urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Ανώτερη Επικοινωνία
Διδασκαλίες από τους Πλειάδειους

Μέσω της Μπάρμπαρα Μαρσίνιακ

20 06 2016 14 19 5767d154b2660

Η Ερπετοειδής Φυλή

ή αλλιώς Σαυρούλες!

Η ερπετοειδής φυλή, ή αλλιώς Σαυρούλες, όπως τις αποκαλούμε φιλικά, αποτελούν αδιάσπαστο κομμάτι της γενεαλογίας σας. Είναι μια τρομακτική, άγρια και συνάμα ευσπλαχνική συλλογή συνειδητότητας, γιατί είναι πολλά πράγματα συγκερασμένα σε ένα. Είναι σημαντικό να κατανοήσετε αυτές τις ερπετοειδείς μορφές ζωής, επειδή σας συνδέουν βαθιά με τηρίζα της κληρονομιάς σας και του παρελθόντος σας. Για να κατανοήσετε περισσότερο τον εαυτό σας ως μία ανθίζουσα ύπαρξη στον τροχό της ζωής που βασίζεται στο δωδεκαδικό σύστημα, είναι απαραίτητο να κατανοήσετε το σπίτι, τις ρίζες και τα γονίδιά σας. 

Συνειδητοποιήστε το γεγονός ότι οι ερπετοειδείς ενέργειες είναι δημιουργοί-θεοί. Είναι αριστοτέχνες της γενετικής και βοήθησαν τους Αρχικούς Σχεδιαστές να εκπονήσουν το πρόγραμμα της Ζωντανής Βιβλιοθήκης. Όντας αρχαία φυλή, είναι ειδικοί στη δημιουργία αισθανόμενων βιολογικών μορφών ζωής. Ήταν από τους κύριους παρακινητές για την δημιουργία του ανθρώπινου είδους σ’ αυτόν τον πλανήτη. Διδάχθηκαν την τέχνη τους από τους αρχαίους.

Οι Σαυρούλες, όντας αριστοτέχνες γενετιστές, κατέχουν καλά το αντικείμενό τους είναι εξαιρετικοί δεξιοτέχνες από χειρισμό και την οργάνωση γονιδίων. Ξεπερνούν σε μεγάλο βαθμό πολλά ευφυή όντα, στην ικανότητα να προσαρμόζουν γενετικά τη ζωή. Έτσι, μέσα στην απεραντοσύνη της ύπαρξης, οι ερπετοειδείς οικογένειες είναι γνωστές ως δημιουργοί, και είναι υπεύθυνες για την οργάνωση της γενετικής δομής των μορφών ζωής.

Αυτές οι ιδέες σας καλούν να αισθανθείτε κάτι, αγαπητοί φίλοι. Καθώς στοχάζεστε αυτό το θέμα, συλλογιστείτε τα κλαδιά του γενεαλογικού σας δέντρου. Σκεφτείτε ότι το ταξίδι μέσα από την ερπετοειδή οικογένεια αποτελεί το κλειδί που θα σας μεταφέρει βαθύτερα στις ρίζες σας.

Η ερπετοειδής επίδραση βρίσκεται στον πυρήνα της βιολογικής σας δομής, και σήμερα αυτά τα πλάσματα επιστρέφουν στο επίπεδο της συνειδητής σας επίγνωσης.

Εμφανίζονται ως παιχνίδια και χαρακτήρες σε κινηματογραφικές και τηλεοπτικές ταινίες, ως στιλιζαρισμένες απεικονίσεις σε διαφημίσεις, δανείζοντας τ’ όνομά τους σε όσους τολμούν να θυμηθούν.

Πηγάζουν από το υποσυνείδητο, ως ένα τμήμα του εαυτού που χρειάζεται να εκφραστεί, να κατανοηθεί, να αγαπηθεί, να θεραπευθεί, να ενσωματωθεί και να γίνει αποδεκτό. Η πνευματική και η βιολογική υπόσταση σας κρατούν το κλειδί αυτής της διαδικασίας.

Κάποτε, πολύ μακριά στο δικό της παρελθόν, η ερπετοειδής οικογένεια ήταν μια πολύ καλοπροαίρετη και εξυψωμένη φυλή. Μέλη αυτής της φυλής ήρθαν στη Γαία και ασχολήθηκαν εκτεταμένα με τη δημιουργία της Ζωντανής Βιβλιοθήκης.

Ωστόσο, ενεπλάκησαν σε εμφύλιες συρράξεις και σε πολέμους με άλλους εκπροσώπους των δημιουργών-θεών. Όλοι οι πόλεμοι είχαν αφορμή τον διαχωρισμό της μίας φυλής από την άλλη για τη συγκέντρωση δύναμης.

Μην ξεχνάτε πως μέρος του ταξιδιού της εξέλιξης σας είναι να κατανοήσετε πως είστε ξεχωριστά, μοναδικά, κλασικά ανθρώπινα όντα με ελεύθερη βούληση. Ανακαλύπτετε άλλα, ξεχωριστά, μοναδικά, κλασικά όντα με ελεύθερη βούληση και συνειδητοποιείτε πως όλοι μαζί συνθέτετε μια ολότητα. Είναι καιρός ν’ αναγνωρίσετε την απέραντη μοναδικότητα της ευφυΐας, καθώς πρωτόγνωρα πλάσματα κάνουν την εμφάνισή τους στον κόσμο σας, καταλύοντας τα εμπόδια που οδηγούν στην εσωτερική αλήθεια.

Αποτέλεσμα εικόνας για Ερπετοειδης

Εφόσον αναγνωρίσετε τους αρχαίους ερπετοειδείς προγόνους ως υπαρκτές οντότητες, μπορείτε να τους ελευθερώσετε από το ρόλο που έχουν παίξει. Είστε πολυδιάστατα όντα, και ένας από τους εαυτούς σας βρίσκεται εδώ στη Γη, ως ανθρώπινο ον. Παράλληλα, σε μια άλλη πραγματικότητα, μπορεί να είστε τα ίδια εκείνα όντα που σας έχουν επηρεάσει.

Μπορεί να βιώνετε μια ταυτότητα όπου εσείς είστε αυτά τα όντα και νιώθετε το δίλημμά τους, τους περιορισμούς της δικής τους πραγματικότητας. Καθώς οι πεποιθήσεις για τον εαυτό σας και το σπίτι σας αλλάζουν, οδηγώντας σας σε μια αυτοδυναμία, επηρεάζετε τις ρίζες σας προς όλες τις κατευθύνσεις – στο παρόν, στο παρελθόν και στο μέλλον. Είστε άρρηκτα συνδεδεμένοι με τον απέραντο ιστό της ύπαρξης. Καθώς αλλάζετε, οι σκέψεις σας στέλνουν νέα ερεθίσματα στον ιστό της ύπαρξης, τα οποία εκφράζονται ως δυνατότητας για όλες τις όψεις της ζωής.

Ως Πλειάδιοι, αντιλαμβανόμαστε μια ευρύτερη προοπτική της πραγματικότητας απ’ ότι εσείς, και βρισκόμαστε εδώ για να μοιραστούμε αυτήν την ευρύτερη προοπτική μαζί σας.

Έχουμε ένα ανοιχτό εισιτήριο – μια χρυσή πιστωτική κάρτα για μια Αναγεννησιακή Έκθεση που λαμβάνει χώρα σ’ ολόκληρο το σύμπαν. Μπορούμε να σας πούμε τι βλέπουμε.

Πολλές φορές νομίζετε πως σας μεταδίδουμε την πλήρη εικόνα της εμποροπανήγυρης, ενώ στην πραγματικότητα μοιραζόμαστε μαζί σας μόνο τις ιδιομορφίες και τις ακρούλες ενός τεράστιου γεγονότος, τονίζοντας ιδιαίτερα τα αξιοπερίεργα και σημαντικά σημεία του. Δεν κατανοείτε ότι αυτό είναι ένα μεγάλο «τώρα».

Μπορεί να φαίνεται ότι δεσπόζουν το χάος και η ελεύθερη βούληση αλλά, μέσω αυτής της διαδικασίας, πολλές ενέργειες συμφύρονται και κατόπιν επανασυνδέονται, για να βιώσουν την έμφυτη εσωτερική αξία και την αναπόφευκτη συνεργασία της ζωής.

Θυμηθείτε ότι πρόθεσή μας δεν είναι να προσδιορίσουμε λεπτομερώς την πραγματικότητά σας. Πρόθεσή μας είναι να σας δείξουμε κάποια σημεία κλειδιά, όπου μπορείτε να σταθείτε και να έχετε καλή οπτική. Εάν κοιτάξετε τη βιολογική πλευρά της ύπαρξης, θα μπορέσατε να καταλάβετε το σκηνικό που υπάρχει μπροστά σας. Η ερπετοειδής συνειδητότητα είναι κλαδί του γενεαλογικού σας δέντρου, που αξίζει τον κόπο ν’ αναγνωρίσετε και ν’ αποδεχτείτε. Χωρίς αυτό, απουσιάζει ένα τμήμα της εξέλιξής σας, για να μπορέσετε να κατανοήσετε τις ρίζες και τον προορισμό σας.

Η ιδέα μιας ερπετοειδούς καταγωγής φοβίζει κάποιους από σας. Στην πραγματικότητα, αυτός ο φόβος σας έχει επιβληθεί για να μην ανακαλύψετε την προέλευσή σας. Επί αιώνες, η ερπετοειδείς σας πρόγονοι είχαν την ανάγκη να παραμένουν κρυμμένοι από τον συνειδητό σας νου. Έχουν επιβληθεί παραπλανητικοί τρόποι στη σκέψη και στην πρόσληψη της πραγματικότητας από τις αποκαλούμενες αόρατες επιρροές που εξουσιάζουν τον κόσμο σας. Σήμερα, ερπετοειδείς μνήμες αναδύονται από τον υποσυνείδητο εαυτό σας σαν όνειρα, αφηρημένες ιδέες, σύμβολα και σενάρια προηγούμενων ζωών – όλα είναι ουσιώδεις συνδέσεις με τα μοτίβα της ανθρώπινης συμπεριφοράς.

Μνήμες είναι θαμμένες μέσα στα κύτταρά σας, και δεν είστε απόλυτα σίγουροι για το τι βρίσκεται εκεί. Νιώστε το σώμα σας και φανταστείτε τη σπονδυλική σας στήλη, τα τσάκρα και τις δώδεκα έλικες του DNAως το δέντρο της ζωής που μεγαλώνει προς τα επάνω. Στη βάση του δέντρου υπάρχει ένα φίδι, σαν μια κεντρική ρίζα που σας συνδέει με τη Γαία. Η φαντασία θα σας βοηθήσει να έρθετε σ’ επαφή με την ερπετοειδή καταγωγή σας ώστε να μπορέσετε να δείτε τα πράγματα αμερόληπτα, χωρίς χαρακτηρισμούς. Φανταστείτε τη φιδίσια ενέργεια να σκαρφαλώνει στο δέντρο σας, ν’ ανεβαίνει στο σώμα σας, ηλεκτρίζοντάς σας. Ως μέλη της ερπετοειδούς οικογένειας που είστε, οι εικόνες των φιδιών πυροδοτούν κυτταρικές μνήμες των θεών που σας δημιούργησαν, δείχνοντάς σας ότι κατάγεστε από τα ερπετά κι ότι τα ερπετά σας φέρνουν ζωή.

Υπάρχουν άφθονες ενδείξεις και σημάδια της ερπετοειδούς καταγωγής σας. Μπορείτε να δείτε πολλά τέτοια σύμβολα, σκαλισμένα σε πέτρα, σε πολυάριθμες ιερές τοποθεσίες σε όλες τις μεγάλες γεωμαγνητικές γραμμές της Γαίας. Στον πυρήνα των βασικών διδασκαλιών όλων σχεδόν των αυτοχθόνων πληθυσμών βρίσκονται φίδια, δράκοι, μύθοι και θρύλοι γύρω από τα ερπετά. 

Αποτέλεσμα εικόνας για δράκος

Το φίδι, οι δράκοι και τα ερπετά έχουν δυνατές επιρροές ως τοτέμ. Ενώ συχνά έχουν παρανοηθεί, εντούτοις τιμούνται ως τελετουργικά σύμβολα που μεταδίδουν δύναμη και αλήθεια σχετικά με την ανθρώπινη καταγωγή. Στη σύγχρονη κοινωνία, η ιατρική κοινότητα χρησιμοποιεί το κηρύκειο, ένα αρχαίο σύμβολο που απεικονίζει μια ράβδο με δύο φίδια τυλιγμένα γύρω της ως ένδειξη της ρίζας της κληρονομιάς της.

Ορισμένες φορές, τα αρχαία ερπετά, που οι μύθοι σας καλούν δράκους, φύλασσαν κρυστάλλους. Οι κρύσταλλοι είναι πομποί και δέκτες πληροφοριών. Πολλοί εξελιγμένοι πολιτισμοί δημιουργήθηκαν από ερπετοειδείς ενέργειες που είχαν πρόσβαση στην ανθρώπινη ενεργειακή μήτρα, την οποία έφεραν εδώ από κάποιο άλλο σύστημα.

Τα ερπετά το κατάφεραν αυτό, φέρνοντας μια τεράστια ποσότητα κρυσταλλικής ενέργειας, την οποία αποθήκευσαν και φύλαξαν μέσα σε κρύπτες και σπήλαια, τα οποία ήταν υπόγειες βάσεις. Κατόπιν, έστειλαν διάφορα αντίγραφα του εαυτού τους στον έξω κόσμο ως αντιπροσώπους τους, πολλές φορές με τη μορφή φιδιών. Αυτός ήταν ο μόνος τρόπος για να εισέλθουν στον έξω κόσμο χωρίς να πάθουν κακό. Αν είχαν εμφανιστεί ως δράκοι, η συνειδητότητα της τότε ανθρωπότητας δεν θα είχε αντέξει τη συνάντηση.

Σήμερα εξερευνάτε ευρύτερες οπτικές και μεγαλύτερα συστήματα πεποιθήσεων. Η πραγματικότητα αρχίζει να κάμπτεται προς το μέρος σας καθώς τη μελετάτε. Η ζωτικότητα της Γαίας περιμένει να την ανακαλύψετε.

Αν καταλάβετε ποια είναι, εκείνη μπορεί να προσφέρει μεγαλύτερη αφθονία στη ζωή σας. Μπορείτε να τη σκέπτεστε ως Μητέρα Θεά – ως μια όψη της ύπαρξης που σας θρέφει, σας φροντίζει και σας στεγάζει.

Είναι το σπίτι και η μητέρα σας, η πηγή από την οποία προήλθατε.

 Κομιστές της Αυγής

Διδασκαλίες από τους Πλειάδειους

       Μπάρμπαρα Μαρσίνιακ

           Εκδόσεις «Κρύων»    

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1