urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

 Î‘ποτέλεσμα εικόνας για ο ιησούς από τη ναζαρέτ

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

Τούτο λέγω

Είναι πολλές φορές που σας ακούω. Σχεδόν πάντα. Ακούω συνεχώς να μιλάτε για δυσκολία προσαρμογής σε ότι ανταποκρίνεται βαθιά μέσα σας στην αλήθεια. Λέτε ότι αναγνωρίζετε την αλήθεια, αλλά είναι δύσκολο να την εφαρμόσετε στην ζωή σας στην 3η διάσταση. Ας είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας. Δεν είναι η δυσκολία εφαρμογής που σας εμποδίζει να ζείτε αληθινά, αλλά η έλλειψη εμπιστοσύνης που αφήνετε να εισχωρήσει στην αλήθεια. Ενα κομμάτι του εαυτού σας νιώθει, ένα άλλο κομμάτι του εαυτού σας σκέφτεται και ένα άλλο κομμάτι του εαυτού σας ενεργεί. Αυτή η διάσπαση σας φέρνει στην πραγματικότητα που έχει παραμείνει σαν μνήμη στα κύτταρά σας, ότι η ζωή είναι αυτή που διανύετε στην Γη. Ετσι όταν σας μιλάω για την αιώνιο ζωή, το μέρος του εαυτού σας που νιώθει, κατανοεί ότι το αιώνιο κινείται μέσα στον χρόνο της Γης. Το μέρος του εαυτού σας που σκέφτεται τοποθετεί το αιώνιο στην ζωή σας στην Γη και το άλλο κομμάτι του εαυτού σας που ενεργεί, προσπαθώντας να φθάσει το αιώνιο, θεωρεί την πνευματικότητα σαν μέσο για δράση πάλι στην Γη. Εχετε χωριστεί και αφήνετε κάθε μέρος της συνείδησής σας να κινείται μέσα σε έναν περιορισμένο χρόνο, που πραγματικά σας δυσκολεύει στην αντίληψη της έννοιας «αιώνιο».

Αφήστε τον νου σας να περιπλανηθεί στο άπειρο. Να αντιληφθεί την έννοια «αιώνιο» σαν φως και ενέργεια που δημιουργεί, χωρίς περιορισμούς από χρόνο και χώρο. Δώστε του την ευκαιρία να διευρύνει τα όρια της ζωής σας. Σ' αυτήν την περιπλάνηση θα φθάσει και στον «τόπο» σας,, αν το επιτρέψετε. Μην τον περιορίζετε, θεωρώντας την φαντασία μη δημιουργική. Η φαντασία είναι και η πραγματικότητα, γιατί μόνο σαν φαντασία μπορεί ο νους σας να συλλάβει την αλήθεια. Μέχρι να αποδεχθείτε την πραγματικότητα ενώστε τον εαυτό σας για να προσεγγίσετε την πραγματική σας «πατρίδα». Το μέρος σας που νιώθει, το μέρος σας που σκέφτεται και το μέρος σας που δρα, είναι ένα. Αναρωτηθείτε αν νιώθετε, σκέφτεστε ή δράτε σαν μία ενιαία ύπαρξη. Η δράση σας γίνεται σύμφωνα με αυτό που νιώθετε; Οι σκέψεις σας αγκαλιάζουν όσα νιώθετε ή προσαρμόζονται σ' αυτό που νομίζετε ότι είναι ζωή; Από εκεί ξεκινά και η δυσκολία σας να ζείτε μέσα στην αλήθεια. Τοποθετείτε την αλήθεια έξω από τον εαυτό σας σαν αίσθηση, σαν σκέψη, όταν όμως έρχεται η στιγμή να δράσετε, μπαίνετε πάλι στο περιορισμένο σώμα σας και αρχίζετε να αξιολογείτε την αλήθεια που αισθανθήκατε. Αρχίζετε να την προσαρμόζετε στους νόμους που διέπουν την 3η διάσταση. Και από εκεί αρχίζει και ο περιορισμός σας.

Το μυστικό του περιορισμού είναι η 'αξιολόγηση'. Αξιολογείτε την ζωή σας, αξιολογείτε τις πράξεις σας, αξιολογείτε τους άλλους. Να συμφωνούν όλα μεταξύ τους. Να έχουν 'ηθική', 'διάρκεια', 'ποιότητα', 'πνευματικότητα'. Σας λέγω λοιπόν ότι όλα αυτά συνεχίζουν τις ψευδαισθήσεις σας για την ζωή σας. Και σας θέτουν το μεγαλύτερο εμπόδιο για να προσεγγίσετε την αλήθεια, την πραγματική σας θεϊκή ύπαρξη. Ο Εαυτός σας δεν χρειάζεται προσαρμογή σε έννοιες, δεν μπορεί να περιοριστεί σε ότι υπάρχει στην 3η διάσταση, σαν δράση. Η δράση προέρχεται από σκέψεις. Οσο πιο πολύ περιορισμένες είναι οι σκέψεις σας, τόσο πιο περιορισμένη είναι και η δράση σας. Αυτό είναι το εμπόδιο στο να αντιληφθείτε την αιώνιο ζωή. Είναι το εμπόδιο που θέτετε ώστε να θεωρείτε ότι η αιώνιος ζωή κατακτείται στην 3η διάσταση με δράση σύμφωνη με κανόνες και περιορισμούς. Να διαχωρίζετε τις πράξεις σας από τις πράξεις των άλλων. Να διαχωρίζετε όλες τις έννοιες που έχουν καταγραφεί στον νου σας και να αποφασίζετε εσείς για την εφαρμογή τους. Είστε σε θέση να το κάνετε; Νομίζετε ότι εσείς μπορείτε να αξιολογείτε; Είναι αυτή η αλήθεια σας; Ρωτήστε ειλικρινά τον εαυτό σας. Ακούστε τον μέσα στην σιωπή. Η σιωπή είναι ο πραγματικός αθάνατος εαυτός σας. Θέλει τόλμη όμως για να τον ακούσετε. Θέλει δύναμη και θέληση να ξεχωρίσετε την φωνή του εαυτού σας από την σιωπή του Εαυτού σας.

Σχετική εικόνα

Εκεί, μέσα στον πυρήνα της 'ακοής' σας υπάρχει η αλήθεια που σας οδηγεί κατ' ευθείαν στην καρδιά σας. Αν μπορέσετε να την ακολουθήσετε θα γνωρίζετε την αλήθεια. Πόσο ευτυχισμένοι είστε; Μπορείτε να απαντήσετε με ειλικρίνεια; Και με ειλικρίνεια να αναζητήσετε την ευτυχία και την χαρά;

Εχετε δεσμεύσει την ευτυχία και την χαρά με τις επιθυμίες σας. Και αν όλες πραγματοποιηθούν, θα είστε ευτυχισμένοι; Οχι σας λέγω, γιατί θα σας λείπει η γαλήνη. Και θα την αναζητάτε στην εξωτερική μοναχικότητα. Θα αναζητάτε 'τις οάσεις' και θα καταφεύγετε σ' αυτές για να βρείτε την γαλήνη. Η γαλήνη βρίσκεται στην 'όαση' μέσα σας. Αν την βρείτε, τότε οτιδήποτε βιώνετε στην 3η διάσταση θα ξέρετε ότι είναι επιλογή σας και θα διευρύνετε αυτές τις επιλογές να είναι σύμφωνες με την αρχέγονη σκέψη σας. Η λέξη 'αρχέγονη' μην σας ξαφνιάζει. Είναι η αγνή επιλογή της ψυχής σας που αναζητά την ελευθερία για να μπορέσει να έχει σύνδεση με τον Ανώτερο Εαυτό σας. Αν επιτρέψετε να εμφανιστεί η 'αρχέγονη σκέψη', τότε θα κατανοήσετε ότι εσείς είστε το θείο μέρος του Πατέρα / Μητέρα Θεού, το αιώνιο και τέλειο μέρος Του, που τίποτα δεν το περιορίζει, τίποτα δεν το εμποδίζει να εκδηλώσει και να δημιουργήσει.

Μην κοιτάτε τον ουρανό, όταν σκέφτεστε τον Πατέρα / Μητέρα Θεό, κοιτάξτε μέσα σας. Ανακαλύψτε Τον μέσα σας και αποφασίστε τώρα να συνδέσετε τις πράξεις, τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας μαζί Του. Θα δείτε μετά ότι όπου κι αν κοιτάτε θα Τον βλέπετε και θα Τον ακούτε. Θα ακούτε όπως ακούω εγώ τώρα. Σας ακούω, όπου κι αν είστε, σας βλέπω όπου κι αν είστε γιατί όπου κι αν κοιτάξω Τον βλέπω.

Σε ποιόν θυμώνετε λοιπόν, αναρωτηθείτε. Ποιόν πολεμάτε; Ποιόν αμφισβητείτε; Ποιόν κρίνετε; Ποιόν φοβάστε; Μήπως τον εαυτό σας; Αν αποδεχθείτε ότι όλα τα συναισθήματα και οι σκέψεις έχουν σημείο αναφοράς τον εαυτό σας, τότε μόνο θα αντιληφθείτε πόσο περιορισμένο νου έχετε και θα κατανοήσετε τις δυσκολίες και τα εμπόδια που σας επέβαλε να θεωρείτε, αυτά που επιτρέπετε να σας συμβούν. Φόβος, θυμός, δυστυχία, ασθένεια. Ολα αλλάζουν. Μέσα από τις δικές σας επιλογές. Ομως για να το αντιληφθείτε πρέπει να το γνωρίζετε ότι εσείς επιλέγετε. Αναζητάτε την 'άνευ όρων αγάπη', χωρίς να έχετε βρει αυτήν την αγάπη για τον Εαυτό σας πρώτα απ' όλα. Αναζητάτε την ειρήνη, χωρίς να έχετε εσείς μέσα σας ειρήνη. Αναζητάτε την αγνότητα, χωρίς εσείς να έχετε συναντήσει την αγνότητα του Εαυτού σας. Την αναζητάτε στους άλλους, αλλά δεν μπορείτε να την διακρίνετε καν στον Εαυτό σας.

Μα όλες αυτές οι αναζητήσεις σας, θα παραμείνουν αναζητήσεις, αν δεν τις ανακαλύψετε στον Εαυτό σας. Αν δεν ανακαλύψετε τον Εαυτό σας.

Σχετική εικόνα

Σας ακούω. Ακούω τι λέτε τώρα. Ακούω που λέτε 'καλά μας τα λες Ιησού, αλλά πόσο δύσκολο είναι όλα αυτά να τα πραγματοποιήσουμε. Εδώ υπάρχει πόνος, φόβος, αγωνία, δυσκολίες, αρρώστιες, πείνα. Δεν ξέρουμε πώς να τα αφήσουμε όλα πίσω μας και να στραφούμε στην ονειρική ευτυχία που μας λες'. Κι αυτό που λέτε είναι η έλλειψη εμπιστοσύνης που αφήνετε μεταξύ μας να υπάρχει. Και περιμένετε την δεύτερη παρουσία μου μέσα σε σάρκα, για να πιστέψετε. Μα και μέσα σε σάρκα να ξαναερχόμουν στην 3η διάσταση, πάλι δεν θα με πιστεύατε. Γιατί και τότε δεν θα σας έλεγα κάτι διαφορετικό. Το ίδιο θα σας έλεγα, που σας λέγω τώρα. Είμαι εδώ! Το ξέρω ότι το νιώθετε! Ο Χριστός είναι εδώ, όχι όμως μέσα σε σώμα, αλλά μέσα στον Εαυτό του καθενός σας. Νιώστε τον Εαυτό σας και να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε και τον Χριστό. Δεν θα χρειάζεστε πια αποδείξεις. Γιατί ο Εαυτός σας θα είναι η πιο καθαρή απόδειξη. Γιατί ο Εαυτός σας αγαπά χωρίς όρους και περιορισμούς. Και αυτή είναι η πιο ουσιαστική απόδειξη ότι ΥΠΑΡΧΕΙ και μέσα στον Εαυτό σας ΥΠΑΡΧΩ! Οταν κατανοήσετε αυτήν την ενιαία ΥΠΑΡΞΗ μας, τότε θα με πιστέψετε. Και δεν θα περιμένετε να 'έρθω' για να σας σώσω. Γιατί θα γνωρίζετε ότι ο μόνος που μπορεί να σας 'σώσει' είναι ο Εαυτός σας. Γιατί γνωρίζεται, ότι αυτό που θεωρείτε 'άγνοια' είναι η αιτία των δυσκολιών σας. Δεν υπάρχει κάτι που δεν ξέρετε. Υπάρχει όμως κάτι που δεν θυμάστε. Που όμως κι αυτό, το να μην θυμάστε, εσείς το επιλέξατε και το επιλέγετε ακόμα.

Ευλογία σε όλους

O Διδάσκαλος της αγάπης

μέσω της Β. Νικολοπούλου

www.reikicenter.gr

www.UrantiaCenter.gr

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1