urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

hellenic mythology gaia the earth mother by emanuellakozas d6crh1b

Ανώτερη Επικοινωνία

Διδασκαλίες από τους Πλειάδειους

Μέσω της Μπάρμπαρα Μαρσίνιακ

Στη τωρινή εποχή, θα συμβεί η πτώση του παγκοσμίου πολιτισμού και η αφύπνιση μιας νέας μορφής συνειδητότητας. Αυτό είναι πρωτόγνωρο στην ιστορία σας.

Έχουμε τονίσει την αξία σας, καθώς και αυτή της Γαίας.

Η Γαία είναι η μητέρα σας, σας νιώθει και ξέρει τα ονόματά σας. Στην προσπάθειά της να κατανοήσει, επέτρεψε μια ακραία κακή χρήση ενέργειας κι ακόμη επέτρεψε στον εαυτό της να χάσει την αληθινή της ταυτότητα, αφήνοντας την ανθρωπότητα να την βιάσει και να την κακοποιήσει.

Προκειμένου να κάνει η Γαία το απαραίτητο άλμα, που θα επηρεάσει όλο το σύμπαν, πρέπει να προηγηθεί ένας εξαγνισμός και μία θεραπεία – μία μύηση.

Σε μια μύηση, πρέπει να περάσετε από τα έγκατα της κόλασης – απ’ οτιδήποτε φαινομενικά θέλει να σας καταστρέψει και να σας περιορίσει. Ουσιαστικά, αντιμετωπίζετε αυτό που φοβάστε. Αν βρεθείτε βυθισμένοι σ’ αυτό που φοβάστε, κρατηθείτε από την εικόνα του εαυτού σας ως ολοκληρωμένου κι ευτυχισμένου πλάσματος, και μετασχηματίστε την ενέργεια του φόβου, προχωρώντας στην αυτογνωσία σας. Ενεργοποιείτε και δίνετε ζωή σε σκεπτομορφές φόβου. Όταν το ενεργειακό σας πεδίο είναι απαλλαγμένο από σκεπτομορφές φόβου, αυτό που κάποτε φοβόσασταν δεν έχει πλέον τη δύναμη να σας καταστρέψει. Η μύηση είναι μια σειρά δοκιμασιών που σας επιτρέπουν να αριστεύσετε σ’ ένα τμήμα της ύπαρξής.

Η Γαία διανύει μια διαδικασία μύησης και θα καθοδηγήσει και σας σ’ αυτή τη διαδικασία.

Η Γαία βιώνει μια κρίση ταυτότητας. Περιβαλλοντικές οργανώσεις έχουν συγκαλέσει συναντήσεις κορυφής και συνέδρια, που λειτουργούν λες και μ’ ένα επίδεσμο θα λυθεί το πρόβλημα με τον καιρό. Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Το φράγμα δεν είναι επισκευάσιμο, αφού όλα τα τούβλα του ραγίζουν, θρυμματίζονται και πέφτουν. Τι είναι το φράγμα; Είναι όλες οι θεωρίες, οι δομές και τα συστήματα πεποιθήσεων που συγκρατούν τα νερά της συνειδητότητας. Αγαπητοί φίλοι, αποτελείστε από νερό.

Η Γαία θα ζήσει συγκλονιστικές αλλαγές. Αφού μελετήσαμε τα αρχεία της Γαίας και πολλάν άλλων κόσμων, βλέπουμε ότι αυτή η πιθανότητα είναι αναπόφευκτη, λόγω της εκτεταμένης πολικότητας που χαρακτηρίζει τον πλανήτη σας.

Να είστε βέβαιοι πως, όσο περισσότερο μολύνετε και καταστρέφετε τη Γαία, τόσο περισσότερο θα διαταράσσονται οι ενέργειες και τόσο περισσότερο θα επισπεύδεται το ξεκαθάρισμα.

«Όσοι άνθρωποι δεν αγαπούν τον εαυτό τους και τον πλανήτη θα αναχωρήσουν μαζικά και γρήγορα, μόλις εκτεθούν στις ακτίνες που έρχονται στη Γαία. Αυτό αποτελεί μέρος της ηλεκτρομαγνητικής αλλαγής του πολιτισμού. Με τον θάνατο, το ανθρώπινο όχημα μεταφέρει τη συνειδητότητα σε άλλο πεδίο.

Πρέπει ν’ αποκτήσετε επίγνωση της πνευματικής σας ταυτότητας και να γειώσετε αυτή τη γνώση στο παρόν σας. Καθώς η Γαία θα βιώνει τις εμπειρίες της, θα την παρακολουθούν αμέτρητες άϋλες οντότητες, καθισμένες σε αιθερικές κερκίδες, οι οποίες θα βλέπουν τους νόμους του αιτίου και του αιτιατού να διαδραματίζουν τον εαυτό τους. Αυτός θα είναι ο μόνος τρόπος να μάθουν να τιμούν τον εαυτό τους και τον πλανήτη. Αυτοί οι παρατηρητές θα νιώσουν τα συλλογικά συναισθήματα των κατοίκων της Γαίας. Μ’ αυτόν τον τρόπο, θα συμμετάσχουν και ίσως σας εμφυσήσουν συμπόνια, ως κοσμικοί σύντροφοι κι αυτοί όλων όσων υπάρχουν.

Μερικοί από σας θέλουν να προσποιούνται ότι δεν συμβαίνουν αλλαγές στη Γη. Ωστόσο, είναι γεγονός ότι πολλά αλλάζουν κι ότι δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα, γιατί όλα είναι μέρος της διαδικασίας της μεγάλης αλλαγής. Ο καθένας δημιουργεί τη δική του πραγματικότητα και τις δικές του ευκαιρίες εξέλιξης. Σε κάποιο επίπεδο επίγνωσης, όλοι όσοι βρίσκεστε τώρα στον πλανήτη γνωρίζετε αυτήν την ατζέντα, επειδή το δυναμικό εξέλιξης της Γαίας είναι καταγεγραμμένο σε όλα τα ενεργειακά ομοιότυπα. Παρόλο που πολλοί από σας θα εκπλαγείτε όταν βρεθείτε στον κυκεώνα της αναταραχής και της μεγάλης μεταμόρφωσης και θ’ αναρωτιέστε πως καταλήξατε εκεί, αυτό δεν είναι κάτι που επιλέξατε εσείς οι ίδιοι.

Δεν έχει σημασία αν παραμείνετε στον πλανήτη, επιλέγοντας ν’ αλλάξετε την δόνησή σας, ή αναχωρήσετε και να καθίσετε στις αιθερικές κερκίδες, παρακολουθώντας το σόου. Σε κάποιο επίπεδο, σε κάποια διάσταση της πραγματικότητας, θα συμμετέχετε και θα διδαχτείτε.

Να έχετε συμπόνια και να είστε ουδέτεροι. Να ξέρετε ότι ο πόνος μπορεί ν’ αποδειχτεί μεγάλος δάσκαλος. Το διάστημα που μεσολάβησε μεταξύ των ετών 1994-1999 χαρακτηρίστηκε από μεγάλο χάος. Έγιναν μεγάλες προσπάθειες να προκληθεί φόβος και αναστάτωση στις μάζες. Την ίδια περίοδο, έλαβε χώρα μια μεγάλη συγχώνευση του πολυδιάστατου εαυτού, επειδή ενεργειακά πεδία από το διάστημα, επιτρέποντας σε διάφορε μορφές ευφυΐας να ταξιδέψουν εύκολα μέσω ορισμένων διαδρόμων. Αυτές οι μορφές ευφυΐας θα έρθουν στη Γαία.

Στην τωρινή περίοδο, θα λάβει χώρα η πτώση του παγκόσμιου πολιτισμού και η αφύπνιση μιας νέας μορφής συνειδητότητας. Αυτό είναι πρωτόγνωρο στην ιστορία σας.

Καμιά ήπειρος και κανένας λαός δεν θα μείνει ανεπηρέαστος από τα γεγονότα που θα συμβούν. Αυτοί που δεν θ’ αναγκαστούν να μεταναστεύσουν ή ν’ αλλάξουν τόπο διαμονής θα είναι ελάχιστοι. Για ορισμένους από σας, αυτό θα είναι πρωτόγνωρο. Ωστόσο, η αλλαγή του τόπου διαμονής σας θα συνοδευτεί από μια τεράστια αλλαγή συνειδητότητας.

Τα επόμενα χρόνια, λίγοι θα είναι εκείνοι που θα μετακομίσουν μόνο μια φορά. Κάποιος μας είπε πρόσφατα: «Με σοκάρετε. Πραγματικά με ταράζετε». Κι εμείς απαντήσαμε: «Αυτό είναι καλό, όντως θέλουμε να σας ταράξουμε». Μας είπε: «Έχω τόσους πιθήκους. Έχω κατσίκες. Έχω αυτό. Έχω εκείνο. Τι θα κάνω; Δεν ξέρω τι να πρωτοπερισώσω, τι να πάρω στις αποσκευές μου, τι να χαρίσω». Κι εμείς απαντήσαμε: Άκου, την πρώτη φορά που θα μετακομίσεις, πάρε ένα μεγάλο φορτηγό, φόρτωσε όλα σου τα υπάρχοντα, μάζεψε ότι μπορείς και φύγε. Την επόμενη φορά που θα μετακομίσεις, ίσως απλώς να φύγεις πεζός, παίρνοντας μαζί σου ότι μπορείς να κουβαλήσεις σ’ ένα σακίδιο. Και την τελευταία φορά, ίσως αναγκαστείς να πάρεις μαζί σου μόνο ότι μπορείς να κρατήσεις στα χέρια σου». Το καταλαβαίνετε; Είναι απαραίτητο ν’ αποβάλετε όλες τις προσκολλήσεις σας και να εστιαστείτε στο παρόν, με γαλήνη και καθαρότητα. Ενδεχομένως αυτές οι κινήσεις να είναι μεγάλες και δύσκολες για σας.

Στο μεταξύ, εσείς μπορείτε να προετοιμάζεστε. Η ζωή σας αναγκαστικά θ’ απλοποιηθεί. Απαλλαγείτε από περιττά αντικείμενα και καταστάσεις, από οτιδήποτε σας φορτώνει με ανούσιες ευθύνες, Ξαλαφρώστε. Καθίστε στο έδαφος νιώστε τη Γαία, επικοινωνήστε μαζί της κι εμπιστευτείτε την. Εμπιστευτείτε πως, όταν η Γαία κινηθεί, θα μετακινηθείτε κι εσείς μαζί της συγχρονισμένα. Εμπιστευτείτε ότι η Γαία θα σας αγαπήσει. Θα σας προειδοποιήσει και θα σας ενημερώσει με κάποιον τρόπο. Εμπιστευτείτε ότι τα έντομα, οι γάτες, οι σκύλοι και τα πουλιά θα σας μιλήσουν. Αν έχετε αυτή την επικοινωνία, τη βαθιά αγάπη και την εκτίμηση για την ενέργεια της Γαίας, εκείνη θα συνεργαστεί μαζί σας. Μην ξεχνάτε ότι ξέρει ποιοι είστε. Όπου κι αν είστε, γνωρίζει τα συναισθήματα και τις προθέσεις σας, και ανταποκρίνεται ανάλογα.

       Γαία

   Πλειάδια Κλειδιά για

την Ζωντανή Βιβλιοθήκη

   Barbara Marciniak

 www.urantiacenter.gr

 

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1