urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Οι Σύμμαχοι

Δωρεάν Βιβλία

Οι Σύμμαχοι της Ανθρωπότητας Μάρσαλ Βίαν Σάμερς

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

ENIES

Ζωντανή επικοινωνία του Κρύων στο Red Deer, Καναδά

μετάφραση: γιώργος κυρίτσης & ανίτα πάταγα

Χαίρετε αγαπητοί μου, είμαι ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας. Σας λέμε πάλι πως η ονομασία μαγνητική υπηρεσία είναι μεταφορική, καθότι το μαγνητικό πλέγμα του πλανήτη περιέχει κάτι που θα ονομάσουμε στάση συνείδησης. Έχουμε ξαναπεί πως δε θα μπορούσατε να ζήσετε στον πλανήτη χωρίς αυτό. Εξ αρχής σας είπαμε ότι τα μαγνητικά χαρακτηριστικά της Γης έπρεπε να αλλάξουν, λόγω της επερχόμενης μεταβολής της συνείδησης.

Και αυτό αποσκοπούσε στο να είναι το πλέγμα έτοιμο για ό,τι ακολουθεί. Αυτή είναι η υπηρεσία για την οποία ήρθα αρχικά και τώρα που το έργο έχει ολοκληρωθεί από την ομάδα μου του πλέγματος, είμαι απλώς ένας αγγελιοφόρος.

Ο κόσμος ρωτάει: «Κρύων, από πού είσαι πραγματικά;» Σας είπα το πρωί ότι δεν είμαι μία οντότητα, ούτε είμαι μονοδιάστατος. Είναι η Ανθρώπινη προκατάληψη που θεωρεί ότι τα μηνύματα προέρχονται μόνο από μία πηγή. Αντιθέτως, είμαι από τη Δημιουργική Πηγή όπως κι εσείς. Εκπροσωπώ την αγνή συνείδηση αγάπης κι ευσπλαχνίας, και μιλώ διαμέσου του Ανθρώπου που βλέπετε να κάθεται στην καρέκλα.

Είναι αυτό υπερβολικά ασυνήθιστο για σας; Τριάντα χρόνια μετά τον θάνατο αυτού που ονομάζετε Ιησού, ο Σαούλ από την Ταρσό ήταν στη φυλακή. Ωστόσο, τώρα τ’ όνομα του είναι Παύλος και γράφει αυτό που θα γίνει κάποια μέρα μέρος από τις Άγιες Γραφές. Κάθεται εκεί μόνος και είναι γεμάτος χαρά - δάκρυα κυλούν στα μάγουλά του και στο μισοσκόταδο του κελιού του καταγράφει τις λέξεις που τόσα εκατομμύρια θα διαβάσουν κάποτε. Θα τα ονομάσουν λόγο του Θεού, όμως δεν είναι. Είναι ο λόγος του Παύλου υπό την επιρροή του πανέμορφου Θεού του. Αυτό είναι channeling. Άμεσα, λαμβάνει πληροφορίες για το θαύμα του Θεού, τι συνέβη στη Γη με τον Δάσκαλο της Αγάπης.

Όταν όμως ένας σύγχρονος άντρας καθίσει σε καρέκλα και σας δώσει επίκαιρα μηνύματα από τη δημιουργική πηγή για τη μεγάλη αλλαγή, πολλοί διαμαρτύρονται και λένε, «Είναι αδύνατον!» Αυτή είναι η δική σας αντίληψη αγαπητοί μου και δεν υπάρχει καμία κριτική για τα πιστεύω σας. Όμως εξακολουθούμε να σας ζητάμε να διακρίνετε - τουλάχιστον να διακρίνετε την κατάσταση και να τη νιώσετε. Να διακρίνετε την ενέργεια αυτού που ακούτε τώρα. Θα ακούσετε τα λόγια αυτά και θα τα κατανοήσετε, ή θα τα νιώσετε; Σας προσκαλούμε να νιώσετε την ευσπλαχνία και την αγάπη για τον καθένα σας, ή μήπως έχετε ήδη προαποφασίσει πως δε συμβαίνει κάτι τέτοιο;

Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΓΗΡΑΙΑΣ ΨΥΧΗΣ

Το σημερινό channeling θα είναι απάντηση σ' ένα ερώτημα που τίθεται συχνά από αφυπνιζόμενες γηραιές ψυχές: «Αγαπητέ Κρύων, αγαπητό Πνεύμα, αγαπητέ Θεέ, σε αυτήν τη νέα μεταβαλλόμενη ενέργεια, τι μπορούν να κάνουν οι γηραιές ψυχές στον πλανήτη, που όχι μόνο θα προάγει την ενέργεια αλλά θα βοηθήσει κι εμάς; Τι πρόκειται να συμβεί; Τι θα έπρεπε να κάνουμε;»

Αγαπητοί μου, σας έχω ξαναπεί ότι κάθε φορά που απαντιέται αυτή η ερώτηση, η απάντηση εξελίσσεται καθώς περνάει ο γραμμικός σας χρόνος. Τα δυναμικά αλλάζουν, οπότε κάθεστε σε μια πραγματικότητα που δεν έχετε βιώσει ποτέ στο παρελθόν. Είναι κάτι καινούργιο. Μπορεί να φαίνεται σαν να ήταν χθες ή προχθές, όμως τα δυναμικά έχουν αλλάξει παντού γύρω σας. Το είδος της αλλαγής που αναμένατε προσωπικά μπορεί να μη συμβεί ποτέ, αλλά στη θέση της να έρθει κάτι καλύτερο. Η κατάστασή σας είναι πάντα ευμετάβλητη. Δεν υπάρχει καθορισμένο ποσό ενέργειας που να σας παραδίδεται με συγκεκριμένο πρόγραμμα, αγαπητοί μου. Η συνείδησή σας αλλάζει τα δυναμικά της ζωής σας συνεχώς. Είναι πανέμορφο.

Μπορώ να σας δώσω τα πράγματα που θα σας δώσω, διότι έχουν συμβεί στο παρελθόν σε άλλους κόσμους σαν το δικό σας, και ορισμένοι από εσάς το έχετε περάσει ήδη. Ήσασταν εκεί. Το Ακάς σας λέει: «Ορίστε πάλι αυτή η κατάσταση και γνωρίζω τι να κάνω. Το έχω ξαναδεί στο παρελθόν». Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά. Στέκεστε το κατώφλι μείζονος Ανθρώπινης μεταβολής στον πλανήτη αυτό. Τι μπορείτε να κάνετε για να ταιριάξετε με αυτή την ενέργεια;

MMN 2

ΠΕΝΤΕ ΕΝΝΟΙΕΣ

Θα σας δώσω σήμερα πέντε έννοιες, που δεν είναι εύκολες. Δεν είναι μια λίστα για να την επιτύχετε αγαπητοί μου, καθότι δε δίνουμε λίστες. Είναι μάλλον έννοιες και η πρώτη θα πω ότι είναι βασική, δηλαδή θα είναι η πρώτη κάθε φορά που συζητάμε αυτό το θέμα.

ΠΡΩΤΗ:

Κογκνάιζ (Cognize) αυτή την εμπειρία. Το κογκνάιζ είναι Αγγλική έκφραση που σ' ελεύθερη απόδοση σημαίνει «παγίωση της πίστης». Πιστεύετε πως υπάρχει η βαρύτητα γιατί την βλέπετε από τότε που γεννηθήκατε. Είναι αόρατη, αλλά την πιστεύετε τόσο πολύ, που ούτε καν τη σκέπτεστε. Απλώς “υπάρχει”. Έχετε παγιώσει τη βαρύτητα. Δεν είναι κάτι που πιστεύετε, όπως για παράδειγμα πιστεύατε στις νεράιδες σαν παιδιά. Όχι, έχει παγιωθεί κι έχει γίνει κομμάτι σας, μέχρι την τελευταία σας ανάσα. Πιστεύετε στη βαρύτητα.

Θα σας ζητήσουμε να παγιώσετε την πίστη πως η ενέργεια προς την οποία κινείστε, διαφέρει πολύ από την ενέργεια που έχετε έρθει. Αυτό είναι το πρώτο και είναι βασικό. Θα πρέπει να το “πακτώσετε” τόσο ισχυρά μέσα στο σύστημα πεποιθήσεών σας, ώστε οτιδήποτε κάνετε εφεξής να αναγνωρίζει ότι η νέα ενέργεια είναι το νέο φυσιολογικό. Ποτέ δε θα επιστρέψει στον τρόπο που ήταν, και είναι μέρος ενός νέου σχεδίου. Είναι σχεδόν σαν να πεθάνατε και να ξαναήρθατε, με λιγότερη βαρύτητα και να μπορείτε να κάνετε περισσότερα πράγματα. Αυτό είναι για πάντα, οπότε πρέπει να το παγιώσετε.

Αγαπητοί μου, θα πρέπει αυτό να είναι το πρώτο από τα πέντε, γιατί δε θα είστε σε θέση να κάνετε τίποτε άλλο, εκτός αν πιστεύετε πως αυτή η αλλαγή έχει συμβεί και είναι αληθινή. Η μεταβολή είναι δυναμική και συνεχίζει ν’ αλλάζει. Ωστόσο, όπως όταν γυρίζετε μια σελίδα βιβλίου, διαβάζετε νέες λέξεις μίας νέας νουβέλας, αλλά η σελίδα παραμένει γυρισμένη. Δεν πάτε πίσω να διαβάσετε τι έγινε πριν. Η σελίδα έχει “κολλήσει” με όλες τις προηγούμενες και δεν μπορείτε να πάτε πίσω. Έχετε πλέον περάσει το γύρισμα της σελίδας, βιώνοντας τη νέα ενέργεια, την οποία παγιώνετε πιστεύοντας ότι συμβαίνει.

ΔΕΥΤΕΡΗ:

Η δεύτερη έννοια είναι “αποδοχή της αλλαγής”. Ω, πεισματάρη Άνθρωπε, συνήθισε την αλλαγή! Τα πράγματα αλλάζουν και μήπως δεν αλλάζουν προς την κατεύθυνση που σχεδίαζες; Πώς νιώθεις με αυτό; Ω, μονοδιάστατε Άνθρωπε, μπορείς να καταλάβεις ότι το να επιτρέψεις την αλλαγή είναι να ωριμάσεις; Μπορείς να σκεφτείς έξω από το μονοδιάστατο κουτί; Μπορείς να καθίσεις και να πεις: «Αυτό ή κάτι καλύτερο; Επιτρέπω την ανάπτυξη, επιτρέπω την αλλαγή συνείδησης μέσα μου που μπορεί ν' αλλάξει τη ζωή μου, με τρόπους που ουδέποτε πίστευα πως μπορεί ν’ αλλάξει». Πόσο το φοβάσαι αυτό; Ο φόβος αφορά στην αλλαγή – όχι στο που οδηγεί, αλλά στην ίδια τη λέξη… αλλαγή! Το δεύτερο λοιπόν σ’ αυτό το σετ των πέντε, είναι να επιτρέψεις στον εαυτό σου να αποδεχτεί τις αλλαγές χωρίς φόβο.

Δείτε την αριθμολογία τέτοιων πραγμάτων. Το νούμερο ένα σημαίνει πάντα νέα ξεκινήματα - είναι εύκολο. Το δύο έχει να κάνει συνήθως με τη διττότητα και η διττότητα είναι συχνά ο βασικός φόβος της αλλαγής. Απλώς δε θέλετε η πραγματικότητά σας να μετακινηθεί από το κεντρικό σημείο που έχετε συνηθίσει, σωστά; Συχνά έχει να κάνει με την επιβίωση μεταξύ φωτός και σκότους. Η διττότητα που έχετε συνηθίσει, η ισορροπία μεταξύ φωτός και σκότους, είναι άνετη. Τώρα ξαφνικά το Πνεύμα θέλει να σας σπρώξει λιγάκι, για να κατακτήσετε λίγο περισσότερο φως, ώστε το σκότος ν’ αρχίσει να λιγοστεύει στη ζωή σας. Αυτό θα αλλάξει σχεδόν τα πάντα! Το επιτρέπετε αυτό, ή όχι; Η πίστη και η αποδοχή της αλλαγής είναι οι δύο πρώτες έννοιες.

Σας βλέπουμε από την άλλη πλευρά του πέπλου και ξέρουμε πως όλα όσα περνάτε είναι σαν να σπάτε παλιές συνήθειες. Όμως είναι απλώς συνήθειες, αυτό είναι όλο. Είναι σαν να έχετε υπερ-δυνάμεις: Μπορείτε να πετάξετε, όμως είναι απλώς πολύ βολικό το να περπατάτε. Η αλληγορία είναι ξεκάθαρη… αποδοχή της αλλαγής!

ΤΡΙΤΗ:

Οι επόμενες τρεις έννοιες είναι πιο πρακτικές, αλλά πολύ δύσκολες. Με ακέραια την πίστη σας, επιτρέποντας στα πράγματα ν' αλλάζουν, είστε τώρα έτοιμοι για ένα από τα μεγαλύτερα βήματα. Το νούμερο τρία είναι «ευσπλαχνική δράση». Οτιδήποτε κάνετε από δω και στο εξής θα είναι από τη σκοπιά της ευσπλαχνίας.

Φαντάσου ότι οδηγείς σ’ ένα δρόμο και κάποιος σου κλείνει τον δρόμο. Σου κορνάρει δυνατά και κάνει σαν ηλίθιος και ανόητος, και σε βρίζει κιόλας. Πώς νιώθεις; Είναι δυνατόν να πας αυτό το σενάριο σ' ένα ευσπλαχνικό επίπεδο; Πραγματικά; Η απάντηση είναι ναι. Πρώτα απ' όλα μην το αφήσεις να σ’ επηρεάσει. Υπάρχει κάποιος κοσμικός νόμος που να λέει ότι τώρα πρέπει κι εσύ να θυμώσεις; Είσαι ένα ευσπλαχνικό άτομο, οπότε άσε τα “κουμπιά” του θυμού, του εκνευρισμού να είναι αποσυνδεμένα, σε βαθμό να μην υπάρχει καμία αντίδραση. Αντιθέτως, το μόνο που μπορείς να σκεφτείς, είναι πως εκείνο το άτομο περνάει μια δύσκολη μέρα. Έτσι επιβραδύνεις ώστε να έχει περιθώριο, του δίνεις χώρο για να νιώσει καλύτερα. Δεν κρατάς κακία, δεν χρειάζεται να ανταπαντήσεις, ούτε του ξεφωνίζεις κι εσύ. Έχεις ευσπλαχνική δράση σε όλα όσα κάνεις.

Σου συμβαίνουν πράγματα στη ζωή σου σε σχέση με επικοινωνία με άλλα άτομα, που φυσιολογικά μπορεί να σε πλήγωναν. Η ζωή σου είναι μοναδική και ο κόσμος λέει πράγματα που ίσως να σε πληγώνουν. Αυτό αφορά σε απογοητεύσεις που έχεις από άλλους γύρω σου και τον τρόπο που δρουν. Αγαπητοί μου, αυτό είναι απλώς Ανθρώπινο. Όμως τι γίνεται αν κάθε τι που κάνεις, σαν αποτέλεσμα αυτών των απογοητεύσεων, προέρχεται από μια ευσπλαχνική ψυχή που τα βλέπει όλα διαφορετικά; Με ευσπλαχνικό τρόπο κανείς δεν μπορεί να σας πληγώσει, ποτέ, καθότι εσείς ξέρετε ποιοι είστε. Δεν μπορούν να σας καθορίσουν και να σας κάνουν κάτι που δεν είστε, επειδή απλώς λένε πράγματα. Στην ουσία το θέμα είναι ότι εκείνα τα άτομα έχουν μάλλον ανισορροπία τότε και απλώς περνούν μία δύσκολη μέρα. Καταλαβαίνετε τι λέω;

Η ευσπλαχνική δράση προέρχεται από μια ευσπλαχνική καρδιά, ό,τι κι αν συμβαίνει. Είναι μια θέση ισχύος και σοφίας. Τώρα, κάποιοι που το ακούτε χρειάζεται ν’ ακούσετε το εξής: Δεν είναι αδυναμία το να είσαι ευσπλαχνικός. Οι Διδάσκαλοι του πλανήτη ξεχείλιζαν από ευσπλαχνία. Την εξέπεμπαν! Αυτοί οι ίδιοι που μπορεί να λατρεύετε, ήσαν όλο ευσπλαχνία. Δεν ήσαν αδύναμοι, αγαπητοί μου. Επομένως, ό,τι κι αν σας έχουν πει για ένα ευγενικό, συμπονετικό άτομο, θα πρέπει ν’ αλλάξετε την αντίληψή σας. Η ισορροπία είναι δύναμη. Η ευσπλαχνία είναι δύναμη. Ένας ισορροπημένος Άνθρωπος σπάνια θα κολλάει ασθένειες, το ξέρατε αυτό; Ένας ισορροπημένος Άνθρωπος θα έχει αυτό που θα λέγατε “συγχρονικότητα”. Άλλοι το λένε τύχη. Συγχρονικότητα είναι να είσαι στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή και να συμβαίνουν τέλεια πράγματα, επειδή είναι αποτέλεσμα της ευσπλαχνικής δράσης. Η ευσπλαχνία στην ουσία είναι μια ενέργεια που ωθεί την ιδέα πέρα από την τύχη ή το τυχαίο. Έχετε τον έλεγχο της πραγματικότητάς σας.

Είναι ένα υπέροχο “πακέτο”, δεν είναι; Όταν ξεκινάς το μονοπάτι ευσπλαχνικής δράσης, όλα αλλάζουν! Αυτό ήταν το νούμερο τρία. Τώρα, το 3 στην αριθμολογία είναι ο καταλύτης. Καταλύτης είναι μια λέξη που χρησιμοποιείται συχνά στη χημεία, σαν μια ουσία που αλλάζει πράγματα γύρω της, ενώ η ίδια συχνά παραμένει ως έχει. Ένα συμπονετικό άτομο αλλάζει εκείνους γύρω του και γύρω της, αντί να επηρεάζεται από αυτούς. Καμία αρνητικότητα δε θα σου “κολλάει”. Είναι τέτοια θέση ισχύος, που οι άλλοι συχνά θα θέλουν να είναι μαζί σου. Αλλάζεις τη γη όπου βαδίζεις!

12321211 1064769116904760 7349631971220578557 n

ΤΕΤΑΡΤΗ:

Η τέταρτη... πνευματική διορατικότητα. Θέλω ν' αρχίσετε να βλέπετε τη μεγαλύτερη εικόνα. Θέλω να βλέπετε τον Θεό στα πάντα. Θέλω να κοιτάτε έξω και να βλέπετε τον Θεό στα δέντρα και στο χώμα και στο φως που έρχεται από τον ήλιο. Θέλω να νιώθετε τη ζεστασιά της αγάπης του Θεού να λάμπει σε σας ακόμη και όταν είστε στο σκοτάδι.

Η ευσπλαχνία είναι ένα πράγμα, αλλά με την πνευματική διορατικότητα μπορείτε να βλέπετε τη δημιουργική πηγή σε όλα τα πράγματα και στους άλλους Ανθρώπους. Εκείνος που σας έκλεισε το δρόμο έχει τον Θεό μέσα του, ακριβώς όπως κι εσείς. Η πνευματική διορατικότητα σμίγοντας με την ευσπλαχνία σας,  λέει: «Να ένα πλάσμα σαν κι εμένα, που απλώς δεν ξέρει ακόμη τον εαυτό του, όχι ακόμη».

Η ευσπλαχνική ψυχή, που ήταν το νούμερο τρία, η οποία έχει πνευματική διορατικότητα, είναι εκείνη που μπορεί να δει τον Θεό σε όλους. Σε βοηθά να γίνεις ευσπλαχνικός, έτσι δεν είναι, όταν κάποιος σου φωνάζει κατάμουτρα και αντί για θυμό αυτό που βλέπεις στο δικό του πρόσωπο είναι ο Θεός; Μπορείς να το κάνεις αυτό; Θα πρέπει να σκέφτεσαι διαφορετικά. Μπορεί ακόμη και να πρέπει να μοιάζεις περισσότερο με τους πνευματικούς δασκάλους του πλανήτη, επειδή αυτό ακριβώς έκαναν.

Αγαπητοί μου, όλα αυτά που σας δίνω είναι αληθινή και ακριβής παρουσίαση του Νέου Ανθρώπου. Δεν πρόκειται να έχετε 100% επιτυχία σε καθένα από αυτά, παρά μόνο αν τα εξασκείτε. Το πρώτο ήταν να παγιώσετε αυτό που έχει αλλάξει. Όταν παγιώνεις κάτι, δε συμβαίνει στη στιγμή. Θα πρέπει να το δουλέψεις. Η πίστη θα πρέπει να εδραιωθεί σταδιακά στον εγκέφαλό σου, καθώς θα βλέπεις τις αποδείξεις αυτού και τελικά να παγιωθεί.

Στην ουσία προπονείτε τον εαυτό σας να παγιώνετε (να γνωρίζετε σε βάθος) και να πιστεύετε. Η αποδοχή της αλλαγής είναι να εξασκηθείτε να δέχεστε πως τα πράγματα μπορεί να είναι διαφορετικά. Το δουλεύετε αυτό συνεχώς. Η ευσπλαχνική προσωπικότητα έρχεται σιγά-σιγά, όχι μονομιάς. Μη νιώθεις πως απέτυχες επειδή εκνευρίστηκες ή και θύμωσες. Είναι απλώς μια υπενθύμιση πως δεν είσαι ακόμη ευσπλαχνικός. Και η πνευματική διορατικότητα έρχεται με τον καιρό αγαπητοί μου, έρχεται με τον καιρό.

Θα έρθει εποχή όπου όλα όσα βλέπετε θα είναι υπό το φως του Θεού - μια εντελώς διαφορετική προοπτική. Ο σερβιτόρος που έρχεται στο τραπέζι σας δεν είναι σερβιτόρος, είναι ένα υπέροχο Ανθρώπινο πλάσμα που φέρει το φως του Δημιουργού. Του χαμογελάς και θέλεις απλά να τον αγκαλιάσεις και να τον ευχαριστήσεις που ήρθε στο τραπέζι. Σου φαίνεται υπερβολικά παράξενο; Είναι υπερβολικά παράξενο να βλέπεις πρώτα την ομορφιά, αντί κρίνεις και να κριτικάρεις; Τελικά συμπεριφέρεσαι στους άλλους διαφορετικά και δεν είναι αδυναμία. Η μεγαλύτερη δύναμη που θα μπορούσες να έχεις ποτέ ως Άνθρωπος, είναι να βλέπεις τον Θεό στους άλλους. Βγαίνεις έξω και βλέπεις τον Θεό στα δέντρα και ξέρεις πως υπάρχει ένα θεϊκό σύστημα που αποτελείς μέρος του και αποτελεί μέρος σου. Μπορείς να είσαι γεμάτος χαρά και αγάπη, απλώς όντας μέρος του συστήματος. Είναι τόσο διαφορετικό απ’ ό,τι σας έχουν διδάξει.

ΠΕΜΠΤΗ

Στην αριθμολογία το πέντε είναι αλλαγή και είναι μία από τις δυσκολότερες έννοιες, καθότι απαιτεί υπομονή. Ο Άνθρωπος θέλει τα πάντα τώρα! Βλέπετε, ξέρω ποιοι είναι εδώ! Είναι έμφυτο μέσα σας το να θέλετε τα πράγματα άμεσα. Το έχουμε συζητήσει τόσες φορές. Όταν μια αρχή μιλάει, θέλει κάτι τώρα. Κάθε φορά που υπάρχουν οδηγίες και κάτι να καταφέρετε, υπάρχει η ώθηση να το κάνετε άμεσα, όχι αργότερα. Οι Άνθρωποι θέλουν τα πράγματα να τους έρχονται γρήγορα και θέλουν οι πράξεις να συμβαίνουν άμεσα.

Θα πρέπει να εξασκηθείτε να χαλαρώνετε με την συγχρονικότητα. Ακούστε: Τα πράγματα που πολλοί ζητάτε, εξαρτώνται από άλλα πράγματα να συμβούν πρώτα! Χαλαρώστε!

Τα “άλλα” είναι φαινομενικά πράγματα στα οποία δεν έχετε τον έλεγχο, αλλά τα δυναμικά είναι εκεί για ν' αλλάξουν αυτά. Αν μπορείτε να τα περιμένετε, χωρίς να απογοητεύεστε ή να θυμώνετε - αυτός είναι ο στόχος. Πολλά χρόνια πριν, όταν πρωτοξεκίνησα τα channeling με τον συνεργάτη μου, μιλήσαμε για το εισιτήριο τραίνου που έχετε και περιμένετε στις γραμμές. Έχετε κερδίσει και πληρώσει το εισιτήριο. Το τραίνο έρχεται, απλώς δεν ξέρετε το πότε! Επειδή λοιπόν είστε ένα υπομονετικό άτομο, θα ξέρετε πως το τραίνο έρχεται, θα νιώθετε άνετα με αυτό και θα περνάτε όμορφα περιμένοντάς το. Αντί να παραπονιέστε ότι άργησε. Υπομονή!…

Η πνευματική υπομονή είναι χρυσός! Είναι δύσκολο. Καθένα από αυτά τα πέντε πράγματα δεν είναι εγγενές σε κανέναν σας. Δε γεννηθήκατε με κανένα από αυτά και γι αυτό είναι δύσκολα. Αλλά είναι τόσο εφικτά, αγαπητοί μου! 

Μην τα δουλεύετε ένα τη φορά, εκτός από το πρώτο. Αυτό βάλτε το πρώτο. Να γνωρίζετε σε βάθος τι κάνετε. Να καταλαβαίνετε και να πιστεύετε, και μετά τα υπόλοιπα μπορείτε να τα δουλεύετε όλα μαζί. Μερικοί θα είστε καλύτεροι σε κάποιο απ' ότι σ’ ένα άλλο, επειδή απλώς είστε μοναδικοί και οι προσωπικότητες σας είναι μια σύνοψη των μαθημάτων και βιωμάτων από τις προηγούμενες ζωές σας. Μη συγκρίνετε σημειώσεις με τους άλλους και μετά νιώθετε πως τα κάνετε λάθος. Με ακούσατε; Υπάρχει μια τάση να συγκεντρώνετε και να ομογενοποιείτε τα πάντα σε λίστα, και μετά να τα κάνετε έτσι που αν δε συμπλέουν με μια γενική λίστα, να σημαίνει πως δεν τα κάνετε σωστά. Δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό, όχι με τέτοια πράγματα, όχι με τη ατομική ψυχή που είστε, έχοντας ζήσει τόσο πολλές ζωές.

Ξέρετε πως ό,τι κάνατε την τελευταία φορά που ήσασταν εδώ, έχει αντίκτυπο σε σας τώρα; Καθορίζει πόσο καλοί θα είστε στα πέντε αυτά πράγματα. Κάποιοι είστε έτοιμοι για αυτά, άλλοι δεν είστε. Και κάποιοι θα πρέπει να εξασκηθείτε σκληρότερα από άλλους. Προσεγγίστε τα λοιπόν όλα προσωπικά και δουλέψτε τον γρίφο ανεξάρτητα απ’ το πώς σας λένε οι άλλοι ότι θα έπρεπε να τα κάνετε. Είστε εντελώς διαφορετικοί μεταξύ σας!

Θέλω να ξέρεις ότι όλο αυτό και η εκμάθησή του, είναι κάτι εντελώς και απόλυτα φυσιολογικό και αποδεκτό από τον Θεό. Δεν πρόκειται να αποτύχεις. Μην συγκρίνεις τον εαυτό σου με τους άλλους. Θέλω να κοιτάς μπροστά, κατευθείαν στα μάτια του Δημιουργού, ξέροντας πως είσαι Θεός και πως ό,τι σας έχω πει είναι αληθινό και εφικτό. Και αυτή είναι μόνο η αρχή. Αυτά ήρθα να σας πω σήμερα.

Είμαι ο Κρύων, ερωτευμένος με την ανθρωπότητα.

Κι έτσι είναι.

ΚΡΥΩΝ

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/01-kryon-2016/2016-02-07

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1