urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

01

PamelachannelsEarth

ένα μήνυμα από τη Μητέρα Γη

διοχετεύεται από Pamela Kribbe

Αγαπητοί φίλοι, είμαι η φωνή της Γης. Σας χαιρετώ όλους με μεγάλη χαρά! Είμαι εδώ μαζί σας, μέσα σας, και σε όλα αυτά που σας περιβάλλουν, και αυτό δημιουργεί ένα βαθύ δεσμό μεταξύ μας. Θα σας βοηθήσει να εκφράσετε την ψυχή σας μέσα από το σώμα σας, μέσα από την ύλη.

Μαζί μπορούμε να εκτελέσουμε ένα χορό, ένα χορό του Ουρανού και της Γης, ένα χορό της ψυχής και του σώματος. Ωστόσο, για πολλούς τώρα ο χορός έχει γίνει ένας αγώνας, μια επίπονη προσπάθεια. Όντας άνθρωπος γίνεται ένας αγώνας για την επιβίωση, και αυτό μου δίνει θλίψη. Υπάρχει μέσα μου μια βαθιά επιθυμία να λάβετε και να παίξω μαζί σας σε αυτό τη σύντομη ζωή στη Γη. Να χορέψετε, να απολαύσετε και να επιτρέψετε πλήρως μέσα στη συνείδησή σας αυτό που είστε στο πυρήνα σας: ένα Αστέρι του Φωτός! Ένα θεϊκό ον, που είναι εδώ για να αναλάβει την περιπέτεια της ενσάρκωσης.

Κατεβήκατε στη σφαίρα μου και λάβατε ένα σώμα από σάρκα και αίμα. Γιατί το κάνατε αυτό; Ποια είναι η σημασία αυτής της περιπέτειας; Το κάνατε αυτό, τελικά, από αγάπη. Εκτός από την αγάπη, έχετε γεννηθεί από τη μήτρα του Θεού, από όπου ξεκινήσατε ένα μακρύ ταξίδι - ως μοναδική ψυχή - για να ανακαλύψετε και να βιώσετε τα πάντα στη δημιουργία που είναι πλούσια σε δυνατότητες.

Έχετε επιλέξει να έρθετε στη γη σε αυτό το μακρύ ταξίδι και να αναζωπυρώσετε εδώ το Φως σας. Είστε ακριβώς εδώ σε αυτόν τον πλανήτη, σε μένα τη Γη, που τόσες πολλές διαφορετικές επιρροές υπάρχουν για εργασία, συμπεριλαμβανομένων των επιρροών που σας αποθαρρύνουν. Είστε εδώ στη Γη, που πολλές αντιφατικές δυνάμεις - Σκοτάδι και Φως, ζωή και θάνατος, κλπ. - παίζουν τους ρόλους τους στο μεγάλο «παιχνίδι» της ζωής. Η μνήμη του ποιοι πραγματικά είστε, ποιος ήσασταν όταν γεννηθήκατε έξω από την σφαίρα του Θείου, είναι καλυμμένη σε αυτό το «παιχνίδι». Με το να γίνετε άνθρωπος, χαθήκατε στην πορεία.

Προς το παρόν, υπάρχει μια κλήση που μπορεί να γίνει αισθητή στις καρδιές των ανθρώπων. Υπάρχει μια ειλικρινή επιθυμία να βρείτε, βαθιά μέσα σας, ποιοί είστε και να μην καθορίζεστε από εξωτερικές επιρροές! Να μην χειραγωγείστε από ό, τι λένε από το εξωτερικό, αλλά να επιστρέψετε στον πυρήνα της ύπαρξής σας: μια ψυχή, ένα αστέρι του Φωτός.

Θέλω να σας πω κάτι για αυτή την περιπέτεια που κάνετε με μένα, τη Γη. Είναι μια αλληλεπίδραση μαζί μου για να αναπτυχθείτε και να βρείτε τον εαυτό σας. Είστε, εδώ και τώρα, ένα ανθρώπινο ον, και η τέχνη της ζωής στη Γη, είναι να επιτρέψετε την ενέργεια της ψυχής σας να ρέει εντελώς στην ανθρώπινη φύση σας!

Για να λάβετε πλήρως την ενέργεια της ψυχή σας στη Γη. Έχετε διδαχθεί στο παρελθόν ότι η ψυχή ήταν κάτι υψηλότερο που θα μπορούσατε να φθάσετε μόνο με την καταστολή της ανθρώπινης φύσης σας. Στο παρελθόν, πολλοί έχουν φτιάξει πολύ αυστηρές αποφάσεις για την επίγεια ανθρώπινη φύση σας.

Ακριβώς λόγω των θρησκευτικών και πνευματικών παραδόσεων που μιλούν και διδάσκουν για την ψυχή, οι άνθρωποι έχουν αποξενωθεί από τη φύση τους: τις επιθυμίες τους, το πάθος τους, και σεξουαλικές επιθυμίες τους.

Πόσες παραινέσεις (νουθεσίες) και κρίσεις υπάρχουν εκεί που στρέφονται ενάντια στην ανθρώπινη φύση; Για εσάς, ως ψυχή, έχει δοθεί ένα θαυμάσιο μέσο για να ζήσετε ως ένα ανθρώπινο ον: το σώμα σας, με τα αυτοφυή συναισθήματά του. Και τι συμβαίνει αν διδάσκεστε από πολύ μικρή ηλικία ότι δεν θα πρέπει να εμπιστεύεστε το μέσο αυτό; Ότι θα πρέπει να ευθυγραμμίσετε τον εαυτό σας, με τα δόγματα και τις αρχές που παίρνετε έξω αντί με τον εαυτό σας: μέσα από την ανατροφή σας με την οικογένειά σας, είτε στο σχολείο ή την εκκλησία σας, ή από τον πολιτισμό σας;

Οι ρίζες αυτών των παραδόσεων εκτείνονται σε μεγάλο βάθος σε πολλούς ανθρώπους, ακόμα κι αν νομίζουν ότι δεν πιστεύουν πλέον σε αυτά! Ακόμη, εξακολουθεί να υπάρχει μια αρνητική απόφαση στο εσωτερικό τους για τη ανθρώπινη φύση τους.

Αυτό που συμβαίνει είναι ότι πολλοί άνθρωποι είναι αποξενωμένοι από βαθύτερα αισθήματα, τις επιθυμίες και τα συναισθήματά τους. Βλέπω μοναξιά στους ανθρώπους, την απομόνωση, και μια βαθιά νοσταλγία, και μην ξέροντας από πού προκύπτει ότι η νοσταλγία για την πατρίδα. Υπάρχει μια νοσταλγική λαχτάρα για ισορροπία και αρμονία, όπου θα είστε σε θέση να είστε με τον εαυτό σας σε ένα ήσυχο δρόμο, αυθόρμητα, όπως κάνει ένα παιδί. Σε κάθε έναν από εσάς ζει αυτή η επιθυμία - αυτή η νοσταλγία - και ταυτόχρονα, έχετε αποξενωθεί από τα πιο ικανό μέσο: το σώμα σας, με τα συναισθήματά του και τον αυθεντικό χαρακτήρα σας.

Είναι εκείνο το μέρος σας στο οποίο θα ήθελα να μιλήσω. Είναι το μέρος που δείχνει το δρόμο σε σας - πίσω προς την Εστία, όπου η Εστία αντιστοιχεί με το ποιοι είστε και την αίσθηση της ενότητας. Αποδοχή ποιοί είστε - αγαπάτε τον εαυτό σας! - Και με αυτόν τον τρόπο θα εξαπλωθεί η αγάπη και η αρμονία γύρω σας - είναι τόσο απλό.

Σας ενθαρρύνω να ζήσετε με τη ροή της φύσης της ψυχής σας. Πολλοί από εσάς επιθυμείτε να συνδεθείτε με την ψυχή σας, και είστε μακριά ώστε να είστε σε θέση να ζήσετε με χαρά και πάθος στη Γη. Αυτή είναι η περίπτωση για πολλούς από εσάς που ξυπνάτε με τη ροή της ψυχής σας μέσα από το κεφάλι σας. Ψάχνετε για περισσότερο νόημα σε ό, τι βλέπετε και την εμπειρία γύρω σας, και είναι μέσα από το κεφάλι σας να εξοικειωθείτε με νέες ιδέες.

Στη συνέχεια ακολουθεί μια σημαντική ανακάλυψη για την καρδιά σας και τα συναισθήματά σας, όπου μπορείτε να εξοικειωθείτε σε ένα βαθύτερο επίπεδο με το φως της ψυχής σας. Συμβαίνει συχνά, στη συνέχεια μεγάλες αλλαγές λαμβάνουν χώρα στη ζωή σας. Η ψυχή σας ζητά από εσάς να εξετάσετε ό, τι φαινόταν τόσο αυτονόητο, και ίσως το αποτέλεσμα είναι ότι τα πράγματα θα γυρίσουν και ανάποδα. Δείτε αν μπορείτε να ζήσετε, στην καρδιά σας, ένα άνοιγμα προς αυτή την ροή από την ψυχή που θέλει να έρθει κοντά σας! Όχι μόνο για να τονώσει το κεφάλι σας, αλλά και να ανοίξετε την καρδιά σας. Είναι μέσα από το σώμα που βιώνετε τη ροή της ψυχής.

Αλλά αυτή η επιθυμία ας κατέβει ακόμη περισσότερο - στην κοιλιά σας. Η κοιλιά είναι η έδρα των αισθημάτων σας και των συναισθημάτων σας. Η ψυχή σας μπορεί να είναι πραγματικά μια άγκυρα στη Γη, και μόνο πραγματικά να αναπτυχθείτε και να συμμετέχετε στη ζωή στη Γη, όταν την αφήνεται να ρέει μέσα στην κοιλιά σας. Πραγματικά το να έρθετε στην Εστία σημαίνει για τον εαυτό σας ότι θα επιτρέψετε τη ροή της ψυχής σας να κατακαθίσει πλήρως και σε ολόκληρο το σώμα σας, και ειδικά στην κοιλιά σας.

Κοιτάξτε με τη φαντασία σας για μια στιγμή για ένα παιδί που κάθεται στην περιοχή της κοιλιάς σας. Αυτό το παιδί είναι ένα σύμβολο της αρχικής φύσης σας και των συναισθημάτων σας όταν δεν επηρεάζονται από αυτά που έχετε διδαχθεί.

Ήσασταν παιδί μια φορά, ανέμελο και ευτυχισμένο, και αυτό το παιδί φέρνει ένα πρωτότυπο μέρος της ψυχής σας. Δείτε αν μπορείτε να βρείτε αυτό το παιδί να κάθεται στην κοιλιά σας. Πώς σας φαίνεται; Μήπως αισθάνεστε ευτυχισμένοι και χαρούμενοι, ή λυπημένοι και φοβισμένοι; Ή ίσως, αισθάνεστε παρεξηγημένοι, αγανακτισμένοι και θυμωμένοι;

Εδώ σε αυτό το πολύ ανθρώπινο μέρος σας, σε αυτό το ανθρώπινο παιδί, βρίσκεται το κλειδί της Εστίας σας. Κοιτάξτε το παιδί, συνδεθείτε με αυτό, και απλώστε το χέρι σας προς την κατεύθυνση αυτή. Μπορείτε να ζητήσετε από το παιδί: «Τι χρειάζεται για να είστε σε θέση να χαλαρώσετε; Τι εύχεστε για το, εδώ και τώρα, αυτή τη στιγμή; Επιτρέψτε στον εαυτό σας να δει - Σας ενθαρρύνω να το πράξετε «Πάρτε αυτό το παιδί από το χέρι και στη συνέχεια αγκαλιάστε το με τα χέρια σας.. Θέλει να είναι δικό σας και πρέπει να το φροντίσετε εσείς.

Τώρα κοιτάξτε ένα πρόβλημα ή μια ερώτηση που αντιμετωπίζετε στην καθημερινή ζωή σας. Υπάρχει πάντα κάτι με το οποίο αγωνίζεστε, ή παλεύετε για αυτό! Αυτοί οι αγώνες συχνά προκύπτουν επειδή σκέφτεστε πάρα πολύ: ανησυχείτε για το τι πρέπει να κάνετε και πώς θα πρέπει να καταλήξετε σε μια λύση, ή υπάρχει μια επίμονη κρίση που έχετε σχετικά τον εαυτό σας. Θέλετε να αλλάξετε κάτι στον εαυτό σας και στη ζωή σας, και τις περισσότερες φορές δεν το πετυχαίνετε.

Με το να σκέφτεστε πάρα πολύ για ένα πρόβλημα, δεν φαίνεται να υπάρχει καμία διέξοδος – Μάλλον στρίβετε τον εαυτό σας σε ένα αδιέξοδο. Η σκέψη δεν σας δίνει μια διέξοδο, επειδή η διαδικασία σκέψης συνήθως τροφοδοτείται από ιδέες έξω από τον εαυτό σας.

Γυρίστε προς το παιδί μέσα. Πώς το παιδί να αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα; Τι είναι τα συναισθήματα του/της γι' αυτό; Και τι κάνει το παιδί τι χρειάζεται τώρα από εσάς; Πάρτε το χρόνο, το χώρο και τη σιωπή για να καλύψετε αυτό το μέρος του εαυτού σας.

10001349 756801077677403 1798800049 n

Πολλοί από εσάς είναι τόσο απορροφημένοι δίνοντας προσοχή σε ζητήματα έξω από τον εαυτό σας που δίνετε λίγο χρόνο ή χώρο για να συναντήσετε το εσωτερικό παιδί μέσα σας - αλλά εκεί βρίσκεται το κλειδί για την μετατροπή. Συνήθως, όταν το εσωτερικό παιδί προσπαθεί να συνδεθεί μαζί σας μέσα από το θυμό, τη θλίψη του, ή μοναξιά, τίποτα δεν έχει αλλάξει, γιατί αγνοείτε την πηγή αυτών των συναισθημάτων. Μόνο όταν αποκτήσετε συνείδηση ​​των βαθύτερων συναισθημάτων σας και της πηγής τους, που συμβολίζεται από αυτό το παιδί, μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα τον εαυτό σας και να είστε πιστός στον εαυτό σας.

Πολλοί από εσάς αισθάνεστε, βαθιά μέσα, μια αίσθηση ότι βρίσκεστε σε λάθος τόπο και την έλλειψη στέγης, και ψάχνετε έξω από τον εαυτό σας για μια προσωρινή λύση και ανακούφιση από τον πόνο σας. Κανείς δεν θέλει να βιώσει τον πόνο της μοναξιάς και την αίσθηση της απώλειας! Θέλετε ο πόνος να πάει μακριά, και λόγω αυτής της επιθυμίας γυρίζετε προς εξωτερικά πράγματα: στις παρορμήσεις, τόνωση, περισπασμούς, σχέσεις ή καταστάσεις που θα καλύψουν αυτή την έλλειψη σας, ακόμη και αν η ανακούφιση είναι μόνο προσωρινή. Να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και το πόσο συχνά το κάνετε αυτό.

Αλλά, επίσης, κατανόηση για την εν λόγω ώθηση σε σας που είναι πάντα να ψάχνετε, αλλά πάντα σας τραβά μακριά από το κέντρο και πηγαίνετε προς τα έξω, και να προσπαθήσετε να καταλάβετε γιατί συμβαίνει αυτή η αντίδραση. Υπάρχει πόνος στην ψυχή των ανθρώπων, και είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσετε τον πόνο πλήρως. Αισθάνεστε ότι αν πάτε εκεί, θα ήταν σαν να πέφτετε σε ένα απύθμενο, μαύρο λάκκο. Μπορεί να φαίνεται εύκολο να γυρίσετε προς το παιδί που ζει στην κοιλιά σας, αλλά δεν είναι εύκολο. Απευθύνει έκκληση για συνολική ειλικρίνεια και να αφήσετε τον έξω κόσμο ως μια λύση στα προβλήματά σας.

Τελικώς για να έρθετε στη Εστία είναι κάτι που συμβαίνει στον εαυτό σας εσωτερικά. Σημαίνει να πείτε ένα συνολικό «Ναι» σε ό, τι είστε. Όχι μόνο σε ό, τι καταφέρνετε προς τα έξω, ή αισθάνεστε ασφαλής στη ζωή σας, αλλά και να γυρίσετε προς τα μέσα προς τα σκοτεινά μέρη σας: τον πόνο, τη μοναξιά, η σε αυτά που δεν γνωρίζετε και δεν έχετε κατανόηση. Για να αγκαλιάσετε αυτά τα κρυφά μέρη απαιτείται θάρρος και αποφασιστικότητα. Αυτό είναι οι επιθυμίες σας και ότι η ψυχή σας απαιτεί από εσάς. Και γιατί κάνει την ψυχή σου να λαχταρά γι' αυτό; Γιατί μόνο κοιτώντας τη νοσταλγία σας και βαθιά τον πόνο μπορεί η ψυχή πραγματικά να ανέβει από μέσα.

Πολλοί άνθρωποι σήμερα ενδιαφέρονται για την πνευματικότητα και την αναζήτηση για το νόημα της ζωής. Πολύ συχνά θα δείτε ότι αρχίζουν απ’ το κεφάλι, μέσα από την ανάγνωση βιβλίων και ανταλλαγή νέων ιδεών, και την πάροδο του χρόνου αρχίζει να ανοίγει και η καρδιά. Στη συνέχεια, όμως, η ψυχή θέλει να κατέβει πιο βαθιά - στην κοιλιά - και υπάρχει αντίσταση εκεί όπου θα συναντηθεί με από τα πιο δύσκολα σημεία του εαυτού σας! Τα μέρη που σας έχουν πληγώσει βαθιά ως ανθρώπινο ον, είτε ως παιδί, ή στα νιάτα σας, ή ίσως ακόμα πιο πίσω σε προηγούμενες ζωές. Το ταξίδι στην ψυχή φτάνει μακριά και βαθιά! Όμως οι λύσεις είναι κοντά. Η αλήθεια, η απάντηση στην επιθυμία σας για την Εστία, βρίσκεται ακριβώς μπροστά από τα πόδια σας, όπως ήταν.

Στην πραγματοποίηση της σύνδεσης με τη γήινη ανθρωπινότητά σας και τα συναισθήματά σας, ακόμη και αν περιορίστηκε ή να μπλοκαρίστηκε, βρίσκεται η δυνατότητα επιστροφής σε αυτό που εγώ αποκαλώ Παράδεισο. Υπάρχει μια παλιά ιστορία στη Βίβλο που λέει ότι οι άνθρωποι έχουν εκδιωχθεί από τον Κήπο της Εδέμ. Ότι ο κήπος της Εδέμ, ή Παράδεισος, ήταν η γήινη φύση στην πιο παρθένα κατάσταση της: ελεύθερη και άγρια ​​και πράσινη! Και επίσης οι άνθρωποι: ελεύθεροι ζούσαν χωρίς κόπο. Στη συνέχεια, σε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα, ήρθε η απόφαση - το σκοτάδι θα μπορούσαμε να πούμε - να αποτινάξει μακριά το άνευ όρων αίσθημα της αγάπης, μετά τη δική σας φυσική κατάσταση, από την χωρίς κόπο ζωή σας.

Πού είναι λοιπόν ο Κήπος της Εδέμ; Ήταν πάντα εδώ στη Γη; Σας λέω, ο Κήπος της Εδέμ βρίσκεται ως υπόσχεση σε όλες τις καρδιές σας. Είναι η πρόθεση που γεννά, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς και τον Παράδεισο της αρχαίας εποχής, αλλά εδώ και τώρα στη Γη. Η διαδικασία αρχίζει με την προσπάθεια να κατέβετε προς τα πέρατα της ύπαρξής σας, και τολμώντας να αφήσετε να λάμψει το Φως σας εκεί και να μην αποφεύγετε αυτό το Φως. Θα το κάνετε αυτό όταν φύγετε από το μέτριο και γίνετε εξαιρετικοί (ανώτεροι)! Και να ξέρετε ότι η ψυχή σας και η βαθύτερη επιθυμία σας είναι εξαιρετικά!

Αυτό συμβαίνει συνήθως όταν ακούτε για πρώτη φορά το κάλεσμα της ψυχής σας στο κεφάλι σας, και μόνο σε κάποιο βαθμό στην καρδιά σας, ώστε η ζωή σας γίνεται άστατη. Έχετε την αίσθηση της ύπαρξης της ψυχής σας, αλλά μπορείτε να τραβάτε πίσω, όταν πρόκειται να δώσετε πραγματικά το σχήμα στη βαθύτερη κραυγή της καρδιάς σας. Υπάρχει ένας μεγάλος φόβος, ένα χάσμα στο βήμα πάνω. Είναι εκεί που συγκρούεστε με τους φόβους, η αντίσταση που βρίσκεται κρυμμένη στην περιοχή της κοιλιάς.

Αυτός είναι ο λόγος γιατί η πνευματικότητα απαιτεί ένα διαφορετικό τρόπο θεώρησης για το τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος. Απαιτεί να κάνετε ειρήνη με τη φύση των συναίσθημά των σας, και δεν πρέπει να φοβόσαστε τις πιο βαθιές συγκινήσεις, τα πάθη σας, και τις επιθυμίες, και πραγματικά να τολμάτε να τα δείτε. Για να μην ζήσουν από δόγματα που υπαγορεύονται από το εξωτερικό, είτε από θεωρίες, ακόμη και αν ακούγονται ανώτερες και πνευματικές, αλλά να ζήσετε πραγματικά από την καρδιά σας, από την κοιλιά σας, και από την ανθρωπινότητά σας - για να επιτρέψετε στην ψυχή σας να λάμψει από μέσα.

Αυτό είναι ό, τι συμβαίνει τώρα στη Γη και αυτό ακριβώς σας καλεί όλους σας. Δίνει σ’ ένα άτομο μεγάλη χαρά ένα βήμα πίσω από έξω προς τα μέσα, για να έρθει πίσω στην Εστία. Σας ενθαρρύνω όλους να το κάνετε αυτό, όχι περίπλοκο αλλά απλό. Καλείστε να περπατήσετε με θάρρος αυτό το μονοπάτι, αλλά την ίδια στιγμή μπορεί να είναι μια χαρά, με κάθε βήμα θα γίνετε πιο εναρμονισμένα τα σήματα από το σώμα σας και από τα συναισθήματά σας, και να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση στο ποιοί είστε. Ακούστε το εσωτερικό παιδί! Τολμείστε ναδιεκδικήσετε το ποιοί πραγματικάείστε!Το να κρύψετε τον εαυτό σας δεν είναι πλέον – αυτό που χρειάζεται!

Σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή, η ψυχή σας αποφάσισε να ακολουθήσει την επιθυμία της να ενσωματώσει το Φως της στη Γη, και να λάμψει και να εξαπλωθεί το Φωτεινό Αστέρι σας εδώ. Αυτό το Φως σας δίνει χαρά, και δίνει πάρα πολύ χαρά στους άλλους, γιατί ένα εμπνευσμένο ανθρώπινο ον ξυπνά κίνητρα σε άλλους - αλλά αυτό χρειάζεται θάρρος. Εμπιστευθείτε το Φως της ψυχής σας, και αισθανθείτε τη σοφία και τη δύναμη που είστε. Κάντε ειρήνη με την ανθρώπινη φύση σας, και τολμήσετε να ενσωματώσετε τη δύναμή σας εντελώς εδώ στη Γη.

Είμαι εδώ για σας! Αισθανθείτε τη δύναμή μου - τη δύναμη της φύσης. Δείτε στη φαντασία σας, ένα δέντρο που αναπτύσσει δυναμικά τις ρίζες βαθιά μέσα στη Γη. Γίνετε σαν το δέντρο και βασιστείτε στο έδαφος που σας στηρίζει. Νιώστε τη δύναμη στον κορμό και στα κλαδιά, και δείτε πώς αυτή η δύναμη εκτείνεται σε μια πληθώρα φυλλωμάτων που φέρουν άνθη την Άνοιξη και φρούτα το Καλοκαίρι.

Ρωτήστε την ψυχή σας να σας δώσει ένα μήνυμα και να εκδηλωθεί μέσα από τα συναισθήματά σας και μέσω του σώματός σας. Πραγματικά, η γλώσσα της ψυχής είναι πολύ κοντά. Δεν μπορείτε να βρείτε αυτή τη σοφία στα πιο επιστημονικά βιβλία, αλλά μπορείτε να τη βρείτε στον εαυτό σας.

Δείτε και πάλι το θαύμα του ποιοί είστε και του σώματος που σας μεταφέρει - είστε όμορφοι! Είστε παιδιά της Γης και παιδιά του Ουρανού, και μια γέφυρα μεταξύ των δύο.

Νιώστε και πάλι μια μεγάλη ευλάβεια και σεβασμό για το ον που είστε. Σας ζητώ να το κάνετε αυτό, έτσι ώστε να μην εξαρτάστε πλέον, και να αναπτύξετε εμπιστοσύνη και πάλι και να γίνετε ο δικό σας οδηγός. Και από αυτή την εμπιστοσύνη να πάρετε το χέρι του άλλου και να συνδεθείτε με τον/την ομορφιά της, εξετάζοντας πιο βαθιά από ό, τι στο εξωτερικό.

Νιώστε την παλλόμενη καρδιά των ανθρώπων γύρω σας, και με αυτό τον τρόπο, συνδεθείτε με το έναν το άλλον.

Μέσω της ανθρωπότητας, μια νέα πνευματικότητα γεννιέται, μια πνευματικότητα της Γης!

ΠΗΓΗ:

Mother Earth channelled

by Pamela Kribbe

www.jeshua.net

Μετάφραση: Urantia Center

 

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1