urantia logo

 Urantia metopi

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

ΟΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για 4η διασταση

Η 4η διάσταση και τα φωτόνια

Μέρος 1ο

Έχει ειπωθεί από πολλούς δασκάλους  του εσωτερισμού και σοφούς , ότι ένας άνθρωπος κατάλληλα και  ψυχολογικά προετοιμασμένος ,  απελευθερωμένος από τα «ψυχολογικά βαρίδια», ή κατά άλλους απαλλαγμένος από τα «νοητικά σκουπίδια», θα μπορούσε να περάσει με το φυσικό του σώμα στην 4Η διάσταση. Γιατί άραγε να είναι δύσκολο να προσεγγίσουμε αυτήν την διάσταση, αφού είναι το ανώτερο μέρος του δικού μας φυσικού κόσμου, που κινούμαστε, ζούμε, και δημιουργούμε! Ο λόγος νομίζω είναι στο ότι «γοητευόμαστε» από την ιδέα μιας τέτοιας  εμπειρίας τετραδιαστατικής, και απλά μένουμε στο να την συζητάμε και να θεωρητικολογούμε για αυτήν, ισχυροποιώντας με αυτό τον τρόπο το πιο σημαντικό μας εμπόδιο για αυτήν την μετάβαση. Τον  ΝΟΥ! Και έτσι χάνουμε πολύ χρόνο, με την ελπίδα ότι κάποτε θα βιώσουμε μια τέτοια εμπειρία.

Επίσης οι δανικές ιδέες και η νοητική και συναισθηματική  προσκόλληση που έχουμε για τον χώρο των τριών διαστάσεων  που έχουμε τοποθετημένο το φυσικό μας σώμα, δηλαδή των δογμάτων, ιδεών, αντιλήψεων, αισθησιακές προσκολλήσεις, συνήθειες και εξαρτήσεις, και ψευδαισθήσεις, δεν μας επιτρέπουν τέτοιες εμπειρίες. Το αποτέλεσμα από τα παραπάνω είναι να μένουμε στην θεωρητικολογία, στη φαντασία και μόνο με την ελπίδα.

Η σύγχρονη φυσική συμφωνεί απόλυτα με την αρχαία γνώση, στο ότι όλη η ύλη, είναι ενέργεια σε διάφορες δονητικές καταστάσεις. Τα «πράγματα» έχουν αλλάξει. Η ενέργεια έχει αλλάξει δονητικά τα τελευταία χρόνια, και πολλές από τις εμπειρίες που παλαιότερα θεωρούσαμε μακρινό όνειρο, μπορούν να επιτευχθούν ευκολότερα και με λιγότερη προσπάθεια, αρκεί να υπάρχει ειλικρινές ενδιαφέρον και διάθεση. Η ενθύμηση του εαυτού μας για παράδειγμα, που χωρίς αυτήν την συνειδησιακή κατάσταση δεν μπορεί να προχωρήσει κανένας ούτε ένα μικρό βήμα σε αυτές τις εργασίες, μπορεί να επιτευχθεί άμεσα και τώρα! Και εξαρτάται από εμάς τελικά, το πόσο πολύ θέλουμε να «Είμαστε ο εαυτός μας και να ζούμε στο τώρα μας», ώστε να αυτό-εκπαιδευτούμε, στο να διατηρούμε αυτήν την συνειδησιακή κατάσταση. Κανένας άγγελος, κανένας δάσκαλος, ή γκουρού, κανένα βιβλίο θρησκευτικό, καμιά φιλοσοφία, δεν μπορεί να μας κάνει συνειδητούς με εμπνευσμένα όμορφα και μυστικιστικά λόγια, μόνο να μας ενδυναμώσει μπορεί! Και από εμάς πάλι εξαρτάται το τι θα κάνουμε με την ενδυνάμωση, και την πνευματική ενέργεια που λάβαμε. Αυτή η συνειδησιακή μας κατάσταση, ενθύμηση του εαυτού, είναι ο παράγοντας ο οποίος εναρμονίζει την σχέση με τον εαυτό μας, με την μητέρα γαία, και με την τρίτη διάσταση που ζούμε, και αντιλαμβανόμαστε. Και είναι η βάση όπου πατάμε για την παραπέρα ψυχολογική και διαστασιακή μας έρευνα και εμπειρία .

Ο Τοβίας μας λέει «ακριβώς εδώ στο τώρα αρχίζει εδώ! αρχίζει  στο τώρα! Και μην το ξεχάσετε ποτέ αυτό. Δεν μπορείτε να έχετε πρόσβαση  στο πεδίο, δεν μπορείτε να έχετε πρόσβαση στους διαδρόμους της  διαστατικότητας εάν δεν είστε στο τώρα» Η γαία θέλει να μας βοηθήσει να προσεγγίσουμε την τέταρτη διάσταση.Την δικαιούμαστε! Η τέταρτη διάσταση είναι περιοχή που δικαιωματικά μας ανήκει, όπως και  οι άλλες διαστάσεις. Ο αιθερικός κόσμος είναι το ανώτερο μέρος του φυσικού μας κόσμου, ο φιλόσοφος Πλάτων θεωρούσε τον αιθέρα σαν το πέμπτο στοιχείο της φύσεως εδώ και 2000 χρόνια. Η γη θέλει να αλλάξει, και το κάνει! Επιθυμεί επίσης και την δική μας παράλληλη ανάπτυξη, ώστε να επιτύχουμε μια υπαρξιακή αλλαγή όλοι μαζί  σαν ανθρωπότητα, αλλά είναι  απαραίτητη και η δική μας ενεργή και συνειδητή συμμετοχή σε αυτή την προσπάθεια, σε αυτήν την αλλαγή, ώστε αυτή η αλλαγή να γίνει όσο γίνετε πιο ομαλά. Σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες ερευνητών επιστημόνων, γεωλόγων, φυσικών, από γαλλικό πανεπιστήμιο Denis Diderot, η γη επιβραδύνει εδώ και κάμποσα χρόνια την ταχύτητα περιστροφής της, με αποτέλεσμα να αποδυναμώνετε το μαγνητικό πεδίο της γης. Από την άλλη όμως αυξάνετε ο παλμός της, η δόνηση της, και ενώ μέχρι και πριν από 20 ή 30 χρόνια υπήρχε ένας σταθερός παλμός περίπου στα 7,8Hz , τα τελευταία χρόνια έχει μια αυξητική τάση, και σήμερα  έχει φτάσει να υπάρχει μια δόνηση της τάξης των 9Hz και πάνω.

Αυτή η αλλαγή που συμβαίνει στο μαγνητικό πεδίο και στις δονήσεις της γης έχει σαν αποτέλεσμα όλα τα «παράξενα» φαινόμενα και τα γεγονότα που βλέπουμε να συμβαίνουν και να επικρατούν στον πλανήτη μας σε όλα τα επίπεδα. Δηλαδή παράξενα καιρικά φαινόμενα, γεωλογικά, και κλιματικά, και φυσικά αφού ο άνθρωπος είναι κάτοικος και άμεσα εξαρτώμενος από την γη, επηρεάζει και αυτόν σωματικά αλλά και ψυχολογικά.Το αποτέλεσμα είναι να έχουμε και κρίση αξιών, θρησκευτικών, πολιτικών , κοινωνικών, πολέμους, και γενικά να επικρατεί μια γενική αναταραχή παγκοσμίως, και όλα τα συστήματα που στηρίζονται οι κοινωνίες να κλονίζονται. Αντί όμως να αναλογιστούμε τι συμβαίνει, γιατί να συμβαίνει, και τι έχουμε να μάθουμε από αυτό, ρίχνουμε ακόμα  ευθύνες ο ένας στον άλλον, όπως κάναμε πάντα εδώ και χιλιάδες χρόνια. Αλλά ακόμα και αυτό είναι φυσιολογικό πρέπει να φτάσουμε σε ένα σημείο κορεσμού για να προκύψει η αλλαγή, είναι όπως το νερό, το οποίο χρειάζεται να φτάσει στο όριο βρασμού του, για να μπορέσει να εξατμισθεί και να γίνει ατμός. Πίσω από όλα αυτά τα γεγονότα, υπάρχει ένα κοσμογονικό γεγονός, η γη αλλάζει συχνότητα, εξελίσσετε, και αυτό επιδρά στην ανθρωπότητα άμεσα. Όλα τα στοιχεία της φύσης και όλα τα βασίλεια επηρεάζονται, τα αδύναμα  συστήματα τα οποία επικρατούσαν έως σήμερα γνωστά σαν φούσκες (όχι μόνο τα οικονομικά), έχουν αρχίσει και σκάνε, δεν μπορούν να αντέξουν την εξέλιξη αυτή, την νέα ενέργεια, και την νέα κατάσταση. Διότι είναι απαρχαιωμένα τα περισσότερα, αν όχι όλα, και πρέπει να αλλάξουν και να προσαρμοστούν αργά η γρήγορα στη νέα κατάσταση. Αυτό θα συμβαίνει και σε προσωπικό επίπεδο, σε ατομικό, σε επίπεδο σχέσεων, επαγγελματικό, υγείας, ψυχολογικό, ιδεών κλπ. Εξαρτάτε λοιπόν από τον κάθε ένα ξεχωριστά το πώς θα διαχειριστεί την προσωπική του εξέλιξη και σε φυσικό και σε ψυχολογικό επίπεδο και από κανέναν άλλον.

Αποτέλεσμα εικόνας για 4η διασταση
 Εκτός από τα παραπάνω συμβαίνει ακόμα και κάτι άλλο!

Το ηλιακό μας σύστημα, μετά από 25.000 χρόνια περίπου, περνάει μέσα από ένα χείμαρρο φωτονίων, και το οποίο πέρασμα θα διαρκέσει μερικές εκατοντάδες χρόνια.

Λες και ο πλανήτης το κάνει επίτηδες και επιβραδύνει την περιστροφή του, ώστε να απενεργοποιηθούν τα μαγνητικά του πεδία, και τα φωτόνια να λούζουν τον πλανήτη χωρίς το παραμικρό εμπόδιο. Παράλληλα ανεβάζει την δόνηση του ώστε να συγκρατήσει όσο γίνετε περισσότερο φως από αυτά .
Ο άνθρωπος είτε το γνωρίζει είτε όχι, συνειδητά ή ασυνείδητα, είναι συμμέτοχος σε αυτό που συμβαίνει σε όλο το ηλιακό μας σύστημα.
Αυτό είχαν προφητεύσει οι Μάγιας με το ημερολόγιο τους που τελείωνε στις 21.12.12, είχαν υπολογίσει το πότε θα τελείωνε το «Μεγάλο έτος», κατά τους Ινδούς, το μεγάλο «Μανχαβατάρα» των 25000 ετών, που πάντα το συνοδεύουν μεγάλες κοσμογονικές αλλαγές. Ποια θέση επιλέγουμε να έχουμε εμείς, μπροστά σε αυτό το γεγονός! 
Ας υποθέσουμε ότι είμαστε μέσα σε μια κυματώδη θάλασσα και θέλουμε  να βγούμε στην αμμουδιά. Πίσω μας έρχεται ένα μεγάλο κύμα με δύναμη και ορμή, και ξέρουμε ότι σε λίγα δευτερόλεπτα το κύμα αυτό θα μας φτάσει υπάρχουν πολλές επιλογές δράσης ας δούμε μερικές.

α] Πιθανόν να πανικοβληθούμε, να βρίζουμε τον καιρό, και μέσα στον πανικό μας να ξεφύγουμε από το κύμα, μπορεί και να Πνιγούμε!

β] Ελπίζουμε ότι θα αντέξουμε την πίεση ή την σύγκρουση μαζί του,  και ότι τελικά με λίγη τύχη και λίγες γρατσουνιές ίσως και να τα καταφέρουμε (ελπίζουμε).

γ] Βλέπουμε το κύμα που έρχεται αλλά είμαστε σίγουροι ότι είναι ακίνδυνο για μας, διότι είναι ο ναυαγοσώστης περίπου κοντά, ή ότι  ξέρουμε καλό μπάνιο, και έτσι συνεχίζουμε ανέμελα το μπάνιο μας ( στηριζόμαστε στους άλλους).

δ] Αφού είναι τόσο κοντά, αποφασίζουμε να συνεργαστούμε με το κύμα και την δύναμη του, και να βρεθούμε στην παραλία μαζί του.

Η τελευταία εκδοχή ίσως είναι η πιο «έξυπνη» για όσους ενδιαφέρονται για αυτές τις εργασίες. Να  συντονιστούμε δηλαδή με το κύμα, και όταν έρθει δίπλα μας, να συμμετέχουμε στην ώθηση του, να επιτρέψουμε να μας παρασύρει, και έτσι να βγούμε πιο εύκολα και γρήγορα στη παραλία μαζί του διότι το κύμα στην παραλία καταλήγει εκεί που θέλουμε και εμείς να πάμε.

Αυτό είναι αποδοχή, επιτρέπουμε και γινόμαστε ένα με την ροή. Επίσης είναι εμπιστοσύνη, και επίσης δηλώνουμε στην πράξη την πρόθεση μας να συμμετέχουμε στην νέα ενέργεια και να συν δημιουργήσουμε μαζί. Το ίδιο κάνει και η γη. Ο άνθρωπος είναι γνωστό ότι περιβάλλεται επίσης από  ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, το οποίο διαμορφώνετε από την συχνότητα και δόνηση των σκέψεων και συναισθημάτων του. Τα συναισθήματα μας σαν ανθρωπότητα, (συλλογικά), και η ποιότητα αυτών των συναισθημάτων και ο βαθμός δόνηση τους, είναι που παράγουν ανάλογη μαγνητική δόνηση και στηρίζουν και βοηθούν την γη στη μεγάλη αλλαγή που πραγματοποιεί είναι σαν να λέμε περίπου ότι «η ανθρωπότητα είναι τώρα το μαγνητικό πεδίο της γης».

Τα μαγνητικά πεδία του ανθρώπου, είναι, που έλκουν αυτό που επιλέγει στη ζωή του σύμφωνα με το νόμο της έλξης. Από την στιγμή που η γη αποδυναμώνει τα μαγνητικά της πεδία, είναι φανερό ότι παραχωρεί στον άνθρωπο την διαχείριση του πλανήτη, και ο άνθρωπος πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του σε όλα τα επίπεδα. Σαν άνθρωπος να αφυπνιστεί, αλλά και σαν γιος και κόρη της γης, να εναρμονιστεί μαζί της και να την βοηθήσει σε αυτή την μετάβαση. Η γη μας προσφέρει μια ευκαιρία αυξάνοντας την συχνότητα της. Μας προσεγγίζει δονητικά και καθιστά εύκολη την δική μας προσαρμογή στην δική της συχνότητα. Η τέταρτη διάσταση είναι μέρος της  φύση μας, αλλά σε μια ανώτερη δόνηση από αυτήν που έχουμε συνηθίσει και είμαστε προσκολλημένοι.

Όταν ενθυμούμαστε τον εαυτό μας, και συνειδητά αναπνέουμε το ζωτικό στοιχείο αέρα, όταν συνειδητά τρεφόμαστε με τις ουσίες που μας παρέχει η γη (τροφή, νερό) συντονιζόμαστε και προσεγγίζουμε την δόνηση των φωτονίων που λούζουν τον πλανήτη. Τότε αρχίζουμε να προσεγγίζουμε την 4η διάσταση. Μόνο συνειδητά μπορούμε να τραφούμε από το «μάνα που έρχεται από τον ουρανό».Τα φωτόνια είναι κάτι σαν το μάνα που έπεσε στην έρημο, στο λαό του Ισραήλ και είναι  φορείς ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας, και φωτός, και προκαλούν βαθιές και ριζικές αλλαγές στο DNA σε αυτούς που ξέρουν να «τραφούν» από αυτό. Παλαιότερα για να μπορέσουμε να φτάσουμε τα 7,8 ΗΖ (Κύματα Θήτα) που ήταν η συχνότητα της γης από τα 14-30 ΗΖ (κύματα Βήτα) που είμαστε σε ανθρώπινη κατάσταση φυσιολογική, θα έπρεπε να κάνουμε ασκήσεις βαθιάς συγκέντρωσης, ασκήσεις οραματισμού και διαλογισμού. Τώρα επιτυγχάνετε αυτή η κατάσταση ευκολότερα, αφού η συχνότητα της γης έχει αυξηθεί πάνω από 9 ΗΖ και συνεχώς αυξάνετε.

Είναι φανερό ότι όποιος προσαρμόζει τις σκέψεις του και τα συναισθήματα του σε αυτές τις συχνότητες της γης είναι σαν να καβαλάει το κύμα!

Και αυτό συνεπάγεται όλα τα οφέλη που μπορεί να προκύψουν από μια τέτοια δράση με πρώτη την ομαλή μετάβαση σε μια νέα κατάσταση υπαρξιακή και ψυχολογική, και μετά σαν φυσική πραγματικότητα σε ένα όμως επίσης ανώτερο διαστασιακό επίπεδο.

Copyright:

 http://atheatos.blogspot.gr

WWW.UrantiaCenter.gr

 

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1