urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

«παράλληλη και ταυτόχρονη πραγματικότητα»

Σχετική εικόνα

Ανώτερη Επικοινωνία

Διδασκαλίες από τους Πλειάδειους

Μέσω της Μπάρμπαρα Μαρσίνιακ

Φανταστείτε τον εαυτό σας απεριόριστο, έχοντας μια ευκαιρία σε κάθε στροφή που παίρνετε, και αυτό τελικά θα δημιουργήσετε. Αρχίστε να φαντάζεστε περιορισμούς και θα τους συναντήσετε μπροστά σας. Μην ξεχνάτε ότι προσελκύετε τις ενέργειες που στηρίζουν τη δική σας άποψη για την πραγματικότητα. Κάθε στιγμή που πιστεύετε στον εαυτό σας δημιουργεί με την οποία, θα γεννάτε φως και εξαίσιους εναλλακτικούς τρόπους να ζείτε. Αυτή η διαδικασία εμπεριέχει την ολοένα μεγαλύτερη αναγνώριση του εαυτού σας ως ισότιμου με την αστρική σας οικογένεια.

Πολλοί άνθρωποι θα ήθελαν να εγκαταλείψουν τη Γαία αυτήν την περίοδο, λες και δεν είναι πια καλό μέρος για να ζει κανείς. Θυμωμένες φωνές δυσανασχετούν με την ποιότητα ζωής στις πόλεις ή την ποιότητα του νερού, λες και η Γαία δημιούργησε αυτές τις συνθήκες. Θα σας λέγαμε: που θα βρείτε καλύτερο μέρος; Εσείς οι ίδιοι φτιάχνετε το σπίτι σας. 

Χωρίς τη συνεργασία της Γαίας, δεν μπορείτε να έχετε πολλά πράγματα. Επικρατούν άστατες καιρικές συνθήκες αιφνίδιες πλημμύρες και ασυνήθιστα γεγονότα εμφανίζονται από το πουθενά. Η πραγματικότητα δεν θεωρείται πλέον αξιόπιστη και σταθερή. Ένα θέμα που έχετε κληθεί ν’ αντιμετωπίσετε επανειλημμένα είναι η αίσθησή σας ότι δεν ευθύνεστε και ότι είστε θύματα. Επανειλημμένα επιστρέφετε στο κεντρικό συμπέρασμα ότι οι άνθρωποι είστε αδύναμοι. Για πάρα πολύ καιρό, ενστερνίζεστε συστήματα πεποιθήσεων που σας λένε ότι είστε αδύναμοι και θύματα των περιστάσεων.

Gaia 2

Δηλώστε στη Γαία πως είστε αποφασισμένοι ν’ ανοίξετε την καρδιά σας και να μεταμορφώσετε το σπίτι σας. Είναι εξαιρετικά σημαντικό ν’ αποδεχτείτε τις ευθύνες σας και ν’ αρχίσετε να ζείτε υπεύθυνα. Τρέχετε πέρα-δώθε στον πλανήτη, κυνηγώντας χρήματα και υλικά αγαθά και ξεχνάτε πως η συνεργασία της Γαίας, ως μιας σταθερής και αξιόπιστης βάσης, είναι απαραίτητη. Η πρόκλησή σας μέσα στο πλανητικό σχέδιο του σκοπού σας είναι να συνειδητοποιήσετε ότι η Γαία είναι ζωντανή, ότι πρέπει να την φροντίσετε και να ζήσετε αρμονικά σαν μια οικογένεια.

Οι επαναλήψεις των μαθημάτων που αφορούν την υπευθυνότητα θα γίνονται όλο και περισσότερες στα θέατρα του ανθρώπινου δράματος, επαναφέροντας ξανά και ξανά στο προσκήνιο τους παράγοντες εκείνους που έχετε θέσει σε κίνηση. Αν δεν σας αρέσει το σπίτι σας, μιλήστε στη Γαία μέσα απ’ την καρδιά σας. Μιλήστε από τα κύτταρα της ύπαρξής σας, ελκύστε φως μέσα σας και πείτε της:

«Είναι πρόθεσή μου και ευχαρίστησή μου να σε βιώσω στο ύψιστο των δυνατοτήτων μου σ’ αυτήν τη ζωή. Μεγάλη Γαία, σου ζητώ να με βοηθήσεις και να με υποστηρίξεις να ζήσω σ’ ένα μέρος όπου θα ζω με ευμάρεια, χαρά, ασφάλεια και περιπέτεια – ένα μέρος όπου ν’ ανακαλύψω τον εαυτό μου και να συνειδητοποιήσω ότι εσύ είσαι το σπίτι μου». 

Η Γαία γνωρίζει ποιος είστε. Επομένως, είναι καλή ιδέα να της μιλήσετε και να την αναγνωρίσετε.

Πολλοί από σας ενοχλείστε από τις μάζες των ανθρώπων που εξακολουθούν να υποστηρίζουν τους πολέμους και τους σκοτωμούς. Σας υπενθυμίζουμε πως όσοι πιστεύουν σ’ αυτήν την εμπειρία, θα την αναζητήσουν και θα τη δημιουργήσουν. 

Εσείς μπορείτε να ζείτε σε μια «παράλληλη και ταυτόχρονη πραγματικότητα», χωρίς να προσελκύετε τέτοια συμβάντα στη ζωής σας. Αυτήν τη στιγμή, λαμβάνει χώρα μία μεγάλη κάθαρση, την οποία δεν μπορείτε να σταματήσετε. Η Γαία έχει προχωρήσει σε μια ενεργειακή επιτάχυνση, και έτσι θα εκδηλωθούν εκείνες οι ενέργειες με τις οποίες δονείστε στον πυρήνα της ύπαρξής σας και εκείνες οι αλήθειες που ανακαλύπτετε από την προγονική σας καταγωγή. Είναι μια τραυματική εποχή, γιατί φαίνεται ότι τα συστήματα της οικογένειας και του πολιτισμού καταρρέουν.

Τα συστήματα που δεν εξυπηρετούν πλέον την εξέλιξη της ανθρωπότητας όντως καταρρέουν, και θα κλονιστείτε μέχρι τα βάθη της ύπαρξής σας για ν’ ανακαλύψετε κάτι το οποίο θα λειτουργεί και θα τιμά τη Γαία. Αν δεν είστε σε θέση να φροντίζετε το σπίτι σας, τότε ίσως δεν σας αξίζει να έχετε σπίτι. 

Στην κοινωνία σας έχετε πολλά συστήματα που στηρίζουν τη μέριμνα και την πρόνοια. Η μέριμνα είναι όντως κάτι ευγενές. Ωστόσο, αν ψαρεύετε συνέχεια για λογαριασμό κάποιου άλλου, τότε αυτός αρχίζει να εξαρτάται από σας. Είναι σωστότερο να διδάξετε κάποιον να ψαρεύει και να καλλιεργεί την τροφή του μόνος του. Πολλές φορές, τα άτομα που συνεχώς μεριμνούν για τους άλλους παγιδεύονται σ’ αυτόν το ρόλο, θεωρώντας τον, εσφαλμένα, ως τον απώτατο στόχο και την αληθινή τους ταυτότητα. Οι θεοί, οι πρόγονοί σας, ενεπλάκησαν σ’ αυτό το πρότυπο. Όταν τα δημιουργήματά τους άρχισαν να τους λατρεύουν, παγιδεύτηκαν μέσα στο ίδιο τους το παιχνίδι.

Τελικά, διαπίστωσαν ότι είχαν παγιδευτεί και δεν μπορούσαν να προχωρήσουν παραπέρα. Το καλύτερο είναι να μοιράζεστε ότι ανακαλύπτετε, μόνο έτσι θα καλυτερεύσει το περιβάλλον της Γαίας και η οικογένεια της ανθρωπότητας.

Αναφερόμαστε στη Γαία σαν ένα σπίτι, ένα μέρος στο οποίο χρειάζεται να αφοσιωθείτε. Μην ξεχνάτε ότι στεγάζει πολλά όντα. Μοιράζεστε την πραγματικότητά σας με πολλές μορφές ζωής που δεν έχετε συναντήσει ακόμα. Το γεγονός αυτό αποτελεί μέρος της αποκάλυψης που σας επιφυλάσσει η Γαία: πόσες παράλληλες διαστάσεις υπάρχουν στην περιοχή που ζείτε; Ποιες είναι οι ενέργειες ή οι οντότητες που έχουν τη δυνατότητα να κινούνται μέσω αυτών των διαστάσεων; Πολλοί από τους μύθους και τους θρύλους που λησμονήθηκαν λόγω απουσίας τεκμηρίων είναι αληθινές ιστορίες του σπιτιού σας.

KATARAKTES FOTO 1

 Η Γαία είναι ένα ανεκτίμητο πετράδι. Πολλοί πιστεύουν ότι εσείς αποτελείτε ζωτικής σημασίας κλειδιά γι’ αυτό το πετράδι. Ωστόσο, έχοντας εσφαλμένη αίσθηση του σκοπού σας, θελήσατε να εξυψώσετε τον εαυτό, χωρίς να τιμήσετε τη βάση από την οποία εξερευνάτε τη ζωή. Η μαζική συνειδητότητα βιώνει αντιθέσεις σχετικά με τις προτεραιότητες της σύγχρονης εποχής.

Τα επόμενα χρόνια, πολλοί θα χάσουν τα σπίτια τους ή θα τα εγκαταλείψουν, γεγονός που θα σας κάνει να έρθετε ο ένας πιο κοντά στον άλλο ώστε να βιώσετε την ανθρωπότητα ως μία μεγάλη οικογένεια. Όταν ενώνεστε, ίσως μέσα από δύσκολες περιστάσεις, αποκτάτε κατανόηση και για όσους δεν είναι μέλη της οικογένειάς σας. Οι άλλες μορφές ζωής που περιμένουν να αφομοιωθούν κατά το άνοιγμα των διαστάσεων θ’ αποκαλύψουν την απέραντη δημιουργικότητα και ποικιλία της πραγματικότητας. 

Η Γαία είναι έτοιμη να σας διδάξει, επειδή τώρα είναι κρίσιμο να κατανοήσετε τις διδασκαλίες της. Εσείς επαναπροσδιορίζετε την έννοια του σπιτιού σας και η Γαία το νιώθει. Αποκαλύπτει τους κωδικούς και τις ιστορίες της σκεπτόμενη: «Α, υπάρχουν άνθρωποι που αναζητούν αυτό που έχω». Σκεφτείτε τι θέλετε. Η Γαία σας διαβάζει. Είναι μια ζωντανή, βιολογική ύπαρξη. Είναι ζωντανή!

Η Γαία σας χρειάζεται κατά τον ίδιο τρόπο που εσείς χρειάζεστε τα δισεκατομμύρια βακτήρια που ζουν στο σώμα σας, και εκτελούν λειτουργίες χωρίς τη συνειδητή σας εντολή. Ένας μικροοργανισμός θα μπορούσε από μόνος του να είναι τοξικός. Ωστόσο, όλοι μαζί οι μικροοργανισμοί λειτουργούν ευεργετικά.

Δεν σας δηλητηριάζουν, τρώνε τα πάντα, έτσι ώστε να μην πεθάνετε. Αν δεν βρίσκονταν στο σώμα σας, η τροφή που καταναλώνετε δεν θ’ αφομοιωνόταν. Αντέχετε την παρουσία όλων αυτών των «τοξικών» οντοτήτων που ζουν στο σώμα σας και, στην πραγματικότητα, δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς αυτές. Κατά τον ίδιο τρόπο, η Γαία δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εσάς και όλα τα ζωντανά πλάσματα που στεγάζει. 

Η ζωή παρασκευάζεται εδώ, στη Γαία. Σ’ αυτό το ηλιακό σύστημα, η Γαία είναι το σπίτι της ζωής, το μεγάλο εργαστήριο δημιουργίας της ζωής. Σας παρακαλούμε να κατανοήσετε το λόγο για τον οποίο σας λέμε ν’ αγαπήσετε τη Γαία, γιατί η ανταπόκρισή της θα είναι να σας αποκαλύψει ότι χρειάζεστε για να ζήσετε πάνω της.

Φανταστείτε ότι έχει αποκατασταθεί η βασιλική ομορφιά της Γαίας. Επιβλητικά δέντρα μοιάζουν ν’ αγγίζουν τον βαθυγάλανο ουρανό, και τα σύννεφα φουσκώνουν δημιουργώντας μεγαλοπρεπείς μορφές. Τα τραγούδια των πουλιών ηχούν παντού, δημιουργώντας μοναδικές συμφωνίες κάθε στιγμή.

Μάθετε να νιώθετε ζωντανοί. Ανακαλύψτε το νόημα στη ζωή σας, εξερευνώντας τις κρυμμένες όψεις του υποσυνειδήτου. Φανταστείτε ότι η κύρια ρίζα σας εισχωρεί σαν φίδι στα έγκατα της Γαίας, εκεί όπου φυλάσσονται τα αρχεία της αληθινής ιστορίας, και οραματιστείτε μια μεγαλειώδη Γαία που είναι το σπίτι των ανθρώπων, εκείνων που δικαιωματικά κατοικούν σ’ αυτόν τον πλανήτη!

  Κομιστές της Αυγής

Διδασκαλίες από τους Πλειάδειους

       Μπάρμπαρα Μαρσίνιακ

          Εκδόσεις «Κρύων»    

 

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1