urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Οι Σύμμαχοι

Δωρεάν Βιβλία

Οι Σύμμαχοι της Ανθρωπότητας Μάρσαλ Βίαν Σάμερς

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

gynaika theatro soureal 370x330

Από τα 12 αρχέτυπα στις προσωπικές υποστηρικτικές ομάδες μας, όλοι μας έχουμε τέσσερα κοινά : το Παιδί, το Θύμα, την Πόρνη και τον Σαμποτέρ. Κάθε ένα από αυτά σχετίζεται στενά στις πιο πιεστικές προκλήσεις για επιβίωση. Αναπαριστούν διαφορετικά θέματα, φόβους και τρωτά σημεία που χρειάζεται να αντιμετωπίσετε και να υπερνικήσετε ως μέρος του Ιερού σας Συμβολαίου. Κάνοντάς το αυτό, βλέπετε αυτά τα αρχέτυπα σαν τους πιο πιστούς συμμάχους σας, που μπορεί να αναπαριστούν τόσο πνευματικές όσο και υλικές αντοχές. Μπορούν να γίνουν οι φρουροί σας και θα διαφυλάξουν την ακεραιότητά σας, αρνούμενα να σας αφήσουν να τη διαπραγματευτείτε στο όνομα της επιβίωσης.

Να θυμάστε, ότι όπως όλα τα αρχέτυπα, οι ενέργειές τους είναι κατ’ ουσίαν ουδέτερες, παρά τους αρνητικούς συσχετισμούς των ονομάτων τους. (Παρόλο που το Παιδί από μόνο του ακούγεται θετικό, παραλλαγές όπως το Τραυματισμένο, Εξαρτημένο ή Ορφανό Παιδί έχουν μια καθαρά αρνητική τονικότητα.)

Παρόλο που το περίγραμμα του Ιερού σας Συμβολαίου μπορεί να έχει συμφωνηθεί πριν από τη γέννησή σας, ο τρόπος με τον οποίο ανταποκρίνεστε στις προκλήσεις που παρουσιάζει και το πώς επιλέγετε να αλληλεπιδράτε με τους ανθρώπους με τους οποίους έχετε ξεχωριστά Συμβόλαια, εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς. Αν οι επιλογές σας γίνονται ασυνείδητα και ενεργείτε αμυντικά και φοβισμένα, οι φόβοι σας θα έχουν περισσότερη εξουσία από τα θετικά σας χαρακτηριστικά όταν κάνετε τις πιο σημαντικές σας επιλογές. Όσο πιο συνειδητοί μπορείτε να μείνετε σχετικά με το πώς τα αρχετυπικά πρότυπα επηρεάζουν τη συμπεριφορά σας, τόσο πιο πιθανό είναι ότι οι επιλογές και τα μαθήματά σας θα εξυπηρετούν την πνευματική σας ενδυνάμωση. Πριν πάμε παρά πέρα με τη συζήτησή μας για τα αρχέτυπα γενικά, ας ρίξουμε μια σύντομη ματιά σε κάθε ένα από τα τέσσερα αρχέτυπα επιβίωσης και να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε πώς μπορείτε να μάθετε από αυτά. Παρόλο που κάθε ένας από εμάς έχει αυτά τα τέσσερα παρόντα στο σύστημα υποστήριξής του, υπάρχουν πολλές παραλλαγές του Παιδιού για να διαλέξουμε. Μπορεί να αισθάνεστε ότι περισσότερες από μία παραλλαγές είναι ενεργές μέσα σας, ωστόσο μόνο μία είναι κυρίαρχη.

 1. Το Παιδί       

Η ώριμη προσωπικότητα του αρχέτυπου του Παιδιού θρέφει εκείνο το κομμάτι μας που λαχταράει να είναι ξέγνοιαστο και αθώο, αναμένοντας τα θαύματα του αύριο, ανεξαρτήτως ηλικίας. Αυτό το κομμάτι της φύσης μας συνεισφέρει πάρα πολύ στην ικανότητά μας να αισθανόμαστε παιχνιδιάρικα στη ζωή μας, εξισορροπώντας τη σοβαρότητα των ενήλικων υποχρεώσεων. Το ισορροπημένο Παιδί είναι χαρά να υπάρχει γιατί η ενέργεια που ρέει από αυτό το μέρος της προσωπικότητάς μας είναι μεταδοτικό βγάζει το καλύτερο από τους άλλου, όπως και από εμάς. Οι πολλές πτυχές του Παιδιού περιλαμβάνουν το Πληγωμένο Παιδί, το Εγκαταλειμμένο ή Ορφανό Παιδί, το Μαγικό ή Αθώο Παιδί, της Φύση, το Αιώνιο, το Θεϊκό και το Εξαρτώμενο Παιδί. Αυτές οι ενέργειες μπορεί να εμφανιστούν ως απάντηση σε ποικίλες καταστάσεις στις οποίες βρίσκεστε, ωστόσο το κεντρικό θέμα όλων των αρχετύπων του Παιδιού είναι η δυναμική ένταση ανάμεσα στην εξάρτηση και την υπευθυνότητα. Πρέπει να μάθετε πότε να αναλαμβάνετε ευθύνη, πότε να έχετε υγιή εξάρτηση, πότε να διαχωρίζετε τον εαυτό σας από ή ενάντια στο σύνολο και πότε να το αγκαλιάζετε. Κάθε μια από τις παραλλαγές του αρχετύπου του Παιδιού χαρακτηρίζεται από συγκεκριμένες τάσεις, συμπεριλαμβανομένων των τάσεων της σκιάς.

Το Πληγωμένο Παιδί

Το αρχέτυπο του Πληγωμένου Παιδιού κρατάει τις αναμνήσεις κακομεταχείρισης, παραμέλησης και άλλων τραυμάτων που έχουμε υποφέρει κατά τη διάρκεια της παιδικής μας ηλικίας. Πολλοί άνθρωποι κατηγορούν τις μη ισορροπημένες σχέσεις με τους γονείς τους που δημιούργησαν το Πληγωμένο Παιδί για όλες τις επακόλουθες δυσλειτουργικές σχέσεις τους. Στη θετική πλευρά, οι επώδυνες εμπειρίες που βρίσκονται έμφυτες σε αυτό το αρχέτυπο συχνά ξυπνούν μια βαθιά αίσθηση συμπόνιας και μια επιθυμία για βοήθεια προς άλλα Πληγωμένα Παιδιά. Από πνευματική οπτική γωνία, μια τραυματισμένη παιδική ηλικία ανοίγει το μονοπάτι της συγχώρεσης. Η σκιερή πλευρά μπορεί να εμφανιστεί σαν μόνιμη αίσθηση αυτολύπ0ησης, μια τάση να κατηγορούμε τους γονείς μας για τωρινές αδυναμίες και για να αντιστεκόμαστε να κινηθούμε προς τη συγχώρεση. Μπορεί να μας οδηγήσει επίσης στο να αναζητήσουμε γονικές μορφές σε όλες τις δύσκολες καταστάσεις αντί να βασιστούμε στη δική μας επινοητικότητα.

Εγκαταλελειμμένο/ Ορφανό Παιδί           

Από τη μικρή Ορφανή Άννα και τη Σταχτοπούτα μέχρι τη Ντόροθυ από το Μάγο του Όζ και ακόμα και τον Χάρρυ Πότερ, το Ορφανό Παιδί στις πιο πολλές παιδικές ιστορίες αντικατοπτρίζει την ψυχοσύνθεση ανθρώπων που νιώθουν από τον καιρό της  γέννησής τους σαν να μην είναι μέλη της οικογένειάς τους, συμπεριλαμβανομένου του πνεύματος της φυλής τους. Αλλά επειδή τα Ορφανά δεν επιτρέπεται να είναι στον οικογενειακό κύκλο, πρέπει να αναπτύξουν ανεξαρτησία από νωρίς. Η απουσία οικογενειακών επιρροών, στάσεων και παραδόσεων εμπνέει ή υποχρεώνει το Ορφανό Παιδί να δημιουργήσει μια εσωτερική πραγματικότητα που βασίζεται στην προσωπική κρίση και εμπειρία. Η πλευρά της σκιάς εμφανίζεται σε Ορφανά που ποτέ δεν αναρρώνουν από συναισθήματα εγκατάλειψης, κάνοντάς τα έτσι να καταπνίξουν τη δική τους διαδικασία ωρίμανσης. Ως αποτέλεσμα, αναζητούν παρένθετες οικογενειακές δομές για να βιώσουν φυλετική ενότητα. Οι θεραπευτικές ομάδες υποστήριξης γίνονται οικογένειες της σκιάς για ένα Ορφανό που πρέπει να το μάθει ότι το να θεραπεύσεις αυτά τα τραύμα απαιτεί να κινηθείς στην ενηλικίωση.

Το Μαγικό/ Αθώο Παιδί

Το Μαγικό Παιδί βλέπει τη δυνατότητα για ιερή ομορφιά σε όλα τα πράγματα και ενσωματώνει χαρακτηριστικά σοφίας και θάρρους όταν αντιμετωπίζει δύσκολες καταστάσεις και εκπροσωπείται από την ιστορική μορφή της Άννας Φρανκ και την λογοτεχνική μορφή του Μικρού Τιμ στην ιστορία του Ντίκενς Μια Χριστουγεννιάτικη ιστορία. Αυτό το αρχέτυπο είναι προικισμένο με τη δύναμη της φαντασίας και την πεποίθηση ότι όλα είναι δυνατά. Η σκιά του Μαγικού Παιδιού εμφανίζεται σαν απουσία της πιθανότητας θαυμάτων και της μεταμόρφωσης του καλού σε κακό. Πεσιμισμός και κατάθλιψη, ειδικά στην εξερεύνηση ονείρων, εμφανίζονται συχνά από ένα τραυματισμένο Μαγικό Παιδί του οποίου τα όνειρα “μια φορά κι έναν καιρό” καταδικάστηκαν ως ανόητα από κυνικούς ενήλικες. Η σκιά μπορεί επίσης να εμφανιστεί σαν μια πεποίθηση ότι ενέργεια και δράση δεν απαιτούνται, επιτρέποντας σε κάποιον να αποσυρθεί στη φαντασία.

Το Παιδί της Φύσης

Εμπνευσμένο από βαθιά, ενδόμυχη σύνδεση με τις δυνάμεις της φύσης, το Παιδί της Φύσης έχει μια ιδιαίτερη έλξη για φιλίες με τα ζώα. Παρόλο που είναι προικισμένο με τρυφερά, συναισθηματικά χαρακτηριστικά, τα Παιδιά της Φύσης μπορούν να έχουν επίσης μια εσωτερική ανθεκτικότητα και δυνατότητα για επιβίωση – η ίδια η προσαρμοστικότητα της φύσης. Μπορεί να αναπτύξουν την ικανότητα να επικοινωνούν με ζώα (σε ιστορίες που αντικατοπτρίζουν αυτό το αρχέτυπο, ένα ζώο συχνά έρχεται να σώσει τον παιδικό του σύντροφο). Πολλοί κτηνίατροι και ακτιβιστές των δικαιωμάτων των ζώων μπορεί να έχουν βιώσει αυτό το αρχέτυπο στην μορφή της συνειδητής αρμονίας σχέσεων με τα ζώα από τον καιρό της παιδικής ηλικίας. Άλλοι ενήλικες περιγράφουν να είναι σε επικοινωνία με τα πνεύματα της φύσης και να μαθαίνουν να δουλεύουν σε αρμονία με αυτά για να διατηρήσουν την τάξη της φύσης.  Το σκιερό Παιδί της Φύσης εμφανίζεται σαν μια τάση για κακομεταχείριση των ζώων, ανθρώπων και του περιβάλλοντος.

Το Αιώνιο Παιδί  

Το Αιώνιο Παιδί, που μερικές φορές καλείται Puer (για αγόρι) ή Pruella (για κορίτσι) Eternis, μας καθοδηγεί να μείνουμε για πάντα νέοι στο σώμα, το μυαλό και το πνεύμα και να μην αφήσουμε τη φυσική ηλικία να μας σταματήσει από το να απολαμβάνουμε τη ζωή. Το σκιερό Αιώνιο Παιδί συχνά εμφανίζεται σαν μια ανικανότητα να μεγαλώσουμε και να αγκαλιάσουμε την υπεύθυνη ζωή ενός ενήλικα. Όπως ο Πήτερ Παν, ο Puer Eternis αντιστέκεται στο να τελειώσει έναν κύκλο ζωής στον οποίο είναι ελεύθερος να ζήσει εκτός των ορίων της συμβατικής ενήλικης ζωής. Η σκιερή Pruella Eternis μπορεί να εμφανιστεί στις γυναίκες σαν υπερβολική εξάρτηση από αυτούς που είναι επικεφαλής της φυσικής τους ασφάλειας. Πιστεύει ότι δεν μπορούν να βασιστούν πάνω της, ούτε και μπορεί να αποδεχτεί την διαδικασία της γήρανσης.

Το Εξαρτώμενο Παιδί

Το Άπορο ή Εξαρτώμενο Παιδί κουβαλάει ένα βαρύ αίσθημα μέσα του ότι τίποτα δεν είναι ποτέ αρκετό και πάντοτε αναζητάει να αντικαταστήσει κάτι που χάθηκε τον καιρό της παιδικής ηλικίας – παρόλο που ότι τι είναι αυτό  δεν είναι ποτέ ξεκάθαρο. Όπως και με το Πληγωμένο Παιδί, αυτό οδηγεί σε περιόδους κατάθλιψης, μόνο πιο δριμίες. Το Εξαρτώμενο Παιδί έχει την τάση να είναι επικεντρωμένο στις δικές του ανάγκες και συχνά δεν έχει την ικανότητα να δει τις ανάγκες των άλλων. Όπως και με όλα τα εμφανώς αρνητικά αρχέτυπα, μπορείτε να μάθετε να αναγνωρίζετε την εμφάνισή τους και να την χρησιμοποιείται σαν καθοδήγηση για να σας ειδοποιεί όταν κινδυνεύετε να εκπέσετε σε άπορες, αυτοαπορροφούμενες στάσεις και συμπεριφορές.

 1. Το Θύμα

Όταν αναγνωρίζεται σωστά, το Θύμα μπορεί να σας ειδοποιήσει για την πιθανότητα ότι πρόκειται να αφήσετε τον εαυτό σας να γίνει θύμα, είτε μέσα από την παθητικότητα είτε μέσα από ακατάλληλες πράξεις. Και μπορεί να σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε την δική σας τάση να κάνετε άλλους θύματα για δικό σας όφελος. Χρειάζεται να αναπτύξουμε αυτή τη διαύγεια της διορατικότητας, ωστόσο αυτό σημαίνει να μάθουμε την φύση και ένταση του Θύματος μέσα μας.

Στην σκιερή του εκδήλωση, το Θύμα σας λέει ότι το να σας εκμεταλλεύονται δεν είναι ποτέ δικό σας λάθος. Σε κάποιους αρέσει να παριστάνουν το Θύμα εξαιτίας της θετικής ανατροφοδότησης με τη μορφή συμπόνιας ή λύπησης. Στόχος μας είναι πάντα να μάθουμε πώς να αναγνωρίζουμε αυτές τις ακατάλληλες στάσεις στον εαυτό μας ή  στους άλλους και να δράμε αναλόγως. Δεν προοριζόμαστε να είμαστε θύματα στη ζωή, αλλά να μαθαίνουμε πώς να χειριζόμαστε προκλήσεις και να αντιμετωπίζουμε τους φόβους μας. Εδραιώνοντας επαφή με το θύμα μέσα σας, ρωτήστε τον εαυτό σας:

 • Κατηγορώ άλλους για τις καταστάσεις στη ζωή μου;
 • Ξοδεύω πολύ χρόνο στα βάθη της αυτολύπησης;
 • Ζηλεύω άλλους που πάντοτε φαίνονται να παίρνουν αυτό που θέλουν από τη ζωή;
 • Έχω την τάση να νιώθω περισσότερο αδύναμος παρά ισχυρός;
 1. Ο Σαμποτέρ

Αυτό μπορεί να είναι το πιο δύσκολο από όλα τα αρχέτυπα να αγκαλιάσει κανείς, γιατί το όνομά του σχετίζεται με την προδοσία. Ωστόσο, ο σκοπός του δεν είναι να σας σαμποτάρει, αλλά να σας βοηθήσει να μάθετε τους πολλούς τρόπους με τους οποίους υπονομεύετε ή προδίδετε τον εαυτό σας. Πόσο συχνά βάζετε νέα σχέδια σε λειτουργία, μόνο και μόνο για να καταλήξετε να στέκεστε στο δρόμο σας λόγω των φόβων που δυσφημίζουν αυτά τα αισιόδοξα σχέδια; Οι φόβοι του Σαμποτέρ σχετίζονται όλοι με τη χαμηλή αυτοπεποίθηση που σας κάνει να κάνετε επιλογές που μπλοκάρουν τη δική σας ενδυνάμωση και επιτυχία. Όπως με το Θύμα και την Πόρνη, χρειάζεται να αντιμετωπίσετε αυτό το πανίσχυρο αρχέτυπο που όλοι μας κατέχουμε και να το κάνετε σύμμαχο. Όταν το κάνετε, θα ανακαλύψετε ότι καλεί την προσοχή σας σε καταστάσεις στις οποίες κινδυνεύετε να σαμποταριστείτε ή να σαμποτάρετε τον εαυτό σας. Μόλις μάθετε να ακούτε και να παίρνετε σοβαρά υπόψη αυτές τις προειδοποιήσεις, μπορείτε να σώσετε τον εαυτό σας από την ανείπωτη θλίψη του να κάνετε τα ίδια λάθη ξανά και ξανά. Όταν αγνοείτε τις παροτρύνσεις του, ο Σαμποτέρ της σκιάς εμφανίζεται με τη μορφή αυτοκαταστροφικής συμπεριφοράς ή με την επιθυμία να υπονομεύετε άλλους. Για να μάθετε πώς να έχετε επίγνωση της δράσης του Σαμποτέρ μέσα σας, κάντε στον εαυτό σας αυτές τις ερωτήσεις:

 • Ποιοί φόβοι έχουν τη μεγαλύτερη εξουσία πάνω μου;
 • Τι συμβαίνει όταν ένας φόβος με καταλαμβάνει;
 • Επιτρέπω στους ανθρώπους να μιλάνε εκ μέρους μου;
 • Πόσο συνειδητός είμαι τη στιγμή που σαμποτάρω τον εαυτό μου;
 • Μπορώ να αναγνωρίζω τον Σαμποτέρ στους άλλους;
 • Θα μπορούσα να προσφέρω σε άλλους συμβουλές για το πώς να αντιμετωπίσουν το Σαμποτέρ τους; Αν ναι, πώς θα ήταν;
 1. Η Πόρνη

Το αρχέτυπο της Πόρνης ασκεί μαθήματα στην πώληση ή την διαπραγμάτευση της ακεραιότητας κάποιου ή του πνεύματός του εξαιτίας φόβων για τη φυσική επιβίωση ή για το χρηματικό κέρδος. Εκδίδουμε τους εαυτούς μας όταν πουλάμε το σώμα μας, ή το μυαλό ή τα λεφτά μας, ή όταν συμβιβάζουμε τα ήθη μας και την ηθική μας για το χρηματικό κέρδος. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει το να παραμένουμε σε ένα γάμο ή μια δουλειά που διακινδυνεύει την αυτοεκτίμησή μας για λόγους οικονομικής ασφάλειας. Η Πόρνη ενεργοποιεί τις πτυχές του ασυνείδητου που σχετίζονται με την αποπλάνηση και τον έλεγχο που σας καθιστούν ικανό να αγοράσετε μια ελέγχουσα συμμετοχή σε άλλο πρόσωπο, όπως σας είναι να πωλούν δική σας δύναμη . Μόλις συνειδητοποιήσετε την παρουσία της μέσα σας, η Πόρνη σας περικυκλώνει με ένα δυνατό  παλμικό πεδίο που λέει “Δεν είναι για πώληση”. Το κεντρικό μάθημα της Πόρνης είναι ότι η αυτοεκτίμηση και ο αυτοσεβασμός σας κάνουν αδιάβροχους στο ξεπούλημα. Προσδιορίζοντας αυτό το αρχέτυπο, ρωτήστε τον εαυτό σας:

 • Έχω ποτέ ξεπουληθεί σε ανθρώπους ή οργανώσεις στις οποίες δεν πίστευα πραγματικά;
 • Έχω ποτέ παραμείνει σε μια κατάσταση που μου προσέφερε οικονομική προστασία λόγω μιας επιθυμίας για οικονομική ασφάλεια;
 • Έχω βάλει ποτέ κάποιο άλλο άτομο να συμβιβαστεί προκειμένου να αποκτήσω ισχύ πάνω σε αυτό το άτομο;

Από μια άλλη οπτική γωνία:

 • Έχω προσφερθεί ποτέ να βοηθήσω κάποιον άλλον που είχε αποδυναμωθεί από το δικό του αρχέτυπο της Πόρνης; Κρίνω τους  άλλους επειδή συνεχώς συμβιβάζονται;

Και από μια άλλη προοπτική ακόμα:

 • Έχω ποτέ νιώσει τον εαυτό μου να έλκεται σε μια κατάσταση που θα απαιτούσε να πουλήσω την ηθική μου, αλλά φάνηκα αρκετά δυνατός για να πω όχι;

Αποφασίζοντας τα Αρχέτυπά σας 

Εφόσον κάθε ένας από εμάς έχει το Παιδί, το Θύμα, τον Σαμποτέρ και την Πόρνη, θα χρειαστεί να διαλέξετε οχτώ ακόμα για να ολοκληρώσετε το στενό σύνολο υποστήριξής σας των 12 αρχετύπων. Μπορείτε να ξεκινήστε κοιτάζοντας την επόμενη λίστα και σημειώνοντας τα αρχέτυπα με τα οποία συνηχείτε  πιο δυνατά. Να θυμάστε ότι η έλξη σας μπορεί να είναι θετική ή αρνητική – που σημαίνει ότι ένα αρχέτυπο μπορεί να αναπαριστά χαρακτηριστικά που είναι σημαντικά για εσάς όπως και μερικά που εύχεστε να είχατε σε μεγαλύτερο βαθμό, ή χαρακτηριστικά που καλύτερα να μην είχατε.   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1