urantia logo

 Urantia metopi

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

0d7f1 1464000 612102245503326 1064593735 n

Ο Διδάσκαλος Αδάμας από το «Τέλος»

την πρωτεύουσα των Λεμουρίων

μέσω της Aurelia Louise Jones

Ερώτηση:

Ακούμε πως ορισμένες φορές, όντα της Έσω Γης παρεμβαίνουν σε γεγονότα που γίνονται στην κοινωνία μας. Πως και πότε λαμβάνεται μια τέτοια απόφαση και πως γίνεται η παρέμβαση;

Απάντηση:

Όντα της Έσω Γης δεν έχουν το δικαίωμα να παρέμβουν σε ότι γίνεται στη διάσταση της επιφάνειας ή να υπεισέλθουν στην ελεύθερη βούληση της ανθρωπότητας. Είμαστε μέλη της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας των Πλανητών και υπό τη διεύθυνση το Συμβουλίου των Δώδεκα. Αν χρειάζεται κάποτε παρέμβαση στην επιφάνεια αυτού του πλανήτη, τον έλεγχο γι αυτό έχει το Συμβούλιο.  Θα μπορούσαμε να παρέμβουμε, μόνο κατόπιν δικού του αιτήματος και με την πλήρη άδειά του. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχουμε ποτέ παρέμβει με κάποιο τρόπο, αλλά θέλουμε να καταλάβετε πως μέχρι τώρα, μέχρι να ολοκληρωθεί το «Μεγάλο Πείραμα» στον πλανήτη Γη, δεν είναι κατάλληλο για εμάς να παρέμβουμε στις επιλογές της ελεύθερης βούλησης της ανθρωπότητας.

Δεν παρεμβληθήκαμε στη βύθιση των δύο μεγάλων ηπείρων, ούτε και σε όλους τους πολέμους που επιλέξατε να ξεκινήσετε.

Η Θεϊκή παρέμβαση που πρόκειται να βιώσει ο πλανήτης είναι πράγματι μια παρέμβαση που έχει ζητήσει άμεσα ο Δημιουργός σας. Εξαιτίας αυτού, άπειρος αριθμός εξωγήινων από χιλιάδες αστρικά συστήματα, οι Διαστημικοί Αδελφοί σας, που σας αγαπούν τόσο πολύ, είναι πια εδώ κατά δισεκατομμύρια για να προετοιμάσουν και να βοηθήσουν εσάς και τον πλανήτη σας, κατά τη διάρκεια της «Μεγάλης Μετατόπισης». Μεταξύ των πολλών και διαφόρων πολιτισμών που έχουν έρθει να βοηθήσουν είναι οι Αρκτούριοι, Πλειάδιοι, Ανδρομάχιοι, Σείριοι, Αφροδίτιοι, αυτοί από τον Άλφα Κενταύρου, οι θετικοί Νιβίριοι, οι Ωρίωνες και πολλοί άλλοι.

Οι Διαστημικοί Αδελφοί, με τους οποίους πολλοί από εσάς αδημονείτε να έχετε απτή επαφή, είναι μέλη της οικογένειας της ψυχής σας. Είναι φίλοι και οικογένεια των «μελλοντικών εαυτών» σας. Έχουν παρέμβει συχνά στο παρελθόν για να προστατέψουν τη Γη από μεγάλες διαστημικές καταστροφές που θα μπορούσαν να είχαν επιφέρει πολλά δεινά. Εν αγνοία σας, έχουν προστατέψει τη Γη και εσάς πολλές, μα πολλές φορές, από εισβολές άλλων διαστημικών φυλών οι οποίες δεν έχουν μάθει ακόμα να ασπάζονται την άνευ όρων αγάπη και την πραγματική αδελφότητα. Οι Αρκτούριοι, οι Σείριοι, οι Πλειάδιοι και πολλοί άλλοι, είναι πλέον πιστοί σας διαστημικοί φίλοι και φύλακες. Και συνεχίζουν να είναι εδώ, πολυάριθμοι τώρα, για να βοηθήσουν εσάς και να σταθεροποιήσουν τον πλανήτη σας κατά τη διάρκεια των επερχόμενων αλλαγών και διαστασιακών μετατοπίσεων. Πάντα στέλνουν την αγάπη τους!

Ως μέλη της οικογένειας του Θεού, παρακολουθούμε με μεγάλη θλίψη το πώς συμπεριφέρεστε στον πλανήτη σας και μεταξύ σας. Η μόνη παρέμβαση που έχει επιτραπεί στα όντα που ζουν στο εσωτερικό της Γης, είναι να σας στέλνουν Αγάπη και Φως και να σας παρηγορούν όταν πονάτε, θλίβεστε και ταλαιπωρείστε. Για χιλιάδες χρόνια, από το άλλο μέρος του πέπλου, όλοι όσοι βρισκόμαστε στο εσωτερικό της Γης σας καθοδηγούμε και σας νουθετούμε.

Μοιραστήκαμε μαζί σας τη σοφία μας, τη χάρη μας, την αγάπη μας και τα αποτελέσματα της πραγματικής αδελφότητας για την ειρήνη και την ευημερία. Εργαστήκαμε μαζί στα όνειρά σας και μεταξύ των διαφόρων ενσαρκώσεών σας. Ξανά και ξανά, για εκατομμύρια χρόνια, σας εστάλησαν προφήτες, μεγάλοι σοφοί και αβατάρ. Δυστυχώς, οι περισσότεροι αγνοήθηκαν ή πολύ συχνά, δολοφονήθηκαν.

Είχε γίνει μια συμφωνία εδώ και πάρα πολύ καιρό μεταξύ των ανθρώπων της Έσω Γης και του συλλογικού πεδίου των ψυχών που εξελίσσονταν στη διάσταση της επιφάνειας του πλανήτη, ότι στα πειράματά σας με τη διαχωριστικότητα, εμείς δεν θα αναμειγνυόμασταν. Δεν έπρεπε να παρέμβουμε στον τρόπο με τον οποίο είχατε επιλέξει να εξελιχθείτε και να πάρετε τα μαθήματά σας. Το ίδιο και με τη Μητέρα σας, τη Γη. Σας επέτρεψε όλες σας τις επιλογές σε βάρος της άνεσης και της ομορφιάς του Δικού της Σώματος. Σας επέτρεψε όλες σας τις επιλογές, μέχρι τη στιγμή που ο Πρώτος Δημιουργός έβγαλε διάταγμα πως «Το Μεγάλο Πείραμα της Γης έλαβε πλέον τέλος». Η μέρα αυτή, φίλοι μου, έφτασε. Το διάταγμα από το Δημιουργό σας για την εκ νέου αφύπνισή σας και την ανάκτηση της θεϊκότητάς σας έχει ακουστεί σε ολόκληρο το σύμπαν και πέρα από αυτό. Όλοι τώρα στη Γη βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για τη «Μεγάλη Επανένωση» και τη «Μεγάλη Μετατόπιση». Ήρθε ο καιρός να προχωρήσετε. Μην προσπαθήσετε να γυρίσετε πίσω. Αφήστε τα παλιά για να αγκαλιάσετε τον Νέο Κόσμο.

                TELOS

  Η πρωτεύουσα της Λεμουρίας  

       Aurelia Louis Jones

     Εκδόσεις Αλφάβητο Ζωής

       Urantia Center

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1