urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Οι Κύριοι του Παιχνιδιού…

Θεοί από τα ουράνια, οι Ανουννάκι…

Αποτέλεσμα εικόνας για σουμεριοι και εξωγηινοι

Ο Σουμέριος πολιτισμός…

Διδασκαλίες από τους Πλειάδειους

Μέσω της Μπάρμπαρα Μαρσίνιακ

Για να κατανοήσετε την Γαία και τα μυστικά που βρίσκονται μέσα της πρέπει να λύσετε τους γρίφους μέσα σας, ιδιαίτερα εκείνα τα τμήματα που κρύβονται στις ρίζες του υποσυνείδητου εαυτού σας.

Καθώς το ταξίδι σας συνεχίζεται, θ’ ανακαλύψετε τις ρίζες της ανθρώπινης ταυτότητάς εδώ, στη Γαία, στο σπίτι που επιλέξατε. Σύντομα θα συνειδητοποιήσετε ότι μοιράζεστε το σπίτι σας με μυριάδες παράξενες μορφές ζωής, εκτός από εκείνες που ήδη γνωρίζετε. Ευκαιρίες θα παρουσιαστούν για τον εμπλουτισμό των γνώσεών σας και την επιτάχυνση της εξέλιξής σας καθώς θα εξερευνάτε και τις ανθρώπινες ρίζες σας και την αστρική καταγωγή σας, που είναι αποθηκευμένα, καταγεγραμμένα και αισθητά εδώ στη Γαία.

Αυτήν τη στιγμή απευθυνόμαστε σε σας, ως κατοίκους της Γαίας, των οποίων η γενετική καταγωγή είναι πλούσια, ζωτική και στενά συνδεμένη με πολλές άλλες πραγματικότητες. Σας υπενθυμίζουμε ότι το σπίτι σας κρύβει πολλά περισσότερα πράγματα απ’ όσα σας έχουν διδάξει. Να είστε ανοιχτόμυαλοι όσον αφορά την ιστορία της γενετικής σας καταγωγής. Ως σύνολα φυλής και κουλτούρας έχετε πολλά περισσότερα κοινά απ’ όσα νομίζετε. 

Ως εξερευνητές, κληθήκατε και θελήσατε να εξερευνήσετε τη Γαία ως μέρος αυτού του ηλιακού συστήματος που φιλοξενεί διάφορες ζωές και στεγάζει αρχαίους κωδικούς. Αναφερθήκαμε στη Γαία ως Ζωντανή Βιβλιοθήκη – ένα βιογενετικό κέντρο όπου τεράστιες ποσότητες δεδομένων έχουν αποθηκευτεί με απαράμιλλες ερμηνείες και εργαλεία για τη δημιουργία ζωής. Οι δομές αυτών των δεδομένων ξεπερνούν τη φαντασία σας.

Η Γαία είναι ένα μέρος όπου γεννιούνται διάφορες μορφές ζωής. Παραδοσιακά, η ανθρώπινη γέννηση σχετίζεται με μια διαδικασία στην οποία δυο άτομα αντίθετου φύλου συνευρίσκονται, προκειμένου να δημιουργήσουν μια ζωή. Ωστόσο, τώρα πειραματίζεστε με τη δημιουργία ζωής σε εργαστήρια, αντιμετωπίζοντας την πρόκληση εναλλακτικών τρόπων δημιουργίας ζωής.

Σκεφτείτε για μια στιγμή την ιδέα ότι οι Κύριοι του Παιχνιδιού γεννούν πολιτισμούς, χρησιμοποιώντας τη φαντασία τους. Δημιουργούν και συγκρατούν σκεπτομορφές, και κατόπιν αναθέτουν σχέδια, και δεν γίνονται γνωστά, προκειμένου να δώσουν νόημα στη ζωή των δημιουργημάτων τους. Βιώνουν τον ιστό της ζωής σαν μια δύναμη, ένα πεδίο απεριόριστης επίγνωσης ευφυές και ανταποκρινόμενο. Εσείς, ενδεχομένως να ταυτίζετε αυτό το πεδίο με τον Πρωταρχικό Δημιουργό.

Θυμηθείτε πως κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να δημιουργήσουμε ιστορίες, μέσα από τις οποίες μπορείτε να εξελιχθείτε. Σας προσφέρουμε έννοιες και θεωρίες για να σας απελευθερώσουμε από αόρατες προκαταλήψεις που έχετε κληρονομήσει ως πεποιθήσεις και αδιαμφισβήτητα γεγονότα. Σας παρακαλούμε να διευρύνετε την αντίληψη που έχετε σχηματίσει για τη Γαία.

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανουνάκι

 Η Γαία είναι ένας μοναδικός πλανήτης του σύμπαντος, επειδή ακριβώς είναι ένα μέρος όπου υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργηθεί ζωή. Ίσως να έχετε επίγνωση εκείνων που παρακολουθούν τον τόπο σας και τον βιώνουν ως ένα μέρος που επισκέπτονται και παίζουν με την πραγματικότητα.

Αυτή είναι μία αναγνώριση του εαυτού σας. Αποκτάτε επίγνωση του εαυτού σας. Αποκτάτε επίγνωση του εαυτού σας ως Κύριου του Παιχνιδιού, βιώνοντας τη Γαία ως αυτόχθονες μέσα στην ίδια σας τη δημιουργία. Ξανασκεφτείτε την ιδέα ότι οι Κύριοι του Παιχνιδιού γεννούν πολιτισμούς και κατόπιν συγχωνεύονται με την πραγματικότητα που έφτιαξαν – κι όλα αυτά με σκοπό την αφύπνιση αυτής της γνώσης. 

Η Γαία είναι πανάρχαιη από άποψη χρόνου και υπάρχουν πολλές ιστορίες για τον πλανήτη σας, προ πολλού θαμμένες και κρυμμένες. Η γενεαλογία που τώρα αποκαλύπτεται περιλαμβάνει σημεία – κλειδιά και γεγονότα που συνέβησαν πριν από πεντακόσιες χιλιάδες χρόνια που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο σε διάφορες εποχές. Τα Σουμεριανά αρχεία περιέχουν πολλά κλειδιά για να διευρύνετε την κατανόηση της αρχαίας γενεαλογίας σας. Σύμφωνα με τα αρχεία τους, η Γαία κοσμήθηκε επί αιώνες από ένα επιτελείο ουράνιων όντων, με πολλαπλές ατζέντες. Αυτά τα αρχαία αρχεία μιλούν για μια εποχή πριν από εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια, όπου δύο αδέλφια που είχαν την εξουσία, ο Ένκι και ο Ενλίλ, ήταν επικεφαλής του σχεδίου Γαία.

Αυτοί οι επισκέπτες, που καλούνταν Ανουννάκι, ήρθαν στη Γαία από το διάστημα και προσποιούνταν τους θεούς. Δημιούργησαν ότι ήθελαν στη Γαία με βάση τις δικές τους προθέσεις.

Μεταξύ άλλων, ήρθαν ψάχνοντας να βρουν χρυσό. Προσπαθήστε να καταλάβετε πως στη Γαία υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί κανείς να πάρει και να τα χρησιμοποιήσει, προκειμένου να αναβαθμίσει άλλα «σπίτια».

Η Γαία στεγάζει πολλά κλειδιά για τους γαλαξίες, και είναι κάτι περισσότερο απ’ ότι απλώς το δικό σας σπίτι. Εσείς είστε εκείνοι που την φροντίζουν – εκείνοι που κατοικούν στη Γαία.

Οι επισκέπτες - θεοί από τα ουράνια, οι Ανουννάκι, ήρθαν στη Γαία και άρχισαν να παίρνουν προϊόντα απ’ αυτόν τον τόπο, και να τα μεταφέρουν στον δικό τους. Σκοπός τους ήταν να πειραματιστούν με τη ζωή και να δημιουργήσουν ανθρώπους που θα κατοικούσαν στη Γαία.

Αυτοί οι θεοί είναι οι αρχαίοι σας γονείς, οι οποίοι χρησιμοποίησαν την επιρροή τους και δημιούργησαν έναν τύπο γενετικής γραμμής στη Γαία. Όταν επιλέγετε να κατοικήσετε στη Γαία, ξέρετε πως ένα μέρος του προγράμματος είναι ν’ ανακαλύψετε την αυτοκυριαρχία και την ελεύθερη βούληση μέσα σε ένα βιογενετικό κοσμικό πείραμα.

Πολυάριθμες ανθρωπολογικές ανακαλύψεις προσφέρουν ενδείξεις για το παρελθόν σας, μέσω των αρχαίων σκελετών. Οι σκελετοί καταδεικνύουν τις αλλαγές του ανθρώπινου είδους κατά τη διάρκεια των τελευταίων λίγων εκατομμυρίων ετών. 

Αυτές οι αρχαιολογικές ανακαλύψεις δείχνουν αυτό που οι επιστήμονές σας αποκαλούν στάδια της ανθρώπινης εξέλιξης, υποθέτοντας ότι η ανθρώπινη ζωή είχε την ίδια μορφή παντού. Στην πραγματικότητα, οι θεοί διεξήγαγαν διάφορα πειράματα, στα οποία χρησιμοποιούσαν το γενετικό υλικό που ήταν αποθηκευμένο εδώ, στη βιβλιοθήκη.

Ένα κύριο χαρακτηριστικό αυτής της περιοχής ύπαρξής είναι η εξερεύνηση κάθε δυνατότητας. Είναι πολύ σημαντικό να εξετάσετε την ιδέα ότι οι θεοί ήταν γονείς σας. Αναρωτηθείτε ποιοι είναι καθώς και ποιοι είστε εσείς σε σχέση με τις αστρικές ενέργειες που ζητούν να τις αναγνωρίσετε.

Για να καταλάβετε τη Γαία και τα μυστικά που βρίσκονται μέσα της χρειάζεται να λύσετε τους γρίφους μέσα σας, ιδιαίτερα εκείνα τα τμήματα που είναι κρυμμένα στις ρίζες του υποσυνείδητου εαυτού σας. Σημαντικά αντικείμενα μπορεί να είναι κρυμμένα μέσα στο έδαφος της Γαίας καθώς και μέσα στα βαθύτερα ενεργειακά στρώματα της ύπαρξής σας. Νιώστε ότι η Γαία είναι το σπίτι σας και ενεργήσετε έτσι ώστε να την κάνετε ένα ομορφότερο μέρος.

Αναγνωρίστε ότι, ως βιολογικά όντα που είστε, έχετε συναισθήματα, αισθήσεις και διαισθητική γνώση που σας συνδέουν με τη Γαία. Η βιολογία σας έχει ρίζες που διατηρούν τη σύνδεσή σας με την αληθινή σας ταυτότητα. Καθώς μαθαίνετε να συντονίζεστε με τη Γαία, θα νιώθετε τις αλλαγές που συμβαίνουν. Η Γαία σας προσφέρει μια ευκαιρία να επεκτείνετε τη γνώση των ριζών σας και να συνδεθείτε με την πεμπτουσία της ζωής.

Από πού ήρθατε; Ποιοι είναι οι γονείς που σας δημιούργησαν; Ποιος έκανε τη σύλληψή σας, και μετά σας έφτιαξε; Οι Σουμέριοι κατανοούσαν τους επισκέπτες από τα’ αστέρια, οι οποίοι επί εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια επηρέαζαν και έκαναν πειράματα παίζοντας με τη ζωή σε όλες τις ηπείρους. Η ουσιαστική συνεργασία και το εμπόριο μεταξύ των εκπροσώπων των πειραμάτων συχνά ήταν υπό περιορισμό. Οι θεοί άλλαζαν τα ονόματά τους και δημιουργούσαν νέους ήχους καθώς μετακινούνταν από τη μια ήπειρο στην άλλη, τροποποιώντας τη βιογενετική της ζωής για να δουν τι θα προκύψει. Οι θεοί παρακολουθούσαν τη ζωή της Γαίας και συμμετείχαν σ’ αυτήν μαζί με τα δημιουργήματά τους, συσσωρεύοντας τα δικά τους μαθήματα μέσω του νόμου αιτίας και αποτελέσματος. 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανουνάκι

Ο Σουμέριος πολιτισμός, που θεωρείται από πολλούς ειδήμονες ως λίκνο του πολιτισμού, άνθισε πριν από έξι χιλιάδες χρόνια περάσει σε μια περιοχή που καλούνταν Μεσοποταμία, ανάμεσα στα αρχαία ύδατα των ποταμών Τίγρη και Ευφράτη, στον σύγχρονο κόσμο ανάμεσα στο Ιράκ και το Κουβέιτ. Αυτός ο πολιτισμός ανακαλύφθηκε ξανά τον 19ο αιώνα. 

Η περιοχή στην οποία άκμασε είναι ένα «καυτό» πολιτικά σημείο στη σημερινή Γαία, το οποίο συνεχίζει να μαστίζεται από πολέμους, κατάχρηση εξουσίας και ευτελισμό της αξίας της ζωής. Ο Σουμέριος πολιτισμός κατευθυνόταν από εκείνους που είχαν έρθει από τα’ αστέρια – τους αστρικούς ερπετοειδείς προγόνους. Εγκαθίδρυαν πάλι έναν πολιτισμό, δημιουργώντας ένα ακόμα πείραμα με σκοπό να διαπιστώσουν τι μπορούσε να γίνει με τις βιολογικές δυνάμεις της Γαίας.

Αρχαίοι μύθοι και θρύλοι εκατοντάδων χιλιάδων χρόνων μιλούν για ερπετά, δράκους και σαυροειδείς επισκέπτες από τα’ αστέρια. Επί αιώνες, οι ιστορίες σχετικά με τη δημιουργία μεταδίδονταν προφορικά από γενιά σε γενιά.

Μέσω του προφορικού λόγου ανακαλούνταν μνημειώδη γεγονότα, τα οποία στη συνέχεια μεταδίδονταν σε ομάδες ανθρώπων που συγκεντρώνονταν για ν’ ακούσουν, ή να παρακολουθήσουν δραματοποιημένες τις ιστορίες των προγόνων.

Πολύ αργότερα, αυτές οι ιδιαίτερες στιγμές αποθανατίστηκαν από τους Σουμέριους στις ονομαστές κυλινδρικές σφραγίδες τους, εργαλεία που κατέγραφαν επιλεγμένες της πραγματικότητας με σφηνοειδή γραφή.

Σήμερα, αυτές οι σφραγίδες παρέχουν ενδείξεις για σημαντικά σύμβολα. Τα σύμβολα εμφανίζονται στις κυλινδρικές σφραγίδες με τη μορφή σφηνοειδούς γραφής, παρόλο που, ουσιαστικά, αποτελούν κλειδιά που αποκαλύπτουν μια άλλη γλώσσα πρόθεσης.

Διάφοροι πολιτισμοί σ’ όλο τον πλανήτη μετέφεραν εσωτερικές αλήθειες, που δεν έγιναν γνωστές στις μάζες. Αυτό το έκαναν για να έχουν περισσότερη δύναμη από τους άλλους.

Οι θεοί διατήρησαν την ισχύ τους, εξουσιοδοτώντας λίγους, και όχι ενδυναμώνοντας τους πάντες. Έτσι, δημιουργήθηκε μια διαχωριστική ιεραρχία, η οποία είναι μέρος της μεγάλης παρανόησης που συνεχίζει να μαστίζει σήμερα την ανθρωπότητα!

Κομιστές της Αυγής

Διδασκαλίες από τους Πλειάδειους

 Μπάρμπαρα Μαρσίνιακ

 Εκδόσεις «Κρύων»    

www.UrantiaCenter.gr

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν

και διανέμονται ελεύθερα, αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις

“Copyright ©www.UrantiaCenter.gr"

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1