urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Οι Σύμμαχοι

Δωρεάν Βιβλία

Οι Σύμμαχοι της Ανθρωπότητας Μάρσαλ Βίαν Σάμερς

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Ο Κρύων μέσω του Lee Carroll

EPIGNOSI OIKOGENEIAS 2

Μετάφραση: Γιώργος Κυρίτσης

Αγαπητοί,

Είμαι ο Κρύων. Αντιπροσωπεύω τη δημιουργική Πηγή, ποτέ δεν υπήρξα άνθρωπος, μπορώ να σας πω τα πάντα για τη δημιουργική Πηγή και τι νιώθει για σας, καθότι είστε μέρος της.

Πόσες φορές στον πλανήτη πρέπει οι διδάσκαλοι να σας πουν πως έχετε κομμάτι του Θεού μέσα σας; Ό,τι κι αν σημαίνει αυτό για σας.

Τι νομίζετε; Πού είναι; Είναι σε κάθε κομμάτι του κάθε κυττάρου που έχετε. Είμαστε μαζί σας διαρκώς! Διαρκώς... Διαρκώς. Είμαστε μαζί σας όταν κοιμάστε, περιμένουμε μέχρι εκείνο το μέρος του ύπνου σας να επιτρέψει τη λήψη όσων ζητήσατε, που συζητήθηκαν στην σκηνή αυτή ακόμα και σήμερα. Εμείς σας ξυπνάμε στις 3 το πρωί και θυμώνετε… «Γιατί ξύπνησα στις 3 το πρωί;» Θυμωμένοι... με το γεγονός ότι μια αγγελική παρουσία στο δωμάτιο σάς αγαπά αρκετά για να σας ξυπνήσει, και να σας πει σ' αγαπώ. Το σκεφτήκατε ποτέ;

Την επόμενη φορά που θ’ ανοίξουν τα μάτια σας διάπλατα στις τρεις, θέλω να κάνετε κάτι αλλιώτικο. Θέλω να υψώσετε τα χέρια στο κρεβάτι και να πείτε: «Σε ευχαριστώ Θεέ μου που με αγαπάς αρκετά ώστε να με ξυπνήσεις». Είμαστε μαζί σας διαρκώς. Έχετε μια κατάσταση στη ζωή σας, ένα θέμα υγείας, θέματα σχέσεων, μέρη όπου πρέπει να πάτε, όλα αυτά... έτσι; Μαντέψτε ποιος είναι μαζί σας!

Γνωρίζουμε τα πάντα, δεν είμαστε στο σκοτάδι, δεν είμαστε στο άλλο δωμάτιο, δεν είμαστε σ' ένα κουτί. Είμαστε μαζί σας... Διαρκώς. Εξαιτίας όμως αυτής της προκατάληψης σας, δείτε τι κάνετε.

Θέλω να σας πω μια αλληγορία. Είσαι μητέρα, αυτό δεν είναι παρατραβηγμένο, καθότι κάποιες είστε. Έρχεται το παιδί σου. Το παιδί θέλει να σου μιλήσει και το πρώτο που κάνει είναι να γονατίσει στρεφόμενο στη Δύση. Και τώρα θα σου μιλήσει… «Αγαπημένη μαμά, σε ευχαριστώ που είσαι εδώ, πεινάω πολύ. Κάπου στη χάρη σου, ελπίζω να έχω ένα γεύμα στο εγγύς μέλλον! Δεν ξέρω αν μ' ακούς ή όχι». Είσαι η μητέρα και στέκεσαι δίπλα του...

«Συγνώμη, εδώ είμαι, ακούω το μήνυμά σου και μαγειρεύω δίπλα, δε σου μυρίζει;» Και το ξανακάνει… «Αγαπημένη μαμά, δεν ξέρω αν μ' άκουσες, πεινάω λίγο». Θα το κάνει καλύτερα τώρα στραμμένος στο Νότο - ποτέ δεν ξέρεις τι θα δουλέψει, ποτέ δεν ξέρεις… τι θα δουλέψει!

Θέλω να σας πω τώρα πως έτσι ακριβώς νιώθουμε. Είμαι Οικογένειά σας, είμαστε Οικογένειά σας, η δημιουργική Πηγή μέσα σας, ο Θεός είναι η Οικογένειά σας, ξέρετε τι γίνεται όταν δεν είστε εδώ; Αντιλαμβάνεστε πως ο ανθρωπισμός είναι προσωρινός;

Όντας κομμάτι του Δημιουργού, πάντοτε ήσασταν, δεν υπήρξε αρχή, δεν υπάρχει τέλος, είστε μέρος της Δημιουργίας των Πάντων – αυτοί είστε. Όταν διαλογίζεστε... κάθε τι που λέτε, είναι γνωστό πριν το πείτε. Γιατί ζητάτε πράγματα εφόσον ήμασταν εκεί; Το σκεφτήκατε ποτέ; «Αγαπητέ Θεέ, σε ευχαριστώ που μ’ άκουσες», ίσως λέτε, «Ποτέ δε θα πιστέψεις τι μου 'πε η Σάλλυ σήμερα. Υπάρχει μια κατάσταση στη ζωή μου, άσε με να σου τα πω όλα...» και μετά κάνετε τη λεγόμενη "λίστα απλύτων" της κατάστασής σας. Οι άγγελοι είναι υπομονετικοί και ακούν επειδή σας αγαπάνε. Όμως ήμασταν εκεί, ήμασταν εκεί διαρκώς... όλη την ώρα.

Υπάρχει μια προκατειλημμένη αγαθότητα στη ζωή σας, που είναι η δημιουργική Πηγή, αν ανοίξετε την πύλη, το φως θα εισέλθει - τελεία. Ίσως εξαιτίας της εκπαίδευσής σας σ’ ένα οργανωμένο πνευματικό κουτί, σας ειπώθηκε κάτι. Πως αν κάνετε κάτι λάθος, τα πράγματα δε θα δουλέψουν. Μητέρα, μαγειρεύεις γεύμα, το παιδί είναι γονατιστό και τώρα αντικρίζει το Βορρά. Επειδή νομίζει πως κοιτώντας προς Νότο ίσως δε δουλεύει - προφανώς δεν έλαβε το γεύμα του ακόμα. Τώρα βλέπει σε άλλη κατεύθυνση, ελπίζοντας να δουλέψει. Επειδή του είπαν πως άμα κοιτάζει σε λάθος κατεύθυνση, η μητέρα δε θα τον ακούει. Πόσο ανόητο είναι αυτό! Πόσο ανόητο είναι αυτό!

Δεν μπορεί να κάνετε κάτι λάθος όταν μιλάτε στην Οικογένεια που είναι πάντα μαζί σας. Πάντοτε ακούμε, πάντα είμαστε εκεί. Μπορεί να μη λάβετε την απάντηση γραμμικά, όπως θέλετε, όμως το γεύμα μαγειρεύεται, δεν το μυρίζετε; Δεν το μυρίζετε; Η αγαθότητα είναι εκεί, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος, δε γίνεται να μας προσεγγίσετε λάθος.

Δεν μπορείτε να πάτε σε λάθος μέρος. Δεν μπορείτε ν' απομονωθείτε απ' τον Θεό, την Οικογένεια. Δοκιμάστε το, μπείτε σε μια ντουλάπα… Είμαστε εκεί. Σβήστε το φως - είμαστε εκεί. Κάντε κάτι ανάρμοστο, ορκιστείτε σε μας - είμαστε εκεί. Με αγάπη. Δεν μπορείτε να μας ξεφορτωθείτε. Μεροληπτούμε αγαθοεργά για σας.

Ίσως είναι καιρός να ξανασκεφτείτε μερικά πράγματα που σκέφτεστε πάντα. «Ω, ίσως δεν το κάνω σωστά...» Δε μας νοιάζει πώς το κάνετε. Όταν σας κοιτά το παιδί σας στα μάτια και λέει: «Μαμά, μπαμπά, σας ευχαριστώ, σας αγαπώ», μπορεί να το κάνει λάθος; Υπάρχει περίπτωση να το κάνει λάθος; Και η απάντηση είναι, όχι. Όχι! Μπορεί να το κάνει από το τηλέφωνο, τον υπολογιστή, να το κάνει γραπτώς, δεν έχει σημασία. Επειδή η καρδιά σας θα λιώσει μόλις το ακούσετε. Δε θα το απορρίψετε επειδή δεν το άρθρωσε σωστά! Ακούτε τι λέω; Ακούτε τι λέω; Αυτό είναι το μήνυμα αγάπης... από τη δημιουργική Πηγή.

Γηραιά ψυχή σε θέλουμε να είσαι Οικογένεια, δε θέλουμε να είσαι διανοητική. Είναι δευτερεύον εάν τα κάνεις σωστά ή λάθος, αν στέκεσαι αριστερά ή δεξιά, αν κοιτάς το Νότο ή Βορρά, είτε υποκλίνεσαι ή όχι. Θέλουμε απλά να χαλαρώσεις, ξέροντας πως αυτή η επικοινωνία είναι πάντοτε ανοικτή, πάντα ανοικτή. Αν δε λάβεις μια απάντηση, αν δε νιώσεις κάτι, είσαι αρκετά θαρραλέος και σοφός να καταλάβεις πως δεν είναι πάντα απαραίτητο να λάβεις μια απάντηση, ή να νιώσεις κάτι, για να ξέρεις πως είμαστε εκεί;

Υπάρχει αρκετή λεπτότητα στη σοφία σας με την Οικογένεια, ώστε να πετάξετε αυτές τις αντιλήψεις, και να συνειδητοποιήσετε πως πάντα ακούγεστε, πάντα ακούγεστε; Αυτό το μήνυμα είναι για όλους. Αυτή είναι η σχέση μας μαζί σας, πάντα υπάρχει, δεν είναι γραμμική. Όταν μας μιλάτε, σας μιλάμε κι εμείς ταυτόχρονα. Δεν είναι γραμμικό… να σας περιμένουμε να τελειώσετε. Σας μιλάμε καθώς μας μιλάτε. Είστε εδώ και ακούτε το channelling - έχετε επίγνωση ότι σας ακούμε; Γνωρίζουμε ποιος μας μιλά, ακόμα και σ' αυτήν την αίθουσα. Βλέπετε, δεν είμαστε γραμμικοί. Μπορούμε να μιλάμε πίσω-μπρος, μπορούμε ν’ αγκαλιάζουμε ο ένας τον άλλο συγχρόνως.

Αυτό είναι το μήνυμα. Είναι εύκολο, είναι απλό. Βγείτε από το κουτί σας! Είναι καιρός, πραγματικά ήρθε η ώρα να πάψετε ν' αναλύετε και απλά να είστε. Βγείτε απ' τον φόβο ή τη διανοητική περιέργεια συγκεκριμένων πραγμάτων και απλά να τ' αφήσετε να συμβούν, επειδή εμπιστεύεστε την αγαθότητα του Πνεύματος που είναι πάντα μαζί σας. Αν μπορείτε να το κάνετε, εξουδετερώνει πολλά πράγματα που μπλοκάρουν το μονοπάτι σας. Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα εμπόδια στο προσωπικό σας μονοπάτι, είναι να προσπαθείτε να υπερ-αναλύετε και να μαντεύετε τι κάνει μαζί σας ο Θεός. Επειδή αυτό σας σταματά. Διότι έτσι αποφασίζετε πως εσείς είστε υπεύθυνοι για το τι θέλει ο Θεός για σας.

Ναι, υπάρχει ένα πέπλο. Ναι, είναι δύσκολες οι επικοινωνίες επειδή δε μιλάμε με γραμμικούς τρόπους προσωπικά σε σας.

Όμως το πέπλο εύκολα, εύκολα διαπερνάται με την αγάπη, με κατανόηση της λεπτότητας της σοφίας, και με την αθάνατη, αδιάκοπη αγαθοεργία για σας. Αθάνατη, αδιάκοπη αγαθοεργία για σας, ανεξάρτητα σε τι κατάσταση είστε αυτό το δευτερόλεπτο. Ο Θεός το γνωρίζει, είναι εδώ και δουλεύει τον γρίφο μαζί σας… μαζί σας. Αν ποτέ δε διαλογιστήκατε, αν είχατε μόνο ένα όραμα των χεριών σας γύρω από τη δημιουργική Πηγή, αν αυτό μόνο κάνατε, είναι το μόνο που χρειαζόταν.

Δεν χρειάζεται να σας ακούμε, επειδή είμαστε μαζί σας διαρκώς και σας κρατάμε το χέρι... και μόνο αυτό χρειαζόμαστε. «Εννοείς πως δεν πρέπει να κάνουμε τούτο ή το άλλο, ή να στραφούμε εκεί, ή να διαλογιστούμε ορισμένο χρόνο, ή να πούμε πράγματα;» Όχι, δεν χρειάζεται. Όχι, στην επικοινωνία με το Πνεύμα δεν το χρειάζεστε. Αν όμως το κάνετε και θέλετε να μιλήσετε λέγοντας πράγματα, ιδιαίτερα πράγματα αγάπης, θα νιώσετε κάτι. Αν είστε «πεσμένοι» κι έχετε το κουράγιο να υψώσετε τα χέρια και να πείτε: «Αγαπητό Πνεύμα, νιώθω απαίσια και σ' αγαπώ ούτως ή άλλως». Θα νιώσετε μυρμήγκιασμα σ' όλο σας το σώμα, ...από το Πνεύμα που γιορτάζει το θάρρος σας να έχετε δυσκολίες, αλλά και αγάπη. Αυτή είναι μια γηραιά ψυχή! Αυτή είναι μια γηραιά ψυχή.

Και αυτό είναι το μήνυμα για σήμερα. Μείνετε ήρεμοι, γνωρίζοντας πως είστε ο Θεός!

Και Έτσι είναι

Ο Κρύων μέσω του LeeCarroll

Μετάφραση: Γιώργος Κυρίτσης

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1