|
Μήνυμα του Αναληφθέντα Διδασκάλου Ιλαρίωνα (13 Νοεμβρίου 2011)
Πολυαγαπημένοι,
Συγχαρητήρια! Η εστίαση σας στην αστρική πύλη της 11ης Νοεμβρίου έχει θέσει τα θεμέλια για το Νεό Κόσμο, που τώρα βρίσκεται στη διαδικασία των ενεργειακών ρυθμίσεων και της αύξησης της συχνότητας και της ενέργειας. Χαρείτε και πανηγυρίστε για το επίτευγμά σας, επειδή ήταν ένα κρίσιμο και σημαντικό βήμα για τα νέα ξεκινήματα που πρόκειται να εκδηλωθούν στον Πλανήτη σας. Υπάρχουν πολλές εξελίξεις που πρέπει να συμβούν, αλλά απαιτούν την ενσωμάτωση και την εξισορρόπηση των ενεργειών που γειώσατε και που θα γειώσετε. Το Φως σας γίνεται δυνατότερο και φτάνει πιο μακριά, καθώς αρχίζετε να θυμάστε την πραγματική σας ταυτότητα.
‘Ολα εξελίσσονται με βάση το Θεϊκό Σχέδιο για το προσωπικό και συλλογικό πεπρωμένο. Με μια φωνή η ανθρωπότητα έστειλε το μήνυμα στο Δημιουργό ότι είναι έτοιμη να αναλάβει την ευθύνη για τον Πλανήτη και ότι είναι πρόθυμη να κάνει τις θετικές και ειρηνικές πράξεις που χρειάζονται για να αρχίσει η θεραπεία και η αλλαγή σε κάθε τομέα της ζωής.
Καθένας από εσάς εκπληρώνει το έργο που είχε αναλάβει η Ψυχή σας πριν ενσαρκωθεί. Η Ψυχή σας ήταν πρόθυμη να συμβάλλει στις ενέργειες που ήταν απαραίτητες για να φωτιστεί το Πνευματικό Μονοπάτι με το Φως της Αγάπης και της Μοναδικότητας. Τώρα ακολουθεί μια περίοδος προσαρμογής, εξισορρόπησης και ρύθμισης κατα την οποία το ενεργειακό σας πεδίο θα επηρεάζει περισσότερο το φυσικό σας σώμα, το οποίο θα γίνεται πιο φωτεινό.
Καθώς αυτό συμβαίνει θα έχετε τις γνωστές ενεργειακές διακυμάνσεις, οι οποίες θα σας κάνουν μερικές φορές να αντιδράτε με θυμό, ευερεθιστότητα και συναισθηματική αστάθεια. Κατα τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας θα ενεργοποιηθεί περισσότερο τον DNA και RΝΑ σας, πράγμα που είναι αναγκαίο και πρέπει να το περάσετε. Σας προτείνω να ακούτε όμορφη, αρμονική μουσική, για να ηρεμήσετε, όταν περνάτε από αυτή τη διαδικασία. Αν πειραματιστείτε με διάφορα είδη μουσικής, θα διαλέξετε αυτά που θα σας οδηγουν στην αρμονία και την ηρεμία.
Στα υψηλότερα πεδία υπάρχει μεγάλη δραστηριότητα καθώς ρυθμίζονται τα νέα ενεργειακά δικτυώματα της Γης. Συνεργαζόμαστε με τα γαλαξιακά μας αδέλφια, για να εξασφαλίσουμε την όσο το δυνατό ομαλότερη μετάβαση στη νέα συχνότητα της Γης. Έχουμε ήδη μέγάλη αύξηση στις ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες με την ενεργοποίηση των Μεγάλων Κρυστάλλων και την ενοποιημένη ανθρώπινη σκέψη. Καθώς εντείνεται αυτή η διαδικασία, θα συνδεθούν οι ανώτερες συνειδήσεις της ανθρωπότητας και αυτό θα διευκολύνει την ανάπτυξη ενός νέου είδους ανθρώπου που θα περπατήσει πάνω στη Γη κατα τη νέα Χρυσή Εποχή.
Το ηλεκτρομαγνητικό δικτύωμα θα βοηθήσει τη Γη με πολλούς τρόπους, καθώς θα συμβάλει στην ανάπτυξη πνευματικών συνδέσεων ανάμεσα στους ανθρώπους και ανάμεσα στους ανθρώπους και τη Γη, ενώ θα ισχυροποιεί το γήινο μαγνητικό πεδίο στο Φως. Το δικτύωμα θα χρησιμεύσει για θεραπεία, την υποστήριξη και την επικοινωνία με τις υψηλότερες διαστάσεις. Η αύξηση της συχνότητας θα οδηγήσει την ανθρωπότητα πιο κοντά στη αίσθηση της Ενότητας και θα συμβάλει σε πολλές και μεγάλης κλίμακας αλλαγές για όλους.
Γιορτάζουμε μαζί σας και πρέπει και εσείς να πανηγυρίσετε και να τιμήσετε τους εαυτούς σας που συμμετείχατε σ’ αυτό το μεγάλο Έργο. Να ξέρετε ότι καθώς οι ενέργειες ισχυροποιούνται είμαστε πάντα μαζί σας, καθοδηγώντας σας, υποστηρίζοντάς σας, θεραπεύοντάς σας και βοηθώντας σας στην ανοδική σας πορεία.
ΕΙΜΑΙ ο Ιλαρίων (δια της Marlene Swetlishoff)
Μετάφραση: Αλεξάνδρα Χρηστίδου
Urantia Center
|