urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Οι Σύμμαχοι

Δωρεάν Βιβλία

Οι Σύμμαχοι της Ανθρωπότητας Μάρσαλ Βίαν Σάμερς

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

«Ο Συγχρονισμός της Μεγάλης Αλλαγής»

Τώρα ας μιλήσουμε για την αστρολογία. Θα έμοιαζε με θέμα εσωτερισμού, αλλά δεν είναι. Είναι το πιο παρεξηγημένο από τα χαρακτηριστικά της επιστήμης… ότι έχει καταχωρηθεί σαν κάτι απόκρυφο, που προέρχεται από άτομα που δεν σκέφτονται καθαρά.

 

Να σας θυμίσω ότι αυτή ήταν και η θεώρηση όσων πίστευαν στα μικρόβια, προτού αποδειχθεί ότι ήταν αλήθεια. Φανταστείτε… ένας αόρατος μικροοργανισμός που προκαλεί ασθένειες (ωχ… πρέπει να είναι μυστικιστικό, ή σχέδιο εξωγήινων να εισβάλλουν στη Γη!) Όταν τα εργαλεία και η σοφία σας έφτασαν στην κατανόηση αυτή, έγινε επιστήμη που βοήθησε να σωθούν ζωές. Τώρα σας λέμε ότι το ίδιο ισχύει με την αστρολογία. Είναι επιστήμη που τώρα θεωρείται μυστικισμός.

Αν παρακολουθήσατε όσα είπα προηγουμένως, θα συνειδητοποιήσατε ότι οι Άνθρωποι επηρεάζονται συνεχώς από το μαγνητικό πλέγμα του πλανήτη, που σχεδιάστηκε έτσι, για επικοινωνία και ισορροπία. Θα ήθελα να σας αποκαλύψω τι τοποθετείται πάνω στο μαγνητικό πλέγμα, που μπορεί ν’ αποτελεί μέρος της επικοινωνίας που αναφέρουμε. Υπάρχει πληθώρα πληροφοριών που μεταδίδονται με αυτό τον τρόπο, αλλά θ’ αναφερθώ απλώς στις αστρολογικές.

Στο κέντρο του ηλιακού σας συστήματος είναι ο ήλιος. Ο ήλιος σχετίζεται μαγνητικά με τη βαρύτητα, κάθε δευτερόλεπτο της ημέρας. Δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε τη βαρύτητα από τα μαγνητικά, καθώς αποτελούν δύο δίδυμα της επιστήμης με τα ίδια χαρακτηριστικά, που μένει να κατανοηθεί πώς συσχετίζονται μεταξύ τους.

Εμπλέκεται και το φως, που είναι επίσης υπερδιάστατο. Όταν κάτι φαίνεται να είναι σε δυο μέρη συγχρόνως, πρέπει να είναι κβαντικό [δηλ.με υπερδιάστατα χαρακτηριστικά] και το φως εμπίπτει στην κατηγορία αυτή, μαζί με τα μαγνητικά και τη βαρύτητα.

Μαγνητικά, βαρύτητα και φως, αποτελούν τα μυστήρια για σας. Τίποτε από αυτά τα τρία δεν έχει αληθινά κατανοηθεί. Απλώς χρησιμοποιούνται. Γνωρίζετε τι κάνουν, αλλά δεν έχετε ιδέα τι είναι. Το άλλο είναι ο χρόνος, αλλά είναι το αποτέλεσμα των άλλων τριών και όχι μια ενέργεια αφ' εαυτού.

Λοιπόν ο ήλιος σας βρίσκεται εκεί, με τους πλανήτες να τον τραβάνε και να τον απωθούν, καθώς περιστρέφονται γύρω του. Φανταστείτε την ισχύ της ελκτικής δύναμης όλων των πλανητών πάνω στον ήλιο, κατά τις διάφορες ευθυγραμμίσεις τους. Φανταστείτε μια στιγμή, να μπορούσατε να δείτε τη βαρύτητα και τις απίστευτες δυνάμεις της, σαν σκοινιά από το κέντρο του ήλιου να τραβάνε τους πλανήτες. Αυτό θα δημιουργούσε μια συνεχή αλλαγή μοτίβου των σκοινιών, έτσι δεν είναι; Καθώς αλλάζουν συνεχώς καθημερινά, κάθε στιγμή.

Αυτό είναι το υπερδιάστατο μοτίβο του ήλιου. Οπότε θα λέγατε ότι το κβαντικό μοτίβο του ήλιου είναι διαφορετικό κάθε στιγμή, ανάλογα με τη θέση των πλανητών. Και θα είχατε δίκιο. Σκεφτείτε τι κάνουν στον ήλιο τα χαρακτηριστικά της έλξης και της απώθησης, όταν οι πλανήτες ευθυγραμμίζονται! Σκεφτείτε τι συμβαίνει κατά την αποκαλούμενη αναδρομή [η φαινομενικά αντίστροφη πορεία σε τροχιές, όπως παρατηρείται από μιαν άλλη θέση εν τροχιά]. Έχουμε λοιπόν ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο μοτίβο στον ήλιο, το οποίο είναι υπερδιάστατο, είναι μαγνητικό κι επηρεάζει ακόμα και τον χρόνο.

Τι γνωρίζετε για τον ήλιο, πέρα από ότι στέλνει φως και ζέστη; Ο ήλιος εκσφενδονίζει συνεχώς στη Γη κάτι που λέγεται ηλιακός άνεμος. Είναι μια συνεχής ροή φορτισμένων μικρο-σωματιδίων [μαγνητικών!] Είναι οι πληροφορίες του μοτίβου του ήλιου, που παραδίδονται στο μαγνητικό πεδίο της Γης. Αν το αμφισβητείτε, πηγαίνετε να δείτε το βόρειο σέλας. Είναι το σόου φωτός του ηλιακού ανέμου, καθώς προσκρούει στο μαγνητικό πλέγμα του πλανήτη, δημιουργώντας τη δική του επαγωγή και μεταφέροντας τις πληροφορίες από τον ήλιο σ’ εσάς.

Όταν φτάνει στο πλέγμα του πλανήτη, αυτό το μοτίβο μεταδίδεται δια μέσου μιας επιπρόσθετης επαγωγής, στο DNA σας κατά τη γέννηση. Το λαβαίνεις όταν γεννιέσαι, καθώς τότε παίρνεις την πρώτη ανάσα αέρα, την πρώτη σου αλληλεπίδραση με το περιβάλλον, σαν μια ανεξάρτητη ζωή. Υδροχόος, Ιχθείς, Καρκίνος – παίρνεις το μοτίβο του ήλιου. Και το μοτίβο είναι μια αντανάκλαση της ευθυγράμμισης των πλανητών, κατά τη στιγμή της γέννησής σου. Αυτό παραμένει στο DNA σου σαν μια ζωτική δύναμη, όπως είπαμε χθες, μιλώντας για το φαινομενικό χάος της ενέργειας σε μια υπερδιάστατη αρένα. Σ’ επηρεάζει κι από τότε είσαι ευάλωτος στην ενέργεια αυτών των μοτίβων, καθώς ευθυγραμμίζονται στο ηλιακό σύστημα. Αυτό λέγεται αστρολογία. Είναι από τις αρχαιότερες επιστήμες στον πλανήτη και είναι διαισθητική [μέρος της συνείδησής σου που ‘γνωρίζει’].

Ορισμένοι λένε: «Δεν το πιστεύω».Σας δώσαμε την πληροφορία ότι είστε ευάλωτοι σε υπερδιάστατους τροχιακούς μηχανισμούς και κάποιοι λένε: «Ακόμα δεν το πιστεύω». Θα ρωτήσω λοιπόν το εξής: Πώς δικαιολογείτε το σύνδρομο της πανσελήνου; Η σελήνη είναι το μεγαλύτερο σώμα σε τροχιά, που έχει μεγάλη επιρροή στο πλέγμα σας, με τη βαρυτική δύναμη της έλξης. [Η βαρύτητα σχετίζεται με τα μαγνητικά.] Γιατί όλες οι αστυνομικές δυνάμεις ανά την υφήλιο, έχουν ενισχύσεις κατά την πανσέληνο; Ορισμένοι θα έλεγαν: «Εύκολη απάντηση. Είναι πιο φωτεινά, γι αυτό συμβαίνουν πιο πολλά εγκλήματα». Όχι. Τότε θα είχε σχέση με το φως κι όχι με την περιστροφή της σελήνης, καθώς το ίδιο συμβαίνει και σε συννεφιασμένη νύχτα πανσελήνου.

Ρωτήστε στα νοσοκομεία, για τα πολλά ατυχήματα και τις προκλήσεις ανάμεσα στους Ανθρώπους τις ημέρες εκείνες. Γνωρίζουν ότι η πανσέληνος είναι δύσκολη περίοδος. Τώρα, άντε να το εξηγήσετε… κι ο μόνος τρόπος είναι μέσω της αστρολογίας. Η αστρολογία επηρεάζει την ανθρώπινη συμπεριφορά, είναι επιστήμη και περικλείει το DNA και την ανθρώπινη σκέψη. Μπορείτε να φανταστείτε πόσο θα βοηθήσει την ανθρωπότητα, όταν τελικά αυτό αναγνωριστεί; Είστε ευάλωτοι στην κίνηση των πλανητών. Είστε ζωντανοί με τη Γαία. Είστε μέρος του συστήματος. Πώς μπορείτε ν’ αρνιέστε κάτι τέτοιο; Αυτή είναι επιστήμη.

Τώρα θα κατανοήσετε αστρολόγοι, γιατί σας λέγαμε πριν 18 χρόνια ότι θα υπάρξουν διαφορές στους χάρτες, που θα πρέπει να εφαρμόσετε, για να βρείτε τι συνέβη με την αλλαγή της ενέργειας και του μαγνητικού πεδίου, τότε και τώρα. Μιλήσαμε για τρεις μοίρες διαφορά στους χάρτες σας, από τότε ως το έτος 2012. Αυτές οι τρεις μοίρες δεν βρίσκονται όλες σ’ έναν οίκο. Οι τρεις μοίρες είναι το αποκορύφωμα των σχημάτων των οίκων, που ανοίγουν και κλείνουν σε νέα διευθέτηση μεγεθών. Κάντε τις διορθώσεις για να δείτε τι εννοούμε. Κάντε τις επικαλύψεις, πριν και μετά και από τους χάρτες των πελατών σας, τότε και τώρα, θ’ ανακαλύψετε πως γίνονται αυτές οι αλλαγές. Οι παγκοσμίου εμβέλειας αστρολόγοι, γνωρίζουν ότι αλλάζει. Ακόμα και η αστρολογία είναι δυναμική, καθώς σχετίζεται όντως με τα μαγνητικά!

«ΦΥΣΙΚΗ & ΕΠΙΣΤΗΜΗ»

Έχουμε μιλήσει για την επιστήμη πολλές φορές. Έχουμε συζητήσει για τη φυσική, τη χημεία και το DNA. Αυτά αντιπροσωπεύουν περισσότερα από τα "κουτιά" σκέψης που θα αρχίσουν να καταρρίπτονται [οι περιορισμοί απομα­κρύνονται από την παλαιά σκέψη].

Περιμένετε και θα δείτε τι πρόκειται να κάνουν τα παιδιά! Aς μιλήσουμε για την παλαιότερη επιστήμη στον πλανήτη: τη μελέτη των μαγνητικών πεδίων του ηλιακού σας συστήματος και την αντίδραση σε αυτά που δημιουργείται μέσα στην κυτταρική σας χημεία κατά τη γέννηση - το σκηνικό μεταξύ του μαγνητικού δικτυώματος και του κρυσταλ­λικού δικτυώματος, όπως καθορίζεται από το ηλιακό σύστημα κατά τη γέννηση σας. Αυτές οι ομάδες μαγνητικών οδηγιών καταλήγουν να περιβάλουν το κρυσταλλικό περίβλημα του DNA. Τις έχετε τώρα. Είναι η αρχαιότερη επιστήμη στον πλανήτη, και λέγεται αστρολογία.

Τα μαγνητικά, η κυτταρική χημεία, τα εντυπώματα και τα καρμικά χαρα­κτηριστικά αποτελούν όλα τη μελέτη των μαγνητικών και βαρυτικών ιδιοτήτων του ηλιακού σας συστήματος. Οι τύποι ανθρώπινης προσωπικότητας εξελίσσονται και περιστρέφονται γύρω από ένα σύστημα που δημιουργήθηκε ώστε εσείς, ένα είδος Ανθρώπου, να έχετε να αντιμετωπίσετε μεγάλες διαφορές μεταξύ σας! Κι όμως, αυτή η επιστήμη, η αρχαιότατη στον πλανήτη, αντιμετωπίζεται ως ένα είδος δεισιδαιμονίας από τους επιστήμονες αυτής της ηπείρου [τη Βόρεια Αμερική]. Θα έρθει ο καιρός, αγαπητοί, που η αστρολογία θα αρχίσει να θεωρείται αξιόπιστη από τους επιστήμονες σας. Γιατί θα συμβεί κάτι τέτοιο; Θα οφείλεται στην πλήρη κατανόηση του Ανθρώπινου γονιδιώματος, και των προτύπων καθώς και των ανωμαλιών που κρύβονται σε αυτό. Και πάλι, όταν οι επιστήμονες δουν το γρίφο, θα μελετήσουν την αιτία.

Δείτε τους επιστήμονες σας σήμερα σε σύγκριση με την ενέργεια που είχαν πριν από την Αρμονική Σύγκλιση, το 1987. Κοιτάξτε τους αστρονόμους! Ποιος ήταν ο κύριος σκοπός της έρευνάς τους πριν δέκα χρόνια και ποιος είναι τώρα; Ποιο είναι το αντικείμενο πολλών αστρονομικών πειραμάτων αυτή τη στιγμή, το 1999; Είναι η ανακάλυψη ζωής στο Σύμπαν! Γίνεται ένας αγώνας για την ανακάλυψη πλανητών [κάτι τέτοιο δεν ήταν ζητούμενο πριν δέκα χρόνια - 22 πλανήτες είχαν ανακαλυφθεί μέχρι την ώρα που γραφόταν το βιβλίο]. Γιατί; Για να διαπιστωθεί εάν κάποιοι από αυτούς παρέχουν συνθήκες ανάλογες με αυτές που υπάρχουν στη Γη, και να τους μελετήσουν για ύπαρξη ζωής! Αυτή η αναζήτηση έχει γίνει μέρος της ορθόδοξης επιστήμης!

Οι αποστολές προς τον κόκκινο πλανήτη έχουν συσκευές ανίχνευσης ζωής! Ακόμη και για έναν δορυφόρο του Δία σκέπτονται ότι μπορεί να φιλοξενεί ζωή στον ωκεανό του, και οι αστρονόμοι ανυπομονούν να φτάσουν εκεί.

Εάν είχατε υπονοήσει κάτι τέτοιο πριν από δέκα χρόνια, θα γελούσαν μαζί σας. Εάν συζητούσατε την ύπαρξη άλλης ζωής στο δικό σας ηλιακό σύστημα εκείνον τον καιρό, θα σας ζητούσαν να αποχωρήσετε από την επιστημονική συζήτηση! Αυτό δείχνει πόσο μακριά έχετε φτάσει. Ποιος είναι ο λόγος αυτής της αλλαγής στάσης; Επιταχυνόμενη ανακάλυψη και αλλαγές συνειδητότητας στον πυρήνα της Ανθρώπινης σκέψης. Θυμάστε τι είπαμε το 1993; Είπαμε: «Η μεταφυσική του σήμερα έχει το δυναμικό να γίνει η επιστήμη του αύριο». Ε, λοιπόν... καλώς ήλθατε στο αύριο!

Σκεφτείτε τι μπορούν να φέρουν τα επόμενα 12 χρόνια. Η επιστήμη θα ανακαλύψει τη θεϊκότητα του δημιουργού και θα έχει την ευκαιρία να την αποκαλέσει αυτό που είναι. Κάποιοι θα την αναγνωρίσουν, και κάποιοι όχι. Επιπλέον, θα ανακαλύψουν κάτι άλλο που δεν περίμεναν, όταν τελικά αποκαλύψουν ότι υπάρχει ενέργεια στην Ανθρώπινη πρόθεση και συνειδητότητα. Όταν ανακαλύψουν την επιστήμη πίσω από την ενέργεια της συνειδητότητας, μπορεί να εκπλαγούν, αλλά αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα πολλά πράγματα να εξηγηθούν λογικά όσον αφορά τον τρόπο λειτουργίας του σώματος - τον τρόπο λειτουργίας της ύλης - τον τρόπο που λειτουργεί ο Θεός. Κάποτε πιστεύατε ότι ο Θεός και η επιστήμη απέχουν πάρα πολύ. Θα έρθει ο καιρός, αγαπητοί, που αυτή η ιδέα θα είναι αληθινά καταγέλαστη.

Ακούστε με, υπάρχει τόσος πολύς εορτασμός εδώ! Θέλω τώρα να σταματήσω για μια στιγμή. Γιατί ήρθατε εδώ σήμερα; Γιατί διαβάζετε αυτές τι λέξεις; Είχατε κάποιο σκοπό ή ελπίδα για τη ζωή σας όταν ήρθατε εδώ ή πήρατε στα χέρια σας αυτό το βιβλίο; Γιατί δεν εκδηλώνετε την πρόθεση γι αυτό τούτη τη στιγμή; Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτά που έχετε ζητήσει όσον αφορά υψηλότερη δόνηση, θεραπεία, γαλήνη και καλύτερη γνώση του Ανώτερου Εαυτού σας μπορούν να σας δοθούν τώρα αμέσως. Και στο μονοπάτι που οδηγεί σε αυτά, αγαπητοί, θα ακολουθήσει η συγχρονικότητα που επιθυμείτε στη ζωή σας. Βέβαια, τα πράγματα μπορεί να μην γίνουν ακριβώς όπως τα έχετε φανταστεί, αλλά σας λέμε και πάλι, μην κάθεστε μπροστά στο Πνεύμα και ζητάτε ένα δέντρο όταν έχουμε ένα ολόκληρο δάσος να σας δώσουμε! Μην καθορίζετε εσείς πώς θα σας βοηθήσει ο Θεός, γιατί έτσι περιορίζετε το αποτέλεσμα!

Αντί γι' αυτό, αφήστε το. Καθίστε μπροστά στο Πνεύμα και αναγνωρίστε την οικογένεια, και πείτε, «Αγαπητό Πνεύμα, τι είναι αυτό που θέλεις να ξέρω;» Πείτε αυτά τα λόγια ώστε να μπορούμε να σας μεταδώσουμε πληροφορίες που είναι Θεϊκές για τη ζωή σας!

Αγαπητοί, μήπως βρίσκεστε εν μέσω τραυματικών καταστάσεων, δοκιμασιών και δυσκολιών; Τότε γιορτάστε το! Μπορείτε να το κάνετε; Ο συνεργάτης μου έχει δίκιο που λέει ότι όταν γιορτάζετε τις δυσκολίες με αγνή πρόθεση, μια εσωτερική ακτίνα ανάβει, και γίνεστε ο καταλύτης για τη λύση στη ζωή σας.

Περιλαμβάνει συγχρονικότητα, απαντήσεις και λύσεις - και ένα νέο Ανθρώπινο Πλάσμα εξελίσσεται μέσα από αυτό. Αφήστε με να σας πω για τα πάθη που αλλάζουν στον πλανήτη αυτό. Άνθρωποι, υπάρχουν κάποιοι ανάμεσα σας που ήρθαν εδώ με ένα σχέδιο το οποίο έχει αλλάξει τελείως μέσα από την πρόθεση που έχετε εκδηλώσει. Πολλά από αυτά που προηγουμέ­νως επιθυμούσατε, αγαπούσατε, εκτιμούσατε και θεωρούσατε σημαντικά έχουν φύγει. Αρχίζετε να ενδιαφέρεστε για την οικογένεια... δημιουργώντας διασυνδέσεις και ομίλους - ένα δίκτυο οικογένειας. Όταν δείτε το πάθος σας να αλλάζει, αυτό είναι βέβαιο σημάδι ενός Ανθρώπου που δονείται υψηλότερα.

Και έτσι είναι

Κρύων

ΜΕΣΩ ΤΟΥ LEECARROLL

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1