urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Ανώτερη Επικοινωνία

12802720 10205203232392756 508046196024955186 n

Οι Πλειάδειοι

Μέσω της Μπάρμπαρα Μαρσίνιακ

Μύηση της Γης μέσω της Ακεραιότητας

Αυτή η πανέμορφη Γη είναι ένας θησαυρός με τόσο βάθος και τόσο μεγαλόψυχος, που έλκει κάποιους από μακριά στο διάστημα, να έρθουν να τιμήσουν την ομορφιά που βρίσκεται εδώ. Θέλουμε να νιώσετε αυτή την ομορφιά μέσα σας και να της επιτρέψετε να δονηθεί μέσα στο είναι σας. Καθώς θα επιτρέπετε σε αυτή την ομορφιά να εισχωρεί μέσα σας, θα σας συγκινήσει πολύ βαθιά, και, ως είδος, θα αρχίσετε να αξιώνετε τον καλλωπισμό της Γης σαν πρώτη προτεραιότητα. Θέλουμε να σπείρουμε αυτή την ιδέα μέσα σας, ώστε να αφυπνιστεί η ευθύνη που έχετε για τη Γη. Έχουμε αφυπνίσει μέσα σας την ευθύνη που έχετε προς τον εαυτό σας, και έχετε αρχίσει να γίνεστε ότι καλύτερο μπορείτε να είστε, σας συγχαίρουμε. Τώρα, λοιπόν, τι θα κάνετε για τη Γη, και πως θα το κάνετε;

Σας έχουμε διδάξει ότι κάθε στιγμή πρέπει να απαιτείτε το καλύτερο για τον εαυτό σας. Αφού η Γη είναι το σπίτι σας, πως, τώρα, θα εκτείνετε αυτή την ενέργεια στη Γη και θα επηρεάσετε τον πλανήτη με όσα ξέρετε;

Πόσοι ανάμεσά σας έχετε περπατήσει μέσα στον χώρο σας, θεωρώντας τον ιερό χώρο, δίνοντας έτσι στη Γη να καταλάβει πόσο πολύτιμη σας είναι; Αυτού του είδους η επικοινωνία θα σας συνδέσει με την όμορφη Γη. Αφιερώστε χρόνο να το κάνετε.

Κοιτάξτε τα σκουπίδια σας, αυτά που πετάτε και αυτά στα οποία λειτουργείτε ασυνείδητα. Είναι απόλυτος αντικατοπτρισμός εκείνων που σας έχουμε ζητήσει να κάνετε με τον εαυτό σας. Κοιτάξτε τις σκέψεις σας και τα σκουπίδια που συνωστίζονται στην ψυχή σας. Όπου όσα σας έχουμε διδάξει μπορείτε να τα εκτείνετε προς τη Γη. Όπου και αν πάτε, επικοινωνήστε με τη Γη, και επιτρέψτε στον πλανήτη να καταλάβει ότι αφυπνίζεστε. Πρέπει να σκέπτεστε τον εαυτό σας σαν μια κλωστή από φως, όπου και αν περπατάτε, οδηγείτε, πετάτε ή επισκέπτεστε, φέρνετε μαζί σας αυτή τη φωτεινή κλωστή. Καθώς θα υφαίνονται γύρω από τον πλανήτη ολοένα και περισσότερες τέτοιες κλωστές, θα δημιουργηθεί, τελικά, ένα εκπληκτικό, κοσμικό κύμα φωτός.

Βρισκόμαστε σε έναν κόσμο, ο οποίος ετοιμάζεται να μειώσει λίγο την ταχύτητα του, πριν μπει σε τρελούς ρυθμούς. Μπορείτε να ξεκινήσετε αυτή την επιβράδυνση φροντίζοντας τη Γη συνειδητά. Η συνείδηση που επικρατεί στη Γη αυτή την εποχή, ειδικά στις Ηνωμένες Πολιτείες, πρεσβεύει ότι όποιος έχει το ομορφότερο γκαζόν δείχνει ότι κατέχει και εξέχουσα κοινωνική θέση. Για να μπορέσετε να έχετε το ωραιότερο γκαζόν, χρησιμοποιείτε όσα εντομοκτόνα και χημικά λιπάσματα υπάρχουν στην αγορά, ώσπου το γκαζόν σας φτάνει να μοιάζει με χαλί που θα έπρεπε να βρίσκεται στο σαλόνι σας. Από πού προέρχεται αυτό το σύστημα αξιών και ποια λογική εξυπηρετεί; Η λογική που υπάρχει σε αυτό το σύστημα αξιών είναι αυτή που δηλώνει ότι κάποιος έβγαλε λεφτά από ένα προϊόν και δημιούργησε ένα ολόκληρο πρόγραμμα μάρκετινγκ που νομιμοποίησε κατάλληλα αυτό το προϊόν, και ότι κάποιος το αγόρασε.

Επικοινωνήστε με τη Γη, αφουγκραστείτε την και επιτρέψτε σε αυτό τον πανέμορφο πλανήτη να σας διδάξει πώς να ζείτε αρμονικά. Είναι μια αργή διαδικασία και δεν πρόκειται να τη μάθετε αυθημερόν. Ακούστε τη Γη να λέει, «Κοιτάξτε, θα σας άρεσε να σας έχυνε κάποιος εντομοκτόνο πάνω στο δέρμα σας;» Και όμως, αυτό είναι που γίνεται όταν τα ρίχνετε πάνω στη Γη. Η Γη είναι ένα νοήμον ον ή σύνολο από όντα. Τα νοήμονα όντα που απαρτίζουν τη Γη ήρθαν σε αυτό το σύνολο συνειδητότητας λόγω της αγάπης τους γι’ αυτή την ένωση της συνειδητότητας και από την επιθυμία τους να βιώσουν το πώς είναι να είσαι εστία για τη συνειδητότητα. Κάτι σαν εσάς, που είστε εστία για όλα τα βακτήρια και όλα ζουν πάνω στο δέρμα σας και μέσα στο σώμα σας. Συνεργάζεστε μαζί τους. Η Γη καταλαβαίνει ότι για να είναι καλή μητέρα για τα παιδιά της, πρέπει να τα αφήνει να μαθαίνουν μόνα τους τα μαθήματά τους.

Τα μαθήματά σας είναι βέβαια, αυτά της υπευθυνότητας. Αν θέλετε κάτι, υπάρχουν κάποιες προεκτάσεις και κάποια πράγματα που πρέπει να κάνετε, όπως και ευθύνες που πρέπει να αναλάβετε, προκειμένου να πετύχετε τον στόχο σας. Η Γη διδάσκει στην ανθρωπότητα την υπευθυνότητα, με το να σας επιτρέπει να δημιουργείται διάσπαση στην επιφάνειά της και προς το εσωτερικό της.

10427315 10152763893429232 1753279288421328215 n 

Όταν θα κινδυνεύσει η Γη και η ανθρωπότητα θα έχει ωθήσει τα πράγματα στα άκρα, τότε η Γη θα κάνει οτιδήποτε χρειαστεί για να διδάξει στο ανθρώπινο είδος τη σωστή φροντίδα του σπιτιού του, ώστε εσείς, ως κάτοικοί της, διδαχθείτε ένα μεγάλο μάθημα. Μέσα από θεία αγάπη για την ανθρωπότητα και θεία αποδοχή του πόλου της ως δασκάλα, η Γη θα σας διδάξει τα δικά της μυστικά και τη δύναμή της, ώστε να μπορέσετε να καταλάβετε ότι πρέπει να βαδίζετε σε συνεργασία και με αγάπη για τη Γη και να μη βαδίζετε χωρίς σεβασμό.

Αναπόφευκτα, αυτό οδηγεί στην ολοφάνερη πιθανότητα η Γη να κάνει κάποιες πολύ ουσιαστικές μετατροπές, ώστε να έλξη τη συνειδητότητα των ανθρώπων και να τους καταδείξει τι χάνουν. Αν εξαφανιστούν είκοσι εκατομμύρια άνθρωποι σε ένα απόγευμα από μια γήινη μεταβολή, πιθανώς και να ξυπνήσουν τα υπόλοιπα ανθρώπινα όντα. Πιθανώς.

Έχετε ακούσει τις προβλέψεις για αλλαγές στη Γη, ξανά και ξανά. Μερικοί από σας δεν τις πολυπιστεύετε. Δεν έχετε σκεφτεί ότι θα μπορούσαν να συμβούν σε σας, αν και μπορεί να σκεφτήκατε ότι πιθανώς και να συμβούν σε κάποιον άλλον ή κάπου στην άλλη άκρη της Γης. Τι γίνεται λοιπόν, όταν μια τέτοια αλλαγή συμβεί μπροστά στην πόρτα σας ή στη διπλανή πόλη; Τι θα γίνει όταν οι μεγαλουπόλεις των Ηνωμένων Πολιτειών αρχίσουν να καταρρέουν; Πως νομίζετε ότι θα νιώσετε, αν ξυπνήσετε κάποιο πρωί και ανακαλύψετε ότι υπάρχει μια τεράστια σχισμή στη Γη από τη Νέα Υόρκη ως την Ουάσιγκτον; Θα αρκούσε αυτό για να σας ταράξει λίγο; Θα σας τάραζε αρκετά, ώστε να επαναδομήσετε και να επανεκτιμήσετε τις ζωές σας;

Αποκτάτε μεγαλύτερη επίγνωση του τι συμβαίνει επειδή τώρα πια άρχισαν οι εφημερίδες σας να γράφουν τις ιστορίες αυτές. Αυτές οι ιστορίες γράφονται και ακούγονται εδώ και αρκετό καιρό. Οι περιβαλλοντολόγοι και όσοι φωνάζουν για τη διατήρηση των ειδών, λένε εδώ και είκοσι χρόνια για τις περιβαλλοντικές μεταβολές, αλλά ο κόσμος πίστευε ότι τα προβλήματα θα αυτοδιορθώνονταν. Άλλωστε, τα περιβαλλοντικά θέματα δεν πουλάνε φύλλα και, σε κάποιο βαθμό, ο κόσμος δεν ενδιαφερόταν να μάθει πως έχει και αυτός ευθύνη για όλα αυτά. Θα την πληρώσετε όμως αυτή σας τη στάση, οι περισσότεροι θα δηλώσουν άγνοια και θα πιστεύουν ότι αυτά τα θέματα προέκυψαν από το πουθενά. Τα πράγματα θα γίνουν τόσο σοβαρά, που προβλέπουμε ότι θα υπάρξουν χώρες που θα απαγορεύουν τη χρήση του αυτοκινήτου.

Οι διδαχές ή τα μαθήματα της Γης αυτό τον καιρό σχετίζονται με πολλά πράγματα. Καθώς αλλάζουν οι συχνότητες, αλλάζουν τα πάντα. Όταν αλλάζουν οι συχνότητες, είναι όπως όταν μετακομίζεις από το σπίτι σου: όλο το περιβάλλον αλλάζει. Αυτές οι αλλαγές έχουν σχεδιαστεί να εξυψώσουν τις ζωές όλων. Έχουν σχεδιαστεί να φέρουν τους πάντες σε ένα μεγαλύτερο σημείο άνεσης και κατανόησης. Έχουν σχεδιαστεί για να απεμπλακούν τα ανθρώπινα όντα από το πρότυπο που έχει ορίσει τον κόσμο σας ως συμπαγή και με όρους πολύ περιοριστικούς.

Όταν τα ανθρώπινα όντα θέσουν την ποιότητα της ζωής που ζουν ως την πρώτη τους προτεραιότητα, τιμώντας την ποιότητα της ζωής της Γης, θα συντελούνται ελάχιστες πια γήινες μεταβολές πάνω στον πλανήτη. Ωστόσο, τους περισσότερους ανθρώπους, ειδικά του Δυτικού κόσμου, τους απασχολεί μια εντελώς διαφορετική ποιότητα ζωής:

Πόσες ηλεκτρονικές συσκευές έχουν στην κατοχή τους, πόσα ρούχα έχουν στις ντουλάπες τους, και πόσα αυτοκίνητα έχουν στα γκαράζ τους. Δεν έχουν καμιά επαφή με τις επιπτώσεις που έχουν όλες αυτές οι υλικές βιομηχανίες πάνω στο νοήμον ον που είναι ο γονέας σας. Αν δεν αλλάξουν οι άνθρωποι – αν δεν κάνουν αυτή τη μετατόπιση αξιών και δεν συνειδητοποιήσουν ότι η Γη, μέσα από την αγάπη της για τη μύηση και εξέλιξη της προς μια υψηλότερη συχνότητα, θα επιφέρει μια κάθαρση που θα επαναφέρει την ισορροπία. Υπάρχει η πιθανότητα, μέσα σε ένα απόγευμα, να φύγουν πολλοί άνθρωποι από τον πλανήτη. Ίσως τότε, όλοι οι υπόλοιποι να αρχίσουν να αφυπνίζονται σχετικά με το τι συμβαίνει. Όλον αυτό τον καιρό συνέβαιναν γεγονότα που σας κινητοποιούσαν, σας ενθάρρυναν και σας έφταναν στη συνειδητοποίηση ότι πρέπει να υπάρξει μια παγκόσμια αλλαγή. Υπάρχουν κινήματα «Ρίζες» που θα αναπτυχθούν πολύ. Το τι θα συμβεί στη Γη, εξαρτάται από το πόσο πρόθυμοι είναι όλοι οι άνθρωποι να αλλάξουν.

KATARAKTES FOTO 1

Ποια είναι η δική σας ευθύνη για όλα αυτά; Πόσο πρόθυμοι είστε να αλλάξετε; Έφθασε η ώρα να μη μιλάτε, απλώς γι’ αυτά αλλά να το κάνετε. Καθώς δεσμεύεστε στην αλλαγή της δικής σας ζωής, αυτομάτως κάνετε προσβάσιμη αυτή την αλλαγή σε Ολόκληρο τον πλανήτη.

Η Γη προσπαθεί να προχωράει προς την ακεραιότητά της. Αυτό τον καιρό ο πλανήτης νιώθει στερημένος από την ακεραιότητά του, ατιμασμένος και χωρίς αγάπη. Η Γη σας αγαπάει και σας δίνει έναν τόπο για να λειτουργείτε, είναι ζωντανός οργανισμός. Η Γη πρόκειται να επανεγκαθιδρύσει την ακεραιότητά της και θα σας επιτρέψει να καταλάβετε πόσο σημαντικό είναι να αγαπάτε τον εαυτό σας, αγαπώντας τη Γη. Αγαπήστε τον εαυτό σας και αγαπήστε τη Γη, επειδή αυτά τα δύο ταυτίζονται.

Οι μεταβολές της Γης θα μπορούσαν να παίξουν σημαντικό ρόλο στην κατάλυση του συστήματος. Θα επιφέρουν την κατάρρευση των ασφαλιστικών εταιρειών, η οποία θα επιφέρει την κατάρρευση πολλών άλλων συστημάτων. Πολλές από τις τραπεζικές εταιρείες πουλάνε τα ενέχυρά τους στις ασφαλιστικές εταιρείες, και οι ασφαλιστικές εταιρείες επένδυσαν μεγάλα ποσά σε ομόλογα σκουπίδια. Με κάνα δυο ακόμη μεγάλες καταστροφές σαν τον Τυφώνα Χιούγκο ή τον σεισμό του Σαν Φρανσίσκο, σε συνδυασμό με κάποιον πόλεμο και την παραοικονομία – για πόσο καιρόακόμη νομίζετε ότι θα συνεχίσουν να λειτουργούν; Στα χαρτιά, κανείς δεν το έχει ακόμη προσέξει ακριβώς. Συνεχίζει, για την ώρα, να είναι θέμα επιταγών, που περνούν από τη μια τράπεζα στην άλλη, και όπου όλα φαίνονται να επιπλέουν. Γι αυτό φαίνεται αρκετά πιθανό να χρησιμοποιηθούν οι μεταβολές της Γης για να επέλθει η κατάρρευση. Οι μεταβολές της Γης θα επιφέρουν επίσης την ένωση και τον θρίαμβο του ανθρώπινου πνεύματος, επειδή άντρες και γυναίκες θα βγουν για να βοηθήσουν άλλους άντρες και γυναίκες, όταν συμβούν οι καταστροφές. Αυτό δένει τους ανθρώπους.

Υπάρχουν τεχνολογίες που θα μπορούσαν να καθαρίσουν αυτό τον τόπο πάρα πολύ γρήγορα, αν αυτό ήταν μέσα στο σχέδιο. Επειδή, ωστόσο, προς το παρόν, το είδος σας δεν αναλαμβάνει την ευθύνη του σχετικά με τη Γη, δεν θα είχε νόημα. Το τρέχον είδος πρέπει να μάθει να τιμάει τη φωλιά του. Όλοι σας πρέπει να μάθετε τα σώματά σας, επειδή, χωρίς τα σώματά σας δεν θα ήσασταν εδώ, και χωρίς τη Γη, δεν θα μπορούσατε να είστε εδώ. Το σώμα σας και ο πλανήτης σας είναι τα δύο μεγαλύτερά σας δώρα και τα πιο πολύτιμα πράγματα που κατέχετε. Το ιδανικό θα ήταν να εκφράζετε μια ιερότητα και να τιμάτε, να φροντίζετε και να αγαπάτε τη Γη και την υλική σας οντότητα. Αυτό θα συντόνιζε το σπίτι σας, την ιδιοκτησία σας, τον τόπο με τον οποίο σχετίζεστε, καθώς επίσης και το έδαφος του σώματός σας.

Η Γη έχει μεγαλύτερες αντοχές από ότι φαντάζεστε. Βρίσκεται εδώ για να σας τρέφει και να σας συντηρεί. Τα ζώα, επίσης, είναι εδώ για να συνεργαστούν μαζί σας. Αν όλα γίνονται με αγάπη, έχουν τη δύναμη του Δημιουργού να τα στηρίζει. Ότι γίνεται με αγάπη, δεν ενέχει πόνο και καταστροφή. Αν έχετε ανάγκη από κάποιον οδηγό για να παίρνετε αποφάσεις σχετικά με τη συμπεριφορά σας, αναρωτηθείτε τα εξής:

«Λειτουργώ με την ύψιστή μου ακεραιότητα; Λειτουργώ με αγάπη; Είναι η πρόθεσή μου η αγάπη για τη Γη, τα ζώα, όλους τους ανθρώπους που συναντώ και όλα όσα κάνω;»

ΚΟΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ

     ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΑΠΟ

    ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΑΔΕΙΟΥΣ

ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ ΜΑΡΣΙΝΙΑΚ

  ΕΚΔΟΣΕΙΣ «ΚΡΥΩΝ»

      Urantia Center

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1