urantia logo

 Urantia metopi

LIANA e mail

Newsletter

Λιάνα Τελειώνη

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Η Εξέλιξη της Ψυχής - Βιβλίο & Cd με 3 διαλογισμούς

banner exelixi 1

Η Εξέλιξη της Ψυχής - 18 Διαλογισμοί σε 6 Cd

banner exelixi 2

 

Reiki- Ολοκληρωμένος Οδηγός της Γνώσης και της Άσκησης

302568 290399397654520 1609721326 n

Γαία - Το Κοσμοδρόμιο των Θεών

banner gea

Η Γνώση που Αφυπνίζει

Λιάνα Τελειώνη Βίντεο Δωρεάν Μαθήματα

2015 09 30 13 22 48.426

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Η Επιστροφή του Χριστού Δωρεάν Βιβλία

416573 413152328724682 2014103257 o

Βιβλίο από τον Ιησού Μαθήματα Θαυμάτων

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιησούς απο την Ναζαρετ

Jiddu Krishnamurti - Ο Ρόλος του Λουλουδιού

Σχετική εικόνα

Οsho - Oι Δέκα μη Εντολές

Αποτέλεσμα εικόνας για οσσο

Έκχαρτ Τόλλε Για το φόβο

Αποτέλεσμα εικόνας για εκχαρτ τολλε

Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ Δωρεάν Mαθήματα

ceb5cebdceb1cf84ceb7 cebdceb1cf84ceb6ceb5cebccf85

Κρύων: Θετικές Δηλώσεις!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για θετικές δηλώσεις

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Χορτοφαγική Ωμοφαγία!

Σχετική εικόνα

Ο νόμος της δικαιοσύνης είναι αδυσώπητος

BernarSo copy

Το Θαύμα των Χυμών

Το Θαύμα των Χυμών

Οι Top 27 Αλκαλικές Τροφές Στον Πλανήτη!

98

Γράμμα στον καρκίνο…

Ένα εμψυχωτικό αποχαιρετιστήριο γράμμα στον καρκίνο...

Το Χρήμα ως Χρέος

banner bank 1

ESM: Το μεγάλο κόλπο λεηλασίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για σημαία ευρωπαικής ένωσης

156477 10151373877251328 421714495 n

Οι Αποκαλύψεις της Νέας Λεμουρίας

Το Όρος Σάστα είναι ένα πολύ εντυπωσιακό βουνό, που σηματοδοτεί το βορεινό όριο της οροσειράς της Σιέρα Νεβάδα. Βρίσκεται στην Κομητεία Σισκίγιου της Βόρειας Καλιφόρνια, περίπου 60 χιλιόμετρα από τα σύνορα με την πολιτεία του Όρεγκον.

Το Όρος Σάστα αποτελεί ουσιαστικά τον κώνο ενός ανενεργού ηφαιστείου που φτάνει περίπου τα 4.500  μέτρα πάνω από τη θάλασσα και είναι η υψηλότερη κορυφή ηφαιστείου σε όλες τις ηπειρωτικές Ηνωμένες Πολιτείες. Οι αναληφθέντες διδάσκαλοι αποκάλυψαν, πως το Όρος Σάστα μπορεί να θεωρηθεί και η ενσάρκωση του Μεγάλου Κεντρικού Ηλίου.

Το Όρος Σάστα, περισσότερο από ένα απλό βουνό, είναι ένα από τα πλέον ιερά μέρη του Πλανήτη. Αποτελεί μια μυστικιστική πηγή ενέργειας για τούτη τη Γη και ένα κέντρο μιας Πόλης Φωτός, για αγγέλους, πνεύματα-οδηγούς, διαστημόπλοια και αναληφθέντες διδασκάλους από το Βασίλειο του Φωτός και από πολλές άλλες διαστάσεις. Το Όρος Σάστα είναι επίσης η κατοικία των επιζώντων της Αρχαίας Λεμουρίας.

Για όσους έχουν το χάρισμα της ενόρασης, το Όρος Σάστα περιβάλλεται από μια γιγαντιαία αιθερική μωβ πυραμίδα της οποίας η κορυφή εκτείνεται σαφώς πέρα από τα όρια του πλανήτη αυτού, στο διάστημα, συνδέοντάς μας διαγαλαξιακά με τη Συνομοσπονδία των Πλανητών αυτού του τομέα του Γαλαξία. Η εκπληκτική αυτή πυραμίδα, περιλαμβάνει επίσης μια αντεστραμμένη εκδοχή αυτής, που εκτείνεται μέχρι τον ίδιο τον πυρήνα της Γης.

Το Όρος Σάστα αντιπροσωπεύει το σημείο εισόδου των Πλεγμάτων Φωτός για τον πλανήτη αυτόν. Εδώ είναι που φτάνει το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας από το γαλαξιακό και συμπαντικό κέντρο, προτού με τη σειρά του διανεμηθεί σε άλλα όρη και στο υπόλοιπο των πλεγμάτων. Οι περισσότερες βουνοκορφές, κυρίως των ψηλών ορέων είναι Φάροι Φωτός, που τροφοδοτούν τα πλέγματα φωτός αυτού του πλανήτη.

Στο βουνό επάνω, συχνά ακούγονται περίεργοι ήχοι ‘η φαίνονται περίεργα φώτα. Σύννεφα με μορφή φακού, σκιές και εκπληκτικά ηλιοβασιλέματα, προσθέτουν σε αυτή την μυστηριακή αύρα, ενώ υπάρχουν πολλά ανοίγματα και πύλες προς πόλεις της πέμπτης διάστασης που συνεχίζουν να υπάρχουν από τον καιρό της Λεμουρίας. Στο Όρος Σάστα μένουν πολλοί από τους σημερινούς Λεμουρίους, τους επιζώντες από το βύθισμα της ηπείρου της Λεμουρίας, πριν από τουλάχιστον 12.000 χρόνια. Πράγματι, οι Λεμούριοι αδελφοί και αδελφές μας όντως υπάρχουν. Είναι καλά και ζωντανοί στο σώμα και ζουν στην Πέμπτη διάσταση που είναι ακόμα αόρατη στα μάτια σας. Η δόνηση της «επιφάνειας» διέρχεται τώρα από την Τρίτη προς την πραγματικότητα της τέταρτης/πέμπτης διάστασης. Οι άλλες διαστάσεις υπάρχουν γύρω μας, αλλά οι περισσότεροι που ζουν στην επιφάνεια δεν έχουν ακόμα αναπτύξει αρκετά τη συνειδητότητα τους για να αντιληφθούν. 

Πριν βουλιάξει η ήπειρός τους, οι αρχαίοι Λεμούριοι είχαν πλήρη συνείδηση της μοίρας της αγαπημένης τους πατρίδας και χρησιμοποίησαν την επιδεξιότητα που είχαν στο χειρισμό της ενέργειας, των κρυστάλλων, των ήχων και των δονήσεων, για να φτιάξουν μια τεράστια υπόγεια πόλη με στόχο τη διατήρηση του πολιτισμού τους, αλλά και των θησαυρών και των αρχείων της αρχαίας ιστορίας της Γης. Από τότε που βούλιαξε η Αντλαντίδα, χάθηκε για την ανθρωπότητα αυτό το μέρος της ιστορίας της.

Κάποτε η Λεμουρία ήταν μία τεράστια ήπειρος, μεγαλύτερη από τη Βόρεια Αμερική και συνδεδεμένη με μέρη των πολιτειών της Καλιφόρνιας, του Όρεγκον, της Νεβάδας και της Ουάσινγκτον. Μέσα σε μία νύχτα, η μεγάλη τούτη ήπειρος εξαφανίστηκε στον Ειρηνικό Ωκεανό πριν από περίπου 12.000 χρόνια σε ένα τεράστιο κατακλυσμό. Όλοι τότε οι κάτοικοι της Γης, θεωρούσαν πατρίδα τους τη Λεμουρία και θρήνησαν πολύ το χαμό της. Περίπου 25.000 Λεμούριοι κατόρθωσαν να μετοικήσουν στο εσωτερικό του Όρους Σάστα μαζί με τα πιο σημαντικά διοικητικά τους κέντρα, πριν βουλιάξει η Μητρόπολή τους.

Αγαπημένοι, όσοι από εσάς διαβάζεται τώρα το βιβλίο αυτό, να γνωρίζετε στις καρδιές σας πως οι πρώην αδελφοί και αδελφές σας από την Λεμουρία ποτέ δεν σας εγκατέλειψαν. Συνεχίζουν να βρίσκονται εδώ, στο φυσικό και αθάνατο σώμα τους, δίνοντας ζωή σε μια απέραντη πραγματικότητα πέμπτης διάστασης.

 Οι αυτόχθονες της Αμερικής πιστεύουν, πως το Όρος Σάστα είναι ένα μέρος με τόσο μεγαλείο, που η ύπαρξή τους μπορεί μόνο να αποδοθεί στη δημιουργία ενός πολύ «Μεγάλου Πνεύματος». Πιστεύουν επίσης, πως μια αόρατη φυλή μικροσκοπικών ανθρώπων, λίγο πιο ψηλοί από ένα μέτρο, ζουν κατά μήκος των πλευρών του, ως φύλακες. Οι θαυμαστοί αυτοί άνθρωποι, που συχνά αναφέρονται ως «Οι Μικροί Άνθρωποι του Όρους Σάστα», έχουν και αυτοί υλική υπόσταση, αλλά σε μια δόνηση που είναι συνήθως αόρατη σε εμάς. Ορισμένοι από αυτούς έχουν κατά καιρούς «εμφανιστεί» στη δική μας διάσταση, γύρω από το βουνό.

Ο λόγος που δεν εμφανίζονται με το σώμα τους σε πολλούς ανθρώπους είναι γιατί συλλογικά φοβούνται τους ανθρώπους. Κάποια στιγμή, όταν ήταν τόσο ορατοί όσο και εμείς, οι άνθρωποι τους κακοποίησαν. Φοβήθηκαν λοιπόν τόσο πολύ τους ανθρώπους, που ζήτησαν από την πνευματική ιεραρχία του πλανήτη να τους εξαιρέσει, ανεβάζοντας τη δόνησή τους. Τώρα πια, παραμένουν αόρατοι σε εμάς και μπορούν να συνεχίζουν την εξέλιξή τους χωρίς φόβο, με ειρήνη.

Υπάρχουν αναφορές, πως έχουν κατά καιρούς θεαθεί μέλη της φυλής των Ινδιάνων Bigfoot σε μερικά απομακρυσμένα μέρη του Όρους Σάστα, μαζί με πολλά άλλα μυστηριώδη πλάσματα.

Οι Ινδιάνοι Μεγα-λόποδες είναι λίγοι πια αριθμητικά στον κόσμο και στο Όρος Σάστα. Είναι μέτριας νοημοσύνης και έχουν ειρηνική καρδιά. Έχουν λάβει την εξαίρεση να μπορούν να εξαφανί-ζονται κατά βούληση. Έτσι, μπορούν να αποφεύγουν την αντιπαράθεση μαζί μας και, όπως και οι Μικροί Άνθρωποι, να αποφύγουν να τους πειράξουν οι άνθρωποι, να τους ακρωτηριάσουν και να τους κάνουν σκλάβους στο όνομα της επιστήμης. Ως φυλή, δεν έχουμε ακόμα καταλάβει πως είμαστε φιλοξενούμενοι στον πλανήτη αυτόν. Είμαστε φιλοξενούμενοι της Μητέρας Γης που προσφέρθηκε να παράσχει ένα βήμα για την εξέλιξη πολλών βασιλείων που κατοικούν εδώ. Οι άνθρωποι είναι μόνο ένα από τα βασίλεια αυτά. Η πρόθεση ήταν, και αυτό είχε συμφωνηθεί ξεκάθαρα από την αρχή, πως όλα τα βασίλεια θα έχαιραν σεβασμού και θα μπορούσαν να μοιραστούν από κοινού και «ισότιμα» τον πλανήτη αυτόν. Και έτσι γίνονταν τα πράγματα για πολύ καιρό. Δυστυχώς όμως, πριν εκαντοντάδες χιλιάδες χρόνια, οι άνθρωποι πήραν το πάνω χέρι, μ το αλαζονικό σκεπτικό πως ήταν η ανώτερη φυλή, με δικαίωμα να ελέγχουν και να χειραγωγούν τα άλλα βασίλεια.

Πολλά είδη στο ζωικό βασίλειο έγιναν και αυτά αόρατα. Συνεχίζουν να υπάρχουν, αλλά σε ελαφρώς υψηλότερη δόνηση και άρα αόρατα στους ανθρώπους. Που νομίζετε πως πήγαν όλα αυτά τα υποτιθέμενα «εξαφανισμένα» είδη; Πολλά από αυτά εξαφανίστηκαν, γιατί πήραν μια συλλογική απόφαση να μην έρχονται πια σε επαφή μαζί μας. Αυτά τα ζωικά είδη που συνεχίζουν να υπάρχουν ανάμεσά μας με φυσικό σώμα, δεν αντιμετωπίζονται πάντα με αγάπη και τιμή από εμάς. Κοιτάξτε στην καρδιά σας κι αναλογιστείτε ποια μεταχείριση δέχονται τα περισσότερα ζώα, πως χρησιμοποιούνται ή κακοποιούνται από αυτή την υποτιθέμενη «ανώτερη φυλή», που είμαστε οι άνθρωποι.

Σήμερα, αρκετές πνευματικές ομάδες ζουν στην περιοχή του Όρους Σάστα. Οί αναζητητές της Αλήθειας, που ένοιωσαν και άκουσαν στην καρδιά τους το Κάλεσμα του Όρους, μετακόμισαν στην περιοχή αυτή και βιώνουν ότι επιτέλους, «επέστρεψαν σπίτι».

Η ανάμνηση των μακρινών Λεμουρίων προγόνων, τους καλεί στις παλιές τους ρίζες. 

Όταν η μέρα είναι καθαρή, το Όρος Σάστα ορθώνεται σαν ένα λευκό πετράδι και φαίνεται από τουλάχιστον 160 χλμ απόσταση. Όσοι άνθρωποι ζουν κοντά, έχουν να διηγηθούν απίστευτες ιστορίες για το ηφαίστειο ύψους 4.300 μέτρων. Οι πιο εκπληκτικές ιστορίες είναι μύθοι για μυστηριώδεις ανθρώπους που ζουν μέσα στο βουνό, αν και στη δόνηση της πέμπτης διάστασης. Λέγεται πως πρόκειται για απογόνους μιας αρχαίας κοινωνίας από την χαμένη ήπειρο της Λεμουρίας και πως ζουν μέσα στο βουνό σε στρογγυλά σπίτια, απολαμβάνοντας απόλυτη υγεία, πλούτο και πραγματική αδελφοσύνη. Έχουν διατηρήσει τον αρχαίο πολιτισμό τους.

Οι Λεμούριοι που ζουν μέσα στο βουνό, συχνά περιγράφονται ως πλάσματα γεμάτα χάρη, πάνω από 2 μέτρα με μακριά μαλλιά που ανεμίζουν. Άλλοτε είναι ντυμένοι με λευκούς μανδύες και σανδάλια και άλλοτε φορούν πολύχρωμα ρούχα. Λέγεται πως έχουν μακριούς λεπτούς λαιμούς και σώματα που στολίζουν με όμορφα διακοσμητικά περιδέραια φτιαγμένα από πολύτιμους λίθους. Έχουν αναπτύξει την έκτη αίσθησή τους, κάτι που τους επίτρέπει να επικοινωνούν μεταξύ τους με την εξω-αισθητηριακή τους αντίληψη. Μπορούν επίσης να τηλε-μεταφέρονται και να εξαφανίζονται κατά βούληση. Η μητρική τους γλ΄ωσσα είναι αυτή της Λεμουρίας, που ονομάζεται Σολάρα Μάρου, αλλά μιλούν και άψογα αγγλικά με μια ελαφριά βρετανική προφορά. Επέλεξαν την αγγλική ως δεύτερη τους γλώσσα, γιατί μένουν στην Αμερική. 

Γύρω στο 1940, ο Δρ Μ. Ντόρεαλ, υποστήριξε πως είχε επισκεφτεί τους Λεμουρίους μέσα στο όρος τους. Είπε πως του έδειξαν ένα χώρο που είχε ύψος περίπου 3 χιλιόμετρα, πλάτος 24 και μήκος 32. Έγραψε πως το φως μέσα στο βουνό ήταν τόσο φωτεινό, όσο σε μια καλοκαιρινή μέρα και πως δημιουργούταν από μια γιγαντιαία λαμπερή μάζα φωτός που κρεμόταν στο κέντρο αυτής της μεγάλης σπηλιάς. Κάποιος άλλος ανέφερε, πως είχε αποκοιμηθεί στο Όρος Σάστα και τον ξύπνησε ένας Λεμούριος που τον οδήγησε μέσα στο βουνό και στη σπηλιά του η οποία ήταν καλυμμένη με χρυσό. Οι Λεμούριοι είπαν στον άνδρα, ότι σήραγγες πολλές που είχαν αφήσει τα ηφαίστεια, διέτρεχαν τη γη σαν λωρίδες αυτοκινητοδρόμου!

Κυριολεκτικά, ένας κόσμος μέσα σε έναν άλλο κόσμο!

Λέγεται, πως οι Λεμούριοι έλεγχαν την ατομική ενέργεια, είχαν τηλεπαθητικές και διορατικές δεξιότητες και απόλυτη γνώση των ηλεκτρονικών και της επιστήμης, ήδη πριν από 18.000 χρόνια. Το μεγαλύτερο μέρος της τεχνολογίας τους ελέγχεται με την σκέψη. Στα αρχαία χρόνια, μετακινούσαν τα πλοία τους χρησιμοποιώντας την ενέργεια που εξέπεμπαν κρύσταλλοι. Χρησιμοποιούσαν αερόπλοια για τα ταξίδια τους στην Ατλαντίδα και σε άλλους τόπους.

Σήμερα, έχουν έναν στόλο από αερόπλοια που τον αποκαλούν «Ο Αργυρός Στόλος» με τον οποίο ταξιδεύουν από και προς το βουνό και από και προς το διάστημα. Έχουν την ικανότητα να κάνουν τα διαστημόπλοιά τους αόρατα και σιωπηρά, για να μην τα εντοπίζουν οι τοπικές και εθνικές στρατιωτικές αρχές. Παρότι βρίσκονται σωματικά στη φύση, μπορούν να αλλάζουν τα ενεργειακά τους πεδία από την Τρίτη, στην τέταρτη και την Πέμπτη διάσταση και να γίνονται ορατοί ή αόρατοι κατά βούληση.

Πολλοί άνθρωποι αναφέρουν, πως έχουν δει περίεργα φώτα στο βουνό. Μία εξήγηση είναι πως υπάρχουν διαστημόπλοια που διαρκώς εισέρχονται και εξέρχονται ενός διαστημικού σταθμού που βρίσκεται βαθιά μέσα στο βουνό. Το Όρος Σάστα δεν είναι μόνο η κατοικία των Λεμουρίων, αλλά και μια διαπλανητική και διαγαλαξιακή πύλη.

Υπάρχει μια πελώρια αιθερική Πόλη Φωτός πάνω από το Όρος Σάστα που ονομάζεται «Η Κρυστάλλινη Πόλη των Επτά Ακτίνων». 

Κάποια στιγμή στο εγγύς μέλλον μας, ελπίζουμε στα επόμενα 12 με 20 χρόνια, η περίφημη αυτή πόλη πρόκειται να χαμηλώσει στο δικό μας φυσικό βασίλειο και να γίνει η πρώτη Πόλη Φωτός που θα εμφανιστεί απτά στην επιφάνεια του πλανήτη. Προκειμένου να γίνει αυτό, οι άνθρωποι που ζουν εδώ θα πρέπει να ταιριάξουν τη συνειδητότητά τους με τη δική της δόνηση. 

Μπορείτε εύκολα να επισκεφτείτε την περιοχή του Όρους Σάστα, χωρίς να διαβάσετε ή να ακούσετε για τους Λεμούριους, αλλά να έχετε κάποιες παλιές συνδέσεις μαζί τους μπορεί να αξιωθείτε μιας αποκάλυψης. Το Όρος Σάστα έλκει επισκέπτες από όλο τον κόσμο, όπου κάποιοι από αυτούς αναζητούν μια πνευματική αποκάλυψη, ενώ κάποιοι άλλοι αναζητούν υην ομορφιά και τα θαύματα της φύσης που προσφέρει απλόχερα το Όρος Σάστα στη μοναδική αυτή αλπική περιοχή.

Σε όλους αρέσει το μυστήριο, κυρίως το μυστήριο του Όρους Σάστα. Πολλοί γοητευτικοί μύθοι και ιστορίες έχουν γραφτεί για αυτό το γίγαντα της Βόρειας Καλιφόρνιας. Και το μοναχικόβουνό συνεχίζει τον δρόμο του, με ανέπαφα τα μυστικά του. Από καιρό σε καιρό όμως, εμφανίζεται κι άλλη μυστηριώδης ιστορία, Προκύπτουν νέοι χαρακτήρες και πάλι η προσοχή στρέφεται στο μυστηριώδες βουνό.

Έτσι έχουν τα πράγματα εδώ και πολλά πολλά χρόνια και μάλλον έτσι θα συνεχίσουν να είναι. Το Όρος Σάστα έχει την τάση να αποκαλύπτεται να είναι. Το Όρος Σάστα έχει την τάση να αποκαλύπτεται μόνο σε όσους τιμούν τη ζωή, τον εαυτό τους και αυτό που πραγματικά είναι, στη γη και σε όλα τα άλλα βασίλεια που μοιράζονται τον πλανήτη.

              TELOS

Η πρωτεύουσα της Λεμουρίας

       Aurelia Louise Jones

          Αλφάβητο Ζωής

 Urantia Center

banner oikogenia

banner paragelies 2 1

Χρήστος Κιτσινάμας

Christos

info@urantiacenter.gr

Κιν. 697 4820 269

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

      kryon Hellas 

facebook

  

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Η Μετάβαση του Πλανήτη στη Νέα Γη

10427315 10152763893429232 1753279288421328215 n

Παράλληλη Γη

fullmoon

Επαφή με τους Πνευματικούς σας Οδηγούς

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιά διαλογισμός

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

«Τα Χαρακτηριστικά του Κομιστή Σπίρτων»

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Σχετική εικόνα

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Το Νόημα της Ζωής – Ποιοι Είστε – Το Μεγάλο Σχέδιο

ob eb0c46 11209410 518718224960138 2187445786763 1

Ταξίδια ψυχής!

220px Psyche et LAmour

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Οι ενέργειες της Νέας Γης

Αγρογλυφικά

aa6903b5b0d3b96bcdc5 1428191680

Το Ιερό συμβολαιό μας

iero simvolaio

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Η Αλήθεια για τους Αγγέλους

Angel of Light

Η βασιλεία των ουρανών

550 334 230193

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1

"Γειωτές" της Ενέργειας

agioy pneymatos

Αρχάγγελος Μιχαήλ Διαλογισμός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρχαγγελος Μιχαήλ

Η Επταετία της Κάθαρσης

Fφωτια

Ζώντας στην 5η Διάσταση

5278144 lg

Και τον Θεό ποιος τον έκανε;

0000

«Εγώ Ειμί ο Ων»

Moses41

Θεέ μου, Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;

robert powell1 570 776x600

Eίναι πολύ σημαντικό να ακυρώσετε το κάρμα σας!!!

«Προσδιορισμός της Γηραιάς Ψυχής»

indians1

Γνωρίζετε πόσο γραμμικοί είστε;

Δαυίδ ο αγαπητός...

Άνοιγμα Ιερού Χώρου

Σχετική εικόνα

Τι είναι τα Ζώα Δύναμης

Αποτέλεσμα εικόνας για power animal

Νότος: Φίδι

Αποτέλεσμα εικόνας για φίδι

Δύση: Ιαγουάρος (τζάγκουαρ)

 Αποτέλεσμα εικόνας για Ιαγουάρος Τζαγκουαρ

Βορράς: Κολιμπρί

Αποτέλεσμα εικόνας για κολιμπρί

Ανατολή: Αετός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αετός