urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Οι Σύμμαχοι

Δωρεάν Βιβλία

Οι Σύμμαχοι της Ανθρωπότητας Μάρσαλ Βίαν Σάμερς

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

 

LIVE KRYON CHANNELLING

Ζωντανή επικοινωνία του Κρύων που δόθηκε μέσω του Λη Κάρολ

στο Σακραμέντο, Καλιφόρνια  - 2 Ιουλίου 2011

μετάφραση: Γ. Κυρίτσης

Χαίρετε αγαπητοί μου, είμαι ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας. Μια ομάδα γηραιών ψυχών βρίσκεται μπροστά μου, όπως συμβαίνει συχνά. Ο καθένας έχει τα δικά του πνευματικά και γήινα χαρακτηριστικά. Είναι μια κατάλληλη δυαδικότητα, η οποία κυριολεκτικά αναφέρεται στο έτος που βρίσκεστε, στο 2011.

Εάν εξετάσετε τους αριθμούς του 2011 όπως σας έχουμε πει, θα έχετε την ενέργεια του δύο και του 11. Το δύο αντιπροσωπεύει τη δυαδικότητα, το 11 είναι φώτιση. Θα μπορούσατε να πείτε ότι το 2011 είναι «η φώτιση της δυαδικότητας». Προσθέτοντάς τους έχετε το τέσσερα, το οποίο είναι η δομή της Γαίας. Αυτό λοιπόν είναι ένα έτος όπου λαμβάνουν χώρα σπουδαία μαθήματα. Μαθήματα τόσο ομαδικά, όσο και ατομικά.
Ο μόνος λόγος των μαθημάτων είναι ν’ αναπτύξουν την ευσπλαχνία. Εάν η Γη γίνεται πιο ευσπλαχνική καθ’ οιονδήποτε τρόπο, αυξάνει η πνευματική  δόνηση του πλανήτη και αυτός είναι ο στόχος. Οι γηραιές ψυχές λοιπόν στην αίθουσα έχουν ένα σκοπό που βρίσκονται εδώ. Δεν είναι μόνο για να υπάρχουν, ούτε για να λύνουν προβλήματα όσο είναι εδώ. Σ’ αυτό λοιπόν θα αναφερθώ σήμερα.

Δυναμικά

Θα πω μια αλληγορία που έχουμε πει συχνά στο παρελθόν, αλλά θα έχει ιδιαίτερο νόημα όπως θα τη θέσουμε τώρα. Έχω ένα τίτλο για το μήνυμα αυτό, κάτι που δεν κάνουμε συχνά. Συνήθως αφήνω το συνεργάτη μου να το κάνει αργότερα. Αυτή τη φορά θα το δώσω εγώ. Είναι «Τα Χαρακτηριστικά του Κομιστή Σπίρτων». Αυτοί είναι που κάθονται μπροστά μου τώρα κι εκείνοι που διαβάζουν το μήνυμα αυτό.
Έρχεστε στον πλανήτη με δυο θέματα να σας απασχολούν. Υπάρχουν δύο ομάδες ερωτήσεων που έχετε καθήμενοι στη θέση αυτή. Η πρώτη ομάδα ερωτήσεων αφορά στον εαυτό σας, όπως θάπρεπε. Αναρωτιέστε, «Πώς μπορώ να πάω από το Α στο Β και να γίνω καλύτερος σ’ αυτό για το οποίο είμαι εδώ; Πώς μπορώ να ζήσω περισσότερο;» Μπορεί να ρωτάτε: «Πώς να περιορίσω τα δράματα στη ζωή μου; Πώς να είμαι πιο υγιής;» Και το δεύτερο μέρος είναι: «Τι κάνω για τον πλανήτη;» Οι ερωτήσεις αυτές δεν προκύπτουν ανά ζεύγη. Η δεύτερη απαιτεί μια σύγκλιση ενέργειας για τις γηραιές ψυχές που θέλουν να γνωρίζουν πώς να μείνουν περισσότερο και να κάνουν το έργο για το οποίο έχουν έρθει. Εάν ρωτούσατε όλους εδώ, θα είχαν μια διαφορετική απάντηση σχετικά με το έργο τους. Όμως δε θα βρίσκονταν εδώ εάν δεν είχαν θέσει τη δεύτερη ερώτηση.
Θα είμαστε λοιπόν πολύ γενικοί και συγχρόνως αρκετά συγκεκριμένοι. Θα σας δώσουμε αντιλήψεις που δεν έχετε σκεφτεί – το λόγο που βρίσκεσαι εδώ γηραιά ψυχή. Αυτή τη στιγμή, ειδικά τώρα, ο λόγος που βρίσκεστε εδώ είναι για να κρατάτε φως σε σκοτεινά μέρη. Δεν είστε εδώ για να αλλάξετε ή να προσηλυτίσετε κανέναν άλλον στα πιστεύω σας, καθώς δεν είναι αυτό το θέμα. Η δόνηση του πλανήτη είναι το θέμα. Μπορεί μόνο να αλλάξει με μια αγνή συνείδηση. Δεν είναι μόνο ό,τι πιστεύετε. Βρίσκεται στο να είστε κι όχι στο να κάνετε. Να είστε φως, επειδή καθώς περιφέρεστε με φωτεινότητα, αλλάζετε εκείνο που είναι σκοτεινό.
Θα μπορούσατε να πείτε ότι φέρετε τη νέα ενέργεια εκεί που υπήρχε η παλιά, κάτι που αλλάζει τα πάντα γύρω σας. Αυτός είναι όλος ο σκοπός σας. Θα γίνουμε λοιπόν πιο συγκεκριμένοι σε λίγο. Θα πάμε από το μεγάλο στο μικρό και πρώτα είναι η αλληγορία αυτή, πριν ακόμα αρχίσω τη διδασκαλία. Πάλι να πω αγαπητοί μου, για όσους βρίσκονται στην αίθουσα και ειδικά για όσους διαβάζουν τώρα το μήνυμα… σας βλέπω.

Ένα από τα χαρακτηριστικά του Θεού είναι ότι δεν υπάρχει χρόνος. Εάν ακούτε αυτή τη στιγμή την ηχογράφηση ή διαβάζετε το μήνυμα οπουδήποτε, συμβαίνει στο τώρα. Έτσι είναι ο χρόνος για μένα. Όχι μόνο για τις ψυχές μπροστά μου, οι οποίες βρίσκονται εδώ σε μια τρισδιάστατη κατάσταση ενός γραμμικού χρόνου. Είναι σημαντικό γι αυτούς να ζουν τη ζωή τους με περιεκτικό τρόπο. Όχι όμως για μένα. Το ενδεχόμενο λοιπόν ν’ ακούν αυτό τα αφτιά σας, μου ήταν γνωστό σαν κάτι που μπορεί να κάνατε. Γνωρίζω ότι είστε εδώ. Γνωρίζω ότι ακούτε και διαβάζετε. Ίσως είναι δύσκολο να το κατανοήσετε, καθώς μπορεί να πείτε: «Εάν ο Θεός δεν μπορεί να πει το μέλλον, τότε Κρύων πώς γνώριζες ότι θα άκουγα ή θα διάβαζα;» Η απάντηση είναι απλή, επειδή η δυναμική να το κάνεις αυτό ήταν τόσο ισχυρή, που γνώριζα ότι θα το κάνεις.

Βρίσκομαι μπροστά σε ένα γκρουπ περίπου 100 ψυχών. Γνώριζα πότε πήραν την απόφαση να έρθουν. Γνώριζα τα δυναμικά τού να μάθαιναν για τη συνάντηση αυτή. Ήξερα ακόμα κι αυτούς που το έμαθαν χθες. Τα γνώριζα. Καθότι τα δυναμικά της ενέργειας αυτής είναι τα συστατικά της κβαντικής σούπας, στην οποία έχω αναφερθεί συχνά. Όχι το μέλλον, αλλά τα ενδεχόμενα δυναμικά. Αυτό μας επιτρέπει να προσάγουμε ένα περιβάλλον καλοδεχούμενο για όσους κάθονται εδώ, για τις γηραιές ψυχές και τη ζωή τους, για τα μαθήματά τους. Αυτό οδηγεί στο αντικείμενο των επικοινωνιών. Περιμένουμε να έρθετε αγαπητοί μου, πολύ πριν γνωρίζουμε τι θα πούμε και τι θα κάνουμε. Σας γνωρίζω λοιπόν και σας ευχαριστώ που είστε εδώ. Αυτός είναι ο δικός σας χρόνος στον πλανήτη. 

Η Αλληγορία του Φωτός και του Σκότους
Ας αρχίσουμε τη διδασκαλία. Η αλληγορία αυτή έχει δοθεί επανειλημμένα. Φανταστείτε ένα δωμάτιο γεμάτο οντότητες που αποκαλούνται ανθρωπότητα και οι οποίες τριγυρνούν στο σκοτάδι. Η αλληγορία εδώ αναφέρεται σε πνευματικό σκοτάδι. Οι Άνθρωποι δεν γνωρίζουν ποιοι είναι ή γιατί είναι. Δεν έχουν ιδέα ότι αποτελούν μέρος της δημιουργικής ενέργειας του Θεού. Ακολουθούν ότι τους δίνεται και οποιαδήποτε δόγματα μαθαίνουν σαν νέοι. Βρίσκουν το Θεό σε όποια γωνιά μπορούν. Ορισμένοι βρίσκουν βαθιά το Θεό, ενώ άλλοι όχι. Πολλοί ασχολούνται με δραστηριότητες και αυτό είναι το μόνο που καταλαβαίνουν.

Κατά τα φαινόμενα στο σκοτάδι συχνά πέφτουν ο ένας επάνω στον άλλο. Κάποιοι συγκρούονται και θυμώνουν… ένας πόλεμος αρχίζει. Αυτό συμβαίνει στο σκοτάδι, όταν δεν μπορείτε να δείτε πέρα απ’ όσα γνωρίζετε για τον εαυτό σας. Οπότε, οτιδήποτε συμβαίνει είναι ξέχωρο από εσάς και αποτελεί πάντα μυστήριο. Γι αυτό υπάρχει δράμα. Γι αυτό υπάρχει δολοπλοκία και δυσπιστία. Όντας στο σκοτάδι δημιουργεί πόλεμο. Όντας στο σκοτάδι δημιουργεί διαχωρισμό και μίσος. Όντας στο σκοτάδι δημιουργεί φόβο και άγχος.

Τώρα όμως, όπως συνεχίζει η αλληγορία, υπάρχει κάποιος στο σκοτάδι που γνωρίζει ποιος είναι. Θα λέγαμε ότι το χαρακτηριστικό του ατόμου εκείνου είναι Κομιστής Σπίρτων. Αυτός φέρει την ικανότητα να δημιουργεί φως. Όσο μικρό κι αν είναι, έχει ένα σπίρτο. Σ’ ένα κατασκότεινο δωμάτιο, ένα σπίρτο αναμμένο είναι ενδιαφέρον, καθώς δημιουργεί φως για να δουν αμυδρά όλοι. Έτσι εκείνος ο Κομιστής Σπίρτων στο σκοτεινό δωμάτιο αποφασίζει να το ανάψει. Ο λόγος; Για να μελετήσει τη δική του πνευματικότητα, τη δική του αυτοεκτίμηση, να ανάψει το σπίρτο για να δει καλύτερα τον εαυτό του.

Έτσι λοιπόν το ανάβει για τον εαυτό του, ώστε να πιάσει το χέρι του Ανώτερου Εαυτού του και ν’ ανακαλύψει ποιος είναι. Επομένως ανάβει το σπίρτο του. Και κατά τη διαδικασία ανάματος του σπίρτου, φωτίζει (πολύ αχνά) το υπόλοιπο δωμάτιο. Ξαφνικά οι Άνθρωποι μπορούν να δουν ο ένας τον άλλο και τους αρέσει! Βλέπουν οικογένεια! Ο φόβος αρχίζει να φεύγει. Καταλαβαίνοντας τι είναι δίπλα σας, δημιουργεί κατανόηση και γαλήνη. Υπάρχει λιγότερη δυσπιστία. Μερικοί ψάχνουν να δουν από πού ήρθε το φως. Πολλοί δεν το κάνουν.
Το χαρακτηριστικό του φωτός του Κομιστή Σπίρτων είναι παρόμοιο με τον φάρο που στέκεται στη θάλασσα, ένα παράδειγμα που σας έχουμε δώσει ξανά. Ο φάρος στέκεται ολομόναχος. Εκπέμπει ένα φως ορατό ή μη σε κάποιους, το οποίο τους κατευθύνει σε ασφαλή λιμάνια, με δική τους επιλογή, καθόσον έχουν το πηδάλιο της επιλογής στο δικό τους πλοίο της ζωής. Ο Κομιστής Σπίρτων στέκεται με το σπίρτο, το έχει ανάψει για τον εαυτό του κι όμως επηρεάζει θετικά όλους γύρω του.
Ο Κομιστής Σπίρτων δε λέει τίποτα. Οι άλλοι τριγύρω μπορεί να μη γνωρίζουν το όνομά του/της. Μπορεί να μη γνωρίζουν καν ότι έχει ανάψει ένα σπίρτο· το μόνο που ξέρουν είναι ότι τώρα μπορούν να δουν! Κάποιοι αρχίζουν να ψάχνουν το σπίρτο τους και αρχίζουν σιγά σιγά ν’ ανάβουν τα δικά τους σπίρτα και το δωμάτιο γίνεται φωτεινότερο. Όσο πιο φωτεινό γίνεται το δωμάτιο, τόσο φαίνεται και δεν είναι μυστηριώδες. Και όσο μπορεί να δει ένας Άνθρωπος πέρα από τον εαυτό του και την οικογένειά του, τόσο περισσότερη κατανόηση και γαλήνη υπάρχει. Αυτό είναι το χαρακτηριστικό του πλανήτη, όπως το βλέπουμε τώρα.
Έχουμε κάνει επανειλημμένα τη δήλωση, ότι λιγότερο από μισό τοις εκατό του πλανήτη πρέπει ν’ ανάψει το σπίρτο, για να υπάρξει ειρήνη στη Γη. Τώρα ξέρετε τη λογική πίσω από αυτό. Όντα σε όλο τον πλανήτη, που ποτέ δεν ανάβουν ένα σπίρτο, που δεν πιστεύουν τίποτα απ’ όσα πιστεύετε κι όμως συμμετέχουν. Συμμετέχουν στο δικό σας φως.
Ίσως είναι δύσκολο να το πιάσετε – πώς μπορεί ένα μικρό σπίρτο να κάνει τη διαφορά. Όμως την κάνει. Στην αίθουσα αυτή λοιπόν και ακροατές που με ακούν τώρα και όσοι διαβάζουν τα λόγια αυτά, είναι Κομιστές Σπίρτων. Πώς το γνωρίζω; Επειδή σας γνωρίζω. Υπάρχουν πολεμιστές εδώ στην αίθουσα· υπάρχουν ιστορίες που θα έκαναν τις τρίχες σας κάγκελο. Υπάρχουν ηρωικές πράξεις και χαρές. Υπάρχει θρήνος που δεν περιγράφεται· υπάρχει ευγνωμοσύνη. Όλα όσα μπορείτε να φανταστείτε ότι έχουν συμβεί ποτέ σε Άνθρωπο, βρίσκονται τώρα εδώ. Μερικά από τα σημαντικότερα δράματα που έχουν παρουσιαστεί στη Γη, έχετε συμμετάσχει σ’ αυτά. Μερικές από τις πιο ηρωικές πράξεις που μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος προς τον άλλον, τις έχετε κάνει. Μερικές από τις δυστυχίες που δε θα έπρεπε ποτέ να συμβούν στον πλανήτη, τις έχετε βιώσει. Μερικοί από τους λαμπρότερους εορτασμούς που έχει δει ποτέ ο πλανήτης, αφορούσαν εσάς.

Η Ποικιλία Ενέργειας της Γηραιάς Ψυχής.
Υπάρχουν άντρες που έχουν γεννήσει! Επειδή το φύλο τους σήμερα είναι διαφορετικό από τότε. Υπάρχουν γυναίκες που έχουν φορέσει πανοπλία μάχης, καθότι το φύλο τους ήταν διαφορετικό όταν τη φορούσαν. Ξέρετε, οι γηραιές ψυχές εναλλάσσονται. Θα σας πω τώρα κάτι και θέλω να το ακούσετε, καθώς είναι μια αντίληψη που δεν τη σκέφτεστε συχνά. Οι Άνθρωποι τείνουν να μένουν σε οικογενειακές ομάδες για πολύ μεγάλα διαστήματα, μέσω πολλών ενσαρκώσεων. Παραμένουν σε κουλτούρες επίσης για τεράστια διαστήματα. Ναι, μπορεί να μετακινείστε αφού γεννηθείτε, δεν μπορείτε όμως να αλλάξετε το αίμα σας, έτσι δεν είναι; Δεν μπορείτε να αλλάξετε τον τόπο καταγωγής σας, άσχετα με το που θα μετακομίσετε, σωστά; Μπορεί σήμερα να κάθεστε σε μια καρέκλα στην Αμερική, όμως αυτό δεν μπορεί να αλλάξει τον τόπο γέννησής σας. Αυτό λοιπόν για το οποίο θέλω να μιλήσω, είναι έξω από τα όρια των τριών διαστάσεων. Που σημαίνει ότι είναι έξω από την κατανόησή σας του πώς δουλεύουν τα πράγματα, ή τι νομίζετε για τους προγόνους σας, τους συγγενείς και γενικά τη γενεαλογία. Διαφέρει από την αντίληψή σας πώς δουλεύουν τα πράγματα. Τώρα λοιπόν θα μιλήσουμε για τους γονείς σας, τους παππούδες σας και τους γονείς αυτών. Θα πάμε πίσω 100 χρόνια και άνω.
Ο Συγχρονισμός της Αλλαγής

Ο συνεργάτης μου σας μίλησε σήμερα για τον κλασματικό χρόνο. Έδωσε παραδείγματα για το πώς ο χρόνος είναι στην πραγματικότητα σ’ έναν κύκλο, που δεν βγάζει νόημα όπως τον αντιλαμβάνεστε στις τρεις διαστάσεις. Είναι όμως αυτός ο τρόπος των πραγμάτων σ’ έναν πολυδιάστατο κόσμο [που περιγράφεται με τη λέξη κβαντικός]. Η ίδια η επιστήμη σας αρχίζει να κατανοεί και να συμμετέχει στην ιδέα, ότι ο χρόνος μπορεί κάλλιστα να βρίσκεται σε κύκλο. Και ότι μπορεί να έχει κλασματική υφή, ή έναν προβλέψιμο κύκλο ενδεχόμενης επιρροής που προκύπτει σε τακτική τροχιά, καθώς περνάτε εγκάρσια τον κύκλο του χρόνου. Αυτά τα ενδεχόμενα δυναμικά μπορούν να υπολογιστούν, οπότε βρίσκονται εκεί, ακόμα και χωρίς κάποιοι να τους δίνουν μυστικιστική πρόβλεψη, από εκείνους που είχαν τα αρχαία ημερολόγια. Τα ημερολόγια απεικονίζουν τον κύκλο του χρόνου.
Έχουμε συζητήσει ότι οι Μάγια είχαν ένα σύστημα στα αστεροσκοπεία τους, επί πλέον της καθαρής αστρονομίας. Όπως πολλοί από τους αρχαίους, χρησιμοποιούσαν τη διαίσθησή τους για ανάπτυξη συστημάτων γύρω από το ημερολόγιο, που ήσαν εσωτεριστικά [πνευματικά], για τη μελέτη των κλασμάτων του χρόνου και τις προβλέψεις των δυναμικών που χρησιμοποιούνται ακόμη και σήμερα. Σας έχουμε πει ότι βρίσκεστε σ’ ένα 36ετές παράθυρο που αντιπροσωπεύει τη μετάπτωση των ισημεριών το μέσον εκείνου του χρονικού παραθύρου, που είναι το 2010. Έχουμε πει ότι το γεγονός αυτό των 36 ετών, είναι που ονομάσατε ενέργεια της Γαλαξιακής Ευθυγράμμισης του 2012. Την οποία ονομάσατε επίσης «Η Μεγάλη Αλλαγή». Επίσης, εάν ισχύει αυτό, σημαίνει ότι ήταν αναμενόμενο και τα προσδοκώμενα δυναμικά είναι επ’ υμών τώρα.

Μια Κβαντική Συνάντηση των Προγόνων σας
Ας πάμε τώρα στην άλλη πλευρά του πέπλου όπου δεν υπάρχει χρόνος. Θυμηθείτε, στην πλευρά μου δεν είμαστε σε γραμμική 3D κατάσταση. Βρισκόμαστε σε μια πολυδιάστατη κατάσταση, την οποία συχνά αποκαλούμε κβαντική, χρησιμοποιώντας μια έννοια της αληθινής Φυσικής που σημαίνει «εκτός 3D». Στην άλλη πλευρά του πέπλου θέλω να σας πω για συναντήσεις που έγιναν και που ακόμα γίνονται. Όταν δεν υπάρχει χρόνος, υπάρχουν μόνο δυναμικά. Όταν υπάρχουν μόνο δυναμικά, ακόμα και το παρελθόν, το παρόν και το τώρα είναι θολά για εσάς. Είναι θολά επειδή έχετε 3D φίλτρο. Το μέλλον είναι άγνωστο, όμως είναι γνωστά τα δυναμικά όσων ενδέχεται να κάνετε και η δύναμη των δυναμικών παράγεται από τη συνείδησή σας και απ’ ότι συμβαίνει σήμερα, χθες και αύριο.

Ελάτε μαζί μου στη συνάντηση με τους γονείς και τους παππούδες σας, καθώς αυτοί αντιπροσωπεύουν ψυχές σαν τη δική σας. Όπως κι εσείς, είναι ένα κομμάτι του Δημιουργού Θεού. Ακόμα κι αν ποτέ δεν αφυπνίστηκαν, να διερευνήσουν το γεγονός αυτό ενόσω ήσαν στη Γη, για τη συγκεκριμένη συνάντηση ΔΕΝ βρίσκονται στη Γη. Ας πάμε λοιπόν στη συνάντηση αυτή όπου βρίσκονται ακόμη και τώρα, αυτή τη στιγμή.

«Για μια στιγμή Κρύων! Οι γονείς μου ζουν ακόμα. Δεν μπορεί να είναι σε μια συνάντηση στην άλλη πλευρά του πέπλου». Για εμάς, βρίσκονται ακόμα στη συνάντηση αυτή, καθόσον μέρος της ψυχικής σας ενέργειας βρίσκεται συνεχώς στην άλλη πλευρά του πέπλου αγαπητέ μου. Τι νομίζεις ότι είναι ο Ανώτερος Εαυτός; Είναι η ενέργεια της προσωπικής σου αγγελικής μορφής. Η αλληγορία που μας αρέσει να δίνουμε, είναι ότι έχεις το ένα πόδι συνεχώς στην άλλη πλευρά του πέπλου και το άλλο πόδι στο 3D πεδίο.

Το όλο θέμα της δυαδικότητας και το μάθημα ζωής σου, είναι ν’ ανοίξεις την πόρτα, να το δεις αυτό και να πιάσεις το χέρι εκείνου που είναι ο Ανώτερος Εαυτός σου. Εναι ο ίδιος Ανώτερος Εαυτός κάθε φορά που έχεις υπάρξει στη Γη, ο ίδιος που νέμεται τα διάφορα Ανθρώπινα σώματα των πολλών σου ενσαρκώσεων. Υπάρχει κάτι κοινό διαμέσου των αιώνων. Το βλέπεις τώρα; Δεν έχει σημασία πόσες προηγούμενες ζωές είχες ή τι έχεις κάνει, άσχετα με το που ήσουν, ο ίδιος Ανώτερος Εαυτός είναι εκεί. Είναι ο πυρήνας σου. Αρχίζεις μήπως τώρα να καταλαβαίνεις γιατί θα ήθελες να συνδεθείς μαζί του;

Η Γέννηση του Κομιστή Σπίρτων
Έλα μαζί μου στη συνάντηση αυτή, μεταφορικά, και παρακολούθα. Οι παππούδες σου είναι επίσης εκεί. Κοιτούν τα πάντα με το νου του Θεού, που είναι και δικός τους όταν βρίσκονται στη συνάντηση. Δεν είναι στο 3D πεδίο· είναι στο τέλειο εκείνο μέρος, το οποίο η ενέργεια του Θεού αντιπροσωπεύει πέρα απ’ ό,τι μπορείς να φανταστείς. Παρόλο που δεν υπάρχει ατομικότητα ή μοναδικότητα στα κομμάτια του Θεού και παρόλο που εκείνοι στη συνάντηση είναι μέρος ενός συλλογικού κβαντικού γκρουπ, η ουσία της δυναμικής του ποιοι έχουν υπάρξει και ποιοι θα γίνουν, ακόμα αντιπροσωπεύεται εκεί. Δε σας ζητώ να το κατανοήσετε αυτό. Απλώς σας ζητώ να το δείτε μαζί μου. Όλες οι περασμένες τους ζωές, είναι εκεί μαζί τους.

Τώρα, σε αυτό που αποκαλείτε παρελθόν σας, θα σας πω τι είπαν:
«Ερχόμαστε στον πλανήτη. Θα είμαστε εκεί σε μια χαμηλότερη ενέργεια και θα προσπαθήσουμε να λάμψουμε όσο φώς μπορούμε, αλλά μπορεί να μην είναι πολύ. Μπορεί ποτέ να μην αφυπνιστούμε» λένε, «επειδή δεν είναι καιρός. Αλλά βλέπουμε τη δυναμική της Γαλαξιακής Ευθυγράμμισης να κυριαρχεί. Βλέπουμε το 36ετές παράθυρο να πλησιάζει. Μπορεί να μην είμαστε καν ζωντανοί», λένε. Όμως σχεδιάζουν να επιστρέψουν οπωσδήποτε. Είναι γηραιές ψυχές κι έχουν κάτι να κάνουν: Να φυτέψουν σπόρους.
«Λοιπόν γιατί έρχονται στον πλανήτη ενώ υπάρχει μια παλιά ενέργεια ;» θα ρωτούσες ίσως. Να η απάντηση… Έρχονται στον πλανήτη - οι τέσσερις παππούδες και γιαγιάδες σου - ώστε να γεννήσουν τη μητέρα και τον πατέρα σου. Τώρα, η μητέρα και ο πατέρας σου παρευρίσκονται επίσης στη συνάντηση – και παρεμπιπτόντως, το ίδιο κι εσύ! Όπως και τα παιδιά σου. Το καταλαβαίνεις αυτό; Είστε όλοι μέρος του συλλογικού και κομμάτια από σένα ποτέ δεν το αφήνουν, παρόλο που βρίσκεσαι εδώ, στη Γη. Εντός της κβαντικής αυτής συνάντησης, δεν υπάρχει γραμμικός χρόνος, μόνο δυναμικά του χρόνου. Αυτό είναι δύσκολο να το πιάσει ένας γραμμικός σκεπτικιστής.
Άκου: Οι παππούδες, οι γονείς σου κι εσύ συμφωνείτε ενόσω μιλούν οι προγονοί σας: «Θα περάσουμε όλο αυτό, ώστε με τον κατάλληλο συγχρονισμό τα παιδιά μας να γεννηθούν στην αλλαγή». Γνωρίζουν ποια είναι τα δυναμικά και χρειάζεται να βεβαιώσουν ότι θα είσαι ΕΣΥ που θα αφιχθεί αυτή την εποχή. Θα μπορούσα να πάω ακόμη πιο πίσω από τους παππούδες σου.
Εάν αληθεύει ότι είναι γνωστός εκ των προτέρων ο χρονισμός της αλλαγής, εφόσον είναι μέρος της Γαίας και των κύκλων της Γης, τότε υπάρχει ένα σύστημα και δεν είναι τυχαίο. Σημαίνει ότι ο σχεδιασμός των δυναμικών από τις ψυχές των προγόνων σου, όπως των δικών σου και των παιδιών σου, ευθυγραμμίζονται τέλεια ώστε η κυτταρική σου δομή να έχει τη γραμμή αίματος που έχει και τα Ακασικά αρχεία που έχει. Το έχεις ποτέ σκεφτεί αυτό; Ίσως μάλιστα αρχίζεις να συνειδητοποιείς ότι μπορεί να είσαι «ειδήμων γηραιά ψυχή», εδώ, στην τέλεια εποχή. 

Ας μιλήσουμε πάλι για τους γονείς σου, όπως κάναμε πριν. Εκείνοι μπορεί να πουν: «Θα έρθουμε στον πλανήτη, θα συναντηθούμε και θα φέρουμε στη ζωή αυτή την ψυχή, μια γηραιά ψυχή [με πολλές ενσαρκώσεις στη Γη], μια από τις γηραιότερες ψυχές ίσως, ακόμα πιο γηραιά και από εμάς. Μπορεί ποτέ να μην αφυπνιστούμε. Όμως αυτή είναι η δουλειά μας στον πλανήτη. Δεν μπορούμε να κρατήσουμε πολύ φως. Μπορεί ακόμα και να επικρίνουμε εκείνους που γεννήσαμε. Μπορεί ακόμα και να τους αποδιώξουμε από την οικογένεια! Μπορεί ακόμη και να τους κακομεταχειριστούμε. Η παλιά ενέργεια μπορεί ν’ αποκρύψει εντελώς την τρέχουσα θεϊκή πρόθεση από εμάς, όμως γι αυτό πάμε, ώστε τα παιδιά μας να έχουν τη σοφία της δυναμικής μιας αφύπνισης. Θα είναι Κομιστές Σπίρτων».
Τώρα, σταματάμε να σας υπενθυμίσουμε ότι δεν υπάρχει τίποτα προδιαγεγραμμένο. Επαναλαμβάνω, αυτή είναι μια συνάντηση σχεδιασμού δυναμικών, όχι συμβολαίων. Όμως οι Άνθρωποι ενσαρκώνονται σε καρμικές ομάδες, ώστε η έλξη και η συγχρονικότητα συχνά να ξεδιπλώνεται, για να προάγει τις υπερβολικές πιθανότητες να συναντήσουν όντως ο ένας τον άλλο και να έρθουν μαζί για να σε γεννήσουν.
Οι Κομιστές Σπίρτων, 
σαν την παραπάνω αλληγορία, είναι εκείνοι που γεννιούνται αυτή την εποχή και οι οποίοι μπορούν μεταφορικά ν’ ανάψουν ένα σπίρτο, στο σκοτάδι της παλιάς ενέργειας και να φωτίσουν τον πλανήτη. Το έχετε ποτέ σκεφτεί αυτό; Οι γονείς σας ήρθαν μαζί σκόπιμα. Ω, ξέρω ότι θα πείτε: Περίμενε μια στιγμή Κρύων, δεν γνωρίζεις τους γονείς μου. Δε νομίζω να έχουν τέτοια συνείδηση μέσα τους». Ίσως όχι σ’ αυτή την πλευρά του πέπλου αγαπητοί μου, καταλαβαίνετε όμως τι λέω; Με το νου του Θεού, ήρθαν λέγοντας: «Πιθανόν να μην αφυπνιστούμε. Δε θα θυμόμαστε αυτή τη συνάντηση σχεδιασμού, ούτε καν θα πιστεύουμε ότι θα ήταν εφικτή. Η παλιά ενέργεια θα μας εμποδίσει να δούμε. Όμως θα κάνουμε ένα παιδί που θα είναι Κομιστής Σπίρτων, μια πολύ γηραιά ενσαρκωμένη ψυχή στον πλανήτη. Γι αυτό είμαστε εδώ».
Αυτός είναι ο λόγος που ήρθαν οι παππούδες σας και οι παππούδες τους, έτσι όπως έγινε. Η γενεαλογία είναι εκεί για να τη δείτε. Τα δυναμικά είναι εκεί να τα δείτε και κάθεστε εδώ σήμερα, ακούγοντας αυτό το channelling, επειδή δούλεψε όλο αυτό και να ’σαι εδώ Κομιστή Σπίρτων.


Τα Χαρακτηριστικά του Κομιστή Σπίρτων

Ας μιλήσουμε για το σπίρτο που κρατάς αγαπητέ μου. Απευθύνομαι στους φέροντες σπίρτα που είναι εδώ, που διαβάζουν. Οπουδήποτε δημιουργείς φως, σε κάθε περίσταση μέσω των πράξεών σου, η ενέργεια που δημιουργείς αλλάζει την ενέργεια της Γαίας, όπου κι αν πας. Αλλάζει εκείνο που είναι κβαντικό γύρω σου. Όλη η Γη σε γνωρίζει. Εάν αφυπνιστείς, όλη η Γη γνωρίζει ότι το έχεις επιτύχει. Η Γαία σε γνωρίζει. Περπατάς στο δάσος μόνος με τα δέντρα και σε γνωρίζουν. Τα ζώα σε γνωρίζουν. Ο Θεός σε γνωρίζει. Εγώ σε γνωρίζω. Γι αυτό ήρθες. Είναι αυτό που νιώθεις τώρα που σε φέρνει εδώ. Γι αυτό κάθεσαι στο κάθισμα, γι αυτό ήρθες σήμερα.

Μπορεί να πεις: «Τι το διαφορετικό έχω; Τι νιώθω σ’ αυτή τη ζωή; Γιατί έχω την αίσθηση ότι πρέπει να κάνω κάτι;» Λοιπόν, ξύπνα Κομιστή Σπίρτων, επειδή αυτός είναι ο προορισμός σου. Με ελεύθερη επιλογή, θα φωτίζεις τη ζωή σου σε σημείο όπου όλοι γύρω σου θα ξέρουν ποιος είσαι, ή τουλάχιστον θα νιώθουν το φως σου.
Να σε ρωτήσω λοιπόν για την άμεση οικογένειά σου, την οικογένεια εξ αίματος. Πώς τους φέρεσαι; Κάποιοι θα πουν: «Ας μην τους φέρουμε στην εικόνα, καθότι δε μου καλαρέσουν». Γι αυτό το δράμα περιστρέφεται διαρκώς αγαπητέ μου. Συνεχίζεις… «Κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, αλλά δε μου πολυαρέσουν. Όμως σίγουρα είμαι αστρικός όταν πηγαίνω σε συναντήσεις της Νέας Εποχής. Τους αγαπώ όλους εκεί, τον καθένα τους». [Γέλια] Ναι, αλλά δε σε ρώτησα αυτό. Είναι εύκολο να τα πας καλά με άλλους ομοίους σου. Επειδή όλοι έχετε ένα φως! Όχι, μιλάω για σένα ολομόναχο στο σκοτάδι. Θέλω να ξέρω πώς φέρεσαι στη οικογένειά σου.

Να σου πω πώς βλέπει ο Κομιστής Σπίρτων την άμεση οικογένειά του. Παραβλέπει την κακομεταχείριση· παραβλέπει το δράμα· κοιτάζει και βλέπει τι έχει γίνει γι αυτούς. Μπορεί ακόμα και να πει στο Πνεύμα: «Μάνα, πατέρα, σας ευχαριστώ που μου δώσατε ζωή και που γνωρίζατε στην άλλη πλευρά του πέπλου, ότι μπορώ ν’ αλλάξω τον πλανήτη. Σας ευχαριστώ για ό,τι κάνατε σ’ εκείνη τη συνάντηση σχεδιασμού. Δεν έχουν σημασία τα λόγια που ειπώθηκαν, ή τα βέλη και οι πετριές, οι βρισιές και τα ονόματα που μου λέχθηκαν, εγώ σας τιμώ». Είσαι εσύ αυτός λοιπόν;

Έρχεσαι μέσα σε σχέσεις· αναπτύσσεσαι· οι σχέσεις ενίοτε αλλάζουν· μένεις σ’ αυτές πολύ καιρό· αλλάζουν και πάλι. Τώρα ας πούμε ότι παίζεται ένα δράμα στη σχέση εκείνη. Θυμήσου, δεν είναι συγγενής εξ αίματος· είναι μια επιλογή. Πιστεύεις ότι υπάρχει πιθανότητα να ήταν σε διαφορετική συνάντηση; Είναι λίγο αδέξιο να το σκεφτείς έτσι, σωστά; Πώς λοιπόν τους βλέπεις στη σχέση αυτή; Άσχετα με τα λόγια ή τις πράξεις, άσχετα με τις προδοσίες και τι συμβαίνει σήμερα, ο Κομιστής Σπίρτων τους κοιτάζει και λέει: «Αυτοί είναι πλάσματα του Θεού που σχεδιάστηκαν να μου δώσουν μαθήματα και να με σπρώξουν έξω από τη φωλιά μου. Ίσως ακόμα το μάθημα είναι να μου δώσουν μια κλωτσιά στα μαλακά, ώστε να έχω ευσπλαχνία για την υπόλοιπη ανθρωπότητα. Σ’ ευχαριστώ Θεέ γι αυτούς». Έτσι λέει ο Κομιστής Σπίρτων. Μπορείς να το κάνεις εσύ;
Ο Κομιστής Σπίρτων έχει το φως του Θεού και μπορεί να πεις: «Μάλλον περιγράφεις τη μητέρα Τερέζα! Δεν είμαι σίγουρος ότι μπορώ να κάνω τέτοια πράγματα. Είναι δύσκολο χαρτί Κρύων, επειδή δεν γνωρίζεις τι συνέβη στη ζωή μου… τι έχει συμβεί με τους γύρω μου και την οικογένειά μου». Ω ναι, γνωρίζω! Βλέπεις… ήμουν εκεί. Και παρεμπιπτόντως, εκεί ήσαν επίσης και όλοι οι άγγελοι που φέρεις γύρω σου. Γιατί δεν έπιασες το χέρι τους όταν σου το άπλωναν; Γνωρίζω ποιος είναι εδώ! Θέλεις πάντα να το κάνεις μονάχος, έτσι δεν είναι; Καλύτερα ν’ ακούς κι εσύ συνεργάτη μου, καθότι σε αφορά κι εσένα. Θέλεις πάντα να το κάνεις μόνος – με τόση βοήθεια γύρω σου κι όμως θέλεις να το κάνεις μόνος. Γνωρίζουμε ποιος έκανε τι σε ποιον. Ήμαστε εκεί σε κάθε βήμα.

Τα χαρακτηριστικά του αγνού Κομιστή Σπίρτων είναι να ωθεί την αγάπη. Έχει ανεκτικότητα για κάθε Άνθρωπο με τον οποίο έρχεται σ’ επαφή. Θεωρεί ότι η αγάπη είναι παρούσα σε κάθε περίσταση. Δημιουργεί φως.
Θέλω να σου πω ξανά για το σκοτάδι και το φως. Εάν έχεις φως αναμμένο, το σκοτάδι δεν μπορεί να εισβάλλει σε σένα. Πώς μπορεί το σκοτάδι, που δεν έχει καμία ενέργεια, να εισβάλλει σε σένα όταν κρατάς το φως; Το σκοτάδι εξ ορισμού είναι η απουσία του φωτός. Μερικοί Εργάτες Φωτός έχουν μια περίεργη 3D αντίληψη, που λέει, «Δε θέλω να πάω εκεί, επειδή το σκοτάδι μπορεί να με αρπάξει. Είμαι πολύ προσεκτικός πού πάω. Δε θέλω να πάω κοντά σε κείνους τους ανθρώπους, επειδή έχουν σκοτεινή ενέργεια.» Γιατί δεν πας εκεί να λάμψεις το φως σου στη ζωή τους, θαρραλέε εσύ; Θα πηγαίνεις μόνο εκεί που υπάρχει άλλο φως; Οι γιατροί πάνε στη δουλειά και βλέπουν μόνο γιατρούς; 

Πώς συμπεριφέρεσαι στην οικογένειά σου; Όταν πας στη δουλειά σου, τι συμβαίνει εκεί; Μπορώ ν’ ακούσω την πολυλογία τώρα: «Έχω το χειρότερο αφεντικό στον κόσμο. Αυτός φχαριστιέται να μας βασανίζει μ’ εντελώς άσκοπα έργα, απλώς για να κάνουμε κάτι. Στο αφεντικό μου δεν αρέσει η Νέα Εποχή, επειδή έχει διαφορετικά πιστεύω και μας περιγελάει. Νομίζεις ότι δεν το γνωρίζουμε αγαπητέ μου; Θυμήσου… όσοι είναι επικεφαλής δεν έχουν πάντα τα σοφία να ηγούνται. Μερικές φορές είναι εγωπαθείς. Νομίζεις ότι δεν το γνωρίζουμε; Έτσι έφτασαν εκεί που είναι. Λοιπόν, πώς τους συμπεριφέρεσαι; Εξακολουθούν να σε κουρδίζουν; Κάνουν πράγματα μόνο και μόνο για να σ’ ερεθίσουν; Ή έχεις κάποιον ίσως που είναι πάντα σε κατάθλιψη; Οπότε πρέπει να βαδίζεις σε σκοτεινή ενέργεια συνεχώς στη δουλειά σου – ή μήπως είναι πιο φωτεινή εξ αιτίας σου;
Θέλω να σου πω την αλήθεια Κομιστή Σπίρτων. Εάν κρατάς φως, κανένα σκοτάδι ή καμία σκοτεινή ενέργεια δε θα σ’ επηρεάσει. Θα πας στο μέρος εκείνο, θ’ ανοίξεις την πόρτα και θα κάνεις τη δουλειά σου. Και όσο είσαι εκεί, λες: «Σ’ ευχαριστώ Θεέ που έχω μια δουλειά. Σ’ ευχαριστώ που είμαι εδώ για τώρα, επειδή όπου πάω, θα κάνω μια διαφορά». Μερικοί ισχυρίζονται ότι δεν μπορεί να κάνεις διαφορά στη δουλειά. Λένε πάλι: «Δεν ξέρεις τη δουλειά μου». Πόσο 3D άποψη! Δεν γνωρίζεις ότι το φως που φέρεις δημιουργεί ανοχή, εκτίμηση και αγάπη; Δημιουργεί την ικανότητα να μοιράζεσαι και ν’ ακούς με ενδιαφέρον. Αλλάζει τον πλανήτη. Ορισμένοι γύρω σου μπορεί τελικά να έρθουν σε σένα, με τα θέματα και τα προβλήματα τους. Ίσως αναρωτηθείς, «Γιατί θέλουν να τα μοιραστούν μαζί μου;» Ίσως επειδή διαισθητικά βλέπουν το φως σου· ίσως επειδή βλέπουν την ανεκτικότητά σου· ίσως είσαι ο μόνος που θα τους ακούσει και κατά τη διαδικασία αυτή μοιράζεσαι αγάπη. Κατά τη διαδικασία που είναι δίπλα σου, τους αγαπάς. Και ίσως αυτή να είναι η μόνη αγάπη που θα πάρουν εκείνη τη μέρα, ή τη βδομάδα, ή εκείνο το μήνα, ή ακόμα και το χρόνο όλο αγαπητέ Κομιστή Σπίρτων.

Αυτό κάνουμε. Είναι ένας Άνθρωπος τη φορά με έναν άλλον. Η Γη αλλάζει έναν Άνθρωπο τη φορά και γι αυτό ήρθες. Γι αυτό είδαν οι γονείς σου τα δυναμικά αυτά. Οπουδήποτε βαδίζεις, σε κάθε κατάσταση που βρίσκεσαι, έχεις την ευκαιρία ν’ ανάψεις το σπίρτο. Όσο πιο λαμπρό το φως σου, τόσο πιο λαμπρό το φως του πλανήτη. Τώρα λοιπόν αναρωτιέσαι ακόμα γιατί ήρθες στον πλανήτη;
«Κρύων, δεν είμαι θεραπευτής, ούτε συγγραφέας. Δεν είμαι ούτε ενδιάμεσο επικοινωνίας (channeller). Πηγαίνω απλώς στη δουλειά, κάνω θελήματα, φτιάχνω τα κρεβάτια και μετά πάλι στη δουλειά. Τι είδους ζωή είναι αυτή;» Θα σου πω αγαπητέ μου… είναι η ζωή ενός Κομιστή Σπίρτων! Η γενεαλογία σου ζήτησε για σένα να έρθεις στον πλανήτη και ν’ ανάψεις το σπίρτο, να πηγαίνεις στη δουλειά σου, να φτιάχνεις τα κρεβάτια, να κάνεις θελήματα και να επιστρέφεις σπίτι. Γι αυτό βρίσκεσαι εδώ! Δε θέλω να το μειώσω αυτό ούτε για μια στιγμή, καθότι οπουδήποτε πηγαίνεις υπάρχει περισσότερο φως εξ αιτίας σου.
Πώς χειρίζεσαι το φόβο και το άγχος; Τι σε κουρδίζει; Τι σε ανησυχεί; Δεν είναι τώρα καιρός να το κατακτήσεις; Τι συμβαίνει στο σώμα σου που σε δοκιμάζει τελευταία; Δε μιλώ απλώς σε όσους κάθονται εδώ, Μιλώ στο συνεργάτη μου. Του μιλώ όλη την ώρα. Είναι ακριβώς σαν εσάς. Διαβαίνει τη ζωή του, όπως κι εσείς. Έχει κάποιες ίδιες ερωτήσεις σαν εσάς κι όμως είναι channeller! Μιλώ λοιπόν σε όλους. Είμαι ο Κρύων. Δεν έχω υπάρξει ποτέ Άνθρωπος. Φαινομενικά, στέκομαι πάντα στην απ’ έξω. Είμαι υπεύθυνος, ίσως να λέγατε, των πληροφοριών που περνούν δια μέσου των πνευματικών σας οδηγών, δια μέσου του Ανώτερου Εαυτού σας, για την ενέργεια του πλανήτη. Δε μου επιτρεπόταν καν να είμαι εδώ πριν αρχίσει η αλλαγή, επειδή η ενέργεια του πλανήτη δεν ήταν ανάλογη με την ενέργεια των πληροφοριών που διδάσκω τώρα. Θα βρίσκομαι εδώ για πολύ χρόνο, επειδή τα δυναμικά δείχνουν αυτή την ενέργεια να μένει, να αναπτύσσεται, να υπάρχει – όλα εξ αιτίας των Κομιστών Σπίρτων.

Τι σε ερεθίζει τα μέγιστα; Ποια κουμπιά πατιούνται ευκολότερα μέσα σου; Όταν βλέπεις τις ειδήσεις, όταν βλέπεις την πολιτική, όταν βλέπεις ορισμένες συμπεριφορές, θυμώνεις; Σκέψου τι σε κάνει να εξοργίζεσαι. Τώρα να ρωτήσω, μπορείς να το δεις αυτό με ανεκτικότητα; Λοιπόν, αυτό μαθαίνουν να κάνουν οι Κομιστές Σπίρτων.
«Μισώ τον πόλεμο»μπορεί να πεις, «δε θέλω να έχω καμία σχέση μαζί του. Μισώ τον θρήνο και τη θλίψη που δημιουργεί. Φαίνεται να διαιωνίζεται». Δε σου ζητώ να αγαπήσεις τον πόλεμο. Σου ζητώ να αγαπήσεις τους ανθρώπους που τον δημιούργησαν. Είναι κομμάτια του Θεού, ακριβώς όπως κι εσύ. Μπορείς να δεις αυτά τα πράγματα με ανοχή και να διακρίνεις τα κομμάτια αυτών που αγαπιούνται από το Θεό; Εάν μπορείς να το κάνεις, τότε φεγγοβολάς φως στη ζωή τους. Δεν έχει σημασία πού είναι και ίσως ποτέ να μη μάθουν ποιος είσαι. Είναι σαν το φάρο στο βράχο. Πόσα πλοία και καπετάνιοι πλοίων πήγαν για γεύμα με το φαροφύλακα; Η απάντηση είναι, ελάχιστοι. Όμως αναζητούν το φάρο, έτσι δεν είναι; Λοιπόν, η ανθρωπότητα σε αναζητά! Είναι διαισθητικό· ακόμα και η σκοτεινότερη ενέργεια ξέρει για το φως.

Υπάρχουν Κομιστές Σπίρτων παντού. Οπουδήποτε πηγαίνει ο συνεργάτης μου, υπάρχουν ακροατήρια γεμάτα Κομιστές Σπίρτων. Γι αυτό βρίσκονται εκεί. Μπορεί να μη γνωρίζουν τις λεπτομέρειες, το νιώθουν όμως μέσα τους. Είναι γηραιές ψυχές που συνευρίσκονται για να συμμετάσχουν στο γεγονός που αποκαλείται «Φύτευση των Σπόρων της Ειρήνης στη Γη». Όταν αυτό το 36ετές παράθυρο [η Γαλαξιακή Ευθυγράμμιση] ολοκληρωθεί, οι σπόροι θα έχουν φυτευτεί με ασφάλεια και μόνιμα. Η δυναμική θα εκτυλιχτεί και θα ξεδιπλωθεί και θα υπάρχουν πολλά ανατρεπτικά (wild-cards) να δείτε. Wild-card, είναι ο όρος που χρησιμοποιούμε να περιγράψουμε πράξεις μη αναμενόμενες, που αλλάζουν τα πράγματα στον πλανήτη. Εκφράζεται συχνά σαν χώρες που έχουν αναπάντεχες αλλαγές, ή δικτάτορες που πέφτουν απροσδόκητα. Wild-card είναι ένα σενάριο, όπου η ανθρωπότητα αρχίζει να συνθέτει τα πράγματα, αντί να τα αποσυνθέτει.

Αυτό είναι το δυναμικό που είδαμε πριν 22 χρόνια και το δυναμικό που εξακολουθούμε να βλέπουμε σήμερα. Είστε ακόμα στη σωστή τροχιά. Τίποτε δε σας εκτροχίασε και ακόμα έχετε ελεύθερη επιλογή. Δεν είναι κάτι δεδομένο, δεν είναι ένα προκαθορισμένο μέλλον. Αντιθέτως, είναι το ισχυρότερο δυναμικό που βλέπουμε σ’ αυτή την κβαντική σούπα πολλών δυναμικών – κι όμως ακόμα το βλέπουμε. Πολλαπλασιάζεται και υπάρχουν ενδείξεις ότι εκδηλώνεται παντού και οι Κομιστές Σπίρτων συνεχίζουν ν’ ανάβουν τα σπίρτα τους.
Σήμερα το πρωί, όταν ανοίξαμε αυτό το σεμινάριο με μια μικρή επικοινωνία, προσκαλέσαμε όσους θα έκτιζαν ένα τοίχο μεταξύ εμού κι εκείνων, από έλλειψη πίστης στον εαυτό τους και σκεπτικισμό, να μου επιτρέψουν να περάσω για λίγο. Τώρα σας δίνω την ευκαιρία να βάλετε πάλι τον τοίχο στη θέση του. Εάν ήρθατε εδώ και δε θέλετε κανένα μέρος αυτής της μεταφυσικής ομιλίας και δεν είστε έτοιμοι, τότε είναι το δίχτυ προστασίας σας να βάλετε πάλι εκεί τον τοίχο. Το γνωρίζω αυτό και σας λέω: «Βάλτε τον πίσω», επειδή δεν είστε έτοιμοι. Δεν είμαστε εδώ για να σας επιβάλλουμε τίποτα. Δε θέλουμε να αποχωρήσετε με μια ενέργεια που δεν επιθυμείτε. Το μήνυμα αυτό είναι για εκείνους τους Κομιστές Σπίρτων που το νιώθουν κατάλληλο και καίριο. Θέλω όμως να σας πω ένα γεγονός: Δε θα ξεχάσετε ποτέ ό,τι ακούσατε σήμερα. Δεν υπάρχει κουμπί «Διαγραφή» στον Ανθρώπινο εγκέφαλο.

Κι επίσης το σπίρτο δε φεύγει. Η γηραιά ψυχή το βαστά όσο χρειάζεται. Τα παιδιά σας θα το βαστούν επίσης. Αυτή λοιπόν είναι η αλήθεια του και είναι ένα θαυμάσιο σχέδιο. Επαναλαμβάνω, λιγότερο από μισό τοις εκατό του Ανθρώπινου πληθυσμού πρέπει ν’ ανάψει το σπίρτο, για να συμβεί όλο αυτό και σιγά σιγά συμβαίνει. Δεν είναι τόσοι πολλοί από εσάς. Αφήστε λοιπόν τα σπίρτα αναμμένα σήμερα, σε οποιοδήποτε βαθμό. Μια μέρα θα συνειδητοποιήσετε ότι για να έχετε ένα εντελώς αναμμένο σπίρτο, πρέπει να υπάρχουν πολλά αναμμένα σε πολλά μέρη, όχι μόνο ένα. Γι αυτό υπάρχουν τόσοι Εργάτες Φωτός σε όλο τον κόσμο. Ποτέ δε θα τους συναντήσετε, όμως όλοι γνωρίζεστε κατά έναν κβαντικό τρόπο. 
Αυτό λοιπόν είναι το σημερινό μήνυμα για εσάς. Για τον ακροατή και τον αναγνώστη, είναι το μήνυμα του Κρύων. Πάντα ήταν και πάντα θα είναι. Γίνεται πιο περιεκτικό και ξεκάθαρο όσο αυξάνει η ενέργεια κι επιτρέπει αυτά τα πράγματα να λεχθούν και να διδαχθούν.
Ευγνώμων είμαι, σαν Κρύων, που έχω διανύσει την απόσταση αυτή για να συναντήσω τους Κομιστές Σπίρτων, που ήξερα πάντα ότι θα είναι εδώ. Κι έτσι είναι.

ΚΡΥΩΝ

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/home

www.UrantiaCenter.gr

 

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1