urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Gaia 2

Η Μητέρα Γη

δια της Linda Dillon

Για να κατανοήσουμε πλήρως το «Νέο εσείς», είναι σημαντικό να κατανοήσουμε την «Νέα Γη», και όλα αυτά που υπονοείται σε αυτόν τον όρο. Η Νέα Γη και τοποθεσία Νέα είναι όροι που έχουν χρησιμοποιηθεί από το Συμβούλιο της Αγάπης για πάνω από μια δεκαετία. Γνωρίζοντας αυτό πήγα με ένα τεράστιο όγκο υλικού που διοχετεύθηκε με ανώτερες επικοινωνίες για να βρω ακριβώς την ιδανική επεξήγηση της τοποθεσίας «Νέα γη» και ενώ βρήκα απίστευτα όμορφες περιγραφές για το τι n «Νέα Γη» πως θα φαίνεται και πως αισθάνεται, όλα αυτά περιλάμβαναν επίσης, καθοδήγηση και πληροφορίες για τις αλλαγές στην ανθρώπινη κατάσταση που θα ήταν αναγκαίες για την επίτευξη και την αγκυροβόληση στη Νέα Γη.

Οι άνθρωποι έπρεπε να διεκδικήσουν τις θεϊκές ιδιότητές τους, το δέος, την αθωότητα, το θαύμα, την ευγένεια, και να κάνουν το βήμα ως δημιουργοί, ως διαχειριστές και συν-δημιουργοί της Νέας Γης. Μετά από ώρες σάρωσης του υλικού στα χέρια μου συνειδητοποίησα ότι κανείς δεν είχε περιγράψει συνοπτικά τη Νέα Γη από την μετατόπιση της όσον αφορά τις διαστάσεις που η Γαία έχει περάσει.

"Η Γαία ήρθε σε μένα σε όλη τη μεγαλοπρέπεια της ιερής σιγή της. Η ιερή σιωπή που συχνά δεν ακούμε προσεκτικά ώστε να ακούγεται - τα μακριά κυλιόμενα κύματα στη μέση ενός μαγευτικού ωκεανού, η σιγή του δάσους πριν τα πουλιά ξυπνήσουν, η σιωπή ενός φύλλου του φθινοπώρου που μετατρέπετε από χρυσό σε κόκκινο, σε κοκκινόμαυρο, η σιωπή του σπηλαίου βαθιά μέσα στα σπλάχνα της. Ήρθε σε μένα με τον τρόπο αυτό και άκουσα".

Είμαι η Γαία! Γνωστή εδώ και πολύ καιρό ως η Αρχάγγελος GQi'anna, αρχάγγελος της αγάπης, της αλλαγής και της μεταμόρφωσης. Έχω έρθει για να μιλήσω στην καρδιά σας και στην καρδιά της ανθρωπότητας αυτή τη μέρα για να μοιραστώ μαζί σας το σχέδιό μου και το σχέδιο της τοποθεσίας «Νέα Γη».

Το κλειδί σε αυτή την κατανόηση είναι το κλειδί για την κατανόηση της ουσίας του ποιά είμαι - συνεχής αλλαγή και μεταμόρφωση. Εγώ και όλα τα βασίλεια που περπατούν επάνω μου και να ζουν μέσα μου στο χώμα, στα νερά, στα βράχια και ο πυρήνας μου είναι πάντα στη διαδικασία της αλλαγής και της μετάβασης.

Είναι απλή η φύση αυτής της αλλαγής, αυτή η στροφή προς τη τοποθεσία Νέα γη, είναι τόσο βαθιά και αξιοσημείωτη και κατά κάποιο τρόπο γνωρίζετε ότι κάτι ασυνήθιστο αποκαλύπτεται. Αλλά είναι σαφές παιδιά μου ότι η αλλαγή και ο μετασχηματισμός ήταν πάντα μέρος της έκφρασης της αγάπης μου για την Θεϊκή Μητέρα.

Όλα τα πράγματα που σχετίζονται με την ύπαρξή μου είναι κυκλικά, προχωρούν και κινούνται πίσω στο Ένα. Επειδή έχετε εξοικειωθεί δεν θεωρείτε αυτές τις αλλαγές ως σημαντικές!

Εμπίπτουν στη μετάβαση από το χειμώνα στην άνοιξη, στο καλοκαίρι! Η μετάβαση από το ρεύμα σε ποτάμι στον ωκεανό! Η μετάβαση από το έμβρυο στο παιδί σε έφηβο σε ενήλικα είναι αρχαία. Έχετε παρατηρήσει αυτές τις αλλαγές, αλλά δεν έχετε δώσει τη δέουσα προσοχή.

Ήταν πάντα μέρος του σχεδίου μου στο πλαίσιο του σχεδίου της Μητέρας ότι θα ανέβω και θα επιστρέψω στην Εστία σε κάποιο σημείο. Επειδή είμαι σε ένα διαφορετικό πλαίσιο του χρόνου από ό, τι η ανθρωπότητα δεν το σκέφτεστε αυτό. Δεν έχετε λάβει υπόψη τις αλλαγές που κάνω με τη βοήθεια της συνεργασίας των ουρανών για να συνεχίσει το ταξίδι της η ψυχή μου. Δεν έχει σημασία, και δεν είναι κάτι που με ανησυχεί ιδιαίτερα ώστε να επιστήσω την προσοχή σας, γιατί ως Μητέρα σας κατάλαβα ότι έχετε την τάση να επικεντρωθείτε στα δικά σας δράματα και εξέλιξη.

"Εσείς δεν καταβάλετε ακόμη τη δέουσα προσοχή όταν μετατοπίζομαι έξω από τη παλιά 3η στην 5η διάσταση μέσω της 7ης. Είστε τόσο απασχολημένοι με την εξέταση των δικών σας εμπειριών που δεν έχετε προσέξει ότι επέτρεψε η συλλογική απόφασή σας να προχωρήσετε με τρόπο που ήταν έξω από το αρχικό σχέδιο. Σας άφησα να παραμείνετε πάνω μου στην επιφάνεια και συνέχισα να σε θρέφω. Αλλά n Νέα Γη γεννιέται αγαπητές καρδιές και αυτό απαιτεί τη συμμετοχή σας, την αγάπη σας και την καταστροφή των ανώμαλων ανθρώπινων συμπεριφορών που δεν είναι πλέον σε ευθυγράμμιση με μένα. Για το λόγο αυτό σας γνέφω, να έρθει στο προσκήνιο ο «Νέος Εσείς».

Ο «Νέος Εσείς» είναι ένα ανθρώπινο / υβριδικό που επιλέγει να ζει συνειδητά, και με αυτό εννοώ το πλήρωμα της θεότητας σωματικώς και να Είναι. Ένα άτομο που δεν είναι μόνο διατεθειμένο, αλλά είναι πρόθυμο να συμμετάσχει στην θέσπιση των νέων μοντέλων της συνείδησης της καρδιάς, των συμπεριφορών, των δράσεων και συν-δημιουργός με ότι βρίσκεται σε αρμονία με την ανάληψή μου.

Ο «Νέος Εσείς» είναι το άτομο που συνεργάζεται συνειδητά και συνειδητοποιεί την ανάγκη να ζει σε αρμονία με όλα. Η βασίλεια, των αστρικών αδελφών σας, οι εσωτερικοί και εξωτερικοί πλανήτες, η Ιεραρχία των ουρανών είναι όλοι σε συμφωνία και σε ευθυγράμμιση με αυτήν την μετατόπιση. Και τώρα ήρθε η ώρα, στο μελλοντικό σας διάστημα, η ανθρωπότητα να προχωρήσει σε συνεργασία.

«Πώς συμβαίνει αυτό; Προχωρήστε από μέρους σας ένα βήμα μπροστά και όχι μόνο να αγκαλιάσετε, αλλά να συμμορφωθείτε πλήρως και να ενσωματώσετε το υπάρχον σε ένα «Νέο εσείς». Τώρα, επιτρέψτε μου να εξηγήσω το σχέδιό μου και τότε θα κατανοήσετε καλύτερα πώς η σχηματοποίηση του «Νέου Εσείς» είναι απαραίτητη για τη συνέχιση της συνεργασίας μας και την συγκατοίκηση ως μια ευτυχισμένη οικογένεια.

Η «Νέα Γη, Νέα Γαία», δεν είναι πλέον ένα μέρος ρύπανσης, βεβήλωσης, φτώχειας, πολέμου, πείνας, έλλειψης, περιορισμού, θανάτου, ασθένειας, ταπείνωσης, ντροπής, ανισότητας ή πόνου σε οποιαδήποτε μορφή. Αυτές οι ιδιότητες της παλιάς Γης δεν υπάρχουν στη 5η, 6η ή 7η διαστάσεις και ως εκ τούτου δεν μπορούν να συνεχίσουν να υπάρχουν πάνω στον πλανήτη μου. Σκεφτείτε το σαν μια κατάσταση όπου δεν υπάρχει οξυγόνο για να υποστηρίξει αυτές τις μορφές ζωής.

Και μην κάνετε κανένα λάθος όλα αυτά τα λανθασμένα δίκτυα (εξουσίας) και οι πεποιθήσεις, σπερματικών ειδών εντός και εκτός, είναι μορφές ζωής. Έχουν αναλάβει την εξουσία και με την αυστηρότητα των δικών τους μεθόδων και αυτό δεν μπορεί και δεν θα συνεχιστεί την Νέα Γη. Αυτό δεν λέγεται σε οποιοδήποτε παιδί κατά τρόπο απειλής. Αυτό δεν είναι μια ειδοποίηση έξωσης, αλλά απλώς μια δήλωση του γεγονότος για το πώς σκοπεύω να προχωρήσω.

Πάρα πολύ συχνά έχετε σκεφτεί αυτά τα λανθασμένα δίκτυα (εξουσίας – πολιτικά, οικονομικά, θρησκευτικά, στρατιωτικά, εκπαιδευτικά, δικαιοσύνης, υγείας κ.τ.λ. ) και προϋποθέσεις όπως χαρακτηριστικά (ιδιότητες) που οι άνθρωποι είτε έχουν συμμετάσχει ή έχουν υποχρεωθεί να υπομείνουν.

Αυτό είναι μυωπική σκέψης, είναι η σκέψη του εαυτού εγώ και είναι εγωιστική και κοντόφθαλμη. Όλα τα λανθασμένα δίκτυα εξουσίας που αναπτύχθηκαν από την ανθρωπότητα έχουν επιβληθεί όχι μόνο στον ιερό εαυτό μου καθώς και στα άλλα βασίλεια,. Όλα έχουν υποφέρει από τα λανθασμένα δίκτυα εξουσίας και πιστεύω ότι η συλλογική ανθρώπινη αξία ήρθε ως αλήθεια και μια αντανάκλαση της πραγματικότητας.

Τώρα αυτό που έχω να σας πω είναι ότι αφήνουμε αυτούς τους τρόπους (εξουσίας) πίσω - όλοι μας εμείς, η Θεϊκή Μητέρα σου, τα βασίλεια, τα όντα των αστεριών, η Ιεραρχία των ουρανών, σας κάλεσαν όλους σας να ενωθείτε μαζί μας σε αυτό το ταξίδι. Και το έχετε αποδεχτεί.

Πού εμείς ταξιδεύουμε; Τι είναι αυτή η διαδικασία της αλλαγής; Τι σημαίνει «Νέα Γη» ποια είναι η εμφάνιση της, η μυρωδιά της και η αίσθηση της; Τι είναι αυτό που δημιουργούμε και προσκαλούμε τον «Νέο Εσύ», να συμμετάσχει;

Έχω αρχίσει αυτή τη μέρα μιλώντας σε σας από την ουσία της αλλαγής μου, την αγάπη και την μεταμόρφωση. Έχουμε αφήσει το κουκούλι της παλιάς 3ης διάστασης πίσω και αναδύεστε ο κάθε ένας από σας, στις υψηλότερες σφαίρες. Εγώ, η Γαία, έχω επιστρέψει στην αρχική πρόθεση. Αυτό σημαίνει ότι επιτρέπω στον αρχικό σχεδιασμό της ψυχή μου να αποκατασταθεί και να ανθίσει πιο λαμπρά από ποτέ.

Τα ποτάμια μου, οι ωκεανοί, οι λίμνες, το αίμα της ζωής μου καθαρίζονται. Το έδαφος, τα δέντρα μου, τα λουλούδια, τα χωράφια, και τα φυτά αποκαθίστανται με τις δονήσεις του φωτός και της αγάπης. Όλο αυτό ανταποκρίνεται τόσο με πλούσια θρεπτικά συστατικά όσο και με καθαρισμένο έδαφος, ζωντανή και άφθονη δύναμη της ζωής για όλες τις μορφές. Τα βασίλεια είναι ελεύθερα και χαίρονται - όχι μόνο ό, τι αντιλαμβάνεστε ως τα βασίλεια των ζώων, αλλά τα στοιχειακά, οι νεράιδες, τα ξωτικά, οι νάνοι, τα Ντέβας - όλα είναι ορατά και εργάζονται με την αλχημεία τους, να αποκαταστήσουν την ομορφιά καθώς και το μεγαλείο των σπιτιών τους.

Η λάμψη των βουνών είναι άριστη και ανεβαίνει προς τον ουρανό. Και πάνω απ’ όλα ο αέρας μου, ο αέρας σας, η ατμόσφαιρα σας δεν είναι μόνο καθαρή, αλλά αραιά. Σκεφτείτε τον αέραγεμάτο με ουράνια τόξα, επειδή είναι οι άγγελοι Θεραπευτές του Tralana και οι Μηχανικοί Halion.

Οι πόλεις θα είναι ευπρόσδεκτες και συν-δημιουργοί σε συναντήσεις και χώρους συγκέντρωσης για το συλλογικό της ανθρωπότητας, αλλά ποτέ ξανά αποκλειστική αρμοδιότητα τους. Πόλεις του Φωτός έχουν αρχίσει να εμφανίζονται σε όλο τον πλανήτη με την υποστήριξη του εαυτού μου, των υψηλότερων σφαιρών, τους αστρικών αδελφών σας, και την Ιεραρχία των ουρανών.

Κάθε πόλη είναι ένα πολιτιστικό κέντρο για διαφορετικούς σκοπούς, είναι υπέροχη και αυτάρκης με δικά τους δικαιώματα. Αλλά επιτρέψτε μου να είμαι σαφής Αυτές οι πόλεις του Φωτός κατασκευάστηκαν με συν-δημιουργία με το «Νέο Εσύ», τα Νέα όντα που επιλέγουν να εργάζονται σε αρμονία και με αγάπη με όλους. Ο «Νέος Εσύ» δεν είναι απλά μια συνειδητή καρδιά ένα άτομο που ξύπνησε, αλλά ένας ζωντανός ισότιμος εταίρος σε αυτές τις δημιουργίες. Και γι' αυτό η εκ νέου χάραξη του συλλογικού είναι απαραίτητη.

Απευθύνομαι στον καθένα από εσάς, τους αγαπημένους γιους μου και τις κόρες της καρδιάς μου.

Σας γνέφω να προχωρήσετε μπροστά και να διεκδικήσετε το αρχικό σχεδιασμό σας και να ταχτοποιήσετε να καθορίσετε ένα νέο πλέγμα για την ανθρωπότητα.

Είστε οι πρότυποι υπεύθυνοι χάραξης για την ανθρωπότητα και σύμφωνα με το αίτημά σας για να έρθει εμπρός αυτό το μεγαλειώδες σχέδιο που σας περιμένει.

Αλλά σας παρακαλώ βιαστείτε – μην είστε επιφανειακοί, ενδεείς ή φοβισμένοι. Να είστε έγκαιροι, στοχαστικοί, διακριτικοί! Αλλά και επιμελής, εύστοχοι και πλήρως παρόντες!

   Η Μητέρα Γη

ΔΙΑ ΤΗΣ LINDADILLON

www.UrantiaCenter.gr

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1