urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Οι Σύμμαχοι

Δωρεάν Βιβλία

Οι Σύμμαχοι της Ανθρωπότητας Μάρσαλ Βίαν Σάμερς

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

INDIGO

Αγαπημένοι,

Σε αυτό το βίντεο ο Κρύων αναφέρεται στα Indigoπαιδιά και πότε βάσει σχεδίου ενεργοποιήθηκαν και άλλαξαν την ενέργεια του πλανήτη.

Να πούμε ότι την δεκαετία του 1950 και την δεκαετία του 1960 γεννήθηκαν κατά εκατομμύρια, οι περισσότεροι εργάτες του φωτός σε όλες τις χώρες του πλανήτη και η ενέργειά τους βοήθησε να γεννηθούν τα Indigo.

Στο 2ο μέρος του βίντεο ο Αρχάγγελος Μιχαήλ αναφέρεται στα Διαμαντένια παιδιά που γεννήθηκαν μετά τα Κρυστάλλινα και στο τέλος τώρα γεννιούνται τα παιδιά του ουράνιου τόξου. Να ξέρετε ότι όλα αυτά τα παιδιά θα είναι οι κάτοικοι, οι κυβερνήτες και ηγέτες του πλανήτη και αυτό δεν μπορεί να το ανατρέψει κανείς! Γι αυτό καλό θα είναι να πάψουμε να ανησυχούμε για το τι θα γίνει στο κοντινό μέλλον. Η παλαιά ενέργεια και Συνείδηση πεθαίνει, η ειρήνη η χαρά η υγεία και η αφθονία και η αγάπη έρχονται!!!

Αγαπητοί,

Είμαι ο κρύων της μαγνητικής υπηρεσίας.

Βλέποντας τη συνείδηση του πλανήτη κι εκείνα που έχουμε αποκαλέσει Ίντιγκο Παιδιά, είναι τα παιδιά της νέας συνείδησης. Αποκαλέστε τα όπως θέλετε. Πώς εξηγείτε αυτούς τους νέους Ανθρώπους;

Όταν είπαμε ότι η συνείδηση της ανθρωπότητας θα μεταβληθεί και τώρα που βλέπετε μπροστά σας τόσα παιδιά, σε τόσες χώρες, να μιλούν τόσες γλώσσες, τα οποία όντως διαφέρουν, τι έχετε να πείτε;

Είναι ένα τυχαίο γεγονός; Απλώς ρωτήστε τους γονείς, ρωτήστε τους δασκάλους. Ένα παγκόσμιο φαινόμενο λαμβάνει χώρα. Τα παιδιά διαφέρουν αγαπητοί μου, επειδή έτσι πρέπει ώστε να δημιουργήσουν αυτό που έπεται. Συμβαίνει ήδη. Όσα αναφέραμε σαν πιθανά, είναι εδώ.

Ευλογημένοι είναι οι Άνθρωποι σε αυτόν εδώ το χώρο και όσοι διαβάζουν αυτά που χαρακτηρίζουν τα νέα παιδιά. Περιμένετε να δείτε τι θα κάνουν τα παιδιά!

Ευλογημένοι είναι οι Άνθρωποι που είναι έτοιμοι να πάρουν αυτά τα παιδιά από το χέρι, να τα κοιτάξουν στα μάτια και να πουν, «Σε αναγνωρίζω. Σε περιμέναμε».

ERDF

 

Αυτά είναι τα παιδιά που θα διευκολύνουν τα δυναμικά εκείνα για τα οποία μιλούσαμε σήμερα. Γονείς, προσέξτε. Μην προσπαθείτε να περάσετε τις δικές σας προκαταλήψεις σε αυτά τα παιδιά, γιατί ούτε θα τις δεχτούν ούτε θα τις πιστέψουν.

Δεν υπάρχει πιο γρήγορος τρόπος ρήξης μεταξύ παιδιού και ενήλικα, γιατί τα παιδιά θα δουν την προκατάληψη που προσπαθείτε να τους περάσετε και δεν θα τιμούν τη σοφία σας.

Τα Παιδιά Ίντιγκο έρχονται στη Γη με ένα σύνολο κυτταρικών οδηγιών, και θα σας πω τι είναι αυτή η κύρια κατευθυντήρια οδηγία. Δεν είναι ζήλια, μίσος, ούτε καν επιβίωση ή προστασία. Όταν τα παιδιά αυτά μεγαλώσουν, θέλω να προσέξετε τι θα λένε στην ανθρωπότητα με τα λόγια και με τις προθέσεις τους. Όλη τους η επιδίωξη θα είναι: «Πώς μπορούμε να βρούμε λύσεις στα προβλήματα της Γης; Πώς μπορούμε να φέρουμε κοντά τις φυλές που ήταν πάντοτε σε πόλεμο;» Τα παιδιά αυτά μπορούν να γίνουν οι αρχηγοί που θα διευκολύνουν και θα υποστηρίξουν αυτές τις αλλαγές... κάτι που δεν κατάφερε ολόκληρο το ανθρώπινο είδος επί αιώνες. Τώρα έχετε ανάμεσα σας τα μυαλά που θα επιμείνουν σε αυτό. Περιμένετε να δείτε τι πρόκειται να κάνουν τα παιδιά!

Υπάρχει και κάτι άλλο που ακολουθεί. Δεν θα μιλήσουμε πολύ γι αυτό. Αναφέρθηκε το 1999, όμως λίγοι μιλάνε γι αυτό. Έρχεται μια ημερομηνία ορόσημο: 9 Σεπτεμβρίου 2007. Οι ημερομηνίες που δίνονται από το Πνεύμα υποδεικνύουν ένα κεντρικό σημείο αλλαγής. Είναι ένα δυναμικό αλλαγής και όχι ένα «συμβάν».

Αυτές οι ημερομηνίες λοιπόν που σας δίνουμε είναι ευρέως φάσματος δείκτες ενεργειακής αλλαγής, και όχι ραντεβού για να παρατηρήσετε κάποιο γεγονός.

Η 9η Σεπτεμβρίου 2007 είναι όταν τα Ίντιγκο Παιδιά της Γης λαμβάνουν το «σχέδιο» τους. Έπρεπε να περιμένουμε ώστε να είναι αρκετά, και τώρα υπάρχουν τόσα πολλά… περισσότερα Ίντιγκο από ποτέ. Κάποια απ’ αυτά είναι τώρα νεαροί ενήλικες. Επίσης, θα τα βρείτε σε πολύ μακρινά μέρη. Υπάρχει ολόκληρη ομάδα απ’ αυτά στο Ιράν. Το ξέρατε; Δεν ακούσατε κάτι απ’ αυτά ακόμη, αλλά θα ακούσετε. Την 9η Σεπτεμβρίου 2007, είναι που όλα λαμβάνουν το σχέδιο τους. Αυτό το «σχέδιο» είναι μία συμπαντική διανομή της ενέργειας στη νέα συνείδηση των παιδιών στον πλανήτη. Όπως είπε ο συνεργάτης μου, δεν είναι μία εμπειρία «της στιγμής». Δεν θα συμβούν όλα μονομιάς. Είναι κάτι που θα συμβεί σταδιακά και θα δείτε μία αλλαγή στην συμπεριφορά.

Σε κάποιους από σας δεν θα αρέσει αυτό, αλλά θα ξέρετε ότι είναι κατά κάποιο τρόπο οργανωμένο.

Πολλοί θ’ αναρωτηθούν τι είδους ενεργειακός οργανισμός θα προκαλούσε κάτι τέτοιο και μετά θα συνειδητοποιήσετε ότι είναι μία αλλαγή συνείδησης και τώρα έχουν τον συλλογικό τους σκοπό.

Ο «οργανισμός» λοιπόν είναι ότι αρχίζουν να νιώθουν διαισθητικά το «σχέδιο» τους. Όπως σε όλα αυτά τα πράγματα, όλοι τους έχουν ελεύθερη επιλογή και μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν, αλλά θα δείτε μία αργή και συλλογική κίνηση των νέων ανθρώπων της Γης με σκοπό να δημιουργήσουν κάποιες πολύ ασυνήθιστες κινήσεις που θα καταρρίψουν κάθε λογική αυτού που μπορεί να νιώθετε ότι είναι σύγχρονη σοφία ή λογική.

Μην σοκαριστείτε ούτε να εκπλαγείτε αν ανατρέψουν κυβερνήσεις, στήσουν πράγματα που φαινομενικά είναι αδύνατον να στηθούν, τινάξουν στον αέρα τα συστήματα, και καταργήσουν μερικούς ιερούς κανόνες – διότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσει να δημιουργηθεί η Νέα Γη. Το παλιό πρότυπο πρέπει να φύγει. Θα τους βρείτε στην Παλαιστίνη, στο Ισραήλ, στην Ιορδανία και στην Συρία. Θα τους βρείτε στα Εμιράτα και στο Κουβέιτ, στο Ιράκ και στο Ιράν. Αναφέρω όλα αυτά τα μέρη επειδή είναι μέρη που μπορεί να σκεφτούν ότι δεν θα μπορούσε να υπάρχει αυτή η συνάθροιση. Αυτά είναι τα μέρη που οι Ίντιγκο πρόκειται να κάνουν την μέγιστη διαφορά. Σας δίνουμε την ημερομηνία ως αρχή του σχεδίου τους. Δεν θα κάνουν τότε την ειδοποιό διαφορά. Προσέξτε όμως, διότι θα υπάρξουν πράγματα να δείτε. Πάντα υπάρχουν.

Τα Διαμαντένια Παιδιά και οι Κοινότητες της Διαμαντένιας Γης

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

μέσω της CELIA FENN

TGHJ

Τα Διαμαντένια Παιδιά είναι αυτά που έρχονται μετά από τα Κρυστάλλινα Παιδιά. Είναι οι Δάσκαλοι του Χρόνου και του Χώρου και έρχονται στη Γη με μία νέα αντίληψη της ζωής και της δημιουργίας. Γεννιούνται με το Διαμαντένιο Φως και τους Διαμαντένιους Κώδικες για δημιουργία, ολοκληρωτικά ενεργοποιημένοι στο Φωτεινό τους Σώμα.

Ξεκίνησαν να έρχονται στον Πλανήτη αρχές 2013, αλλά υπάρχει ένα «κύμα» από αυτούς να ενσαρκώνονται τώρα.

Όπως τα παιδιά Ίντιγκο (Indigo) και τα Κρυστάλλινα ήρθαν σε κύματα για να εκφράσουν την συγκεκριμένη τους ενέργεια και να συνεισφέρουν στην διαδικασία του μετασχηματισμού, έτσι τα Διαμαντένια Παιδιά επίσης έρχονται τώρα στο «πρώτο κύμα» για να βοηθήσουν την αγκυροβόληση των Κοινοτήτων της Διαμαντένιας Γης.

Τα Διαμαντένια Παιδιά, όπως έχουμε πει Αγαπητοί, είναι Δάσκαλοι του Χρόνου και του Χώρου. Γνωρίζουν ότι ο Χρόνος και ο Χώρος είναι ψευδαισθήσεις ή δημιουργίες και δεν φοβούνται να αξιοποιήσουν τη δύναμή τους και να δημιουργήσουν μία Γη που επιθυμούν να δουν. Είναι σαν τα πρίσματα, και γνωρίζουν πώς να εστιάσουν το Διαμαντένιο Φως σε καθαρές δημιουργίες Φωτός, και μας βοηθούν σε αυτή τη διαδικασία.

Γνωρίστε επίσης, Αγαπητοί ότι όπως τα παιδιά Ίντιγκο και τα Κρυστάλλινα παιδιά βοήθησαν εσάς να ανεβάσετε τις συχνότητές σας στη δεκαετία του 70 και πέρα, έτσι τα Διαμαντένια Παιδιά βοηθούν όλους να ανεβάσουν τις συχνότητες ώστε και αυτοί να γίνουν Δάσκαλοι του Χρόνου και του Χώρου και δημιουργοί μιας Νέας Πραγματικότητας.

Οπότε, πολλοί από εσάς που γεννάτε παιδιά αυτό τον καιρό θα αισθάνεστε τη δύναμη αυτής της εισερχόμενης ενέργειας καθώς αυτή η νέα γενιά των ισχυρών όντων «αποβιβάζετε» στη Γη και ξεκινάει να ενεργοποιεί τις ενέργειές της. Μπορείτε να περιμένετε σημαντικές αλλαγές της αντίληψης και κατανόησης στη Γη σύντομα.

Η δύναμη αυτή της ενέργειας θα παρέχει την επιπλέον «ώθηση» για σημαντικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας.

Αυτοί που ακούν τους ψιθύρους της Γης να τους καλούν για να εργαστούν για την Διαμαντένια Γη, θα αισθανθούν επίσης την δυνατή «ανύψωση» των παιδιών του Διαμαντένιου Φωτός καθώς ξεκινάνε να κάνουν την παρουσία τους αισθητή στη Γη.

Καθώς εργάζεστε με αυτά τα παιδιά όπως μεγαλώνουν, θα τα βρείτε εντελώς καθαρά και αγνά. Δεν θα ανεχτούν τη χειραγώγηση και τα ψέματα, και θα τα βλέπουν όλα για αυτό που είναι. Θα είναι ευθύς και ειλικρινείς, και θα περιμένουν να είναι και οι υπόλοιποι το ίδιο. Εάν οι άλλοι λένε ψέματα ή χειραγωγούν, θα το αντιληφθούν αμέσως και θα μπλοκάρουν αυτές τις προσπάθειες απλά με το να αρνηθούν να συμμετάσχουν σε οτιδήποτε δεν είναι ξεκάθαρο και υψηλής συχνότητας.

Και έτσι θα γίνετε και εσείς. Θα αισθανθείτε στην καρδιά σας και στη ψυχή σας τι είναι η αλήθεια και τι δεν είναι και θα αρνηθείτε να συμμετέχετε σε οτιδήποτε δεν σας βοηθάει να ζήσετε την αλήθεια σας με έναν ξεκάθαρο και ανοιχτό τρόπο.

Η Κοινότητα της Διαμαντένιας Γης

WMK

Καθώς ανεβαίνει η ενέργεια στον πλανήτη και καθώς τα πράγματα γίνονται όλο και περισσότερο χαοτικά είναι σημαντικό να εστιάσετε στην Διαμαντένια σας Καρδιά και να συνδεθείτε με την Θεϊκή Φλόγα που κατοικεί εσωτερικά.

Αυτό θα σας δώσει δύναμη, θάρρος και υπομονή. Θα γνωρίζετε ότι τα Πάντα βρίσκονται σε Θεϊκή Τάξη και υπάρχει ένα σημείο όπου όλοι θα αρχίσουν να βλέπουν την εμφάνιση της Νέας Γης και της Νέας Κοινωνίας.

Την ονομάζουμε αυτήν την «Κοινότητα της Διαμαντένιας Γης». Καθώς η Γη κινείται προς τη συχνότητα του Διαμαντένιου Φωτός, ο πλανήτης θα αρχίσει να εκδηλώνει την κοινότητα ανθρώπων που θα εκφράσουν αυτό το Φως στην ζωή τους. Θα ζήσουν την αλήθεια τους και θα βαδίσουν σε αυτήν την αλήθεια, θα ακτινοβολήσουν Διαμαντένιο Φως από τις καρδιές τους και θα επιδιώξουν να ζήσουν με αρμονία με το μέλλον το οποίο εκδηλώνει η Γη. Αυτό θα συμπεριλάβει να ζουν σε αρμονία με τη Γη και μεταξύ τους, σεβόμενοι τη φύση και επιδιώκοντας τρόπους να βρίσκονται σε Ειρήνη με όλα τα ζωντανά όντα ως προέκταση της Ειρήνης μέσα στις Καρδιές και τις Ψυχές τους.

Θα επιδιώξουν να ζήσουν πέρα από το «οικονομικό πλέγμα» που καθορίζει τη ζωή μέσα από τα χρήματα και την εξουσία, αλλά θα βρουν τρόπους να αρμονίζουν τις ζωές τους με τα αρχαία μονοπάτια της σοφίας που δίδαξαν οι Πρεσβύτεροι της Γης και οι Σαμάνοι, και θα επιδιώξουν να βρουν τρόπους να κάνουν αυτό ουσιαστικό και σχετικό στη ζωή τους στη Γη σήμερα. Με αυτό τον τρόπο, θα λειτουργήσουν ως σημεία αγκυροβόλησης για το Γαλαξιακό Φως και εκφράζοντας αυτό το Φως ως Γαλαξιακοί Διαμαντένιοι Άνθρωποι σε φυσική μορφή.

Θα αρχίσουν να δημιουργούν κοινότητες μέσω συντονισμού και προσέλκυσης. Η ένταση του Διαμαντένιου Φωτός θα φέρει Ανθρώπους του Πάθους και της Δέσμευσης σε ένα νέο μονοπάτι στη Γη και αυτό το πάθος θα προσελκύσει άλλους με παρόμοιο Πάθος και Δέσμευση.

Σιγά, θα αρχίσετε να βρίσκετε και να προσελκύετε την Γήινη σας Διαμαντένια Οικογένεια, αυτοί που επίσης εργάζονται να εκδηλώσουν τον Κρυσταλλικό Κήπο στις προσωπικές τους ζωές και πάνω στη Γη.

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

μέσω της CELIA FENN

Μετάφραση: Ουρανία Βαλερά

Πηγή:

©2014 Celia Fenn και Star child Παγκόσμια

www.UrantiaCenter.gr

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν

και διανέμονται ελεύθερα, αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις

“Copyright © www.urantiacenter.gr“.

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1