urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Ανώτερη Επικοινωνία με τη Μητέρα Γη

Gaia 2

Pamela channels Earth
Translation by Maria Baes and Frank Tehan

Είμαι η φωνή της Γης που σας μιλά κάτω από το έδαφος κάτω από τα πόδια σας. Σας μιλώ από την καρδιά του χειμώνα, η οποία είναι μια εποχή του έτους που φέρνει πολλά σε σας, ακόμα κι αν δεν το πιστεύετε πάντα αυτό. Το χειμώνα, υπάρχει μια απόσυρση της δύναμης της ζωής μέσα στον πυρήνα. Η εποχή του χειμώνα περιστρέφεται γύρω από αυτόν τον πυρήνα: τον πυρήνα του φωτός μέσα σας, τη φωτιά που καίει βαθιά μέσα, τη δύναμη του πνεύματος μέσα σας. Το χειμώνα, το εξωτερικό πέφτει μακριά! Τα κλαδιά είναι γυμνά. Η ζωή αποσύρεται στον κορμό και στις ρίζες, και υπάρχει ησυχία και ηρεμία μέσα στη φύση. Αλλά αυτή η σιωπή, αυτή η κενότητα και η ακαρπία, δεν είναι χωρίς ζωή και όχι χωρίς ψυχή, το αισθάνεστε;

Όταν περπατάτε μέσα στο δάσος ή στους αγρούς, η ζωή είναι εκεί αόρατη, αλλά απτή! Η ζωή αποσύρεται στον πυρήνα, όπου συγκεντρώνει δύναμη για να φυτρώσει και πάλι την άνοιξη.

Αυτή η συλλογή των δυνάμεων, προκειμένου να σας οργανώσει εκ νέου, λαμβάνει χώρα σε ένα κύκλο που επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά: Χειμώνας, Άνοιξη, Καλοκαίρι, Φθινόπωρο, Χειμώνας και πάλι. Ένας τέτοιος κύκλος εμφανίζεται στη ζωή σας. Υπάρχουν φορές που η ίδια ενέργεια της ψυχής σας στη Γη εκδηλώνεται πλήρως! Στιγμές, όταν το φως από την καρδιά σας συνδέεται με αυτήν την πραγματικότητα και εκφράζει πλήρως το ποιοι είστε. Σκεφτείτε μια τέτοια στιγμή από το παρελθόν.

Νιώστε αυτό για μια στιγμή στον εαυτό σας. Μέσα σε ένα πλήρη κύκλο, αυτή είναι μια στιγμή προσέγγισης, ακτινοβολίας, από το καλοκαίρι. Στη συνέχεια, η επόμενη φάση του κύκλου είναι η ενέργεια ανακλήσεως, προκειμένου να αναδιατάξετε και να προβληματιστείτε σχετικά με τον εαυτό σας. Και στη συνέχεια ο κύκλος περιστρέφεται και πάλι σε ένα επόμενο επίπεδο προσεγγίζοντας ακόμη περισσότερο, έτσι ώστε να εκφράζετε ακόμη πληρέστερα την ψυχή στη Γη. Έτσι, μπορείτε να βρείτε για τον εαυτό σας ένα σταθερό ρυθμό για την επίτευξη σας προς τα έξω και κατόπιν να έρχεστε προς τα μέσα! Μια επιστροφή προκειμένου να φτάσετε στον πυρήνα, αλλά και πάλι, να είστε ο εαυτός σας με χαρά και να μοιραστείτε τον εαυτό σας με τον κόσμο.

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ινδιάνοι Γη

Ρωτήστε τον εαυτό σας: 

«Ποια στιγμή από το παρελθόν σήμαινε για μένα μια ολοκληρωμένη εκπλήρωση του ποιος ήμουν; Σε ότι, και πού και με ποιους επιτρέπω στον εαυτό μου να δει πλήρως; Πού η ενέργειά μου ρέει καλά και εντελώς»;

Τώρα, αισθανθείτε στον εαυτό σας τον πυρήνα στον οποίο θα αποσυρθείτε. Υπάρχει ένα μέρος στην κοιλιά σας, ακριβώς κάτω από τον ομφαλό σας, όπου μπορείτε να νιώσετε την ανθρωπιά σας, εδώ και τώρα, βαθιά μέσα στον πυρήνα ενσαρκώνετε η ύπαρξή σας (το είναι σας). Σας ζητώ να βυθιστείτε σε αυτό το σημείο και από εκεί να αισθανθείτε την κινητήρια δύναμη που ζει μέσα σας. Η καρδιά σας ανήκει στην Αγγελική σας – ύπαρξη – τον ανώτερο εαυτό σας – ενώ η κοιλιά σας είναι ο τόπος της «παλλόμενης καρδιάς» σας της ανθρωπιά σας. Ο στόχος σας σε αυτή τη ζωή είναι να συνδεθείτε με το χώρο στην κοιλιά σας. Μόνο εκεί μπορείτε να ενσαρκωθείτε στη Γη και να γίνετε πλήρως ανθρώπινοι, γιατί μόνο από εκεί το Φως σας κάνει πραγματικά μια βαθιά σχέση με τη γήινη πραγματικότητα.

Κάντε επαφή με τη ροή της ενέργειας στην κοιλιά σας, επιτρέποντας την αναπνοή σας να βυθιστεί μέσα στην κοιλιά σας και αισθανθείτε τη ζωή μέσα σε αυτήν. Νιώστε πώς αυτή η ροή της ενέργειας συνδέεται με τη δημιουργική σας δύναμη, με τη ζωντάνια του ίδιου του σώματος, αλλά και με τη σεξουαλικότητά σας. Βυθιστείτε βαθιά στο κέντρο της κοιλιάς σας και αφεθείτε να φύγετε από τον εξωτερικό κόσμο για μια στιγμή.

KATARAKTES FOTO 1

Νιώστε, το πώς οι δυνάμεις συγκεντρώνονται εκεί που σας δίνουν τη δυνατότητα να ξεκινήσετε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας στη Γη, και θα σας δοθούν με ακρίβεια οι αρμοδιότητες και τα ταλέντα που χρειάζεστε τώρα για να φανερώσετε τον εαυτό σας πιο πλήρη στη Γη. Μιλήστε με αυτή την εξουσία. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να αγκαλιαστεί από την εν λόγω τεράστια δύναμη στην κοιλιά σας και την ανθρωπιά σας. Νιώστε πώς είστε βαθιά συνδεδεμένοι με μένα σε αυτή τη θέση με τον πυρήνα μου: το κέντρο της Γης. Νιώστε πόσο συνδεδεμένοι είμαστε.

Τώρα πάρτε ένα φόβο από την καθημερινή σας ζωή που συναντάτε συχνά. Πού και τι φοβάστε; Δώστε όνομα σε αυτόν για τον εαυτό σας: είναι ο φόβος της απόρριψης ή ότι θα κριθείτε, ή ότι είστε μόνος/η; Νιώστε τότε πώς αυτοί οι φόβοι έλκονται σε σας, ειδικά γύρω από τους ώμους και το κεφάλι σας, γιατί οι ίδιοι οι φόβοι συνδέονται ισχυρά με τη σκέψη. Οι φόβοι τρέφονται και μεγαλώνουν μέσω της σκέψης. Οι σκέψεις σας είναι συχνά ο πανικός και η έλλειψη εμπιστοσύνης.

Αισθανθείτε για μια στιγμή πως ο φόβος δεν σχετίζεται πραγματικά με κάτι στον έξω κόσμο, αλλά πηγάζει μέσα από το δικό σας μυαλό και βγαίνει από τη δική σας ύπαρξη. Φανταστείτε τώρα το φόβο να περιέχει ένα σύννεφο σκοτεινής ενέργειας, και με τα χέρια σας καθοδηγήστε αυτό το σύννεφο ενέργειας σιωπηλά, εξακολουθώντας να εστιάζεστε στην κοιλιακή χώρα σας! Στη ροή του ρεύματος που ρέει ήσυχα και με αυτοπεποίθηση μέσα σας. Δείτε πώς η κοιλιά σας υποδέχεται και χαιρετά τον φόβο σας με ένα πολύ ουδέτερο τρόπο.

Νιώστε τις στοιχειώδεις δυνάμεις της φύσης στην κοιλιακή χώρα σας. Είστε μεγαλύτεροι από αυτό το φόβο – παρηγορηθείτε μ’ αυτό. Επιτρέψτε στο φόβο να δει πόσο ισχυροί είστε πραγματικά, και πώς είστε μέρος της Αιώνιας Ζωής. Έχετε πλέον ενσωματωθεί εδώ στη Γη και είστε από σάρκα και αίμα. Το σώμα σας είναι ένα ιερό σπίτι που αναζωογονείται με το δικό σας Φως, και η ουσία σας είναι αιώνια, ανεξάρτητα από την όποια μορφή και αν παίρνει.

Νιώστε τη γαλήνη της απαράμιλλης δύναμή σας, και στη συνέχεια δείτε και να ξέρετε ότι ο φόβος παραμένει στην περιφέρεια, δεν είναι στον πυρήνα σας. Επιτρέψτε τον κύκλο του φόβου γύρω σας, ενώ μπορείτε να πηγαίνετε πίσω στον πυρήνα σας, στο βαθύτερο εσωτερικό επίπεδο γνωρίζοντας ότι ανήκει σε σας: «Είμαι καλά! Είμαι αποδεκτός εδώ! Είμαι όμορφος/η όπως είμαι».

Αποτέλεσμα εικόνας για χειμωνας

Είμαι η Γη, και αναγνωρίζω και σας χαιρετώ ως τους Αγγέλους που είστε. Εμπιστευθείτε τις εξουσίες και την εμπιστοσύνη μου στα ένστικτα του σώματός σας. Τώρα, σε αυτό το χειμώνα, πάρτε το χρόνο να αποσύρετε και να δημιουργήσετε όσο κενό μέσα σας,  μπορείτε. Μείνετε σε αυτό το σιωπηλό χώρο και την αίσθηση τι είναι αυτό που θέλετε από τον πυρήνα σας! Τι θέλετε να εκδηλωθεί στη Γη, και αισθάνεστε ότι έχετε τη δύναμη να υψωθείτε πάνω από σας φόβους σας. Όταν αντιληφθείτε τους φόβους σας, αυτό είναι ένα σημάδι ότι είστε έτοιμοι να τους ξεπεράσετε. Αν οι φόβοι σας γίνουν αντιληπτοί, η συνείδηση σας είναι έτοιμη να τους δεχθεί με συμπόνια – είναι η κατάλληλη στιγμή.

Μην έχετε κανέναν φόβο για τους «φόβους» σας, και όταν έρθει ο φόβος, καλέστε στη βαθύτερη δύναμή σας, τον πυρήνα σας. Ο φόβος καθιστά δυνατό να γίνεται αισθητός για τον πυρήνα σας, ώστε να είναι φιλικός σε σας ο φόβος. Ζείτε σε έναν κόσμο δυαδικότητας – κοντά στα σκοτεινά μέρη το πιο λαμπρό φως είναι πάντα παρόν. Καλούν ο ένας τον άλλο και μαζί σχηματίζουν ένα χορό. Στην επίγεια ζωή σας υπάρχει πάντα ο κύκλος που αρχικά πηγαίνει προς τα μέσα και προς τα έξω στη συνέχεια, φτάνοντας και πάλι πηγαίνει προς τα μέσα και μετά προς τα έξω. Και κάθε φορά που πηγαίνετε  μέσα, τρυπώνετε λίγο βαθύτερα στο σκοτάδι, έτσι ώστε ακόμη περισσότερο από το Φως σας να μπορεί να ρέει έξω. Βαθιά μέσα σας το φως και το σκοτάδι ενεργούν (δρουν) από κοινού σε αυτόν τον χορό.

Τιμήστε αυτό το χορό γιατί αυτό είναι, το πώς είναι οι λειτουργίες της ενέργειας της ζωής στη Γη. Πρόκειται για εναλλασσόμενες ενέργειες μεταξύ σας, πηγαίνουν  μέσα και φθάνοντας προς τα έξω, ανάμεσα στο φως και τη σκιά, έτσι τιμήστε τη σκιά ως μέρος της ζωής. Ακριβώς όπως ένα δέντρο χάνει το υπέροχο φύλλωμά του, προκειμένου να γυρίσει εντελώς μέσα, έτσι ώστε να κάνετε και κάτι παρόμοιο, κατά τις περιόδους της ζωής σας. Με τη στροφή μέσα, συνδεθείτε για ένα διάστημα με τον πόνο σας, την απώλεια και το πένθος. Αλλά είναι μια όμορφη κίνηση το ότι η σύνδεση σας βοηθά να έρθετε πιο κοντά με τον εαυτό σας, να εισέλθετε πιο βαθιά στον πυρήνα του ποιοι είστε.

Αποδεχθείτε αυτή τη διαδικασία, το σκοτάδι είναι ο τρόπος με τον οποίο ταξιδεύετε στο Φως. Αυτά είναι τα δύο στοιχεία που χορεύουν μαζί. Μην απεχθάνεστε τα σκοτεινότερα μέρη σας, επειδή θα σας ωθήσουν εμπρός. Προκαλούν το Φως σας να ενσαρκωθεί ακόμα πιο βαθιά. Καλωσορίσατε τα μέρη σας που έχουν πραγματοποιήσει το σκοτάδι μέσα σας και το φέρουν στην επίγνωσή σας. Αν έχετε συμπόνια για αυτά, και τα αποδεχθείτε ως μέρος της διαδρομής σας, θα γίνουν οι καλύτεροι φίλοι σας μέσα από μια βαθιά αίσθηση οικειότητας και σχέσης. Σας επιτρέπουν να είστε άνθρωποι.

Σχετική εικόνα

Είστε ενσαρκωμένοι άγγελοι που βιώνετε τις ακρότητες του φωτός και του σκότους, έτσι ώστε να δημιουργηθεί «χρυσός» από την αποδοχή και των δύο. Δια του μετασχηματισμού της δική σας σκιάς, μπορείτε να δημιουργήσετε το «χρυσό» της κατανόησης και της συμπόνιας και το «χρυσό» της συνείδησης της ενότητας. Αυτός είναι ο λόγος που είστε εδώ στη Γη, και γι’ αυτό σας αγαπώ έντονα και σας καλωσορίζω από την καρδιά. Όποτε και όπου είναι δυνατόν, θα σας στηρίξω με τη δύναμή μου.

Νιώστε αυτήν την δύναμη που υπάρχει στο έδαφος κάτω από τα πόδια σας, στον αέρα γύρω σας και στο σώμα σας.

Είμαι εδώ για σας, έτσι εμπιστευτείτε την συντροφικότητά μου και να ξέρετε ότι σας αγαπώ.

Είμαι η Μητέρα Γη

ΠΗΓΗ:

Mother Earth channelled

by Pamela Kribbe

www.jeshua.net

Μετάφραση: Urantia Center 

www.UrantiaCenter.gr

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1