urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Ανώτερη Επικοινωνία

μέσω της Aurelia Louise Jones

Αποτέλεσμα εικόνας για Κόκκινο Δέντρο

Είμαστε οι «Γίγαντες», αυτοί που έχουμε απομείνει από ένα πολύ αρχαίο πολιτισμό τον οποίο οι περισσότεροι από εσάς έχετε εδώ και καιρό ξεχάσει. Οι χιλιετίες ήρθαν και πέρασαν και εμείς είμαστε ακόμα εδώ, αριθμητικά ελαττωνόμαστε σταδιακά από τα χέρια αδηφάγων υλοτόμων των οποίων μοναδικό μέλημα είναι πόσα χρήματα μπορούν να κερδίσουν, μειώνοντας μέρα με τη μέρα τον πληθυσμό μας.

 Ως είδη της συλλογικής «Δεβικής Νοημοσύνης», η παρουσία μας κόσμησε τον πλανήτη αυτό για εκατομμύρια χρόνια, οι άνθρωποι του πλανήτη αυτού είχαν μεγάλο δέος και σεβασμό για την ομορφιά και τη σοφία που έχουμε και για τη βαθιά αίσθηση ειρήνης, γαλήνης και αρμονίας που εκπέμπουμε σε μεγάλη ακτίνα από το μέρος που ζούμε. Αυτοί που έχουν την ικανότητα να επικοινωνούν και να συνδιαλέγονται μαζί μας συνειδητά, δέχονται τα δώρα και τη γνώση που κατέχουμε. Εν αγνοία των περισσοτέρων από εσάς, έχουμε πολύ γνώση και σοφία να μοιραστούμε. Θα έλθει η μέρα που θα αφυπνιστείτε και θα δείτε αυτή την πραγματικότητα και ελπίζουμε πως τότε θα έχετε γίνει πιο συνειδητοί για το ποιοι είμαστε και για τη σημαντική συνεισφορά που έχουμε κάνει στον πλανήτη σας.

Ζήσαμε και αναπτυχθήκαμε στην αρχαία ήπειρο της Λεμουρίας, πολύ μακριά από τις δυτικές ακτές των ΗΠΑ.

Κάποτε, το Πνεύμα και η φυσική μας μορφή βρίσκονταν σχεδόν παντού στον πλανήτη. Τώρα, είμαστε οι μόνοι επιβιώσαντες της δόξας και της ομορφιάς που υπήρξε κάποτε στην επιφάνεια.

Είμαστε Ιστορικοί, καθώς και ο συνδετικός σας κρίκος με τους προγόνους σας, τις ρίζες και τους παρελθόντες- εαυτούς σας στο Λεμούριο πολιτισμό και πέραν. Οι άνθρωποι παραπονούνταν συνεχώς, πως η Λεμουρία χάθηκε χωρίς να αφήσει κανένα ίχνος. Σας λέμε πως είμαστε εδώ «χωρίς αναγνώριση». Είμαστε Αυτοί που επέζησαν των κατακλυσμιαίων αλλαγών που έγιναν πριν από 12.000 χρόνια και παραμείναμε στην ακτή του Ειρηνικού Ωκεανού για δικό σας καλό. Γιατί δεν μας έχετε αναγνωρίσει; Γιατί δεν εκτιμάτε την μεγάλη υπηρεσία που εμείς ως είδος προσφέραμε στον πλανήτη σας για τόσο καιρό και τη μεγάλη υπηρεσία που συνεχίζουμε να παρέχουμε μέχρι σήμερα, παρά τη σταδιακή και διαρκή καταστροφή του είδους μας;

Στα εκατομμύρια χρόνια υπηρεσίας μας, κανένας πολιτισμός δεν προσπάθησε ποτέ να μας εξολοθρεύσει τόσο άκαρδα και άπονα, όσο οι Αμερικανοί του εικοστού αιώνα. Συστηματικά, βιομηχανικοί γίγαντες μας απομακρύνουν με την πλήρη υποστήριξη της κυβέρνησής σας. Οι κυβερνήσεις είναι υπεύθυνες να υποστηρίζουν το μακροπρόθεσμο όφελος του συνόλου και όχι μόνο το βραχυπρόθεσμο κέρδος και τις σκοπιμότητες των ομάδων πίεσης και των εκμεταλλευτών. Για τα λίγα δολάρια που κερδίζετε, εξαφανίζετε την αρχαία σας κληρονομιά και καταστρέφετε τα Όντα που σας προστατεύουν. Είστε, όπως λέει και η παροιμία, «τα σκυλιά που δαγκώνουν το χέρι που τα θρέφει και τα αγαπά».

Ελάχιστοι άνθρωποι θα σκέφτονταν ποτέ να μας καταστρέψουν με τον τρόπο που το κάνετε εσείς σήμερα στη χώρα αυτή, αφού θα θεωρείτο κατακραυγή και βιασμός ενός από τους πιο πολύτιμους θησαυρούς της Γης.

Πάντοτε, σε όλες τις περιοχές κι όλες τις εποχές, μας τιμούσαν και μας αγαπούσαν για τα δώρα από τη Γη που ήμασταν σε θέση να μοιράζουμε ελεύθερα σε όλους. Η Δυτική Ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών είναι πλέον τώρα, αυτό που έχει απομείνει από τους τελευταίους θησαυρούς της αρχαίας Λεμουρίας και μέχρι πριν από 60 περίπου χρόνια, χιλιάδες επί χιλιάδες εκτάρια από Κόκκινα Δάση κοσμούσαν και ευλογούσαν τη Δυτική Ακτή της χώρας αυτής. Τώρα, μετά βίας υπάρχουν κάποιες μικρές φτωχικές λωρίδες από εμάς «για το θεαθήναι». Είστε πλέον τόσο απομακρυσμένοι στη συνειδητότητά σας από την αληθινή ομορφιά και αξία, που ελάχιστοι από εσάς το έχετε καν παρατηρήσει. Που έχετε επενδύσει τις αξίες σας;

Όλη η ομορφιά μας έχει φύγει πια και έχει αντικατασταθεί από μια ψευδή αίσθηση «προόδου» και πολλή ασχήμια.

Παρόλο που οι περισσότεροι από εμάς έχουμε καταστραφεί από τη σύγχρονη τεχνολογία σας και την έλλειψη συνείδησης και περίσκεψης από μέρους σας, το Πνεύμα μας συνεχίζει να ζει. Κάθε φορά που ένας από εμάς υποκύπτει στο μηχανικό πριόνι ενός υλοτόμου, το Πνεύμα του δέντρου που πεθαίνει μεταφέρεται σε μια άλλη διάσταση για μια νέα ενσάρκωση σε μέρος όπου θα το αγαπούν, θα το αναγνωρίζουν και θα το εκτιμούν. Το είδος μας, ως συλλογική Δεβική Νοημοσύνη, ζει σε πολλές επίσης ανώτερες διαστάσεις αυτού του πλανήτη και πέραν από αυτόν, όπου κοσμούμε τη ζωή όντων γεμάτων αγάπη και σοφία τα οποία ζουν σε αυτά τα θαυμαστά μέρη.

Έχετε τόσα να μάθετε φίλοι μου για τις «πραγματικές αξίες» της Ζωής! Αν τα λόγια μας σας φαίνονται σκληρά, πάρτε τα ως κάλεσμα αφύπνισης, μια έκκληση για συμπόνια για όλες τις άλλες μορφές Ζωής στον πλανήτη αυτό, που δέχονται αντίστοιχη σκληρή μεταχείριση από την ανθρωπότητα. Τελικά, όταν θα φτάσετε σε ένα επίπεδο εξέλιξης αρκετά υψηλό για να κατανοήσετε τους Αιώνιους Νόμους της Ολότητας με όλες τις μορφές ζωής, θα γνωρίζετε πως η αγάπη και η συμπόνια που δείχνετε στον άλλον, όποια μορφή και αν έχει αυτός, είναι για το δικό σας καλό. Στις επόμενες ενσαρκώσεις σας θα γίνετε οι αποδέκτες των δικών σας καταστροφικών πράξεων. Αυτό αποτελεί κοσμικό νόμο και δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά. Οι απαράλλακτοι νόμοι που κυβερνούν αυτό το σύμπαν και όλη τη Δημιουργία, πρέπει πάντοτε να εφαρμόζονται.

 Σε όλες τις πεφωτισμένες κοινωνίες κανείς δεν κόβει τα σώματά μας για την προσωπική του χρήση (ή κέδρος), μέχρι να ολοκληρωθεί η ενσάρκωσή μας και να έχει αποχωρήσει το Πνεύμα μας από αυτή τη μορφή. Τότε και μόνο κόβεται το ξύλο με πολύ σεβασμό και δεξιότητα που χρησιμοποιείται για πολλούς σκοπούς. Το υπέροχο ξύλο που παρέχουμε είναι ένα μόνο από τα πολλά δώρα που προσφέρουμε στον πλανήτη από το Πνεύμα μας. Δεν είναι σκοπός μας να γίνουμε μονοπώλιο κάποιων λίγων κερδοσκόπων και να πωλούμαστε από βιομηχανικές εταιρίες πολλών δισεκατομμυρίων που δεν νοιώθουν ούτε αγάπη, ούτε σύνδεση έχουν με τη φύση και τη Δεβική Εξέλιξη. Ανήκουμε σε όλους. Καμία ομάδα και κανείς άνθρωπος δεν έχει το δικαίωμα να μας «κάνει κτήμα» του, να μας «χρησιμοποιεί» όπως θέλει.

Η υπεύθυνη διαχείρισης της γης και των ζώων αποτελούν κύριες εξελικτικές μυήσεις στο Μονοπάτι της Ζωής.

Ποτέ δεν μπορείτε να πείτε πως σας ανήκει ένα κομμάτι γης. Βάσει του «Θείου Νόμου», όλη η γη ανήκει στο σώμα της Μητέρας σας Γης. Εκείνη είναι κυρίαρχος. Αν νομίζετε πως σας ανήκει ένα κομμάτι γης ή έχετε δικαιώματα σε κάποια γη, είστε μόνο προσωρινά υπεύθυνοι για τη διαχείριση αυτής. Είστε επίσης απολύτως υπόλογοι στα Ανώτατα Συμβούλια για το τι κάνετε με τη γη αυτή. Σε κάθε πεφωτισμένη κοινωνία, επειδή το ξύλο χρησιμοποιείται σοφά και με σύνεση, υπάρχει αρκετό για όλους και οι ανάγκες καλύπτονται χωρίς ελλείψεις ή περιορισμούς.

Παρατηρήσατε ποτέ τις διαφορές στη δράση των ανεμοστρόβιλων και των τυφώνων μεταξύ Ανατολικής και Δυτικής Ακτής; Έχετε ποτέ αναρωτηθεί γιατί η Δυτική Ακτή δεν έχει τον ίδιο αριθμό ετησίων κατακλυσμών, όπως η Ανατολική Ακτή; Επιθυμία μας είναι να σας πούμε, πως η Δυτική Ακτή έχει γλυτώσει τόσες καταστροφές εξαιτίας της «Παρουσίας Μας». Δεν είμαστε «μόνο δέντρα» όπως πιστεύετε, με την έλλειψη πνευματικής συνειδητότητας που έχετε. Είμαστε πολύ περισσότερο από αυτό. Η δέντρινη μορφή μας είναι μονάχα το εξωτερικό περίβλημα που στεγάζει το Μεγάλο Πνεύμα μας. Παρόλο που το Πνεύμα μας ενσαρκώνεται με τη μορφή γιγαντιαίων δέντρων, το συλλογικό μας Πνεύμα είναι τεράστιο, ισχυρό, τα καλύπτει όλα, είναι σοφό, πολύ περισσότερο από την παρούσα περιορισμένη σας κατανόηση και συνειδητοποίηση.

Εμείς τα Δέντρα του Κόκκινου Δάσους είμαστε οι δυνατοί Φύλακες και Δέβες της Δυτικής Ακτής.

Εξαιτίας της παρουσίας μας εκεί, της αγάπης και των πολύ ισχυρών προστατευτικών δυνάμεών μας, έχουμε γλιτώσει τη γη αυτή από πολλές καταστροφές της Φύσης. Παρακαλώ να θυμάστε, πως οι καταστροφές της Φύσης δεν είναι παρά ενεργειακές ανισορροπίες στα ενεργειακά πλέγματα της Γης, οι οποίες προκύπτουν από δίνες δυσαρμονικών ενεργειακών πεδίων που δημιουργεί και συσσωρεύει η ανθρωπότητα. Η κατάχρηση και κακή χρήση των δημιουργικών ενεργειακών πεδίων, ο αρνητικός τρόπος σκέψης και η έλλειψη Αγάπης προς το συνάνθρωπο και τις άλλες Μορφές Ζωής είναι αυτά που δημιουργούν τις δίνες αυτές.

KATARAKTES FOTO 1

 Είμαστε οι εναρμονιστές της Φύσης στο μέρος που ζούμε και η επιρροή μας εκτείνεται σε πολύ μεγάλη απόσταση. Στη διάρκεια των αιώνων, ήμασταν σε θέση να απορροφήσουμε στα γιγάντια σώματά μας μεγάλο μέρος από τις δυσαρμονικές σας ενέργειες και να γλιτώσουμε, με τον τρόπο αυτό, το δυτικό ημισφαίριο από τις συνέπειες πολλών φυσικών καταστροφών.

 Όταν ήμασταν περισσότεροι σε αριθμό κοντά στις ακτές σας και στα παράλιά σας, ήμαστε πολύ πιο αποτελεσματικοί στο να προφυλάσσουμε από πιθανές παρενοχλήσεις ή από κατακλυσμούς την ακτογραμμή σας από τον Ειρηνικό Ωκεανό ή άλλα μέρη. Τώρα, που οι αριθμοί μας έχουν μειωθεί τόσο δραστικά και καθημερινά, χωρίς καμιά περίσκεψη ή αναγνώριση του ρόλου μας σε αυτή την περιοχή της χώρας σας, και χωρίς να είστε ευγνώμονες για τη μεγάλη προστασία που έχουμε προσφέρει στις ακτές σας για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, να γνωρίζετε πως έχει αντίστοιχα μειωθεί και η προστασία σας. Αυτή είναι η προειδοποίησή μας.

Ο μικρός αριθμός μας κάνει ολοένα και δυσκολότερο για εμάς να παράσχουμε στη Δυτική Ακτή τη σαφώς μεγαλύτερη προστασία που θα χρειαστείτε πραγματικά στο πολύ σύντομο μέλλον.

Θα θέλαμε να προσθέσουμε πως με τη σταθερή μείωση του αριθμού μας, την οποία επιφέρετε κατά τις τελευταίες δεκαετίες, θέτετε τις ακτές σας, τη δυτική γη των ΗΠΑ και τους κατοίκους της σε πολύ μεγαλύτερο κίνδυνο κατακλυσμιαίων καταστροφών.

Απερίσκεπτα και χωρίς φροντίδα, καταστρέφετε καθημερινά τους φύλακες που σας προστάτεψαν εσάς, τις ακτές και τη γη σας, επί αιώνες.

Όταν θα εξαφανιστούμε δεν θα επιστρέψουμε σε αυτή τη διάσταση. Θα πάμε κάπου αλλού να συνεχίσουμε την υπηρεσία μας στη ζωή, να ευλογήσουμε και να εκπέμψουμε τους σκοπούς μας. Οι υπόλοιποι από εμάς, θα βρούμε τα εκατομμύρια του είδους μας που έχουν ήδη αποχωρήσει. Οι ψυχές μας είναι αθάνατες, όπως και οι δικές σας. Ο θάνατος των κορμιών μας θα γίνει «μια μεγάλη απώλεια» στην χώρα αυτή, όπως σύντομα θα μάθετε, καθώς και μια απώλεια για την Τρίτη διάσταση αυτού του πλανήτη. Αν δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό για το οποίο είμαστε εδώ, θα πάμε σε καλύτερα μέρη, όπου κυριαρχούν η αγάπη, το φως και η τιμή, σε μέρη όπου θα μας εκτιμούν. Είμαστε ευγνώμονες στην Ωρέλια Λουίζ που έδωσε το χρόνο της να ακούσει την κραυγή μας από τα έγκατα της ψυχής και της καρδιάς της και που σημείωσε το επείγον μήνυμα που θέλαμε τόσο καιρό να μοιραστούμε με την ανθρωπότητα, πριν να είναι πολύ αργά.

 Σας λικνίσαμε με την προστασία, την αγάπη, τη σοφία, τη γαλήνη, την αρμονία, την ομορφιά, το ξύλο και το οξυγόνο μας. Στολίσαμε το τοπίο σας για εκατομμύρια χρόνια, μέσα από όλες σας τις ενσαρκώσεις. Μας γνωρίζετε, όπως σας γνωρίζουμε. Εξαιτίας της τόσο μεγάλης πτώσης συνειδητότητας ξεχάσατε τις ρίζες και τους προγόνους σας και ξεχάσατε μερικούς από τους καλύτερους σας φίλους.

 Δεν αναγνωρίζετε πλέον τη Γη ως Μητέρα σας, ένα εξαίσιο Ουράνιο, Ζωντανό, Αναπνέον Ον της υψηλότερης τάξης και νοημοσύνης, ένα Ον που έχει την αγάπη, τη λατρεία και τη τιμή σε όλους τους πλανήτες του ηλιακού συστήματος, των πολλών γαλαξιών αυτού του σύμπαντος κι όλων των άλλων συμπάντων πολύ πέραν αυτού. Εκείνη είναι Αυτή που υποστήριξε άνευ όρων την προσωπική σας εξέλιξη στο κορμί Της με τόσο μεγάλη Αγάπη, αφθονία και θρέψη για τόσους αιώνες, ολοκληρωτικά άνευ όρων, ανεξάρτητα από τις πράξεις σας επί του σώματός Της. Σας επέτρεψε να καταστρέψετε, δηλητηριάσετε και να βλάψετε μέρη του κορμιού Της άπειρες φορές, για να σας βοηθήσει να φτιάξετε το δικό σας εξελικτικό μονοπάτι. Βιάσατε τους πόρους Της, στραγγίξατε το αίμα Της, το πετρέλαιο μέσα στο σώμα Της και σκοτώσατε και ακρωτηριάσατε τα παιδιά Της.

 Πολλοί από εσάς απερίσκεπτα καταστρέφετε μεγάλα μέρη της γης και του περιβάλλοντος πολλών βασιλείων, τα οποία φιλοξενεί επίσης πάνω στον πλανήτη αυτό, εκτός της ανθρωπότητας. Υπήρξατε βάναυσοι με τους αθώους Της από το ζωικό βασίλειο και υπήρξατε βάναυσοι μεταξύ σας. Εκείνη θεωρεί όλα τα όντα των πολλών βασιλείων Της ως παιδιά Της, όποια μορφή και αν έχουν. Τα αγαπά όλα εξίσου. Ξεχάσατε πως όλα τα βασίλεια που εξελίσσονται πάνω στον πλανήτη αυτό, γνωστά ή άγνωστα σε σας, έχουν ίσα δικαιώματα να ζουν εδώ και να μοιράζονται τον πλανήτη, όποια μορφή και αν έχουν.

Δεν δόθηκε ποτέ στην ανθρωπότητα η κυριότητα επί του πλανήτη για να κακοποιήσει και να καταστρέψει τα άλλα βασίλεια, συμπεριλαμβανομένου του δικού μας.

Η εντολή που είχε η ανθρωπότητα ήταν να μάθει να κυριαρχεί επί της δικής της «χαμηλής φύσης», προκειμένου να επιστρέψει στην αρχική της θεϊκότητα και αθωότητα. Σας στέλνουμε μέσα από τη σημερινή μας ανώτερη επικοινωνία, ένα σήμα ΣΟΣ. Κάνετε ότι μπορείτε για να διασώσετε ότι έχει μείνει από εμάς. Ο καιρός που θα χρειαστείτε την προστασία μας, περισσότερο από ποτέ στο παρελθόν, είναι πολύ κοντά. Αν δεν υπάρχουν πια αρκετοί από εμάς για να σας δώσουν την προστασία που χρειάζεστε, κατά τη διάρκεια των επικείμενων αλλαγών της Γης αυτή την περίοδο, θα χρειαστεί να αποκρούσετε τις συνέπειες της καρμικής σας δημιουργίας, χωρίς την πρόσθετη βοήθεια της προστασίας μας. Και τότε θα μάθετε! Θα μας φωνάζετε μέσα στη ψυχή σας και θα είναι πολύ αργά. Το Πνεύμα μας θα ζει αλλού, στις Γαίες της Αγάπης και της Εκτίμησης.

 Η παρουσία μας είναι πραγματικά ένα τεράστιο δώρο, κάτι που δίνεται μόνο μια φορά σε ένα πλανήτη. Μετά από εκατομμύρια χρόνια φυσικής πολυάριθμης ύπαρξης εδώ, με όλη την αγάπη που προσφέραμε στους κατοίκους της Γης και στα πολλά της βασιλεια, έχουμε φτάσει στο χείλος της εξαφάνισης από την απροσεξία μίας και μόνο γενιάς!

Από τη στιγμή που κάποιος πλανήτης χάσει το προνόμιο της παρουσίας μας εξαιτίας κακοποίησης, δεν επιστρέφουμε στη διάσταση αυτή.

Είμαστε το Πνεύμα των Δέντρων του Κόκκινου Δάσους. Είμαστε οι πιστοί φίλοι που σας αγαπήσαμε και σας λατρέψαμε όλους σας για τόσο καιρό. Είμαστε οι Σοφοί Γίγαντες που λικνίσαμε και θρέψαμε όλους τους πολιτισμούς στον πλανήτη σας απαρχής. Είμαστε οι Δέβες που κρατούν τις Μεγάλες Δυνάμεις και τη Σοφία και είμαστε μέρος της Ομάδας Προστασίας αυτού του πλανήτη. Είμαστε οι πιστοί υπηρέτες της ευλογημένης σας Μητέρας Γης.

              TELOS

Η πρωτεύουσα της Λεμουρίας

         Aurelia Louise Jones

   Εκδόσεις Αλφάβητο Ζωής

     Urantia Center

 

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1