urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

Τούτο λέγω:

Η ομορφιά που αντιλαμβάνεστε σαν έννοια στο φυσικό επίπεδο έχει όρια. Είναι αυτή η αντίληψη που προέρχεται από τον εστιασμό των οφθαλμών σας σε κάθε δονούμενη ενέργεια στην ύλη, που ανάγεται όμως στις φυσικές σας αισθήσεις. Αν αυτή η αντίληψη διευρυνθεί, αν μπορέσετε να "ανοίξετε" την εσωτερική σας όραση και να την αφήσετε ελεύθερη να αντιληφθεί το φως που προσμιγνύεται σε κάθε υλική μορφή, τότε θα κατανοήσετε ότι η ομορφιά δεν είναι τίποτα άλλο από την εκδήλωση της μοναδικότητας του Πατέρα/Μητέρας Θεού.

Αυτή είναι η ομορφιά και αυτή την αλήθεια τίποτα πια δεν θα μπορεί να την σκιάσει. Αντιλαμβανόμενοι αυτήν την εκδήλωση δεν θα επικεντρώνεστε πια στον φυσικό κόσμο, αλλά θα διευρύνετε την νόηση σε όλα τα επίπεδα ύπαρξης. Αν ζείτε συνειδητά στον φυσικό κόσμο, θα σας είναι πια απαραίτητο να εκδηλώνετε την θεϊκή σας ουσία, μέσα από την ανθρώπινη φύση σας.

Οι εκδηλώσεις του υλικού πεδίου περιέχουν και αρνητικές ενέργειες, γιατί αυτό το πεδίο χρειάζεται τις θετικές και αρνητικές ενέργειες σε ισορροπία, για να υπάρξει. Στην φάση που διανύετε τώρα, σ' αυτήν την εξελικτική πορεία του πλανήτη της ύλης, της Γαίας, της οποίας η συνειδητότητα ανέρχεται σε ανώτερο πεδίο, οι αρνητικες ενέργειες έχουν υπερπλασιαστεί, γιατί οι θετικές ενέργειες χρειαζονται στην ψυχή της Γαίας και της ανθρωπότητας, ώστε να περάσει στο επόμενο υψηλότερο πεδίο ύπαρξης.

Γι' αυτό θα παρατηρείτε αύξηση της εγκληματικότητας, απώλεια συνειδητής εκδήλωσης και γεγονότα που σας κάνουν να αντιλαμβάνεστε την τέλεια απομάκρυνση του ανθρώπου από την θεϊκή του Φύση. Θα παρατηρείτε τον άνθρωπο να εκδηλώνει τα ένστικτα και την ανάγκη του για επιβίωση σε δραματικούς ρυθμούς, αλλά μην ταράζεστε.

Εσείς οι εργάτες του Φωτός, αναλαμβάνετε αυτήν ακριβώς την δράση. Γι' αυτό σας χρειαζόμαστε, γι' αυτό σας προετοιμάζουμε, γι' αυτό σας θεωρούμε συνεργάτες μας. Χρειάζεται τώρα, περισσότερο από ποτέ, η συμμετοχή σας στην εκδήλωση του φωτός και στην εκδήλωση της αγάπης, χωρίς όρους. Σας χρειαζόμαστε σαν κυματοθραύστες, όπου πάνω τους θα σταματούν οι αρνητικές εκδηλώσεις και ενέργειες των ενστίκτων των ανθρώπων και θα επιστρέφουν για να μετασχηματιστούν. Κατανοείστε την βοήθεια που σας ζητάμε. Μην κρίνετε την αρνητική εκδήλωση των ανθρώπων, γιατί της δίνετε υπόσταση και λόγο ύπαρξης. Αγνοείστε την και επικεντρωθείτε στον μετασχηματισμό της. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να βοηθήσετε και τους συνανθρώπους σας, που αυτήν την στιγμή βρίσκονται σε πλάνη και λειτουργούν σύμφωνα με τις χαμηλές δονήσεις του υλικού πεδίου.

Εσείς οι εργάτες του Φωτός, συνειδητοποιείστε το έργο σας. Συνειδητοποιείστε ποιοι είστε και ποιος είναι ο στόχος σας. Αν θέλετε να λέγεσθε εργάτες του Φωτός, χρειάζεται να αναλάβετε και την ευθύνη αυτής της διάκρισης.

Μην κάνετε το λάθος να εισχωρείτε στην αρνητική ενέργεια που εκδηλώνεται αυτήν την εποχή. Μείνετε ουδέτεροι και προτάξτε το φωτεινό σώμα, ώστε να προστατευθείτε. Θεωρείστε τον Εαυτό σας σαν απόλυτη θετική ενέργεια, που φέρνει σε ισορροπία την αρνητικότητα που εκδηλώνεται αυτήν την στιγμή. Εσείς κατανοείτε απόλυτα την θεϊκή σας Ουσία, επιτρέψτε της, λοιπόν, να εκδηλωθεί. Ακόμα και αν από αυτήν την εκδήλωση η προσωπικότητά σας "τραυματιστεί".

Τίποτα από όσα γίνονται τώρα στο υλικό πεδίο, δεν μπορεί να σας βλάψει. Γιατί έχετε αντίληψη της αιώνιας αγάπης και ζωής, ώστε να μπορείτε να εκδηλώσετε αυτήν την άφθαρτη ουσία σας, χωρίς φόβο πια!

Χρειαζόμαστε εσάς, τους εργάτες του Φωτός, σαν σταθερή και ακλόνητη γέφυρα για να διοχετεύσουμε την υποστήριξή μας και την αγάπη μας σ' όλην την ανθρωπότητα. Δεν ξεχωρίζουμε κανέναν άνθρωπο από αυτήν την αγάπη. Σας θεωρούμε όμως εσάς απαραίτητους αγωγούς για αυτήν την διοχέτευση.

Γι' αυτό παραμείνετε σταθεροί στον δρόμο σας, της αυτό-πραγμάτωσης και μην σας κλονίζουν οι αρνητικές εκδηλώσεις των ανθρώπων. Φυτέψτε εσείς τον σπόρο μας της αγάπης και της ειρήνης, για να μπορέσουν στους ερχόμενους καιρούς, όλοι να δρέψουν τους καρπούς τους.

Ευλογία σε όλους

O Διδάσκαλος της αγάπης

μέσω της Β. Νικολοπούλου

www.reikicenter.gr

www.UrantiaCenter.gr

 

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1