urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Οι Σύμμαχοι

Δωρεάν Βιβλία

Οι Σύμμαχοι της Ανθρωπότητας Μάρσαλ Βίαν Σάμερς

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Ζωντανή επικοινωνία του Κρύων διαμέσου του Λη Κάρολ
στην πόλη Τουσόν, Αριζόνα - 18 Ιανουαρίου 2014

Gaia22

μετάφραση: Γιώργος Κυρίτσης

Χαίρετε αγαπητοί μου, είμαι ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας. Ακόμη μια φορά ο συνεργάτης μου παραμερίζει κι ενισχύεται η αγνότητα του μηνύματος. Το λέω επειδή και ο ίδιος βιώνει διαφορές στην πνευματική ενέργεια όσων έχει κάνει επί 23 χρόνια. Η ίδια η διαδικασία του επίσης αλλάζει. Εάν όντως το channeling είναι ένα ανοιχτό μήνυμα προερχόμενο από την πύλη της επίφυσης κι εάν όντως η ενέργεια του πλανήτη αρχίζει να την υποστηρίζει, σημαίνει ότι αυτή η πύλη επικοινωνίας έχει μεγαλώσει.

Μεταδίδονται περισσότερα στην τρίτη γλώσσα απ’ ότι στο παρελθόν, ακόμη και στον ακροατή [από ηχογράφηση], ακόμη και στον αναγνώστη της σελίδας αυτής. Υπάρχει μια πολυδιάστατη ενέργεια, η οποία μεταφέρει μηνύματα από πέρα, προφορικά ή γραπτά και αυτά συμπορεύονται με το συγκεκριμένο μήνυμα καθώς το ακούτε τώρα στην αίθουσα. Υπάρχουν τόσο περισσότερα καθώς ανοίγουμε και αρχίζουμε να μιλάμε.

Όλοι στην αίθουσα και όσοι ακούν ή διαβάζουν το μήνυμα αυτό, έχουν μια ατραπό ζωής εντελώς μοναδική. Κανένας σας δεν είναι ίδιος. Μπορεί να νομίζετε ότι αυτό είναι πολύπλοκο παζλ, όμως για το Πνεύμα δεν είναι, καθώς η ολότητα όλων μαζί συνδυάζεται σε μία μοναδικότητα. Είναι ένα παζλ όπου τα χαρακτηριστικά ενός βοηθούν τον άλλον, με τρόπους που δεν είστε καν εξοικειωμένοι. Έτσι γίνεται πολύπλοκο για εσάς να το σκέφτεστε, αλλά όχι για εμάς. Είναι μια γλυκιά αγαθοεργή ενέργεια που είναι σκόπιμη.

Λοιπόν αγαπητέ θεραπευτή, γνωρίζω ποιος είναι εδώ και ποιος ακούει ή διαβάζει. Ακόμη κι αν αντιμετωπίζεις προβλήματα ή διαφορές στην επικοινωνία με το Πνεύμα, τώρα γνωρίζεις γιατί. Εάν ο σωλήνας γίνει μεγαλύτερος, η πίεση του νερού μπορεί να πέσει αλλά η ποσότητα παραμένει η ίδια. Τα δυναμικά όσων λαμβάνεις σαν πληροφορίες και θεραπευτική ενέργεια, μπορεί να χρειαστεί να προσαρμοστούν με τρόπους μη αναμενόμενους. Αυτό συμβαίνει για να έχεις τα ίδια ή και καλύτερα αποτελέσματα. Να ξέρεις το εξής: Το σχέδιο είναι τίποτα να μη γίνει χειρότερο. Καταλαβαίνεις; Αυτό είναι το σχέδιο. Εάν λαμβάνεις τις ίδιες πληροφορίες από μια μεγαλύτερη πύλη, αυτό επιτρέπει μια αγνότητα που δεν υπήρχε πριν. Αντί να «ψεκάζονται» με γρήγορες διαισθητικές σκέψεις, τώρα μειώνουν ταχύτητα ώστε να μπορείς να τις βλέπεις και να τις χρησιμοποιείς καλύτερα.

2014 – Μια Νέα Αρχή

Το 2014 είναι νέα ενέργεια και η αρχή ενίσχυσης της ικανότητας της παλιάς ψυχής να εργάζεται στον πλανήτη πολύ καλύτερα από ό, τι πριν. Είναι η ενέργεια που πάντα ανέμενες γηραιά ψυχή. Είναι η αρχή της δικής σου εποχής, αλλά θα πάρει λίγο χρόνο και μερικοί δε θα τη νιώσετε ακόμα, επειδή ευθυγραμμίζονται οι αισθήσεις σας εκ νέου. Γενικά όμως θα πρέπει όλοι να έχετε την αίσθηση ότι αυτό είναι ένα έτος πολύ διαφορετικό από το προηγούμενο. Θα πρέπει να μπορείτε να πάρετε μια βαθιά ανάσα και να πείτε: «Είμαι τόσο ευγνώμων που ήρθε το 2014 και μπορώ να νιώσω τη διαφορά». Μη λέτε απλώς σαν ηχώ ό,τι σας έχει πει κάποιος επ’ αυτού, αλλά χρησιμοποιήστε το έμφυτό σας, τη διαίσθηση που έχετε, για να επαληθεύσει αυτή την αίσθηση.

Αρχίζουμε λοιπόν μια σειρά επικοινωνιών, χωρίς να λέμε στο συνεργάτη μου πότε θα προκύψουν, που αφορούν στην απομυθοποίηση της νέας εποχής. Στη διαδικασία της συζήτησης, έχουμε πει ότι μέρος αυτής μπορεί κάλλιστα να είναι προσβλητική. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους διδάσκοντες που έχουν μια νοοτροπία δύσκολη να αλλάξει. Δίδασκαν πάντα θέματα με ορισμένο τρόπο και ήταν μια χαρά γι αυτούς. Γιατί λοιπόν να τ’ αλλάξουν;

Ας απευθυνθώ στους δασκάλους για λίγο. Αγαπητοί μου, στην παλιά ενέργεια προ του 2012, τα πάντα που λαμβάνατε περνούσαν ζόρικα μέσω φίλτρου, ενός σκοτεινού φίλτρου της παλιάς ενέργειας. Έτσι έπρεπε να δουλεύετε κυρίως με αλληγορικές και όχι με άμεσες πληροφορίες. Τις φέρνατε σε γραμμική μορφή και τις μεταδίδατε όσο καλύτερα μπορούσατε. Κανείς δεν ήταν λάθος. Απλώς κάνατε το καλύτερο που μπορούσατε με όσα είχατε. Τώρα όμως χωρίς το φίλτρο, βλέπετε περί τίνος πρόκειται και μπορεί να είναι μια εμπειρία «α χάαα» για εσάς. Παρακαλώ κατανοήστε ότι αυτή η επικοινωνία είναι δώρο και δεν υπάρχει καμία επίκριση. Αντιθέτως, είναι απλώς μια πρόσκληση ν' ανοίξετε τα μάτια σ’ ένα νέο φωτεινότερο δωμάτιο και να πείτε, «Αα, διαφέρει από όσα δίδασκα». Να γιορτάσετε τη νέα διαύγεια και στη συνέχεια να διδάξετε αυτό που τώρα βλέπετε.

Ορισμένες νέες πληροφορίες θ’ αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν όσα κάνατε και ενδέχεται ν’ αλλάξουν το πρότυπο που νομίζατε ότι ελέγχατε. Θα είναι λίγο διαφορετικό. Είναι σαν εκείνους που τελικά βλέπουν τυπωμένους τους στίχους ενός τραγουδιού και συνειδητοποιούν ότι τραγουδούσαν λάθος τα λόγια! Ο σκοπός είναι ο ίδιος αλλά τα λόγια τώρα είναι πιο ακριβή. Είναι κάπως έτσι. Μπορεί λοιπόν να τραγουδούσατε, να διδάσκατε και να απολαμβάνατε το τραγούδι, ανοίγοντας όμως τις μουσικές σημειώσεις και βλέποντας γραμμένα τα λόγια, λέτε «Ουπς!» Πάρτε λοιπόν μια βαθιά ανάσα. Πέστε στον εαυτό σας: «Είναι εντάξει, είναι εντάξει· τώρα έχω περισσότερη διαύγεια και θα το διδάσκω καλύτερα!»

Αρκετά συχνά οι Άνθρωποι θα πάρουν μια τέτοια περίσταση και θα τη διαστρέψουν σύμφωνα με μια προκατάληψη αυτοεκτίμησης. Θα κοιτάξουν τη ζωή τους λέγοντας: «Το έκανα με λάθος τρόπο, οπότε έχω αποτύχει». Καταλαβαίνετε αγαπητοί μου ότι αυτό είναι διδασκαλία της παλιάς ενέργειας; Εκεί παρεμβάλλεται η συνείδηση παλιάς ενέργειας, δίνοντας «κατευθυντήριες διορθώσεις» σε δασκάλους και διαισθητικούς. Είναι αντίληψη - αντίληψη περί του μεγαλείου σας.

Βγείτε από τη Γραμμικότητα

Πρώτα θέλουμε να σας δώσουμε μια νουθεσία, να προσπαθήσετε να μην εξατομικεύετε τα πράγματα. Όλα όσα έχετε είναι γραμμικά, οπότε τα πάντα πρέπει να ταιριάζουν στο μοντέλο αυτό. Το έχουμε ξαναπεί… οι Άνθρωποι ζουν στο 3D πεδίο, συνεπώς αντιλαμβάνονται τα απάντα σαν 3D. Γενικά, προσπαθείτε να ευθυγραμμίσετε τα πάντα, ώστε να είναι σύμφωνα με την αντίληψη της δικής σας πραγματικότητας. Πρέπει να ικανοποιείστε από την γραμμικότητα και τον κατακερματισμό όσων δουλεύετε. Αν και ορισμένες αντιλήψεις που λαμβάνετε από το Πνεύμα προφανώς δεν είναι γραμμικές, εντούτοις πρέπει να τις επαναπροσδιορίσετε με γραμμικό τρόπο για να νιώθετε άνετα. Ο άγγελος είναι ΜΙΑ οντότητα. Ο Θεός έχει ΜΙΑ φωνή. Υπάρχει ΜΙΑ διατροφή για όλους. Υπάρχει ΕΝΑΣ τρόπος λατρείας, για να προσεύχεσαι και να δεις το Θεό. Υπάρχει ΕΝΑΣ σωστός δρόμος. Υπάρχει ΕΝΑΣ από σένα και όλο αυτό είναι στον εγκέφαλό σου. (Το τελευταίο είναι αστείο, εάν γνωρίζατε την αλήθεια).

Είναι πιο πολύπλοκο από αυτό. Ας γίνω πιο συγκεκριμένος ώστε να δείτε σε τι αναφέρομαι. Το Πνεύμα πάντα μιλούσε στην ανθρωπότητα με κώδικα. Εάν έχετε διαβάσει τις προφητείες στη Βίβλο, τα εδάφια είναι με κώδικες. Ο Νοστράδαμος έγραψε τα τετράστιχά του κωδικοποιημένα, ώστε οι φίλοι του να μην γνωρίζουν τι κάνει. Όμως επίσης έλαβε μηνύματα για το μέλλον σε κώδικα από το Πνεύμα. Η αληθινή πνευματική προφητεία πάντα δινόταν σε μεταφορική κωδικοποίηση, ακόμη και τα πιο βαθειά μηνύματα για τον πλανήτη. Οι ιθαγενείς τα έλαβαν και τα παρέδωσαν με τον ίδιο τρόπο. Πάντα δίνονταν μεταφορικά – αλληγορικά.

Πώς μιλάει ένας πολυδιάστατος Θεός σ’ ένα μονοδιάστατο Άνθρωπο; Η απάντηση είναι μέσω αλληγοριών. Η έννοια της λέξης αλληγορικό είναι, η χρήση άλλων λέξεων ή περιστάσεων που θα υποδηλώνουν ομοιότητα με το πραγματικό νόημα. Αυτό διευκολύνει στη διαύγεια και κατανόηση, ειδικά όταν δεν μιλάτε την ίδια γλώσσα. Χρειάστηκε ποτέ να επικοινωνήσετε με κάποιον που μίλαγε λιγοστές λέξεις από τη γλώσσα σας; Κάνετε κινήσεις, ήχους και λέξεις που καταλαβαίνουν για να μεταδώσετε το νόημα. Αυτός ήταν πάντα ο τρόπος που το Πνεύμα εργαζόταν μαζί σας.

Όμως μερικοί δάσκαλοι, ειδικά αρχαίοι, είχαν πάρει τις αλληγορίες κυριολεκτικά και τις δίδασκαν σαν γεγονότα. Στο κάτω-κάτω, «ο Θεός το είπε». Είναι κάτι κοινό που το γνωρίζετε όλοι. Οι επτά μέρες δημιουργίας της Γης, δεν ήσαν επτά ημέρες. Ήσαν επτά διανομές αγαθοεργής χάρης, όπου δημιουργήθηκαν τα πράγματα κατά τρόπο που είχε νόημα, με αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός θεϊκού πλανήτη και της ζωής επ’ αυτού. Ωστόσο, είναι ένα παράδειγμα όσων λέμε. Βλέπετε τώρα την κοινή λογική αυτού κι έχετε καταλάβει τι πραγματικά εννοούσε το Πνεύμα. Είναι λοιπόν καιρός ν’ αρχίσετε να εφαρμόζετε την ίδια κοινή λογική σε ορισμένα πράγματα που ακούτε καθημερινά στην πνευματική σας ζωή, ή σας έχουν διδαχθεί στα πλαίσια της μεταφυσικής σας. Σ’ αυτά περιλαμβάνονται γενικά πράγματα, όπως και μικρολεπτομέρειες. Οι λεπτομέρειες αυτές είναι που θα σας βάλουν σε μπελάδες τελικά.

Ένα Παράδειγμα

Ορίστε ένα μικρό παράδειγμα… Όποτε βλέπετε τη λέξη κρυστάλλινο σε σχέση με οτιδήποτε πνευματικό, είτε είναι ένα πλέγμα, ένας πλανήτης ή μια οντότητα, καταλάβετε ότι είναι αλληγορικό. Σημαίνει εκείνο που κρατά δόνηση ή θυμάται. Για παράδειγμα, σε κάποιο channeling όπου υπάρχει ένας κρυστάλλινος άγγελος που μεταδίδει μηνύματα, μπορεί να έχετε την αντίληψη ενός αγγέλου φτιαγμένου από κρύσταλλο. Τότε του δίνετε όνομα και πολύ σύντομα κάποιος τον λατρεύει και φτιάχνει κρυσταλλάκια με φτερά που να μοιάζουν με άγγελο. Φυσικά κάποιος θ’ αρχίσει τελικά να μεταδίδει μηνύματα του κρυστάλλινου άγγελου, με κρυσταλλάκια σκορπισμένα σε όλη τη σκηνή. Καταλαβαίνετε τι εννοώ; Το αρχικό μήνυμα εννοούσε κάτι εντελώς διαφορετικό. Θέλω να καταλάβετε ότι τα μηνύματα που επικοινωνούνται, συμπεριλαμβανομένων των δικών μου, συχνά είναι αλληγορικά. Αφηγούνται μια σημαντικότερη ιστορία απ’ οποιοδήποτε γραμμικό μήνυμα, καθότι «διευρύνουν» το νου για σύγκριση με πάμπολλα άλλα χαρακτηριστικά της αλήθειας. Γι αυτό χρησιμοποιούμε τόσες παραβολές.

Ένας κρυστάλλινος άγγελος είναι αγγελική ομάδα (όλοι οι άγγελοι αποτελούν μέρος της «σούπας του Θεού» και κανείς δεν είναι ατομικός) που έχει επιφορτιστεί ν’ αποθηκεύει πληροφορίες ή μια δόνηση που «θυμάται» ποιοι είστε και ίσως ακόμη και το προσωπικό σας Ακάς. Η αγγελική αυτή παρουσία ίσως σας βοηθήσει στην πορεία να διεκδικήσετε όσα έχετε μάθει σε προηγούμενες ενσαρκώσεις. Είναι ένας αγαθοεργός βοηθός που εργάζεται με το μεγαλείο σας. Δεν προτιμάτε αυτό από μια πέτρα με φτερά;

Κρυστάλλινος πλανήτης δεν είναι κανένας πλανήτης. Θα ήταν ένας «αποθηκευτικός χώρος» για κάθε είδους ψυχές, ίσως μέρος του συστήματος ενσάρκωσης κι επιστροφής. Όμως αλληγορικά είναι εκεί που πολυδιάστατα πράγματα αποθηκεύονται και απομνημονεύονται. Η ιδέα περί «πλανήτη» είναι απλώς για εσάς, καθότι δεν έχετε αντίληψη του αληθινού πολυδιάστατου κβαντικού χαρακτηριστικού αποθήκευσης. Καταλαβαίνετε; Είναι μια αλληγορία.

Οι πληροφορίες που σας δίνω τώρα, στη νέα αυτή ενέργεια, είναι για να ξεκαθαρίσουν πράγματα, όχι για να σας κάνουν τη ζωή πιο δύσκολη. Εάν εφαρμόζετε τον κανόνα «δείτε τις αλληγορίες» σε πολλά πράγματα που δεν βγάζουν νόημα, ίσως αρχίσετε να κατανοείτε καλύτερα τον Θεό. Θα συμβάλλει στην απομυθοποίηση ορισμένων χαρακτηριστικών απ’ όσα σας έχουν πει στο παρελθόν.

Ναι, υπάρχουν ιδιαιτερότητες – κλασσικές – όμως αν τις αναφέραμε μπορεί να πληγώνονταν οι καρδιές εκείνων που τις δίδασκαν διαφορετικά και δε θα το κάνουμε αυτό. Δε θα το κάνουμε. Αντ’ αυτού σας δίνουμε τα εφόδια για να εξετάσετε μόνοι σας τα πράγματα και τι μπορεί να "κολλάει" ως δόγμα ή αλήθεια, που θα μπορούσε να είναι πολύ διαφορετικό από ό,τι νομίζατε. Αυτό είναι ένα από τα πολλά που σας ζητάμε να κάνετε. Κοινή λογική. Υπήρχε Κήπος της Εδέμ; Θα μπορούσε να είναι αλληγορικά η Γαία; Υπήρχε ομιλών όφις; Θα μπορούσε να σημαίνει κάτι άλλο; Το ξέρετε ότι το φίδι είναι αγγελιοφόρος της σοφίας σε ορισμένους αυτόχθονες πληθυσμούς; Όταν αρχίσετε να βλέπετε την εκπληκτική αλήθεια σε ορισμένες αρχαίες ιστορίες, θα δείτε την αγάπη του Θεού τόσο πιο καθαρά, που θ’ αρχίσει να απομυθοποιεί τη μυθολογία γύρω σας.

Διαχωρισμός

Σταματήστε να διαχωρίζετε τα πράγματα! Καταλαβαίνουμε ότι είναι φυσιολογική συμπεριφορά για τους Ανθρώπους ο διαχωρισμός πραγμάτων. Διαχωρίζετε για επιβίωση κι έχουμε μιλήσει επ’ αυτού στο παρελθόν. Έχουμε πει ότι η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ παλιάς και νέας ενέργειας, είναι ότι η παλιά διαχώριζε κι επιβίωνε επειδή βαδίζατε στα σκοτεινά. Η νέα ενέργεια έχει ανάψει το φως και τώρα μπορείτε να δείτε ο ένας τον άλλο. Δεν υπάρχει λόγος διαχωρισμού τώρα, καθότι δεν υπάρχει ο φόβος των άλλων. Μπορείτε πλέον να τους δείτε! Αντ’ αυτού λοιπόν, ελάτε μαζί. Όμως αυτό πιο εύκολα λέγεται παρά γίνεται. Η παλιά ενέργεια επιβίωσης είναι ένα από τα δυσκολότερα πράγματα να επανεγγραφούν. Δείτε τι κοινό έχει η παλιά ενέργεια επιβίωσης. Φοβάται να φέρει τους Ανθρώπους μαζί, με νέους τρόπους. Αναγνωρίζετε τις παρακάτω φράσεις;

Το τηλέφωνο είναι όργανο του διαβόλου.

Η τηλεόραση θ’ αλλοιώσει τα μυαλά των παιδιών.

Το ίντερνετ είναι η αρχή του αντίχριστου.

Το Facebook κλέβει τις κοινωνικές δεξιότητες των νέων.

Όλα αυτά είναι μια κοινωνική επανάσταση που φέρνει τον κόσμο πιο κοντά μαζί. Όμως το ένστικτο επιβίωσης της παλιάς ενέργειας τα φοβάται όλα. Θέλω ν' αρχίσετε εξάσκηση στο να έρχεστε μαζί, με τρόπους που ούτε καν περιμένετε. Να ένα παράδειγμα, χωρίς να προσβάλλω κανέναν, χωρίς να πληγώνω την καρδιά κανενός. Είσαι ένας δυτικός. Συναντάς κάποιον που φοράει κάλυμμα κεφαλής. Ας δούμε μια κοινή διαδικασία σκέψης, που βασίζεται στην επιβίωση.

ΕΠΙΒΙΩΣΗ: Αμέσως το κάλυμμα κεφαλής υποδηλώνει την πίστη του, ίσως από πού προέρχεται, την καταγωγή του πολιτισμού του και ίσως τη γλώσσα που μιλάει. Επίσης κατά την αντίληψή σου, καθότι δεν γνωρίζεις πολλά επ’ αυτού, σημαίνει ότι το πιο πιθανό είναι να μη σε συμπαθεί. Στο κάτω-κάτω, στο κεφάλι σου δεν έχεις κάλυμμα. Οπότε κι κάνεις; Κανονικά αλλάζεις δρόμο. Μήπως κατάγεται από τη Μέση Ανατολή; Πολλοί φορούν κάλυμμα εκεί. Ωστόσο, τα πάντα στο σώμα σου, όσα έχει διδαχθεί ο εγκέφαλός σου, θα τον διαχωρίσουν από σένα. Ο εγκέφαλος θ’ αρχίσει να τσεκάρει τις λογικές αιτιολογίες: Δεν έχετε τίποτα κοινό… Εάν αρχίσεις συζήτηση θα πάει στράφι γιατί δεν πιστεύει ό,τι εσύ... Ούτε εσύ πιστεύεις όσα εκείνος και δε θα σε άκουγε…

Εκείνος απλώς εφαρμόζει όσα η γενεαλογία τού έχει μάθει. Δεν γνωρίζεις αρκετά επ’ αυτής, αλλά τον βλέπεις να ακολουθεί απλώς όσα του έχουν πει. Εσύ είσαι ελεύθερος να μη φοράς κάλυμμα, εκείνος όχι. Καταλαβαίνεις; Η επιβίωση σάς έχει διαχωρίσει, δικαιολογημένα εντός των παλιών σου αντιλήψεων, που σε αναγκάζουν να ενεργήσεις. Και αλλάζεις δρόμο... Αυτό είναι διαχωρισμός – είναι επιβίωση. Θα χρειαστείς πολύ διαφορετικό τρόπο σκέψης για το πώς λειτουργούν τα πράγματα, ώστε ν’ αλλάξει αυτό.

ΝΕΟ ΠΡΟΤΥΠΟ: Αγαπητέ μου, σκέψου το εξής… Συναντάς κάποιον με κάλυμμα κεφαλής. Ο νους σου είναι πέρα από την επιβίωση. Αντιθέτως, είναι σε εγρήγορση να δει εάν έχετε κάτι κοινό. Αυτό είναι στην πραγματικότητα μια «νέα επιβίωση», όπου διαισθητικά καταλαβαίνεις ότι θα πρέπει να συνδεθείτε, όχι να χωριστείτε. Η διαίσθησή σου δουλεύει και ορίστε τι σου λέει: Είναι η πραγματικότητα αυτού του άντρα να φέρει κάλυμμα, για να τιμά τον Θεό μέσα του. Είναι η κουλτούρα του και το κάνει ανοιχτά ώστε να ξέρεις ότι πιστεύει στο Θεό. Όπως κι εσύ! Τιμά τόσο το Θεό του που δε φοβάται τι θα σκέφτεται ο κόσμος γι αυτόν, επειδή φοράει κάλυμμα κεφαλής. Είναι κάπως σαν εσένα, που επίσης δε φοβάσαι για ό,τι πιστεύεις. Έχεις κάτι κοινό με κείνον, το ότι και οι δυο αγαπάτε τον ίδιο Θεό.

Ορίστε τι συμβαίνει στη συνέχεια... Το ξέρεις ότι περιμένει ν’ απομακρυνθείς; Σε όλη του τη ζωή φοράει κάλυμμα κεφαλής, σε μια κοινωνία που δε φοράει. Γνωρίζει ποια είναι η συνήθης συμπεριφορά – την έχει δει ξανά και ξανά. Αντ’ αυτού λοιπόν τι κάνεις εσύ; Τον χαιρετάς με χειραψία. Τον κοιτάς στα μάτια. Χαμογελάς και χαιρετάς το Θεό μέσα του και μέσα σου. Έχετε πράγματα κοινά. Δεν χρειάζεται καν να μιλήσετε γι αυτό. Δεν χρειάζεται καν να γίνετε φίλοι.

Ποια νομίζεις ότι θα είναι η αντίδρασή του; Βλέπει ένα ισορροπημένο άτομο που δε νοιάζεται εάν φοράει κάλυμμα. Δε ρωτάει γιατί, απλώς ξέρει ότι συνάντησε έναν γλυκό ισορροπημένο Άνθρωπο! Καταλαβαίνεις τι έχει μόλις συμβεί; Όχι μόνο άλλαξες το δικό σου πρότυπο, άλλαξες και το δικό του! Ίσως φεύγοντας από κει είναι λιγότερο πιθανό να νομίζει ότι οι λεγόμενοι εσωτεριστές θ’ αλλάζουν δρόμο. Αυτή είναι η αρχή ενός νέου σετ κανόνων και θα μπορούσαμε να δώσουμε μύρια παραδείγματα. Να μιλήσουμε για χώρες και τι θα μπορούσαν να κάνουν για να έρθουν πιο κοντά, αξιοποιώντας όσα έχουν κοινά αντί για το διαχωρισμό της παλιάς ιστορίας.

Το νέο πρότυπο απαιτεί άλλου είδους επιβίωση – αγαθοεργή επιβίωση. Μπορεί ν’ ακούσεις την επικοινωνία αυτή και να πεις: «Ω, τι ωραία. Είναι ωραία αντίληψη Κρύων». Και μετά πας έξω και ξεχνάς. Αυτό που ζητώ να κάνεις, εσύ της Νέας Εποχής, είναι να το εξασκήσεις. Σε προκαλώ. Τι λες γι αυτό; Γνωρίζω πόσο βαθύ είναι επειδή βλέπω τι πρόκειται να συμβεί. Μπορώ να το δω, διότι το έχω δει σε άλλα μέρη, σε άλλους κόσμους. Το δυναμικό είναι τόσο ισχυρό που γίνεται βεβαιότητα. Δεν είναι μαντεία το να γνωρίζεις ότι ένα δυναμικό είναι σχεδόν 100%. Είναι μαντεία όταν πηδάς στο αέρα, ότι θα έρθεις πάλι κάτω; Όχι, είναι το δυναμικό της γνώσης πώς δουλεύουν τα πράγματα γύρω σου, όπως η βαρύτητα.

Καθώς αρχίζεις μια νέα αντίληψη, του να μη διαχωρίζεις τους άλλους από σένα, δες τι συμβαίνει. Δεν πρόκειται απλώς για έναν άντρα με τουρμπάνι· είναι ο γείτονας που δεν πιστεύει όσα εσύ. Είναι εκείνος που απέφευγες· είναι εκείνος που ίσως αλλάζει δρόμο όταν είσαι τριγύρω. Μήπως έχεις την ευκαιρία να πεις «γεια» στο άτομο αυτό, σε μια φαινομενικά συγχρονιστική συνάντηση; Θα το σκέφτεται για πολύ καιρό. Μπορεί ο Θεός μέσα σου να το κάνει αυτό; Η απάντηση είναι ναι.

Αγαπητοί μου, χρειάζεται δουλειά. Όταν αρχίζετε ν’ αλλάζετε το ποιοι είστε, πώς συμπεριφέρεστε και πώς αντιδράτε στις καταστάσεις, επαν-εγγράφετε τον ανθρωπισμό, έτσι δεν είναι; Επαν-εγγράφετε τη βασική σας Ανθρώπινη φύση. Αυτή είναι η πρόσκληση. Ποτέ πριν στην ιστορία της πνευματικής ανθρωπότητας, από τότε που συνέβη η σπορά του πλανήτη, τα κύτταρα του σώματός σας δεν ήσαν πιο δεκτικά στην πρόταση αλλαγής συμπεριφοράς – τι δουλεύει και τι όχι. Θα το πω ξανά… Η νέα ισορροπία του πλανήτη είναι το πρότυπο της ισορροπημένης επιβίωσης. Οι ισορροπημένοι είναι εκείνοι που θα θεωρούνται ισχυροί. Αυτοί θα επιβιώσουν στο χάος της αλλαγής γύρω τους. Αυτοί θα φέρουν την ειρήνη στον πλανήτη.

Η Νέα Ισορροπία

Στο παρελθόν οι χαοτικοί τραβούσαν κυρίως την προσοχή και έπαιρναν ό,τι ήθελαν. Όμως τώρα οι ίδιοι θα φαίνονται σαν κακομαθημένα παιδιά που φέρονται άσκημα. Η ανθρωπότητα θα το δει και αντ’ αυτού θα αναζητήσει την ισορροπία. Ιδιώτες, επιχειρήσεις και πνευματικά συστήματα θα αναζητούν μια ισορροπία με πνευματικό νόημα και κοινή λογική. Η Νέα Εποχή επίσης αποκαλείται εσώτερη (esoteric). Υπάρχουν μέρη στον πλανήτη όπου οι λέξεις Νέα Εποχή σημαίνουν θρησκεία. Γι αυτό συχνά στις επικοινωνίες μου χρησιμοποιώ τη λέξη εσώτερη εκ περιτροπής. Αυτό για να κατανοήσετε το νόημα όσων ακολουθούν.

Αγαθοεργοί Βοηθοί

Υπάρχουν πολλοί που επικοινωνούν (μέσω channeling) όμορφα, εσώτερα γκρουπ οντοτήτων. Μερικά από τα ονόματα αυτών είναι πολύ αναγνωρίσιμα, καθότι Άνθρωποι μεταδίδουν επικοινωνίες τους πολύ καιρό. Σε λίγο θα αναφέρω ορισμένες ομάδες που αντιπροσωπεύονται. Το κάνω εν πλήρη αγάπη, χωρίς ποτέ να προσβάλλω οποιονδήποτε ή να πω ότι κάνει λάθος. Αντιθέτως, το κάνω για να ανοίξω δυνατότητες πολύ πιο μεγαλειώδεις απ’ ότι ορισμένοι διδάσκουν. Υπάρχουν πολλές ομάδες που επικοινωνούνται και πολλά βιβλία που αφορούν σε αυτές. Αναφέρουμε τους Αρκτούριους, τους Σείριους, εκείνους από τον Ωρίωνα, όπως και τους Πλειάδειους. Αυτοί είναι απλώς τέσσερις και υπάρχουν πολλοί περισσότεροι. Όμως προκαλεί σύγχυση σε πολλούς το ποιοι είναι και τι θα πρέπει να σκέφτεστε για όλο αυτό.

Γνωρίζω πώς σκέφτονται οι Άνθρωποι. Ζούμε μαζί σας! Σας κρατάμε το χέρι στις δυσκολίες. Κλαίμε μαζί σας, γελάμε και σας στηρίζουμε. Όταν έρχεται ένας ενδιάμεσος επικοινωνίας (channeler) και οι πληροφορίες συνηχούν με σας, δείχνετε ενδιαφέρον! Ίσως - σαν παράδειγμα - είναι επικοινωνία από κείνους στον Ωρίωνα. Κάποιος μπορεί να πει: «Αυτοί είναι οι τύποι μου! Πραγματικά αγαπώ αυτές τις πληροφορίες». Τότε προσκολλιέσαι και βάζεις ένα κουτί εκεί, ότι από αυτούς θέλεις ν’ ακούς. Όταν κάποιος ρωτήσει: «Τι λες για τους Αρκτούριους;» απαντάς, «Δεν ξέρω γι αυτούς. Δεν τους έχω ακούσει ποτέ. Έχω ακούσει μόνο από κείνους στον Ωρίωνα και είναι οι αληθινοί, καθότι είναι αυτοί με τους οποίους συντονίζομαι. Με βοηθάνε».

Αυτό αντιπροσωπεύει τον Άνθρωπο στα 3D καλύτερά του. Καταλαβαίνεις τι γίνεται; Έχεις αποκλείσει τους άλλους επειδή ΕΝΑ γκρουπ ήταν πρώτο ή συνηχούσε μέσα σου. Αυτό κάνει η επιβίωση· διαχωρίζει και αποκλείει. Η οργανωμένη θρησκεία το κάνει αυτό για χρόνια, φέρνοντας τον πλανήτη σε θέση όπου υπάρχει ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ, αλλά με χιλιάδες «κουτιά» διαχωρισμού. Δεν είναι κοινή λογική. Θέλω να απομυθοποιήσω τα γκρουπ εσωτερισμού που ανέφερα. Είναι καιρός εσώτερε Άνθρωπε να δεις την ομορφιά του συστήματος, καθότι η Νέα Εποχή έχει επίσης κατηγοριοποιήσει τον εαυτό της και τον έχει διαχωρίσει από το μεγαλείο της αλήθειας.

Όλοι όσοι ανέφερα έχουν μια ομοιότητα αγαπητοί μου. Θέλω να το πιάσω από την αρχή. Θ’ αρχίσω με την ιστορία του γαλαξία, μια όμορφη ιστορία που μπορεί να έχετε ακούσει ξανά, από άλλους ή εμένα. Είναι από τις πιο όμορφες ιστορίες που έχουμε να πούμε.

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

Μια φορά κι έναν καιρό δημιουργήθηκε ένας γαλαξίας, γεμάτος από την αγάπη του Θεού. Η δημιουργική πηγή που τον δημιούργησε, είχε ένα αγαθοεργό σύστημα δισεκατομμυρίων ετών και υπερ-αρκετό χρόνο για να αναπτύξει εκατομμύρια πλανήτες κάθε είδους. Η φυσική του γαλαξία ήταν πολωμένη για την ολοκλήρωση, την ισορροπία και τη ζωή. Δεν ήταν τυχαία φυσική, όπως συμπεράνατε, αλλά μία που είχε αγαθοεργό σκοπό. Όταν ψύχθηκαν οι πλανήτες και αναπτύχθηκε ζωή, ένας πλανήτης τη φορά θα είχε την επιλογή να σπαρθεί με πνευματικότητα. Θα άλλαζε ελαφρώς το DNA των Ανθρώπων σε κάθε πλανήτη και θα άρχιζε μια δοκιμασία διάρκειας χιλιάδων ετών. Η δοκιμασία θα ήταν να δουν εάν κατά τη διαδικασία της ζωής θ’ ανακάλυπταν το Θεό μέσα τους – το αγαθοεργό σύστημα της δημιουργίας. Εάν το έκαναν, είχαν την άδεια να μεταβούν σε κατάσταση ανάληψης, όπου το φυσικό πεδίο συγχωνεύεται σε μια πολυδιάστατη πραγματικότητα.

Χρειάζονται πολλές χιλιάδες χρόνια για να γίνει ένας αναληφθήςπλανήτης. Κατά τη διαδικασία αυτή, κάθε πολιτισμός έρχεται πολύ κοντά στη δημιουργική πηγή όλων των πραγμάτων. Κατά τη διαδικασία, ζητείται από τον καθένα να επιλέξουν κάποιον άλλο πλανήτη στο γαλαξία, μακριά από τον δικό τους, και να τον σπείρουν με το ιερό τους DNA. Με παρακολουθείτε; Αυτό είναι το σύστημα. Με ελεύθερη επιλογή, οι Άνθρωποι στον επιλεγμένο πλανήτη έχουν σπαρθεί διαισθητικά, με τη δυνατότητα να φέρουν ψυχή και να έχουν συνείδηση του σκότους και του φωτός – αρχίζοντας το δικό τους πάζλ ανακάλυψης, ή όχι.

Κάποιοι θα πουν… «Λοιπόν Κρύων, από πού προήλθαν οι πρώτοι σπόροι;» Προήλθαν από το κέντρο, τον Μεγάλο Κεντρικό Ήλιο, τον πυρήνα, αυτό που αποκαλείτε Θεό, τη δημιουργική πηγή που είναι παντού. Οι λεπτομέρειες δεν έχουν σημασία. Είναι πιο σημαντικό να βρείτε και ν’ αναπνέετε καθαρό αέρα, απ’ το να σπαταλάτε το χρόνο σας ρωτώντας από πού προέρχεται ο αέρας [αλληγορία].

Το σημαντικό για σας είναι να γνωρίζετε το εξής: Έχετε συγγενείς στο γαλαξία! Πρώτον, σας μοιάζουν πολύ. Δεύτερον, έχουν DNA πολύ παρόμοιο με το δικό σας. Ας το διευκρινίσουμε... Θα σας δώσω πληροφορίες που έχουμε ξαναπεί, αλλά θα πρέπει να τις ακούσετε ξανά, ώστε απλώς να μην τις ξεχνάτε. Όταν αρχίσετε να ανακαλύπτετε απλές μορφές ζωής στο ηλιακό σας σύστημα και πέρα, θα δείτε ότι η δομή των μορίων DNA είναι κοινή. Θα δείτε ότι ο πλανήτης σας δεν είναι αποκομμένος από τον γαλαξία, στις διαδικασίες ανάπτυξης ζωής και δημιουργίας. Πράγματι, η πλανητική εξέλιξη χειρίζεται τα πράγματα με μοναδικό τρόπο, λόγω του περιβάλλοντος σε διαφορετικούς πλανήτες. Όμως σε βασικούς όρους, το DNA είναι μια φυσικά προκύπτουσα εξέλιξη της πολύπλοκης ζωής και η βιοφυσική αυτού αποτελεί μέρος του τρόπου εξέλιξης της ζωής παντού στο γαλαξία. Δεν είναι μοναδικό στη Γη.

Οι συγγενείς σας στους άλλους κόσμους είναι ανθρωποειδείς και μοιάζουν με σας. Μερικοί είναι μεγαλύτεροι, λόγω διατροφικών ή βαρυτικών χαρακτηριστικών και άλλοι μικρότεροι. Όμως δεν είναι εκφοβιστικά πλάσματα με 14 μάτια, 3 χέρια και διαπεραστικές φωνές. Θα είναι από τα σημαντικότερα πράγματα που θ' ανακαλύψετε μια μέρα – ότι υπάρχει ζωή σαν τη δική σας, παντού. Θα σας πω αγαπητοί μου, πως όταν το ανακαλύψετε και συνειδητοποιήσετε τι σημαίνει αυτό, θα κατανοήσετε τα πάντα για το νοήμον σχέδιο και θα γνωρίζετε ότι μια αγαθοεργή δύναμη στο γαλαξία και τον πλανήτη σας έχει εργαστεί για να κάνει τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο, παντού.

Μπορείτε να φανταστείτε έναν πολιτισμό με αρχή πριν δισεκατομμύρια χρόνια; Έναν πλανήτη, τον πρώτο, να σπέρνεται με την γνώση του Θεού; Μπορείτε να φανταστείτε ότι υπήρχε δυνατότητα να κάνει κάτι τέτοιο ένας πλανήτης; Δεν έχει όνομα, ούτε οι κάτοικοι, η φυλή, ή όπως θέλετε να το πείτε, έχουν όνομα. Ήταν πριν πάρα πολύ καιρό. Χρειάστηκαν εκατομμύρια χρόνια, αλλά τα κατάφεραν ενάντια σε όλες τις πιθανότητες. Παρεμπιπτόντως, είναι μια ιστορία που όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε. Αυτή ήταν η αρχή και τι ιστορία αλήθεια! Αφορά στο τι πέρασαν και πώς έσπειραν τον σπόρο σε άλλο πλανήτη – μόνο έναν από ένα άπειρο ουρανό γεμάτο αστέρια. Σαν από μια αμμουδιά που φτάνει όσο πιάνει το μάτι σας, να επιλέγεται μόνο ένας κόκκος άμμου. Τον βρήκαν και το πραγματοποίησαν και δεν γνωρίζετε ούτε γι αυτόν, καθώς ήταν επίσης πριν πολύ καιρό. Εκείνος δεν τα κατάφερε, οπότε έσπειραν άλλον. Ούτε ο άλλος τα κατάφερε και έσπειραν τρίτον. Ο τρίτος τα κατάφερε, αλλά ούτε αυτού γνωρίζετε το όνομα. Ήταν πριν πάρα πολύ καιρό.

Κατά μέσον όρο, κάθε πλανήτης χρειάζεται περίπου ένα εκατομμύριο χρόνια από τη σπορά μέχρι την αποφοίτηση. Πώς νιώθετε γι αυτό; Να ρωτήσω… στο σχέδιο της πνευματικής ανάπτυξης, σε ποιο έτος νομίζετε ότι βρίσκεστε; Εάν έλεγα πρώτο έτος, θα είχε νόημα; Έχετε λοιπόν πολύ δρόμο να κάνετε!

Όμως να σας πω κάτι… έχετε περάσει το σημάδι της απόφασης. Είναι το σημείο όπου οι Άνθρωποι σ’ έναν πλανήτη αρχίζουν σιγά-σιγά να καταλαβαίνουν τι κάνουν και ποιος είναι ο σκοπός. Έτσι αρχίζει το ρολόι. Μην αποθαρρύνεστε λόγω αυτού. «Λοιπόν Κρύων, νόμιζα ότι θα γίνει σε λίγες γενεές». Αλήθεια; Νομίζατε ότι μετά από λίγες γενεές θα τριγυρνούσατε όλοι σαν φως; Μετά 2-3 γενεές; Ορισμένοι όντως το πιστεύουν. Αρχίστε να χρησιμοποιείτε την κοινή λογική.

Τα καλά νέα αγαπητοί μου είναι πως όσα έχετε περάσει για πάνω από 30.000 χρόνια στον πλανήτη – μοχθώντας διαμέσου της παλιάς ενέργειας – έχουν τελειώσει. Τώρα είναι η ευκαιρία για την οποία ήρθατε. Γι αυτό είστε εδώ και περισσότερα καλά νέα είναι τα εξής: Δεν έχει σημασία πόσο καιρό θα χρειαστεί, θα συμμετέχετε προσωπικά σε όλο αυτό! Κανείς από εσάς δε θα «χάσει τον τερματισμό» αυτού του υπέροχου έργου [αλληγορία]!

Κάθε ζωή από δω και στο εξής, θα είναι στη νέα αυτή ενέργεια. Όταν έρθεις σαν νέος Άνθρωπος τέσσερις ζωές από τώρα, ας πούμε σε 300 χρόνια, θα αφυπνίζεσαι [γεννιέσαι] διαφορετικά. Όταν ανοίγεις τα μάτια σου, δε θα αναγνωρίζεις απλώς τη μητέρα σου, θ’ αναγνωρίζεις τη Γη! Μέσα σε λίγες μέρες ο νους σου θα λέει καλωσόρισες πίσω! Σαν παιδί, μόλις εστιάζονται τα μάτια σου, θα θυμάσαι«Αυτό είναι φλιτζάνι. Εκείνο είναι τροφή. Αα, να το πλάσμα που είναι παντρεμένο με τη μητέρα μου». Θα τα έχεις καθορίσει. Ίσως σε ένα-δυο μήνες να περπατάς – ίσως και νωρίτερα. Δε θα χρειαστεί να μάθεις να διαβάζεις (εκτός εάν είναι μια γλώσσα που δεν έχεις μάθει ποτέ). Το έχουμε ξαναπεί. Θα το δεις. Δεν έχει νόημα το να μη χρειάζεται να μαθαίνεις τις βασικές Ανθρώπινες δράσεις ξανά και ξανά; Αντ’ αυτού, είναι καιρός να τις θυμάσαι!

Αυτό θα δημιουργήσει η πνευματική εξέλιξη. Θα συμβαίνουν πράγματα επιταχυνόμενα – σε fast-tracking – και δε σας έχουμε μιλήσει ακόμη γι αυτό. Κάποιοι διδάσκαλοι επιστρέφουν και δε θα τους δείτε σαν διδασκάλους. Θα τους δείτε σαν εφευρέτες. Είναι εντάξει και δεν τους νοιάζει, καθώς θα φέρνουν πολυδιάστατες εφευρέσεις στον πλανήτη, που θα σας επιτρέψουν να κατανοήσετε τα πρότυπα της ύλης. Ίσως αυτό να μη σημαίνει κάτι για εσάς, αλλά φανταστείτε το μαζί μου. Καταλαβαίνετε ότι εάν γνωρίζατε το πρότυπο της ύλης, με αυτό θα μπορούσατε ακόμη και να μεταβάλλετε τη μάζα; Όπως τα βλαστικά κύτταρα στο σώμα, έτσι και η ύλη έχει επίσης ένα πρότυπο.

Ρωτήστε ένα φυσικό. Μη δέχεστε τα λόγια μου επ’ αυτού. Ρωτήστε ένα φυσικό, «Θα ήταν δυνατόν, εάν είχες τα εργαλεία και την κατανόηση, ν' αναπαράγεις την ατομική δομή;» Ναι. Σας λέω ότι θα μπορούσε να γίνει και ο λόγος είναι διότι δε θα διακόπτεται από πόλεμο, φρίκη και πανώλη. Βλέπετε πώς δουλεύει αγαπητοί μου; Είναι ένα νέο είδος επιβίωσης. Όσο περισσότερο συνεργάζεστε μεταξύ σας και προσπαθείτε να δείτε το «Θεό μέσα τους», τόσο περισσότερο θα λαμβάνετε ως πλανήτης και τόσο περισσότερο θα προοδεύετε.

Δισεκατομμύρια χρόνια πριν, ένας πλανήτης οδήγησε στον άλλον, σε διάστημα ενός περίπου εκατομμυρίου ετών κάθε φορά και μερικών περιστροφών γύρω από το γαλαξία. [Εφόσον όλοι οι πλανήτες και τα άστρα γυρίζουν στο γαλαξία με την ίδια ταχύτητα, υπάρχει μια σταθερά για μέτρηση του χρόνου, όλης της νοήμονος ζωής στο γαλαξία. Κάθε ήλιος και κάθε πλανήτης γύρω από τον ήλιο εκείνο, έχει την ίδια μέτρηση χρόνου, εάν τον μετρήσετε σε Revs (από το revolutions = περιστροφές) ή τμηματικά Revs γύρω από το κέντρο του γαλαξία. Έτσι οι πλανητικοί πολιτισμοί μπορούν να συσχετιστούν μεταξύ τους. Εάν μιλήσετε για χρόνια σε κάποιον από άλλο πλανήτη, δε θα έχει ιδέα τι εννοείτε, καθότι τα δικά σας χρόνια δεν είναι δικά τους].

Οι Πλειάδειοι είναι οι γονείς σας. Όταν ο πλανήτης τους έφτασε σε κατάσταση ανάληψης και είχαν τον πλήρη Θεό εντός του DNA τους, συνειδητοποίησαν τι είχαν περάσει. Τελικά γνώριζαν για ποιο λόγο ήσαν εκεί και έλαβαν πλήρη σύνδεση της επίφυσης – 100% αποτελεσματικό DNA – αλλά ακόμη παρέμεναν στο φυσικό πεδίο [Παρέμεναν στο φυσικό τους σώμα]. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Μην αναζητάτε 3D διαστημόπλοιά τους. Αυτά τα υπέροχα πλάσματα είναι περιπλεγμένα μαζί σας και πηγαινοέρχονται κατά βούληση. Ωστόσο, το κάνουν απλώς «με τη σκέψη».

Εσείς [στη Γη] ήσαστε οι επόμενοι και ο μόνος πλανήτης μετά από κείνους για να σπαρθεί. Όμως το ξέρατε ότι είχαν τους δικούς τους πνευματικούς γονείς, όπως αυτοί είναι οι πνευματικοί σας γονείς; Τα ονόματα των γονιών και των παππούδων τους είναι Αρκτούριοι και Σείριοι κι εκείνοι από τον Ωρίωνα. Όλοι αυτοί είχαν επίσης τους πνευματικούς τους γονείς, οι οποίοι είχαν τους δικούς τους γονείς. Ακούστε… Κάθε μία από τις ομάδες αυτές αποτελεί μέρος της δικής σας «οικογενειακής ομάδας δημιουργικής πηγής». Κάποιοι είναι οι πνευματικοί σας παππούδες και άλλοι είναι προ-πάπποι σας. Ορισμένοι είναι ακόμη πιο πέρα. Υπάρχουν επίσης αρχαίοι στον πλανήτη σας, από άλλα μέρη του γαλαξία, οι οποίοι είναι απλώς «εδώ για βοήθεια».

Να ρωτήσω το εξής… Τι γνωρίζετε για χαρακτηριστικά των βιολογικών σας παππούδων, τα οποία δεν έχουν οι γονείς σας; Πώς νιώθετε για τους παππούδες σας, ζώντες ή νεκρούς; Τους βλέπετε διαφορετικά από τους γονείς σας, έτσι δεν είναι; Οι γονείς σας παρεμβαίνουν, ενώ οι παππούδες όχι. Οι παππούδες είναι εκείνοι που θέλουν να σας διασκεδάσουν, να σας βοηθήσουν και να σας πάνε σε μέρη. Η μητέρα και ο πατέρας…; Διαφέρουν λιγάκι. Είναι εδώ για να βεβαιωθούν ότι επιβιώνετε και να σας δώσουν τους κανόνες της ζωής.

Οι Πλειάδειοι σας έσπειραν και είναι υπεύθυνοι για τις πληροφορίες καθώς ανοίγετε τις χρονοκάψουλες. Αυτοί σας βάζουν να περάσετε τις δοκιμασίες του Κρυστάλλινου Πλέγματος και των άλλων συστημάτων που έχουν δημιουργήσει, ώστε ν’ αλληλεπιδρούν μαζί σας για την πνευματική σας αφύπνιση και επιβίωση. Αυτοί σας λένε: «Ελάτε, πάμε!» Όμως οι παππούδες δίνουν την πιο απαλή βοήθεια, καθότι είναι πιο διαθέσιμοι και δεν έχουν τις ίδιες ευθύνες με τους γονείς. Επίσης είναι πολύ πιο ώριμη και αρχαία ομάδα από τους γονείς.

Καταλαβαίνετε που πηγαίνει το πράγμα; Οι Αρκτούριοι και οι άλλοι από τον Ωρίωνα και το Σείριο, βρίσκονται στο DNA σας, καθότι έχετε «γαλαξιακή Ακασική κληρονομιά». Τους γνωρίζετε και σας γνωρίζουν. Είναι ίσως οι πιο βοηθητικές ομάδες στον πλανήτη. Μην τους διαχωρίζετε από τους άλλους και μην τους λατρεύετε. Δείτε το σύστημα αγαπητοί μου, σαν αυτό που είναι. Αφομοιώστε τους όλους και ας γνωρίζετε ότι αυτή τη στιγμή βρίσκονται μαζί μας στην αίθουσα, στην επικοινωνία αυτή. Τους αρέσει το γεγονός ότι τώρα συμβάλλουμε στην απομυθοποίηση του ποιοι είναι.

Όσοι επικοινωνούν μηνύματά τους, μπορεί να λένε ότι προέρχονται από δω ή εκεί, αλλά θέλω να αναζητάτε τις αλληγορίες εντός των πληροφοριών τους, καθότι οι αλληγορίες αυτές θα σας δείξουν την αλήθεια. Ο λόγος που οι ομάδες αυτές είναι εδώ να βοηθούν, είναι επειδή αποτελούν τους πνευματικούς σας παππούδες και προ-πάππους. Γι αυτό νιώθετε τόσο καλά για κείνους και γι αυτό μερικά channeling προερχόμενα από κείνους, είναι τόσο αγνά και εξαιρετικά. Εάν «το κανάλι» επικοινωνίας είναι αγνό, θα δείτε ποιοι είναι. Σας αγαπούν και γνωρίζουν ποιοι είστε.

Είναι σημαντικό οι γηραιές ψυχές που κάθονται μπροστά μου να καταλαβαίνουν τι λέω και να γνωρίζουν ότι δε μιλάω με κωδικούς ή αλληγορίες. Αυτή τη στιγμή μιλάω για την πραγματικότητα και την πνευματική κοινή λογική που είναι υπέροχη. Οι πληροφορίες είναι από τη δημιουργική πηγή που ονομάζετε Θεό. Ο Θεός είναι κάτι μεγαλύτερο απ’ οτιδήποτε σας έχουν πει αγαπητοί μου και καθώς θ' αρχίζετε να το αντιλαμβάνεστε, θέλω να θυμάστε ένα πράγμα προτού αποχαιρετιστούμε. Καθώς αρχίζετε να αντιλαμβάνεστε το θαύμα του δημιουργού, θέλω να θυμάστε από πού προήλθε, καθότι η Ακασική σας γενεαλογία είναι ο Θεός. Συλλογιστείτε το. Είναι καιρός να ξεκαθαρίσετε τον εαυτό σας, να σταθείτε στο ύψος σας και να διεκδικήσετε τη γενεαλογία αυτή.

Πέστε «γεια» στους παππούδες σας. Μήπως περίμεναν πολύ καιρό γι αυτό; Σας φαίνεται απόκοσμο; Για μερικούς είναι. Για άλλους η αλήθεια ηχεί σαν καμπάνα αγνότητας και απαντά στα ερωτήματα που είχαν πολύ καιρό. Αγαπητοί μου, έχετε βοήθεια. Αναγνωρίστε τη, δουλέψτε μαζί της, αξιοποιήστε τη!

Κι έτσι είναι.

 
 
ΚΡΥΩΝ

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1