urantia logo

 Urantia metopi

LIANA e mail

Newsletter

Λιάνα Τελειώνη

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Η Εξέλιξη της Ψυχής - Βιβλίο & Cd με 3 διαλογισμούς

banner exelixi 1

Η Εξέλιξη της Ψυχής - 18 Διαλογισμοί σε 6 Cd

banner exelixi 2

 

Reiki- Ολοκληρωμένος Οδηγός της Γνώσης και της Άσκησης

302568 290399397654520 1609721326 n

Γαία - Το Κοσμοδρόμιο των Θεών

banner gea

Η Γνώση που Αφυπνίζει

Λιάνα Τελειώνη Βίντεο Δωρεάν Μαθήματα

2015 09 30 13 22 48.426

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Η Επιστροφή του Χριστού Δωρεάν Βιβλία

416573 413152328724682 2014103257 o

Βιβλίο από τον Ιησού Μαθήματα Θαυμάτων

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιησούς απο την Ναζαρετ

Jiddu Krishnamurti - Ο Ρόλος του Λουλουδιού

Σχετική εικόνα

Οsho - Oι Δέκα μη Εντολές

Αποτέλεσμα εικόνας για οσσο

Έκχαρτ Τόλλε Για το φόβο

Αποτέλεσμα εικόνας για εκχαρτ τολλε

Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ Δωρεάν Mαθήματα

ceb5cebdceb1cf84ceb7 cebdceb1cf84ceb6ceb5cebccf85

Κρύων: Θετικές Δηλώσεις!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για θετικές δηλώσεις

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Χορτοφαγική Ωμοφαγία!

Σχετική εικόνα

Ο νόμος της δικαιοσύνης είναι αδυσώπητος

BernarSo copy

Το Θαύμα των Χυμών

Το Θαύμα των Χυμών

Οι Top 27 Αλκαλικές Τροφές Στον Πλανήτη!

98

Γράμμα στον καρκίνο…

Ένα εμψυχωτικό αποχαιρετιστήριο γράμμα στον καρκίνο...

Το Χρήμα ως Χρέος

banner bank 1

ESM: Το μεγάλο κόλπο λεηλασίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για σημαία ευρωπαικής ένωσης

 

Aρχάγγελος Μιχαήλ διαμέσου της CeliaFenn,

 όπως αναρτήθηκε στις 17 Ιουνίου 2016

Μετάφραση: Μύρια Sherin Ηρακλή

ΙΟΥΝΙΟΣ/ ΙΟΥΛΙΟΣ 2016 : ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ, ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑ

Αγαπημένη Οικογένεια του Φωτός, προσεγγίζετε και πάλι το μέσο της χρονιάς με τα ισχυρά κύματα της Κοσμικής Ενέργειας. Πρώτα, είναι το Ηλιοστάσιο της 20ης Ιουνίου, που σηματοδοτεί ένα "σημείο καμπής" στις σπείρες της δημιουργίας σας. Η Γη φτάνει στο πιο απόμακρο της σημείο προς τα "έξω", και αυτή τη στιγμή κάνει παύση, ως να κάθεται ακίνητη, έπειτα γυρνά για άλλη μια δημιουργική σπείρα γύρω απ' τον Ήλιο. Στο Βόρειο Ημισφαίριο αυτό θα είναι το Θερινό Ηλιοστάσιο, που σηματοδοτείται απ' τη μεγαλύτερη μέρα και τη μικρότερη νύχτα, στο Νότιο Ημισφαίριο θα είναι το Χειμερινό Ηλιοστάσιο, που σηματοδοτείται απ' τη μικρότερη μέρα και τη μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου.

Αυτή η ανύψωση ενεργειών εισαγάγει μια σειρά ισχυρών γεγονότων που θα καθορίσουν την επόμενη φάση της προσωπικής και πλανητικής σας εξέλιξης. Τον Ιούλιο, την 26η, θα εισέλθετε στην Πλανητική Νέα Χρονιά, όπου εισερχόμενα κύματα Μετασχηματιστικής Ενέργειας προηγούνται του Μεγαλειώδους Συμπαντικού Κύματος της Εισόδου της Πύλης του Λέοντα την 8η Αυγούστου (8/8/1). Την περίοδο αυτή, καινούρια πλαίσια Φωτεινών Κωδικών για την ερχόμενη χρονιά ενσωματώνονται στα Επίγεια κρυσταλλένια πλέγματα της Νέας Γης.

Την περίοδο αυτή, Αγαπημένοι, θα υπάρχουν ισχυρά κύματα Διαμαντένιων Κωδικών που θα πηγάζουν απ' το Γαλαξιακό Κέντρο. Επίσης, τότε θα λαμβάνετε ισχυρές μεταδόσεις των Φούξια και Τυρκουάζ Φωτεινών Κωδικών προς εξισορρόπιση των Θεϊκών Θηλυκών και Αρσενικών ενεργειών. Και τέλος, οι λαμπροί Σμαραγδένιοι Κώδικες θα μεταδοθούν απ΄ τη Συμπαντική Καρδιά, για να σας επιτρέψουν να ενσωματώσετε πλήρως και να βιώσετε το ευλογημένο σας Δώρο της ζωής στο βιολογικό κόσμο όπου μπορείτε να δημιουργήσετε και να συν-δημιουργήσετε στις υλικές σφαίρες.

Οι Σμαραγδένιοι Κώδικες και η Επανα-Σύνδεση με την Ψυχή και τη Φύση: ο Χορός της Μαγείας και της Αισθαντικότητας

Αγαπημένοι, σκοπός του Διαμαντένιου Φωτός και των Διαμαντένιων Κωδικών είναι να σας βοηθήσουν να επανασυνδεθείτε με το Γαλαξιακό σας Εαυτό και να κατανοήσετε την προέλευση σας στο Γαλαξία και τις συνδέσεις σας στα Αστρικά Έθνη. Σκοπός των Σμαραγδένιων Κωδικών είναι να σας στηρίξουν να επανασυνδεθείτε με τη Γη, με τη φυσική σας ύπαρξη, την κληρονομιά και την δύναμή σας ως Όν Φωτός σε Φυσική Μορφή.

Σας ζητάμε να αισθανθείτε τους λαμπερούς Σμαραγδένιους Πράσινους Φωτεινούς Κώδικες να εισέρχονται στο Φωτεινό σας Σώμα και στο Φυσικό σας Σώμα να επαναφυπνίζουν τις βαθιές κυτταρικές σας μνήμες της ζωής σε ένα Παραδεισένιο Κήπο Αγάπης, Αρμονίας και Δημιουργικότητας. Αυτό ήταν πάντα το σχέδιο για την ανθρώπινη ζωή, να ζείτε σε αρμονία με τη Φύση σε ένα Πλανητικό Κήπο Αισθαντικής Χαράς και Απόλαυσης.

Ίσως ρωτήσετε, καλά γιατί αυτό δε συμβαίνει σήμερα; Γιατί απέχουμε τόσο πολύ απ' αυτή την ιδέα; Καθώς κοιτάτε γύρω σας, αντικρύζετε χάος, βία και δυστυχία που φαίνονται τόσο απομακρυσμένα απ' το αρχικό σχέδιο. Αγαπημένοι, ήρθε μια ώρα, κατά την οποία εσείς ως Ανθρωπότητα, αποφασίσατε να εστιάσετε τη Συλλογική σας Εξέλιξη σε μια εξερεύνηση κατώτερης πυκνότητας και διττότητας. Αυτό περιελάμβανε την εμπειρία της φύσης του "καλού και του κακού" σε φυσική μορφή. Αυτό το "πείραμα" στη συλλογική συνειδητότητα, που περιγράφεται στις Βιβλικές ιστορίες ως "η Πτώση", πρόκειται να ολοκληρωθεί, και εσείς ως Οικογένεια Φωτός είστε έτοιμοι να επιστρέψετε "σπίτι" στον Κήπο και στην Ανώτερη Συνειδητότητα πέραν των περιορισμών της διττότητας.

Αυτό επιτυγχάνεται με τη διαδικασία που λέγεται Ανάληψη. Η πρώτη φάση ήταν η ενεργοποίηση του Διαμαντένιου Φωτεινού Σώματος, το οποίο αποσυνδέθηκε κατά την "πτώση". Αυτή η επανασύνδεση είναι έργο των Διαμαντένιων Φωτεινών Κωδικών. Η πρώτη φάση είναι η επανα-καλωδίωση του Φυσικού Σώματος και του Φωτεινού Σώματος και η θεραπεία του διαχωρισμού από την Εσωτερική σας Θεϊκότητα και από τη Φύση, που ήταν η απόρροια της πτώσης σε κατώτερες συχνότητες και στη διττότητα.

Καθώς ανυψώνεστε στη συνειδητότητα, επιστρέφετε σε μια κατάσταση Ενοτικής Συνειδητότητας και "Ενότητας" που σας επιτρέπει να είστε στην Πέμπτο Διαστασιακή Νέα Γη. Όμως, για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία, πρέπει, επίσης, να επιτρέψετε στους Σμαραγδένιους Φωτεινούς Κώδικες να κάνουν τη δουλειά τους για να ανοίξουν την Καρδιά και την Ψυχή σας στις Θεϊκές Φωτεινές ροές που δημιουργούν Μαγεία και Αφθονία στη Νέα Γη.

Όταν αρχίσατε να ζείτε στις πυκνότερες διαστάσεις της Τρίτης Διάστασης και να εξερευνάτε τη διττότητα, σας ήταν πιο χρήσιμο να εργάζεστε με το μυαλό και το εγώ, και με τις ικανότητες του αριστερού εγκεφάλου της γραμμικής σκέψης και λογικής. Με την πάροδο του χρόνου, αυτή η παράκαμψη του δεξιού εγκεφάλου, με τη διαισθητική του σοφία, και της καρδιάς με την αρχαία της σοφία, σας έγιναν τρόπος ύπαρξης. Στ' αλήθεια ήσασταν "αποσυνδεδεμένοι" και το φυσικό σας σώμα επανα-καλωδιώθηκε με το χρόνο για να φιλοξενήσει αυτές τις νέες εμπειρίες και αυτές τις νέες ροές ενέργειας. Ως εκ τούτου, η Ψυχή ανυψώθηκε προς τα πάνω και αγκυροβόλησε πάνω απ' το φυσικό σώμα, στο ενεργειακό κέντρο γνωστό ως "Ψυχικό Αστρικό Τσάκρα". Η Ψυχή μπορούσε ακόμη να καθοδηγεί το σώμα, όμως από κάποια "απόσταση" που μπορούσε να γεφυρωθεί μόνο μέσω διαλογισμού και προσευχής. Τα τσάκρας δημιούργησαν νέα μονοπάτια ενέργειας όπου η Αριστερή Εγκεφαλική διάνοια και το Ηλιακό Πλέγμα κυριαρχούσαν, και ο Δεξής Εγκέφαλος και η Καρδιά κατά κόρον παρακάμπτονταν. Αυτή η "καλωδίωση" του Σώματος και της Ψυχής/Πνεύματος παρήγαγε το είδος της καταστροφικής και φοβισμένης κοινωνίας που βλέπετε σήμερα. Έχετε μια κουλτούρα που δεν μπορεί να επιλύσει τα προβλήματα της ή να βρει διέξοδο, επειδή είναι ανίκανη να λειτουργήσει μαζί με την Καρδιά, την Ψυχή και τη Δημιουργική ουσία.

Έτσι, Αγαπημένοι μου, η διαδικασία της ανάληψης, καθοδηγούμενη εκ πρώτης από τη Χριστική Συνειδητότητα, άνοιξε τις Καρδιές αυτών που ήταν έτοιμοι, για να αρχίσουν να βιώνουν την ενέργεια της Αγάπης και της Ενότητας και να επανασυνδεθούν με τον Δεξή Εγκέφαλο και τη Θεϊκή Θηλυκή διαισθητική σοφία. Αυτό ακολουθήθηκε από τους Διαμαντένιους Κώδικες, που επανενεργοποίησαν το Φωτεινό Σώμα και επέτρεψαν στην Ψυχή να αναληφθεί και να αγκυροβολήσει στην Καρδιά, που έγινε το κέντρο της Νέας Επίγειας ύπαρξης.

Τώρα, Αγαπημένοι, οι Σμαραγδένιοι Κώδικες σας επιτρέπουν να ολοκληρώσετε τη διαδικασία. Για να επανασυνδέσετε την Καρδιά και την Ψυχή με τη Γη και να "επανα-καλωδιώσετε" τη ροή της Θεϊκής Δημιουργικής ενέργειας από το Τσάκρα της Κορώνας διαμέσου του αριστερού και δεξιού εγκεφάλου εξίσου, δημιουργώντας μια νέα και ισορροπημένη Ροή της Μαγικής Δημιουργικής Ενέργειας που μπορεί να εκφραστεί στη Γη μέσω της Δημιουργικότητάς σας. Καθώς επιτρέπετε αυτή τη διαδικασία "επανα-καλωδίωσης" θα επανασυνδεθείτε με το Δημιουργικό Χορό της Ψυχής σας, και επίσης με τη ροή της Μαγείας και Συγχρονικότητας που εμφανίζεται όταν η Ψυχή σας δημιουργεί και χορεύει με το Θεϊκό Φως πάνω στη Γη  και με τη Φύση.

Για μια ακόμη φορά θα νιώσετε την αισθησιακή και δημιουργική χαρά καθώς η Ψυχή σας βιώνει την Επίγεια ύπαρξη σε μια κατάσταση Πεμπτο Διαστασιακής συνειδητότητας και " Ενότητας", και από μια κατάσταση εξισορροπημένης Ροής και Δημιουργικότητας.

Η Διαμαντένια/ Σμαραγδένια Καρδιά σας και η Δημιουργική σας Ουσία

Έτσι, Αγαπημένοι, στην τελευταία αυτή φάση στης Ανάληψης και της Μετασχηματιστικής διαδικασίας, καλείστε να ενεργοποιήσετε πλήρως το Διαμαντένιο/ Σμαραγδένιο Καρδιακό Φως σας και να επιστρέψετε στην Ουσία του Ποιοι Είστε - ένα Δημιουργικό και Ισορροπημένο Ον που ζει σε Εσωτερική Αρμονία με τον Εαυτό και την Ψυχή.

Τώρα είναι η ώρα να αρχίσετε στ' αλήθεια να ενεργοποιείτε την ισορροπία του Δεξιού Εγκεφάλου/ Αριστερού Εγκεφάλου. Θεραπεύστε το "διαχωρισμό" επανασυνδεόμενοι με τις δημιουργικές σας ικανότητες και περιβάλλοντας τον εαυτό σας με την Ομορφιά και τις Ψηλές Συχνότητες της Αρμονικής Δημιουργίας.

Όταν ενεργοποιήσετε την Ιερή σας Καρδιά και της επιτρέψετε να είναι μέρος της Ροής Θεϊκού Φωτός εντός των ενεργειών Τεσσάρων Φάσεων, Διαμαντένιων, Σμαραγδένιων, Φούξια και Τυρκουάζ, τότε ο Δεξής Εγκέφαλος θα ενεργοποιηθεί και η Ψυχή θα αρχίσει να εκφράζεται μέσω της Αισθαντικότητας, της Παιχνιδιάρικης Διάθεσης και της Μαγικής Δημιουργικότητας.

Αγαπημένοι, όταν επιτρέψετε αυτή την ισορροπημένη ροή των Θεϊκών Ενεργειών στην Ύπαρξή σας, θα νιώσετε τον εαυτό σας να ευθυγραμμίζεται με διαφορετικές συχνότητες και να ζει σε ένα διαφορετικό βηματισμό και ρυθμό! Θα νιώθετε Ήρεμοι, Γαλήνιοι και θα εστιάζεστε στον Ανώτερο σας Σκοπό ζωής και στην επίτευξη της Εργασίας της Ψυχής σας στη Νέα Γη που γεννάται.

Έτσι, σας ζητάμε να απολαύσετε αυτά τα ισχυρά κύματα ενέργειας και να τους επιτρέψετε να ενεργοποιήσουν το Δημιουργικό και Διαισθητικό σας Εαυτό μαζί με τις ενέργειες της Καρδιάς σας. Είναι καιρός να επιστρέψετε στον Κήπο της Δημιουργικότητας!

Aρχάγγελος Μιχαήλ

διαμέσου της CeliaFenn

 

Μετάφραση: Μύρια Sherin Ηρακλή

www.UrantiaCenter.gr

 

 

banner oikogenia

banner paragelies 2 1

Χρήστος Κιτσινάμας

Christos

info@urantiacenter.gr

Κιν. 697 4820 269

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

      kryon Hellas 

facebook

  

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Η Μετάβαση του Πλανήτη στη Νέα Γη

10427315 10152763893429232 1753279288421328215 n

Παράλληλη Γη

fullmoon

Επαφή με τους Πνευματικούς σας Οδηγούς

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιά διαλογισμός

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

«Τα Χαρακτηριστικά του Κομιστή Σπίρτων»

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Σχετική εικόνα

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Το Νόημα της Ζωής – Ποιοι Είστε – Το Μεγάλο Σχέδιο

ob eb0c46 11209410 518718224960138 2187445786763 1

Ταξίδια ψυχής!

220px Psyche et LAmour

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Οι ενέργειες της Νέας Γης

Αγρογλυφικά

aa6903b5b0d3b96bcdc5 1428191680

Το Ιερό συμβολαιό μας

iero simvolaio

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Η Αλήθεια για τους Αγγέλους

Angel of Light

Η βασιλεία των ουρανών

550 334 230193

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1

"Γειωτές" της Ενέργειας

agioy pneymatos

Αρχάγγελος Μιχαήλ Διαλογισμός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρχαγγελος Μιχαήλ

Η Επταετία της Κάθαρσης

Fφωτια

Ζώντας στην 5η Διάσταση

5278144 lg

Και τον Θεό ποιος τον έκανε;

0000

«Εγώ Ειμί ο Ων»

Moses41

Θεέ μου, Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;

robert powell1 570 776x600

Eίναι πολύ σημαντικό να ακυρώσετε το κάρμα σας!!!

«Προσδιορισμός της Γηραιάς Ψυχής»

indians1

Γνωρίζετε πόσο γραμμικοί είστε;

Δαυίδ ο αγαπητός...

Άνοιγμα Ιερού Χώρου

Σχετική εικόνα

Τι είναι τα Ζώα Δύναμης

Αποτέλεσμα εικόνας για power animal

Νότος: Φίδι

Αποτέλεσμα εικόνας για φίδι

Δύση: Ιαγουάρος (τζάγκουαρ)

 Αποτέλεσμα εικόνας για Ιαγουάρος Τζαγκουαρ

Βορράς: Κολιμπρί

Αποτέλεσμα εικόνας για κολιμπρί

Ανατολή: Αετός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αετός