urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

παράδεισος

Χαίρετε αγαπητοί μου, είμαι ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας. Τι νομίζετε για τον Θεό; Ορισμένοι αποκαλείτε την ενέργεια του Θεού «Πνεύμα». Ποια είναι η θέση σας; Εάν σας ρωτούσε ένα παιδί: «Πες μου για τον Θεό», τι θα του λέγατε;

Επί χρόνια έχουμε αναφερθεί στα χαρακτηριστικά του πνεύματος, επειδή θέλαμε να γνωρίζετε έναν προσωπικό Θεό. Τώρα λοιπόν θέλουμε να το επαναλάβουμε, αλλά κάπως διαφορετικά. Θα σας φέρουμε στη θέση του Θεϊκού νου, με τη λογική της αγάπης. Είναι δυνατόν ο Θεός να γνωρίζει το όνομά σας; Είναι δυνατόν να υπάρχει μια προσωπική πλευρά του Θεού; Εάν ναι, ποια μαρτυρία υπάρχει; Υπάρχει όντως μαρτυρία αυτού ή είναι κάτι απόκρυφο και αόρατο; Είναι δύσκολο να αποδειχθεί ο Θεός, σωστά; Ας κάνουμε λοιπόν ένα μικρό ταξίδι.

Ο Θεός στις Λεπτομέρειες

Ας δούμε λίγο την πρόσφατη επιστήμη και ας αναζητήσουμε τον προσωπικό Θεό. Είναι αυτό δυνατόν; Όσο ανακαλύπτετε τη Φυσική του Σύμπαντος, τόσο θα σας αποκαλύπτει την αγάπη του Θεού. Τώρα οι φυσικοί και οι αστρονόμοι βρίσκονται σε δίλημμα. Οι περισσότεροι συμφωνούν, βάσει των ερευνών, ότι το Σύμπαν όπως το βλέπουν σήμερα, δεν θα μπορούσε ποτέ να γίνει τυχαία. Κι όμως η αστρονομία και η φυσική βασίζονται στον τυχαίο παράγοντα και στις συγχρονικότητες των κινουμένων σωμάτων. Τι ισχυρίζονται λοιπόν; «Πρέπει να υπήρχε μια σχεδιαστική δύναμη». Υπάρχει μια ενέργεια στο Σύμπαν που πρέπει να είναι νοήμων, τη οποία έχουν ονομάσει «νοήμον σχέδιο». Η έννοια αυτή προέρχεται από την αστρονομία και όσους μελετούν το σύμπαν. Όσο πιο αποτελεσματικά όργανα αποκτάτε, τόσο θα σας αποκαλύπτουν έναν προσωπικό Θεό, ο οποίος σχεδιάζει τη ζωή.

Το DNA… Περισσότερο απ’ ό,τι Νομίζετε

Υπάρχουν περισσότερα. Η επιστήμη που ασχολείται τώρα με το DNA, υποδεικνύει ότι υπάρχει ένα πολυδιάστατο πεδίο γύρω του, το οποίο είναι επίσης σχεδιασμένο. Πειράματα δείχνουν ότι στην πραγματικότητα το DNA εμπεριέχει οδηγίες εντός του πεδίου του! Ακόμα κι ένα μόριο του DNA μπορεί να αλλάξει την ύλη και να της δώσει οδηγίες να σχηματιστεί, σ’ ένα μαθηματικό σύστημα. Το χαρακτηριστικό αυτό προκύπτει από την κβαντική βιολογία - επιστήμη, όχι από κάποιο κίνημα της νέας εποχής.

Τι Λένε οι Άνθρωποι για το Λόγο που Είναι Εδώ

Πολλοί ισχυρίζονται ότι ο Θεός δημιούργησε την ανθρωπότητα κατά τον εξής τρόπο [η φωνή του Θεού]: «Θα βάλω τους Ανθρώπους στη Γη και θα τους κάνω να υποφέρουν και να πονούν. Θα το κάνω πραγματικά δύσκολο, γι αυτό θα τους δώσω την αίσθηση ότι γεννιούνται ρυπαροί. Αμέσως μετά θα τους εμφυτεύσω ενοχές, ώστε να υποφέρουν και όσο ζουν να είναι θύματα από κάτι που συνέβη πριν από αιώνες. Θα τους κάνω να κυλιούνται και να σέρνονται για να με βρουν. Θα τους κάνω να νιώθουν μηδαμινοί».

Νομίζεις ότι έτσι ήταν ο νους του Θεού; Σ’ αυτόν τον πανέμορφο κήπο; Βγάζει νόημα αυτό; Σας ζήτησα νωρίτερα να ανοίξετε εδώ, την καρδιά σας στην ευσπλαχνία. Θα το έκανες λοιπόν κατ’ αυτό τον τρόπο αγαπητέ μου; Η απάντηση: «Όχι, όχι! Δεν θα το έκανα έτσι». Τότε πώς θα το έκανες; Μέσω της ευσπλαχνίας του Θεού, πώς θα έφτιαχνες τον Άνθρωπο;

Ας δούμε μια εναλλακτική άποψη,

του πώς θα σκεπτόσουν εάν ήσουν Θεός:

«Θα δημιουργήσω έναν υπέροχο κήπο, θα δώσω στους Ανθρώπους ιερό DNA, το οποίο θα γίνει το σχέδιο ενός θαυμάσιου συστήματος αρχαίας ενθύμησης και υγείας. Μετά θα τους βάλω μεγαλοπρεπείς στη Γη. Ο καθένας τους θα έχει ένα κομμάτι μου μέσα του. Θα πάρω την ιερή εικόνα του δημιουργού και θα την εμφυτεύσω στο DNA τους. Ώστε τότε να μπορώ να πω, ‘φτιαγμένος κατ’ εικόνα του Θεού’. Μετά θα στείλω πολλούς διδασκάλους με ιερά ενεργοποιημένο DNA, να τους δείξουν τι μπορούν να κάνουν, ώστε να μην ξεχνάνε. Σπουδαίοι δάσκαλοι και καθοδηγητές θα ακολουθούν διαμέσου των αιώνων, ώστε να έχουν πάντα ιδανικά.

«Θα τους δώσω δυνάμεις πάνω στην ίδια τη φύση. Εάν βρουν αυτή την μεγαλοπρέπεια μέσω της ελεύθερης επιλογής, θα μπορούν να αλλάξουν το σώμα τους. Θα μπορούν να αλλάξουν τον πολιτισμό τους. Να αλλάξουν τη γη. Θα τους κάνω τόσο ισχυρούς που εάν συγκεντρωθούν αρκετοί μαζί, θα μπορούν να εμποδίσουν ακόμα και σεισμούς να συμβούν. Θα είναι συνδεμένοι με τη Γαία».

Πώς σας ακούγεται; Όσα μόλις διαβάσατε είναι αλήθεια και ξέρετε ποιοι τα γνώριζαν πρώτοι; Οι αρχαίοι που βάδισαν στα μέρη αυτά. Εάν ρίξετε μια ματιά σε όσα σας έδειξαν και σας δίδαξαν, οι αυτόχθονες εδώ εξυμνούσαν τη Γαία, τη μητρική ενέργεια του πλανήτη. Ήταν κάτι ιερό. Ήσαν συνδεμένοι με τη ζωή και ακόμα είναι. Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κάνουν οι αυτόχθονες στις τελετές τους; Δοξάζουν τους προγόνους τους! Έχουν επίσης μια διαισθητική γνώση, ότι ίσως να έχουν ζήσει στο παρελθόν και ότι η σοφία των αρχαίων ήταν δική τους. Είναι πιθανόν η σοφία των αιώνων να πέρασε πνευματικά σ’ αυτούς; Όντως είναι και η κβαντική γενεαλογία στο DNA είναι πολύ διαφορετική από τη γραμμική χημική καταγωγή.

Έτσι απαντώ τελικά σ’ ένα ερώτημα που δεν τέθηκε,

αλλά είναι ακόμα στο μυαλό πολλών.

Πάρε τον νου του Θεού για λίγο. Γίνε Θεός για μια στιγμή. Πώς θα σχεδίαζες τον Άνθρωπο; Θα σου πω. Σχεδιάζεις τον Άνθρωπο σαν φίλο, σαν μια προέκταση του Θεού και σαν κάποιον που μπορεί να αλλάξει τον πλανήτη με τις πράξεις του. Σκέψου: Αυτό έχουν πει όλοι οι διδάσκαλοι του πλανήτη. Έχεις ακούσει ποτέ ότι θα μπορούσες να κινήσεις βουνά με τη συνείδησή σου; Σου έχει ποτέ ειπωθεί ότι μπορείς να θεραπεύσεις το σώμα σου και να έχεις αυτενεργό υποχώρηση (συμπτωμάτων), ακόμα και από τις χειρότερες παθήσεις; Στα έχουν πει αυτά! Θα τα έλεγαν εάν ήσουν ένα θύμα της φύσης; Θα στα έλεγαν εάν ήσουν ένα τυχαίο γεγονός στον πλανήτη; Όχι! Ο Άνθρωπος είναι υπέροχος, μεγαλοπρεπής και φτιαγμένος με την ενέργεια και την εικόνα του δημιουργού. Τι περισσότερη απόδειξη χρειάζεσαι; Ιστορικά βρίσκεται μπροστά σου και τώρα ακόμα και η επιστήμη αρχίζει να το υποστηρίζει.

Τι θα κάνετε με το μήνυμα αυτό; «Λοιπόν Κρύων, θα ήθελα να το νιώσω, αλλά δεν γνωρίζω τι πρέπει να κάνω». Να σας πω τι να κάνετε. Γιατί δεν το πιστεύετε; Γιατί δεν καταλαβαίνετε ότι είναι αληθινό και να κρατήσετε την καρδιά σας ανοιχτή φεύγοντας από εδώ; Τότε οι καταστάσεις δεν θα φαίνονται πια δραματικές. Δείτε τα ζητήματα με συμπόνια, κάτοικοι της Χιλής, της Αργεντινής, του Ισημερινού.

Κρύων

Μετάφραση: Γ. Κυρίτσης

www.UrantiaCenter.gr

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν

και διανέμονται ελεύθερα, αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις

“Copyright ©www.UrantiaCenter.gr"

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1