φωτός και πρωτοστάτες της Νέας Εποχής. Πετάξατε πάνω απ' το σύμπαν αυτό, όπως και πάνω από άλλα σύμπαντα.

Ακούσατε πως για πολύ καιρό, γύρω απ' τη Γη υπήρχε καραντίνα, απ' αυτό το ηλιακό σύστημα ακόμα και απ' τον γαλαξία σας που τώρα έχει διαλυθεί ώστε να μπορείτε να λάβετε γαλαξιακές, συμπαντικές και Πανσυμπαντικές πληροφορίες. Σας λέμε τώρα πως υπήρχε επίσης ένα φίλτρο γύρω απ' αυτό το σύμπαν. Αυτό το σύμπαν, στο οποίο όλοι έχουμε καθοριστικούς ρόλους, είναι απ' τα πλέον πρόσφατα σύμπαντα που δημιουργήθηκαν απ΄την Ουσία του Υπέρτατου Δημιουργού, επομένως είναι ένα σύμπαν που βρίσκεται στην πιο απομακρυσμένη άκρη της Δημιουργίας. Και μεις επίσης είχαμε περιορισμένες γνώσεις ως προς τον τρόπο λειτουργίας του Πανσύμπαντος, όπως και της ποσότητας της ανώτερης δονητικής συχνοτικής ενέργειας στην οποία είχαμε πρόσβαση. Βλέπετε, τα πρώτα σύμπαντα πυ δημιουργήθηκαν ήταν τα πιο δυνατά και τα πιο κοντινά στην τελειότητα, επειδή περιβάλλονταν από τον Μεγάλο Κεντρικό Ήλιο του Υπέρτατου Δημιουργού και εμπεριείχαν την αγνή ουσία της Δημιουργίας. Καθώς ολοένα και περισσότερα σύμπαντα, γαλαξίες, αστρικά συστήματα δημιουργούνταν, διευρύνονταν ολοένα και έσπρωχναν τη Δημιουργία πιο μακρυά στο Μεγάλο Κενό (και πολύ μακρυά απ' τον Υπέρτατο Δημιουργό), κάθε κομμάτι στην πυκνότητα σήμαινε πως κάθε νέα δημιουργία είχε λιγότερη τελειότητα των Όλων Όσων Είναι.

Πρέπει να καταλάβετε πως ΟΛΟΙ είμαστε αποσυρμένα ενεργειακά Θραύσματα, όμως εξακολουθούμε να είμαστε αναπόσπαστη Πτυχή της υπεροχής του Υπέρτατου Δημιουργού. Και αν σταλήκαμε με την εντολή να δημιουργήσουμε στο Όνομα του Δημιουργού, καθότι ήταν επιθυμία του Δημιουργού να βιώσουμε περισσότερο από Αυτόν, γιατί να μας έλεγε ο Δημιουργός τί επρόκειτο να δημιουργήσουμε; Μας δόθηκε ένα ευλογημένο Θεϊκό δώρο ως συνδημιουργοί, το ίδιο κι ο καθένας σας. Είσαι ένας συνδημιουργός θεός με δικό σου δικαίωμα, κι αυτό δεν είναι βλασφημία: είναι μια συμπαντική αλήθεια. Πρέπει να καταλάβετε πως γι' αυτό είστε εδώ στη Γη - αυτοί είστε. Μην αφήσετε κανένα να σας πει κάτι διαφορετικό. Να θυμάστε πως είστε επίσης υπεύθυνοι για τις δικές σας δημιουργίες μέσω των νόμων  αιτίας και αποτελέσματος.

KATARAKTES FOTO 1

Παρακαλούμε καταλάβετε πως αυτό το σύμπαν δημιουργήθηκε με δραματική απόσυρση και αραιωμένη Αρχέγονη Ουσία Ζωτικής Δύναμης. Κάποιοι αποκαλούν αυτό το σύμπαν έκπτωτο, όμως εμείς δεν επιλέγουμε να το λέμε έτσι. Αυτό το σύμπαν δημιουργήθηκε ειδικά για να βιώσουμε τη διττότητα και την πολικότητα. Το φάσμα του Φωτός και της σκιάς σχεδιάστηκε με το Ατάραχο Σημείο του Θεϊκού Φωτός στο κέντρο του και το εκκρεμές της διττότητας επρόκειτο να κινείται μόνο τόσο στο θετικό/  αρνητικό, αρσενικό/ θηλυκό, το Φως/ σκιά, η γιν/ γιαν ενέργεια. Πρέπει να καταλάβετε πως μερικοί απ' τους συνδημιουργούς θεούς δημιούργησαν λιγότερη τελειότητα καθώς κι εκείνοι έμαθαν να χρησιμοποιούν τα δικαιώματα τους απ΄τον Δημιουργό. Μέσα στους αιώνες του χρόνου, το εκκρεμές ταλαντεύτηκε περισσότερο και περισσότερο στη σκιώδη γη της διττότητας, όμως πάντα ισορροπήθηκε με την ίδια ποσότητα της ουσίας Θεϊκού Φωτός. Η διττότητα/ πολικότητα της Γης βρίσκεται τώρα στη διαδικασία της επιστροφής στο Κέντρο, στο κατάλληλα σχεδιασμένο φάσμα Φωτός/ σκιάς.

Πάντοτε υπήρχαν θαυμαστοί απεσταλμένοι απ' τις ανώτερες σφαίρες διάσπαρτοι στο σύμπαν τούτο και ιδιαίτερα σ' αυτό το Υπο-σύμπαν, στο γαλαξία σας και στη Γη, καθότι εδώ παίζεται στα τελικά στάδια η αποκορύφωση αυτού του Θεϊκού πειράματος στη Δημιουργία. Όπως σας είπαμε πριν, ο Υπέρτατος Δημιουργός αναλαμβάνει τώρα ενεργό ρόλο στη διαδικασία της δημιουργίας όλου του Πανσύμπαντος, κι η αγνή, αραιή ενέργεια απ' τον καρδιακό ΤΟΥ πυρήνα τώρα εκπέμπει και επηρεάζει κάθε Πτυχή του Εαυτού του, απ' το μεγαλύτερο μέχρι το λιλλιπούτειο. Η δημιουργία δε συστέλλεται, διαστέλλεται και έχετε ένα σημαντικό ρόλο να επιτελέσετε στη διεύρυνση αυτή.

Βρίσκεστε σε αδενικά σταυροδρόμια, αγαπημένοι. Καθώς προχωράτε στη διαδικασία της κάθαρσης και του εξαγνισμού των πολλαπλών Πτυχών του εαυτού σας, αφήνετε πίσω σας τις ενέργειες που δημιούργησαν όλο τον πόνο και την ταλαιπωρία και τη δυστυχία. Σταθείτε πίσω μια στιγμή και δείτε τους προηγούμενους μήνες σαν παρατηρητές - αρχίζετε να σχηματίζετε την εικόνα του περί τίνος πρόκειται το μεγάλο σχέδιο και η ανάληψη; Το να έχετε επίγνωση και έλεγχο είναι σημαντικές Πτυχές της αυτοκυριαρχίας. Αν εργαστήκατε επιμελώς με τα μαθήματα που σας δώσαμε, πρέπει να είστε για τα καλά στο δρόμο σας, διεκδικώντας εκ νέου τα πολλά δώρα που φέρατε στη Γη τόσους αιώνες πριν.

Καθένας σας είναι το κέντρο του δικού του κέντρου. Εσύ, ως συνδημιουργός, στέλνεις ενέργεια και πρόθεση που δημιουργούν σκεπτο-μοτίβα συγκεκριμένης συχνότητας. Αυτές οι ανώτερης συχνότητας δονήσεις φεύγουν από σένα ως Ακτίνες ενέργειας σε ένα άπειρο σύμβολο, δημιουργώντας κύματα μορφών, που είναι η αντανάκλαση των συνειδητών σου σκέψεων, προθέσεων και πράξεων. Καθώς μαθαίνεις να μένεις εστιασμένος στην καρδιά και την Ψυχή, ακτινοβολώντας πάντα άνευ όρων αγάπη και ισορροπημένα/ αρμονικά μοτίβα, ο κόσμος και η πραγματικότητά σου αλλάζουν σταδιακά προς το καλύτερο, καθώς εσύ λειτουργείς ως ενδυναμωμένος αυτοκυρίαρχος της συνδημιουργίας - ένας αληθινά Θεϊκά απεσταλμένος του Πατρός/ Μητρός μας Θεού και του Υπέρτατου Δημιουργού. Κατά την περίοδο αυτή της αβεβαιότητας και της μεγάλης αλλαγής, να θυμάστε αγαπημένοι μου πολεμιστές, πως δεν υπάρχει τίποτα να φοβάστε και τόσα πολλά να κερδίσετε. Νιώστε τη ζεστασιά της ιερής μας ανάσας καθώς χαϊδεύει το μάγουλό σας, αισθανθείτε την αύρα της αγάπης με την οποία σας περιβάλλουμε. Είμαστε κοντά: απλώστε το χέρι κι αγγίξτε μας. Θα ανταποκριθούμε.

 Σας αγαπάμε βαθιά.

ΕΙΜΑΙ ο Αρχάγγελος Μιχαήλ.       

Μετάφραση:Μύρια Sherin Ηρακλή        

​​​​​​​​​​​​​​Transmitted through Ronna/Sacred Scribe * As transmitter of this article I, Ronna Herman Vezane, claim the universal copyright in the name of Archangel Michael.  Posting on websites is permitted as long as the information is not altered, excerpted or added to, and credit of authorship and my Email and website address is included. It may be published in journals, magazines or public print with permission from : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - ΚΑΝΑΛΙ youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1