urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Μετάφραση: Γιώργος Κυρίτσης

Αποσπάσματα από επικοινωνίες του Κρύων, με επιμέλεια Ρένας Λογιάκη, από την σελίδα Kryon Wisdom, in Greek

Η Μοναδική Δημιουργική Πηγή Αγάπης

0000

Κρύων, έχω πρόβλημα με τον Θεό. Πού είναι ο Θεός; Θέλουμε να κατέβει και να μονοιάσει αυτό τον πλανήτη. Ω, θέλω τόσο πολύ την ειρήνη, με όλα αυτά που ακούγονται στις ειδήσεις. Υπάρχει τελικά Θεός; Τι απόδειξη υπάρχει;»

Λοιπόν, ρωτήστε τους αστρονόμους σας, οι οποίοι συνταιριάζουν την ενέργεια με τα δυναμικά. Αυτή τη στιγμή ξύνουν το κεφάλι τους. Τι είναι νοήμον σχέδιο; Δεν λένε τη λέξη «Θεός», αλλά θα πουν όλα τ’ άλλα. «Υπάρχει ένα σύστημα», θα πουν. «Ίσως να μην είναι τόσο τυχαίο, όσο νομίζαμε». Το βλέπουν αλλά δεν μπορούν να το καθορίσουν. Ξέρουν όμως ότι είναι νοήμον και, ενάντια σε όλες τις πιθανότητες, μας έχει δημιουργήσει.

Ξέρετε τι κάνει ο Άνθρωπος μόλις μεγαλώσει; Αναζητάει το Δημιουργό! Είναι σχεδόν σαν καταγγελία, ότι κάτι συμβαίνει στο DNA σας, που σας ωθεί να βρείτε το Θεό! Όταν πάνω από το 85% του πλανήτη ακολουθεί μια θρησκεία, η οποία πιστεύει ότι η ψυχή είναι αιώνια, χρειάζεται να δείτε γιατί συμβαίνει αυτό. Ορισμένες θρησκείες θέλουν να βάλουν τον Θεό σ’ ένα κτίριο. Χαίρονται να ξέρουν ότι είναι εκεί, ώστε να πάνε να τον επισκεφθούν και να τον λατρέψουν. Και οι υπόλοιποι τι κάνετε; Θέλετε να τον βρείτε μέσα σας, καθώς έχετε εμπειρία αιώνων, που σας ξεφωνίζει ότι εκεί θα τον βρείτε.

Θέλεις να ξέρεις αν ο Θεός είναι αληθινός; Έχεις την τόλμη να καθίσεις και να πεις: «Αγαπητέ Θεέ, θέλω να γνωρίζω αν είσαι εδώ ή όχι. Με αγνή πρόθεση σου ζητώ να μου δείξεις». Έχεις την τόλμη να το κάνεις αυτό; Εκείνη θα είναι η νύχτα που δεν θα μπορέσεις να κοιμηθείς, επειδή τότε οι Άγγελοι που ήταν δίπλα σου όλη τη ζωή σου, αρχίζουν να συμμετέχουν ενεργά!

Δίνεις τότε την άδεια να προχωρήσει η θεραπεία, να γίνεις εν μέρει υπερδιάστατος, να επισκεφθείς μια κβαντική κατάσταση, να ζήσεις περισσότερο και πιο ειρηνικά και να δημιουργήσεις ειρήνη στη χώρα σου. Θ’ αρχίσεις να κινείσαι με τρόπους που δεν θα πίστευες ποτέ ότι είναι δυνατοί, μέσα από μια κβαντική ευφυΐα που κυριολεκτικά μεταφέρει τις σκέψεις σου και τις προσευχές σου, εκεί που πρέπει. Γίνεσαι συμμέτοχος με το Θεό. Γίνεσαι αυτός που μεταφέρει το φως το οποίο εκλιπαρούσες τον Θεό να μεταφέρεις σ’ εκείνους που το έχουν τόσο ανάγκη.

Βλέπεις, είναι μέρος του συστήματος, που πολλοί ισχυρίστηκαν ότι είναι χαοτικό, αλλά δεν είναι. Ω, είναι πανέμορφο. Είναι γεμάτο αγάπη. Μπορείς να δεις τις ίνες καθώς δονούνται όλες με σημασία και σκοπό όχι χαοτικά. Και με πρόθεση, μπορείς να τις ελέγξεις, δημιουργώντας τη δική σου αλήθεια, τη δική σου πραγματικότητα, δημιουργώντας μια ζωή πολύ διαφορετική απ’ αυτή που νόμιζες ότι είχες. Αυτός είναι ο εσωτερισμός.

Το Υπέρτατο Μυστικό

Aς μιλήσουμε για το μεγάλο ζήτημα: Σαμάνοι, ακούτε και διαβάζετε αυτές τις λέξεις. Σας αποκαλώ έτσι συνεχώς επειδή γνωρίζω ποιοι είστε, και ποιοι ήσασταν. Ποιοι νομίζετε ότι αφυπνίζονται τώρα; Ποιοι είναι οι πρώτοι στον πλανήτη που αφυπνίζονται σε αυτή τη θεϊκή ενέργεια τη νέα αυτή χιλιετία; Θα σας πω. Εκείνοι που αφυπνίζονται τώρα στην πνευματικότητα τους είναι οι ιερείς και οι μοναχές οι μοναχοί και οι σαμάνοι - οι μάγοι των ιθαγενών φυλών, ΕΣΕΙΣ! Αν μπορούσα να σας δείξω με μια αναδρομή στο παρελθόν το ποιοι είστε, εκείνοι που κάθεστε σε αυτή την αίθουσα και εκείνοι που διαβάζετε αυτές τις λέξεις, αυτοί είστε. Δεν είναι η πρώτη φορά που έχετε αφυπνιστεί και αναρωτιέστε για την κυτταρική σας πνευματικότητα.

Αυτή είναι μια επανάληψη που κάνουμε, μιλήσαμε γι αυτό την προηγούμενη φορά που ήμαστε εδώ. Σας θυμίσαμε τους όρκους που κάνατε οι οποίοι πέρασαν μέσα από το πέπλο, από ζωή σε ζωή. Σας ζητήσαμε να αφήσετε αυτούς τους όρκους. Σας είπαμε ότι μπορείτε να αφήσετε τον όρκο της αγαμίας και της μοναχικότητας. Σας είπαμε ότι προκειμένου να εστιαστείτε στον Θεό, πολλοί από εσάς αποφασίσατε να είστε φτωχοί, και ότι και αυτός ο όρκος μπορεί να αφεθεί. Σας είπαμε ότι όλοι αυτοί οι όρκοι μπορούν να εγκαταλειφθούν. Αυτή η πληροφορία έχει μεταδοθεί και μεταγραφεί. Πιθανόν να την έχετε ήδη διαβάσει ή ακούσει.

Αλλά υπάρχει ένα άλλο μεγάλο ζήτημα. Είναι εκείνο για το οποίο συζητάμε από την ημέρα που ξεκινήσατε την αναζήτησή σας για το θείο. Υπάρχει ένα μυστικό της ανθρωπότητας που κρύβεται. Η ανθρωπότητα αναζητά το θείο από τότε που έφτασε στον πλανήτη. Κοιτάξτε γύρω σας. Κοιτάξτε τις θρησκείες και τη δομή του τρόπου λειτουργίας των πραγμάτων. Κοιτάξτε τα χιλιάδες δόγματα, και την παγκόσμια, ιστορική αναζήτηση για τον Θεό. Κοιτάξτε εκείνους που σας έχουν βάλει στη ζωή τους και στη δική τους θρησκευτική ομάδα, επειδή είναι αναζητητές και θέλησαν να σας βοηθήσουν. Κοιτάξτε την αναζήτηση για κάθε τι ιερό. Τι νομίζετε για την πηγή της νεότητας; Κοιτάξτε την αναζήτηση για την πηγή της νεότητας. Την ακούτε όλη σας τη ζωή. Θα μπορούσε να είναι αληθινή; Η αναζήτηση είναι για το άχρονο! Η ανθρωπότητα είναι σε παντοτινή αναζήτηση αυτών των πραγμάτων. Το θεμέλιο πίσω από κυβερνήσεις που έρχονται και φεύγουν στη Γη είναι η αναζήτηση για το θείο. Οι περισσότερες θρησκείες της γης και όλες οι τελετουργίες αφορούν την αναζήτηση για τον Θεό. Η Ιστορία φωνάζει αυτή την αναζήτηση πάλι και πάλι, και εξ αιτίας της ολόκληρα βασίλεια κερδήθηκαν ή χάθηκαν. Κοιτάξτε τους πόρους  που οι άνθρωποι έχουν αφιερώσει στην αναζήτηση για τον Θεό!

Θα ήθελα να σας πω το εξής: εμείς το κρύψαμε. Εσείς το κρύψατε. Όλοι μας το κρύψαμε καλά. Το κρύψαμε στο λιγότερο πιθανό μέρος που θα το αναζητούσε κάποιο Ανθρώπινο Ον! Το Ανθρώπινο Ον που σέρνεται ανεβαίνοντας ένα-ένα τα σκαλιά για να τιμηθεί από τον Θεό δεν θα υποπτευόταν ποτέ πού είναι κρυμμένο. Το Ανθρώπινο Ον που γονατίζει καθημερινά στο χαλί της προσευχής δεν θα υποπτευόταν ποτέ πού κρυβόταν η αληθινή θεότητα. Το Ανθρώπινο Ον που μετρά τι χάντρες του κομποσκοινιού καθημερινά ώστε να του συγχωρεθούν οι αμαρτίες δεν θα υποπτευόταν ποτέ πού ήταν κρυμμένη. Τα εκατομμύρια που δηλώνουν υποταγή σε μια ανώτερη δύναμη, και που περνάνε μέσα από δυσκολίες για να κερδίσουν την εύνοια του Θεού, δεν θα υποπτεύονταν ποτέ πού ήταν κρυμμένη.

Έτσι, εργάτες του φωτός σε αυτή την αίθουσα και εσείς που διαβάζετε αυτές τις λέξεις, ήδη το γνωρίζετε, αλλά ακόμη υπάρχει αμφιβολία. Το μέγιστο μυστικό σε αυτό τον πλανήτη το μέγιστο  είναι πού βρίσκεται αλήθεια η θεότητα. Θα σας δώσω μια ένδειξη. Γιατί υπάρχει τόση πολλή ενέργεια γύρω από τις λέξεις "ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ"; Το λιγότερο πιθανό μέρος για να βρείτε την πηγή της νεότητας [την αιώνια ζωή] το λιγότερο πιθανό μέρος για να βρείτε μια θεότητα που μπορεί πράγματι να θεραπεύσει το Ανθρώπινο Ον και να το ολοκληρώσει το λιγότερο πιθανό μέρος, το μέρος όπου κανένας  Άνθρωπος δεν θα σκεπτόταν ποτέ να κοιτάξει, ποτέ, είναι εκεί που όλοι αποφασίσαμε να το κρύψουμε με τον καλύτερο τρόπο. Ξέρετε για ποιο πράγμα μιλάω, έτσι δεν είναι; Το μέρος όπου κρύβεται είναι μέσα σε κάθε ζωντανό Άνθρωπο. Εκεί βρίσκεται η δύναμη. Εκεί βρίσκεται η πηγή της νεότητας. Εκεί βρίσκεται η αιώνια ζωή. Εκεί θα βρείτε τα Άγια των Αγίων. Εκεί βρίσκεται η αγάπη του Θεού.

Το μεγαλύτερο ζήτημα για τον εργάτη του φωτός, το κάθισμα στο φράχτη στη ζωή του εργάτη του φωτός, είναι το ακόλουθο: Δεν μπορείτε να αποδεχτείτε πού βρίσκεται αληθινά η θεότητα... ακόμη και όταν γνωρίζετε την απάντηση. Το κομμάτι του Θεού μέσα σας - ο Ανώτερος Εαυτός μέσα σας,- είναι τόσο καλά κρυμμένο που η διττότητα θα σας φωνάζει για την υπόλοιπη ζωή σας ότι δεν είναι έτσι. Έτσι το σχεδιάσατε ώστε να μην ήταν ποτέ εμφανές.

Ένα από τα μέγιστα ζητήματα το οποίο θα θέλαμε να σας δώσουμε την άδεια να καθαρίσετε αυτό το απόγευμα, όλοι μαζί ως ομάδα, είναι αυτό: Δεν μπορείτε να πιστέψετε ότι αυτά που κάνετε είναι σημαντικά. «Κρύων, ποιος είμαι εγώ, αλήθεια; ποιος είμαι και τι σημασία μπορεί να έχει ό, τι κάνω; Είμαι αλήθεια κομμάτι του Θεού;». Θα σας δώσω κάποιους αριθμούς. Κοιτάξτε πίσω όσα συνέβησαν μόλις πριν από δυο μήνες. Δώσατε την άδεια για να αλλάξει ο πλανήτης, και μέσα στα τελευταία αυτά χρόνια, έχετε αποδείξει τώρα μέσα στη δική σας πραγματικότητα ότι πράγματι άλλαξε. Αλλάξατε την τροχιά του τρένου της ανθρωπότητας από μια παλιά πραγματικότητα σε μια νέα. Και ποιος μπορεί να πείτε ότι το έκανε αυτό; Ο Θεός από ψηλά; Όχι. Είναι εκείνοι που αφυπνίζονται σε αυτή την ήπειρο, και στις άλλες ηπείρους του πλανήτη, που το έκαναν αυτό.

Θα σας πω ένα πραγματικό περιστατικό τώρα. Λιγότερο από 15% όλων των Ανθρώπων έχουν επίγνωση των όσων έχετε εσείς επίγνωση τώρα. Δεν γνωρίζουν ποιο είναι το μυστικό. Και όμως, αυτό το 15 τοις εκατό έχει αλλάξει τον πλανήτη για πάντα. Έχουμε μιλήσει για την κρίσιμη μάζα εκείνων που έχουν επίγνωση και για το τι συμβαίνει όταν "φέρουν το φως". Έχουμε μιλήσει για το τι συμβαίνει όταν εκπέμπετε φως σε ένα σκοτεινό μέρος. Σας έχουμε δώσει τις παραβολές του φωτός και του σκότους. Έχουμε συζητήσει τις ιδιότητες του πνευματικού φωτός την ενεργητικότητα του φωτός και την παθητικότητα του σκότους. 

Άκουσε, εργάτη του φωτός: Αν θεωρείς τον εαυτό σου εργάτη του φωτός σε αυτόν τον πλανήτη, ανήκεις στη μειοψηφία του πληθυσμού της γης και στην πλειοψηφία της ενέργειας που άλλαξε τον πλανήτη! Εσείς, το 15 τοις εκατό, είστε υπεύθυνοι για τα όσα βλέπετε. Σας δίνει αυτό μια ένδειξη του τι μπορούν να κάνουν οι Άνθρωποι όταν δίνουν την άδεια να δονούνται υψηλότερα; Σαν τη δύναμη του Αγγέλου μέσα σας, και αυτό επίσης κρύβεται από εσάς.

Και νομίζετε ότι δεν κάνατε τίποτα; Α, θέλω να τραγουδήσω το όνομά σας! Είστε τόσο πολύτιμοι! Σ’ εκείνη τη ντουλάπα που κλείνεστε και παριστάνετε πως είστε μόνοι σας και κλαίτε, εμείς χορεύουμε γύρω σας. Δεν είστε ποτέ μόνοι. Η συνοδεία που αποκαλείτε Θεό είναι πάντοτε εκεί. Είναι πάντοτε εκεί. Είναι πάντοτε εκεί. Συνεχίστε να παριστάνετε πως μας αγνοείτε. Φύγετε από αυτό το μέρος και πηγαίνετε σπίτι σας. Αφήστε αυτό το βιβλίο και συνεχίστε. Εμείς είμαστε, όπου κι αν πάτε. Είμαστε εκεί ακόμα και στο αυτοκίνητό σας! Καθένας εργάτης του φωτός που έχει εκδηλώσει την πρόθεση να δονείται υψηλότερα αποκτά μια συνοδεία! Εκεί βρίσκεται η δύναμη!

Είναι αυτό που σας έδωσε την ικανότητα να αλλάξετε τον πλανήτη. Καθώς η ενέργεια στον πλανήτη αλλάζει, περισσότεροι θα αφυπνίζονται. Κι εκείνοι που αφυπνίζονται δεν θα είναι όλοι εργάτες του φωτός. Δεν θα μιλούν όλοι την Τρίτη Γλώσσα. Δεν πρόκειται να έρθουν όλοι σε σεμινάριο του Κρύων! Με το δικό τους τρόπο και στο πλαίσιο των δικών τους κουτιών, πολλοί θα αρχίσουν να κατεβαίνουν από το φράχτη και σιγά-σιγά να αλλάζουν γνώμη για το πόσο μεγάλος είναι ο Θεός. Θα αρχίσουν να έχουν σοφία και νέα ακεραιότητα. Πολλοί θα προσδοκούν περισσότερα από τον εαυτό τους και θα αρχίσουν την αναζήτηση. Έτσι, αυτό δεν θα αλλάξει το τι κάνουν στη ζωή, αλλά απλώς θα το διευρύνει. Και με τη διεύρυνση θα έρθει η ανεκτικότητα και η αγάπη του ενός για τον άλλο το ουσιώδες ζήτημα. Πολλοί θα ανακαλύψουν το μυστικό. Η αναζήτηση θα αποκαλύψει την κρύπτη εντός.

Εργάτες του φωτός, σαμάνοι, αφήστε τους όρκους. Τώρα ήρθε η ώρα να φανερώσετε τον άγγελο! Ήρθε η ώρα να αναλάβετε την δύναμη σας. Πολλοί από εσάς γνωρίζουν για ποιο πράγμα μιλάω, αλλά μόνο λίγοι έχουν αληθινά πραγματοποιήσει την αλλαγή πραγματικότητας φανερώνοντας τον άγγελο. Δεν υπάρχει πια κάθισμα στο φράχτη. Κάποιοι από σας θα έχετε τα πάθη που σας συγκίνησαν νωρίς στη ζωή σας. Εκείνα που αφήσατε στην άκρη θα εμφανιστούν και πάλι στη ζωή σας. Στο παρελθόν, κάποιοι βάλατε ορισμένα πράγματα σ' ένα ράφι και είπατε, «Αυτό δεν είναι για μένα, δεν νομίζω ότι θα μπορέσω ποτέ να το κάνω». Τώρα πρόκειται να πάτε πίσω σε αυτό το ράφι και να το επανεξετάσετε. Είναι μέρος της διαδικασίας του να κατεβείτε από το φράχτη. Αυτή είναι η ενέργεια που έχετε ζητήσει, και κατά την πορεία, μην περιμένετε να καθίσετε πολύ. Ετοιμαστείτε για την εργασία.

Στην πορεία, αγαπητοί, αυτή είναι η υπόσχεση. Αυτή η συνοδεία γύρω σας... εκείνοι που αποκαλείτε οικογένεια, ανήκουν στη δική μου πλευρά του πέπλου. Υπάρχει επίσης μια συνοδεία που σας ανήκει, στη δική σας πλευρά του πέπλου, η οποία επίσης είναι οικογένεια και είναι πάντοτε μαζί σας. Και οι δύο έχουν τώρα μια γλώσσα για να επικοινωνούν μαζί σας. Η Τρίτη Γλώσσα είναι η γλώσσα του Θεού. Αυτό σημαίνει να αξιώσετε το νέο όρκο! Θα σας ανήκει εκείνος ο άγγελος εντός καθώς μιλάτε αυτή τη γλώσσα. Κάποιοι την έχουν ονομάσει ύστατη κοινωνία με τον Θεό. Θα γνωρίζετε ότι είμαστε γύρω σας καθώς θα την μιλάτε. Ήρθε η ώρα να την αποδεχτείτε. Αφήστε το παρελθόν, τότε που αναζητούσατε το θείο. Φανερώστε τον άγγελο!

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ό,τι ΕΙΜΑΙ - ο κύκλος των λέξεων που περιγράφει τον Άνθρωπο ως Θεό, είναι η αλήθεια. Είναι το υπέρτατο μυστικό. Τα ίδια τα ονόματα του ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ στην πνευματική ιστορία αναφέρονται στον Άνθρωπο. Οι πιο θεϊκές γραφές που γράφτηκαν ποτέ προήλθαν από Ανθρώπους. Σκεφτείτε το! Οι πιο βαθυστόχαστες σκέψεις που έγιναν ποτέ στον πλανήτη δεν σας παραδόθηκαν χαραγμένες σε κάποιες πλάκες. Βγήκαν από τον πυρήνα του Ανθρώπινου Όντος. Εκεί είναι που κρυβόταν το θείο όλο τον καιρό.

Τώρα ήρθε η ώρα να βρείτε την πηγή της νεότητας. Είναι εκεί, ξέρετε [ο Λη αγγίζει την καρδιά του]. A, σας το είπαμε, είναι εκεί. Μην ξαφνιαστείτε αν ανακαλύψετε ότι οι νέες θεραπείες με το νερό έχουν κάποια σχέση με αυτό. Μήπως γι' αυτό ονομάζεται πηγή;  Έρχεται, θα δείτε τι εννοώ. Το έχετε ζητήσει, αγαπητοί.

Η Ακεραιότητα του Θεού

Θ’ αναφερθούμε σε θέματα που δεν αγγίξαμε ποτέ μέχρι τώρα - ποτέ από την καρέκλα στην οποία κάθεται ο συνεργάτης μου. Γιατί είναι η ώρα να καταλάβετε μια σχέση που ονομάζουμε “Συνειδητότητα και Ακεραιότητα μεταξύ Ανθρώπου και Θεού”. Εμείς ορίζουμε τον Θεό ως την οικογένεια, αλλά πολύ συχνά σ’ αυτή την επικοινωνία θα χρησιμοποιήσουμε τη λέξη Θεό με έναν τρόπο που δεν την έχουμε ξαναχρησιμοποιήσει. Θα την χρησιμοποιήσουμε με τον τρόπο που συχνά την χρησιμοποιούν οι Άνθρωποι του πλανήτη.

Μιλάμε τώρα για την ακεραιότητα της σχέσης ανάμεσα στο Θεό και στον Άνθρωπο. Θα σας πούμε τι σημαίνει αυτό. Ήρθε η ώρα η ανθρωπότητα ν’ αρχίσει να καταλαβαίνει τι είναι ο Θεός. Υψηλός στόχος, έτσι δεν είναι; Μερικοί Άνθρωποι νιώθουν ότι ανήκουν σε μια “ξεχωριστή” πνευματική ομάδα, στην οποία ο Θεός χαμογελά κατ’ αποκλειστικότητα. Έχει σκεφτεί ποτέ κάποιος από εσάς ότι η αληθινή κατανόηση και σοφία των θεμάτων της οικογένειας στη Γη και της πνευματικότητας του Θεού θα προορίζονταν μόνο για μια ομάδα; Και φυσικά όχι. Δεν υπάρχει διαχωρισμός στο Πνεύμα, όπως δεν υπάρχει διαχωρισμός στην οικογενειακή αγάπη. Η αγάπη είναι συμπαντική και είναι μέρος όλης της ανθρωπότητας. Κάθε άνθρωπος που περπατά στη γη είναι οικογένεια, και τον γνωρίζουμε πολύ καλά. Αγαπάμε απεριόριστα κάθε Άνθρωπο.

Η ανθρωπότητα ζει σ’ ένα χρονοπλαίσιο που σχεδόν απαιτεί τον επιμερισμό των θεμάτων της πνευματικής εργασίας. Αυτό συμβαίνει γιατί οι άνδρες και οι γυναίκες δεν μπορούν να διαμορφώσουν την αντίληψη του Θεού στο τώρα. Εργάζεστε με ιστορικά συστήματα αξιών και με πολιτισμικές διαφορές σε αυτόν τον πλανήτη, όπου κυριολεκτικά δισεκατομμύρια Άνθρωποι ενώνουν πνευματικές πληροφορίες και τις τοποθετούν σε συστήματα που δουλεύουν για όλους. Αυτό έχει γίνει με το πέρασμα των εποχών, κι αυτό δεν εκπλήσσει τον Θεό. Ίσως να μην το έχουμε ξαναπεί αυτό: κάθε σύστημα που έχει υψηλή ακεραιότητα και αναζητά τον “Θεό εντός” τιμάται πάρα πολύ. Δεν υπάρχει τίποτε πιο σπουδαίο από την αναζήτηση του Ανώτερου Εαυτού. Αυτή η αναζήτηση συμβαίνει παντού, σε όλο τον κόσμο και είναι η οικογένεια που επιθυμεί να γνωρίσει περισσότερα για την οικογένεια.

Σ' αυτή τη διαδικασία αναζήτησης, όμως, και έχοντας υπόψη μας τα ιστορικά γεγονότα, οι Άνθρωποι αποφάσισαν να βάλουν τον Θεό σε κουτάκια, που συνήθως έχουν ψηλά τοιχώματα. Η γραμμική σκέψη παίρνει αυτή την πολυδιαστατικότητα και το μεγαλείο του Θεού και τα επιμερίζει και υπάρχουν πολλές υποδιαιρέσεις, όπως ξέρετε. Μέσα σε κάθε επιμέρους κουτάκι, υπάρχουν συνήθως μέλη ως αναγνώριση ότι εκεί ανήκουν. Και σε κάθε επιμέρους κουτί, υπάρχει πίστη ως αναγνώριση της ιερότητας. Σε κάθε κουτί υπάρχουν αρχηγοί και ιερείς ως αναγνώριση της πνευματικότητας. Πολλές φορές υπάρχουν επίσης κανόνες που πρέπει να τηρούνται, φτιαγμένοι από Ανθρώπους για να βοηθήσουν άλλους Ανθρώπους να εστιάσουν στην πνευματική τους αναζήτηση. Μερικές φορές υπάρχει μεγάλη εντιμότητα και άλλες φορές δεν υπάρχει, αλλά τα κουτάκια υπάρχουν και αυτό δεν εκπλήσσει τον Θεό.

Είναι γεγονός ότι μέσα στη διττότητα που υπάρχει στην ανθρωπότητα, η διασύνδεση μεταξύ πνευματικότητας και ανθρωπότητας έχει φθάσει σε αυτή την ισορροπία. Αυτό είναι κατάλληλο.

Αλλά μέσα σε αυτά τα κουτάκια υπάρχει ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό, το οποίο έχει δημιουργηθεί ολοκληρωτικά από την ανθρωπότητα. Συχνά μέσα σε κάθε κουτί (πνευματική ή θρησκευτική πίστη) υπάρχει ένα σύστημα που δηλώνει, «Ο Θεός χαμογελά σ’ εμάς και μόνο σ’ εμάς. Τα χιλιάδες άλλα κουτάκια στη γη είναι χωρίς νόημα. Να δίνετε σημασία μόνο σ’ αυτό το κουτί, διότι ο Θεός χαμογελά μόνο προς αυτό το κουτί». Επιπλέον, για να γίνει πιο ενδιαφέρον, υπάρχουν μερικά κουτάκια που λένε επίσης, «Μην ψάχνετε αλλού! Τα άλλα κουτάκια δεν είναι για σας! Είναι κακόβουλα ή παραπλανητικά και δεν αντιπροσωπεύουν τον “ αληθινό ’’ Θεό».

Επιλεκτική Αγάπη;

Υπάρχει μία γυναίκα που γεννά δίδυμα. Το ένα είναι αγόρι, το άλλο κορίτσι. Τώρα, ποιο από τα δύο πιστεύετε ότι θα είναι το αγαπημένο της και ποιο θα απορρίψει; «Κρύων», μπορεί να μου πείτε, «δεν θα απορρίψει κανένα από τα δύο! Αυτές είναι πολύτιμες ψυχές. Τα αγαπάει και τα δύο εξίσου. Τα παιδιά της είναι πολύτιμα. Είναι οικογένεια». Και έχετε δίκιο! Η Μητέρα/Πατέρας Θεός δεν χαμογελά μόνο στο ένα κουτί, απορρίπτοντας ή αποδοκιμάζοντας τα άλλα. Η ανθρωπότητα είναι ανθρωπότητα και είναι όλη οικογένεια, που την αγαπάμε εξίσου και συμπαντικά και χωρίς όρους.

«Γιατί λοιπόν», μπορεί να πείτε, «τόσοι Άνθρωποί γίνονται τόσο παράλογοι που σκέπτονται ότι ο Θεός μπορεί να χαμογελάσει μόνο στο δικό τους πνευματικό κουτί;»

Εδώ είναι που το όλο θέμα γίνεται ακόμη πιο ενδιαφέρον. Διότι, αγαπητοί μου, έχουν βιώσει θαύματα στο δικό τους κουτί. Έχουν αισθανθεί την αγάπη του Πνεύματος στο δικό τους κουτί και πραγματικά έχουν αισθανθεί την “παχύρευστη ουσία της αγάπης” που τους επισκέφτηκε ως επικύρωση. Άρα, ο Θεός τους χαμογέλασε. Έχουν δίκιο! Η οικογένεια τους αγάπησε και το ένοιωσαν!

Επιθυμώ όμως να σας πω πως, εάν κοίταζαν μέσα στα άλλα κουτιά με ακεραιότητα, θα βρίσκανε τα ίδια θαύματα! Θα βρίσκανε την ίδια ακεραιότητα και θα βρίσκανε την ίδια «παχύρευστη ουσία της αγάπης»!. Η διαδικασία του Πνεύματος είναι συμπαντική, γιατί όλοι είναι οικογένεια. Φυσικά, η υπόθεση που κάνουν οι επικεφαλής πολλών κουτιών είναι ότι αφού εκείνοι δέχτηκαν την επικύρωση, αυτό κατά κάποιο τρόπο απαξιώνει τους άλλους. Στην πραγματικότητα, το αντίθετο είναι αληθινό. Κάθε φορά που το Πνεύμα επικυρώνει ένα μέλος της οικογένειας με ένα θαύμα, στην πραγματικότητα επικυρώνει αυτό το συγκεκριμένο άτομο  όχι μια θρησκεία.

Τι νομίζετε ότι σκέπτεται το Πνεύμα γι’ αυτούς που διαχωρίζουν τη δική τους πίστη στον Θεό και λένε, «Ο Θεός χαμογελά μόνο προς αυτό το ένα κουτί;». Τι πιστεύετε ότι το Πνεύμα σκέπτεται γι’ αυτούς; Θα σας πω. Το Πνεύμα τους αγαπά απεριόριστα, γιατί είναι οικογένεια!

Μην παρερμηνεύσετε αυτό το μήνυμα. Δεν είναι μήνυμα με σκοπό την κριτική. Είναι ένα μήνυμα πληροφόρησης και μία έκκληση για ανεκτικότητα και κατανόηση του τρόπου που λειτουργούν τα πράγματα. Η αγάπη της οικογένειας είναι απόλυτη. Ποιο από τα δύο δίδυμα πιστεύετε ότι θα έχει την εύνοια και ποιο θα απορριφθεί; Η απάντηση είναι ότι και τα δύο θα αγαπηθούν απέραντα πολύ. Αυτή είναι η σχέση ακεραιότητας μεταξύ της ανθρωπότητας και του Πνεύματος. Και αυτό, αγαπητοί, είναι ο στόχος για τη σχέση Ανθρώπου προς Άνθρωπο του ενός κουτιού προς το άλλο κουτί. Αυτή η ακεραιότητα της πνευματικής σχέσης θα πρέπει να αλλάξει, ώστε να προχωρήσετε και να μπείτε σε αυτό που εμείς ονομάζουμε Νέα Ιερουσαλήμ.

Αυτή ακριβώς η σχέση περιεγράφηκε ως παράδειγμα στην παραβολή του Ασώτου Υιού, η οποία σας δόθηκε εδώ και παρά πολύ καιρό. Ξανακοιτάξτε την. Ο υιός που “δεν έπραξε σωστά” τιμήθηκε ακριβώς όπως ο άλλος υιός που έπραξε σωστά! Τα δώρα που δόθηκαν από τον Πατέρα εξανεμίστηκαν από τον έναν υιό. Δεν χρησιμοποιήθηκαν σωστά και δεν χρησιμοποιήθηκαν προς το σκοπό για τον οποίο προορίζονταν. Παρ’ όλα αυτά, τον υιό αυτόν τον υποδέχτηκαν με “ανοιχτές αγκάλες”. Αυτό εννοούμε όταν σας λέμε ότι ο καθένας στην οικογένεια τιμάται εξίσου, δεν έχει σημασία σε ποιο κουτί δηλώνουν ότι ανήκουν, ούτε το τι λένε στους δικούς τους για τα άλλα κουτιά. Είναι το ταξίδι και η αναζήτηση που τιμάται όχι μόνο το εάν “το έκαναν σωστά”.

Ήρθε ο καιρός για την ανθρωπότητα να εφαρμόσει αυτή τη παραβολή. Θα είναι απαραίτητο, εάν επιθυμείτε να προχωρήσετε προς μια Γη που έχει αποφοιτήσει.

Ανταπόδοση!

Θα σας μιλήσω για την ανταπόδοση του συνεργάτη σας (του Θεού), την δύναμη του Θεού.

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ: Αγαπητοί θέλετε να μάθετε τι είναι "εντυπωσιακό"; Δεν υπάρχει μεγαλύτερο δράμα στο πλανήτη αυτή τη στιγμή από αυτό που παίζεται από τους εργάτες του φωτός στη Νέα Εποχή! Αρχίζετε να βλέπετε ποιοι είστε. Αρχίζετε να συνειδητοποιείτε τις αλλαγές που έχετε κάνει. Αρχίζετε να κατανοείτε γιατί είστε εδώ. Όταν δεν ήσασταν εδώ, ο καθένας από σας είχε πει, «Θέλω να επιστρέψω, γιατί αυτή είναι η στιγμή που όλοι περιμέναμε στη Γη,  το δυναμικό για μια απίστευτη πλανητική αλλαγή!» Αυτό είναι δράμα! Να κάτι εντυπωσιακό! Τώρα μιλάμε για τη Συνεργασία με το Πνεύμα (τον Θεό), και αυτή είναι η πιο εντυπωσιακή είδηση που μπορεί να λάβει ποτέ ένας άνθρωπός.

Απαντήστε μου στο εξής: Θα σας άρεσε να έχετε έναν συνεργάτη που να σας αγαπάει τόσο πολύ, ώστε να βρίσκεται πάντα δίπλα σας; Πάντα δίπλα σας, άσχετα με το τι κάνετε, πάντα εκεί με ανοικτές αγκάλες και απεριόριστη αγάπη! Πώς σας φαίνεται αυτό; Να κάτι εντυπωσιακό! Να τι προσφέρουμε απόψε, μια Συνεργασία με το Πνεύμα, κάτι για το οποίο δεν είχαμε μιλήσει ποτέ πριν. Βέβαια, είχαμε αναφερθεί σε αυτό, αλλά χρειάστηκε να έρθει μια στιγμή σαν και αυτή, με αυτόν τον συνδυασμό ανθρώπων, που ήρθαν εδώ με την αγνή πρόθεση που παρουσιάζεται απόψε, για να σας τα πούμε αυτά.

Σας αγαπάμε απεριόριστα. Καθώς μιλάμε, κάποιοι από σας αρχίζουν αυτή τη στιγμή να καταλαβαίνουν το πλήρες δυναμικό της ζωής τους. Τα πράγματα πρόκειται ν' αλλάξουν, ξέρετε. Αυτή είναι η αρχή μιας Νέας Εποχής. Σας αναφέρουμε ότι θα υπάρξει νέα ηφαιστειακή δραστηριότητα που δεν έχετε ξαναδεί στον πλανήτη, και πρόκειται να αρχίσει σύντομα. Αλλά είναι λογικό, αγαπητοί. Οι αλλαγές αρχίζουν από έξω και κινούνται προς τα μέσα. Δεν θα είναι κάτι απρόσμενο. Σας το έχουμε ξαναπεί.

Τι πρέπει να κάνετε γι' αυτό; Με σύντροφο το Πνεύμα, θα είστε στο κατάλληλο μέρος, την κατάλληλη στιγμή! Και δεν χρειάζεται ποτέ να ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΤΕ, δεν χρειάζεται ποτέ να ΦΟΒΑΣΤΕ αυτές τις πλανητικές αλλαγές. Είναι αλήθεια ότι μπορεί να υπάρχουν μερικά μαθήματα για σας, και μερικοί από σας ίσως χάσουν κάποια αγαθά τους, αλλά τα μαθήματα θα είναι ξεκάθαρα - δοσμένα με αγάπη για σας. Ξεκάθαρα και θα σας βοηθούν στην πορεία σας.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αγάπη από εκείνη που εκφράζεται όταν μια οντότητα συμφωνεί να έρθει ως άνθρωπος σε αυτόν τον πλανήτη - καλυμμένη με το πέπλο της διττότητας του ποιοι είστε. Δεν βλέπετε τους εαυτούς σας όπως εγώ. Εντυπωσιακοί, μεγαλοπρεπείς, με απεριόριστα λαμπερά χρώματα. Αυτοί είστε. Κάποιοι από σας θα φύγουν από αυτή την αίθουσα αμφισβητώντας ακόμη και αυτό το γεγονός ότι ανήκετε στον πλανήτη. Όμως οι σπόροι θα φυτευτούν απόψε, γιατί θα έρθει ο καιρός που θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε αυτή την πληροφορία. Κάποιοι άλλοι από σας την απορροφούν αυτή τη στιγμή και κατανοούν πλήρως τις συνέπειές της στη ζωή τους.

Ο καιρός που θεωρούσατε τον Θεό ποιμένα κι εσάς πρόβατα, έχει περάσει. Πέρασε ο καιρός που αφηνόσασταν στο θέλημα του Θεού. Πέρασε ο καιρός που χρησιμοποιούσατε τη λέξη παραδίνομαι στον Θεό. Αντίθετα, η λέξη τώρα είναι δέσμευση. Θέλω να καταλάβετε το εξής: Υπάρχει μια συνεργασία τώρα χέρι-χέρι. Θα σας άρεσε να έχετε έναν συνεργάτη που βλέπει την ευρύτερη εικόνα του Σύμπαντος; Αυτός είναι ο Ανώτερος Εαυτός σας, είναι το χέρι που θέλουμε να κρατάτε, όχι το χέρι του Κρύων ή κάποιου άλλου διαμέσου. Αυτός είναι ο χρισμένος μέσα σας.

Είναι ο χρυσός άγγελος που κατοικεί μέσα σας, το πραγματικό θεϊκό κομμάτι.

Αυτή είναι η ενέργεια με την οποία θέλουμε να συνεργαστείτε, καθώς προχωράτε στη ζωή σας. Το θέμα εδώ είναι η Συνεργασία με τον Θεό. Είναι πνευματικό και πρακτικό. Μην ξαναδείτε το καράβι της ζωής σας να χάνεται σε μια θάλασσα τρομακτικής αβεβαιότητας. Αντί γι αυτό, οραματιστείτε το εξής: Πάρτε το τιμόνι στο χέρι σας με γνώση και δύναμη. Δείτε τα τεράστια χέρια του Πνεύματος  τον δικό σας χρυσό άγγελο του Ανώτερου Εαυτού να περιβάλει τα δικά σας, και μαζί χαράξτε μια ιερή πορεία προς την εστία. Αυτή είναι συνεργασία, και αντιπροσωπεύει το νέο πρότυπο ζωής της Νέας Εποχής

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΓΟ

Μερικοί έχετε επίγνωση ότι, ως συνεργάτες, οι άνθρωποι μπορεί να μιλάνε μεταξύ τους μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να υπάρχει ουσιαστική επικοινωνία. Οι λόγοι είναι πολλοί. Ένας από αυτούς είναι ότι και οι δύο δεν έχετε πραγματικά φτάσει στο ίδιο επίπεδο ώστε να μπορείτε να επικοινωνείτε. Ο ένας μιλάει για ένα θέμα και ο άλλος ακούει κάτι άλλο! Δεν βρίσκεστε στο ίδιο σημείο ούτε στην ίδια συχνότητα και έτσι συχνά καταλήγετε στα πολλά λόγια χωρίς επικοινωνία. Έτσι υπάρχει έλλειψη επικοινωνίας και κάποτε αυτό κρατάει για πολύ καιρό.

ΠΩΣ μπορείτε να επικοινωνήσετε με αυτόν τον καινούργιο συνεργάτη που λέγαμε; Εννοούμε τη Συνεργασία με τον Θεό! Τι μπορείτε να κάνετε για να σιγουρευτείτε ότι η επικοινωνία θα είναι καλή; Αγαπητοί, αυτό δεν είναι δύσκολο. Υπάρχει ένας αγωγός έτοιμος για σας τώρα ώστε να μιλάτε στο Πνεύμα το ίδιο εύκολα όσο μιλάω σε σας τώρα. Το ίδιο εύκολα όσο ρέει η αγάπη από εμένα και αυτόν τον άνθρωπο, του οποίου ακούτε τη φωνή. Στις καρδιές των ανθρώπων που βρίσκονται μπροστά μου, υπάρχει ένας αγωγός έτοιμος για χρήση! Δεν χρειάζεται να τον φτιάξετε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να γνωρίζετε πώς να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτόν!

Να το κλειδί: Όταν κάθεστε να διαλογιστείτε, το πρώτο που θα πρέπει να οραματιστείτε είναι εκείνος ο χρυσός άγγελος που κάθεται στον θρόνο μέσα σας, ως το μέρος του Θεού, στον οποίο αξίζει να κάθεται σ' εκείνη την καρέκλα! Αυτό ανοίγει τον αγωγό - πιστέψτε με.

Και πάλι το θέμα της αυτοεκτίμησης. Κατανοήστε "το κομμάτι του Θεού" που είστε. Ανοίξτε την πόρτα και αρχίστε τη συνομιλία. Μην προσεγγίζετε με έναν ταπεινό τρόπο. Μην έρχεστε σαν παιδί στον γονιό ή σαν πρόβατο στον ποιμένα. Είναι καιρός να μιλήσετε στον συνεργάτη σας (τον Θεό), τον οποίο αγαπάτε πολύ, και να κάθεστε σ' εκείνη την καρέκλα ως ένας άγγελος, καθώς μιλάτε. Νιώστε εκείνα τα φτερά ν’ ανοίγουν και αρχίστε τη συνομιλία ως ίσοι. Αυτό είναι το νούμερο ένα! Το αξίζετε. Αν δεν νιώθετε ότι το αξίζετε, δεν θα αρχίσετε καν τη συνομιλία. Μπορεί να πείτε όσα λόγια θέλετε σαν ένα ταπεινό πλάσμα που ελπίζει ότι ο Θεός θα το ακούσει. Τα λόγια όμως θα πέσουν στο κενό. Βλέπετε, το Πνεύμα θέλει να σας μιλάει όπως σε έναν συνεργάτη. Αυτό είναι το πρώτο βήμα.

Το δεύτερο βήμα είναι να ρωτήσετε εκείνες τις μαγικές ερωτήσεις: «Πού θέλεις να είμαι τώρα; Τι να κάνω για να συνεργαστώ καλύτερα μαζί σου; Δώσε μου οδηγίες γι αυτή την εβδομάδα», για παράδειγμα. Κάποιοι από σας αντιμετωπίζουν καθημερινά προβλήματα. Ξέρουμε ότι οι περισσότεροι έχετε να αντιμετωπίσετε τέτοιου είδους θέματα. Προσεγγίστε τα με τον εξής τρόπο: «Αγαπημένο Πνεύμα, επιθυμώ να συνεργαστώ μαζί σου. Μου αξίζει να βρίσκομαι εδώ, με όλη μου τη μεγαλοπρέπεια, περιμένοντας απαντήσεις από τον συνεργάτη μου, ο οποίος είναι επίσης μεγαλόπρεπος. Πώς να καταφέρω αυτό ή εκείνο; Τι να κάνω στη συνέχεια; Δείξε μου τη συγχρονικότητα στη ζωή μου, η οποία ΘΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, και θα ανταποκριθώ έχοντας επίγνωση ότι τίποτε δεν είναι τυχαίο στη ζωή μου».

Αγαπητοί μου, χρησιμοποιήστε τη συγχρονικότητα όσων σας συμβαίνουν ως άμεση απάντηση σε εκείνες τις ερωτήσεις. Βλέπετε, αυτός είναι ο ρόλος που ΕΜΕΙΣ έχουμε, να απαντηθούν οι ερωτήσεις σας. Τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται. Μην κάνετε υποθέσεις για το τι πρόκειται να γίνει ή να μη γίνει, και μην περιορίζετε ποτέ τον συνεργάτη σας! Μη μας δίνετε αυτά που εσείς νομίζετε ότι είναι λύσεις! Αφήστε τη δική ΜΑΣ ευρύτερη εικόνα να σας τις φέρει.

Η ευρύτερη εικόνα: Το τελευταίο πράγμα που θέλει να ακούσει ο πνευματικός Θεϊκός συνεργάτης σας, αγαπητοί μου, είναι ότι θεωρείτε πως γνωρίζετε ποια είναι αυτή η ευρύτερη εικόνα. Όσο και αν ακούγεται παράξενο, πολλοί από εσάς μας το υπαγορεύουν συνέχεια, σαν να έχουν καταλάβει όλες τις αφανείς διεργασίες που συμβαίνουν γύρω σας. Θυμηθείτε, δεν γνωρίζετε ό,τι γνωρίζουμε. Γι αυτό επιτρέψτε μας να είμαστε εκείνοι που προσφέρουμε το άγνωστο. Υπάρχουν συμβόλαια άλλων ανθρώπων γύρω σας που τα έχετε λησμονήσει, που πρόκειται να δέσουν με τα δικά σας στον ύψιστο βαθμό - και δεν έχετε καν συναντήσει αυτούς τους ανθρώπους ακόμη! Αν το δυναμικό της συνάντησης πραγματοποιηθεί, τότε θα τους συναντήσετε. Υπάρχει λοιπόν το στοιχείο της εμπιστοσύνης, έτσι δεν είναι; Υπάρχει το στοιχείο να είστε στο "τώρα" με τη ζωή σας ανοικτή στο απρόσμενο.

Στο παρελθόν, σας είπαμε το αστείο για τον χάρτη που σας δίνει το Πνεύμα. Όταν ξεδιπλώνεις τον χάρτη, υπάρχει μια μικρή επιγραφή που γράφει «Βρίσκεσαι εδώ», και γύρω από αυτό το σημείο φαίνεται μια πολύ μικρή περιοχή - μόνο η περιοχή που στέκεσαι. Ωραίος χάρτης! Είναι στο "τώρα", βλέπετε. Σας λέει μόνο πού ΒΡΊΣΚΕΣΤΕ και τι υπάρχει άμεσα μπροστά σας. Ποτέ δεν σας λέει τι πρόκειται να συμβεί στη συνέχεια. Δεν αναγνωρίζει καν πού ήσασταν πριν! Γιατί, βλέπετε, το Πνεύμα, ο συνεργάτης σας, βρίσκεται σε ένα διαφορετικό χρονικό πλαίσιο. Εμείς είμαστε στο "τώρα" και η ευρύτερη εικόνα που βλέπουμε θα σας άφηνε άφωνους. Γνωρίζουμε τα συμβόλαιά σας καθώς και το αγγελικό σας όνομα. Βλέπουμε τη Μερκάμπα σας και γνωρίζουμε τα χρώματά σας. Ξέρουμε ποιοι είστε! Και όταν συνεργάζεστε μαζί μας, τα έχετε όλα αυτά. Αποκτάτε έναν συνεργάτη που γνωρίζει πράγματα τα οποία εσείς δεν γνωρίζετε, αλλά αυτό πρέπει να το ζητήσετε και να εκδηλώσετε πρόθεση.

Τώρα η δεύτερη ερώτηση που συχνά κάνετε σχετικά με την επικοινωνία είναι, «ΠΌΤΕ πρέπει να επικοινωνούμε;» Υπάρχουν δύο κανόνες: «Μην επικοινωνείτε ποτέ όταν είστε κουρασμένοι», είναι ο πρώτος, αλλιώς η επικοινωνία θα τελειώσει στον ύπνο σας. Ο δεύτερος; «Μην περιμένετε μέχρι να βρεθείτε σε δυσκολία!» Εξασκηθείτε στην επικοινωνία καθημερινά. Μην περιμένετε μέχρι να έχετε κάποιο αξεπέραστο πρόβλημα. Είναι πολύ πιο δύσκολο για τον συνεργάτη σας να εργαστεί μαζί σας, όταν είστε φοβισμένοι. Η λέξη φόβος είναι μια λέξη που δεν έχετε ακούσει σε αυτές τις επικοινωνίες, γιατί δεν υπάρχει φόβος όταν συνεργάζεστε με τον Θεό. Ο φόβος είναι μια έννοια της παλιάς ενέργειας. Δεν έχει καμία θέση τώρα που προχωράτε μπροστά και δονείστε με ένα καινούργιο τρόπο.

Γνώριζε ότι ο Θεός είναι κυριολεκτικά μαζί σου. Όλα όσα είσαι και όσα έχεις περάσει είναι γνωστά στο Πνεύμα. Δε χρειάζεται ποτέ καμία επεξήγηση.

Θέλουμε ν’ ανυψώσουμε το πέπλο ώστε να μπορείς να φανερώσεις πράγματα με τα ίδια σου τα χέρια. Θέλουμε να το κάνουμε έτσι ώστε να σηκωθείς από το κάθισμα και να πεις, «Είναι μια ένδοξη ζωή. Μερικές φορές είναι δύσκολη, αλλά είναι πολύ ιδιαίτερο να βρίσκεσαι στον πλανήτη!» Περί αυτού είναι ο Θεός. Ο Θεός είναι ένας παντογνώστης δια βίου εταίρος, έτοιμος και πρόθυμος να είναι στο πλευρό σας. Όμως, το πέπλο, η δυαδικότητα και η δοκιμασία σας πάντα απαιτεί να το ανακαλύψετε μόνοι σας. Για την ακρίβεια είστε μέρος του Θεού, αλλά πάλι αυτό το γεγονός είναι εντελώς κρυμμένο.

Μέσα από τα μάτια της ανάληψης, τι σκέπτεται ένας Ανθρώπινος διδάσκαλος για τη λέξη Θεός; Πιθανόν να διαφέρει απ’ ό,τι νομίζετε. Βλέπετε, ο Ανθρώπινος διδάσκαλος καταλαβαίνει τη διαφορά μεταξύ της παλιάς Ανθρώπινης αντίληψης και της ενέργειας της αλήθειας. Ο Θεός δεν διαχωρίζεται σε ένα σύστημα δημιουργημένο από Ανθρώπους. Θα βρείτε την πεμπτουσία του Θεού στο κέντρο του κάθε ατόμου, του κάθε μορίου που υπάρχει. Θα βρείτε την αγάπη του Θεού σε κάθε βιολογικό κύτταρο στο Ανθρώπινο σώμα. Ο Θεός δεν απομονώνεται σε ό,τι οι Άνθρωποι «νομίζουν» πως είναι Θεός. Ο Θεός δεν είναι προσδιορίσιμος. Ο Θεός δεν μπορεί να τεθεί μέσα σε μία ομάδα κανόνων. Δεν μπορεί να τεθεί ούτε σε μία μεμονωμένη γραμμικότητα. Η εστίαση του Θεού είναι το Ανθρώπινο Ον. Δεν είναι ιστορία. Δεν είναι δόγμα. Δεν μπορεί να κατακερματιστεί.

 Όταν λοιπόν ο διδάσκαλος σκέφτεται περί του Θεού, είναι ερωτευμένος με όλη την ανθρωπότητα. Ο Θεός είναι το παν και φαίνεται, νιώθεται και βιώνεται εξίσου, δίχως κριτική. Αυτό διαφέρει σε μεγάλο βαθμό από ό,τι έχουν προσπαθήσει οι άνθρωποι ανέκαθεν να προσδιορίσουν ως Θεό. Έχουν προσπαθήσει να το εξηγήσουν, να το κατηγοριοποιήσουν, να το συστηματοποιήσουν, να το ονομάσουν, να το οργανώσουν και να το λατρέψουν. Και κανένα από αυτά τα πράγματα δεν δούλεψε, σωστά; Καθότι κάθε ομάδα ισχυρίζεται ότι έχει τον ορισμό και λέει πως οι άλλοι δεν τον έχουν. Κάποιοι σκοτώνονται μεταξύ τους στο όνομα του Θεού.

Ο διδάσκαλος κάθεται ήρεμα μ' ένα πλατύ χαμόγελο και βλέπει τον Θεό σε όλα τα πράγματα. Η ίδια η σκέψη δημιουργεί έναν ειρηνικό νου στον διδάσκαλο, αναγνωρίζοντας τι είναι Θεός και τι δεν είναι. Τα ανθρώπινα συστήματα και δόγματα ισοπεδώνονται σε σύγκριση με τη μεγαλοπρέπεια αυτού που ο διδάσκαλος βλέπει. Και υπάρχει επ’ αυτού ένα κοσμικό αστείο: Οι θρησκευτικοί ηγέτες στον πλανήτη που ισχυρίζονται ότι κατέχουν τον Θεό, συχνά ισχύει! Θεραπείες προκύπτουν ακόμη και στα κατακερματισμένα κουτιά, στα πολλά δόγματα και τα πολλά «πρόσωπα» της θρησκείας. Πράγματι, οι θεραπείες προκύπτουν και η αγάπη του Θεού βρίσκεται εκεί, ακόμη και σε συστήματα περιορισμένα που είναι αντίθετα μεταξύ τους. Βλέπετε, αφού ο Θεός βρίσκεται στα πάντα, δεν έχει σημασία το όνομα της οργάνωσης ή της θρησκείας. Όταν οι Άνθρωποι επικαλούνται το Θεό, επικαλούνται μία θειότητα που βρίσκεται σε κάθε κύτταρο. Εκεί βρίσκεται ο Θεός… εκεί που είναι οι Άνθρωποι, όχι στα κτήρια. Ο διδάσκαλος γελά από χαρά με τη γνώση ότι ο Θεός είναι μέσα στον Άνθρωπο. Αυτό σημαίνει επίσης ότι κανείς Άνθρωπος δεν είναι ποτέ μόνος του.

Ας ξεκινήσουμε με τη μεγαλύτερη έννοια απ’ όλες, την έννοια του Θεού. Ορισμένοι έχετε μελετήσει τις γραφές των εποχών εκείνων – κάποια από τα παλαιότερα γραπτά κείμενα γνωστά στην ανθρωπότητα - που είναι γεμάτες από πνευματική ιστορία. Πιθανόν να μελετήσατε τους πολιτισμούς εκείνης της εποχής και καταλάβατε τον τρόπο με τον οποίο ο Θεός αντιπροσωπεύεται σε τούτη την ιστορία. Στη πραγματικότητα, θα βλέπατε τι έκανε ο Θεός σύμφωνα με τις αναφορές όσων ήταν εκεί… αυτός είναι ο τρόπος της ιστορίας.

Ορισμένοι, ακόμα, έχουν βάλει ετικέτες και κατηγορίες στο Θεό, σύμφωνα με τα γραπτά κείμενα. Κάποιοι μιλούν για ένα παλαιό Θεό, που ονομάζεται ο «Θεός του Νόμου». Πολλοί έχουν αναφέρει, «Ότι ήταν ένας πολύ αυστηρός Θεός τότε. Κοιτάξτε τι έκανε ο Θεός στην ανθρωπότητα τότε, όταν αυτή είχε παρεκτραπεί. Υπήρξαν πολλές σκληρές τιμωρίες που επιβλήθηκαν τότε».

Και θα συνέχιζαν λέγοντας, «Λοιπόν,  στ’ αλήθεια δεν αναγνωρίζω τέτοιο Θεό. Δεν έχω καμία σχέση μ’ Εκείνον».   Έπειτα, κάποιοι άλλοι θα έλεγαν, «Υπήρχε μία άλλη απονομή, η απονομή της αγάπης – εκεί είδαμε την αγάπη του Θεού.  Είδαμε τη θεραπεία, είδαμε τη συμπόνια. Έτσι μοιάζει περισσότερο! Αυτός είναι ο Θεός που μου αρέσει. Αυτός είναι ο Ένας με τον οποίο σχετίζομαι».  Κατόπιν, ορισμένοι ανακαλύπτετε έναν άλλο Θεό  Έναν που βαδίζει μαζί σας, ο Οποίος όμως έχει το δικό σας πρόσωπο! Και θα λέγατε ίσως, «Αυτός είναι ο Θεός τον οποίο αξιώνω, όχι οι άλλοι δύο».

Κατ’ επέκταση, αρκετοί αισθάνονται ότι ο Θεός ίσως έχει αλλάξει κατά τη διάρκεια της χιλιετίας. Ορίστε η απάντηση: Όπως και να προσδιορίζετε το Θεό, ότι και να σημαίνει ο όρος για εσάς, ο Θεός σημαίνει το σύνολο που είστε εσείς. Εάν σημαίνει όλη την πνευματική ενέργεια του σύμπαντος, γεμάτη από αγάπη, ή ακόμη τον Θεό ως οντότητα που προστατεύει τα πάντα. Να το πω ευθέως: ο Θεός δεν αλλάζει ποτέ!  Ο Θεός είναι οικογένεια, και αυτή η οικογένεια είναι σταθερή. Ποτέ δεν υπήρξε κάποια αλλαγή στην ενέργεια του Θεού.

«Καλά», θα πείτε ίσως, «τότε πώς εξηγείς τις πράξεις του Θεού της Παλαιάς Διαθήκης και του Θεού της Καινής Διαθήκης;  Ή επί του θέματος, του ενός Θεού της Νέας Εποχής;  Μοιάζουν τόσο διαφορετικοί!» Όσοι εμπλέκονται σε αυτή τη συζήτηση έχουν αντιστρέψει την όλη έννοια!  Αυτό που βλέπετε είναι μια συγκλονιστική Ανθρώπινη αλλαγή!  Αυτό απετέλεσε το μήνυμα μας αφότου αρχίσαμε να σας δίνουμε την αλήθεια σχετικά με την ενέργεια της Γης.  Οι αλλαγές στην συνείδηση της ανθρωπότητας δημιουργούν βαθιές αλλαγές σε ό,τι είναι αντιληπτό ως πραγματικότητα. 

Με την παλαιά συνείδηση, εκείνη την οποία ονομάζετε απονομή του νόμου, εκείνο που αναφερόταν ήταν το πώς γινόταν αυτό αντιληπτό, διαμέσου του «φίλτρου πραγματικότητας» εκείνης της εποχής.  Ό,τι καταγράφηκε ήταν εκείνο που οι Άνθρωποι σκέφτονταν για τον Θεό καθώς έγραφαν την εμπειρία τους.  Στη απονομή της αγάπης, ο Θεός δεν άλλαξε. Αντίθετα, οι Άνθρωποι άλλαξαν!  Η συνείδησή τους επέφερε μία ολοκαίνουρια ενέργεια συμπόνιας στην ανθρωπότητα.  Η ανθρωπότητα βίωσε τη συμπόνια κι έτσι την αντιλήφθηκε. Έτσι την ανέφεραν και την “ένιωσαν”. Πράγματι, καθώς άλλαξε η συνείδηση του αναφέροντος, θα φαινόταν πως  μεταβλήθηκε η ίδια η θειότητα.  Όλα εξαρτιόνταν από τα μάτια του παρατηρητή.

 Όσοι ήταν μέσα σε πυκνή ενέργεια δεν αντιλήφθηκαν το αόρατο.  Επομένως, δεν κατανόησαν την συμπόνια και την αγάπη. Το μόνο που είδαν και ανέφεραν ήταν το καλύτερο σύμφωνα με την ικανότητά τους σε μία περιορισμένων διαστάσεων δυνατότητα. Τώρα, βρίσκεστε σε μία προβλεπόμενη ενέργεια όπου τα θεϊκά δώρα εκτίθενται με ισχυρότερο, όσο ποτέ άλλοτε, τρόπο. Το πέπλο ανασηκώνεται.  Ορισμένοι είστε στην ανακάλυψη – κάποιοι βλέπετε ακόμη και υπερδιάστατα πράγματα! Το μαγνητικό πλέγμα του πλανήτη έχει μετακινηθεί, το κρυστάλλινο πλέγμα επανεγγράφεται, και τα κητοειδή της γης είναι έτοιμα να συμμετέχουν λόγω της μνήμης τους. Είναι μία εκπληκτική εποχή μία εποχή που οδηγεί την ανθρωπότητα σε ευθυγράμμιση με όσα οι Διδάσκαλοι σάς είπαν ότι ήταν πιθανά. 

Πράγματι λοιπόν, είναι μία νέα εποχή, ο Θεός όμως δεν είναι κάποιο από αυτά τα νέα πράγματα. Για την οικογένεια έχει παραμείνει αμετακίνητος και η ενέργειά του είναι η ίδια σήμερα, μ’ εκείνην τότε που δημιουργήθηκε η Γη. Αυτό είναι το πρώτο.

Οι Άνθρωποι είναι τόσο αστείοι! Θέλετε να βάζετε τον Θεό στην δική σας διάσταση και μετά λέτε, «Αυτός είναι ο Θεός». Νιώθετε ότι είναι ένα υλικό μέρος όπου πρέπει να υπάρχει ο Θεός… και να μοιάζει με συγκεκριμένο τρόπο - μήπως είναι το τρίτο αστέρι αριστερά; [Γέλιο]

Μία αστεία αλληγορία: Τι θα γινόταν αν τα κύτταρα αίματος είχαν συνείδηση; Το σκεφτήκατε ποτέ; Είναι ζωντανά πράγματα, δεν είναι; Αναπαράγονται, πηγαίνουν για δουλειά, έχουν σκοπό, ζουν μια ζωή, γεννιούνται, πεθαίνουν. Ακούγεται σαν εσάς! Χάριν αυτής της αλληγορίας ας πούμε ότι έχουν συνείδηση στο κυτταροβασίλειο του αίματος. Μετά ας πούμε ότι μαζεύτηκαν και αποφάσισαν ότι ίσως υπήρχε ανώτερος σκοπός που ήταν εκεί.

Τρέχοντας στα σκοτεινά στις φλέβες του σώματος, ποιον υποθέτετε ότι θα μπορούσαν να λατρεύουν; Την καρδιά; Μήπως το νεφρό; Μήπως ακόμα και τα πνευμόνια; Άλλωστε, εκεί σταματάνε και μεταφέρουν ενέργεια. Αλλά πόσα απ’ αυτά νομίζετε ότι θα μπορούσαν να σκεφτούν έξω από την «γειτονιά» του σώματος για απαντήσεις; «Μήπως είμαστε μέσα σε κάτι που είναι μεγαλύτερο απ’ ό,τι μπορούμε να φανταστούμε;» ίσως πούνε. «Μήπως υπάρχει μία συνείδηση που είναι πάνω από κει που είμαστε; Μήπως υπάρχει σκοπός εδώ που δεν βλέπουμε;» Αντί να λατρεύουν την καρδιά, ή το συκώτι, ή τα πνευμόνια, ίσως να επιλέξουν να σκεφτούν ότι υπάρχει κάτι έξω απ’ όσα ξέρουν, κάτι που δεν έχουν δει ποτέ, ή που δεν μπορούν να δουν. Θα το έκαναν αυτό; Πιθανόν όχι. Αντίθετα, θα έβλεπαν μήπως τον Θεό σαν ένα μεγάλο κύτταρο αίματος με φως;

Γιατί το αναφέρω αυτό; Διότι μοιάζει πάρα πολύ μ’ αυτό που κάνουν οι Άνθρωποι. Θέλουν να μετατρέψουν τον Θεό σ’ ένα αντικείμενο και να βάλουν το Πνεύμα σ’ ένα φυσικό μέρος στο ορατό σύμπαν. Οι περισσότεροι Άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν ότι ο Θεός δεν βρίσκεται στην ανθρώπινη πραγματικότητα. Μπορεί να πείτε ότι το καταλαβαίνετε αυτό, αλλά μετά με τους αγγέλους… πρέπει να τους βάλετε δέρμα και φτερά, και να τους δώσετε κι ένα όνομα για να τους μιλάτε! Κι αν σας έλεγα ότι κάθε οντότητα ήταν σαν ένα σύννεφο αερίου στο μέγεθος του Τέξας; Παντού και πουθενά… και ότι κάθε σύννεφο αερίου ήταν μαζί και με άλλα σύννεφα αερίου. Πώς θα τα ονομάζατε εκείνα; Δεν υπάρχει τίποτα πραγματικά να δείτε, καμία απολύτως μορφή. Παρόλα αυτά θέλετε να τα μεταφέρετε στην πραγματικότητα σας για ν’ ασχολείστε μαζί τους. Έχω μια ιδέα. Γιατί εσείς δεν μεταμορφώνεστε σε σύννεφο και να είστε μαζί τους;

Όπως  τα κύτταρα του αίματος μεταφέρουν οξυγόνο, δίνοντας ζωή στον Άνθρωπο, οι Άνθρωποι φέρουν την ζωή του Θεού. Κι αυτή είναι η αλήθεια! Στην πραγματικότητα είστε ένα κομμάτι της ολότητας που ονομάζετε Θεό. Το Πνεύμα δεν μπορεί να υπάρχει χωρίς εσάς. Ο καθένας σας είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της θεϊκότητας, και χωρίς εσάς αυτή η όμορφη ταπετσαρία που ονομάζεται Θεός, δεν θα υπήρχε. Ω, είναι αλήθεια ότι είστε εδώ στην δυαδικότητα και φαινομενικά στο σκοτάδι και δεν τα καταλαβαίνετε όλα. Αλλά σας λέμε ότι τα τελευταία χρόνια, αυτό που συνέβη είναι ότι δώσατε άδεια ν’ ανάψει το φως! Τα περισσότερα που συμβαίνουν τώρα είναι απλά εξ αιτίας αυτού.

Ακολουθώντας τον Θεό

 Για πάρα πολύ καιρό τώρα, για την σχέση των ανθρώπων με το Πνεύμα, έχετε χρησιμοποιήσει τον συμβολισμό του ποιμένα με το ποίμνιο του. Και οι Άνθρωποι, κατά κάποιο τρόπο, εξομοιώνονται με τα πρόβατα, και ο ποιμένας είναι ο Θεός. Σας λέω, αγαπητοί μου, ότι το τελευταίο πράγμα που θέλουμε να είστε, είναι να είστε πρόβατα! Ενδυναμωμένοι είναι αυτό που είστε! Η συνεργασία με τον Θεό δεν έχει να κάνει καθόλου με την σχέση ποιμένα με πρόβατο. Μερικοί από εσάς έχετε εξομοιώσει τον Θεό με γονιό, έναν ουράνιο πατέρα ή μητέρα, και εσείς είστε τα παιδιά. Ωραία εικόνα, ίσως, αλλά πετάξτε την, γιατί αυτή δεν είναι η σχέση για την οποία θέλουμε να σας μιλήσουμε. Οι αληθινοί συνεργάτες δεν έχουν καθόλου τέτοια σχέση, ούτε εξουσιάζουν ο ένας τον άλλον μ’ αυτόν τον τρόπο – ακόμα και με την αγάπη.

Μερικοί έχουν πει, «Θα παραδώσω τη ζωή μου και θ’ αφήσω τον Θεό να κάνει ό,τι θέλει!» Δεν ζητάμε αυτό, αγαπητοί μου. Δεν θέλουμε να αφήσετε τίποτα. Αντίθετα, θέλουμε να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας με την δύναμη που έχετε σε αυτή τη Νέα Εποχή, και να έχετε τον έλεγχο μαζί με έναν συνεργάτη που βλέπει την ευρύτερη εικόνα – αυτό σημαίνει «Σε Συνεργασία με τον Θεό». Μερικοί έχετε πει: «Παραδίδω την ζωή μου και αφήνω να γίνει το θέλημα του Θεού». Εμείς λέμε, ΟΧΙ!  Μην παραδίνεστε! Αντίθετα, δεσμευτείτε! – μην παραδίνεστε. Δέσμευση σημαίνει να παίρνει κάποιος την ευθύνη της ζωής του μ’ έναν συνεργάτη, όπως ο Θεός.

Πίστη

Τώρα ερχόμαστε σε ένα άλλο ενδιαφέρον καθήκον της συνεργασίας. «Πώς είναι δυνατόν η πίστη να σχετίζεται με τη Συνεργασία με τον Θεό;» μπορεί να ρωτήσετε. Ας μιλήσουμε λοιπόν για την πίστη. Μερικοί ίσως λέτε, «Δεν χρειάζεται να ανησυχείς για την πίστη σε αυτή την πνευματική συνεργασία με τον Θεό, Κρύων, αφού στο κάτω-κάτω υπάρχει μόνο ένας Θεός! Δεν υπάρχει περίπτωση να φύγω με κάποιον άλλο». Δεν είναι όμως έτσι. Δεν είναι αυτό που νομίζετε.

ΘΥΜΟΣ: Αγαπητοί μου, ο θυμός είναι ένα ανθρώπινο χαρακτηριστικό, έτσι δεν είναι; - να μπαίνετε στο θυμό ακόμη και όταν ξέρετε ότι σας κάνει καλό; Όταν γνωρίζετε ότι ο θυμός και ο φόβος είναι έννοιες της παλιάς ενέργειας που δεν κολακεύουν το πνεύμα σας και δεν δείχνουν αγάπη, εντούτοις αυτό συμβαίνει στους ανθρώπους. Ο θυμός έχει στόχο και σκοπό, ενώ η αγάπη δεν έχει. Είναι ενάντια στην ίδια τη φύση του συνεργάτη σας (του Θεού) να θυμώνετε, και παρ' όλα αυτά είναι εκεί μέσα σας συχνά! Είναι, επομένως, στην ίδια τη φύση ενός γάμου με τον Θεό.

ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑ: Τι συμβαίνει με τη στενοχώρια; Η στενοχώρια είναι ένα προϊόν του μυαλού. Είναι το χαρακτηριστικό που σας ξυπνά στις τρεις το πρωί και λέει, «Κάτι δεν πάει καλά! Δεν μπορώ τώρα να σκεφτώ τι είναι, αλλά ξέρω ότι υπάρχει... έτσι, ας στενοχωρηθώ γι' αυτό!» Είναι στην ανθρώπινη φύση. Το περίεργο είναι ότι μερικοί από σας συμφωνείτε και μετά μπαίνετε στη στενοχώρια! Αν δεν το έχετε σκεφτεί μέχρι τώρα, σας ζητάμε να καταργήσετε τη διανοητική στενοχώρια που είναι παλιά ενέργεια και να έχετε την πίστη της αγάπης του Πνεύματος. Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ρόλος είναι να σας δώσουμε γαλήνη στη θέση της στενοχώριας. Είναι εγγυημένο μέσα από την πρόθεση. Είναι ενάντια στην ίδια τη φύση του συνεργάτη σας (του Θεού) να στενοχωριέστε, και παρ' όλα αυτά είναι εκεί μέσα σας συχνά! Είναι επίσης απιστία στην ίδια τη φύση του γάμου. Ο θυμός δεν σας υπηρετεί. Η στενοχώρια δεν σας υπηρετεί. Η αμφιβολία για την αξία του εαυτού σας δεν σας υπηρετεί σε αυτή τη Νέα Εποχή. Οι πράξεις αυτές εναντιώνονται στις ίδιες τις αρχές που διέπουν την καινούργια συνεργασία σας και δεν προσφέρουν πίστη στην παρουσία του Θεού.

ΑΝΩΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: Να ένα άλλο στοιχείο στο θέμα της πίστης προς τον Θεό. Ακούστε προσεκτικά αγαπητοί μου. Όποια οντότητα έρχεται στη ζωή σας για να επικοινωνήσει, θα τιμήσει τον Ανώτερο ΣΑΣ Εαυτό όσο και τον εαυτό της! Ο Ανώτερος Εαυτός που φέρετε μέσα σας είναι ένα "κομμάτι του Θεού". Ένα κομμάτι του Θεού είναι επίσης ο συνεργάτης σε αυτή την ανώτερη επικοινωνία (την οποία διαβάζετε). Τιμώ τον Ανώτερο Εαυτό του διάμεσου (του Λη) όσο τιμώ οποιαδήποτε οντότητα σε αυτό το Σύμπαν! Όσοι από σας νιώθετε ότι επικοινωνείτε με οντότητες, ελέγξτε το εξής: Δείτε αν τιμούν τον Ανώτερο Εαυτό σας. Παρατηρήστε να δείτε μήπως λένε ότι είναι πιο σπουδαίοι από τον εσωτερικό σας άγγελο, και αν το λένε φύγετε μακριά! Γιατί δεν υπάρχει τίποτε ανώτερο σε αυτόν τον πλανήτη από εκείνο που φέρετε μέσα σας! Η ανώτερη επικοινωνία είναι πληροφορίες. Τίποτα περισσότερο. Είναι πληροφορίες που ο Ανώτερος Εαυτός σας και η ανθρώπινη φύση σας μπορούν να χρησιμοποιήσουν ως πνευματική τροφή. Αφού δοθεί η πληροφορία, πάρτε την, εφαρμόστε ό,τι επιθυμείτε από αυτήν και βάλτε την στην άκρη. Μην χρησιμοποιήσετε ποτέ το διάμεσο σαν γκουρού! Μην εγκαταλείψετε ποτέ την προσωπική σας δύναμη επιλογής. Αντίθετα, δώστε την πληροφορία από το διάμεσο στον Ανώτερο Εαυτό σας και ο Ανώτερος Εαυτός σας θα σας καθοδηγήσει πώς να ζήσετε γιατί αυτό είναι το ιερό κομμάτι του Θεού που είστε εσείς! Εσείς έχετε τον λόγο - το ανώτερο μέρος σας όχι το διάμεσο. Αποδεχόμενοι το διάμεσο σαν  γκουρού, απιστείτε προς τον Θεό, τον ανώτερο Εαυτό σας.

Επτά Μεγάλες Ανθρώπινες Ψευδαισθήσεις για τον Θεό

Το συγκεκριμένο channeling είναι από καιρό εκπρόθεσμο, αλλά εσείς τώρα φτάσατε σε σημείο όπου μπορεί να γίνει πιο ξεκάθαρη συζήτηση. Θα σας δώσω επτά χαρακτηριστικά και θα τα προσδιορίσουμε ως «Οι Επτά Μεγάλες Ανθρώπινες Ψευδαισθήσεις για τον Θεό.» Δεν ξέρω από πού ν’ αρχίσω, γι αυτό τιμώντας το υπερδιάστατο, θ’ αρχίσω με το επτά. [Γέλιο] Η έβδομη είναι η ιερή, το ξέρετε; Μετά απ’ αυτήν, θα πάω πίσω και θα αρχίσω από την πρώτη… απλώς για να σας κάνω να νιώσετε γραμμικοί. [Περισσότερα γέλια] Αυτή η έβδομη, που κανονικά θα ήταν το τέλος, είναι αντίθετα η αρχή και θ’ αντιπροσωπεύει την συνολική άποψη του Θεού… την μεγαλύτερη Ανθρώπινη ψευδαίσθηση απ’ όλες.

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

Οι Άνθρωποι έχουν μόνο ένα μοντέλο συνειδητότητας για να συγκρίνουν ο,τιδήποτε. Ένα μοντέλο - τον εαυτό τους. Εξετάζοντας λοιπόν οι Άνθρωποι τον Θεό, φυσικά νιώθουν ότι ο Θεός πρέπει να έχει Ανθρώπινα χαρακτηριστικά. Πολλοί δεν ξέρετε καν για τι πράγμα μιλάω. Βλέπετε, όταν είστε στην κορυφή της εξελικτικής κλίμακας της συνείδησης και της δημιουργίας, υπάρχετε μόνον εσείς για να αξιολογήσετε ο,τιδήποτε. Η γνώση σας πάντα περιόριζε την φαντασία σας, διότι όλα όσα σκέφτεστε αφορούν στον σπουδαίο Ανθρώπινο «εαυτό». Επιπλέον, η Γραφή φαίνεται να δείχνει ότι «φτιαχτήκατε κατ’ εικόνα Του», οπότε έχετε κάτι που νιώθετε αξιόπιστο ότι, πράγματι, ο Θεός έχει Ανθρώπινη μορφή, και ότι εφόσον δεν υπάρχει τίποτε ανώτερο που μπορείτε να δείτε, αυτό πρέπει να είναι το ύψιστο στο Σύμπαν.

Θα σας δώσω μια χαριτωμένη μικρή αλληγορία να συλλογιστείτε. Φανταστείτε για μια στιγμή ότι η Γη είχε φτιαχτεί απ’ όλα τα σκυλιά. Κανείς Άνθρωπος, μόνο σκυλιά. Και φανταστείτε ότι τα σκυλιά είχαν την ευφυΐα σας. Η εξέλιξη είχε γίνει κάπως αλλιώς και τα ευφυή σκυλιά κυβερνούσαν τον κόσμο, όπως εσείς τώρα. Έχουν επίσης τα προβλήματα τους, όπως κι εσείς. Και τα σκυλιά, όπως εσείς, έχουν τις δικές τους πνευματικές σκέψεις για το πώς πρέπει να είναι ο Θεός, και φυσικά έχουν θρησκεία. Προσεύχονται και συλλογίζονται, και έχουν πνευματικές ιδέες, όπως εσείς.

Τώρα, αν μπορούσα να σας πάω σ’ αυτό το αλληγορικό μέρος όπου όλα τα ευφυή σκυλιά ζούσαν στον πολιτισμό τους, θα σας πω με τι θα έμοιαζε η θρησκεία τους. Κατ’ αρχήν, ο Θεός θα ήταν σκύλος! (Γέλιο) Και κάθε ράτσα του σκύλου θα είχε μια φωτογραφία του Θεού που θ’ αντιπροσώπευε την δική τους ράτσα, βέβαια. Όλοι οι άγγελοι θα ήταν σκύλοι με φτερά, κι ένα από τα πράγματα που θα έκαναν θα ήταν να μυρίζουν συνεχώς ο ένας τον άλλον! [Γέλια] Πόσο μακριά θέλετε να πάω μ’ αυτό; Γνωρίζετε ποιο είναι το επόμενο, έτσι δεν είναι; Η απόδειξη της κοινωνίας ότι ο Θεός είναι σκύλος είναι ότι το αληθινό όνομα του είδους τους, προφερόμενο ανάποδα, είναι ο Θεός (God – dog)! Να συνεχίσω; Και παρότι είναι αστείο, ξέρετε ότι έχω δίκιο.

Καταλαβαίνετε; Είναι η μόνη συνείδηση που έχουν. Είναι το μοναδικό πράγμα που ξέρουν. Αυτό που είναι, που γίνεται ο Θεός στο νου τους. Δεν μπορούν να σκεφτούν πέρα από την ύψιστη συνειδητότητα που κατανοούν, που είναι ο εαυτός τους. Οι Άνθρωποι κάνουν το ίδιο και φορτώνουν τον Θεό με όλα τα χαρακτηριστικά της ανθρωπότητας. Μερικά από τα βασικά πράγματα που νομίζετε ότι είναι διαισθητικά στο Σύμπαν, δεν είναι! Είστε απλώς εσείς  σκέφτεστε ότι όλα είναι σαν εσάς. Τα Ανθρώπινα χαρακτηριστικά ανήκουν μόνο εκεί που βρίσκεστε. Ω, θα λέγατε ίσως ότι ανήκουν και στην διάσταση που βρίσκεστε, συμπεριλαμβάνοντας κάποιους από τους πλανήτες που είναι στην διάστασή σας, και θα είχατε δίκιο. Αλλά δεν ισχύουν για τον Θεό. Η ίδια η λέξη Σύμπαν σημαίνει για σας όσα μπορείτε να δείτε με τα τηλεσκόπια σας. Και ξαναλέμε ότι αυτό είναι πολύ τρισδιάστατο εκ μέρους σας! Η λέξη Σύμπαν για εμάς σημαίνει Θεός! Υπάρχουν πολύ πιο πολλά από Ανθρώπους στο πραγματικό Σύμπαν.

Τι γίνεται με το «φτιαγμένος κατ’ εικόνα Του;» ίσως ρωτούσατε. «Αυτό δεν υποδηλώνει ότι πρέπει να μοιάζουμε με τον Θεό;» Βγείτε από το περιτύλιγμα σας για μια στιγμή και σκεφτείτε το. Αν είχατε την δύναμη να προσδώσετε την «εικόνα» σας σε μια ομάδα μυρμηγκιών σ’ ένα πολύ μακρινό μέρος, θα μοιάζατε ξαφνικά με μυρμήγκι; Όχι. Αντίθετα, προσδίδετε πάνω τους το φως που φέρετε και την πνευματική σας διάνοια. Η υπερδιάστατη θεϊκή «εικόνα» σας δεν είναι αυτό που βλέπετε στον καθρέφτη, αλλά πολύ πέρα απ’ αυτό. Είναι μία υπερδιάστατη εικόνα που μπορεί εύκολα να ταιριάξει σ’ ένα μυρμήγκι, αν καταλαβαίνετε από τέτοια πράγματα. Τώρα επιστρέψτε και συνειδητοποιήστε ότι όσα έχουμε διδάξει όλη μέρα (στην διάρκεια της σειράς ομιλιών) φωνάζουν ότι ο Θεός είναι μέσα σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Θεός μοιάζει με Άνθρωπο. Η εικόνα του Θεού είναι μέσα στην κυριαρχία που είναι στο Ανθρώπινο DNA.

Επομένως λοιπόν, το έβδομο χαρακτηριστικό είναι η τάση των Ανθρώπων να βλέπουν τον Θεό με Ανθρώπινη μορφή, αλλά πάει πέρα απ’ αυτό.. πολύ πέρα απ’ αυτό. Βλέπετε τον Θεό να κάνει ό,τι κάνουν οι Άνθρωποι, ν’ απολαμβάνει ό,τι απολαμβάνουν οι Άνθρωποι, να φοβάται όπως οι Άνθρωποι, να περνάει το δράμα όπως οι Άνθρωποι, και επίσης να έχει όλα τα Ανθρώπινα εξελικτικά χαρακτηριστικά. Το συνειδητοποιήσατε ποτέ αυτό; Συνεχίστε το διάβασμα.

ΠΟΛΕΜΟΣ

Νο. 1 – Θέλετε να φορτώσετε τον πόλεμο στον Θεό. Το γνωρίζατε; Περιέχεται σε όλη την μυθολογία σας. Οι συγκεκριμένοι θεοί πολέμησαν με τους άλλους θεούς, κτλ. Πολλοί έχουν πει, «Πρέπει να έγιναν πόλεμοι στον Ουρανό, για να έχουμε μόνο έναν Θεό… εκείνον που νίκησε τους άλλους! Εξάλλου, ρίξτε μια ματιά στην ανθρωπότητα: Για να υπάρχει ειρήνη, πρέπει τακτικά να σφάζουμε ο ένας τον άλλον. Εφόσον είμαστε σαν τον Θεό και κατ’ εικόνα του, αυτό πρέπει να ισχύει συμπαντικά». Τώρα, βέβαια, στην μοντέρνα σας θρησκεία, λέτε ότι δεν υπάρχει καθόλου μυθολογία. Δεν είναι έτσι. Αυτό που νομίζετε ότι είναι ιερό και αληθινό είναι πάρα πολύ μυθολογία, αλλά δεν το σκέφτεστε έτσι. Η ιστορία σας του Παραδείσου και της Κόλασης είναι κάτι που προήλθε κατ’ ευθείαν από την διττότητα και τον Ανθρώπινο νου. Μπορείτε να φανταστείτε ένα πεδίο μάχης μ’ ένα σωρό νεκρούς αγγέλους; Εμείς δεν μπορούμε! Και πού πάνε οι άγγελοι όταν πεθάνουν; [Γέλια] Πολλοί θα πούνε, «Η Γραφή λέει ότι έγινε πόλεμος μεταξύ των αγγέλων» Κι εμείς λέμε, «Η Γραφή το λέει;» Ο Θεός την έγραψε ή ένας Άνθρωπος; Οι Άνθρωποι φορτώνουν στον Θεό όλα τους τα χαρακτηριστικά για να βγάζουν νόημα τα πράγματα. Ο πρώτος μύθος είναι ότι υπήρξε ένας γιγάντιος αγώνας στην δική μας πλευρά του πέπλου, που δημιούργησε πόλεμο. Αυτή είναι περιγραφή της διττότητας αγαπητέ Άνθρωπε, όχι του Θεού. Κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και βάζεις τα δικά σου όρια σε μία ενέργεια που περιλαμβάνει την ολότητα των πάντων και την δημιουργία των πάντων. Αλλά την έχεις παρεισφρήσει και στην θρησκεία σου, για να νιώθεις πιο κοντά στον τρόπο που λειτουργούν όλα και να σχετίζεσαι καλύτερα μ’ αυτήν.

Δεν υπήρξε κανένας πόλεμος μεταξύ των αγγέλων και ούτε θα υπάρξει ποτέ. Βλέπετε, εκείνη η ιστορία “μυρίζει” Ανθρώπινο αγώνα. Διαισθητικά και σε κυτταρικό επίπεδο, είναι, και γι αυτό την βάζετε σε κάθε έκφραση ύπαρξης, ακόμα και στον ύψιστο των υψίστων. Υπάρχουν ιστορίες στην μυθολογία σας για το πώς ο Θεός έφτασε να είναι Θεός, σαν να έπρεπε να ανεβούμε κάποιο βουνό νίκης και πολέμου για να γίνουμε αυτό που είμαστε. Αυτό θα ήταν σαν όλοι οι σκύλοι ν’ αποφάσιζαν ότι ο Θεός θα έπρεπε να σκάψει κάτω από πολλούς φράχτες και να απέτρεπε λεγεώνες ψύλλων να γίνουν ο Θεός.

Όχι, αγαπητοί μου Άνθρωποι, δεν υπήρξαν πόλεμοι ούτε ένας πόλεμος μεταξύ των αγγέλων, ούτε καν εγγύς των αγγέλων. Η αγάπη του Θεού είναι σταθερή και αγνή. Πάντα ήταν και πάντα θα είναι και το γνωρίζετε μέσα σας. Είναι το ποιοι είστε όταν δεν είστε εδώ και το σύστημα που υπάρχει σ’ αυτήν την πλευρά του πέπλου δεν είχε κανένα πόλεμο. Κάποιοι θα διαφωνήσουν αμέσως μ’ αυτό, «Λοιπόν, δεν μου τα είπαν έτσι». Κι εγώ θα σας πω με όλη την αγάπη, «Να σας τα πει ποιος… ο Θεός; Ή ένας Άνθρωπος;» Να χρησιμοποιείτε την θεϊκή σας διαίσθηση. Βγάζει πράγματι νόημα, ή απλώς απευθύνεται σ’ εκείνο το Ανθρώπινο κομμάτι που του αρέσει μια ωραία ιστορία; Ακόμα και οι σπουδαιότεροι πνευματικοί άνθρωποι χρησιμοποιούσαν την αλληγορία μόνο για ό,τι καταλάβαιναν, ώστε να ερμηνεύσουν την σπουδαιότερη από τις ιστορίες της δημιουργίας που χρειαζόσασταν να ακούσετε. Δεν σημαίνουν όλα ό,τι νομίζετε ότι σημαίνουν. Αυτό ήταν το Νο.1

ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ

Αυτό που είναι τόσο δύσκολο να καταλάβετε και τόσο λυπηρό για εμάς, είναι όταν λέτε ότι πρέπει να υπάρχει μαύρο και άσπρο παντού. Πρέπει να υπάρχει το καλό και το κακό. «Κρύων, εννοείς ότι δεν υπάρχει καλό και κακό στην άλλη πλευρά του πέπλου;» Θα σας πω, όπως δεν υπήρχε καθόλου διττότητα ή πόλεμος, δεν υπάρχει ούτε αγώνας στην δική μας πλευρά του πέπλου.

Ακούστε… Η μυθολογία σας λέει ότι το κακό δεν προέρχεται από εσάς, και ότι το έχετε διότι υπήρχε «φασαρία στον ουρανό». Φαίνεται ότι ένας από τους αγγέλους δεν μπόρεσε να το πιάσει σωστά και έπεσε από τη χάρη. Το όνομα του ήταν Εωσφόρος και αυτός, φυσικά, είναι υπεύθυνος διότι προσπαθεί να πάρει την ψυχή σας και σας βάζει να κάνετε άσχημα πράγματα. Είναι ο διάβολος που δημιουργεί τις δυσκολίες στη Γη, συνεχίζει η μυθολογία, και η δοκιμασία της Γης είναι να νικήσει τον κακό αυτόν άγγελο. Αγαπητοί μου, μόλις σας έδωσα το πιο μοντέρνο θρησκευτικό σας δόγμα, όχι εκείνα που εφάρμοζαν εκατοντάδες χρόνια πριν. Όσο περίεργο κι αν ακούγεται, αυτή η μυθολογία συνεχίζεται και συνεχίζεται.

Το καλό και το κακό. Αυτή η αντίληψη ανήκει στους Ανθρώπους διότι ως επί το πλείστον είναι μέρος της δοκιμασίας της δικής σας διττότητας και ύπαρξης. Ω, ανήκει και σε άλλους στο Σύμπαν, αλλά όχι στον Θεό. «Ένα λεπτό, Κρύων, εννοείς ότι δεν υπάρχει καθόλου φως και σκοτάδι στην άλλη πλευρά του πέπλου;» Αυτό ακριβώς σας λέω, τουλάχιστον όχι με τον τρόπο που το βλέπετε. Δεν υπάρχει φως και σκοτάδι στην δική μας πλευρά του πέπλου που να δημιουργεί αγώνα και ανισορροπία. Το φως και το σκοτάδι στην δική μας πλευρά του πέπλου είναι απλώς ενέργεια που κινείται. Κάποιοι πρέπει να διαφωνήσουν και λένε, «Όμως, πρέπει να υπάρχει! Είναι μέρος των πάντων». Όχι, δεν είναι. Είναι μέρος μόνο των δικών σας πάντων. Και θα σας πω ότι αυτό είναι τόσο παράλογο, όσο οι άγγελοι να μυρίζουν ο ένας τον άλλον. Δεν είναι αυτό ο Θεός.

Η διττότητα αντιπροσωπεύει την ελεύθερη επιλογή. Αυτό είναι το στήσιμο διττότητας του Ανθρωπισμού στον πλανήτη Γη, και δεν έχει να κάνει απολύτως τίποτα με αυτό που ονομάζετε Θεό. Δεν υπάρχει κανένας κακός άγγελος που θέλει την ψυχή σας. Σας είπαμε ξανά και ξανά, ότι το πιο σκοτεινό μέρος του σκότους είναι η δύναμη του Ανθρώπου, ο οποίος έχει αποφασίσει ότι το σκότος είναι αυτό που θέλει να δημιουργήσει. Το είπαμε και παλιότερα ότι είστε κυρίαρχοι στην ενέργεια και μπορείτε να πάτε στο φως ή στο σκοτάδι και να κάνετε είτε το ένα, είτε το άλλο ισχυρό. Εκείνοι που επέλεξαν το φως έχουν μία άκρη, ωστόσο, διότι τότε χρησιμοποιούν την «εικόνα του Θεού» στην ζωή τους. Μπορούν να δημιουργήσουν το λαμπρότερο φως, την κατάσταση ανάληψης, και αντιπροσωπεύουν εκείνον που έχει επιλέξει το μονοπάτι της ιερότητας και της ενότητας.

Πολλοί Άνθρωποι γελούν μ’ αυτό και λένε, «Λοιπόν, Κρύων, ή όποιος είσαι, δεν συμφωνώ μαζί σου, διότι δεν έχεις δει αυτά που εγώ και άλλοι έχουμε δει. Έχουμε δει κατάληψη από δαίμονα.» Όχι, δεν έχετε δει. Έχετε δει την ενέργεια της Ανθρώπινης σκοτεινής κατάληψης, να ποζάρει ως το πιο σκοτεινό και τρομακτικό πράγμα που μπορείτε να φανταστείτε, που είναι οι δαίμονες. Ο φόβος θα σας το κάνει αυτό και πολλοί θα βλέπετε το ίδιο πράγμα και θ’ αναφέρετε πολλές αλήθειες, αντί να βλέπετε την πραγματική ενέργεια. Στην περίπτωση του απόκρυφου, είναι ο Άνθρωπος που έχει τον πλήρη έλεγχο όλου του σκότους, επικαλούμενος το χείριστο για να κυλιστείτε και να πιστέψετε. Όλο αυτό αφορά στον Άνθρωπο. Πώς νιώθετε που έχετε εξαπατηθεί τόσο; Και όταν συμβεί, λέτε, «Ήταν ο διάβολος». Όχι. Είναι ο Άνθρωπος που επιβάλει την δύναμη του σ’ ένα βαθύ και χαμηλό επίπεδο. Δείτε την ιστορία σας, ή τι συμβαίνει σε μερικά σκοτεινά μέρη στον πλανήτη. Δεν θα βρείτε τον διάβολο εκεί. Αντίθετα, θα βρείτε το κακό στην ελεύθερη επιλογή των Ανθρώπων που το κάνουν να λειτουργεί γι αυτούς. Αυτή είναι η δοκιμασία της διττότητας αυτή την στιγμή στη Γη.

Γι αυτό, αγαπητοί μου Άνθρωποι, σας λέω ξανά ότι το κλειδί είναι η ελεύθερη επιλογή. Θα σας πω επίσης ότι η παρουσία μου σ’ αυτή την αίθουσα οφείλεται στο ότι υπάρχει περισσότερο φως από σκοτάδι στον πλανήτη, είτε το πιστεύετε είτε όχι. Είναι ο λόγος που είστε κι εσείς εδώ. Είναι ο λόγος που δεν είχατε τον Αρμαγεδδώνα σας, και ούτε θα τον έχετε. Είναι ο λόγος για την 11:11 ενέργεια (η Αρμονική Σύγκλιση). Γιορτάστε το γεγονός ότι αυτός ο πλανήτης αρχίζει να φωτίζεται. Υπάρχουν πολύ περισσότεροι που κρατάνε το φως. Υπάρχουν χιλιάδες που θέλουν να κρατήσουν το φως, αλλά δεν ξέρουν τον τρόπο – παρόλα αυτά αφυπνίζονται εσωτερικά. Αυτή η αφύπνιση δεν είναι ακόμα αντιπροσωπευτική των ηγετών του πλανήτη ή των κυβερνήσεων σας. Μιλάω για τους λαούς της Γης, όχι όσα βλέπετε στις ειδήσεις, που αφορούν μια εντελώς διαφορετική γενιά.

Μια αφύπνιση συμβαίνει. Πράγματι, η ηγεσία θ’ αλλάξει και θα δείξει αυτή την αφύπνιση. Πρόκειται για φώτιση. Θα το πούμε ξανά. Το φως είναι ενεργό και το σκοτάδι είναι παθητικό. Αν έχετε ένα σκοτεινό δωμάτιο και εμφανίζεται φως, όλο το δωμάτιο φωτίζεται, έτσι δεν είναι; Το σκοτάδι φεύγει και δεν μπορεί να συνεχίσει στο φως. Αντίθετα, αν έχετε ένα φωτεινό δωμάτιο και εισβάλει το σκοτάδι, δεν συμβαίνει τίποτε απολύτως. Τι σας λέει αυτό για το φως και τις ικανότητες σας; Μην φοβάστε τους σκοτεινούς. Εσείς κουβαλάτε μία ενέργεια που είναι πολύ δυνατή και που δεν χρειάζεται καν να την σκεφτείτε… ποτέ!

Υπάρχουν πάρα πολλοί που φοβούνται τους σκοτεινούς, που φοβούνται την σκοτεινή ενέργεια που φέρουν, και λένε, «Λοιπόν, πρέπει να προστατεύσω τον εαυτό μου». Όχι, δεν χρειάζεται! Εσείς είστε η προστασία σας. Απλώς να λάμπετε το φως σας με την αγάπη του Θεού. Αυτή είναι η προστασία σας. Δεν μπορούν να σας αγγίξουν. Δεν μπορούν να σας αγγίξουν! Αυτή η μάχη που σας είπα πριν 18 χρόνια είναι εδώ και την πολεμάτε. Και είναι, πράγματι, μία μάχη ανάμεσα σε μία σκοτεινή και μία φωτεινή ενέργεια πάνω στη Γη, και ονομάζεται πολιτισμός. Η διττότητα είναι ο λόγος που γίνεται μάχη, κι εσείς βρίσκεστε στην καρδιά της και πολλοί το γνωρίζετε. Δεν είναι πολύ άνετο ούτε και για εσάς.

Σας λέω ότι υπάρχουν άγγελοι σ’ αυτή την αίθουσα. Όλοι σας, όταν δεν είστε εδώ, είστε αγγελικές υπάρξεις. Το έχουμε πει αυτό ξανά και ξανά. Έχουμε ακούσει τα επιχειρήματα των διανοουμένων ανάμεσά σας που λένε, «Αχά, πώς μπορεί ένας εξανθρωπισμένος άγγελος να γίνει ποτέ τόσο σκοτεινός, που να φαίνεται σαν τον διάβολο;» Κι εμείς σας υπενθυμίζουμε ξανά ότι αυτό είναι δικό σας κατασκεύασμα για να εξηγείτε την πτώση από τη χάρη ενός αγγέλου ονόματι Εωσφόρου. Είναι η αλληγορία ενός Ανθρώπου που πέφτει από την αυτοκυριαρχία του κατόπιν επιλογής του. Ένα πολύ μεγάλο μέρος της μυθολογίας σας αφορά εσάς! Και παρόλα αυτά εσείς λέτε ότι αφορά τον Θεό. Δεν τον αφορά. Αυτό ήταν το Νο. 2

ΧΡΟΝΙΣΜΟΣ

Νο. 3 - Χρονισμός. Εφαρμόζετε τον Ανθρώπινο τρισδιάστατο χρονισμό στον χρονισμό του Θεού. «Αγαπητέ Θεέ», λέτε, «πρέπει να πληρώσω το νοίκι σε τρεις μέρες και δεν έχω τα χρήματα. Θα με βοηθήσεις, παρακαλώ;» Ο Ανθρώπινος εγκέφαλος λέει, «Τίποτα δεν θα γίνει σε τρεις μέρες. Είναι πολύ λίγος ο χρόνος». Και δεν γίνεται τίποτα! Και ξανά αγωνίζεστε, έτσι δεν είναι; Ευλογημένος είναι ο Άνθρωπος που καταλαβαίνει ότι αν έχει ήδη αποφασίσει τι μπορεί και τι δεν μπορεί να γίνει, τότε το έχει σφραγίσει, έτσι δεν είναι; Η κυριαρχία σας στις δικές σας φλέβες είναι ο καταλύτης για τα θαύματα που ζητάτε, κι αν δεν τα πιστεύετε, δεν θα συμβούν. Ευλογημένος είναι ο Άνθρωπος που καταλαβαίνει ότι στον χρονισμό του Θεού το «για πάντα» ισούται μ’ ένα λεπτό.

Είναι σχεδόν σαν ο Θεός να μπορεί να σταματάει τα πάντα και να έχει συναντήσεις με την συμπαντική επιτροπή για το νοίκι σας για 100 χρόνια. Οι δικές σας τρεις ημέρες είναι το δικό μας για πάντα. Να πώς το βλέπουμε. Να πώς λειτουργεί. Έτσι δουλεύει η συγχρονικότητα και η πολυπλοκότητα θα σας εξέπληττε. Όταν φαίνεται ότι συναντάτε εκείνους που ήταν να συναντήσετε, σε μέρη που δεν περιμένατε να συναντήσετε κανέναν, τότε σκέφτεστε ότι δεν βρεθήκατε εκεί τυχαία. Συνέβη αυτό σε κάποιον εδώ σήμερα; [Ο Κρύων χαμογελάει, επειδή συνέβη]. Εφαρμόζετε τον Ανθρώπινο χρονισμό στον Θεό και αποφασίζετε τι δεν μπορεί να γίνει, επειδή απλώς δεν υπάρχει χρόνος να το κάνετε. Μήπως τώρα ήρθε η ώρα να το αναθεωρήσετε αυτό; Την επόμενη φορά που θα ζητήσετε ανέφικτο χρονισμό, θέλω να καταλάβετε μερικά άλλα πράγματα για τον χρονισμό. Μπορεί να περάσατε το σημείο που θα λέγατε ότι η προσευχή σας έπρεπε ν’ απαντηθεί. Με άλλα λόγια, τα παρατήσατε και αποσυνδεθήκατε από την προσευχή.

Βλέπετε, η λύση δεν συνέβη, και η προσευχή δεν απαντήθηκε, τουλάχιστον όχι με τον τρόπο που οραματιστήκατε. Ζητούσατε να πληρωθεί το νοίκι σας, αλλά το Πνεύμα ήταν σε διαδικασία να σας παρέχει αφθονία για το υπόλοιπο της ζωής σας! Εσείς όμως απλώς αποσυνδέσατε την όλη ιδέα. Αυτό που θέλετε ζητώντας να πληρωθεί το νοίκι, δεν αντιστοιχεί στο νόημα των λέξεων. Θα σας πω τι ζητάει η ψυχή σας – λέει, «Αγαπημένο Πνεύμα, δεν θέλω ν’ ανησυχώ πια γι αυτό». Αυτό ζητάτε κι εμείς το γνωρίζουμε και οι άγγελοι τριγύρω το γνωρίζουν. «Αγαπημένο Πνεύμα, θέλω στήριξη για να μην ανησυχώ γι αυτό κάθε μήνα». Αυτός είναι ο ορισμός της αφθονίας, έτσι δεν είναι;

Ο ορισμός της αφθονίας δεν είναι χρήματα στην τράπεζα, αλλά οι ανάγκες σας ν’ αντιμετωπίζονται μέρα με τη μέρα. Η αφθονία του Πνεύματος θα είναι πάντα εκεί. Μπορεί να έρθει την τελευταία στιγμή από την αποθήκη του Θεού, ή μπορεί να έρθει με την αφθονία γαλήνης που θα νιώθετε, ακόμα κι αν δεν τα καταφέρατε. Το σκεφτήκατε ποτέ; Αυτό είναι αφθονία. Γνωρίζω ποιος είναι εδώ. Γνωρίζω ποιοι είναι οι φόβοι σου - πολλοί απ’ αυτούς βασίζονται σε τέτοιες παραδοχές και ψευδαισθήσεις για την ανθρωπότητα και τον Θεό. Πέταξε εκείνο το ρολόι όσον αφορά στον Θεό και περίμενε τα θαύματα που είναι εκεί για σένα! Αυτό ήταν το τρίτο.

ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ

Το Νο. 4 είναι η ανταμοιβή και η τιμωρία. Το είπαμε πριν και θα μιλήσουμε γι αυτό ξανά. «Πρέπει να υπάρχει ανταμοιβή και τιμωρία στον Ουρανό», λένε. «Άλλωστε, είναι δίκαιο και σωστό… όπως ο Θεός. Αν είσαι καλός, ανταμείβεσαι. Αν είσαι κακός, τιμωρείσαι». Λοιπόν, δεν είναι έτσι στην δική μου πλευρά του πέπλου, αγαπητοί μου. Δεν θα το βρείτε αυτό στον Ουρανό, ούτε στο αγγελικό βασίλειο. Δεν υπάρχει ανταμοιβή και τιμωρία. Είναι μία εντελώς διαφορετική κουλτούρα. Είναι θεϊκή κουλτούρα και δεν λειτουργεί σε διττότητα όπως η δική σας. Παρόλα αυτά φορτώνετε τον Θεό με ανταμοιβή και τιμωρία, έτσι δεν είναι; Αν είστε καλοί, πηγαίνετε στον Παράδεισο. Αν είστε κακοί, δεν πηγαίνετε. Στην πρώτη περίπτωση περνάτε χρόνο στην αιωνιότητα με τον Ουράνιο Πατέρα. Τι εικόνα! Με την δεύτερη περνάτε χρόνο με τον εκπεσόντα άγγελο, τον Εωσφόρο. Τι όραμα! Δεν είναι έτσι, βέβαια. Κατ’ αρχήν, σ’ ένα υπερδιάστατο μέρος όπου δεν υπάρχει χρόνος, τι θα σήμαινε «χρόνος στον Παράδεισο»; Βλέπετε πόσο όμορφα ταιριάζει αυτό με την εκδοχή σας περί τιμωρίας και ανταμοιβής; Αιωνιότητα στην Κόλαση μπορεί να είναι τρία λεπτά για μένα!

Σας έχουμε πει ξανά και ξανά, ότι απλώς δεν λειτουργεί έτσι με τον Θεό. Όμως οι διανοούμενοι θα έλεγαν, «Λοιπόν, πρέπει να υπάρχει ένα σύστημα σαν αυτό. Πώς θα ελέγχατε ο,τιδήποτε;» Κι εμείς σας λέμε, αυτό είναι δικό σας σύστημα. Είναι η δική σας διττότητα, γι αυτό να την ελέγχετε. Όμως, δεν είναι αυτό το σύστημα του Θεού. Εμείς δεν χρειάζεται να ελέγχουμε τους αγγέλους ή τους Ανθρώπους σ’ αυτήν την πλευρά του πέπλου. «Μου λες δηλαδή, Κρύων, ότι ένας Άνθρωπος μπορεί να έρθει στον πλανήτη και να γίνει ο πιο κακός Άνθρωπος που υπήρξε ποτέ, να σκοτώσει εκατομμύρια ανθρώπων υπό μορφή γενοκτονίας και όταν πάει στην άλλη πλευρά του πέπλου, να μην υποστεί καμία τιμωρία;» Θα το επαναλάβω. Έτσι είναι ακριβώς. Διότι δεν καταλαβαίνετε την δοκιμασία. Είστε ελεύθεροι να κάνετε ό,τι επιλέγετε ενώ βρίσκεστε εδώ στην διττότητα. Μην υποθέτετε ωστόσο ότι το σύστημα αυτό επεκτείνεται και στην άλλη πλευρά του πέπλου. Είναι μόνο για σας, εδώ.

Αυτό σας δόθηκε ξεκάθαρα ακόμα και στις γραφές σας, με την παραβολή του Άσωτου Υιού. Εκείνη η παραβολή αντιπροσώπευε τον πατέρα, δηλαδή τον Θεό, που έστειλε δύο γιους στον κόσμο, που σημαίνει ότι έστειλε δύο αγγέλους να γίνουν Άνθρωποι στη Γη. Ο ένας τα κάνει όλα σωστά, ο άλλος τα κάνει όλα λάθος, ο ένας κάνει το καλό, ο άλλος κάνει το κακό, πολύ μαύρο και άσπρο για σας. Παρόλα αυτά, οι γραφές σας λένε ότι όταν επιστρέφουν στο πέπλο, τους γίνεται το ίδιο πάρτι! Τι σας λέει αυτό; Ας κάνουμε μία ανασκόπηση. Σημαίνει ότι η δοκιμασία της Γης δεν μεταφέρεται πίσω εκεί απ’ όπου ήρθατε. Ούτε κουβαλάτε εδώ πίσω την δοκιμασία.

Πρόκειται για την δοκιμασία του πλανήτη και για την Ανθρώπινη διττότητα. Είναι ο λόγος που είστε εδώ και τι κάνετε με τον πλανήτη ενώ είστε εδώ. Δεν σημαίνει ότι αυτό υπάρχει και στην άλλη πλευρά του πέπλου. Ω, αν μπορούσα να το αποσυνδέσω αυτό στο νου σας. Οι αντιλήψεις της ανθρωπότητας είναι ότι πρέπει κάπως να ευχαριστείτε τον Θεό με την καλοσύνη σας. Θέλω να σας πω, άγγελοι, ότι έχετε ήδη ευχαριστήσει τον Θεό διότι είστε εδώ! Είναι ο λόγος που θα υπάρξουν θεραπείες εδώ σήμερα επειδή κάθεστε εδώ επειδή αφυπνίζεστε ως προς το ποιοι είστε και βρίσκετε την θεϊκότητα μέσα σας. Έχετε ήδη ευχαριστήσει τον Θεό! Δεν χρειάζεται να φοβάστε ή ν’ ανησυχείτε για το τι θα μπορούσατε να κάνετε που θα δυσαρεστούσε τον Θεό, εξ αιτίας κάποιου είδους σούπερ συστήματος ανταμοιβής και τιμωρίας στην άλλη πλευρά του πέπλου. Δεν υπάρχει κανένα τέτοιο σύστημα. Είναι αρκετά δύσκολο ενώ είστε εδώ, δεν είναι;

Αν μαθαίνατε ποτέ πόσο πολύ αγαπιέστε, δεν θα σκεφτόσασταν ούτε μια στιγμή ότι θα υπήρχε τιμωρία στην άλλη πλευρά του πέπλου, ακόμα και για τους πιο σκοτεινούς ανάμεσα σας. Όμως, οι κύριες θρησκείες σας βασίζονται όλες σ’ αυτό το χαρακτηριστικό. Ένα δισεκατομμύριο από εσάς νιώθετε ότι φτάσατε «βρώμικοι», ήδη «χαλασμένοι», κουβαλώντας το φορτίο των πιο σκοτεινών πράξεων της ανθρωπότητας. Μετά, αν ενωθείτε και κάνετε συγκεκριμένες τελετουργίες και επικλήσεις, θα μπορέσετε να ξεπεράσετε αυτή την φοβερή μοίρα. Στην πορεία, όσοι δεν θα βρουν ποτέ το πώς λειτουργεί, θα πάνε στην Κόλαση! Κατά συνέπεια, ο Θεός σας αγαπάει τόσο πολύ που οι περισσότεροι θα καείτε στην Κόλαση. Βγάζετε απ’ αυτό κάποιο πνευματικό νόημα; Είναι καιρός να καταλάβετε πόσο Ανθρώπινη είναι αυτή η αντίληψη.

Αν πρόκειται να επιτύχετε κάτι και να ευχαριστήσετε κάποιον, τότε ευχαριστείστε την θεϊκότητα με την οποίαν ήρθατε. Επιδιώξτε την ειρήνη στη Γη και δείτε τον εαυτό σας σαν όργανο της θεϊκής ευφυΐας που σας δημιούργησε. Διεκδικήστε τον άγγελο μέσα σας. Σηκωθείτε και διεκδικήστε ότι είστε έτοιμοι να είστε ο Φάρος Φωτός που ήρθατε να είστε, σε μία περίοδο δοκιμασιών και δυσκολιών. Είναι ώρα να πετάξετε όλη την ενέργεια της θεϊκής τιμωρίας και ανταμοιβής, διότι τρέφει αισθήματα ήττας, κατάθλιψης, μία ανολοκλήρωτη ζωή, άνοιγμα για έλεγχο από τους άλλους, και μία τρομακτική όψη… κάποια θρησκεία, χα; Χρειάζεστε θρησκεία; Τότε ψάξτε μία που να ενισχύει την δύναμη του Ανθρώπινου Πνεύματος και να διδάσκει ότι είστε ένα θεϊκό κομμάτι του Σύμπαντος του Θεού. Ευλογημένοι είναι όσοι συγκεντρώνονται και γιορτάζουν την δύναμη της αγάπης του Θεού μέσα στον Άνθρωπο, και όλα όσα μπορούν να πραγματοποιηθούν για τον πλανήτη.

ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ

Έχουμε άλλη μία ιστορία του Γουό για σας. Τώρα ο Γουό δεν είναι αρσενικού ή θηλυκού γένους, όπως είχαμε πει. Έτσι ο Γουό μπορεί να είναι είτε το ένα είτε το άλλο γένος στο νου σας, αλλά θα τον αποκαλούμε “αυτός” διότι ο συνεργάτης μου είναι επίσης “αυτός”. Αντιλαμβάνεστε ότι στις γλώσσες σας όλα έχουν γένος, έτσι δεν είναι; Η Αγγλική, η γλώσσα που μιλάει ο συνεργάτης μου, είναι η γλώσσα με τα λιγότερα γένη στον πλανήτη. Όλες σχεδόν οι άλλες γλώσσες που μιλιούνται στη Γη πρέπει να έχουν κάθε αντικείμενο να είναι αρσενικού ή θηλυκού γένους. Αναλώνεστε μ’ αυτό. Δεν είναι έτσι στην άλλη πλευρά του πέπλου, αγαπητοί μου Άνθρωποι. Δεν υπάρχει γένος στην δική μου πλευρά του πέπλου. Συνηθίστε το!

Αυτό είναι το Νο.5 και αφορά τον Γουό, που ζήτησε την κατάσταση της ανάληψης. Κάθισε ενώπιον του Πνεύματος και υπέδειξε ότι ήθελε την κατάσταση ανάληψης. «Έχω αγνή πρόθεση», είπε. «Μπορώ ν’ αρχίσω την διαδικασία;» Και ο Θεός είδε την αγνότητα και είπε, «ΝΑΙ!» Οι άγγελοι ήταν ενθουσιασμένοι.

Μετά ο Γουό, από μόνος του, εξέτασε ποιο θα έπρεπε να είναι το επόμενο βήμα. Σηκώθηκε από εκείνη την συνάντηση και είπε, «Το βρήκα! Τώρα, αυτό που θα κάνω είναι να δουλέψω σκληρά για ν’ ανέβω στο βουνό της ανάληψης, διότι γνωρίζω ότι ο στόχος είναι η ενέργεια της ανάληψης και θ’ ανέβω αυτό το βουνό για να φτάσω εκεί. Ξέρω τι να κάνω. Έκανα αυτά τα βήματα εδώ, και προτίθεμαι να κάνω τούτο και το άλλο, διότι αυτός είναι ο τρόπος. Είμαι στον δρόμο για την ανάληψη».

Έτσι ο Γουό άρχισε ν’ ανεβαίνει το βουνό, και το ανέβαινε τρία χρόνια. Πήγαινε εδώ, πήγαινε εκεί, παρακολουθούσε μαθήματα, διάβαζε βιβλία, νήστευε, προσευχόταν, διαλογιζόταν και ακολουθούσε τα πολλά βήματα που ένιωθε ότι τον οδηγούσαν στην κορυφή. Ω, γλίστρησε λίγες φορές, μελάνιασε ο αγκώνας του, τραυμάτισε το δάχτυλο του. [χαμόγελο του Κρύων] Αλλά σηκωνόταν και άρχιζε ξανά. «Μπορώ να το κάνω αυτό», μουρμούριζε ο Γουό στον εαυτό του. «Ξέρω ότι μπορώ να φτάσω στην κορυφή εφόσον το Πνεύμα είπε ότι θα μπορούσα να αναληφθώ. Θα φτάσω στην κορυφή!» Και έφτασε.

Στάθηκε στην κορυφή του βουνού και διεκδίκησε την θέση της ανάληψης του και ήταν όμορφα. «Ω, νιώθω γαλήνια. Ξέρω ότι αυτή είναι η αρχή μιας καλύτερης ζωής», είπε, «και ξέρω ότι έχω πολλά να μάθω, αλλά αυτό είναι το πρώτο βήμα κι εργάστηκα σκληρά για να το ολοκληρώσω και χρειάστηκαν χρόνια!»

Ο Γουό έδινε συγχαρητήρια στον εαυτό του όταν κοίταξε τυχαία στην πίσω πλευρά του βουνού και αναπήδησε με τρόμο! Υπήρχε εκεί ένα αναβατόριο του σκι! Ένα πραγματικό αναβατόριο του σκι! Και υπήρχαν άνθρωποι σαν κι αυτόν σ’ εκείνο το αναβατόριο. Όλοι ανέβαιναν το βουνό, ένας την φορά. Ο συνολικός χρόνος από την κορυφή του βουνού μέχρι τους πρόποδες του ήταν τρία λεπτά! Βίωναν την κατάσταση ανάληψης!

Ο Γουό έκλαψε, «Δεν είναι δίκαιο. Δεν είναι δίκαιο».

Μπήκε σε διαλογισμό και είπε, «Αγαπητό Πνεύμα, δεν είναι δίκαιο. Γιατί έγινε έτσι; Ξόδεψα τόσο χρόνο και τόση σκληρή δουλειά για ν’ ανέβω στο βουνό. Γιατί δεν μου είπες για το αναβατόριο του σκι;»

Και το Πνεύμα απαντάει, «Μα Γουό, ποτέ δεν ρώτησες, έτσι δεν είναι; Ενστερνίστηκες μία Ανθρώπινη υπόθεση στο μάξιμουμ και δεν εξέτασες ούτε μία φορά κάτι άλλο. Ένιωσες ότι το βρήκες, ότι έπρεπε να δουλέψεις γι αυτό, κι έτσι έκανες. Ήταν δική σου επιλογή να κάνεις την ανάβαση δύσκολη».

Άνθρωπε, να σου πω πού βρίσκεται το αναβατόριο του σκι. Ο καθένας σας κουβαλάει στο DNA του την βαθύνοια των ζωών που είχε ιερές εμπειρίες. Σαμάνοι, γνωρίζετε ποιοι είστε στην αίθουσα. Αναρωτηθήκατε ποτέ σχετικά με τις περασμένες σας ζωές, ποιοι ήσασταν και τι κάνατε; Θα σας πω εγώ: Όσοι περνούν χρόνο σε μία αίθουσα σαν κι αυτήν, τα έχουν βιώσει αυτά (ογκώδη εμπειρία με σκληρή δουλειά στη Γη) και κουβαλάνε μαζί τους στο Ακασικό τους Αρχείο όλη την αυτοκυριαρχία και την τέχνη του Σαμάνου, και την εμπειρία που θα χρειαστούν για να μπούνε στην κατάσταση ανάληψης.

Καταλαβαίνετε; Η «δουλειά» είναι αθροιστική κι έχετε ήδη κάνει την περισσότερη μέχρι την ώρα που θα έχετε την συνειδητή σκέψη να ζητήσετε να εργαστείτε πνευματικά πάνω στον εαυτό σας. Δεν χρειάζεται να δουλέψετε και δεν χρειάζεται να ανεβείτε εκείνο το βουνό, ούτε θα πάρει χρόνια. Απλώς πηγαίνετε στο Ακάς και ανοίξτε εκείνο το βάζο που φέρει μέσα του την ιερότητα των εμπειριών σας στον πλανήτη, φορέστε την και βγείτε έξω σαν Σαμάνος. Μπορείτε να το κάνετε τώρα αν θέλετε! Έτσι για τον Γουό, λέμε ότι αν είχε μόνο κοιτάξει τον θεϊκό αντί τον Ανθρώπινο τρόπο να κάνει πράγματα, δεν θα είχε σπαταλήσει τρία χρόνια ανεβαίνοντας ένα βουνό που δεν χρειαζόταν να το ανέβει.

Πόσοι νιώθετε ότι πρέπει να μαχθήσετε γι αυτό; «Κρύων, δεν είμαι σίγουρος ότι μου αρέσει το μήνυμα σου», λέτε. «Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να εργαστούμε για κάποια τέτοια πράγματα;» Όχι, δεν είπα αυτό. Σας λέω ότι ήδη έχετε εργαστεί! Θέλετε να το κάνετε ξανά; Θέλετε να το ξαναπεράσετε; Γιατί χρησιμοποιείτε Ανθρώπινη λογική για ένα πνευματικό χαρακτηριστικό; Πηγαίνετε μέσα σας, πάρτε την θεϊκότητα σας και τραβήξτε την έξω από την δική σας εμπειρία… μία εμπειρία που ξεπερνά σχεδόν οτιδήποτε θα μπορούσατε να ονειρευτείτε. Εκτός εάν ενστερνίζεστε την Ανθρώπινη ιδέα ότι για να προοδεύσετε πνευματικά, θα πρέπει να υποφέρετε λιγάκι; Αυτό ηχεί σαν λογική του Θεού ή σαν ιδέα των ανθρώπων; Κάποιοι θα νιώθετε σοφότεροι αύριο, διότι έχετε εκφράσει την πρόθεση για την αυτοκυριαρχία σας (mastery).

«Κρύων, τι είναι αυτοκυριαρχία;» Θα σου πω τι είναι, Άνθρωπε. Είναι όταν βαδίζεις τριγύρω χωρίς να φοβάσαι την ζωή. Είναι όταν είσαι γαλήνιος, ενώ οι άλλοι δεν είναι. Καταστάσεις που θα προκαλούσαν δράμα σε άλλους, δεν το κάνουν σ’ εσένα. Είναι όταν ο κόσμος γύρω σου βρίσκεται σε χάος κι εσύ μπαίνεις εκεί και δεν νιώθεις χάος. Αντίθετα, σε κάποιο επίπεδο νιώθεις την σοφία των αιώνων. Γνωρίζεις απόλυτα ότι δεν χρειάζεται να σε επηρεάζει, ούτε χρειάζεται να σε αγγίζει. Είναι όταν κάποιος σου φωνάζει και σου λέει διάφορα άσκημα, και η πρώτη σου αντίδραση είναι ν’ αναρωτηθείς μήπως έχει δίκιο! Αυτό είναι αυτοκυριαρχία. Η πρώτη αντίδραση ενός Ανθρώπου είναι να ανταποδώσει την επίθεση. Η πρώτη αντίδραση ενός αυτοκυρίαρχου είναι να βρει στον εαυτό του την ακεραιότητα. Ευλογημένος είναι ο Άνθρωπος που το ζήτησε αυτό απόψε, διότι θ’ αρχίσετε να βλέπετε μία αλλαγή στην ζωή σας και η γη θα είναι ένα καλύτερο μέρος εξ αιτίας όσων έχετε κάνει.

ΑΓΑΠΗ

Το τελευταίο είναι το Νο.6, εφόσον ήδη καλύψαμε το Νο.7 - θυμάστε; Μου αρέσει πολύ να κάνω πράγματα σε κύκλους, εφόσον σκέφτεστε σε ευθεία γραμμή και σας υποχρεώνει να προσαρμόζεστε. Είναι καλή εξάσκηση.

Νομίζετε ότι γνωρίζετε για την αγάπη, έτσι δεν είναι; Υπάρχουν πολλά είδη αγάπης. Υπάρχει από Άνθρωπο σε Άνθρωπο – η ομορφιά μιας απλής συντροφιάς μεταξύ Ανθρώπων. Δεν υπάρχει τίποτα σαν αυτό. Έχει σχεδιαστεί τέλεια για να το απολαμβάνετε στην πιο οικεία του ιερότητα. Παρόλα αυτά ζωγραφίζεται από μερικές θρησκείες σαν κακό, σαρκικό, παρότι είναι ένα από τα πιο ιερά πράγματα που κάνετε για να δημιουργήσετε πολύτιμη ζωή, μεταξύ δύο ερωτευμένων Ανθρώπων.

Σας το έχουμε ξαναπεί. Αυτό είναι ένα είδος αγάπης. Ω, υπάρχει η αγάπη της μητέρας για τα παιδιά της. Είναι βαθιά, έτσι δεν είναι; Διότι οι μητέρες είναι όλες έτοιμες να δώσουν άμεσα την ζωή τους για τα παιδιά τους. Είναι θυσία, είναι πανέμορφο, αλλά δεν είναι η αγάπη του Θεού. Δεν μπορώ να σας πω με τι μοιάζει η αγάπη του Θεού. Θα μπορούσα να σας την επιβάλλω και θα μπορούσα να σας την δώσω και μπορώ να σας γεμίσω μ’ αυτήν. Θα νιώθατε την ευσπλαχνία των αιώνων και θα κλαίγατε… αλλά όχι επειδή είναι βαριά. Είναι μία ανακούφιση.

Ξέρατε ότι είστε αιώνιοι; Γνωρίζετε ότι υπάρχουν απαντήσεις σε κάθε θέμα που έχετε; Ξέρατε ότι θα μπορούσατε ν’ αφήσετε αυτή την αίθουσα διαφορετικά απ’ ό,τι ήρθατε; Αυτή είναι η αγάπη του Θεού που σας μιλάει. Κάθε κύτταρο του σώματος σας κλαίει γι αυτήν, καθότι όταν δεν είστε εδώ, είστε ένα κομμάτι αυτής της διαδικασίας… ένα κομμάτι του Θεού. Αυτός είναι ο λόγος που κάθε κλώνος του DNA έχει στα Εβραϊκά το όνομα του Θεού σφραγισμένο πάνω του. Νομίζετε ότι αυτό ήταν λάθος; [Το έργο του Γκρεγκ Μπράντεν και «Ο Θεϊκός Κώδικας»]

Η αγάπη του Θεού είναι πέρα από την κατανόηση σας. Αυτή σας έφερε εδώ στην αίθουσα. Είναι μέρος της συγχρονικότητας που υπάρχει εδώ, και είναι η αγάπη του Θεού στην οποία θ’ ανταποκριθεί η ένατη στιβάδα του DNA σας και η έκτη στιβάδα θέλει να είναι μέρος της. [σύμφωνα με τον νέο προσδιορισμό του DNA που διδάσκει ο Κρύων]. Είναι πέρα απ’ οτιδήποτε μπορείτε να φτάσετε, εφόσον το Ανθρώπινο μυαλό σας δεν μπορεί να το συλλάβει. Είναι υπερδιάστατη και πέραν πάσης κατανόησης, και πρέπει απλώς να την εμπιστευτείτε. Μπορείτε να το κάνετε αυτό; Η πίστη εμπιστεύεται το μη ορατό, και χρειάζεται ν’ αρχίσετε να φαντάζεστε την έννοια της αγάπης από τον Συμπαντικό πυρήνα… μία ενέργεια που είναι το σπίτι σας.

Αγαπητοί Εργάτες του Φωτός, είμαστε μαζί απόψε για να βοηθήσουμε να δημιουργηθεί ειρήνη στη Γη. Θα ξεκινήσουμε τους σπόρους του φωτός που θα εξαπλωθούν, πράγματι, απ’ αυτό το μέρος και θα κάνουν την διαφορά στον πλανήτη. Υπάρχουν πάρα πολλοί που νιώθουν ότι αυτό είναι ανόητο – ότι ο οραματισμός και η εννοιολογική σύλληψη δεν μπορεί ποτέ να σταματήσει τον πόλεμο. Είναι κολλημένοι στην 3η διάσταση και θα είναι εκείνοι που θα κρυφτούν όταν έρθει η καταιγίδα. Εσείς αντιθέτως εκπαιδεύεστε να κρατάτε το φως σας ψηλά.

Έχουμε τους νέους και τους πρεσβύτερους εδώ. Όμως όλοι έχετε κάτι κοινό στην άλλη πλευρά του πέπλου – δεν υπάρχει ηλικία. Όλοι σας είστε αρχαίοι και αιώνιοι. Κι εγώ υμνώ το όνομα σας στο φως και θα συνεχίσω να το κάνω, ξανά και ξανά. Ο καθένας σας έχει έρθει με κάποιον σκοπό στον πλανήτη, όπου μπορείτε να κάνετε την μέγιστη διαφορά που θα μπορούσατε να κάνετε σε όλες τις γήινες εκφράσεις σας. Αν δονείστε υψηλότερα, θα έχετε ένα φως που θα λάμπει πιο φωτεινά, κι αυτό είναι που θα αλλάξει τα Ανθρώπινα μυαλά και το ίδιο το χώμα της Γης.

Η συνοδεία κουνιέται εδώ. Ήρθε η ώρα να φύγω. Είμαι περίπου έτοιμος να πω τα λόγια, αλλά η συνοδεία μού λέει κάτι άλλο. Εκείνοι που ήθελαν την θεραπεία της καρδιάς, την έχουν. Το νιώθουν. Το γνωρίζουν. Κι εκείνοι που ήρθαν για την σωματική θεραπεία – δεν είναι ένας, αλλά τρεις. Αυτά έγιναν εδώ σ’ αυτήν την αίθουσα απόψε. Ίσως να το μοιραστούν μαζί σας όταν έρθει η ώρα κι εσείς μπορείτε να αφήσετε αυτό το μέρος και να γνωρίζετε ότι είναι αληθινό.

Ευλογημένοι είστε όσοι αποχωρείτε διαφορετικά απ’ ό,τι ήρθατε. Κι αυτός είναι ο λόγος που έρχεστε σ’ ένα τέτοιο μέρος – για να κάθεστε στην ενέργεια της εστίας. Η συνοδεία αποσύρεται, μέσα από την ρωγμή στο πέπλο από την οποία πέρασαν. Αυτή η εμπειρία ονομάζεται channeling. Εμείς δεν την ονομάζουμε έτσι. Δεν την ονομάζουμε καθόλου έτσι. Όταν είναι ώρα να το κάνουμε αυτό, μαζεύουμε τις δυνάμεις μας και χτυπάμε το κουδούνι. Και λέμε, «Μας αφήνουν να εισέλθουμε ξανά! Ήρθε η ώρα για επανασύνδεση». Τότε ερχόμαστε να σας δούμε και σας αγαπάμε με μία ευσπλαχνία που πάει πέρα απ’ οτιδήποτε έχετε βιώσει ποτέ. Κι έτσι έγινε που ήρθατε.

Κι έτσι είναι που όταν αφήνετε την αίθουσα, παίρνετε ένα κομμάτι μου μαζί σας. Δεν το περιμένατε, έτσι δεν είναι; Όμως αυτός είναι πάντα ο τρόπος που γινόταν. Μέχρι να σας ξαναδώ.

Κι έτσι είναι.

Η Αντίληψη για τον Θεό

Χαίρετε, αγαπητοί μου, είμαι ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας. Ερχόμαστε σ’ εσάς εδώ και πολλά χρόνια. Από την αρχή της νέας ενέργειας στον πλανήτη, σε αυτήν που έχετε ονομάσει ενέργεια 11:11, ερχόμαστε για να σας δώσουμε μηνύματα. Είναι μηνύματα που έχετε ακούσει πριν στον πλανήτη. Αφορούν στην χαρά και στην ενδυνάμωση του εαυτού. Για μερικούς από εσάς, αυτή η ενέργεια δεν είναι καθόλου καινούργια. Είναι αυτή που περιμένατε από τότε που γεννηθήκατε!

Κάθομαι μπροστά σε μια συγκέντρωση Ανθρώπων των οποίων τα ονόματα γνωρίζω. Τα ονόματα που «βλέπω» είναι μέσα σε φως στο Ακασικό Αρχείο. Όμορφα, υπερδιάστατα ονόματα που υμνούμε στο φως όταν σας βλέπουμε. Πόσοι πραγματικά μπορείτε να το πιστέψετε αυτό; Να ρωτήσω τον καθένα σας, ανεξάρτητα για ποιο λόγο ήρθε: Μπορείτε να κοιτάξετε μέσα σας για μια στιγμή; Θα μπορούσε να είναι αλήθεια ότι όλα τελειώνουν με τον θάνατο; Πιστεύετε ειλικρινά ότι αυτό είναι όλο που υπάρχει; Δεν έχετε την παραμικρή διαίσθηση που λέει, «Όχι, δεν τελειώνουν όλα;» Ναι, το πέπλο είναι πυκνό και η διττότητα παίζει τον ρόλο της, οπότε δεν είστε σίγουροι, είστε; Αλλά μπορείτε να το νιώσετε; Υπάρχει κάτι περισσότερο; Αυτό ονομάζεται το πέπλο. Δεν σας αφήνει να πιστέψετε την υπόλοιπη ιστορία. Αλλά όλοι σας γνωρίζετε την αλήθεια σ’ ένα πολύ διαισθητικό επίπεδο.

Η πλειοψηφία στη γη πρεσβεύει κάποιο είδος θρησκείας που πιστεύει στην ζωή μετά θάνατον. Σχεδόν κάθε θρησκεία στον πλανήτη, ακόμα και η μυθολογία, ισχυρίζεται ότι πηγαίνετε κάπου όταν πεθαίνετε. Βλέπετε, είναι διαισθητικό, δεν είναι; Αυτό που ονομάζετε Ανθρώπινη ζωή, δεν είναι αυτό που νομίζετε. Κι αν θα συμφωνούσατε μ’ αυτό, τότε πρέπει να ρωτήσετε, «Πού πάω λοιπόν;» Τι λέτε για το σπίτι; Στην πραγματικότητα δεν ανήκετε σ’ αυτήν τη γη. Είμαι ο Κρύων. Κάθομαι σε θέση που σας βλέπει. Δίνω στον συνεργάτη μου εικόνες που δεν έχει ξαναδεί πριν. Κάθομαι σε μία θέση από όπου μπορώ να βλέπω την μεγαλοπρέπεια και το μεγαλείο σας. Δεν είστε στο σπίτι αυτή τη στιγμή. Είστε εδώ στη Γη. Αλλά πάντα επιστρέφετε, το ξέρετε; Αν μπορούσα να υμνήσω το όνομα σας αυτή τη στιγμή, τα κύτταρα στο σώμα σας θα δονούνταν με ενθύμηση. Όμως το πέπλο είναι πυκνό.

Έχουμε διδάξει όλα αυτά τα χρόνια μια προϋπόθεση ότι κάθε Άνθρωπος είναι θεϊκός, ότι μέσα σας υπάρχει ένα σύστημα θεϊκότητας. Σε αντίθεση με ό,τι νιώθετε οι περισσότεροι, είστε πράγματι θεϊκοί. Αυτό δεν είναι διαισθητικό. Με άλλα λόγια, είναι δύσκολο να πιστέψετε. Και αυτό είναι το θέμα του συγκεκριμένου μηνύματος. Τι θα κάνετε για να το πιστέψετε αυτό;

Η προϋπόθεση συνεχίζεται και σας λέει ότι έχετε τον έλεγχο της πραγματικής κυτταρικής σας δομής. Η θεραπεία, ο φόβος, η ανησυχία και η απογοήτευση μπορούν να ελεγχθούν – απόλυτος έλεγχος. Αλλά αυτό δεν είναι διαισθητικό, είναι; Μη πιστευτό, έτσι δεν είναι; Πολλοί εδώ νιώθετε ότι άγεστε και φέρεστε από τις ίδιες τις ενέργειες που μόλις ανέφερα. Γνωρίζω ποιοι είναι εδώ! Γνωρίζω τι περνάτε. Σ’ ένα γκρουπ τέτοιου μεγέθους, υπάρχουν πάρα πολλά! Μερικοί είστε πράγματι λυπημένοι όπως κάθεστε στις θέσεις σας.

Ω, αυτή είναι μία όμορφη περίοδος. Λέτε, «Έχω έρθει για τις διακοπές της ζωής μου. Μπορώ να κάτσω εδώ και να ξεκουραστώ για λίγο. Το Πνεύμα μπορεί να μου πλύνει τα πόδια και να νιώσω την ενέργεια και να ξεκουραστώ για λίγο. Αλλά όταν τελειώσει, πρέπει να βγω από την πόρτα και το βάρος θα επανέλθει. Πρέπει να επιστρέψω στην ίδια κατάσταση που παλεύω κάθε μέρα». Θα σας πω, αγαπητοί μου, ότι αυτή η συνάντηση δεν πρέπει να είναι η διαφυγή. Αυτή η συνάντηση θα πρέπει να είναι η λύση. Θα πρέπει να είστε εδώ για να γιορτάσετε! Να γιορτάσετε την θεϊκότητα σας και να γιορτάσετε την δύναμη που έχετε επί πραγμάτων που νομίζετε ότι σας εγκλωβίζουν αυτή τη στιγμή.

Ορισμένοι θα φύγετε διαφορετικά απ’ ό,τι ήρθατε. Το γνωρίζω αυτό. Αλλά είναι μια σκληρή προϋπόθεση να διδαχθεί. Κοιτάτε στον καθρέφτη και βλέπετε απλώς έναν Άνθρωπο, έτσι δεν είναι; Φαίνεται προσβλητικό κάθε φορά που κοιτάτε στον καθρέφτη, το πρόσωπο σας να έχει γεράσει λιγάκι. Έτσι είναι, σκέφτεστε. Θα θέλατε να το αλλάξετε αυτό; Τι θα λέγατε για ένα σύστημα όπου κοιτάτε στον καθρέφτη και λέτε, «Ξέρεις, δεν φαίνεται να έχω μεγαλώσει». Τι λέτε γι αυτό; «Κρύων, μπορούμε να το κάνουμε;» Ναι, πάντα είχατε την δύναμη να το κάνετε. Οι Γιόγκις του παρελθόντος σας έδειξαν πώς γινόταν αυτό. Τι νομίσατε, ότι ήταν από άλλον πλανήτη; Ή ήταν υπερβολικά ξεχωριστοί για να νομίζετε ότι θα μπορούσατε να το κάνετε; Ήταν τόσο πέρα απ’ αυτό που είστε, που να νομίζετε ότι δεν μπορείτε να το κάνετε; Τι είναι εκείνο που σας εμποδίζει να κατανοήσετε ότι είναι εφικτό; Θα σας πω: Επειδή δεν είναι διαισθητικό και η υποτιθέμενη πραγματικότητα σας, σας έχει διδάξει ότι δεν μπορείτε.

Πώς Μπορώ να Πιστέψω;

Η διττότητα απλώνεται πάνω σας με τέτοιο τρόπο, που πρέπει να προσπαθήσετε ν’ αφαιρέσετε το ψεύτικο κάλυμμα της αλήθειας, ώστε ν’ ανακαλύψετε τι βρίσκεται πραγματικά εκεί. Αυτή είναι η προϋπόθεση. Είναι δύσκολο να πιστέψετε, έτσι δεν είναι; «Κρύων, τι μπορώ να κάνω», ίσως ρωτάτε, «για ν’ αυξήσω την πίστη μου; Δείξε μου πώς μπορώ να κρατηθώ σ’ αυτή, κι έχω πρόβλημα να πιστέψω πραγματικά. Ακούγεται τόσο καλό, το θέλω! Δεν μπορώ να το πιστέψω». Για όσους λοιπόν το λένε αυτό, θα δώσω την απάντηση εντός της ώρας.

Το πρώτο μέρος αυτής της απάντησης είναι ότι πρέπει να βγείτε από το κουτί που θέλει να κατηγοριοποιεί τον Θεό. Δεν το ξέρετε καν ότι το κάνετε, αλλά το κουτί μέσα στο οποίο βρίσκεστε περιορίζεται, όπως είπε ο συνεργάτης μου, σε τέσσερις διαστάσεις. Οι περισσότεροι νομίζετε ότι είναι τρεις οι διαστάσεις! Και παρότι δεν το βλέπετε με περιοριστικό τρόπο, υπάρχει ένα κουτί μέσα στο οποίο βρίσκεστε που είναι όντως περιοριστικό. Ω, οι διανοούμενοι ανάμεσα σας δεν συμφωνούν με αυτό. Δεν συμφωνούν με τον Κρύων. Λένε, «Είμαστε μία ευφυής ράτσα. Εμείς οι Άνθρωποι στον πλανήτη είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να στοχαστούμε βαθιά την ύπαρξη μας. Μπορούμε να ελέγχουμε την αναπαραγωγή μας. Να εμβαθύνουμε στην πραγματικότητα μας».

Είναι αλήθεια ότι μπορείτε να τα κάνετε όλα αυτά, αλλά μόνο μέσα στο κουτί των τριών διαστάσεων που έχετε βάλει τον εαυτό σας. Συλλογίζεστε μόνο το κουτί. Δεν μπορείτε να διαπεράσετε την οροφή, μπορείτε; Νομίζετε ότι το κουτί είναι ορθάνοιχτο και είστε ελεύθεροι να σκέφτεστε οτιδήποτε. Αλλά στην πραγματικότητα, όχι. Όταν εμβαθύνετε, χτυπάτε μία οροφή πραγματικότητας που δεν αναγνωρίζετε καν. Σας εμποδίζει να δείτε ποιοι είστε και να κάνετε τις ερωτήσεις που θα έπρεπε να κάνετε. Σας κρατάει μακριά από την πίστη και είναι κάτι κατάλληλο. Ονομάζεται διττότητα.

Απλώς Ευτυχισμένος που Είσαι Εδώ…

Τώρα, θα σας δώσω μερικά παραδείγματα που μπορεί να σας φανούν διασκεδαστικά. Για μερικούς μπορεί να είναι προσβλητικά, ειδικά για τους διανοούμενους που θα αμφισβητήσουν όσα λέω. Αλλά θα ήθελα να μιλήσω για τον σκύλο σας.

Δεν έχετε όλοι σκύλο, αλλά μπορείτε να προσποιηθείτε ότι έχετε. Αν έχετε, πράγματι σας ανήκει ο σκύλος. Είστε το αφεντικό του. Για τον σκύλο, είστε πραγματικά Θεός, έτσι δεν είναι; Το έχετε σκεφτεί ποτέ αυτό; Πώς σας φαντάζεται ο σκύλος; Όταν είναι χειμώνας και το σκυλί γνωρίζει ότι κάνει κρύο έξω, και το φέρνετε μέσα που είναι όμορφα και ζεστά, τι νομίζετε ότι σκέφτεται ο σκύλος γι αυτό; Γνωρίζει ότι πράγματι κάνει κρύο έξω, κι εσείς με κάποιον τρόπο τον ζεστάνατε. Έχει περιέργεια ο σκύλος γι αυτό; Λέει το κεφάλι του, «Καλά, μα πώς το έκανε το αφεντικό μου; Είναι πράγματι άβολα έξω ενώ εδώ μέσα είναι πολύ άνετα. Πώς το έκανε αυτό;» Ο σκύλος δεν το σκέφτεται, έτσι δεν είναι; Βλέπετε, είναι απλά ευτυχισμένος που είναι εδώ.

Ό,τι κι αν κάνετε, ο σκύλος είναι απλά ευτυχισμένος που είναι εδώ. Θα μπορούσατε να τον βάλετε στο αμάξι σας και να οδηγήσετε πολλά χιλιόμετρα. Ο σκύλος θα βγει σ’ ένα εντελώς άλλο μέρος απ’ όπου μπήκε. Κι εσείς θα σκεφτόσασταν ότι ένα έξυπνο πλάσμα θα αναρωτιόταν, «Πώς το έκαναν αυτό; Πώς είναι δυνατόν να μπαίνω σ’ αυτό το πράγμα που κινείται και μετά να βγαίνω και να είμαι πολύ μακριά από κει που μπήκα;» Ο σκύλος δεν το κάνει ποτέ αυτό. Είναι απλώς ευτυχισμένος που είναι εδώ. Κάθε μέρα φέρνετε φαγητό από ένα μυστήριο μέρος του σπιτιού και το βάζετε μπροστά του. Μια μόνιμη αφθονία από υπέροχη τροφή είναι πάντα διαθέσιμη. Μερικές φορές παίρνει και λιχουδιές – σε όλη του τη ζωή, για πάντα! Δεν θα περιμένατε το ζώο κάποια μέρα να σας κοιτάξει και να ρωτήσει με τα μάτια του, «Πώς το έκανες αυτό;» Αλλά δεν το κάνει ποτέ, γιατί είναι έξω από την δυνατότητα του. Είναι απλώς ευτυχισμένος που είναι εδώ.

Τώρα, θα πείτε, «Καλά, Κρύων, αυτός είναι σκύλος, δεν είναι Άνθρωπος. Μην τολμήσεις να συγκρίνεις αυτά τα δύο». Συγνώμη! Θα ήθελα να σας πω κάτι. Είστε ακριβώς σαν τον σκύλο! Πολλοί από εσάς είναι απλά ευτυχισμένοι που είναι εδώ! Εκπληκτικά πράγματα είναι μπροστά σας και δεν αναρωτηθήκατε ποτέ γι αυτά. Ο Θεός δουλεύει με βαθείς τρόπους και ποτέ δεν αναρωτηθήκατε καν γι αυτό. Υπάρχει ένα πώμα στην αντίληψη σας των πραγμάτων, αλλά δε νομίζετε καν ότι υπάρχει.

Αγγελική Ενέργεια: Θαύμα ή ένα διαφορετικό είδος «κανονικότητας»;

Ξέρετε, υπάρχουν άγγελοι – αληθινοί άγγελοι. Έχετε διαβάσει γι αυτούς στις Γραφές. Αναφέρονται πολλές φορές. Σκεφτείτε για μια στιγμή. Ένας Άγγελος παρουσιάζεται μερικές φορές μπροστά σ’ έναν Άνθρωπο ή σε μία ομάδα Ανθρώπων. Είναι μία υπερδιάστατη ενέργεια, και γι αυτό έρχεται συχνά μέσα από έναν τοίχο ή από το πάτωμα – μία τεράστια ιριδίζουσα υπερδιάστατη σφαίρα πλάτους 8 μέτρων. Ακριβώς 8 μέτρα. Κατά τα φαινόμενα θα αιωρείται εκεί, εφόσον η βαρύτητα είναι τρισδιάστατη.

Ωστόσο αυτή η εμπειρία είναι τόσο δυνατή που όποιος Άνθρωπος βρίσκεται εκεί του κόβεται η ανάσα. Γονατίζει τον Άνθρωπο, με τα μούτρα στο πάτωμα. Είναι ένα κομμάτι του Θεού που μπαίνει στον χώρο σαν άγγελος. Όταν συμβαίνει αυτό, οι άνθρωποι κλαίνε από φόβο! Είναι παντελώς έξω από τα όρια της φυσιολογικής πραγματικότητας και γι αυτό οι Άνθρωποι φοβούνται αμέσως. Και, σύμφωνα με τις Γραφές, οι άγγελοι λένε πάντα, «Μη φοβού, μη φοβού». Μετά ο άγγελος παραδίδει ένα μήνυμα και φεύγει.

Τι κάνουν τότε οι Άνθρωποι; Σηκώνονται από το έδαφος, ξύνουν το κεφάλι τους και λένε, «Πώς το έκανε αυτό;» Όχι. Θα σας πω γιατί. Διότι βλέπετε τον Θεό σαν ένα άλλο είδος οντότητας – ανέγγιχτη, ικανή να κάνει τα πάντα. Η μυθολογία σας, σας διδάσκει τα πάντα για τον Θεό, έτσι δεν είναι; Είναι πολύ ξεχωριστό από εσάς – κάτι που να λατρεύεται, δεν είναι έτσι; Σε κάποια μέρη της γης, είναι ένας Θεός που ελέγχει, που θα σας τιμωρήσει αν δεν είστε καλοί. Αυτή είναι η μυθολογία που έχει αποδεχτεί η Ανθρωπότητα.

Ο Κρύων είναι ένας άγγελος. Η ενέργεια μου εμφανίζεται μέσα από πολλούς Ανθρώπους, αλλά όχι με τον τρόπο που μόλις ανέφερα. Αντίθετα, εμφανίζεται μ’ ένα μήνυμα απ’ ευθείας για εσάς σ’ αυτούς τους νέους καιρούς. Μπορείτε να διακρίνετε αν είμαι πράγματι εγώ, εφόσον τα μηνύματα θα έχουν τον ίδιο πυρήνα αγάπης. Αυτή η νέα ενέργεια στη Γη σχεδόν απαιτεί να αρχίσετε να κάνετε τις ερωτήσεις, «Πώς το έκαναν αυτό;» Και ο Κρύων είναι εδώ για να βοηθήσει στην απάντηση. Η σημαντικότερη απάντηση είναι ότι έχετε έναν ενσωματωμένο DNA βοηθό, εάν επιλέξετε να τον ενεργοποιήσετε.

Θα σας πω κάτι ενδιαφέρον. Παρατήρησε κανείς ότι το Σύμπαν έχει ένα σύστημα δημιουργίας; Οι επιστήμονες το ονομάζουν «ευφυή σχεδιασμό». Οι επιστήμονες, όχι οι πνευματιστές, λένε τα εξής: «Η δημιουργία, όπως εμείς την βλέπουμε, δεν θα μπορούσε να συμβεί τυχαία. Όπου κι αν κοιτάξουμε στο διάστημα, υπάρχει ένα ευφυές σχέδιο. Αντιτίθεται στο σκεπτικό να είναι τυχαίο». Μετά συνεχίζετε την ζωή σας σαν να μην συνέβη τίποτα. Τους ακούσατε; Γιατί δεν υπάρχει ξεσηκωμός που στρέφεται στα ουράνια και απαιτεί απάντηση απ’ όλους, «Ω, πώς το έκαναν αυτό;» Όχι. Είστε απλά ευτυχισμένοι που είστε εδώ. [Χαμόγελο Κρύων]

Λέτε ότι δεν έχει να κάνει τίποτα μ’ εσάς; Έχει να κάνει τα πάντα μ’ εσάς! Κοιτάξτε τ’ αστέρια απόψε όταν βγείτε έξω και παρατηρήστε τα να τρεμοπαίζουν για εσάς. Όλα γνωρίζουν ποιοι είστε. Το σύστημα είναι για σας. Το σύστημα ΕΙΣΤΕ εσείς. Εδώ έχουμε ένα τόσο βαθύ, αξιόπιστα παρατηρήσιμο θέμα του πώς δημιουργήθηκε το Σύμπαν και ακόμα και οι επιστήμονες σας το εξετάζουν και διακηρύσσουν έναν ευφυή σχεδιασμό. Δεν διεκδικείτε κάποιο μέρος απ’ αυτό, έτσι δεν είναι; Πρέπει να είναι ο Θεός, λέτε… πρέπει να είναι ο Θεός.

Θα σας δώσω κάτι άλλο που είναι ακριβώς μπροστά σας. Σας το έχουμε πει και πριν, αλλά αξίζει άλλη μία ματιά: Κοιτάζετε γύρω στη Γη και βλέπετε όλα τα υπέροχα ζώα. Βλέπετε τα θηλαστικά που σας μοιάζουν και παρατηρείτε τα αποτελέσματα της ανάπτυξης τους με την πάροδο του χρόνου. Παρατηρήσατε ποτέ την ποικιλία; Ακόμα και σε όσα μοιάζουν ανθρωποειδή, όπως οι πίθηκοι και οι μαϊμούδες; Πήγατε ποτέ στον ζωολογικό κήπο να δείτε πόσες μαϊμούδες υπάρχουν; Είδατε ποτέ την φυσική επιλογή του πλανήτη και πώς λειτουργεί; Υπάρχουν ντουζίνες είδη πιθήκων – με ουρά, χωρίς ουρά, με διαφορετικά είδη και χρώματα τριχωμάτων και μεγέθη. Είναι ταξινομημένα σύμφωνα με τον καινούργιο και τον παλιό κόσμο, και από διαφορετικά μέρη της Γης. Έτσι λειτουργεί η φύση. Δημιουργεί ντουζίνες ποικιλιών.

Δείτε τώρα την ανθρωπότητα. Υπάρχει μόνο ένα είδος! Τώρα, πόσοι κάνατε μία τεράστια ομάδα και απαιτήσατε από την επιστήμη να σας πει τι συμβαίνει; «Αυτό δεν είναι σωστό! Ενάντια σε κάθε πιθανότητα υπάρχει μόνο ένα είδος Ανθρώπου». Μήπως αυτό είναι ένα σημάδι για να εξετάσετε κάτι πιο σημαντικό για σας; Τι σημαίνει αυτό; Αλλά όχι, δεν υπάρχει διερεύνηση, υπάρχει; Αντίθετα, είστε απλώς ευτυχισμένοι που είστε εδώ.

Ένα είδος Ανθρώπου. Το σκεφτήκατε ποτέ αυτό; Ω, υπάρχουν διαφορετικά χρώματα. Αλλά υπάρχει μόνο ένα είδος Ανθρώπου. Τα γεγονότα αντίκεινται στην κοινή λογική όλων όσων βλέπετε γύρω σας. Σχεδόν επτά δισεκατομμύρια, στην κορυφή της εξελικτικής κλίμακας, πλέον προοδευτικοί, ικανοί να στοχάζονται την ύπαρξη τους, αλλά ανίκανοι να δουν τον εαυτό τους σαν μοναδικό και μέρος του Θεού. Ναι, αγαπητοί μου, υπάρχει ένα όριο στις διαδικασίες της σκέψης σας που ονομάζεται «το πέπλο».

Το πέπλο πέφτει βαριά πάνω σας. Και δεν κάνετε ποτέ τις ερωτήσεις που θα έπρεπε να κάνετε. Κύριε Διανοούμενε, νομίζεις ότι έχεις μία εκτεταμένη συνείδηση, έτσι δεν είναι; Σκέφτηκες ποτέ γι αυτά τα πράγματα; Τι λες για τους άλλους γύρω σου; Δεν είναι διαισθητικό, ξέρεις. Βλέπεις, υπάρχει κι ένα γνωστό πνευματικό σύστημα που σε κρατάει μέσα σ’ αυτό το κουτί. Κι αυτό είναι, αγαπητοί μου Άνθρωποι, που αλλάζει σε τούτη την ενέργεια. Αντιστέκεστε πολύ στην αλλαγή. Αντιστέκεστε ακόμα και στην αποδεδειγμένη επιστημονική αλλαγή! Συχνά είστε απλά ευτυχισμένοι να την αφήνετε στην ησυχία της.

Θα σας πω μία παραβολή για να σας δείξω πόσο μπορεί ν’ αντιστέκεται ο Άνθρωπος σε πράγματα διαφορετικά, τρομακτικά κι εκφοβιστικά. Θα σας πάω πίσω στην θάλασσα του Αιγαίου. Εκεί είναι ένας ναυτικός ονόματι Γουό. Τώρα ο Γουό είναι παράδειγμα των παραβολών του Κρύων – ούτε άνδρας, ούτε γυναίκα. Πάντα χρησιμοποιούμε αυτός/αυτή για το παράδειγμα. Αυτή τη φορά ο Γουό είναι άντρας ναυτικός και ήταν ναυτικός σε όλη του τη ζωή. Είναι πολύ εξοικειωμένος με τον ωκεανό, αλλά τώρα έρχεται μία καταιγίδα, ένα μπουρίνι. Η ομίχλη πλησιάζει και ο Γουό δεν ξέρει πού βρίσκεται. Είναι μια νύχτα που δεν μπορεί να κυβερνήσει το πλοίο γιατί τ’ αστέρια δεν φαίνονται καθόλου. Ο Γουό ανησυχεί για την ζωή του, αλλά το έχει κάνει αυτό πολλές φορές. Η εποχή είναι στα 1500 και δεν υπάρχουν μοντέρνες εφευρέσεις – μόνο θάρρος.

Ξαφνικά, μια φιγούρα παρουσιάζεται πάνω στο πλοίο του και λέει:

«Γουό, είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε».

Ο Γουό δεν καταλαβαίνει. Ποιος μπορεί να είναι αυτός; Είναι κάποιος που δεν ήταν εκεί πριν λίγο, άρα δεν πρέπει να είναι Άνθρωπος. Αμέσως, ο Γουό έπρεπε να ζυγίσει αν αυτό είναι καλό ή κακό. Ξέρατε ότι το ίδιο κάνετε κι εσείς; Φέτος, το 2006, αν παρουσιαζόταν μια οπτασία τώρα σε αυτή την αίθουσα, όπως τις παλιές μέρες, πρώτα θα φοβόσασταν και μετά θα αναρωτιόσασταν. Το ξέρατε; Αν ένα κομμάτι του Θεού εν πλήρη δόξα ερχόταν εδώ, το πρώτο που θα κάνατε ήταν να το φοβηθείτε. Δεν είναι καν δίκαιο, ίσως λέγατε, αλλά αυτό σας κάνει η διττότητα.

Σε πλήρως κατάλληλη διττότητα λοιπόν, ο Γουό αποφασίζει ότι αυτό δεν είναι καλό. Θα μπορούσε να είναι ο διάβολος.

«Μην πλησιάζεις πιο κοντά. Τι θέλεις;» λέει ο Γουό.

«Γουό, σε είδαμε εδώ να έχεις πρόβλημα κι έχουμε κάποια δώρα για σένα. Εδώ είναι ένας μηχανισμός από το μέλλον. Ονομάζεται ραντάρ. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις. Κοίτα σ’ αυτή την οθόνη και θα δεις πού είναι η στεριά. Μπορείς να ακολουθήσεις αυτή την κατεύθυνση», απάντησε η οπτασία.

Ο Γουό έριξε μια ματιά στο ραντάρ και είπε, «Αυτό είναι εργαλείο του διαβόλου. Δεν μπορεί να υπάρχει κάτι τέτοιο. Ποτέ δεν θα υπάρξει κι αυτή είναι μόνο η διαβολική σου μαγεία. Τι θέλεις πραγματικά;»

Και ο άνδρας είπε, «Είμαι εδώ να σε βοηθήσω, Γουό! Ορίστε και κάτι άλλο. Ονομάζεται GPS (Πλοηγός Ηλεκτρονικός ). Θα ξέρεις ακριβώς πού βρίσκεσαι στον ωκεανό, αυτή τη στιγμή. Δες στην οθόνη αυτή. Παρέχει πληροφορίες που θα σε οδηγήσουν με ασφάλεια».

Ο Γουό είναι φοβισμένος και προστάζει τον άνδρα να φύγει από το πλοίο του. Αποφασίζει να συνεχίσει μόνος του. «Θα πάρω τα ρίσκα μου μ’ αυτά που ξέρω κι έχω συνηθίσει να κάνω,» λέει ο Γουό. Και το κάνει. Μόλις σου έδωσα ένα στιγμιότυπο του ποιος είσαι, μοντέρνε Άνθρωπε. Είναι επίσης ένα παράδειγμα διττότητας στο πιο αποτελεσματικό της επίπεδο. Εκείνα που προσφέρθηκαν στον Γουό δεν ήταν καν δώρα από τον Θεό. Ήταν απλώς η συνηθισμένη τεχνολογία της εποχής σας, αλλά παρόλα αυτά ο Γουό τα φοβήθηκε. Πόσες φορές περπατήσατε το μονοπάτι και φωνάξατε στον Θεό ότι χρειάζεστε βοήθεια; Μετά όταν οι απαντήσεις έρχονται σε περίεργα πακέτα, πρώτα φοβάστε. Λέτε, «Όχι, δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Το φοβάμαι». Όλοι το κάνετε, και ο συνεργάτης μου το έχει κάνει τις τελευταίες δύο μέρες, και είναι το διάμεσο! Η πρώτη αντίδραση του Ανθρώπου είναι ο φόβος. Δεν μπορείτε να δείτε τα δώρα αν δε νιώσετε ότι μπορείτε «να τα κατανοήσετε» στην τρίτη διάσταση. Και δεν αναγνωρίζετε καθόλου την θεϊκότητα.

Είναι καιρός να καταλάβετε ότι συνεργάζεστε με τον Θεό. Έχω κάποια καλά νέα και θα σας τα δώσω σε λίγο. Πολλοί λένε, «Κρύων, πώς μπορώ να πιστέψω; Πώς μπορώ να έχω καλύτερη πίστη σε τέτοια πράγματα; Λες ότι η διττότητα έχει χτιστεί μέσα μου για να με αποτρέπει από το να πιστεύω, πώς λοιπόν να την ξεπεράσω;» Ο Άνθρωπος θέλει να κατανοήσει πριν πιστέψει. Γι αυτό υπάρχουν οι εκκλησίες σας – μία τρισδιάστατη γέφυρα της πίστης. Γράφουν όλους τους κανόνες για σας ώστε να καταλαβαίνετε και να νιώθετε καλά. Υπηρετούν τον σκοπό τους, αλλά σας ανοίγουν μόνο την πόρτα για να νιώθετε άνετα με όλα αυτά.

Θέλω να σας κάνω μία ερώτηση. Όταν αφήσετε αυτή την αίθουσα, πολλοί θα μπείτε σε αυτοκίνητο και θα οδηγήσετε για κάπου. Πόσοι θα βγάλετε το εγχειρίδιο οδηγιών για την μετάδοση κίνησης και θα το διαβάσετε όλο πριν μπείτε στ’ αμάξι; Τι λέτε γι αυτή την πολύπλοκη μηχανή; Δεν θα μπείτε σε κείνο το πράγμα αν δεν κατανοήσετε πώς λειτουργεί, έτσι δεν είναι; Και η απάντηση είναι, ναι, θα μπείτε! Το κάνετε συνέχεια. Βλέπετε, είναι κάτι συνηθισμένο και το εμπιστεύεστε. Θέλετε να πιστέψετε; Είναι καιρός να εμπιστευτείτε κάτι που θα προσδιορίσουμε ως Κοσμική Ευφυΐα. Αυτό είναι το εγχειρίδιο για την πίστη σας. Το θέλετε αυτό, αγαπητοί μου; Κοσμική Ευφυΐα.

Θα σας το δώσω μ’ έναν πολύ βασικό τρόπο. Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τον εαυτό σας; Θέλετε να πιστέψετε; Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι, με αγνή πρόθεση, να σπρώξετε αυτή την πόρτα…. την πόρτα του μεγάλου θέματος. Πείτε λεκτικά: «Αγαπητέ Θεέ, μπορεί να υπάρχουν πράγματα σημαντικότερα από μένα που πρέπει να μάθω; Θεέ μου αγαπητέ, δε θέλω να τα καθορίσω, απλώς θέλω να ξέρω αν είναι δυνατόν. Θέλω ν’ ανοίξω αυτή την πόρτα της πίστης».

Η υπόσχεση σήμερα είναι η εξής: Οποιοσδήποτε από εσάς έχει αγνή πρόθεση μπορεί ν’ ανοίξει εκείνη την πόρτα. Κι όταν το κάνετε, θα ενεργοποιήσετε κάτι θεϊκό μέσα σας. Αυτό είναι το κουμπί που πατάτε και σας επιτρέπει να πάτε πέρα από το πέπλο. Με αγνή πρόθεση αρχίζετε κάνοντας την ερώτηση, και μετά όλα αρχίζουν ν’ αλλάζουν. Μην κάνετε ερώτηση περιέργειας. Πρέπει να είναι μία ερώτηση με πάθος, μέσα από την καρδιά: «Αγαπητέ Θεέ, δείξε μου τι χρειάζεται να μάθω για να υπερβώ τον εαυτό μου και την έλλειψη πίστης μου». Και τότε το φως συνεχίζει, αγαπητοί μου. Θα σας πω τι συμβαίνει: Το DNA σας αρχίζει ν’ αλλάζει! Αυτό δεν είναι παραμύθι. Δεν είναι φαντασία. Είναι το σύστημα που εξουδετερώνει την διττότητα, αλλά είναι κι εκείνο που ενεργοποιείται με την ελεύθερη βούληση και την αγνή πρόθεση από έναν Άνθρωπο κάθε φορά.

Τα καλά νέα; Τα περιγράψαμε πριν. Η στοιβάδα 10 του DNA είναι υπεύθυνη για να σας βοηθήσει να πιστέψετε. Σκεφτείτε το – ένα ολόκληρο τμήμα του σώματος σας κοιμάται όλη σας τη ζωή, αλλά είναι έτοιμο να κάνει κάτι για σας. Είναι «αγκιστρωμένο» στο θείο, και όταν αρχίσετε να σπρώχνετε την πόρτα με το πάθος του Θεού, το σώμα αρχίζει ν’ αντιδρά. Πράγματα αρχίζουν να συμβαίνουν γύρω σας, και η πίστη αρχίζει να επικεντρώνεται και να ενεργοποιείται. Σιγά-σιγά, αρχίζετε να κατανοείτε την κοσμική ευφυΐα. Είναι σαν να συνδεθήκατε με τον υπολογιστή συνεργασίας με τον Θεό. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι για να το κερδίσετε αυτό! Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα εκτός από το να το ζητήσετε, και τότε η ενέργεια αρχίζει να ρέει αργά και αμφίδρομα. Αρχίζετε να στέλνετε φως στη Γη. Δεν χρειάζεται να ξέρετε πού πηγαίνει, πώς πηγαίνει εκεί, ή ακόμα ποιοι το λαμβάνουν. Ανοίγετε την πόρτα στην κοσμική ευφυΐα, και αφήνεστε!

Κάποιοι έχετε πει, «Καλά, πώς προσευχόμαστε; Πρέπει να έχουμε μια λίστα. Πρέπει να ξέρουμε τα ονόματα. Ποια είναι η διαδικασία της προσευχής, Κρύων; Και πότε προσευχόμαστε; Με ανοιχτά τα φώτα ή σβηστά; Τι είδος μουσικής; Τη μέρα ή τη νύχτα; Με κεριά ή κρυστάλλους;»

Θα σας δείξω έναν τρόπο που θα σας σοκάρει: Τι θα λέγατε να μπαίνατε στο ντουλάπι, να σβήνατε τα φώτα και να προσευχόσασταν; Χωρίς κεριά, ούτε μουσική, ούτε κρύσταλλοι. Διότι υπάρχει ένας άγγελος σ’ εκείνο το ντουλάπι αγκιστρωμένος στην πηγή, και δεν χρειάζεται βελτιώσεις ένας άγγελος. Θα νιώθετε την αγάπη του Θεού στο σκοτάδι και δεν θα φοβάστε. Σταματήστε να γράφετε οδηγίες χρήσης - απλώς να στέλνετε φως.

Υπάρχουν πράγματι καινούργια, κομψά συστήματα που αναπτύχθηκαν στη νέα αυτή ενέργεια, για να σας βοηθήσουν να το επιτύχετε. Μην απορρίπτετε τα συστήματα αφού κάποια πράγματι σας βοηθούν να σπρώξετε την πόρτα. Είναι ενδιαφέρον να εξετάζετε τα νέα συστήματα, διότι θ’ ανακαλύψετε ότι πολλά είναι διαθέσιμα τα τελευταία 15 χρόνια. Είναι προσεκτικά φροντισμένα. Δίνονται σε δασκάλους πολύ υψηλής ενέργειας. Αναζητήστε τους. Είναι εδώ για σας και παρουσιάζουν το ίδιο πράγμα στην διδασκαλία τους: την κοσμική ευφυΐα.

Σας βοηθάμε να βρείτε την θεϊκότητα μέσα σας – αυτό είναι το μήνυμα μας. Αφυπνίζουμε την αληθινή ουσία της ψυχής σας και σας βοηθάμε να δείτε ότι είστε αιώνιοι – αυτό είναι το μήνυμα μας. Πόσοι θα φύγετε από το μέρος αυτό απλώς ευτυχισμένοι που είστε εδώ; Ή πόσοι θα πείτε, «Θα ήθελα ν’ αλλάξω κάποια πράγματα στη ζωή μου. Κουράστηκα ν’ ανησυχώ για όλα». Βλέπετε; Ξέρω ποιοι είναι εδώ. Γνωρίζετε πόσοι άνθρωποι σ’ αυτό το γκρουπ χρειάζονται θεραπεία; Σ’ ένα γκρουπ 500 σχεδόν ατόμων, πόσοι πραγματικά ψάχνουν για θεραπεία; Μην κάνεις τίποτα, αγαπητέ μου. Μην σηκώνεις το χέρι σου, διότι ήδη γνωρίζω. Υπάρχουν σχεδόν 100 από εσάς.

Είναι κάποιοι που δεν έχουν ισορροπία. Μήπως γι’ αυτό ήρθατε εδώ; Καλά, μην κοιτάτε την σκηνή για ισορροπία, διότι τίποτα δεν θα συμβεί εδώ επάνω. Αντίθετα, υπάρχουν άγγελοι που κάθονται εκεί που κάθεστε και είστε ένας απ’ αυτούς. Μήπως είναι ώρα να σπρώξετε την πόρτα και να συνδεθείτε μ’ εκείνη την δύναμη; Νιώστε την κοσμική ευφυΐα να περνάει από μέσα σας αυτή τη στιγμή. Πώς ξέρετε ότι είναι εκεί; Θα σας πω πώς θα ξέρετε: Θα νιώθετε γαλήνη όταν δεν θα υπάρχει λόγος να είστε γαλήνιοι. Θα βγείτε από δω γαλήνιοι. Τα προβλήματα σας δεν θα έχουν αλλάξει, αλλά ξαφνικά, δεν θα είστε απλώς ευτυχισμένοι που είστε εδώ, αλλά θ’ αρχίσετε να ρωτάτε, «Πώς το έκανε αυτό;» Και η απάντηση θα κυλήσει στην δική σας πλευρά του πέπλου – μέσα σας. Θα νιώθετε γαλήνη για την ζωή σας. Θα νιώθετε ασφάλεια για το μέλλον, αν και δεν το ξέρετε, ούτε το βλέπετε. Τα πράγματα θα αρχίσουν ν’ αλλάζουν. Είστε έτοιμοι γι αυτό;

Όλα αυτά τα χρόνια που έρχομαι και σας βλέπω, συνειδητοποιείτε ότι δεν έχω αλλάξει ποτέ; Δεν άλλαξα ποτέ, μα ποτέ, όσα σας λέω. Να πώς λειτουργεί η διττότητα. Κάποιοι τ’ ακούνε και άλλοι όχι. Κάποιοι τ’ ακούνε μόνο όταν φοβούνται και άλλοι αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι οι πληροφορίες αυτές είναι διαθέσιμες για μελέτη και εφαρμογή στην καθημερινή ζωή. Ευλογημένος είναι ο Άνθρωπος που το θεωρεί αυτό «φυσιολογικό»!

Η συνοδεία που είναι εδώ θα παραμείνει. Όταν επιστρέψετε αύριο το πρωί, το πρώτο πράγμα που θα νιώσετε είναι ότι η αίθουσα είναι έτοιμη για σας. Θα είμαστε έτοιμοι να κρατήσουμε ξανά το χέρι σας όταν θα μπαίνετε και να πλύνουμε τα πόδια σας ενώ είστε εδώ. Μας αρέσει να σας δίνουμε αυτές τις στιγμές ευλογίας και χαράς – όχι τόσο για να μπορείτε να ξεφεύγετε, όσο για να μάθετε πώς είναι ν’ αναπαύεστε στην αυτοκυριαρχία σας. Έτσι θα νιώθετε κάθε μέρα της ζωής σας μέχρι να πεθάνετε. Τότε θα επιστρέψετε στο σπίτι. Αυτό είναι το σύστημα. Είναι όμορφο, ξέρετε. Ήρθατε για θεραπεία; Ω, τώρα είναι καλή ώρα!

Και είναι εδώ εκείνοι που θα σας στείλουν φως και θα προσευχηθούν για σας. Άγγελοι, όλοι σας.

Κι έτσι είναι.

 

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1