urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Οι οντότητες που επιθυμούν να δουλέψουν με το φως, και εκείνες που επιθυμούν να εργαστούν με τον φόβο, το σκοτάδι, το χάος, τον έλεγχο και τη σύγχυση, έχουν αρχίσει να πολώνονται και να επιλέγουν πλευρές!

AN E

Αγαπημένοι,

Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ έχει πει:

Εσείς, μαζί με την καθοδήγηση από τους φύλακες αγγέλους σας και το Συμβούλιο του Φωτός σας, επιλέξατε το κατάλληλο DNA/προγονική γενεαλογία, την φυλή, τον πολιτισμό και τις συνθήκες μέσα στις οποίες θα γεννιόσασταν γι αυτήν την συγκεκριμένη εμπειρία ζωής. Ένα ευρύ φάσμα από δοκιμασίες, προκλήσεις και ευκαιρίες είχε προγραμματιστεί για να σας δώσει την καλύτερη ευκαιρία για την ανάπτυξη της Ψυχής!

Προσωπικά πιστεύω ότι η καλύτερη ευκαιρία που μας δόθηκε είναι ότι από το 1850 άρχισε η Οικογένεια του φωτός να υπαγορεύει στην ανθρωπότητα μέσω διαμέσων δασκάλων, διδασκαλίες και γνώσεις για να μπορέσουμε να αφυπνιστούμε και να κάνουμε την μετάβαση σε υψηλότερες διαστάσεις.

Αυτό έχει ονομαστεί ανώτερη επικοινωνία στα ελληνικά και Channeling στα αγγλικά.

Ο λόγος είναι ότι έκρυψαν τις γνώσεις και έκαψαν όλα τα βιβλία για να μείνει η ανθρωπότητα απληροφόρητη και εύκολα χειραγώγησημη. Να πω για να σας προλάβω ότι όλοι οι αρχαίοι ημών πρόγονοι που έδωσαν στην ανθρωπότητα την αρχαία Ελληνική γλώσσα τα γράμματα, τις τέχνες την φιλοσοφία, τα μαθηματικά, φυσική, αστρονομία κλπ ανήκουν στους αναληφθέντες διδασκάλους!!

Η Οικογένεια του φωτός είναι ο αγγελιοφόρος Κρύων μια οντότητα που δεν έχει ενσαρκωθεί ποτέ σαν άνθρωπος αλλά καθοδηγεί την ανθρωπότητα από την αρχή της δημιουργίας, θα βάλω πολλά λινκ κάτω από το βίντεο για όσα πω.

Το Αρχαγγελικό και Αγγελικό βασίλειο, οι αναληφθέντες διδάσκαλοι και οι Γαλαξιακοί διδάσκαλοι.

Και τέλος από το βασίλειο της φύσης η Μεγάλη Μητέρα μας η Γαία που είναι Αρχαγγελική ενέργεια επίσης και περιλαμβάνει απίστευτο αριθμό βασιλείων, αλλά καθοδήγηση και προστασία λαμβάνουμε επίσης και από τα πνεύματα των ζώων δύναμής μας.

Όταν έχουμε μια ανησυχία έναν φόβο μπορούμε να καλέσουμε τους Αρχαγγέλους. Αν μπείτε σε μία εκκλησία θα βρείτε τις εικόνες τους στους τοίχους. Πριν δύο χιλιάδες χρόνια δόθηκαν τα ονόματά τους και άλλα πολλά πάλι με Ανώτερη επικοινωνία με Channeling, υπάρχει λινκ κάτω.

Μπορούμε να πούμε φωναχτά αν είμαστε μόνοι μας.

Επικαλούμαι τον Αρχάγγελο Μιχαήλ πάνω από μένα, τον Αρχάγγελο Γαβριήλ Δεξιά από μένα, τον Αρχάγγελο Ραφαήλ αριστερά από μένα, τον Αρχάγγελο Ουριήλ μπροστά από μένα και τον Αρχάγγελο Ζαντκιήλ πίσω από μένα και ζητώ θεραπεία και προστασία! Αυτό μπορούμε να το πούμε και για τα παιδιά μας και για άλλους. Επικαλούμαι τον Αρχάγγελο Μιχαήλ πάνω από το παιδί μου κλπ.

Καμιά φορά ξέρετε ότι το μυαλό φτιάχνει σενάρια φόβου. Μπορείτε να καλέσετε το Πνεύμα του ζώου της αρκούδας, η το πνεύμα του ζώου του Λιονταριού και να αισθανθείτε την ενέργειά τους δίπλα σας. Εγώ το κάνω συχνά. Να ξέρετε ότι τα πνεύματα των ζώων που εμείς σκοτώνουμε και βασανίζουμε είναι Αρχαγγελική ενέργεια επίσης.

Είμαστε εδώ για να εκπαιδευτούμε, να εξελιχθούμε να βιώσουμε καταστάσεις για να γίνουν κτήμα μας. Προοριζόμαστε να γίνουμε οι επόμενοι αναληφθέντες διδάσκαλοι. Οπότε να ξέρετε ότι πρέπει να περάσουμε μικρά και μεγάλα προβλήματα να πάρουμε την δύναμή σας, να πιστέψουμε στον Εαυτό μας και να ζητήσουμε να μας δοθούν λύσεις.

Και ποιος είναι ο Εαυτός μας που μπορεί να βρει λύσεις;

Σύμφωνα με τον αγγελιοφόρο Κρύων, φανταστείτε μία τεράστια ενέργεια μεγάλη όπως ένας μεγάλος ουρανοξύστης, ένα απίστευτο φως με ιριδίζοντα χρώματα, μία Αρχαγγελική ενέργεια με τα ίδια χαρίσματα του υπέρτατου Δημιουργού της μοναδικής Πηγής Αγάπης. Δηλαδή μία Θεϊκή ενέργεια μια οντότητα με μοναδικά χαρίσματα, χρώματα και δώρα ο καθένας μας.

Δεν γεννηθήκαμε ποτέ και δεν θα πεθάνουμε ποτέ γιατί είμαστε η ίδια Θεϊκή ενέργεια του Υπέρτατου Δημιουργού και δεν υπάρχει ανώτερη και κατώτερη ενέργεια. Η Θεϊκή ενέργεια είναι Μία.

Όλες οι Οντότητες που υπάρχουν είναι πάντα ο ίδιος αριθμός δεν αλλάζει και μαζί με τον Υπέρτατο Δημιουργό αποτελούμε το ΌΛΟΝ, το ΕΝΑ!!!

Ο Υπέρτατος Δημιουργός δεν δημιουργεί αλλά επιβλέπει την δημιουργία και βέβαια έχει βάλει νόμους, κανόνες και σταθερές που δουλεύουν πάντα. Υπάρχουν τρία βασίλεια που δημιουργούν.

Το ένα είναι το Αρχαγγελικό και Αγγελικό βασίλειο, το δεύτερο το βασίλειο της φύσης ή Ντεβικό οι Άγγελοι της Φύσης και τέλος το ανθρώπινο βασίλειο, οι Ανθρώπινοι Άγγελοι, που είμαστε όλοι εμείς που ενσαρκωνόμαστε!

Όλοι είμαστε Αρχαγγελικές ενέργειες, έχει δοθεί αυτό, και έχουμε τη δύναμη του Δημιουργού μόνο που πρέπει να το καταλάβουμε, να το πιστέψουμε και να κάνουμε θαύματα και αυτό το είχε αναφέρει και ο Ιησούς ο οποίος γνώριζε! Επίσης το Αρχαγγελικό Βασίλειο και το Ντεβικό Βασίλειο είναι στην υπηρεσία της ανθρωπότητας.

   Να πω ότι υπάρχει και το διοικητικό κέντρο από όπου προέρχεται ο Αγγελιοφόρος Κρύων και έχει πει ότι προέρχεται από τον μεγάλο Κεντρικό Ήλιο μέσα στο Ήλιο την Κεντρική Πηγή. Υπάρχει το λινκ.

Όλες οι οντότητες γνωρίζουν που βρίσκονται, τον ρόλο τους και την εργασία που έχουν να κάνουν και όλη η δημιουργία μπορεί να παρουσιαστεί σαν ένας οργανισμός που εργάζεται αιωνίως και αυτόματα. Παράδειγμα τα κύτταρα που αποτελούν το ανθρώπινο χέρι δεν ρωτάνε συνεχώς τι να κάνουν όλα γίνονται αυτόματα και το χέρι κινείτε και βοηθάει το σώμα να επιβιώσει.

Εμείς τώρα που είμαστε ενσαρκωμένοι είμαστε ένα πολύ μικρό μέρος του ανώτερου εαυτού μας φανταστείτε σαν μία μπάλα φωτός. Αποχωριζόμαστε από τον ανώτερο εαυτό αλλά μένουμε συνδεδεμένοι μαζί του με μία αόρατη κλωστή ασημένιας χορδής ενέργειας.

Πριν την ενσάρκωση περνάμε από επτά σφαίρες και παίρνουμε ορισμένα χαρίσματα, ένστικτα κλπ. Επίσης μας βάζουν εμφυτεύματα και εντυπώματα να μη θυμόμαστε τίποτα ως προς το ποιοί είμαστε και τις προηγούμενες ζωές μας.

Όταν το έμβρυο γίνει τριών μηνών συνδεόμαστε μαζί του μέσω της επίφυσης και όταν γίνει εννέα μηνών είμαστε σε όλα τα κύτταρά του και η ενέργειά μας βγαίνει έξω και την ονομάζουμε αύρα.

Έχουμε πλέον ταυτιστεί και νομίζουμε ότι είμαστε το σώμα. Δεν θυμόμαστε τίποτα από την μεγαλειότητά μας. Στην ουσία η ψυχή μας βρίσκεται σε μία ονειρική κατάσταση μέσα σε μία βιολογική μηχανή με την οποία έχει ταυτιστεί.

Ότι βιώνουμε εμείς το βιώνει και ο Ανώτερος μας εαυτός και μέσω αυτού ο υπέρτατος δημιουργός γιατί οι Ανώτεροι εαυτοί είναι συνδεδεμένοι μαζί του. Επίσης οι ανώτεροι εαυτοί δεν είναι ατομικοί. εργάζονται συλλογικά και γνωρίζει ο ένας τον άλλον. Είμαστε αδέρφια πραγματικά!

Όπως συλλογικά εργάζονται και οι Αρχάγγελοι οι οποίοι δημιουργούν αγγέλους για να κάνουν πολλές εργασίες στο Σύμπαν.

Ο λόγος που ο δημιουργός έφτιαξε την δημιουργία είναι να βιώσει τον εαυτό του ως δημιουργό και δεύτερο να αποκτήσει εμπειρίες μέσα από εμάς. Επίσης όταν το βιολογικό σώμα καταλάβει και ανέβει πνευματικά, δημιουργεί ενέργεια η οποία βοηθά να μεγαλώσει η δημιουργία δηλαδή ο πρωταρχικός δημιουργός που την αποτελεί. Ο Ιησούς σε επικοινωνία έχει πει: Χωρίς την επαφή με τον Ανώτερό σας Εαυτό δεν θα μπορέσετε να επιστρέψετε γιατί θα σας λείπει το Θεϊκό σας μέρος!

Παρακαλώ όλα όσα είπα μέχρι τώρα να τα θεωρήσετε σαν εισαγωγή και τα είπα για να καταλάβετε πόσο μεγαλειώδεις είμαστε και να αντέξουμε αυτά που έρχονται!

Αυτά που είπα μέχρι εδώ είναι η εισαγωγή για να σας πω να επικαλείσθε συνέχεια και για οτιδήποτε τον ανώτερο εαυτό σας και τους πνευματικούς σας οδηγούς. Επίσης==πο[8 λόγος είναι η επικοινωνία που θα σας πω του Bαshar, που είναι μια εξωγήινη οντότητα και επικοινωνεί μέσω του DarylAnka.

Ακούστε αυτή την ανώτερη επικοινωνία!

Τίτλος: Εμπιστέψου τον Ανώτερο Εαυτό σου!

Ο Bashar μέσω του Νταρυλ Άνκα

KKM

Πολλοί από σας έχετε διδαχθεί να πιστεύετε ότι ο φυσικός σας νους κρατά τα ηνία και είναι δουλειά του να κρατά τα πάντα και να καταλαβαίνει πως όλα πρέπει να συμβούν.

Ο σωματικός σας νους δεν έχει σχεδιαστεί για να καταλαβαίνει πως συμβαίνουν τα πράγματα. Έχει σχεδιαστεί μονάχα για να καταλαβαίνει πως συνέβηΣΑΝ τα πράγματα.

Δεν έχει σχεδιαστεί για να καταλαβαίνει πως θα συμβούν τα πράγματα.

Ο Ανώτερος Εαυτός – εκείνο το επίπεδο ακριβώς πάνω από τη φυσική πραγματικότητα, που είναι επίσης μέρος της προσωπικής σας ύπαρξης – είναι το επίπεδο της ύπαρξής σας που έχει την ικανότητα να καταλαβαίνει, πως Συμβαίνουν τα πράγματα.

Και γι αυτό μας ακούτε να λέμε ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε και να εστιάζεστε στο πως θα συμβεί κάτι. Δεν υπάρχει τρόπος να το γνωρίζετε. Δεν είναι μέσα στις δυνατότητα του φυσικού σας νου να το γνωρίζει αυτό.

Η δυνατότητα του φυσικού σας νου, είναι μόνο να βλέπει πως έχει ήδη συμβεί. Αλλά όχι πως θα συμβεί. Η γνώση του πως θα συμβεί έρχεται από τον Ανώτερο Εαυτό σας, όχι από το φυσικό σας νου!!!

Χωρίζει η Ήρα από το Σιτάρι – Παράλληλη Γη!

Ένα πράγμα για το οποίο  έχουμε μιλήσει σε πολλούς από σας, είναι ότι η αφετηρία που ονομάζετε 2012 είναι απλά η σημαντική ακμή της συλλογικής συνείδησης που διασχίζει το κατώφλι της κρίσιμης μάζας. Η ιδέα είναι ότι στην άλλη πλευρά αυτής της συγκεκριμένης στιγμής στο χρόνο θα υπάρχει περισσότερο θετική κινητήρια δύναμη παρά αρνητική. Δηλαδή ο τρόπος με τον οποίο θα βιώσετε αυτή τη μετάβαση στην πραγματικότητα εξαρτάται  από σας!

Παρακαλώ θυμηθείτε ότι υπάρχει ένας απέραντος αριθμός από παράλληλες πραγματικότητες οι οποίες όλες συμβαίνουν την ίδια στιγμή.

Δεν έχει στη πραγματικότητα τη σημασία ότι αλλάζετε τον κόσμο στον οποίο ζείτε, είναι ότι αλλάζετε τη συχνότητά σας ώστε να ταιριάζει με τον κόσμο που προτιμάτε να βιώσετε και τότε θα βιώσετε αυτή τη παράλληλη Γη που ήδη υπάρχει σε αυτό το επίπεδο.

Μπορεί να φαίνεται σαν όλα να έχουν αλλάξει γύρω σας αλλά στη πραγματικότητα είστε εσείς που θα έχετε αλλάξει και κατά κάποιο τρόπο μετατοπίσατε τον εαυτό σας στο κόσμο στον οποίο υπάρχουν ήδη οι εκδοχές των άλλων ανθρώπων που έχουν σχέση μ’ αυτό τον κόσμο.

Αυτοί που δεν βρίσκονται σ’ αυτή τη συχνότητα δεν θα εμφανίζονται πια στη δική σας πραγματικότητα, απλά θα εξαφανιστούν από τη ζωή σας με τον ένα ή άλλο τρόπο και όπως θα περνάει ο χρόνος παρά το γεγονός ότι τώρα είστε ακόμη σε συλλογική συμφωνία που σας επιτρέπει να βιώνετε πολλούς ανθρώπους που έχουν πιστεύω που είναι πολύ διαφορετικά από τα δικά σας και ίσως ακόμη και αταίριαστα με τη συχνότητα που προτιμάτε, στη διάρκεια του χρόνου αυτό δεν θα είναι πια πιθανό.

Η ιδέα είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι θα εξαφανιστούν από την πραγματικότητά σας και θα παραμείνουν στη πραγματικότητα στην οποία η συχνότητα τους είναι κατάλληλη και εσείς θα έχετε εξαφανιστεί από τη δική τους πραγματικότητα «αναρωτιέμαι τι να συνέβη στους τάδε και τάδε» βρίσκονται σε μια άλλη ΓΗ βασισμένη στη συχνότητα στην οποία περισσότερο πιστεύουν ότι θα συμβεί.

Έτσι όταν περάσετε αυτές τις μεταβάσεις όταν σκέφτεστε την ιδέα της αλλαγής του πλανήτη σας θυμηθείτε ότι πολλά από τα πράγματα που έχουν προφητεύσει είναι δηλώσεις που γίνανε τη στιγμή της ενέργειας που υπήρξαν, τη στιγμή που έγιναν οι προφητείες αλλά στη πραγματικότητα δεν υπάρχει κάτι τέτοιο όπως η προφητεία για το μέλλον.

Η προφητεία είναι μια διαίσθηση της ενέργειας που υπήρξε τη στιγμή που έγινε η προφητεία αν αυτό αλλάξει η προφητεία είναι ξεπερασμένη αν όχι, θα βγει πραγματική όπως θα μπορούσες να πεις αλλά εξαρτάτε από σας. Πολλές φορές το να ακούς τις προφητείες είναι αυτό που τις προκαλεί να αλλάξουν γιατί τώρα μπορείτε να κάνετε κάτι γι’ αυτό. Το πρόσωπο που προφητεύει λέει κοιτάξτε, εδώ βρίσκεται η ενέργειά μας θέλετε να μείνουμε σ’ αυτή ή θέλετε να την αλλάξουμε; Θέλετε να βιώσετε τη μετάβαση με αυτό τον τρόπο ή με τον άλλο; Εξαρτάτε από σας, ας βάλουμε όλα τα χαρτιά επάνω στο τραπέζι αυτό είναι που αντιλαμβανόμαστε «Τώρα εσείς αποφασίζετε»!

HKI6

Πως θέλετε να βιώσετε την αλλαγή; Τι είδους σχέση θέλετε να έχετε ο ένας με τον άλλο; Και με το πλανήτη και με τα πνεύματα και με όλα που υπάρχουν, πως θέλετε να βιώσετε αυτή τη πραγματικότητα; Ποιοι θέλετε να είστε; Και αυτό θα προσδιορίσει τι θα βιώσετε και μπορεί ακόμη κάποια στιγμή να βρισκόσαστε ακριβώς δίπλα σε κάποιον που επιλέγει να βιώσει την αλλαγή μ’ ένα καταστροφικό, τρομαχτικό και γεμάτο φόβο τρόπο και μπορεί να καθόσαστε ακριβώς δίπλα του και να μη βιώσετε τίποτε από ότι βιώνει εντελώς, τίποτα εντελώς! 

Μια άλλη αναλογία που έχουμε χρησιμοποιήσει σχετικά με την ιδέα του σκότους , την εμπειρία του σκότους που έχετε δημιουργήσει στον πλανήτη σας για να του δώσουμε ένα θετικό γύρισμα το ονομάσαμε «η αναλογία της ελαστικής ταινίας» και ο τρόπος για να εξηγηθεί αυτό είναι όπως έχετε στον πλανήτη σας την ιδέα της ελαστικής ταινίας και γνωρίζετε ότι αν πάρετε μια ελαστική ταινία και την τραβήξετε πίσω και μετά την αφήσετε, τότε φεύγει προς μια άλλη κατεύθυνση, την αντίθετη κατεύθυνση.

Η ιδέα της κλίμακας με την οποία επιλέξατε να βιώσετε τον περιορισμό και το σκότος στον πλανήτη σας είναι στη πραγματικότητα ένα υπέροχο πράγμα γιατί στη κλίμακα στην οποία βιώνετε το σκοτάδι, στην ίδια κλίμακα θα βιώσετε το φως. Η αναλογία της ελαστικής ταινίας είναι  ότι όσο πιο πίσω τραβήξεις την ελαστική ταινία μέσα στο σκοτάδι, όταν αποφασίσετε τελικά να την αφήσετε, τόσο πιο μακριά και γρηγορότερα θα φύγει για την αντίθετη κατεύθυνση, γιατί δίνετε όλη αυτήν τη ορμή όλη αυτήν την ενέργεια τραβώντας τη τόσο πολύ πίσω μέσα στο σκοτάδι, έτσι όταν φτάσετε στη κρίσιμη μάζα και περάσετε από το κατώφλι και επιτέλους αφεθείτε ελεύθεροι, αφού προσπαθήσατε για τόσο καιρό να το κρατήσετε πίσω εδώ στο σκοτάδι, θα φύγετε πολύ γρήγορα στη άλλη πλευρά και θα ταξιδέψετε πιο βαθιά μέσα στο φως.

Ο Κόσμος σας ετοιμάζετε να βιώσει ένα επίπεδο απεριόριστης αγάπης στο άμεσο μέλλον, που δεν έχει προηγούμενο στον Πλανήτη σας ακόμη και στους αρχαίους χρόνους με άλλους πολιτισμούς που είχαν πολύ καλύτερη επαφή και είχαν πολύ καλύτερη μνήμη της σύνδεσής τους με το Πνεύμα, ποτέ ξανά στη Γη.

Δεν έχετε μεταβεί μέσω του σκότους στο φως με αυτόν τον τρόπο και η μνήμη θα εκτείνετε σε βάθος παίρνοντας αυτό το μονοπάτι και η αγάπη όταν αναζωογονηθεί δεν θα χαθεί ποτέ ξανά και σε χίλια από τα χρόνια σας δεν θα ενσαρκώνεστε άλλο ως άνθρωποι στον κόσμο σας, αλλά όπως έχουμε πει θα το αφήσετε για άλλους να το χρησιμοποιήσουν για το ταξίδια τους, για τις δικές τους εμπειρίες τις δικές του ανακαλύψεις του εαυτού τους, και σεις θα τους οδηγείτε και θα τους βοηθήσετε. 

Θα είστε τα δικά τους Πνεύματα, θα είστε οι δικές τους οντότητές τους. Θα είστε αυτοί στους οποίους θα στρέφονται για καθοδήγηση.

Ανεβείτε στη σημαντική ακμή στη κορυφή του κύματος, στη μεταμόρφωση της συλλογικής σας συνείδησης. Καβαλήστε το κύμα του εαυτού σας στο μέλλον που προτιμάτε με το να υπάρχετε στο «Τώρα» . Όπως πλησιάζετε το κατώφλι της πύλης του έτους 2012 όταν θα γυρίσετε τη ζυγαριά μεταβαίνοντας από μια ελαφρώς συντριπτική αρνητική συλλογική ενέργεια σε μια ελαφρώς θετική συλλογική ενέργεια μπορείτε να εργαστείτε για να χτίσετε για αυτή τη στιγμή αυτή τη διάβαση, με το να ευθυγραμμιστείτε με τον Εαυτό σας πιο ολοκληρωτικά, έτσι ώστε όταν συμβεί το γύρισμα της ζυγαριάς και για πρώτη φορά για πολύ καιρό η συλλογική ενέργεια του κόσμου σας είναι τελικά κάπως θετική, μπορείτε τότε να ταξιδέψετε μαζί μ’ αυτή την επιταχυνόμενη χιονοστιβάδα ενέργειας που θα συνεχίσει να επιταχύνετε προς τα εμπρός και να διαστέλλεται προς τα μπρος, από αυτό το σημείο μπροστά στο χρόνο. Παρατήστε την ιδέα ότι τα πράγματα πρέπει να γίνονται με κάποιο τρόπο. Παρατήστε την ιδέα του ποιος νομίζεις ότι πρέπει να είσαι, παρατήστε τις παλιές ιδέες πίστεων που δεν δουλεύουν για σένα, παρατήστε τα πράγματα που δεν είναι δικά σας, δεν χρειάζεται να τα κουβαλάτε μαζί σας « Παρατήστε τα» !

Οι Πλειάδειοι μέσω της Μπαρμπαρα Μαρσίνιακ λένε για το θέμα:

Συντελείται μια τεράστια μεταμόρφωση, αλλά το τι θα την κάνετε, βέβαια, αφορά εσάς τους ίδιους. Έχουμε πει ότι ο κόσμος σας θα χωριστεί σε δύο κόσμους και αυτοί που κινούνται με φως θα είναι στον κόσμο του φωτός. Η διάσπαση αυτή έχει ήδη αρχίσει να συμβαίνει. Οι οντότητες που επιθυμούν να δουλέψουν με τα υψηλότερα δονητικά επίπεδα που αντιπροσωπεύουν το φως, και εκείνες που επιθυμούν να εργαστούν με τα χαμηλότερα δονητικά επίπεδα που αντιπροσωπεύουν τον φόβο, το σκοτάδι, το χάος, τον έλεγχο και τη σύγχυση, έχουν αρχίσει να πολώνονται και να επιλέγουν πλευρές.

Ο Bashar μέσω του Ντάρυλ Άνκα

Πηγή: Bashar.org

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1