urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Οι Σύμμαχοι

Δωρεάν Βιβλία

Οι Σύμμαχοι της Ανθρωπότητας Μάρσαλ Βίαν Σάμερς

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

 Solar Wings

Θέλω να μιλήσω για τους αγγέλους. Δεν το έχω κάνει αρκετά στο παρελθόν. Ο Κρύων δεν είναι άγγελος, αλλά μάλλον ένας βοηθός. Ο συνεργάτης μου μ’ έχει αποκαλέσει αγαθοεργό άγγελο της Νέας Εποχής, όμως δεν είναι ακριβές. Είμαι ένας βοηθός. Πιστέψτε με, εάν βλέπατε έναν άγγελο θα ξέρατε τη διαφορά.

Πρώτον: Είναι οι άγγελοι αληθινοί;

Απολύτως! Ναι.

Δεύτερον: Ποιοι ή τι είναι;

Υπάρχει αγαπητοί μου ένα σύστημα αγαθοεργής βοήθειας για τον πλανήτη αυτό. Είναι τόσο πολύπλοκο που είναι πολύ δύσκολο να το συζητήσουμε μαζί σας, εφόσον είστε προκατειλημμένοι με όσα νομίζετε ότι ξέρετε. Πού βρίσκονται οι άγγελοι; Τι κάνουν; Πόσο συχνά… ποιοι είναι… από πού προέρχονται; Θα σας δώσω πληροφορίες που σε μερικούς θ’ αρέσουν και σε άλλους, όχι.

Φυσικές επισκέψεις… Οι άγγελοι εμφανίζονται όταν χρειάζονται κι έρχονται από την κεντρική πηγή. Συμβαίνει σε διάφορα χρονικά σημεία, τόσο γενικά για την ανθρωπότητα, όσο και ατομικά. Κάθε φορά που εμφανίζονται, είναι φαντασμαγορικό. Ούτε ένας τους δεν έχει σωματική υπόσταση. Οι Άνθρωποι αποφάσισαν πάλιπως όταν τους επισκέπτεται μια αγγελική οντότητα, για να δώσουν στην επίσκεψη κύρος και εξήγηση, πρέπει να του βάλουν δέρμα και φτερά, και να του δώσουν όνομα. Χρωματίζουν λευκή τη φορεσιά τους [που υποδηλώνει αγνότητα], ζωγραφίζουν εικόνες τους, βάζουν φωτοστέφανο και τους αναφέρουν στην πνευματική ιστορία. Όμως, δεν έχουν τέτοια εμφάνιση. Είναι πολυδιάστατα όντα, όχι ενσώματα.

Ίσως ο Μωυσής περιέγραψε την εμφάνιση αγγέλου με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, σαν φλεγόμενη βάτοΦωτιά η οποία δεν αναλώνεται αφ’ εαυτού, ή στροβιλιζόμενη ιριδίζουσα σφαίρα, είναι καλή περιγραφή της αγγελικής ενέργειας. Πράγματι, η φλεγόμενη βάτος ήταν ένας άγγελος. Το δραματικό με τις αγγελικές ενέργειες είναι ότι εμφανίζονται όταν δεν το περιμένετε, σαν μπάλα ενέργειας ερχόμενης προς εσάς. Ενίοτε εμφανίζονται διαπερνώντας έναν τοίχο! Είναι ιριδίζοντες, ορισμένοι με εμφάνιση σαν φωτιά, κι έχουν μια τάση να τρομοκρατούν τον Άνθρωπο! Κάθε αναφορά στις γραφές για επίσκεψη αγγέλου, αναφέρει ότι αμέσως εκείνος λέει: «Μη φοβάσαι!» Γιατί λοιπόν να φοβόσαστε μια όμορφη γυναίκα με άσπρη φορεσιά και φωτοστέφανο; [γέλιο του Κρύων]. Οι άγγελοι το λένε αυτό επειδή δε μοιάζουν έτσι! Αγαπητοί μου, δεν είναι εδώ για να σας τρομάξουν, αλλά μάλλον για να παρουσιαστούν με όλη τους την ομορφιά και το μεγαλείο – τόσο σπουδαίοι που μερικοί δεν μπορούν καν να τους αντικρύσουν. Είναι μεγαλοπρεπείς.

Και τώρα κάτι που δεν περιμένατε… Είναι μια συλλογική ενέργεια. Δεν υπάρχει ατομικός άγγελος. Μπορεί να τον βλέπετε σαν έναν άγγελο, όπως βλέπετε το σώμα σας σαν μια ατομική οντότητα, αλλά δεν γνωρίζετε τη σούπα της αγγελικής δύναμης. Οι άγγελοι μιλούν με πολλές φωνές, αλλά μιλούν μέσα στο κεφάλι σας, όχι εξωτερικά σαν ηχητικές δονήσεις. Μιλούν ξεχωριστά σ’ έναν Άνθρωπο, αλλά είναι η συλλογική φωνή των πολλών, που γίνεται αντιληπτή και «ακούγεται» σαν μία.

«Όμως Κρύων, τι γίνεται με τον Αρχάγγελο Μιχαήλ; Γνωρίζω κάποιον που μεταφέρει μηνύματα (μέσω channeling) αυτού του πανέμορφου ατομικού αγγέλου. Τι λες γι αυτό;» Το μήνυμα από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ προέρχεται από ένα γκρουπ. Είναι ένα πανίσχυρο γκρουπ, αλλά δείτε το σαν «ομαδική συνείδηση που την αντιλαμβάνεστε ως μία». Ο Κρύων είναι κατά τον ίδιο τρόπο. Όλοι εμείς που αντιπροσωπεύουμε την άλλη πλευρά, έχουμε αυτά τα χαρακτηριστικά. Δεν έχουμε σωματική υπόσταση, ούτε είμαστε ατομικοί.

Το επόμενο είναι ακόμη δυσκολότερο να το καταλάβετε και δεν είναι όπως σας έχουν πει. Δεν υπάρχει ιεραρχία αγγέλων. Κανείς τους δεν είναι υπεράνω άλλων, σ’ ένα σύστημα του «ποιος είναι ισχυρότερος ή επικεφαλής». Αντιθέτως, αποτελούν μέρος της σούπας του Θεού και είναι όλοι το ίδιο μεγαλοπρεπείς. Είναι εδώ με σχεδιασμό και μεταδίδουν μηνύματα για να επιταχύνουν την αγαθοεργία και την αγάπη του Θεού, εντός της ανθρωπότητας.

Μάλλον ο άγγελος που μνημονεύεται πιο πολύ είναι ο Αρχάγγελος Μιχαήλ, τον οποίον αντιλαμβάνεστε σαν υψηλότερο των υψηλών. Ωστόσο, τεχνικά ο Μιχαήλ είναι ένα γκρουπ, μια ομάδα και δεν έχει κάποια ιεραρχική θέση. Απλώς φαίνεται έτσι, καθότι τα μηνύματα παραδίδονται σε ορισμένο τομέα σημασίας στον πλανήτη. Ο Μιχαήλ θα σας πει: «Είμαι ένας από τους πολλούς, όλοι μας μεγαλειώδεις, όλοι έχοντας την αγάπη του Θεού, όλοι πανέμορφοι, όλοι αγαθοεργοί, όλοι στην υπηρεσία της ανθρωπότητας». Όμως οι Άνθρωποι θέλουν ιεραρχία… Αυτός είναι σημαντικός· ο άλλος δεν είναι τόσο σημαντικός· εκείνον μπορείς να τον παραπετάξεις.

Ποια είναι η ιεραρχία των οργάνων του σώματός σας; Ποια από αυτά δεν χρειάζεστε; Ποια σας κρατούν ζωντανούς; Όλα το κάνουν! Όμως συχνά ξεχωρίζετε την καρδιά σαν πιο σημαντική. Είναι αλήθεια αυτό, ή απλώς «αναφέρεται σε όλα»;  Αα, και ποιο όργανο επαναστάτησε εναντίον των άλλων και εγκατέλειψε το σώμα; [χαμόγελο του Κρύων].

Ας συζητήσουμε τη μυθολογία του Εωσφόρου. Να ένας άγγελος που δεν του άρεσε ότι γινόταν, οπότε έφυγε. Ή ίσως έκανε κάποιο λάθος κι εκδιώχθηκε από τον οίκο του Θεού. Αγαπητοί μου, βλέπετε την Ανθρώπινη προκατάληψη εδώ; Η ιστορία αυτή είναι γελοία και προέρχεται από τον «εξανθρωπισμό του Θεού». Δε γίνεται να παίρνετε τα Ανθρώπινα χαρακτηριστικά επίκρισης, πολέμου, διαμάχης και δράματος και να τα κολλάτε στο μεγαλείο του δημιουργού. Όμως οι Άνθρωποι το έκαναν αυτό ανέκαθεν.

Τίποτα δεν εγκαταλείπει τη σούπα του Θεού! Είναι αγνή ενέργεια που αντιπροσωπεύει την ολότητα του Πνεύματος. Είναι πεπερασμένη – πάντα με την ίδια ποσότητα των μερών [το εκφράζουμε τρισδιάστατα για εσάς]. Ο Θεός είναι η ενέργεια της δημιουργίας και παραμένει μαζί σαν ένα νέφος που ποτέ δεν απομακρύνεται από το κβαντικό περιεχόμενο της αγάπης. Δεν μπορείτε ν’ απομακρύνετε μέρος του νέφους, αλλιώς δε θα υπήρχε! Είναι αυτό που είναι και πάντα θα είναι τέλειο, πάντα το ίδιο και πάντα ολόκληρο. Τίποτα δεν προστίθεται ή αφαιρείται από το μεγαλείο του Θεού.

Θα βρείτε αγγέλους σε όλη την ιστορία. Είναι αντιπρόσωποι της ενέργειας της δημιουργίας. Δεν έχουν φύλο, καθότι είναι ενέργεια. Δεν είναι άρρενες ή θήλεις και είναι όλοι εξίσου ισχυροί. Είναι πανέμορφοι πολυδιάστατοι αγγελιοφόροι, που προσφέρουν βοήθεια στην ανθρωπότητα. Το μόνο πράγμα που διαφέρει είναι ο τύπος «υπηρεσίας» τους, ή η «ειδικότητά» τους. Όμως, αποτελούν πάντα μέρος από εμάς, ακόμη και αν φαινομενικά διαχωρίζονται και μιλάνε σε σας. Γνωρίζω ποιοι είναι και τους έχω δει να εργάζονται. Είμαι αγγελιοφόρος επίσης, αλλά δεν είμαι άγγελος.

Καθοδηγητές – Όχι Ότι Νομίζετε

Θέλω να μιλήσω για τους καθοδηγητές (ή οδηγούς). Ο συνεργάτης μου σας έχει πει ότι «Είστε οι δικοί σας οδηγοί». Ξέρω ότι είναι δύσκολο να το καταλάβετε, όπως ξέρω επίσης ότι δε σας αρέσει η ιδέα. Ωστόσο, θα το περιπλέξω ακόμη παραπάνω. Έχει δίκιο, αλλά θέλω να το βάλετε σε άλλη αντίληψη.

Έχετε κάτι που το ονομάσατε Μέρκαμπα. Χαλαρά οριζόμενο, είναι το προσωπικό σας κβαντικό ενεργειακό πεδίο, το οποίο εκτείνεται σε διάμετρο οκτώ μέτρων. Είναι πεδίο που δημιουργείται από το σύνολο μορίων του DNA σας [τα οποία εμπλέκονται σε βιολογικό επίπεδο]. Κάθε Άνθρωπος έχει το συγκεκριμένο πεδίο. Το DNA είναι μοναδικό, οπότε και κάθε Μέρκαμπα είναι μοναδική. Το πεδίο της Μέρκαμπα, δεν είναι η ψυχή σας. Δεν είναι ούτε ο Ανώτερος Εαυτός σας. Είναι εσείς! Το πεδίο του DNA σας έχει βασικό σκοπό ν' αλληλεπιδρά με το σώμα σας και αυτό ακριβώς κάνει… Αλληλεπιδρά με σας και τη συνείδησή σας.

Είναι πολύπλοκο και δύσκολο να εξηγηθεί. Η Μέρκαμπα εμπεριέχει πολύ από εσάς, καθότι είναι η γέφυρα με το «έμφυτο» - το ευφυές μέρος του σώματός σας. Μεταφέρει τη θειότητά σας, το σχέδιο της ζωτικής σας δύναμης, ακόμη και το Ακάς σας. Εφόσον το Ακασικό σας αρχείο βρίσκεται στο DNA σας, αποτελεί επίσης μέρος της Μέρκαμπα. Οπότε, θα μπορούσατε να πείτε ότι συνεχώς μεταδίδει το παρελθόν σας, διαμέσου του πεδίου της Μέρκαμπά σας. Γι αυτό αγαπητοί μου πολλοί μπορούν να «διαβάσουν» περασμένες σας ζωές. Το πρότυπο του συνόλου που είστε, βρίσκεται στα ιερά χνάρια της δικής σας Μέρκαμπα.

Τα μέρη που αποτελούν το Ακασικό σας αρχείο, βρίσκονται στη Μέρκαμπα και στο 3D πεδίο σας. Ορισμένα τα αντιλαμβάνεστε σαν καθοδηγητές σας αλλά στην πραγματικότητα είναι, εσείς με σας. Στην αντίληψή σας όμως, μπορεί να είναι ένας προηγούμενος εσείς, γι αυτό έχει διαφορετικό πρόσωπο. Το καταλαβαίνετε; Υπάρχει κι άλλο… Επιπροσθέτως στην πολυπλοκότητα αυτού, υπάρχει ένα πανέμορφο αγαθοεργό σύστημα και το έχουμε αναφέρει στο παρελθόν. Η Ακασική οικογένεια με την οποία έρχεστε, την οποία αποκαλείτε μητέρα και πατέρα, αδελφό και αδελφή, ή όσους αποκαλείτε συγγενείς και αγαπημένους εδώ, κατά κάποιο τρόπο αποτελούν όλοι μέρος του Ακάς σας.

Κατά έναν κβαντικό τρόπο, υπάρχει μια πραγματικότητα σ’ αυτούς που δεν μπορώ να σας εξηγήσω, καθότι δεν γνωρίζετε πώς δουλεύει η κβαντική αυτή σούπα. Θα χρησιμοποιήσω τη φράση περιπλεγμένη κατάσταση με την ψυχή σας και ακόμη δε θα καταλάβετε. Είναι πολύπλοκο, αλλά να ποιο είναι το αποτέλεσμα... Όταν χάνετε κάποιον αγαπημένο στην οικογένεια, μέρος της ψυχικής του ενέργειας – ή το Θεϊκό του κομμάτι – πηγαίνει στη Μέρκαμπά σας και παραμένει μαζί σας σε όλη σας τη ζωή. Και όταν εσείς αποχωρείτε, θα κάνετε το ίδιο για τα παιδιά σας, τ' αδέλφια, το σύντροφο, τον ή την σύζυγο. Οπότε, να σας πω τι σημαίνει αυτό... Δε χάνονται ποτέ! Με ακούτε; Δεν τους χάνετε ποτέ. Είναι ένα σύστημα αγαθοεργίας που δεν το περιμένατε.

Είναι αληθινό αγαπητοί μου. Αρχίζουμε τώρα να σας δίνουμε την πολυπλοκότητα που δικαιούστε να γνωρίζετε. Πολλοί δε θα το καταλάβετε, αλλά μπορεί να πιάσετε την ιδέα. Κάθε κομμάτι αυτού αποτελεί μέρος ενός αγαθοεργού σχεδίου, να σας κρατάει γαλήνιους και αγαπημένους στα μάτια του Θεού.

Η Αλήθεια για το Σύστημα

Κάθε κομμάτι του δημιουργικού αυτού συστήματος που θα σας αποκαλύπτω εφεξής, έχει ένα χαρακτηριστικό… Αγαθοεργό σχέδιο. Τα συστήματα μεταξύ Ανθρώπου και Πνεύματος, είναι σχεδιασμένα για να βοηθούν την ανθρωπότητα. Δεν βρίσκονται εδώ για να σας ταλαιπωρούν ή να σας κρίνουν. Είναι εδώ για να διδάξουν και να βοηθήσουν, εάν τους το επιτρέψετε. Οι άγγελοι εμφανίζονται μόνο για να βοηθήσουν. Το έχετε ποτέ σκεφτεί; Δεν έχει σχεδιαστεί κανένας άγγελος, να έρθει για να σας κρίνει. Κάθε φορά που εμφανίζεται ένας άγγελος στη ζωή σας, έρχεται σαν αγαπητός καθοδηγητής. Γνωρίζει την ψυχή σας, γνωρίζει ποιοι είστε, γνωρίζει τον Ανώτερο Εαυτό σας.

Ακούστε αγαπητοί μου… οι Άνθρωποι δεν γίνονται άγγελοι και οι άγγελοι δε γίνονται Άνθρωποι. Λυπάμαι εάν σας έχουν πει κάτι τέτοιο, καθώς είναι δύσκολο να το ξε-μάθετε. Οι άγγελοι είναι εξειδικευμένοι και το ίδιο είστε εσείς. Οι Άνθρωποι πνευματικά γεννούν Ανθρώπους και αυτή είναι η «δουλειά» που κάνει η ψυχή σας, υπάρχοντας στο γαλαξία. Οι άγγελοι είναι πάντα άγγελοι και οι βοηθοί είναι πάντα βοηθοί - όπως εγώ. Εάν θέλετε να το κατηγοριοποιήσετε αυτό σαν «εξειδικευμένη υπηρεσία», κάντε το. Δεν είναι ακριβώς έτσι, καθότι λιγάκι από εμένα υπάρχει σε σας επίσης. Έτσι είναι.

Οι Άνθρωποι θέλουν μια διαβαθμισμένη κλίμακα ικανότητας και ανταμοιβής. Όταν γίνεστε καλοί σε κάτι, ή το μαθαίνετε καλά, στο τρισδιάστατο πεδίο περνάτε σε επόμενο επίπεδο. Δεν ισχύει το ίδιο στο σύστημα ψυχών αγαπητοί μου. Οι Ανθρώπινες ψυχές δεν προέρχονται από ψυχές ζώων. Οι ψυχές των Ανθρώπων παραμένουν στο σύστημα τους και οι ψυχές των ζώων στο δικό τους. Τα ζώα είναι μια χρήσιμη καλοπροαίρετη ομάδα και ορισμένα είναι εδώ για να σας αγαπάνε. Πρόκειται για ένα αγαθοεργό σύστημα! Το έχετε παρατηρήσει;

Συμβαίνει κάτι που θα ’πρεπε να συνειδητοποιήσετε. Το σύστημα του Σύμπαντος είναι προκατειλημμένο στην αγαθοεργή αγάπη. Εάν είσαι άθεος ή αγνωστικιστής, μπορείς αν θέλεις να το αγνοήσεις, να φύγεις από την αίθουσα, να κλείσεις πίσω σου την πόρτα μαζί με την καρδιά σου. Όμως εμείς θα σε αγαπάμε ούτως ή άλλως· θα βγούμε μαζί σου από την πόρτα, ούτως ή άλλως. Θα παραμείνουμε εκεί μαζί σου, εν σιωπή, κι εάν ποτέ αποφασίσεις να κοιτάξεις, θα είμαστε εκεί. Δεν πρόκειται να φύγουμε επειδή απλώς δεν πιστεύεις σε μας.

Αυτή είναι η υπόσχεση και αν δε νιώθετε έτσι, είναι επειδή έχετε την ελεύθερη επιλογή να πάτε από το Α στο Β – και μερικές φορές πάτε μέσω του Ψι. Έτσι είναι και ονομάζεται εξελικτική μάθηση και είναι αγαθοεργή. Αυτό είναι το μήνυμά μας. Θα μπορούσε να είναι πιο ξεκάθαρο; Τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται και τώρα τ’ απομυθοποιούμε ώστε να καταλάβετε την πραγματική αλήθεια.

Υπάρχει απλότητα, ομορφιά και αγαθοεργία στα συστήματα που φτιάχτηκαν για εσάς, αγαπητοί Άνθρωποι, καθότι εσείς, όπως κι εγώ, είμαστε από άλλο μέρος. Όταν δεν είστε εδώ, στα σύντομα διαστήματα που βρίσκεστε μαζί μας, έχουμε γιορτή που δε θα πιστεύατε! Υπάρχει φως παντού γύρω μας και υμνούμε το όνομά σας στο φως.

Δύσκολο να το φανταστείτε, έτσι δεν είναι; Γιορτάζουμε την επιστροφή σας στην εστία και παραμένει κρυφό από εσάς. Το κάνουμε κάθε φορά! Δεν το γνωρίζετε μέχρι να πάρετε την τελευταία σας ανάσα. Τότε θυμάστε… και τότε υπάρχει ανακούφιση. Πιστέψτε με, έτσι είναι. Είναι η αγάπη του Θεού. Είναι ένα σύστημα που τιμά το ποιοι είστε.

Κι έτσι είναι

"ΚΡΥΩΝ"

Μετάφραση: Γιώργος Κυρίτσης

www.UrantiaCenter.gr

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν

και διανέμονται ελεύθερα, αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις

“Copyright ©www.UrantiaCenter.gr"

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1