urantia logo

 Urantia metopi

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

 - Η απλή ανάληψη

- Η φωτεινή ανάληψη

- Η κρυσταλλική φωτεινή ανάληψη στην Πέμπτη διάσταση

Σχετική εικόνα

Όταν αναφερόμαστε στη λέξη «ανάληψη», εννοούμε την ανάληψη της ψυχής. Ανάληψη του φυσικού σώματος με την υλική σύνθεση που διαθέτει, κατά γενικό κανόνα, δεν υφίσταται. Η υπόσταση του φυσικού σώματος δεν είναι προγραμματισμένη για να υπάρξει σε ανώτερα επίπεδα φωτός. Το φυσικό σώμα, ως επί το πλείστον, αποτελείται από συστατικά της Γης. Στη Μητέρα Γη παραμένει και μετά την αναχώρηση της ψυχής.

Ενώ το φυσικό σώμα αποτελεί το όχημα της ψυχής, η ψυχή, καμωμένη από αγάπη και φως, αποτελεί την κινητήριο δύναμη του οχήματος. Αναγνωρίζει δε, μόνο μία πατρίδα. Τη δική της Ουράνια Πατρίδα του φωτός, στην οποία και επιθυμεί να επιστρέψει.

Στην ουσία, όταν μιλάμε για «ανάληψη», εννοούμε την επαναδραστηριοποίηση του φωτεινού σώματος της ψυχής, που ο κάθε ένας από εμάς διαθέτει.

Η ψυχή επιλέγει την ενσάρκωσή της, προδιαγράφοντας τα μαθήματα που επιθυμεί να λάβει από τη συγκεκριμένη ενσάρκωση, υπογράφοντας, πριν την κάθοδό της στην Τρίτη διάσταση, το προσωπικό της «συμβόλαιο φωτός».

Η ψυχή ζει την κάθε «ζωή» που ενσαρκώνεται, με κάθε λεπτομέρεια, τρεις φορές. Μία πριν την ενσάρκωση, τη στιγμή που συντάσσει το συμβόλαιο φωτός της , μία κατά τη διάρκεια της ενσάρκωσης και άλλη μία αφού εγκαταλείψει την ενσάρκωση (στη δική μας γήινη καταγραφή η τρίτη φορά συμβαίνει κατά το διάστημα των 40 ημερών, μετά το θάνατο του φυσικού σώματος).

Το συμβόλαιο φωτός της ψυχής εξηγεί ορισμένα φαινόμενα, τα οποία η ανθρώπινη συνείδηση ανακαλύπτει κατά τη διάρκεια της ενσάρκωσης και πολλές φορές αδυνατεί να εξηγήσει.

Μία σκηνή που διαδραματίζεται αυτήν τη στιγμή μπροστά μας, σε συγκεκριμένο χώρο, με συγκεκριμένα πρόσωπα και στη συγκεκριμένη εποχή, μας δημιουργεί την αίσθηση ότι είναι «πολύ γνωστή» ή ότι «την έχουμε ξαναζήσει».

Είναι μία μνήμη που προέρχεται μέσα από το συμβόλαιο φωτός της ψυχής. Όταν όμως βρισκόμαστε για πρώτη φορά σε έναν τόπο και μας θυμίζει αδιόρατα κάτι γνωστό, δίχως να εντοπίζουμε τι ακριβώς, είναι μία μνήμη που ξεπήδησε μέσα από μία ανάμνηση προηγούμενης ζωής, αλλά και αυτή η πληροφορία περιλαμβάνεται στο συμβόλαιο φωτός.

Δεν είναι Θεϊκό να συνειδητοποιούμε ότι η Ψυχή έχει προδιαγράψει και γνωρίζει τα πάντα;!

Εάν η ανθρώπινη συνείδηση κατανοήσει αυτό το ψυχικό σχέδιο, αυτό το ψυχικό συμβόλαιο, τότε μπορεί να επικοινωνήσει και να ταυτιστεί με την ψυχική συνειδητότητα.

Η ψυχή διαθέτει μία σοφία, την οποία αποκόμισε μέσα από τις επαναλαμβανόμενες ενσαρκώσεις της. Αυτό την αναβαθμίζει στο ρόλο του προσωπικού διδασκάλου της κάθε οντότητας. Οι αλήθειες και οι απαντήσεις βρίσκονται μέσα μας. Η ψυχή είναι ο πυρήνας του εσωτερικού μας σύμπαντος. Η κινητήριος δύναμη του δικού μας μικρόκοσμου.

Η ψυχή για να επικοινωνήσει με τον εξωτερικό κόσμο δεν χρησιμοποιεί την ανθρώπινη λογική συνείδηση, αλλά τις πέντε αισθήσεις και το φυσικό σώμα σε ένα γενικότερο πλαίσιο.

«Εκφράζει» τον εαυτό της διαμέσου των κινήσεων του φυσικού σώματος, «μιλάει» διαμέσου των 5 αισθήσεων, «βλέπει» διαμέσου της όρασης και «μαθαίνει» διαμέσου των εικόνων. Η ψυχή αισθάνεται την κίνηση. Δεν ενδιαφέρεται για την ανθρώπινη εξήγηση ή ερμηνεία. Μαθαίνει από αυτό που βλέπει, αισθάνεται τα εκδηλωμένα γεγονότα, τα οποία δεν αναλύει, δεν κρίνει, δεν εξηγεί. Μόνο αισθάνεται και κινείται ανάλογα.

Όμως, όλα δόθηκαν στην ανθρώπινη ύπαρξη για κάποιο λόγο. Η ανθρώπινη λογική συνείδηση δόθηκε για να στηρίζει την ψυχική συνειδητότητα και όχι για να την καθοδηγεί. Η ψυχή καθοδηγεί και αυτό είναι κάτι που πρέπει να συνειδητοποιήσουμε. Είναι το πρώτο βήμα για τη μετουσίωση του σκιώδους Εγώ.

Η δημιουργική κίνηση της ψυχής είναι σημαντικό κομμάτι της ζωής μας, με όποιο τρόπο και αν εκφράζεται.

ΟΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για 5η διάσταση

Οι εξωτερικές πραγματικές διαστάσεις είναι 7+1. Κάθε διάσταση έχει επτά(7) επίπεδα και κάθε επίπεδο διαθέτει δώδεκα(12) εσωτερικές διαστάσεις εξέλιξης. Η διάσταση +1 θεωρείται ως η Όγδοη διάσταση, η οποία δεν διαθέτει επίπεδα, ούτε διαστάσεις εξέλιξης. Στη συγκεκριμένη διάσταση, βρίσκεται η Θεϊκή Πηγή, το Άναρχο Ένα. Στη γήινη διάλεκτο, ο Θεός. Από εκεί ξεκινάει το Παν και εκεί καταλήγει, εναγκαλισμένο στον αιώνιο χορό του Κοσμικού Σύμπαντος της Δημιουργίας.

Η Πέμπτη και η Έκτη διάσταση χωρίζονται σε δύο υπο-διαστάσεις, οι οποίες επιλέγονται από την ψυχή, όταν εκείνη καταφέρει να φτάσει σε ανώτερα επίπεδα του φωτός. Η κάθε υπο-διάσταση διαθέτει επίσης επτά επίπεδα και δώδεκα εσωτερικές διαστάσεις εξέλιξης.

Αρκετές φορές, έχει ειπωθεί ότι μέσα στην Τρίτη διάσταση συνυπάρχουν παράλληλες διαστάσεις ή και παράλληλα σύμπαντα. Στην ουσία δεν είναι παράλληλες διαστάσεις ή σύμπαντα. Είναι τα 7 επίπεδα και οι 12 εσωτερικές διαστάσεις εξέλιξης των οντοτήτων που κατοικούν στη συγκεκριμένη διάσταση, δηλαδή της ανθρώπινης ύπαρξης. Δεν πρέπει να συγχέουμε τα παράλληλα σύμπαντα με τα επίπεδα και τις βαθμίδες των εξελίξεων σε μία συγκεκριμένη διάσταση. Η έννοια «παράλληλο σύμπαν» προσδιορίζει ακριβώς ό,τι λέει : «ένα σύμπαν που υπάρχει παράλληλα με το δικό μας αλλά σε μία άλλη διάσταση και όχι στην ίδια».

Τα πράγματα τις περισσότερες φορές είναι πολύ απλά. Αρκεί να τα βλέπουμε από το προσωπικό μας κέντρο ισορροπίας.Στην Πρώτη εξωτερική διάσταση κατατάσσονται οι λίθοι και τα ορυκτά. Στο τελευταίο επίπεδο της Πρώτης διάστασης (το 7ο) οι λίθοι μετουσιώνονται σε κρυστάλλους. Αυτό είναι μία εξέλιξη!

Στη Δεύτερη εξωτερική διάσταση κατατάσσονται τα φυτά και τα ζώα.

Στην Τρίτη εξωτερική διάσταση κατατάσσεται ο άνθρωπος.

Οι τρεις αυτές Διαστάσεις τοποθετούνται επάνω στον πλανήτη Γη, αλλά και σε κάθε πλανήτη του ηλιακού συστήματος, που δεν έχει ακόμα αναληφθεί.

Η Τέταρτη εξωτερική διάσταση αγκυροβολείται στο αιθερικό πεδίο της γης (αρκετά μέτρα επάνω από την επιφάνεια). Είναι η διάσταση των νεράιδων και διαφόρων άλλων αιθερικών οντοτήτων.

Ενεργειακά θεωρείται η Διάσταση της ένωσης και της προσφοράς.Η Πέμπτη διάσταση απομακρύνεται αρκετά από το αιθερικό πεδίο της γης. Θεωρείται η Διάσταση της Αγάπης και του Φωτός. Εδώ κατοικούν οι οντότητες φωτός. (Διαιρείται σε δύο υποδιαστάσεις).

Στην Έκτη διάσταση είναι αγκυροβολημένα τα πεδία των Αναληφθέντων Διδασκάλων (διαιρείται σε δύο υποδιαστάσεις).

Στην Έβδομη διάσταση διαγράφονται τα πεδία των Αγγέλων και των Αρχαγγέλων (και εδώ έχουμε βαθμίδες εξέλιξης). Η Τέταρτη, η Πέμπτη, η Έκτη και η Έβδομη διάσταση δεν τοποθετούνται επάνω στον πλανήτη μας, αλλά και σε κανένα πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος που δεν έχει αναληφθεί.

Η Τέταρτη διάσταση θα μπορούσε να θεωρηθεί ως ένα μεσοδιάστημα μεταξύ των τριών πρώτων διαστάσεων και των τριών επόμενων. Είναι ένας συνδετικός κρίκος που ενώνει το γειωμένο με το αιθερικό, το ορατό με το αόρατο.

Τη στιγμή που η ψυχή εγκαταλείπει το «σπίτι της», το φυσικό σώμα, επιδέχεται ανάληψη. Όλες οι ψυχές επιδέχονται ανάληψη. Η ψυχή εγκαταλείπει την Τρίτη διάσταση και ανεβαίνει σε μία ανώτερη, την Τέταρτη.

Στα τρία πρώτα επίπεδα της Τέταρτης διάστασης (πρώτο, δεύτερο και τρίτο) η ψυχή ενεργοποιώντας πλήρως την ψυχική της συνειδητότητα, κάνει απολογισμό των πεπραγμένων της ενσάρκωσης που μόλις τελείωσε, τσεκάροντας ταυτόχρονα το ποσοστό (γήινη μέτρηση) του φωτεινού σώματος που έχει ενεργοποιηθεί. Αν αισθανθεί ότι η «συγκομιδή» δεν είναι επαρκής, τότε ξεκινά την προετοιμασία για την επόμενη ενσάρκωση.

Αυτό το στάδιο θεωρείται η ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΗΨΗ.

Εάν η ψυχή αισθανθεί ότι το ποσοστό του φωτεινού της σώματος είναι ικανοποιητικό (60% δική μας μέτρηση), τότε ανεβαίνει στα ανώτερα επίπεδα της Τέταρτης διάστασης (τέταρτο, πέμπτο και έκτο επίπεδο).

Εδώ, μετουσιώνει ο,τιδήποτε έχει παραμείνει από την υλική συνείδηση και ξεκινά τη διαδικασία της αφύπνισης (επαναδραστηριοποίησης) του κρυσταλλικού δίσκου. (Ο κρυσταλλικός δίσκος είναι ο αιθερικός δίσκος - πυρήνας - ο οποίος εμπεριέχει όλες τις καταγραφές από την ουράνια φωτεινή της πατρίδα, καθώς και καταγραφές, τις οποίες αποκόμισε από τη Θεϊκή της Μήτρα (τη Θεϊκή Πηγή), κατά τη στιγμή της δημιουργίας της.Εδώ, υπάρχουν όλες οι καταγραφές «κατ' εικόνα και καθ' ομοίωσιν».

Αυτό το στάδιο δεν είναι επιτυχές για όλες τις ψυχές. Μερικές ψυχές δεν καταφέρνουν την αφύπνιση του κρυσταλλικού δίσκου. Τότε επιστρέφουν στα κατώτερα επίπεδα της Τέταρτης διάστασης, προετοιμάζοντας εκ νέου νέα ενσάρκωση. Σε αυτή την περίπτωση ο αριθμός των ενσαρκώσεων δεν ξεπερνά τον αριθμό 3(τρία).

Αυτό ισχύει για όλες τις διαστάσεις της εξέλιξης. Εάν για κάποιο λόγο η ψυχή διακόψει τη διαδικασία της εξέλιξής της προς το φως, τότε επιστρέφει στην αμέσως προηγούμενη διάσταση. Έτσι έχουμε το φαινόμενο της «πτώσης».

Το στάδιο του Τέταρτου, Πέμπτου και Έκτου επιπέδου θεωρείται ως η προετοιμασία για την ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΝΑΛΗΨΗ. Οι ψυχές που κατορθώνουν να ξεκινήσουν την αφύπνιση του κρυσταλλικού δίσκου και αισθάνονται ότι έχουν μετουσιώσει ένα επιπλέον ποσοστό (+20%, δηλαδή συνολικά 80% σε σχέση με τα προηγούμενα επίπεδα) των υλικών καταγραφών, εισέρχονται στο έβδομο και τελευταίο ανώτατο επίπεδο της Τέταρτης διάστασης. Αυτές οι ψυχές μόλις έχουν επιτύχει την ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΗΨΗ.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι από τη στιγμή που η ψυχή αναχωρήσει από την Τρίτη διάσταση και καθ' όλη τη διάρκεια των διαδικασιών, συνοδεύεται από τον ανώτερο εαυτό. Όταν η ψυχή εισέλθει στο έβδομο και τελευταίο επίπεδο είναι πλέον ΕΝΑ με τον ανώτερό της εαυτό.Κατά την είσοδό της στο έβδομο επίπεδο της Τέταρτης διάστασης, δέχεται μία «έκπληξη».

Αναληφθείσες οντότητες της Πέμπτης κρυσταλλικής διάστασης του φωτός βρίσκονται εκεί για να τη βοηθήσουν να εδραιώσει την αφύπνιση του κρυσταλλικού δίσκου των ψυχικών της κυττάρων και να προετοιμάσουν την είσοδό της στην Πέμπτη κρυσταλλική διάσταση του φωτός.

Όταν όλα επιτευχθούν, η ψυχή απαλλαγμένη από κάθε τι που τη βαραίνει, εισέρχεται θριαμβευτικά στην Πέμπτη κρυσταλλική διάσταση του φωτός και της αγάπης.

Με αυτό τον τρόπο, η ψυχή επιτυγχάνει την Ανάληψη στην Πέμπτη διάσταση του Φωτός.

Στη Πέμπτη διάσταση, η ψυχή έχει δύο επιλογές και μία απόφαση, η οποία θα την ακολουθήσει και στην Έκτη διάσταση (έχουμε 2 υπο-διαστάσεις στην Πέμπτη διάσταση, ήτοι 2 επιλογές).

Όποια από τις δύο επιλογές και αν ακολουθήσει η ψυχή, η εξέλιξή της βρίσκεται σε μία αδιάκοπη κίνηση μέχρις ότου επιτευχθεί η τελική επανένωση με τη Θεϊκή της Μήτρα.

Στην πρώτη επιλογή είναι ένας «απλός κάτοικος» της Πέμπτης διάστασης και συνεχίζει την προσωπική της εξέλιξη όπου και θα την ολοκληρώσει αργότερα στην Έκτη.Στη δεύτερη επιλογή τίθεται στην υπηρεσία του Θεϊκού Σχεδίου, της Τάξης και της Αγάπης σύμφωνα με τον Κοσμικό Νόμο της Δημιουργίας του Σύμπαντος και αρκετές φορές αναλαμβάνει την καθοδήγηση ψυχής ή ψυχών που ανήκουν σε χαμηλότερες διαστάσεις και επιθυμούν την Ανάληψη. Σε αυτή τη δεύτερη επιλογή η ψυχή μπορεί να εξελιχθεί σε πολλά πεδία.

Όπως, να εξελιχθεί σε αναληφθέντα οδηγό, ή διαγαλαξιακό οδηγό, ή σε ένα Διαγαλαξιακό Κυβερνήτη (σύμφωνα με τις γήινες ονομασίες).

Ο,τιδήποτε όμως και αν επιλέξει, βαδίζει παράλληλα με την Τάξη και την Ιεραρχία των Κοσμικών Νόμων του Φωτός.

Στην Πέμπτη διάσταση η ψυχή αναγνωρίζει την ουράνια πατρίδα της , αρχίζει να «μιλάει» ξανά τη «γλώσσα του φωτός» και συνεχίζει να εξελίσσεται.Σημείωση: Αρκετές γήινες οντότητες διαμέσου αστρικών ταξιδιών, ή διαλογισμού, «φθάνουν» στην Πέμπτη διάσταση. Αυτό δεν θα πρέπει να θεωρηθεί ανάληψη. Είναι απλώς μία «επίσκεψη στην Πέμπτη διάσταση». Απαραίτητη προϋπόθεση για την επίσκεψη αυτή είναι η οντότητα να συνοδεύεται από τον ανώτερο εαυτό και τις περισσότερες φορές από το προσωπικό της πνευματικό οδηγό.

Ο στόχος της εξέλιξής της στην Πέμπτη διάσταση είναι να ολοκληρώσει τη διαδικασία της μετουσίωσης ώστε το ποσοστό της να φτάσει το 100% (δηλαδή στην Πέμπτη διάσταση μετουσιώνει το υπόλοιπο 20%) και μετά, αν το επιλέξει, αναχωρεί για την Έκτη διάσταση.

Εάν επιλέξει να εξελιχθεί σε Οδηγό, τότε αναλαμβάνει την καθοδήγηση ψυχής ή ψυχών από χαμηλότερες διαστάσεις, εάν και εφόσον της ζητηθεί, σύμφωνα με τον Κοσμικό Νόμο της Ελεύθερης Βούλησης των Όντων.

Γι΄ αυτό και πολλές φορές θεωρείται ότι εμείς εξελισσόμαστε διαμέσου των πνευματικών μας οδηγών και εκείνοι διαμέσου εμάς. Ακολουθώντας τη δεύτερη επιλογή, η ψυχή, περνάει σε εκείνο το μέρος της Πέμπτης διάστασης όπου «υπάρχουν» οι κρυστάλλινες αιθερικές πολιτείες, οι αναληφθέντες πλανήτες, οι αναληφθείσες οντότητες του φωτός (lightbeings), τα lightships (οχήματα φωτός), οι βιβλιοθήκες φωτός με καταγεγραμμένες όλες τις πληροφορίες από όλα τα σύμπαντα, απ΄ όλους τους γαλαξίες, απ΄ όλους τους πλανήτες και απ΄ όλους τους πολιτισμούς.

Οι φωτεινές οντότητες που κατοικούν στα υψηλότερα επίπεδα της Πέμπτης διάστασης (πέμπτο, έκτο και έβδομο επίπεδο), δεν διαθέτουν μνήμες υλικών καταγραφών, ενώ οντότητες που κατοικούν σε χαμηλότερα επίπεδα (πρώτο, δεύτερο, τρίτο και τέταρτο), διαθέτουν.

Η μνήμη όμως που διαθέτουν είναι απλώς μία καταγεγραμμένη πληροφορία, την οποία έχουν επιλέξει να βρίσκεται έξω από την περιφέρεια του ενεργειακού φωτεινού τους πεδίου, απενεργοποιώντας έτσι τη δόνηση της συγκεκριμένης μνήμης-καταγραφής. Με αυτόν τον τρόπο η μνήμη παραμένει μια απλή ουδέτερη πληροφορία. Στα ανώτερα επίπεδα της Πέμπτης διάστασης οι οντότητες δεν διαθέτουν ούτε σαν απλή καταγραφή αυτή τη μνήμη.

Γι΄αυτό, αν έχετε έναν οδηγό από τα υψηλά επίπεδα της Πέμπτης διάστασης, μην εκπλαγείτε αν ζητήσει «βοήθεια» ή «μετάφραση» από μία άλλη οντότητα που βρίσκεται σε χαμηλότερο επίπεδο J)).

 Αποτέλεσμα εικόνας για Ζώα δύναμης

Στο δεύτερο επίπεδο της Πέμπτης διάστασης, οι οντότητες διαθέτουν ενεργειακά λεπτοφυή φωτεινά σώματα, καθώς το φωτεινό σώμα της ψυχής είναι αφυπνισμένο και ενεργοποιημένο.

Είναι, επίσης, σημαντικό να αναφερθεί ότι το λεπτοφυές αυτό φωτεινό σώμα που διαθέτουν, από τη στιγμή που επιλέγουν να τεθούν στην υπηρεσία του Θεϊκού Σχεδίου, επιδέχεται ορισμένες μετατροπές στο ψυχικό DNA, οι οποίες προσδίδουν στην οντότητα ειδικές ενεργειακές ακτίνες και ιδιότητες, εναρμονισμένες ανάλογα με το κομμάτι εκείνο του Θεϊκού Σχεδίου, το οποίο έχουν επιλέξει να υπηρετήσουν.

Οι φωτεινές οντότητες της Πέμπτης διάστασης δεν διαθέτουν πολλαπλά ενεργειακά σώματα. Δηλαδή δεν μπορούν να «εμφανίζονται» σε πολλαπλές καταστάσεις ταυτόχρονα. Οι οντότητες του πρώτου, δεύτερου, τρίτου και τέταρτου επιπέδου μπορούν να εμφανιστούν μόνο σε μία κατάσταση κάθε φορά. Ενώ οι οντότητες του πέμπτου, έκτου και έβδομου επιπέδου μπορούν να εμφανιστούν ταυτόχρονα σε δύο καταστάσεις.

Το φαινόμενο αυτό παρατηρείται στην Πέμπτη διάσταση, διότι οι οντότητες βρίσκονται ακόμα «υπό εξέλιξη» έως ότου ολοκληρώσουν το 100% της αφύπνισης των ψυχικών τους κυττάρων και ενεργειακά περάσουν στην Έκτη διάσταση, ανεξάρτητα αν επιλέξουν να παραμείνουν στην Πέμπτη. Τότε αποκτούν πολλαπλές ενεργειακές εμφανίσεις ταυτόχρονα, όπως και οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοι.

Οι οποίοι Αναληφθέντες Διδάσκαλοι είναι εύλογο ότι δεν χρειάζονται Lightships για να κάνουν αισθητή τη παρουσία τους!

Και φυσικά τα Αγγελικά και Αρχαγγελικά όντα της Έβδομης διάστασης που ποτέ δεν υπέστησαν ενσαρκώσεις διαθέτουν την πολυδιαστατική εμφάνιση από την αρχή της δημιουργίας τους, παρ' όλο που συνεχίζουν να εξελίσσονται σύμφωνα με την ειδική αγγελική και αρχαγγελική ιεραρχία.

Φωτεινές οντότητες που έχουν επιλέξει να εξελιχθούν σε οδηγούς, πολλές φορές ευθυγραμμίζουν τη φωτεινή τους συχνότητα με μία οντότητα χαμηλότερης διάστασης, η οποία έχει επιλέξει να αναληφθεί και έχει ζητήσει καθοδήγηση. Η ευθυγράμμιση αυτή, σε καμία περίπτωση, δεν θεωρείται προέκταση ή προβολή της ήδη αναληφθείσης οντότητας. Είναι μία συγχρονικότητα μεταξύ των δύο οντοτήτων. Η ανώτερης διάστασης οντότητα είναι εκείνη που ανοίγει το κανάλι επικοινωνίας και η κατώτερης διάστασης οντότητα έχει σαφώς προετοιμάσει το ενεργειακό της πεδίο για να αποδεχθεί αυτή την επικοινωνία.

Δεν αρκεί να λέμε : «Ναι, είμαι έτοιμος» ή «Ναι, εγώ είμαι ανοιχτός για μία τέτοια επικοινωνία». Το θέμα είναι το πώς έχεις προετοιμάσει το ενεργειακό σου πεδίο.

Θα πρέπει να γνωρίζεις ότι μία οντότητα φωτός δεν «πλησιάζει» ενεργειακά πεδία τα οποία υφίστανται πολλαπλές εμπλοκές και που η πρόθεση ίσως να είναι μία απλή περιέργεια ή μία επιφανειακή δήλωση ανάληψης. Μία οντότητα φωτός έχει την ικανότητα να λαμβάνει την πραγματική εσωτερική σου δόνηση, να αξιολογεί τη συνειδητή σου ενέργεια και να επικοινωνεί τηλεπαθητικά με την ψυχική σου συνειδητότητα.

Θυμήσου πόσες φορές αντιλήφθηκες μία θετική «αύρα», μία θετική παρουσία δίπλα σου και επιθυμούσες να επικοινωνήσεις μαζί της, χωρίς όμως αποτέλεσμα;

Αυτό συνέβη, διότι το κανάλι επικοινωνίας της ψυχικής σου συνειδητότητας και σύνδεσης διέθετε τέτοιου είδους εμπλοκές που εμπόδισαν αυτή την επικοινωνία, αφ' ενός και αφ' ετέρου, η οντότητα φωτός δεν αναγνωρίζει αυτό το επίπεδο δόνησης διότι δεν διαθέτει δονητικές μνήμες χαμηλών συχνοτήτων.

Η μνήμη-καταγραφή που προανέφερα, τίθεται σε εφαρμογή αφού επιτευχθεί η σύνδεση της επικοινωνίας. Θα μπορούσαμε λοιπόν να θεωρήσουμε ότι σημαντικό ρόλο σε ένα κανάλι επικοινωνίας, με μία φωτεινή οντότητα, παίζει η αγνή πρόθεση που διαθέτεις και που εδρεύει στο εσωτερικό σύμπαν του δικού σου μικρόκοσμου.

Μία οντότητα φωτός μπορεί να σε καθοδηγήσει και να σε βοηθήσει αν το ζητήσεις, αλλά ένα πραγματικό συνεχόμενο κανάλι επικοινωνίας με αυτό το φωτεινό κόσμο, προϋποθέτει μεγάλες και ολοκληρωτικές αλλαγές στις μέχρι τώρα γήινες καταγραφές σου. Αν επιλέγουμε, φυσικά, να μιλάμε για καθαρές επικοινωνίες φωτός.Θα πρέπει να γνωρίζεις ότι στο Κοσμικό Σύμπαν του Φωτός, εκτός από την ηρεμία και την γαλήνη, υπάρχει και η Τάξη της Αγάπης.

Αποτέλεσμα εικόνας για 5η διάσταση

Αυτή η αγάπη είναι διαφορετική από τη γήινη αγάπη. Είναι μία αγάπη ισομερούς αποδοχής. Η κάθε φωτεινή οντότητα έχει διαφορετική δόνηση από κάποια άλλη, αλλά η κοσμική ιεραρχία του φωτός που ακολουθούν είναι ίση προς όλες τις οντότητες (ισομερές φως) Η κίνηση και η δόνηση στα ανώτερα επίπεδα του φωτός είναι πάρα πολύ απλή!

Όπως σε κάθε κανόνα υπάρχει και η εξαίρεση, έτσι και στο θέμα της ανάληψης. Υπάρχουν μερικές ψυχές που αν και είναι ενσαρκωμένες στην Τρίτη διάσταση, αναχωρούν απευθείας για την Πέμπτη. Οι συγκεκριμένες ψυχές λειτουργούν κάτω από ειδικές ακτίνες φωτός και έχουν επιλεγεί για συγκεκριμένο σκοπό και μόνο.

Οι ψυχές αυτές έχουν δικαίωμα επιλογής της ώρας αναχώρησής τους από τον πλανήτη που έχουν ενσαρκωθεί. Είναι ένα φαινόμενο πολύ σπάνιο και προϋποθέτει ειδική άδεια από το συμβούλιο του Κάρμα.

Ωστόσο, ένα άλλο σημαντικό κομμάτι της εξέλιξης της ψυχής είναι να έχει αποδεχθεί όλες τις προηγούμενες ενσαρκώσεις σε οποιονδήποτε μη αναληφθέντα πλανήτη και αν βρέθηκε.

Παρ' όλη την επιθυμία της να επιστρέψει στην ουράνια πατρίδα της, η ψυχή, αν δεν ταυτιστεί πλήρως και δεν ισορροπήσει στην κάθε ενσάρκωση, τότε ίσως αυτό αποτελέσει εμπόδιο στην εξέλιξή της.

Πιο συγκεκριμένα, υπάρχουν ενσαρκωμένες οντότητες, που εκφράζουν την επιθυμία ότι «δεν αντέχω άλλο αυτόν το πλανήτη! Να φύγω, να γλιτώσω». Αυτό είναι εμπόδιο στην εξέλιξη της ψυχής, καθώς υπερισχύει η αρνητική συνείδηση, η οποία οδηγεί την ψυχική συνειδητότητα στη «φυγή». Σε γενικότερο πλαίσιο η φυγή δεν είναι λύση όταν γίνεται ασυνείδητα. Δηλαδή όταν υπάρχει φυγή, χωρίς να ομαλοποιηθεί (να ηρεμήσει) το ενεργειακό πεδίο που προκάλεσε τη συγκεκριμένη αίσθηση.

Στην ουσία των πραγμάτων, κανένας άλλος δεν πρόκειται να σε γλιτώσει από τον εν λόγω πλανήτη, ούτε κανένα διαστημόπλοιο, από άλλη διάσταση, θα έρθει να σε σώσει! Αυτό είναι μία ουτοπία !

Θυμήσου ότι η ψυχή σου επέλεξε το συγκεκριμένο πλανήτη για να ενσαρκωθεί, για κάποιο λόγο, για κάποιο μάθημα. Η Ανάληψη της ψυχής έρχεται όταν η ταύτιση με το ενεργειακό πεδίο του πλανήτη σου, του πλανήτη που η ψυχή σου επέλεξε, είναι ολοκληρωμένη.

Μια καθαρή, ουσιαστική και ειλικρινής επαφή με το ψυχικό σου πεδίο θα μπορέσει να φέρει αρμονία, στο αίσθημα φυγής που τυχόν σε διακατέχει.

Η ευθύνη και η επιλογή είναι δική σου. Η αλήθεια πηγάζει από την εσωτερική πηγή της ύπαρξής σου. Εκεί υπάρχουν όλα τα κλειδιά. Έχεις την ικανότητα να το αισθανθείς αυτό. Η Μάνα Γη είναι εδώ για να σε βοηθήσει. Γειώσου μαζί της. Η ανάληψη ξεκινάει από τη γείωση!Η διαδικασία της κρυσταλλικής φωτεινής ανάληψης, λαμβάνει χώρα στην Τέταρτη διάσταση με τη βοήθεια φωτεινών οντοτήτων της Πέμπτης διάστασης. Μία οντότητα της Τρίτης διάστασης δεν μπορεί να αναληφθεί απ' ευθείας στην Πέμπτη χωρίς τη συγκεκριμένη διαδικασία.

Η διαδικασία αυτή δεν είναι δυνατόν να επιτευχθεί στο τριτοδιαστατικό επίπεδο της Γης λόγω χαμηλής δονητικής συχνότητας αλλά και ούτε κάποια οντότητα της Τρίτης διάστασης μπορεί να εφαρμόσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα της Κρυσταλλικής Ανάληψης στην Πέμπτη διάσταση.

Γενικότερα οι ψυχές που κατοικούν στη Γη μπορούν να επιλέξουν και να προετοιμαστούν κατάλληλα για να επιτύχουν μία φωτεινή ανάληψη. Το τελευταίο διάστημα δε, καθότι οι ενέργειες της Μητέρας Γης ακολουθούν μία ανοδική πορεία, οι ψυχές μπορούν, κάλλιστα, να προετοιμαστούν και για τη Φωτεινή τους Ανάληψη στα ανώτερα πεδία της Τέταρτης διάστασης.

Στην Τρίτη διάσταση ξεκινά η προετοιμασία και στην Τέταρτη ολοκληρώνεται.

Όταν οι φωτεινές οντότητες του δεύτερου επιπέδου ολοκληρώσουν την εξέλιξή τους στην Πέμπτη διάσταση, εάν το επιλέξουν, αναχωρούν για την Έκτη αλλά στο δεύτερο επίπεδο (2η υποδιάσταση), όπου εκεί βρίσκεται το πεδίο των Αναληφθέντων Διδασκάλων.

Με αυτό το τρόπο μία οντότητα φωτός (Lightbeing), μπορεί να εξελιχθεί σε Αναληφθέντα Διδάσκαλο (Ascended Master).Να είσαι σίγουρος ότι οποιαδήποτε φωτεινή οντότητα και αν επιλέξεις να επικαλεστείς, έστω και αν στην αρχή δεν υπάρχει διαθέσιμο κανάλι επικοινωνίας η πολυμήχανη αυτή οντότητα θα βρει τρόπο να επικοινωνήσει μαζί σου, στέλνοντας «σημάδια» στο δρόμο σου. Εμπιστεύσου τα.

Έχεις την ικανότητα και την ελεύθερη βούληση να επιλέξεις ποιο είδος ανάληψης επιθυμείς και να ακολουθήσεις το δικό σου μονοπάτι του φωτός.

Γνωρίζεις την επιθυμία της ψυχής σου.

Μπορείς να τα καταφέρεις αρκεί να πιστέψεις στον εαυτό σου.

ΠΗΓΗ:  http://olympusgaia.blogspot.gr/2012/06/blog-post.html

www.UrantiaCenter.gr

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1