urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Οι Σύμμαχοι

Δωρεάν Βιβλία

Οι Σύμμαχοι της Ανθρωπότητας Μάρσαλ Βίαν Σάμερς

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

 Hlios 1

Αυτό που έχουμε για εσάς απόψε είναι η ιστορία του ποιοι είστε. Τελικά, έχουμε την ικανότητα να σας πούμε, με έναν τρόπο περιληπτικό αλλά περιεκτικό, ποιοι είστε και γιατί σας αγαπάμε τόσο πολύ!

Αυτό το μήνυμα ερχόταν από καιρό. Σας είχαμε πει ότι θα σας το μεταφέρουμε και μερικοί το αναμένατε καθότι σας είχαμε πει πότε θα δινόταν. Τώρα μπορούμε να σας μιλάμε τόσο ελεύθερα, τόσο δυναμικά στην οικογένεια που είναι εδώ! Έχουμε κάτι κοινό, εσείς κι εγώ. Είναι κάτι παραπάνω από αυτά που γνωρίζετε. Ναι, αυτή εί­ναι μια επικοινωνία και η οντότητα, που είναι ο Κρύων, έρχεται να ερ­γαστεί στο σύστημα του μαγνητικού πεδίου. Και να αγαπάει την αν­θρωπότητα και να σας δώσει πληροφορίες. Αυτό είναι το καθήκον του Κρύων.

Αλλά σε αυτή τη διαδικασία, επιθυμώ να σας πω ότι πραγ­ματικά δεν υπάρχει απόσταση ανάμεσα μας. Καθώς η φωνή που ακούτε, κυριολεκτικά από την άλλη πλευρά του πέπλου, είναι μια από τις δικές σας. Υπάρχει μια σπίθα θειότητας μέσα στον καθένα σας την οποία ονομάζουμε “εσωτερικό άγγελο” και φέρει τα χαρακτηριστικά της οικογένειας.

Ας ξεκινήσει το πλύσιμο των ποδιών! Επιτρέψτε στην ακολουθία να πλημμυρίσει τον χώρο τώρα και να γιορτάσει την ανθρωπότητα! Γνωρίζουμε ποιοι είναι εδώ ακούγοντας και διαβάζοντας αυτές τις λέξεις. Γνωρίζουμε τις επιθυμίες της καρδιάς σας. Γνωρίζουμε τους αγώνες που έχετε βιώσει και είμαστε πάλι εδώ να πούμε ότι με­ρικοί θα φύγετε με περισσότερη πνευματική ουσία απ' όση είχατε όταν ήρθατε. Μαζί μας θα φύγει ενέργεια λιγότερη από αυτή που ήρθε, επειδή υπάρχει πρόθεση εδώ - εκπληκτική, ιερή πρόθεση.

Μείνετε ακίνητοι για λίγο... Ήσυχοι... Οι πληροφορίες που ακο­λουθούν είναι ιερές...

Αυτός είναι ένας πολύτιμος χώρος. Εάν δεν έχετε αρχίσει να νιώθετε την οικογένεια, θα αρχίσετε. Εάν έχετε εκδηλώσει πρόθεση γι’ αυτό, θα γνωρίζετε ότι είμαστε εδώ. Αυτή η πολύτιμη, πολύτιμη οικογένεια κάθεται σ' αυτές τις καρέκλες... ακούγοντας, διαβάζοντας... ο καθένας με έναν άγγελο μέσα του. Και αυτός που έχει έρθει ελ­πίζοντας να λάβει ένα σήμα ώστε να γνωρίζει τι να κάνει, ας το λάβει τώρα. Αυτός που έχει έρθει με την προσδοκία της θεραπείας, με καθα­ρή πρόθεση, ας επιτρέψει να θεραπευθεί τώρα. Επειδή αυτό είναι το Αν­θρώπινο θαύμα σας που έχει δημιουργηθεί από εσάς για εσάς και με τη δική σας δύναμη. Ο Άνθρωπος είναι ένα υπερβολικά δυναμικό εργαλείο, μια οντότητα που αφυπνίζει την πνευματική δύναμη στη Γη, μια οντότητα που είναι μοναδική στο σύμπαν. Με αυτά θα ασχοληθούμε απόψε.

Ας γίνει γνωστό ότι αυτή είναι η πέμπτη συνεδρία της σειράς επι­στολές από την οικογένεια - επιστολές από την Εστία. Αυτό είναι το νούμερο πέντε. Όσοι μελετάτε αριθμολογία, γνωρίζετε ότι οι αριθμοί που αποδίδονται δεν είναι τυχαίοι. Το πέντε αφορά στην αλ­λαγή και αρμόζει το νούμερο πέντε να αφορά στην εξήγηση για την αλ­λαγή της ανθρωπότητας. Και τελικά, επιτέλους, έχουμε απαντήσεις ως προς το γιατί βρίσκεστε εδώ. Όταν θα σας πούμε ποιος είναι ο τί­τλος για το νούμερο πέντε, μερικοί θα ξαφνιαστείτε. Ο τίτλος του πέμπτου μέρους αυτής της σειράς, αυτού που ακούτε και διαβάζετε είναι... Το Νόημα της Ζωής.

«Κρύων, θέλεις να μας πεις ότι στα επόμενα λεπτά θα μας μετα­φέρεις το νόημα της ζωής;»

Ναι, αυτό θα κάνω.

Γι’ αυτό σας λέω μείνετε ακίνητοι. Ήσυχοι. Δεν έχει υ­πάρξει ποτέ ξανά μια αποκάλυψη σαν αυτήν. Είναι ιερές πληροφορίες και πλημμυρίζουν από αλήθεια, ολοκλήρωση, σκοπό και ενθύμηση.

Όταν θα έχουμε τελειώσει, θα γνωρίζετε γιατί είμαστε εδώ. Θα κατανοήσετε ποιο είναι το χρονοδιάγραμμα και θα γνωρίζετε πιο ολο­κληρωμένα τι συμβαίνει. Αυτό που έχει μείνει κρυμμένο από ε­σάς, καθώς και το πού πηγαίνετε. Έχουμε τόσες πληροφορίες για εσάς τώρα - δεν μπορούμε να προχωρήσουμε χωρίς πρώτα να γιορτάσουμε. Είμαστε ήσυχοι κι ευσεβείς. Ο συνεργάτης μου ξεχειλίζει από αισθήμα­τα με αυτή την εμπειρία, γνωρίζοντας τώρα αυτό που ακολουθεί. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ιερό, αγαπητοί μου, από τη δυνατότητα που έχει ένας από αυτή τη μεριά του πέπλου, να έρθει και να μιλήσει σ' εσάς. Γνωρί­ζετε ποιοι είναι στην αίθουσα αυτή και ποιοι διαβάζουν αυτές τις λέ­ξεις; Η Οικογένεια! Ξέρετε, δεν έρχεστε στην Εστία πολύ συχνά.

Fotia

Επανάληψη

Μιλάμε για την οικογένεια, κυριολεκτικά, για μήνες. Όλες οι επι­κοινωνίες για την οικογένεια ήταν προγραμματισμένες να δοθούν το 1998 και αυτή είναι η τελευταία [Δεκ. ’98]. Έχουμε μιλήσει για τα χαρακτηριστικά εκείνα του Ανθρώπου, ο οποίος στην πραγματικότητα εί­ναι ένας άγγελος. Έχουμε μιλήσει για τη δύναμή σας. Έχουμε μιλήσει για το τι συμβαίνει σε κυτταρικό επίπεδο στο σώμα σας. Έχουμε μιλήσει για το γεγονός ότι ο καθένας σας γνωρίζει, σε κυτταρικό επίπεδο, όλη την ιστορία. Σας έχω πει ότι όλη η οικογένεια σας νο­σταλγεί. Σας έχουμε δώσει πληροφορίες που κατέπληξαν μερικούς α­πό εσάς, όταν σας είπαμε ότι δεν υπάρχει άλλος πλανήτης σαν και αυτόν. Και οι πληροφορίες θα επεκταθούν πάνω σε αυτό.

Σας έχουμε πει ότι ο καθένας σας, που κάθεστε σε καρέκλα τώρα ακούγοντας και διαβάζοντας αυτά τα λόγια, είναι πρωτοπόρος. Σας έχει προσελκύσει αυτή η ενέργεια από κάτι που θυμάστε. Δεν είναι τυχαίο ότι κάθεστε εδώ - ακόμη και οι καινούργιοι. Δεν είναι τυχαίο. Κάτι σας προσέλκυσε για να βρίσκεστε εδώ, αλλιώς δε θα καθόσα­σταν εδώ διαβάζοντας και ακούγοντας αυτά. Η πρόθεση με την οποία έχετε συμφωνήσει να καθίσετε σε αυτήν τη καρέκλα, είναι ορατή τώρα από το Πνεύμα.
[Ένα παιδί κάνει κάποιο θόρυβο] Θα μιλήσουμε επίσης και για εσάς, μικρά μου, πολύ σύντομα.

Έτσι λοιπόν κατά τη διάρκεια αυτών των μηνών, έχουμε συ­ζητήσει για μερικά από τα χαρακτηριστικά της οικογένειας, για μερι­κές από τις υπευθυνότητες, για μερικούς από τους σκοπούς, για μερικές από τις δυνάμεις. Αλλά τίποτα σαν αυτό δε σας έχει δοθεί ποτέ. Ήρθε η ώρα να σας πω γιατί είστε εδώ, όλη την ιστορία από την αρχή μέχρι το τέλος. Θα αποκαλύψουμε τι συμβαίνει τώρα και μερικοί θα φύγετε δύσπιστοι, καθώς η διττότητα είναι πολύ ισχυρή εδώ, έτσι όπως πρέπει να είναι.

Ο συνεργάτης μου συγκινείται με αυτό που ακολουθεί. Βλέπει την ευγνωμοσύνη και την αγάπη που νιώθουμε καθώς τιμάμε όλα όσα περιλαμβάνονται στο λόγο για τον οποίο είστε εδώ. Μιλάω σε σας, σε σας που κάθεστε ή διαβάζετε εδώ τώρα, καθώς αυτή η ακολουθία κινείται στον χώρο. Δεν ακούτε ούτε διαβάζετε για άλλους. Εσείς είστε το θέμα. Επιτρέψτε να ξεκινήσει το πλύσιμο των ποδιών. Αφήστε την αλήθεια να ξεδιπλωθεί και να αντηχήσει σε κυτταρικό επίπεδο.

Πριν ξεκινήσουμε, πρέπει να πάμε ένα ταξίδι, μεταφορικά, σ' ένα πολύ μακρινό τόπο, ώστε να καταλάβετε πού βρίσκεστε στο όλο σκη­νικό. Άγγελοι, καθένας από εσάς, ακούστε προσεκτικά! Πολλά από αυ­τά θα ηχήσουν στο επίπεδο της καρδιάς, καθώς σας εξιστορώ τι έχετε συμφωνήσει να κάνετε και ποια είναι η καταγωγή (η γενεσιουργός αι­τία) του Ανθρώπινου είδους. Ο λόγος και ο σκοπός θα ηχήσει στο επί­πεδο της καρδιάς σας. Έτσι πρέπει να γίνει, επειδή ήδη το γνωρίζετε. Εγώ βρίσκομαι εδώ απλώς για να το αφυπνίσω μέσα από την ήδη υπάρχουσα γνώση.

Θέλω να σας πάω σ' έναν φυσικό τόπο στο σύμπαν, που βρίσκε­ται 12 δισεκατομμύρια έτη φωτός μακριά. Θέλω να σας πω για ένα συμβάν που γίνεται τώρα, σε κείνο το μέρος όπου υπάρχει πολύ λίγη ύλη. Είναι μια ανεξιχνίαστη απόσταση από εσάς. Δεν μπορείτε ούτε να φανταστείτε πόσο μακριά είναι, και όμως απότο μέρος εκείνο εκπέμπεται, σε πραγματικό χρόνο, ενέργεια η οποία πλήττει τη Γη τώ­ρα. Και αυτό σας κάνει να στρέψετε την προσοχή σας στο φαι­νόμενο αυτό.

Είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι αυτό συμβαίνει τώρα, ότι είναι τρέχον. Δεν είναι 12 δισεκατομμυρίων ετών παλιό, όπως ίσως σκεφτείτε. Είναι σε πραγματικό χρόνο. Πριν από καιρό μιλή­σαμε για το πόσο αργή είναι η ταχύτητα του φωτός, σε αντίθεση με την ταχύτητα της ενέργειας. Όλα σχετίζονται με αυτό, αλλά για τώρα είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσετε ότι αυτό που σας φανερώνεται συμβαίνει πράγματι στο δικό σας πλαίσιο του χρόνου... ό­πως το αναμένατε... όπως το σχεδιάσατε.

Το βλέπουν οι επιστήμονές σας; Ναι. Να σας πω τι λένε οι καλύτεροι επιστήμονές σας γι’ αυτό που συμβαίνει τώρα, σε α­πόσταση 12 δισεκατομμυρίων ετών φωτός. Για χρόνια σας έχουμε πει [εκδόθηκε στα βιβλία Κρύων] ότι η κίνηση των ακτινών γάμμα που θα ανακαλύπτατε ότι πλήττει τον πλανήτη σας είναι σημαντική - και ότι επιπλέον έχει και πνευματικό νόημα. Πράγματι, οι επιστήμονες ε­πιτέλους βλέπουν την ενέργεια και την κίνηση των ακτινών γάμμα να ταξιδεύουν επάνω σε αυτή την ενέργεια. Ταράζονται που το βλέπουν και προσπαθούν να καταλάβουν τους λόγους. Έχουν πει ότι γίνεται μια τεράστια έκρηξη σε μακρινή περιοχή του διαστήματος, μια πραγματικά πολύ μεγάλη έκρηξη. 

Οι αστρονόμοι σας λένε ότι η έκρηξη που συμβαίνει 12 δισεκατομμύρια έτη φωτός μακριά, περιέχει τη μεγαλύτερη ποσότητα ενέργειας που έχει δει κανείς στο γνωστό σύμπαν! Σας έχουν αναφέρει μέσω ενημερωτικών εντύπων ότι αυτή η ενέργεια είναι ίση με όλο το φως στο γνωστό και ορατό σύ­μπαν - συγχρόνως - σε ένα γεγονός. Αυτό λένε. Είναι πραγματικό. Συμ­βαίνει. Αυτό δεν είναι κάτι που είναι μόνο μεταφυσικό, μόνο ορατό απ' όσους πιστεύουν, κάτι που “γνωρίζουν” μόνο οι σαμάνοι ή οι προφήτες. ΟΧΙ! Είναι κάτι που οποιοσδήποτε Άνθρωπος μπορεί να κοιτάξει και να δει μόνος του.

Γιατί σας πάω εκεί, σε αυτό το γεγονός που συμβαίνει τόσο μα­κριά; Γιατί να θέλω, αγαπητοί άγγελοι, να το δείτε; Άνθρωποι, καθώς κάθεστε στις καρέκλες σας, αναρωτιέστε γιατί αυτό το μέλος της οικογένειας που ονομάζετε Κρύων σας πάει εκεί; Επειδή υπάρχει κάτι που γίνεται σε αυτήν την απεραντοσύνη που φέρει την ενέργεια της ανθρωπότητας αποτυπωμένη παντού πάνω του. Θα σας αφήσω εκεί για ένα λεπτό μόνο, επειδή θέλω να σας πω γιατί είναι σημαντικό αυτό.

Γιατί υποθέτετε ότι τα πράγματα συμβαίνουν με τέτοιο τρόπο ε­δώ σε αυτή τη μετάβαση της χιλιετίας; Τι αισθάνεστε το οποίο έχετε ξανά αισθανθεί; Οι μετεωρολόγοι σας λένε ότι είναι μια μοναδική επο­χή, ότι δεν έχει υπάρξει ποτέ άλλοτε μια εποχή σαν και αυτή, του­λάχιστον καμία που να έχουν μετρήσει στη διάρκεια της Ανθρώπινης ι­στορίας. Έχουν δίκιο. Έχει αναρωτηθεί κανείς σας γιατί λαμβάνετε τα δώρα του Πνεύματος τώρα; Γιατί αυξάνεται η πληροφόρηση μέσω ανωτέρων επικοινωνιών αυτήν την εποχή; Γιατί υπάρχει τόσος φόβος γύρω από την Αποκάλυψη τώρα; Μερικοί θα έχετε πάρει ως δεδομένο ή θα έχετε βγάλει το συμπέρασμα ότι ίσως απλώς να είναι ο καιρός γι’ αυ­τό. Κάποιοι νιώθουν ότι είναι φυσικό εκεί που η Ανθρώπινη φυλή έχει φθάσει σε αυτό το σημείο της ιστορίας. Ότι αυτά θα συνέβαιναν έ­τσι κι αλλιώς.       

Είμαι εδώ για να σας δώσω πληροφορίες ότι υπάρχει σκοπός, υ­πάρχει σχεδιασμός, υπάρχει εδώ ένα χρονοδιάγραμμα, υπάρχει συνειδητότητα πίσω από τα γεγονότα καθώς ξεδιπλώνονται. Δεν είναι τυχαίο τώρα ότι οι θεραπευτές παρατηρούν μια αύξηση των ικανοτήτων τους. Δεν είναι τυχαίο ότι τώρα όσοι ασχολούνται με την επιστή­μη έχουν μια αύξηση στις πληροφορίες που τους δίνονται σε συγκε­κριμένους τομείς - στη Φυσική καθώς και στη βιολογία. Δεν είναι τυ­χαίο ότι οι Άνθρωποι επιτέλους κατανοούν τον Άνθρωπο βιολογικά, ώ­στε να μπορέσουν να ζήσουν περισσότερο. Δεν είναι τυχαίο ότι η συνείδηση του πλανήτη αλλάζει δραματικά. Κάτι συμβαίνει και πολλοί το νιώθουν. Κάτι συμβαίνει και πολλοί αρχίζουν να γιορτάζουν. Μερικοί αρχίζουν να φοβούνται, αλλά σας λέμε ότι το χρονοδιάγραμμα τώρα, πραγματικά, φτάνει σ' ένα τέλος. Θα σας πούμε για όλα αυτά.

sympan

Το Κοσμικό Χρονοδιάγραμμα

Θα σας μιλήσω για το κοσμικό χρονοδιάγραμμα, το οποίο εί­ναι εντυπωμένο σε κάθε κύτταρο του σώματος σας. Γνωρίζω ότι είναι εντυπωμένο σε κάθε κύτταρο εδώ, επειδή γνωρίζω σε ποιους μιλάω. Γνωρίζω ποια είναι η οικογένεια. Καθόμαστε σ' ένα καθιστικό, τρόπος του λέγειν, σ' έναν κύκλο γεμάτο αγάπη, όπου η οικογέ­νεια μπορεί να μιλήσει στην οικογένεια. Αυτό συμβαίνει τώρα καθώς διαβάζετε αυτό. Θέλουμε να νιώσετε αυτή την οικογενειακή συζή­τηση που κάνουμε τώρα, επειδή θα αναγνωρίσετε γιατί βρίσκεστε εδώ. Ακόμη κι αν αυτές είναι καινούργιες πληροφορίες, θα υπάρξει κάποιο σημείο όπου θα αναγνωρίσετε γιατί είστε εδώ. Δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς, επειδή όλα μέσα σας θα αντηχήσουν όταν το μάθετε.         

Το κοσμικό χρονοδιάγραμμα αποκαλύπτει ένα σκοπό πίσω από το λόγο που βρίσκεστε εδώ. Έναν σκοπό πίσω από την ίδια την πνευ­ματική ιστορία. Μερικοί το έχουν αποκαλέσει “το μεγαλεπήβολο πείραμα των πέντε δισεκατομμυρίων ετών”. Ξέρετε μπροστά σε ποιους κάθομαι; Και πάλι θα σας πω: Κάθομαι μπροστά σε Λεμούριους - σχεδόν όλοι σας. Αυτό σας φέρνει εδώ επειδή νιώθετε τη Λεμούρια ε­νέργεια πάλι. Τόσος είναι ο καιρός που βρίσκεστε εδώ. Αυτοί είναι η οικογένεια που κάθεται στην αίθουσα και διαβάζει αυτές τις σελίδες - γηραιά ψυχή ο καθένας σας. Έρχεστε και φεύγετε τόσο γρήγορα! Δεν περνάτε πολύ καιρό στην Εστία - στο σπίτι μου, στο σπίτι σας. Και σας βλέπουμε για ένα σύντομο χρόνο όπου παίρνετε μια κορδέλα χρώμα­τος - όπου απολαμβάνετε μια τιμητική εκδήλωση και αγάπη - και τότε από τα βάθη της σοφίας σας επιστρέφετε για να το κάνετε ξανά και ξανά και ξανά.

Μερικοί έχετε βιώσει χίλιες ή και παραπάνω από αυτές τις εμπειρίες που λέγονται ενσαρκώσεις και το γνωρίζετε. Κάθεστε ε­δώ, διευκολυντές, με ακούτε; Κάθεστε εδώ στην άκρη ακριβώς εκείνου στη σημείου, ίσως του πιθανού τερματισμού ή της πιθανής απε­λευθέρωσης. Οι περισσότεροι που ακούτε και διαβάζετε αυ­τό, είστε σε μια ηλικία που όταν γεννηθήκατε αυτή τη φορά, η ενέργεια της Γης προέβλεπε να σας φέρει ένα βίαιο τέλος. Παρ’ όλα αυτά όλοι σας ήρθατε σκόπιμα. Ήρθατε με θέληση και αγάπη, επειδή γνωρίζατε γιατί ήσασταν εδώ. Σας έχουμε πει ότι μεταφορικά “σταθή­κατε στην ουρά” για να βρεθείτε εδώ! Τι είδους οντότητα θα έκανε τέτοιο πράγμα, ενώ οι προφητείες σας είχαν δώσει μια τέτοια με­λαγχολική πιθανότητα; Γιατί να επιστρέφατε εθελοντικά, να δημιουργήσετε οικογένειες και να επιθυμείτε να βρίσκεστε εδώ; Είναι επειδή γνωρίζατε ότι αυτό ήταν το τέλος του ταξιδιού. Σε καμιά περίπτωση δε θα χάνατε το αποτέλεσμα. Είναι ο λόγος για τον οποίο δουλεύατε τόσο καιρό. Είναι ο λόγος ύπαρξης της Οικογένειας.

Ο τερματισμός της Ατλαντίδος, η μεγάλη πλημμύρα - αυτά ήταν τα πράγματα που δημιούργησαν την κατάσταση της ενέργειας για τη διττότητα σας, ώστε να γίνει ένα πολύ μεγάλο πείραμα. Οι περισσότεροι που ακούτε και διαβάζετε αυτά, ήσασταν εκεί στα πε­ρισσότερα εξ αυτών. Εσείς επίσης ήσασταν εκείνοι που προγραμματί­σατε τα κρυστάλλινα ορόσημα. Ακούστε, οικογένεια, θα σας πούμε για το μεγάλο σχέδιο, θα σας πούμε για το πείραμα και θα σας δώσουμε το χρονοδιάγραμμα.

Όλα έγιναν σκόπιμα στη Γη. Η Ανθρωπότητα δεν ήταν ένα τυ­χαίο γεγονός. Μεγαλειώδεις πνευματικές οντότητες που μεταμφιέζονται ως Άνθρωποι δεν “συνέβησαν” απλώς σε αυτόν τον πλανήτη. Το χρονοδιάγραμμα και το πείραμα ήταν γνωστό σ’ εσάς πριν έρθετε - ό­λα με αγάπη και σύμφωνα με το Πνεύμα. Και τώρα κάθεστε στον μο­ναδικό πλανήτη ελεύθερης βούλησης - και αυτό είναι το κλειδί. Δεν ακούσατε για πρώτη φορά εδώ την ακόλουθη φράση: «Ο μοναδικός πλανήτης Ελεύθερης Βούλησης». Σας είχε δοθεί πριν από αιώνες. Το νόημα θα είναι πιο καθαρό όταν θα ολοκληρώσουμε. Τώρα όμως θα κάνουμε μια επανάληψη για την τριλογία της ενέργειας που θα προκύψει στη ζωή σας. Έχουμε μιλήσει ξανά γι’ αυτά τα πράγματα, αλλά αυτή θα είναι μια διευρυμένη επανάληψη, με περισσότερες πληροφο­ρίες για τα τρία γεγονότα που συνέβησαν πριν από κάποιο διάστημα, όχι πολύ μεγάλο, τα οποία άλλαξαν το αποτέλεσμα του γνω­στού χρονοδιαγράμματος.

Αγαπητοί μου, έχετε ζήσει για αιώνες (ένα μωρό στο ακροατήριο κλαί­ει). Ακόμη και το “μικρούλι” που επιστρέφει, το κάνει γνωρίζοντας πολύ καλά την ενέργεια που φέρνει. Επιστρέφει ξανά γνωρίζοντας αυτή τη φορά απόλυτα ότι τούτο είναι πράγματι το τέλος του χρονοδιαγράμ­ματος.

Hlios 2

Η Αρμονική Σύγκλιση - Η Προτελευταία Μέτρηση

Ήταν τον Αύγουστο του 1987 όταν μερικοί αντιληφθήκατε για πρώτη φορά, κατά τη διάρκεια της Αρμονικής Σύγκλισης, ότι γινό­ταν μια μέτρηση. Όσοι ήσασταν διαισθητικοί και μεταφυσικοί καταλάβατε ότι το Πνεύμα μετρούσε τον πλανήτη. Και έχουμε ξαναμιλή­σει γι’ αυτό, επειδή το αποτέλεσμα αυτής της μέτρησης ήταν υψηλότε­ρο από τη δυνατότητα της μέτρησης που είχε προηγηθεί αυτής. Η δόνηση της Γης δεν ελαττωνόταν, αυξανόταν! Ήταν σημαντικά υψηλό­τερη από τη μέτρηση που είχε γίνει την προηγούμενη φορά.

Μερικοί θα ρωτήσετε: «Για ποια μέτρηση μιλάς που είχε γίνει την προηγούμενη φορά;» Εδώ είναι η πληροφορία που μερικοί ξέρατε, αλλά που δεν έχει μεταφερθεί από αυτή την οντότητα ποτέ. Γίνεται μια μέτρηση της ενέργειας του πλανήτη και του επιπέδου δόνησής του κάθε 25 χρόνια, από την πρώτη στιγμή του χρόνου που η πνευματική αν­θρωπότητα ήρθε στη Γη. Έτσι είναι - κάθε 25 χρόνια από την αρχή της ανθρωπότητας γίνεται μια μέτρηση. Για το Πνεύμα, είκοσι πέντε χρό­νια είναι μια Ανθρώπινη γενιά - ο μέσος όρος των ετών για τον Άν­θρωπο να μεγαλώσει και να κάνει δικά του παιδιά. Είκοσι πέντε χρό­νια. Εάν εξετάσετε την αριθμολογία για το νούμερο 25 θα βρείτε την ιερή ενέργεια του 7, αυτό εξηγεί την περίοδο των 25 ετών.

Αυτό σημαίνει ότι η αμέσως προηγούμενη μέτρηση πριν από το 1987 είχε γίνει το 1962. Το 1962 ήταν ένα “έτος του 9”, και το 9 έχει την ενέργεια της “ολοκλήρωσης”. Οι τελευταίες τρεις μετρήσεις, προς το τέλος του χρονοδιαγράμματος της ανθρωπότητας, θα καθόριζαν πραγματικά το αποτέλεσμα του πειράματος στο οποίο μετείχατε. Η ε­νέργεια του 3 αφορά στη “δράση”. Η μέτρηση του 1962, η πρώτη από τις τρεις τελευταίες, υπέδειξε ποια θα μπορούσε να ήταν η δυνατότητα της ολοκλήρωσης της ανθρωπότητας και του πειράματος.

Το 1987, οι περισσότεροι ήσασταν ζωντανοί για να βιώσετε την Αρμονική Σύγκλιση. Αυτή θα ήταν η προτελευταία μέτρηση. Ή­ταν “έτος του 7” (1987) - Ιερότητα. Η μέτρηση αυτή θα ήταν ενδεικτική της πνευματικής σας ενέργειας. Η τελευταία μέτρηση είναι 25 έτη μετά από το 1987, και θα είναι στο δικό σας έτος 2012, το τέλος του πειρά­ματος - πράγματι, το τέλος μερικών Ανθρώπινων ημερολογίων. Το 2012 είναι ένα “έτος του 5”, κουβαλώντας την ενέργεια της “αλλαγής”.

Αυτά τα τρία γεγονότα, 1962,1987 και 2012 είναι μια τριλογία της ενέργειας και των δυνατοτήτων, τα οποία είναι υπερβολικά σημαντικά για το σύμπαν και για την ανθρωπότητα. Μαζί, αντιπροσωπεύουν την ενέργεια του 3, κι αυτός είναι και πάλι ο αριθμός της δράσης. Εάν προσθέσετε το “έτος 9” (1962) και το “έτος 7” (1987) και το “έτος 5” (2012), θα βρείτε και πάλι το 3, που είναι δράση. Αυτή η τριλογία, η τριλογία της δράσης, αγαπητοί, είναι το τέλος του πειράματος - το τέ­λος όλων αυτών για τα οποία ήρθατε. Όλοι το γνωρίζαμε σε αυτή την πλευρά του πέπλου, και εσείς το γνωρίζατε επίσης. Γι’ αυτό και ανυπομονούσατε να επιστρέψετε. Μερικοί πεθάνατε νωρίς, ώ­στε να βρίσκεστε εδώ στην ηλικία που είστε τώρα - όλοι στημένοι με α­ξιοπρέπεια για το τέλος.

Πολλοί έχετε ζήσει για αιώνες, τη μια ζωή μετά την άλ­λη, κι έχετε βιώσει πολλά! Παρ’ όλα αυτά ανυπομονούσατε να επιστρέψετε, γιατί αυτό ήταν σημαντικότατο - η αποκορύφωση όλου του έργου σας. Το χρονοδιάγραμμα είναι καθορισμένο. Έτσι, όλοι γνω­ρίζατε τη διάρκεια του πειράματος και τις πιθανότητες. Παρ’ όλα αυ­τά ήρθατε - και τώρα κάθεστε εδώ.

Όταν έγινε η προτελευταία μέτρηση στην Αρμονική Σύγκλιση το 1987, υπήρξε μια αποκάλυψη για όλους. Η Γη βρέθηκε να αυξάνει τη συχνότητά της. Η ανθρώπινη συνειδητότητα είχε μεταβληθεί πάρα πο­λύ σε σύγκριση με αυτά που αναμένονταν για μια περίοδο μόνο 25 χρόνων. Αυτό που έγινε εξαιτίας αυτής της υψηλής μέτρησης του 1987, ήταν η δημιουργία μιας ακόμη σειράς γεγονότων, τα οποία σας δόθη­καν για να προετοιμαστείτε για μια ασύλληπτη δυνατότητα!

Η “συλλογική άδεια” και “η μεταβίβαση της δάδας” ήταν να γίνουν απρογραμμάτιστα το 1962, αλλά τώρα είναι πράγματι πολύ κατάλ­ληλα για το 1987 και μετά. Ως “συλλογική άδεια” θεωρήθηκε το παράθυρο 11:11 της άδειας [11 Ιανουάριου, 1992]. Αυτό δε θα συνέβαινε ποτέ εάν η Αρμονική Σύγκλιση δεν έδειχνε τη Γη να βρίσκεται σε ένα ε­πίπεδο επιτάχυνσης. Μερικοί έχετε μελετήσει το 11:11 και νομίζετε ότι γνωρίζετε τι ήταν. Αναρωτιέμαι εάν πραγματικά καταλαβαίνετε τι ήταν. Η αριθμολογία του (11 )+(1 )+(21 )=33 [Με τις ημε­ρομηνίες, να προσθέτετε όλον τον ενεργειακό αριθμό του μήνα, της η­μέρας και του έτους χωριστά]. Αυτός είναι ένας κύριος αριθμός με με­γάλη σημασία.

Επαναφορά στο 11:11

Για μερικούς αυτό θα είναι μια υπέρβαση, επειδή αυτές οι πληροφορίες είναι υπερδιάστατες. Όλοι σας συγκεντρωθήκατε ως ο­μάδα αγγέλων (που είστε) και ρωτηθήκατε εάν είναι κατάλληλο να μεταβείτε στο επόμενο επίπεδο. Ο λόγος που χρειάζονταν η άδειά σας είναι επειδή η βιολογία σας θα εξελισσόταν πέρα από τη δυνατότητα που υπήρχε παλιά. Και ήταν αναγκαία μια συνάντηση για να το επιτρέ­ψετε αυτό, για να δώσετε την άδεια σας γι’ αυτό. Θα ήταν η πρώτη φο­ρά που επιτρεπόταν μια βιολογική, πνευματική εξέλιξη της ανθρωπό­τητας, και είπατε «Ναι».

Σε αυτήν τη σφυγμομέτρηση υπήρχε μια μεγάλη ομάδα Ανθρώπων (όλοιόσοι βρίσκονται στον πλανήτη). Η σφυγμομέτρηση έγινε σε κυτταρικό επίπεδο και σε ένα πολύ υψηλό πνευματικό επίπεδο. Το πιο πιθανόν είναι να μη θυμάστε ότι ρωτηθή­κατε, αλλά ρωτηθήκατε - όλοι σας. Δεν χρειάζεται να πω ότι υπήρχε πολύς ενθουσιασμός και ότι ο ενθουσιασμός ήταν συμπαντικός - εννοώντας ότι όλοι σας τον μοιραστήκατε και όλοι σας τον νιώσατε. Το ανώτερο μέρος όλων σας, αυτό που γνωρίζει τα πάντα, το γνώριζε πραγματικά. Ο πλανήτης ήταν έτοιμος να αλλάξει ριζικά.

Μερικοί έχουν ρωτήσει: «Εάν είμαστε πράγματι όλοι κομμάτια του Θεού και αγγελικά όντα με τη διττότητα του ανθρωπισμού, γιατί έπρε­πε να ερωτηθούμε; Δεν είναι κατανοητό ότι θα λέγαμε οπωσδήποτε ναι, και αυτή δεν είναι η ενέργεια του Πνεύματος;» Η απάντηση θα πρέπει να σας δείξει πόσο πολύ τιμάμε τον Άνθρωπο, καθώς αυτός εί­ναι πράγματι ένας πλανήτης ελεύθερης βούλησης. Η ελεύθερη βούληση σας έφθασε εκεί που είστε, και επειδή είστε ακόμη Άνθρωποι, υπήρχε ένα τμήμα αυτής της διαδικασίας της πνευματικής εξέλιξης που έπρε­πε να έχει την άδεια από τον Άνθρωπο που ήταν ζωντανός κάνοντας την εργασία στη διττότητα.

Κι εδώ υπάρχει και κάτι ακόμα σημαντικό... Πόσοι γνω­ρίζετε ότι στο 11:11 υπήρχαν πολλές ομάδες που συμφώνησαν να τερ­ματίσουν κατά τη διάρκεια της επόμενης γενιάς; Πράγματι, ομάδες Ανθρώπων, οικογένεια που εσείς κι εγώ γνωρίζουμε, συμφώνησαν ότι ο “γρήγορος δρόμος” για τη δημιουργία της κρίσιμης μάζας, που θα οδη­γούσε τη Γη σε μια υψηλή δόνηση, ήταν ο τερματισμός (για να επιστρέψουν σύντομα ως Ίντιγκο παιδιά). Μερικοί συνειδητοποίησαν ότι εάν ο πλανήτης ήταν να προχωρήσει σε μια υψηλότερη δόνηση, η φυλή τους θα έπρεπε να σφαχτεί. Πώς σας φαίνεται αυτό σαν αγάπη του Θεού; Σας είπα ότι θα ήταν δύσκολο. Αυτά δεν είναι καινούργια νέα, καθώς μπορείτε να τα βρείτε σε πολλές Γραφές. Μπορείτε επίσης να τα βρείτε στις επικοινωνίες του Κρύων που έγιναν πριν δέκα χρόνια και μπορείτε να τα βρείτε στην αρχαία προφητεία. Υπάρχουν πιθανότητες να δώσουν μερικοί τη ζωτική τους δύναμη, ώστε οι υπόλοιποι να μπο­ρέσουν να αυξήσουν τη δόνηση του πλανήτη πιο γρήγορα. Και αυτό α­κριβώς συμβαίνει. Αυτός είναι ο λόγος που το 11:11 περιβάλλεται από ισχυρή ενέργεια.

Σταματήστε για ένα λεπτό και μείνετε ακίνητοι. Καταλαβαίνετε τη σπουδαιότητα όλων αυτών; Όταν ακούγατε και διαβάζατε για γενο­κτονίες και για απαίσιες φρικαλεότητες σε άλλα μέρη του πλανήτη, που εσείς ονομάζετε “τρίτο κόσμο”, ποια ήταν η αντίδρασή σας; Οι πιο πολλοί συγκλονιστήκατε. Οι πιο πολλοί λυπηθήκατε αφά­νταστα και θρηνήσατε. Επιτρέψτε μου όμως να σας ρωτήσω: Πόσοι γιορτάσατε και είπατε «ευχαριστώ» στην οικογένεια που αποφάσισε να το κάνει αυτό; Όχι να γιορτάσετε τους θανάτους τους, ό­χι να γιορτάσετε τον αποτρόπαιο τρόπο που πέθαναν πολλοί. Αλλά να γιορτάσετε το γεγονός ότι έδωσαν την άδεια τους να βοηθήσουν τον πλανήτη. Αυτό είναι η οικογένεια! Έτσι βλέπει η οικογέ­νεια τον πλανήτη. Αυτό το μέρος της οικογένειας που βρίσκεται τόσο μακριά από εσάς, είναι συνδεδεμένο με βαθύ τρόπο με το έργο σας!

Γιορτάστε εκείνους, όχι το θάνατο τους. Γιορτάστε το γεγονός ότι εσείς θα επωφεληθείτε πνευματικά από αυτό που εκείνοι α­ποφάσισαν με τη σοφία του Θεού ότι ήταν κατάλληλο. Μετά γιορτά­στε τα παιδιά που βρίσκονται εδώ τώρα, πολλά από τα οποία αντι­προσωπεύουν την ψυχική επέκταση και μετενσάρκωση αυτών των πο­λύτιμων ψυχών που έφυγαν νωρίς. Εύχομαι αυτό να σας δώσει μια πιο σοφή άποψη για κάποια γεγονότα που πιθανόν να θεωρήθηκαν ακα­τάλληλα ή “όχι του Θεού”. Τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνο­νται.

Επαναφορά στο 12:12

Το γεγονός 12:12 (12 Δεκεμβρίου, 1994) ήταν επίσης πολύ πιο σημα­ντικό από ό,τι γνωρίζατε. Και πάλι η αριθμολογία αυτής της ημε­ρομηνίας είναι (12)+ (12)+(23) το σύνολό τους είναι 11. Το έντεκα, ό­πως ίσως γνωρίζετε, είναι άλλος ένας “κύριος αριθμός” και είναι επί­σης γνωστός ως η ενέργεια του Κρύων. Δεν υπάρχουν τυχαία οι αριθ­μοί.

“Η μεταβίβαση της δάδας” είναι αυτό το γεγονός που ονομάζουμε 12:12. Πρώτα υπήρξε η μέτρηση (1987 Αρμονική Σύγκλιση) και μετά υ­πήρξε η άδεια (11:11 του 1992) και μετά υπήρξε η δράση (12:12 του 1994). Με την τωρινή σας δόνηση και δυνατότητες, υπήρχαν οντότητες στον πλανήτη που ήταν εδώ κρατώντας την ισορροπία της ε­νέργειας για εσάς μέχρι τώρα. Βρίσκονταν εδώ από την αρχή της αν­θρωπότητας και όλες οι μετρημένες δυνατότητες υποδεικνύανε ότι μάλλον θα παρέμεναν. Η πνευματική ενεργειακή ισορροπία του πλα­νήτη (όπως έχει δοθεί σε προηγούμενη επικοινωνία) πρέπει να παραμένει σταθερή. Καθώς αυξάνεται η ανθρωπότητα, οι οντότητες που κρατάνε ένα μέρος αυτής της ενέργειας φεύγουν. Αλλά ακόμη και με ο­κτώ ή εννέα δισεκατομμύρια Ανθρώπους που πιθανόν να υπάρχουν στη Γη στο μέλλον, θα πρέπει να παραμείνουν ακόμη πολλές από τις “εξισορροπητικές οντότητες”, για πνευματικούς σκοπούς.

Κατά τη διάρκεια της 12:12, έφυγαν, έφυγαν όλες. Κάποιοι το νιώσατε. Μερικές από αυτές έφυγαν από τις μυστικές πε­ριοχές των δασών, μερικές ήταν οι φύλακες των φαραγγιών όπου υ­πάρχουν κόκκινες πέτρες. Δεν είναι πλέον εκεί. Εάν πάτε εκεί σήμερα, θα βρείτε ότι η ενέργεια που υπήρχε έχει αλλάξει. Μήπως μερικοί νιώσατε ότι αυτό ήταν αρνητικό; Στην ουσία αυ­τό άλλαξε μερικές περιοχές της φύσης, και εκείνες οι περιοχές δε δίνουν την αίσθηση της ιερότητας. Παρ’ όλα αυτά κατανοήστε τι συνέβη, κα­θώς αυτός είναι ο χρόνος που εκείνες οι οντότητες παρέδωσαν το δαυλό στην ανθρωπότητα, στην ώρα τους και σύμφωνα με το σχέδιο. Με την καταλληλότητα που δημιουργήθηκε και από τη μέτρηση της Αρ­μονικής Σύγκλισης και από την άδεια της 11:11.

Είναι σημαντικό να κατανοήσετε γιατί δόθηκε στις οντότητες, που ο σκοπός τους ήταν η εξισορρόπηση του πλανήτη, η άδεια να φύγουν. Κατά τη διάρκεια της 11:11, δώσατε την άδειά σας να πά­ρετε την πνευματική δύναμη που κρατούσαν για εσάς. Καθώς σας έ­χουμε πει σε προηγούμενη επικοινωνία, αυτή η παράδοση του δαυλού δεν ήταν μόνο μεταφορική. Καθότι 144.000 Άνθρωποι δέχτηκαν πραγ­ματικά μια αύξηση στην πνευματική τους συνειδητότητα. Επίσης, ό­πως σας έχουμε ξαναπεί, οι περισσότεροι α­πό αυτούς δεν ήταν στην Αμερικανική ήπειρο.

Το συμβάν της 12:12, είτε το πιστεύετε είτε όχι, έγινε γνωστό σε ό­λη την πνευματική Συμπαντική κοινότητα (όχι στο ορατό, φυσικό σύμπαν, αλλά στο πνευματικό σύμπαν). Ήταν ένας εορτασμός, επειδή γνωρίζαμε ποιο θα έπρεπε να είναι το επόμενο βήμα. Γνωρίζαμε ποιες ήταν οι δυνατότητες. Αγαπητοί μου, τα πράγματα που μπορούσαν να είχαν συμβεί στον πλανήτη, δε συνέβησαν. Οι προφητείες από πολύ παλιά, που αντιπροσώπευαν το γνωστό χρονοδιάγραμμα και στοχεύανε σε συγκεκριμένες πιθανότητες στο τέλος αυτού του χρονοδιαγράμματος, τώρα είναι λανθασμένες χάρη σε αυτά που κάνατε. Ααα, μα υπάρχει κι άλλο, και φτάνουμε σε αυτό...

tauros 1

Τα πράγματα που εκρήγνυνται

Στη διάρκεια του ταξιδιού με τις επικοινωνίες του Κρύων, υ­πήρχαν μερικές μεγάλες ενδείξεις που σας δόθηκαν, σχετικά με όσα συμβαίνουν τώρα. Τον Μάρτιο του 1995 ο συνεργάτης μου μετέφερε την εργασία του Κρύων στη Σεντόνα της Αριζόνα, όπου δόθηκε μια επιστημονική επικοινωνία. Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που σας δί­ναμε ενδείξεις για την επιστήμη πριν να μπορέσουν πραγματικά να τις δουν οι επιστήμονες σας. Αλλά αυτή τη φορά ήταν σημαντικό σχετικά με το φυσικό σύμπαν. Σε κυτταρικό επίπεδο, έγιναν πολλές νύξεις απ' όσους παρευρέθηκαν εκεί, καθώς, όπως σας έχουμε πει πολλές φορές, η Ανθρώπινη κυτταρική δομή τα γνωρίζει όλα.

Εκείνον τον καιρό σας είπαμε ότι αυτό που εσείς ονομάζετε “Big Bang”, δεν υπήρξε. Συνεχίζουμε να προκαλούμε τους επιστήμονές σας να ρίξουν μια τρισδιάστατη ματιά (μετρήσεις από άλλες πλαφόρμες, καθώς και από τη Γη) στην ενέργεια του σύμπαντος. Σε αυτή την επικοινωνία, τους καλέσαμε να απελευθερωθούν από τις προκα­ταλήψεις τους. Πολλά περισσότερα συμβαίνουν καθώς κοιτούν τους ουρανούς, από ένα απλό ενοποιημένο πρότυπο που δημιουργήθηκε α­πό ένα δημιουργικό συμβάν. Οι επιστήμονες επίσης πιστεύουν ότι υ­πάρχει μόνο ένα είδος Φυσικής - το δικό τους είδος, τοπική Φυσική - την οποία βλέπουν γύρω τους.

Έτσι, επειδή ισχύουν οι προϋποθέσεις ότι υπάρχει μόνο ένα είδος που βλέπουν, τότε θα πρέπει να υπάρχει ένα είδος Φυσικής παντού. Αυτό είναι μια κοινή, προκατειλημμένη πεποίθηση. Και παρ’ όλο που ένας από τους τρισδιάστατα σκεπτόμενους σας εξή­γησε τη Φυσική του χρόνου, οι επιστήμονες πιστεύουν επίσης ότι ο “τοπικός” χρόνος εφαρμόζεται παντού. Επίσης κοιτάνε τη ζωή και αισθάνονται ότι επειδή μπορούν να δουν μόνο ένα πρότυπο (τη Γήινη Ζωή), καμία άλλη δεν μπορεί να υπάρχει.

Τελικά, βλέπουν μόνο ένα δημιουργικό γεγονός. Όλα τα όργανά τους που έχουν σκοπό τη μέτρηση του διαστήματος, τους λένε ότι υ­πήρξε μόνο ένα δημιουργικό συμβάν. Βλέπουν ένα αποκαλυπτικό υπό­λειμμα από “εκρηκτική” ενέργεια και παρ’ όλο που μπορούν να τη με­τρήσουν από μια μόνο οπτική, έχουν αποφασίσει ότι το υπόλειμμα εί­ναι παντού... και σε ίση ποσότητα. Άρα, λένε ότι τα πάντα που είναι δυνατόν να δουν παντού, ήταν φτιαγμένα πράγματι από ένα δημιουργι­κό γεγονός - το τοπικό υπόλειμμα αυτού του ευρύτερου γεγονότος, την ενέργεια που μπορούν να μετρήσουν και φαινομενικά να βρουν παντού.

Αγαπητοί μου, τι θα γινόταν εάν μπορούσατε να υποβάλλετε βιολογι­κές ερωτήσεις στα κύτταρα του σώματός σας και να ζητήσετε από αυ­τά να ρίξουν μια ματιά στα δισεκατομμύρια άλλα κύτταρα; Ρωτήστε τα ποια ήταν η αρχή: αυτά θα σας πουν ότι ήταν η γέννηση του Ανθρώ­που. Θα σας πουν ότι υπήρξε μια γέννηση - και μόνο μια γέννηση - και ότι αυτή είναι υπεύθυνη για όλα όσα βλέπουν. Αυτό οφείλεται στο γε­γονός ότι είναι μέρος ενός κλειστού συστήματος - ένα σύστημα που εί­ναι βαθύτατα πολύπλοκο, όπου συνεργάζονται δισεκατομμύρια μέρη, όλα από μια γέννηση.

Το ένα κύτταρο δε σχετίζεται βιολογικά με κα­νένα άλλο κύτταρο έξω από το δικό του σύστημα. Άρα, το κύτταρο αυτό θα σοκαριζόταν εάν γνώριζε ότι υπάρχουν και άλλα Ανθρώπινα συ­στήματα! Η αλήθεια θα αποκαλυπτόταν μόνο εάν μπορούσατε να βρείτε άλλα κύτταρα από άλλα Ανθρώπινα συστήματα, που να τα υπο­βάλλετε σε ερωτήσεις μαζί με τα δικά σας. Τότε εσείς και αυτά θα γνώριζαν ότι ίσως οι αποδείξεις να υποδείκνυαν τουλάχιστον δύο γεννή­σεις. Συλλαμβάνετε την ιδέα αυτή;

Ήρθε ο καιρός για την επιστήμη να “απελευθερωθεί από τις προ­καταλήψεις της” για τη μοναδικότητα της δημιουργίας της ύλης και να κατανοήσει ότι υπάρχουν διπλά και τριπλά και τετραπλά δημιουργικά γεγονότα, ακόμα και ανάμεσα στο σύμπαν το οποίο εσείς βλέπετε τώρα και μετράτε. Υπάρχουν μεταβλητές σε όλα τα πράγματα που βλέπετε καθώς κοιτάτε προς τα έξω - μεταβλητή Φυσική, μεταβλητά πλαίσια χρόνου, ακόμη και μεταβλητές ηλικίες της ύλης. Κάτι που τελικά θα σας αποδείξει ότι όλη η ύλη δεν προήλθε από το δικό σας τοπικό δημιουρ­γικό γεγονός.

Ήρθε η ώρα για την επιστήμη να αφήσει την προκα­τειλημμένη άποψη ότι εάν δεν μπορούν να το δουν, τότε δεν πρέπει να υπάρχει. Αντί γι’ αυτό, αναπτύξτε τι μπορεί να υπάρχει. Αναζητή­στε πέραν αυτού που υπάρχει και πηγαίνετε σε κείνο που μπορεί να υπάρχει. Τι τους λέει η Φυσική που βασίζεται σε όσα μπορούν να δουν, για όσα μπορεί να υπάρχουν; Καθώς υπάρχουν ήδη αντιφατικές παρατηρήσεις με τα νέα όργανα της αστρονομίας. Αναδύο­νται μικρές ενδείξεις ότι ίσως πράγματι να υπάρχει μια σειρά από “πολλαπλές εκρήξεις” - πολλαπλά δημιουργικά συμβά­ντα στο δικό σας φυσικό σύμπαν, που μπορείτε να παρατηρήσετε.

Μερικοί λέτε: «Λοιπόν, Κρύων, αυτή είναι ωραία επιστή­μη. Τι έχει όμως να κάνει με το μεγαλεπήβολο Ανθρώπινο σχέ­διο;» Θα το δείτε, καθώς τώρα θα σας πω ποιο είναι το σχέδιο.

Το Μεγάλο Σχέδιο

Θα σας πω για το “Μεγάλο Σχέδιο”. Είναι ένα σχέδιο πέ­ντε εκατομμυρίων ετών, όπου έχετε λάβει μέρος μόνο στο τελευταίο του κομμάτι. Θέλω να σας πω για το φυσικό σύμπαν και λίγο για την ισορροπία. Σας έχουμε πει ότι είστε άγγελοι από τον Μέγα Κεντρικό Ήλιο - αυτό αφορά όλους όσοι βρίσκονται εδώ και όλους όσοι το δια­βάζουν αυτό. Η λέξη άγγελος δεν είναι ακριβής, αλλά υποδηλώνει τη θειότητα αυτού που είστε. Σας έχουμε πει ότι η Γη είναι αγνή και ότι ο καθένας σας προέρχεται από το Μέγα Κεντρικό Ήλιο. Σας έχουμε πει ότι σας κρύψαμε ως Ανθρώπους σ' ένα σύστημα με έναν ήλιο. Όσοι θυμάστε αυτήν την πληροφορία θα κα­ταλάβετε τώρα ότι αυτά τα μηνύματα ήταν υπαινιγμοί. Τι σημαίνει ό­ταν λέμε «σας κρύψαμε;» Υπαινιγμός; Σας δώσαμε έναν ήλιο. Οι περισ­σότερες μορφές ζωής στο σύμπαν έχουν διπλούς ήλιους. Όταν το βρείτε, θα ξέρετε γιατί. Σας κρύψαμε, γιατί είχατε να επιτελέσετε ένα καθήκον.

Αγαπητοί μου, το σύμπαν - το φυσικό σύμπαν - δεν είναι εκεί που βρί­σκεται ο Μέγας Κεντρικός Ήλιος. Ο Μέγας Κεντρικός Ήλιος αντιπροσωπεύει την “Εστία”. Είναι δικός σας και δικός μου. Είναι το μέρος όπου θα σας ξαναδώ κάποια μέρα - το μέρος όπου θα έχουμε μια μεγάλη γιορτή κάποια μέρα. Και θα κοιτάξουμε πίσω, ακόμα και σ’ αυτόν τον χρόνο και σ’ αυτή τη βραδιά, και θα θυμηθούμε το πνεύμα της μεγάλης στιγμής που υπάρχει στην αίθουσα. Θα πούμε: «Αυτή είναι η βραδιά που ο Κρύων μας είπε ποιοι είμαστε και γιατί είμαστε εδώ. Είναι η βραδιά που αυτό αντήχησε στην καρδιά μας».

Το φυσικό σύμπαν, πολύ όμοιο με το δικό σας πλανήτη, πρέπει να έχει ισορροπία η οποία συντελείται από διάφορες μορ­φές ενέργειας. Οι μορφές της ενέργειας για τις οποίες μιλάμε είναι οι διαφορετικές μορφές της αγάπης - όπως και στη Γη. Μερικοί θα ονομάσουν κάποιες μορφές αρνητική ενέργεια, ενώ δεν είναι. Όλη η ισορροπία είναι απλώς διαφορετικές μορφές της αγάπης. Μερικοί έχετε διαβάσει ιστορίες για τους αγώνες αυτών που δεν εί­ναι Άνθρωποι, ίσως σε άλλους κόσμους ή σε άλλους πλανήτες.

Οραματιστές και διαισθητικοί έχουν πει ιστορίες κι έχουν γράψει για εκ­πληκτικά και δραματικά πράγματα που έχουν συμβεί ανεξάρτητα από τον δικό σας κόσμο. Η καταγωγή των άλλων οντοτήτων έχει πραγματικά δοθεί με επικοινωνίες κατά τη διάρκεια πολλών εποχών. Ξέρετε, αυτό είναι ένας υπαινιγμός. Είναι ένας υπαινιγμός ότι υπάρχει ισορροπία στο φυσικό σύμπαν. Υπάρχει μια ώθηση και μια έλξη που αφορά στις διάφορες μορφές αγάπης στο σύμπαν - όπως και στη Γη. Εκείνες οι Ανώτερες Επικοινωνίες το αποδεικνύουν.

Υπάρχει άλλο ένα δημιουργικό γεγονός που συμβαίνει, αγαπητοί μου - άλλη μια “έκρηξη” που γίνεται δώδεκα δισεκατομμύρια έτη φωτός μα­κριά, και ήταν προγραμματισμένη για “τώρα”. Πάντα ήταν προγραμ­ματισμένη για τώρα. Όπως υποδείξαμε στην αρχή αυτής της επικοι­νωνίας, αυτό που βλέπουν οι αστρονόμοι είναι πραγματικά απόδειξη μίας ακόμα “έκρηξης”. Είναι ένα άλλο δημιουργικό γεγονός, στη διαδι­κασία της δημιουργίας ενός άλλου μέρους του σύμπαντος! Θα προστε­θεί στο δικό σας σύμπαν, όπως έγινε με όλα τα άλλα δημιουργικά γε­γονότα.

Πριν από δεκάδες χιλιάδες χρόνια, συμφωνήσατε να έρθετε σε αυ­τόν τον πλανήτη καμουφλαρισμένοι με τη διττότητα - μια ε­νέργεια δεδομένη του Ανθρώπου, η οποία θα σας εμπόδιζε να δείτε ποιοι είστε πραγματικά. Και έχει λειτουργήσει καλά, καθώς σας παρουσίασε ένα ίσιο, απροκάληπτο γήπεδο παιχνιδιού που είναι ουδέτερο ως προς την ενεργειακή δυνατότητα. Και η πρόκληση είναι η εξής, το πείραμα είναι το εξής: Εάν είστε μόνοι σε αυτό το πεί­ραμα, χωρίς καμία πνευματική παρέμβαση, αγαπητοί μου, προς τα που θα πάει η ενέργεια στη Γη; Ίσως να ρωτάτε: «Γιατί; Γιατί να το υποστούμε αυτό - τόσες χιλιάδες χρόνια; Γιατί να ερχόμαστε και να φεύγουμε; Γιατί η διττότητα; Γιατί ο αγώνας; Ποιος είναι ο σκοπός;»

Μερικοί έχετε πει στον Κρύων: «Νιώθω σαν να είμαι ένα πειραματόζωο για τον Θεό. Νιώθω ότι με σπρώχνουν και με τρα­βάνε από εδώ και από εκεί στη ζωή μου. Αα, είμαι ένα καλό, πνευμα­τικό άτομο και θα ξεπεράσω όλους τους αγώνες μου. Θα αντιμετωπί­σω τους φόβους μου. Γνωρίζω ότι τα έχω σχεδιάσει εγώ και θα πάρω την ευθύνη, αλλά δε μου αρέσει, το μισώ. Και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να το κάνω αυτό».

Τώρα θα σας πω κάτι που έχουμε ξαναπεί, αλλά τώρα είναι τόσο σχετικό με το θέμα όσο ποτέ πριν. Να σας πω κάτι, αγαπημένη μου οικογένεια, αγαπητοί άγγελοι, εσείς από την Μεγάλη Κεντρική Πηγή που κάθεστε εδώ, που διαβά­ζετε αυτές τις λέξεις, που γνωρίζετε ποιοι είστε σε κυτταρικό ε­πίπεδο: Δεν είστε εσείς το πείραμα. Δεν είστε εσείς υπό εξέταση. Η ε­νέργεια είναι το πείραμα. Εσείς φοράτε τις άσπρες φόρμες. Άρα, εσείς είστε οι πειραματιστές, διευκολύνοντας την εργασία του πειράματος.

Η ενέργεια του δημιουργικού γεγονότος που γίνεται δώδεκα δισε­κατομμύρια έτη φωτός μακριά είναι ελλιπής. Η γέννηση της ύλης και των δισεκατομμυρίων μορφών ζωής που θα αναπτυχθούν σε εκείνο το μέρος του διαστήματος, είναι ανολοκλήρωτα. Κάτι λείπει. Τι πνευματική ενέργεια θα έχει αυτό το νέο σύμπαν; Ποια “μορφή αγά­πης” θα έχει αυτό το νέο σύμπαν; Ποιος θα αποφασίσει γι’ αυτό;

Μερικοί θα πουν: «Ας αφήσουμε την οικογένεια ν' αποφασίσει γι αυτό. Η Οικογένεια αντιπροσωπεύει την αγάπη και είναι πνευματικά συντονισμένη. Η οικογένειά μας, εξ’ ορισμού, είναι ο Θεός! Ας δώσουμε λοιπόν την υψηλότερη δυνατή ενέργεια σε αυτή τη συμπαντική γέν­νηση. Ας την κάνουμε υψηλή!»

Δεν το βρίσκετε αυτό λίγο προκατειλημμένο; Βλέπετε, η οικογένεια έχει προκατάληψη προς την αγάπη! Ο Θεός δεν μπορεί να πάρει αυτήν την απόφαση. Το σύμπαν πρέπει να έχει ισορροπία και το να κολ­λήσουμε μια υψηλή ενέργεια αγάπης στο καινούργιο δημιουργικό γεγο­νός, είναι μια προκατειλημμένη απόφαση. Μερικοί έχουν πει: «Θέλεις να πεις ότι υπάρχουν πράγματα που δεν μπορεί να κάνει ο Θε­ός;» Ναι. Ο Θεός δεν μπορεί να πει ψέματα. Ο Θεός δεν μπορεί να μισή­σει. 0 Θεός δεν μπορεί να πάρει μια προκατειλημμένη απόφαση.

Κι έτσι αποφασίστηκε ότι θα δημιουργηθεί ένας πλανήτης με ζω­ή, σχεδιασμένος με ουδετερότητα και καταλλήλως κρυμμένος, ώστε οι άγγελοι από τον Μέγα Κεντρικό Ήλιο να μπορούν να κατοικήσουν εκεί για δεκάδες χιλιάδες χρόνια, για να πετύχουν ένα πείραμα χωρίς πνευματικές προκαταλήψεις. Θα έρχονταν στη Γη έχοντας κρυμ­μένο και από τους ίδιους το ποιοι ήταν. Μέρος της ουσιαστικής βιολογίας τους θα τους δινόταν από άλλους στο φυσικό σύμπαν κατά τη διάρκεια της διαδρομής τους, ώστε να βοηθήσει την ισορ­ροπία της πνευματικής εξέλιξης. Θα βάδιζαν με μορφή Ανθρώπου, θα πέθαιναν με μορφή Ανθρώπου και θα ξαναγεννιούνταν - θάνατος και μετενσάρκωση.

Το διάστημα από τη μια ζωή στην άλλη θα ήταν σύντομο. Βιολογικά σώματα που έχουν σχεδιαστεί να κρατήσουν για 950 χρόνια θα άντεχαν μόνο 30 στην αρχή και με τον καιρό 70 ή 80. Προ-προγραμματισμένες πνευματικές πληροφορίες στο Ανθρώπινο DΝΑ θα προκαλούσαν το θάνατο, την αρρώστια και τη γήρανση. Υπο­λείμματα από τη μια ζωή θα εξακολουθούσαν να υπάρχουν στην επόμενη, δημιουργώντας καταστάσεις για το πείραμα με την ενέργεια η ο­ποία εξεταζόταν, για τις οποίες καταστάσεις δε θα βρισκόταν ή θα βρισκόταν η λύση. Τα αποτελέσματα αυτών των εξετάσεων θα δη­μιουργούσαν μια πρόσθετη ενέργεια, η οποία θα άλλαζε πλανητικό δονητικό επίπεδο.

Το τέλος του πειράματος ήταν προγραμματισμένο για το δικό σας έτος 2012 περίπου, το τέλος του ημερολογίου για μερικούς από τους αρχαίους λαούς της Γης, που διαισθητικά παρουσίασαν αυτήν την πληροφορία. Η τελική μέτρηση καθώς και το τέλος του πειράματος θα ήταν τότε. Όλοι συμφώνησαν.

Σε άλλες οντότητες που θα έβρισκαν τη Γη, παρ’ όλο που ήταν καλά κρυμμένη, δε θα τους επιτρεπόταν να παρέμβουν. Θα αναγνώριζαν τη μεγάλη δύναμη των πνευματικών χαρακτηριστικών των Ανθρώπων, παρ’ όλο που οι Άνθρωποι, παραδόξως, δεν μπορούσαν (λόγω της διττότητας). Πολλοί από αυτούς τους επισκέπτες θα μπορούσαν μόνο να “πλησιάσουν”, να ερευνήσουν την Ανθρωπότητα από Άνθρωπο σε Άν­θρωπο - αλλά ποτέ χωρίς την άδεια του Ανθρώπου. Θα χρησιμοποιούσαν τον φόβο για να αποσπάσουν την άδεια από τον Άνθρωπο και έτσι, με τέτοιο τρόπο, με κόλπο, θα έπαιρναν την άδεια από το επίπεδο του υποσυνείδητου.

tauros 2

Ένας Άνθρωπος χωρίς φόβο μπορεί κάλλιστα να πει όχι και οι οντότητες θα πρέπει να αναχωρήσουν. Θα τις ενδιέφερε η πνευματική δύναμη, η επιλογή, η ικανότητα της αλλα­γής - όλα αυτά που εκείνες δεν έχουν. Θα προσπαθούσαν και να ζευγαρώσουν με σκοπό την τεκνοποίηση με την ανθρωπότητα, για να ανακαλύψουν αυτά τα πράγματα και να προσπαθήσουν να τα συλλάβουν. Όλα αυτά ήταν για να σκαλίσουν και να κεντρίσουν και να βρουν την ουσία του “εσωτερικού αγγέλου” του Ανθρώπου. Η κρυμμένη δύναμη της ανθρωπότητας θα τις εμπόδιζε να προσγειωθούν σε πλήθος.

Όλα αυτά τα οποία μόλις περιγράφηκαν έχουν πράγματι γίνει. Αυτό που καταγράφηκε τώρα περιγράφει εσάς. Εσείς τα έχετε κά­νει όλα. Πράγματι είστε η οικογένεια για την οποία μιλάμε από τον Μέγα Κεντρικό Ήλιο. Η Γη είναι ο τόπος του πειράματος. Είναι μονα­δική στο είδος της. Δεν υπάρχει άλλος πλανήτης σαν και αυτόν στο φυσικό σύμπαν. Αυτό που τελικά συμβαίνει εδώ, αγαπητοί μου, θα είναι η ενέργεια που θα χρησιμοποιηθεί στο καινούργιο δημιουργικό γεγονός, δώδεκα δισεκατομμύρια έτη φωτός μακριά! Αυτό που συμβαίνει με την ενέργεια το έτος 2012, όταν θα γίνει η τελευταία μέτρηση του πνευμα­τικού ημερολογίου, θα είναι η ενέργεια του νέου σύμπαντος, που έως τώρα δεν έχει ονομαστεί. Η ενέργεια σας θα τροφοδοτήσει αυτό το νέο σύμπαν - και τότε θα έχει υπογραφή, θα έχει τη στάμπα της ανθρωπό­τητας επάνω του - τα ονόματά σας επάνω του. Πολλοί από εσάς ίσως τελικά και να ζήσετε σε αυτό...

Η Γη έχει ονομαστεί «ο μόνος πλανήτης ελεύθερης βούλη­σης» και αυτή είναι φυσικά μια μεταφορική έννοια. Ήρθε η ώρα να μάθετε τι σημαίνει αυτό. Σημαίνει ότι δεν υπάρχει άλλος πλανήτης - καμία άλλη ζωτική δύναμη ή μορφή σε αυτό το φυσικό σύμπαν - που να έχει την ικανότητα, με τη δική του συνείδηση και πρόθεση, να ανε­βάσει τα πνευματικά χαρακτηριστικά του. Κανένας άλλος δεν το έχει αυτό! Αλλά εσείς το έχετε. Άλλες μορφές ζωής προϋποθέτουν μια εξελικτική διαδικασία για πνευματική αλλαγή, και η πρόθεση δεν έχει κα­μία ισχύ. Αυτή είναι η “ελεύθερη βούληση” για την οποία μιλάμε. Είστε οι μόνοι! Πώς σας κάνει να αισθάνεστε αυτό; Οι ιστορικοί, οι πνευμα­τικοί και οι άνθρωποι των γραμμάτων γνώριζαν διαισθητικά ότι η Γη ήταν πάρα πολύ ξεχωριστή. Είναι! Δεν είναι τυχαίο ότι ο Γαλιλαίος, που συμφωνούσε με τον Κοπέρνικο, έπρεπε να αντιμετωπίσει τέτοιο θρησκευτικό ζήλο που επέμενε ότι ολόκληρο το σύμπαν περιστρέφο­νταν γύρω από τη Γη. Λοιπόν, μπορείτε να μαντέψετε κάτι; Μεταφο­ρικά αυτό συμβαίνει! Αυτό συμβαίνει! Αυτοί είστε. Είστε οικογένεια.

Ξέρετε, το σχέδιο πλησιάζει στο τέλος του. Το χρονοδιάγραμμα τε­λειώνει, και αυτό που συμβαίνει είναι ένα θαύμα το οποίο εσείς έχετε δημιουργήσει. Είναι ο λόγος για τον οποίο έχετε έρθει εδώ ξανά και ξανά και αυτός είναι ο λόγος που βρίσκεστε εδώ τώρα πάλι. Η Ανθρώ­πινη συνείδηση και τα παγκόσμια γεγονότα δεν καταλήγουν όπως πιστεύατε. Οι προφητείες που είχαν γίνει από τις σταθερές δυνατότη­τες που υπήρχαν για αιώνες, τώρα αδυνατούν να γίνουν πραγματικό­τητα. Και ο λόγος είναι όσα κάνατε από το 1962 μέχρι σήμερα. Τι είδους οντότητα θα “στεκόταν στην ουρά”, μεταφορικά, για να επι­στρέφει στη Γη έχοντας μεγάλη πιθανότητα να καταστραφεί με τρομακτικό τρόπο σύμφωνα με τις προφητείες, μαζί με την πολύτιμη γήινη οικογένειά της; Ποιοι θα έκαναν τέτοιο πράγμα; Εσείς. Δε θα χάνατε με τίποτα το τελευταίο κεφάλαιο της εργασίας σας. Αντιπροσωπεύοντας την εκπληκτική σοφία του νου του Θεού, είστε και πάλι εδώ, αγαπημένη οικογένεια, για να είστε μάρτυρες σε κάτι το ο­ποίο κανένα μέλος της Οικογένειας δε θα μπορούσε να προβλέψει.

Η ενέργεια που έχει αναπτυχθεί, που έχει τη δυνατότητα να τοπο­θετηθεί στο καινούργιο σύμπαν που δημιουργείται, είναι μια πολύ υ­ψηλή μορφή αγάπης - πολύ υψηλή. Η οικογένειά σας που είναι από τη δική μου πλευρά του πέπλου, είναι προκατειλημμένη με την αγάπη. Άρα, η οικογένειά σας γιορτάζει αυτό που έχετε κάνει. Η οικογένεια σας, επίσης, στέκεται στη σειρά... για να σας δεχτεί πίσω!

Το μέλλον: Και τώρα; Το πείραμα τελείωσε

Μερικοί έχουν ρωτήσει: «Αφού τώρα δεν υπάρχει τερματισμός της Γης και το πείραμα έχει σχεδόν τελειώσει, θα εξατμιστούμε το 2012; Τι θα γίνει τώρα;» Θέλω να σας πω για το είδος των Ανθρώπων που βρίσκονται στον πλανήτη τώρα και γι’ αυτούς που έρχονται. Θα σας βοηθήσει να κατα­νοήσετε όσα θα βρείτε μπροστά σας, εάν το επιθυμείτε.

Στην παραβολή "Το Οδοιπορικό της Επιστροφής του Μιχαήλ Θωμά" (Κρύων, Βιβλίο 5) υπάρχουν πληροφορίες για το “Σπίτι των Δώρων και των Εργαλείων”, το οποίο σας είχαμε δώσει με επικοινωνία εδώ α­κριβώς [στο Λαγκούνα Χιλς της Καλιφόρνια]. Σε αυτνή την ιστορία, ο Μιχαήλ Θωμάς (το κύριο πρόσωπο της παραβολής) είδε πάρα πολλά κιβώτια σε μια μεγάλη αίθουσα. Κατάλαβε ότι αυτά ήταν τα δώρα και τα εργαλεία του επιπέδου της ανάληψης. Πράγματι, υπήρχε ένα κιβώ­τιο για κάθε άντρα, γυναίκα και παιδί στον πλανήτη. Αλλά τίποτα δε θα γινόταν μέχρι οι Άνθρωποι, στους οποίους ανήκαν τα κιβώτια, συ­νειδητοποιούσαν ότι μπορούσαν να τα ανοίξουν.

Σχεδόν όλοι που είστε εδώ και όλοι όσοι διαβάζετε αυτό το βι­βλίο, είστε ένα είδος Ανθρώπου που εμείς θα πούμε “Τύπο Α”, ε­πειδή δεν μπορούμε να το προσδιορίσουμε καλύτερα. Αντιπροσωπεύε­τε τη βιολογική γέννηση στην παλιά ενέργεια. Έχετε έρθει μέσα από τους αιώνες του χρόνου και κάθεστε εδώ με το DΝΑ και με πνευματικά χαρακτηριστικά, όπως υπήρχαν πάντα. Τώρα όμως, υπάρχει μια αλλαγή στη δυνατότητα σας. Χάρη σε όσα κάνατε, σας δίνονται τώρα καινούργια δώρα, με την άδεια του 11:11. Ως “Τύπου Α” Άν­θρωποι από την παλιά ενέργεια, έχετε κερδίσει την ικανότητα να ξεπεράσετε το εντύπωμα σας και να περάσετε σε μια καινούργια κυττα­ρική δόνηση.

Τα εργαλεία είναι εδώ και το κλειδί είναι η αγνή πρό­θεση. Επιπλέον, η σύνδεση με την ενέργεια που έχουμε ονομάσει “Συμπαντικό Δικτύωμα” είναι αυτό που μερικοί έχετε ανακαλύ­ψει. Καθώς αυτός είναι ο τρόπος που θα ξεπεράσετε κατά πολύ την ενέργεια με την οποία ήρθατε. Είναι δυναμικό και είναι ο κατάλ­ληλος χρόνος γι’ αυτό.

Τα κύτταρα αφυπνίζονται ξανά από την επιστήμη που παρουσιάζε­ται σε αυτή τη νέα ενέργεια. Η βιολογία σας αφυπνίζεται ξανά με τρόπο κατάλληλο, με τη δική σας άδεια. Με άλλα λόγια, όσοι είστε σε αυτή την αίθουσα και όσοι το διαβάζετε αυτό, έχετε την ι­κανότητα μέσα από τη μελέτη σας και την πρόθεση σας να βρείτε τρό­πους να ζείτε για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα. Να προχωρήσετε στο επίπεδο της ανάληψης, να επιτρέψετε στους φόβους να φύγουν και να βρείτε πάθη ζωής τα οποία δεν γνωρίζατε ότι ήταν εκεί πριν. Έχετε την άδεια να ακυρώσετε τα μαθήματα της ζωής σας βάσει των παλαιών συμβολαίων. Να έχετε γαλήνη για θέματα για τα οποία φαινομενικά ήταν αδύνατον να νιώσετε γαλήνη και να ζήσετε μια ζωή πολύ διαφορετική από αυτή που είχατε φανταστεί ποτέ. Αυτό είναι που σας δίδεται.

Νομίζετε ότι θα γινόταν αυτό εάν ήταν απλώς να εξατμιστείτε;

Η Γη θα αναλάβει ένα καινούργιο καθήκον. Όπως χιλιάδες άλλες μορφές ζωής στο φυσικό σας σύμπαν αυτός ο πλανήτης θα συνδεθεί με πολλούς από τους άλλους. Η δυνατότητα είναι μεγάλη και τώρα μιλώ για ένα καινούργιο σχέδιο το οποίο δεν είναι άμεσο, αλλά έχετε την ικανότητα να οδεύσετε προς τα εκεί. Το καινούργιο σχέ­διο τελικά θα σας φέρει σε μια ενέργεια, την οποία εμείς αποκαλούμε “Νέα Ιερουσαλήμ”. Είναι αυτό που μερικοί περιμένατε πολύ καιρό και τώρα είναι σε απόσταση αναπνοής. Αυτός είναι ο χρόνος που τελικά θα γνωρίσετε “επισήμως” άλλες μορφές ζωής.

Εσείς έχετε το δύσκολο κομμάτι, αγαπητοί. Εσείς είστε η “παλιά φρουρά”. Εσείς είστε εκείνοι που θα πρέπει να αλλάξετε τη βιολογία σας για να ταιριάξει με την επερχόμενη ενέργεια. Θα πρέπει να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας που τα καινούργια παιδιά δε θα χρειά­ζεται να κάνουν. Γι’ αυτό σας δώσαμε τα άλλα τέσσερα μέρη αυτού του μηνύματος και περιμέναμε μέχρι τώρα για να σας δώσουμε το πέ­μπτο. Τα καινούργια παιδιά, τα γεννημένα μετά το 1987, αντι­προσωπεύουν το είδος των Ανθρώπων που βρίσκονται στο γνήσιο επί­πεδο “Ίντιγκο”. Έρχονται εδώ με εργαλεία που εσείς δεν είχατε ποτέ και παρ’ όλο που τώρα μπορεί να φαίνονται σαν απροσάρμοστα, με τον καιρό θα συνειδητοποιήσετε ποιοι είναι οι απροσάρ­μοστοι. Όταν θα είναι εκείνοι πιο πολλοί από εσάς, θα είναι φανερό ότι εάν μέχρι τότε δεν έχετε αλλάξει, εσείς πλέον θα εί­στε οι παράξενοι.

Τα Ίντιγκο παιδιά έρχονται με μια αγνότητα που εσείς ποτέ δεν εί­χατε. Είναι μια πνευματική επικάλυψη που εσείς δεν είχατε ποτέ και ο λόγος είναι ότι έχουν ανυψώσει τον εαυτό τους με άδεια. Θυμάστε ε­κείνους που με το 11:11 δώσανε την άδεια τους ώστε οι φυλές και τα κράτη τους να υποστούν μια μάστιγα με τρομερούς θανάτους; Γνω­ρίζετε ποιοι είναι; Είναι τα Ίντιγκο παιδιά! Είχανε γρήγορες “επα­ναφορές”, επιστρέφοντας αμέσως εδώ για να συμμετάσχουν στην πνευματική εξέλιξη. Αυτοί είναι η οικογένεια! Κοιτάξτε μέσα στα μάτια τους. Γνωρίζετε τι έχουν βιώσει; Αυτές είναι γηραιές ψυχές. Ψάξτε γι’ αυτούς. Πριν φθάσουν στην ηλικία των έξι ετών, μερικά από αυτά θα σας πουν τα πάντα για το ποιοι ήταν. Τόση καθαρότητα έχουν καθώς φθάνουν. Ονομάζουμε τα παιδιά Ίντιγκο “Τύπου Β”.

Ααα, μα υπάρχει και άλλος τύπος Ανθρώπου που έρχεται - ο “Τύ­πος Γ”. Πιστεύετε πραγματικά ότι η πνευματική εξέλιξη θα σταματήσει εδώ; Αυτός είναι ακόμο ο μόνος πλανήτης ελεύθερης βούλησης. Αυτός ο πλανήτης έχει την ικανότητα να ανυψώσει τον εαυτό του πνευματικά και είναι μόνο η αρχή. Το πρώτο πείραμα έχει τελειώσει. Τώρα η Γη αναλαμβάνει ένα ρόλο και θα έχει πραγματικά την ικανότη­τα να αλλάξει μέρη του σύμπαντος στο οποίο βρίσκεται! Το 2012 θα δείτε την εκκίνηση της επόμενης γενιάς - δηλαδή τα παιδιά των Ίντιγκο - και τότε είναι που πραγματικά ξεκινά. Τότε η αληθινή Ανθρώπινη πνευματική εξέλιξη θα είναι πραγματικά ορατή πολύ καθαρά. Αυτά τα παιδιά των Ίντιγκο παιδιών θα είναι πολύ διαφορετικά, ακόμη και από τους γονείς τους. Θα αντιπροσωπεύουν μια γενιά πνευματικής εξέλιξης που θα έχει την ικανότητα και τη δυνατότητα να αλλάξει τη Γη τελείως - και θα τους δώσουμε ένα όνομα. Θα τους ονομάσουμε “Ειρηνοποιούς”- με μια αλλαγή στο DΝΑ τους που θα είναι ορατή!

Δε θα είναι όλοι πνευματικοί γίγαντες. Όχι. Αυτός είναι και θα παραμείνει ο πλανήτης της ελεύθερης βούλησης, με Ανθρώπους σε μια μορφή μειωμένης διττότητας. Όμως, αυτά τα παιδιά θα έχουν μια προδιάθεση να δημιουργήσουν έναν γαλήνιο πλανήτη. Και θα έχουν τη σοφία και την αυτοεκτίμηση για να το κάνουν πραγματι­κότητα.

Αυτό βρίσκεται μπροστά σας, αγαπητοί μου, εάν το επιλέξετε. Κάθεστε εδώ μπροστά στην οικογένεια, καθώς ακούτε και διαβάζετε αυτά. Αυτή ήταν μια πολύτιμη οικογενειακή συζήτηση καθώς έχουμε πλύνει τα πόδια σας. Μερικοί μπορεί να ρωτήσουν: «Άξιζε τον κόπο αυτό το πεί­ραμα των πέντε εκατομμυρίων ετών; Φτάνουμε στο τέλος. Άξιζε;»

Ναι, άξιζε!!

Όπως σας είπαμε στην αρχή αυτών των πέντε συναντήσεων, ο κά­θε Άνθρωπος που υπήρξε εν ζωή, είναι και πάλι ζωντανός τώρα. Οι άλλοι που έρχονται να συμμετάσχουν μαζί σας, μαζεύονται από παντού, από τον Μέγα Κεντρικό Ήλιο, καθώς επίσης και από άλλα μέρη του φυσικού σύμπαντος. Μερικοί έρχεστε εδώ με εκ­πληκτικό αστρικό κάρμα από άλλα μέρη, αλλά είστε Άνθρωποι τώρα και είστε εδώ για όσο διαρκέσει. Και γι’ αυτό σας αγαπάμε τόσο πολύ.

Μερικοί της παλιάς φρουράς, που τα ξεκίνησαν όλα, δε θα επι­στρέψουν. Πολλοί έχετε τελειώσει μετά από την τωρινή σας ζωή και θα σας δεχτούμε με ανοιχτές αγκάλες επειδή μας λείπετε! Αυτό σημαίνει πως τούτη είναι η τελευταία σας ζωή στον πλανήτη - και μερικοί το γνωρίζετε. Πολλοί από τους άλλους, μη Λεμούριοι, θα επι­στρέψουν οπωσδήποτε, γιατί η δική τους πρόκληση, όπως ήταν η δική σας, είναι να δημιουργήσουν τώρα μια νέα Γη.

Προσωπικά, τι μπορείτε να κάνετε τώρα; Ίσως να είναι ο καιρός να καταλάβετε πλήρως σε συνειδητό επίπεδο ποιοι είστε. Το πρώτο που μπορείτε να κάνετε απόψε, όταν είστε μόνοι, είναι να κοιτάξετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη. Σας προκαλώ να πείτε κάτι στον καθρέφτη, τρεις φορές. Θέλω να κοιτάξετε μέσα στα μάτια σας. Στα­θείτε αγέρωχα και πέστε τις εξής λέξεις: «ΕΓΩ ΕΙΜΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ». Ίσως τότε, όταν η βιολογία σας το ακούσει με τη δική σας φωνή να μεταφέρεται μέσω του αέρα και το δει μέσα στα μάτια σας, να είναι πιο εύ­κολο να δεχτεί ως δική της την ιδέα ότι είστε κάτι περισσότερο από ό­,τι νομίζατε.

Το κάθε μέλος της οικογένειας λαμβάνει μια “ενεργειακή κορδέλα” όταν φύγει από αυτό το μέρος που ονομάζεται Γη. Είναι μια κορδέλα από χρώ­μα που σχετίζεται μ’ εσάς στη δική σας διάσταση. Όπου κι αν πάτε στο σύμπαν, οι άλλες οντότητες θα αναγνωρίζουν ότι ήσασταν μέρος του μεγάλου ενεργειακού πειράματος του πλανήτη Γη - το πείραμα το οποίο φτάνει στο τέλος του περίπου τώρα. Γι’ αυτό και υπάρχει τόσος φόβος τώρα στην ανθρωπότητα. Καθώς σε κυτταρικό επίπεδο οι Άνθρωποι γνωρίζουν ότι το τέλος του πειράματος πλησιάζει.

Ευλογημένοι είναι και όσοι δεν ακούνε ή διαβάζουν το μήνυμα αυτό. Γιατί παρ’ όλο που θα φοβούνται το επερχόμενο τέλος, όταν δε συμβεί όπως ή­ταν προγραμματισμένο να γίνει, θα είναι έτοιμοι να λάβουν αυξημένη ποσότητα πληροφοριών από εκείνους που ήταν χαρούμενοι καθ’ όλη τη διάρκεια. Μερικοί θα στραφούν σ' εσάς και θα σας ρωτάνε γιατί. Τώρα γνωρίζετε.

Γιορτάστε το τέλος του πειράματος! Γιορτάστε το καινούργιο σύμπαν, του οποίου η ενέργεια είναι αυτή της ανθρωπότητας!

Αυτό είναι το δύσκολο μέρος, όπου μαζεύουμε τα μπολ με τα δά­κρυα της χαράς μας και αρχίζουμε να φεύγουμε από αυτό το μέρος. Ε­πιτέλους, επιτρέψατε στις πληροφορίες να περάσουν σε σας. Υπάρχει λόγος να αναρωτιέστε γιατί είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που βρι­σκόμαστε εδώ; Αυτό είναι το τέλος του τεράστιου πειράματος που ε­σείς οργανώσατε τόσο καλά. Μερικοί θα σηκωθούν από τις καρέκλες τους με δυσπιστία. Δεν έχει σημασία. Η αλήθεια παραμένει αλήθεια, άσχετα από το τι γίνεται δεκτό και τι όχι. Μερικοί θα θυμηθούν μόνο ό­ταν φθάσουν στην “Εστία”. Μερικοί το γνωρίζουν τώρα. Μερικοί είναι έτοιμοι να αλλάξουν τον εαυτό τους σημαντικά. Εμείς γιορτάζουμε τα είδη της θεραπείας που ξεκινάνε λόγω της αποδοχής αυτού του χρονικού δια­στήματος που ήταν γεμάτο με αγάπη.

Μιλάω στην οικογένεια την οποία γνωρίζω προσωπικά - από πά­ντα. Δεν έχουμε αρχή και τέλος. Ο καθένας σας είναι αιώνιος και στις δύο χρονικές κατευθύνσεις - όπως ο κύκλος, όπως το “τώρα”. Είμαστε όλοι αιώνιοι. Είμαστε όλοι οικογένεια.

«Το Νόημα της Ζωής»

(Κρύων Βιβλίο 7 - "Επιστολές από την Εστία" - Κεφάλαιο 2, σελ. 116-137)

 

 

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1