urantia logo

 Urantia metopi

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

anekshghta

Η Ομάδα Δασκάλων Το Γκρουπ

μέσω το Στηβ Ρόθερ

Χαιρετίσματα από την Εστία

Οι πληροφορίες που σας φέρνουμε απόψε αφορούν τη σύσταση ομάδων οι οποίες θα επαναφέρουν την σπουδαιότερη κυβέρνηση που επισκέφθηκε ποτέ τον Πλανήτη της Ελεύθερης Επιλογής. Αυτή ήταν η κυβέρνηση της Μου. Την εποχή αυτού που ονομάσατε Λεμουρία, υπήρχε ένα Σύστημα διακυβέρνησης το οποίο άφηνε χώρο για ενδυναμωμένους ανθρώπους και σας λέμε ότι αυτό ξαναβρίσκει το δρόμο του για να επιστρέψει στον πλανήτη τώρα που μιλάμε. Υπάρχουν κάποιοι στην αίθουσα και κάποιοι που διαβάζουν αυτές τις πληροφορίες οι οποίοι θα δράσουν ανάλογα. Υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι θα φυτέψουν τους σπόρους. Φανταστείτε μια εποχή που οι κυβερνήσειςτου κόσμου μιλούν με μια φωνή. Φανταστείτε μια εποχή που οι θρησκείες του κόσμου βρίσκουν την αρμονία. Φανταστείτε μια εποχή που οι καρδιές των ανθρώπων βρίσκουν την ισορροπία αναζητώντας τις μεταξύ τους ομοιότητες αντί για τις διαφορές τους. Σας λέμε πως αυτή η εποχή πλησιάζει. Δημιουργήσατε χώρο γι’ αυτήν στη ζωή σας.

 Σας προκαλούμε τώρα να δημιουργήσετε την απαραίτητη οργάνωση για να κάνετε χώρο για συγκερασμό όλων των θρησκειών του κόσμου, και θα δείτε να αναβιώνει η κυβέρνηση της Μου.

 Η κυβέρνηση που ονομάζετε Λεμουρία είναι στην πραγματικότητα μία μορφή μη κυβέρνησης, γιατί από την ίδια της τη φύση είναι αυτορυθμιζόμενη. Αρχίστε με την εφαρμογή των βασικών αρχών της ενδυνάμωσης. Πρώτα, ενδυναμώστε εκείνους που είναι γύρω σας. Μάθετε να ζείτε έχοντας την ανθρώπινη ενδυνάμωση ως πρωταρχικό κανόνα και κινητήριο δύναμη σε κάθε οργάνωση. Ενδυναμώστε πρώτα τον εαυτός σας και να έχετε το θάρρος να χρησιμοποιήσετε τη δύναμή σας. Προχωρήστε στη ζωή που εσείς επιλέγετε. Τολμήστε να δημιουργήσετε το καλύτερο για τον εαυτό σας. Επικεντρώστε στη δική σας ενέργεια δίνοντας προτεραιότητα στις ανάγκες σας.

Γεμίστε πρώτα το δικό σας ποτήρι, και μετά στραφείτε να γεμίσετε των άλλων.

Κάνοντας αυτό θα έχετε πολύ περισσότερα να δώσετε στους άλλους. Έπειτα αρχίστε να αλλάζετε τη δομή του ανταγωνισμού που έχει δημιουργήσει την ψευδαίσθηση του διαχωρισμού στην πραγματικότητά σας. Οι οικονομολόγοι του κόσμου σας γνωρίζουν ακόμα και σήμερα πως όταν μια οικονομία πάει καλά, τότε όλες πάνε καλά. Όπως έχετε δει, όταν μια οικονομία βυθίζεται, δεν ανεβαίνουν άλλες. Στην πραγματικότητα, παίρνουν όλες τον ίδιο δρόμο. Αυτό δεν είναι ανταγωνισμός. Είναι μια κοινή κλωστή που σας συνδέει όλους, η οποία θα γίνεται ισχυρότερη καθώς εισέρχεστε στο επόμενο επίπεδο της εξέλιξής σας.

 Η κυβέρνηση της Μου δεν είχε νόμους. Η ελεύθερη επιλογή έχαιρε πάντοτε τιμής και εξισορροπείτο με την ευθύνη της «αιτίας και του αποτελέσματος». Αν κάποιος καταπατούσε τις επιλογές ενός άλλου, οι συνέπειες ήταν άμεσες και αυτοεπιβαλλόμενες.

Σας λέμε πως όταν κατοικούσατε στην Μου οι δονήσεις σας ήταν αληθινά πολύ υψηλές. Κρατούσατε τη δύναμή σας μέσα σας, και όχι εξωτερικά. Επομένως, οι νόμοι αυτοί καθαυτοί δεν ήταν αναγκαίοι. Αντίθετα, βασιζόσασταν σε έθιμα τα οποία έχαιραν μεγάλου σεβασμού και τιμής. Όλα τα έθιμα εστιάζονταν στην ενδυνάμωση. Παρόλο που υπήρχαν κυβερνήτες, αυτοί ήσαν υπηρέτες και όχι ηγέτες. Η συλλογική δύναμη δεν επαφίετο στους κυβερνήτες, ήσαν έμπιστοι υπηρέτες οι οποίοι παρακολουθούσαν τη σχέση με τη Συμπαντική Ενέργεια σε σύγκριση με όλες τις δραστηριότητες μέσα στη χώρα της Μου. Δεν υπήρχαν ποινές εκτός από τον εξωστρακισμό, και μόνο στις πιο ακραίες περιπτώσεις. Όποτε κατεπατείτο η ελεύθερη επιλογή κάποιου άλλου, ο ίδιος ο αυτουργός τελικά αποφάσιζε τον καλύτερο τρόπο για να εναρμονιστεί η ενέργεια. Η Μου ήταν μια εξαιρετικά εξελιγμένη πνευματική κοινότητα όπου δεν αποτελούσε δικαίωμα αλλά ένδοξο προνόμιο το μοίρασμα με ψυχές της ύψιστης δόνησης. Η ζωή στη Μου περιστρεφόταν γύρω από την επιλογή. Μπορούσατε να επιλέξετε να προχωρήσετε στη δύναμή σας ή να μην προχωρήσετε. Τώρα μόλις φθάνετε μια κατάσταση στην εξέλιξή σας αυτή την εποχή, στην οποία θα αρχίσετε να υποστηρίζετε την επιστροφή στα ιδανικά της Μου. Σας ζητάμε να προχωράτε αργά και να επιτρέψετε σε αυτή τη μετάβαση να συμβεί ομαλά.

Αρχίστε πρώτα από τον εαυτό σας

Επιλέξτε προσεκτικά αυτά που σκέφτεστε, γιατί η δική σας πραγματικότητα αποτελεί μέρος και της συλλογικής πραγματικότητας. Αυτός είναι ο λόγος που σας ζητούμε θερμά να τολμήσετε να δημιουργήσετε την ύψιστη, την πιο γενναιόδωρη πραγματικότητα που μπορείτε. Καθώς αναλαμβάνετε την ευθύνη για τη δική σας ευτυχία, νιώστε τις δονήσεις της Εστίας να απλώνονται και στους άλλους γύρω σας.

Θα εξαπλωθούν στους οργανισμούς σας, στον επιχειρηματικό κόσμο και στις κυβερνήσεις του Νέου Πλανήτη Γη. Αισθανθείτε την αγάπη της Μου που αποτελεί πατρογονικό δικαίωμά σας, και θα νιώσετε τη δύναμη που ήταν δική σας εξ αρχής. Μετά σας ζητάμε να βρείτε τρόπους να χρησιμοποιήσετε αυτή τη δύναμη. Πρώτα χρησιμοποιείστε τη για να δημιουργήσετε τα πράγματα που επιθυμείτε να έχετε στη ζωή σας για να την κάνουν ευκολότερη για σας, γιατί είναι δικαίωμα σας να νιώθετε άνετα επάνω στον πλανήτη.

Φερθείτε στον εαυτό σας όπως θα κάνατε αν οι μεγαλύτεροι όλων των δασκάλων έρχονταν να σας επισκεφθούν. Δεν θα τους παραχωρούσατε τα καλύτερα σεντόνια σας; Δεν θα τους στρώνατε τραπέζι με τα καλύτερά σας σερβίτσια και δεν θα τους προσφέρατε τα καλύτερα φαγητά; Σας λέμε πως εσείς είστε εκείνοι οι δάσκαλοι. Φερθείτε στον εαυτό σας με τον ίδιο σεβασμό και όλα γύρω σας θα γίνουν όπως πρέπει. Ρυθμίστε σταθερά τη δική σας πρόθεση μέσα από αυτές τις πράξεις και παρακολουθείστε την μαγεία να ξετυλίγεται. Να φέρεστε καλά στον εαυτό σας, γιατί μόνο όταν το κάνετε και μόνο όταν επιτρέπετε στον εαυτό σας να επιδοθεί ολοκληρωτικά στο πάθος σας θα μπορείτε να αντανακλάτε την ενέργεια της Εστίας στους άλλους γύρω σας.

Η μεταβαλλόμενη ενέργεια

Είναι θαυμαστή η εποχή στην οποία ζείτε και σας λέμε πως υπάρχει πολλή μαγεία στην ατμόσφαιρα. Σύντομα θα τη δείτε, αν δεν την έχετε ήδη δει. Τα οποία εμπόδια συναντήσετε θα χρησιμεύσουν απλώς για να επισπεύσουν μια παγκόσμια αντίληψη Ενότητας. Να γνωρίζετε πως καθώς η συλλογική δόνηση ανυψώνεται, έτσι ανυψώνεστε και όλοι εσείς. Ακόμη και οι οικονομίες του κόσμου συνδέονται μεταξύ τους καθώς ακολουθούν την Συμπαντική Ενέργεια. Καθώς αναπτύσσεται μια οικονομία, αναπτύσσονται παράλληλα όλες. Και καθώς μια διευρύνεται, διευρύνονται όλες. Αυτή είναι η Συμπαντική Ενέργεια σε δράση.

Επιτρέψτε στον εαυτό σας να είναι σε μια συνεχή κατάσταση διεύρυνσης, συνεχώς να απλώνεται για να φθάσει τις υψηλότερες αλήθειες που θα σας βοηθήσουν να απλωθείτε. Πάρτε τον έλεγχο της δικής σας δόνησης μόνο και να γνωρίζετε πως αυτή η πράξη από μόνη της θα αφήσει το σημάδι σας πάνω σε κάθε τι γύρω σας. Έπειτα σας ζητάμε να κάνετε κάτι που είναι πολύ δύσκολο, γιατί σας ζητάμε να κάνετε κάτι που είναι πολύ δύσκολο, γιατί σας ζητάμε να αποδεχτείτε στη συνέχεια το καλύτερο, καθώς αυτό θα επιστρέφεται σ’ εσάς.

Η δομή που υπήρχε τον καιρό της Μου βρίσκει τώρα τον δρόμο της επιστροφής. Εφαρμόστε τη στις επιχειρήσεις σας. Εφαρμόστε τη στα σχολεία σας. Εφαρμόστε τη στις επιχειρήσεις σας. Εφαρμόστε τη σε όλες τις σχέσεις γύρω σας. Νιώστε άνετα με την τοποθέτηση ενδυναμωμένων ανθρώπων στο πεδίο σας.

 Αντί να βλέπετε τις διαφορές σας, αναζητείστε τις ομοιότητές σας. Έπειτα δώστε σε άλλους τα εργαλεία και καταστήστε τους υπεύθυνους να βρουν τη δική τους ενδυνάμωση – με αγάπη και μέτρο.

 Να γνωρίζετε πως εσείς μπορείτε να κάνετε τη διαφορά. Μπορεί να σκεφθείτε: Είμαι ένας μόνο. Δεν μπορώ να κάνω τη διαφορά, γιατί η φωνή μου δεν θ’ ακουστεί.

Και σας λέμε, ναι, θα ακουστεί. Είστε υπεύθυνοι μόνο για τη δική σας, ατομική δόνηση και αυτό είναι όλο. Επιλέξτε την αλήθεια σας και παραμείνετε σε αυτήν σταθερά, γιατί αυτή καθορίζει το κέντρο της δικής σας ενέργειας.

 Μια ιδιαίτερη εποχή έρχεται. Πάρτε την ενέργεια που σας δίδεται. Πάρτε το δώρο και τολμήστε να το χρησιμοποιήσετε. Τολμήστε να εκφράσετε τη βαθύτερη αλήθεια σας γιατί αυτός είναι ο τρόπος που σας μιλάμε. Σας ζητάμε να ακούτε τις φωνές. Σας ζητάμε να έχετε ανοιχτό διάλογο με το πνεύμα. Σας ζητάμε να μιλάτε με τους δικούς σας οδηγούς. Δεν μπορείτε να μας ακούσετε όταν σας μιλάμε, γιατί νομίζετε ότι το φαντάζεστε. Νομίζατε πως αυτά δεν μπορούν να αφορούν εσάς, και σας λέμε πως εσάς αφορούν. Μπορούμε μόνο να παραμερίσουμε το πέπλο για λίγες στιγμές ώστε να μπορέσετε να ενθυμηθείτε. Ωστόσο υπάρχουν φορές που το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να σας σηκώσουμε τις τρίχες των χεριών σας και να σας αγγίξουμε κατά τέτοιο τρόπο ώστε να νομίσετε ότι μπορεί να νιώσατε κάτι, αλλά μπορεί και όχι. Είμαστε εδώ πάντοτε. Είμαστε γύρω σας πάντοτε. Ανοίγουμε τις πόρτες ακριβώς πριν φτάσετε εκεί. Παίζουμε ένα συγχρονιστικό ρόλο στη ζωή σας. Είναι μεγάλη τιμή για μας που μας ζητήσατε να είμαστε εδώ. Σας λέμε ότι δεν φύγαμε ποτέ. Είμαστε μαζί με όλους εσάς. Η δική σας καθοδήγηση είναι πολύ ισχυρή. Ακούστε τη πολύ προσεκτικά γιατί θα σας οδηγήσει αν μάθετε να ακούτε με τη δική σας καρδιά. Πάρτε εκείνο που γνωρίζετε στην καρδιά σας ως αλήθεια και τολμήστε να εκφράσετε τις δημιουργίες σας.

Επανασύνδεση στον Ουρανό

Με τους σπόρους της ενδυνάμωσης θα αρχίσετε να κτίζετε τις ημέρες της Λεμουρίας για μια ακόμα φορά. Σας λέμε πως δεν είστε οι μόνοι που βρίσκονται σε επανασύνδεση. Γιατί όπως οι κύκλοι φωτός στον πλανήτη Γη συνδέονται μεταξύ τους, έτσι συμβαίνει και στον Ουρανό. Όπως κάτω – έτσι και πάνω. Όλοι οι αρχάγγελοι βρίσκονται σε μια μεγαλειώδη κατάσταση επανασύνδεσης. Ακόμη και εκείνοι που έπαιξαν ρόλο στο Πείραμα Λούσιφερ τώρα επανασυνδέονται στον ουρανό. Εσείς το καταστήσατε δυνατό μέσω των επιλογών σας στην Αρένα του Παιχνιδιού της Ελεύθερης Επιλογής. Γι’ αυτό υποκλινόμαστε στα πόδια σας. Μπορείτε τώρα ν’ αρχίσετε να βλέπετε τη σπουδαιότητα σας; Μπορείτε τώρα να δείτε την επίδραση που έχετε; Βλέπετε τον εαυτό σας ενώ προσπαθείτε να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας χωρίς χρήματα. Βλέπετε τον εαυτό σας ενώ παλεύει μέσα στις σχέσεις και λέτε, αυτό είναι όλο; Και σας λέμε πως κάποιες φορές τα μαθήματα που παίρνετε μέσω αυτών των δυσκολιών φθάνουν σε διαστάσεις τις οποίες δεν κατανοείτε, γιατί δημιουργείτε πραγματικότητες με τις επιλογές σας που ξεπερνούν κατά πολύ την αντίληψή σας.

 Η Λεμουρία ήταν μια εποχή όπου υπήρχαν σπουδαίες τεχνολογίες στον πλανήτη, επειδή η πνευματική πρόοδος η οποία εξισορροπούσε την τεχνολογία ήταν επίσης μεγάλη. Ήταν επίσης η εποχή κατά την οποία βρισκόσασταν στη μεγαλύτερη ευτυχία σας, που βαδίζατε σε πλήρη σύνδεση με τους ανώτερους εαυτούς σας, κάνοντας κάθε βήμα σε πλήρη συμφωνία με ολόκληρη τη δύναμή σας.

 Η εποχή που έχετε τώρα μπροστά σας θα φέρει νέα ενέργεια στον πλανήτη. Πάρτε την, γιατί είναι για σας. Επιτρέψτε της να γίνει μέρος της εμπειρίας σας και έχετε το θάρρος να τη χρησιμοποιήσετε για την ύψιστη ύπαρξή σας και το μέγιστο πάθος σας. Μη φοβάστε πως θα αντιδράσουν οι άλλοι σε αυτή την ενέργεια. Μέσα στην αναταραχή καις τον χαλασμό, επιτρέψτε στον εαυτό σας να δημιουργήσει την Εστία. Σας λέμε πως η Εστία είναι τόπος υπέρτατης αφθονίας, γιατί είναι οτιδήποτε θελήσετε να είναι. Σκεφθείτε πως είστε στην Εστία, και είστε εκεί. Κρατήστε τη σκέψη ενός παγωτού και είναι εκεί μπροστά σας. Κρατείστε τη σκέψη για παγκόσμια ειρήνη και θα συμβεί.

 Είναι ύψιστη τιμή για μας να αντανακλούμε την ενέργεια σας. Το μόνο που ζητάμε να κάνετε είναι να αναπνέετε και να μας επιτρέπετε να ανοίγουμε τις πόρτες για σας, γιατί τα έχετε καταφέρει πολύ καλά. Έχετε κερδίσει το παιχνίδι και τώρα δημιουργείτε τον Παράδεισο στη Γη και θα σας επιστρέψει στην εποχή της Μου.

 Με την ύψιστη τιμή σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλο με σεβασμό, γιατί αυτός είναι ο σεβασμός του Θεού. Να φροντίζετε ο ένας τον άλλο και να ενδυναμώστε ο ένας τον άλλο. Και πάνω απ’ όλα, να παίζετε καλά μαζί.

Και έτσι είναι…

Το Γκρουπ

Ματιές στη 5η Διάσταση

          Στηβ Ρόθερ

      Εκδόσεις Κρύων

Urantia Center

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1