urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Οι Σύμμαχοι

Δωρεάν Βιβλία

Οι Σύμμαχοι της Ανθρωπότητας Μάρσαλ Βίαν Σάμερς

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Ο Κρύων μέσω του Lee Carroll

MILONTAS ME NEKROYS

Μετάφραση: Γιώργος Κυρίτσης

Αγαπητοί,

Είμαι ο Κρύων της Μαγνητικής υπηρεσίας.

Βαθιά μέσα στη Γη υπάρχει ένα υπερδιάστατο σπήλαιο που δεν πρόκειται ποτέ να βρεθεί. Έχει τρισδιάστατες ιδιότητες που συνδέονται με την πραγματικότητα της Γης, αλλά είναι επίσης πολυδιάστατο.

Είναι δύσκολο να σας το εξηγήσουμε, καθότι αντιλαμβάνεστε την πραγματικότητα μονοδιάστατα. Μπορεί λοιπόν να εξηγώ όσο θέλω, αλλά οι εξηγήσεις μου υπολείπονται της κατανόησής σας. Θα ήταν σαν να μιλώ στη γλώσσα σας και ξαφνικά αλλάζω σε μια γλώσσα που δεν έχετε ακούσει ποτέ, όπου οι λέξεις μπερδεύονται, προς τα πίσω, διασκευασμένες κατά μη γραμμικό τρόπο.

Όχι μόνο δεν θα καταλαβαίνατε το μήνυμα, αλλά και το άκουσμα της περίεργης γλώσσας θα ήταν ενοχλητικό. Έτσι σας φαίνονται τα πολυδιάστατα πράγματα – χαοτικά. Τουλάχιστον όμως θα σας δώσω τις πληροφορίες όσο καλύτερα μπορώ, ώστε να γνωρίσετε το «τι», εάν όχι το «πώς».

Το Σπήλαιο της Δημιουργίας που έχει φυσική υπόσταση στον πλανήτη, είναι διαστατικό υβρίδιο. Δηλαδή, έχει τρισδιάστατες ιδιότητες και θα μπορούσατε να το δείτε και να το κατανοήσετε εάν ήταν ορατό, που όμως δεν είναι – καθώς ποτέ δεν θα βρεθεί ή θα ανιχνευθεί. Εντός του πολυδιάστατου μέρους του βρίσκεται το αρχείο τού ποιοι είστε. Επαναλαμβάνω, ονομάζεται Σπήλαιο της Δημιουργίας.

Όταν έρχεστε στον πλανήτη, είναι το πρώτο μέρος που επισκέπτεστε, πριν ακόμα από το κανάλι της γέννησης. Όταν φεύγετε από τον πλανήτη, το επισκέπτεστε προτού γυρίσετε σπίτι. Συνεπώς είναι το θεματοφυλάκιο του αρχείου της ανθρωπότητας – όλες οι ζωές που έχει ζήσει η ανθρωπότητα και η ίδια η ουσία της ψυχής του καθενός σας.

Ας δούμε περισσότερες πληροφορίες για το πώς δουλεύει. Είναι το Ακασικό Αρχείο.

Κάθε ψυχή στο Σπήλαιο της Δημιουργίας είναι μοναδική. Ας πάρουμε τη δική σου για παράδειγμα. Ποιο είναι το πνευματικό σου όνομα; Δεν είναι ένα όνομα που προφέρεται αγαπητέ μου, αλλά μάλλον μια ενέργεια.

Εκείνο το ενεργειακό όνομα είναι μερικώς το όνομα του Θεού κι έχει εγγραφεί μεταφορικά στο Σπήλαιο της Δημιουργίας, σαν λωρίδα σε μια κρυστάλλινη δομή.

Η κρυστάλλινη δομή, θα μπορούσες να πεις, θυμάται τη δόνηση του ποιος ήσουν. Όταν λοιπόν έρχεσαι στον πλανήτη για πρώτη φορά, μια κρυστάλλινη δομή [κρύσταλλος] σε περιμένει (καθώς είναι γνωστό το δυναμικό της άφιξής σου).

Όσο ζεις στον πλανήτη, η Γαία και το όλο σύστημα «γνωρίζει» ότι είσαι εδώ. Μετά περνάς στην άλλη πλευρά του πέπλου. Όταν φεύγεις, επισκέπτεσαι πάλι το σπήλαιο κι εμπλουτίζεις την κρυστάλλινη δομή με την ενέργεια όλων όσων έχεις κάνει. Τότε αφήνεις τη Γη, αλλά η κρυστάλλινη δομή με τις πληροφορίες σου παραμένει εδώ.

Τώρα, ας πούμε επιστρέφεις στη Γη και θα έχεις άλλη ζωή και άλλο γήινο όνομα. Προτού αφιχθείς μέσω του καναλιού γέννησης, άλλη μια λωρίδα προστίθεται στην κρυστάλλινη δομή.

Πρόσεξε: Είναι η ίδια ψυχή, αλλά τώρα έχει λωρίδα νούμερο δύο. Καθώς η ψυχή εκδηλώνεται στον πλανήτη, το σπήλαιο γνωρίζει ότι θα επιστρέψεις και θα ενεργοποιήσεις ή αφυπνίσεις τη λωρίδα κάθε φορά που επιστρέφεις.

Έτσι λοιπόν υπάρχει μια κρυστάλλινη δομή για κάθε ψυχή, όχι για κάθε ζωή. Ορισμένες ψυχές έχουν χίλιες λωρίδες! Ίσως καταλαβαίνεις λοιπόν ότι υπάρχουν πολύ λιγότερα κρυστάλλινα αρχεία ψυχών απ’ ότι νόμιζες. Ένα για κάθε ψυχή, όχι για κάθε ζωή.

Τώρα θέλω να σας πω κάτι. Υπάρχουν γηραιές ψυχές εδώ στην αίθουσα, όπως και αναγνώστες του κειμένου. Είστε γηραιές ψυχές. Ακόμα κι ένας ή δύο που έχουν έρθει εδώ, όχι τόσο για την εκδήλωση, αλλά για να συνοδεύσουν κάποιον, είναι επίσης γηραιές ψυχές.

Δεν χρειάζεται να γνωρίζετε τα πνευματικά θέματα για να είστε γηραιά ψυχή. Πολλοί βαδίζουν στη Γη, χωρίς ποτέ να αφυπνιστούν στο ποιοι είναι, καθώς αυτή είναι η ελεύθερη βούλησή τους. Είναι όμως γεγονός ότι όσοι έρχονται συχνά σε συναντήσεις τέτοιου είδους, είναι εκείνοι που νιώθουν το κάλεσμα να είναι μέρος της αλλαγής στον πλανήτη, στο τέλος μιας εποχής και στην αρχή μιας άλλης. Αυτών τα μάτια είναι πάνω στη σελίδα τώρα.

akasika arxeia

Οι Μυστηριώδεις Λειτουργίες του Σπηλαίου

Το Σπήλαιο της Δημιουργίας λοιπόν γίνεται το αρχείο της Γαίας, του ποιοι είναι εδώ και ποιοι ήσαν εδώ. Αυτό είναι το φυσικό, εξωτερικό κομμάτι. Στη συνέχεια θα αναφέρω το υπερδιάστατο κομμάτι που μπερδεύει τους Ανθρώπους.

Ακούστε... το σπήλαιο είναι στατικό στο 3D πεδίο κι όμως δυναμικό σε πολυδιάστατο πεδίο. Εννοώ ότι ποτέ δεν προστίθενται ή αφαιρούνται κρύσταλλοι στο 3D πεδίο. Υπάρχει μια κρυστάλλινη δομή για κάθε ενδεχόμενο Ανθρώπινο Ον που μπορεί να ζήσει ποτέ στον πλανήτη Γη.

Εδώ θα μπορούσατε να πείτε: «Ω, όχι, δεν έχει νόημα. Ακούγεται σαν κάτι προκαθορισμένο. Το Πνεύμα γνωρίζει όλους όσους έρχονται;» Όχι, δεν γνωρίζουμε, όμως δεν είναι προκαθορισμός. Αντιθέτως, το σπήλαιο είναι προδιατεθειμένο κατά κβαντικό τρόπο να είναι πλήρες κάθε στιγμή.

Μια κβαντική ενέργεια διαχειρίζεται τα δυναμικά και όχι κάποια πρακτικά [απόλυτα] χαρακτηριστικά. Επομένως, καθώς τα πράγματα αλλάζουν στον πλανήτη, το σπήλαιο αλλάζει κβαντικά, αλλά όχι στο φυσικό πεδίο. Το σύνολο των κρυστάλλινων δομών δεν αλλάζει. Δεν μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα, από το να πω ότι πρόκειται για κβαντικό γεγονός. Το σπήλαιο είναι πάντα πλήρες. Εμπεριέχει πάντοτε όλη την ανθρωπότητα. Είναι συνδεδεμένο με το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον.

Είναι κάτι που σας μπερδεύει, επειδή αυτό σημαίνει ότι στην πραγματικότητα αλληλεπιδράτε με εκείνους που δεν είναι εδώ ακόμα. Πάλι δεν μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα και ο τρισδιάστατος νους σας δεν είναι έτοιμος για το ταξίδι αυτό. Όμως ας το γνωρίζετε.

Το σπήλαιο είναι πλήρες. Είναι ιερό. Είναι σφραγισμένο για πάντα.

Οι κρύσταλλοι των ψυχών θυμούνται τις ζωές σας και την ενέργεια αυτών.

Οι ψυχικές ενέργειες μέσα στους κρυστάλλους αλληλεπιδρούν μεταξύ τους.

Οι ζωές που ζείτε διαφοροποιούν την ενέργεια του σπηλαίου, επομένως και τη Γαία.

Η Γαία βρίσκεται εκεί, καθότι το σπήλαιο εδρεύει υπερδιάστατα μέσα στη Γαία.

Συνοψίζοντας λοιπόν, το σπήλαιο αυτό γίνεται το αρχείο των ψυχών, για τις πολλές ζωές τους και την ενέργεια που δημιουργούν. Τώρα προσέξτε την εστίαση του σημερινού μηνύματος. Οτιδήποτε κάνετε στον πλανήτη, οποιαδήποτε δονητική ενέργεια δημιουργείτε εδώ, εμποτίζεται σ’ αυτές τις κρυστάλλινες ουσίες. Το αρχείο της ενέργειας της κάθε ζωής παραμένει στον πλανήτη, με τη συνοδεύουσα δόνηση, μέσα στον κρύσταλλο – για πάντα.

------------------------------------------

Το σπήλαιο είναι στην Γαία. Βρίσκεται βαθιά στη γη και αντιπροσωπεύει πολλές κρυστάλλινες δομές. Είσαι «γνωστός της Γης». Η Γη σε αγαπάει. Όσοι καταγίνεστε με γήινα πράγματα – τη φύση, τα ζώα, ή ακόμα μελετάτε τα βράχια και τη γη – μπορείτε να το νιώσετε! Η ευφυία η οποία είναι η Γαία, σας μιλάει. Υπάρχει μια σύγκληση ενέργειας που σε τυλίγει, λέγοντας: «Σε γνωρίζω. Ανήκεις εδώ. Είναι κατάλληλο που βαδίζεις στον πλανήτη». Ω Άνθρωπε, επειδή ότι κάνεις εδώ, θα αλλάξει τελικά το Σύμπαν. Δεν το νιώθεις; Πόσοι έχετε περπατήσει μόνοι στο δάσος και νιώσατε την παρέα των δέντρων; Είναι πραγματικό!

--------------------------------------------

Το Σπήλαιο της Δημιουργίας – κρατά αρχείο του ποιοι είστε όταν έρχεστε και φεύγετε κι εμποτίζει την εμπειρία της ζωής σας στη δόνηση του πλανήτη, ακόμα και αφού έχετε παρέλθει. Είναι πολυδιάστατο σύστημα που συλλαμβάνει την Ανθρώπινη εμπειρία και την κρατάει στη Γαία.

«Το Ακασικό Σύστημα»

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/kryon-2010/2010-09-11

Μιλώντας με τους Νεκρούς: Διαφορετικό απ’ ό,τι Νομίζετε

«Τι λες για την επικοινωνία με τους νεκρούς; Πώς μπορεί να γίνεται αυτό Κρύων; Πώς γίνεται να μιλάς με διάσημα άτομα όταν, σύμφωνα με την ενσάρκωση των ψυχών, έχουν ήδη επιστρέψει σαν άλλοι Άνθρωποι; Εάν έχουν ήδη φύγει και η ψυχή τους έχει έρθει σαν άλλο άτομο, πώς μπορείς να μιλάς σ’ αυτούς»;

Η απάντηση είναι η εξής: Δεν έχουν φύγει! Το κομμάτι που θεωρείτε ότι είναι η Ανθρώπινη ψυχή έχει φύγει, αλλά το εντύπωμα των πληροφοριών της ζωής τους και όλα όσα γνώριζαν – η συνείδησή τους, η σοφία τους, οι γνώσεις τους – πάει κατ’ ευθείαν στο Κρυστάλλινο πλέγμα και παραμένουν εκεί. Έχουμε μιλήσει γι αυτό στο παρελθόν. Μπορείτε να έρθετε σ’ επαφή με διάσημα άτομα και να πάρετε πληροφορίες; Βεβαίως. Θα είναι ακριβείς; Φυσικά. Καθότι μιλάτε με την πηγή πληροφοριών, η οποία είναι ακριβής και αντιπροσωπεύει τη ζωή τους. Το εντύπωμα παραμένει. «Εννοείς ότι στην πραγματικότητα δεν μιλάς με αυτούς, αλλά μιλάς με το εντύπωμα»;

Να σας δώσω κάτι να σκεφτείτε. Θα κάνω μια ρητορική ερώτηση; Ποιοι είστε; Γηραιές ψυχές είναι μπροστά μου ή διαβάζουν το κείμενο αυτό. Είναι εδώ μια γυναίκα που ποτέ δεν θα φορέσει κόκκινα και γνωρίζεις ποια είσαι. Θα σου πω γιατί. Επειδή αυτό σε σκότωσε! Ήταν το χρώμα του λοφίου στην περικεφαλαία σου στρατιώτη. Επειδή ήσουν επικεφαλής και οι εχθροί μπροστά σου στη μάχη ήξεραν ότι εάν σε βγάλουν από τη μέση, όλο το σύνταγμα θα έπεφτε σε αταξία, όπως και συνέβη. Φορώντας κόκκινο, σκότωσε όχι μόνο εσένα, αλλά και όλους γύρω σου! Ποτέ δεν θα φορέσεις κόκκινο. Απλώς δεν σου αρέσει το χρώμα. Δεν είναι για εσένα. Το αποφεύγεις ηθελημένα, έτσι δεν είναι γηραιά ψυχή; Οπότε, τώρα που κάθεσαι εδώ, ποιος είσαι; Είσαι ο σκοτωμένος πολεμιστής, ή η γυναίκα στο 2010 που δεν θα φορέσει τίποτα κόκκινο;

Είναι όντως μια ρητορική ερώτηση, καθότι στη δική μου πραγματικότητα, είστε ένα κομμάτι του Θεού. Σας βλέπω σε όλες σας τις ενσαρκώσεις. Βλέπετε; Δεν μπορείτε να παραμένετε στη μοναδικότητα της Ανθρώπινης προκατάληψης, όταν συζητάτε τέτοια πράγματα. Είστε περισσότερο απ’ ότι νομίζετε και, μεταφυσικά, αυτός είναι ο τρόπος που σας βλέπει ο Θεός, όπως και ο τρόπος που μόλις αρχίζετε να βλέπετε κάποιους στον περίγυρό σας.

Για να επιστρέψουμε στην ερώτηση, εάν θέλετε να έρθετε σε επαφή με κάποιον που είχε ζήσει στο παρελθόν και να του θέσετε ερωτήσεις, σε ποιόν απευθύνεστε; Απευθύνεστε στο Ακάς μιας ψυχής; Μιλάτε σ’ εκείνο που είναι ζωντανό ή νεκρό; Θα σας πω. Κανένα από τα παραπάνω δεν είναι ακριβές, καθότι είναι πολύ πιο μεγαλειώδες από αυτά! Το έχουμε ξαναπεί. Μπορείτε να ρωτήσετε τη θεία Μάρθα πού είναι θαμμένος ο θησαυρός; Ναι. Και θα το γνωρίζει! Γιατί; Επειδή μιλάτε στης θείας Μάρθας το πληροφοριακό εντύπωμα και η πληροφορία είναι πληροφορία, διατηρημένη σε μορφή που νιώθετε απόλυτα ότι είναι η θεία Μάρθα!

Όμως μπορείτε να ρωτήσετε τη θεία Μάρθα: «Πώς είναι τα πράγματα στην άλλη πλευρά»; Ρωτήστε, αλλά το εντύπωμα δεν έχει ιδέα! Θα σας δώσει μόνο κοινότοπα πράγματα που της είχαν ειπωθεί, κατά τη διάρκεια της ζωής του Ανθρώπου που αντιπροσωπεύει.

Θα απαντήσει: «Υπέροχα».

Πώς είναι εκεί πέρα;

«Θαυμάσια».

Όχι, πες μου κάτι πιο συγκεκριμένο.

«Σ’ αγαπώ».

Δεν γνωρίζει! Το εντύπωμα της θείας Μάρθας γνωρίζει όσα γνώριζε η θεία Μάρθα, καθώς στην πραγματικότητα δεν μιλάς με κάτι στην άλλη πλευρά του πέπλου. Το βλέπεις μονοδιάστατα, αλλά δεν είναι. Είναι ισχυρό, είναι αληθινό και μπορεί κάποιος να έχει πρόσβαση σ’ αυτό και να κάνει ακόμα και διάλογο. Είναι πολυδιάστατο και όσοι έχουν χάρισμα, μπορούν να προσεγγίσουν τη σοφία των αρχαίων. Πηγαίνετε πίσω και ρωτήστε τους όσα γνώριζαν. Πηγαίνετε και ρωτήστε τους ποια ήταν η αίσθηση. Ρωτήστε τους που είναι θαμμένος ο θησαυρός.

Έχει όλες τις γήινες πληροφορίες που θα έπρεπε, αλλά αν θέλετε να μάθετε πώς είναι, μπορεί να πει «Σ’ αγαπώ», διότι αυτό είναι ακόμα στο νου της στην μεταβατική της κατάσταση… κάτι αποτυπωμένο σ’ αυτόν τον πλανήτη που είναι παντοτινό.

Ούτε μπορεί να σας πει πού βρίσκεται, διότι δεν είναι σε κάποια πραγματικότητα που να βγάζει νόημα για σας ή για εκείνη.

Πολλοί που το ακούνε αυτό, του βάζουν αμέσως τρισδιάστατο νόημα, και λένε, «Η Θεία Μάρθα έχει κολλήσει! Ας μαζέψουμε μία ομάδα προσευχής για να την ξεκολλήσουμε!» Και πάλι, αν απλώσετε τη μπογιά του τρισδιάστατου πάνω σ’ αυτό, τότε θα φύγετε με μία περιορισμένη κατανόηση.

Να ξέρετε επίσης ότι όποιο επίπεδο του αποτυπώματος μετάβασης της Θείας Μάρθας προσεγγίσει το μέντιουμ, μπορεί να δημιουργήσει μία διαφορετική απάντηση από την προηγούμενη επικοινωνία.

Δεν είναι μπογιά που απλώνεται και στεγνώνει, και τη βλέπετε. Αντίθετα, είναι μία δυναμική ενέργεια που μοιάζει να είναι σε πραγματικό χρόνο [αλλά δεν είναι] και έχει πολλά επίπεδα πραγματικότητας.

Θα σας πω ότι μόνο το γήινο μέρος της παραμένει. Και με αυτό το μέρος επικοινωνεί το μέντιουμ. Για το μέντιουμ όλη η επικοινωνία φαίνεται σαν να είναι τώρα. Αλλά το αποτύπωμα πάντα θα φαίνεται σ’ εσάς σαν να είναι τώρα. Είναι σε μία άχρονη, υπερδιάστατη κατάσταση.

Θα σας πω κάτι για το αποτύπωμα που θα πρέπει επίσης να ξέρετε. Αν κάποιος στην οικογένεια ήταν πολύ λυπημένος ώστε ν’ αφήσει εκείνη την αποτύπωση να εισχωρήσει στην συνείδηση του και στην καρδιά του, θα κουβαλάει εκείνη την απίστευτη λύπη του θανάτου της για μεγάλο χρονικό διάστημα. Και το αποτύπωμα θα μείνει μαζί του όσο το τρέφει.

Μέρος εκείνου του αποτυπώματος μπορεί να μείνει σαν φόβος, θλίψη, απογοήτευση και θυμός, σε όποιο άτομο θέλει να το αφομοιώσει ως τέτοιο. Ή μπορεί να το εκλάβει σαν αγάπη, απελευθέρωση, γαλήνη και λύση. Το αποτύπωμα της μετάβασης είναι ευέλικτο, διότι είναι σε κβαντική κατάσταση. Ξέρετε τι σας λέω εδώ; Πόσοι κουβαλάτε το κατάλοιπο του αποτυπώματος μετάβασης κάποιου με τη μορφή συνεχούς θλίψης; Φαίνεται να μένει και να μένει, και το άτομο απλώς δεν μπορεί να ξεπεράσει τον θάνατο. Τόσο δυνατή είναι η εμπειρία της μετάβασης, αφού μπορεί να επηρεάσει τη ζωή σας για μεγάλο χρονικό διάστημα, σχεδόν σαν μία ενέργεια που έχει «δική της ζωή».

«Πού είναι η Θεία Μάρθα;»

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/kryon-2007/2006-04-22

Ο Κρύων μέσω του LeeCarroll

Μετάφραση: Γιώργος Κυρίτσης

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1