urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Σχετική εικόνα

 «Το πέρασμα του Σειρίου και η 8η Αποστολή του Διός»,

«Αναζητώντας τους 30.000 Αθανάτους του Διός» Γ. Καλογεράκη

Η αποκατάσταση επαφής της ανθρωπότητας με τις ουράνιες κοινωνίες της Κραταιάς Αυτοκρατορίας της Ανδρομέδας και της Ανωτέρας Τάξης Συμμάχων της Λύρας, είναι θέμα ελάχιστου χρόνου. Ήρθε η ώρα όπου οι θεοί θα λύσουν την σιωπή και θα συναντήσουν τα τέκνα τους, υλοποιούμενοι στον τρισδιάστατο χώρο της γήινης πραγματικότητας, παραμερίζοντας το αόρατο πλέγμα των ανωτέρων διαστάσεων που τους χωρίζει από εμάς και θα αποτελέσουμε και πάλι την κοινωνία που σημάδεψε τον ρουν της ανθρώπινης ιστορίας με το πνεύμα της, τις αξίες της και τον πολιτισμό της.

– «Η μαζική έξοδος των θεών του Ολύμπου από την βάση της Δημιουργίας για την εκτέλεση της συμπαντικής των αποστολής, συνοδεύτηκε και από την έξοδο της ουράνιας πανστρατιάς των Μαχητών του Φωτός που ακολουθούν τους θεούς. Είναι ένα συγκλονιστικό γεγονός που επαναλαμβάνεται στην αρχή κάθε μεγάλου Ενιαυτού που διαρκεί 25.920 χρόνια. Για την σημερινή εποχή η έξοδος των θεών με την γαλαξιακή ορολογία, ονομάζεται «Ογδόη Αποστολή του Ιερού Άρχοντα Φωτός Δία». Άρχισε στις 21/12/2012 και είναι η μεγαλύτερη ουράνια αποστολή που έχει συγκροτηθεί μέχρι σήμερα, για την αποκατάσταση συμπαντικών εκτροπών και την τιμωρία της Ύβρεως που καλλιεργούν οι Κρόνιοι του Όφεως, του Δράκοντος, της Σαύρας, της Ύδρας, του Κήτους, των αποστατών από το άστρο ε’ του Βοώτη και άλλων αστερισμών, οι οποίοι ενισχυόμενοι και από τους γήινους αποστάτες, έχουν οδηγήσει τον πλανήτη της Γαίας στα πρόθυρα του χάους.

Σημαντικός σκοπός της «8ης Αποστολής», είναι η αποκατάσταση συμπαντικών εκτροπών και η ρύθμιση των κοσμικών εργαστηρίων και διαστατικών πυλών, των αποκαλούμενων από εσάς Quasars και Pulsars (Μαύρων Οπών).

Οι επιστήμονες της Γαίας εάν παρατηρούσαν καλύτερα τις περίπλοκες συμπεριφορές των Μαύρων Οπών, όπως είναι οι αρμονικές εκπομπές παλμών σε αρμονικούς χρόνους και η σταθερότητα της θέσης τους, θα αντιλαμβάνονταν ότι πρόκειται για έργα κοσμικής νοημοσύνης και όχι για φυσικά φαινόμενα. Οι Μαύρες Οπές ρυθμίζουν με την λειτουργία τους, όχι μόνον την αρμονική λειτουργία των αστρικών συστημάτων, αλλά και χρησιμοποιούνται σαν φάροι του σύμπαντος, για να υποβοηθούν τις κινήσεις των ουράνιων αποστολών για να μην χάνονται στο διάστημα.

532bf interstellar travel

Η αρμάδα της «8ης Αποστολής του Διός» συγκροτείται από πέντε μητρικά σκάφη γιγαντιαίων διαστάσεων, τριών μεγαλυτέρων της Γαίας και δύο μικροτέρων αυτής. Προέρχονται από τα αστρικά συστήματα της Κραταιάς Αυτοκρατορίας της Ανδρομέδας (Μ-31) και της Ανωτέρας Τάξης Συμμάχων της Λύρας και ευρίσκονται στο ηλιακό σας σύστημα και στο εγγύτερο αστρικό διάστημα.

Ολόκληρη η Αποστολή παρακολουθείται από διαστημικά και γήινα μέσα παρατήρησης, καθώς και από ηλιακά παρατηρητήρια. Τα σκάφη επιτήρησης του ηλιακού σας συστήματος που είχαν παραμείνει από την «7η Αποστολή του Διός», εξήλθαν από το εσωτερικό του Ηλίου όπου ναυλοχούσαν και συνενώθηκαν με τις δυνάμεις της «8ης Αποστολής» για κοινή δράση. Από κοινού εκτελούν αποστολές περιπολιών και παρακολούθησης του ηλιακού σας συστήματος, για διαφύλαξη του πλανήτη σας από κοσμικές εκτροπές και απειθαρχίες, από εκτεταμένες γεωλογικές καταστροφές και περαιτέρω επιδείνωσης των οικολογικών μολύνσεων του περιβάλλοντος και κυρίως, της απαγόρευσης κάθε μεμονωμένης προσέγγισης ή μαζικής εισβολής των δυνάμεων των αποστατών.

Η νόηση, η ψυχή και το πνεύμα των ανθρώπων της Γαίας, αναπτύσσονται σε στρεβλό επίπεδο εδώ και δύο χιλιάδες χρόνια. Σε ολόκληρο το Σύμπαν δεν εμφανίζονται παρόμοια φαινόμενα ασυδοσίας. Οι ηγέτες και τα ιερατεία είναι οι διδάσκαλοι του ψεύδους και της απάτης και παράγουν αρνητική γνώση. Όσο υποβαθμίζεται η γνώση των ανθρώπων, τόσο η ψυχή σκοτεινιάζει και τόσο η βία και ο πρωτογονισμός εκδηλώνονται εντονότερα.

Η συνεχιζόμενη κοινωνική αποσύνθεση, η κατάλυση κάθε ηθικού νόμου, η καθολική διαφθορά, η κατάργηση κάθε έννοιας αξιών και η πρωτοφανής κατάπτωση της Ελλάνιας κοινωνίας, επιβάλλει την άμεσην απομάκρυνση των αποστατών για την απελευθέρωση της Γαίας.

Ένας γενικευμένος πόλεμος όπου θα χρησιμοποιηθούν τα συμβατικά και πυρηνικά όπλα της γήινης τεχνολογίας, θα σήμαινε αφάνταστες καταστροφές στην πανίδα και στην χλωρίδα του πλανήτη που ήδη βρίσκονται σε κακή κατάσταση από την μόλυνση του περιβάλλοντος. Για να μην συμβεί κάτι τέτοιο, έχουμε μπλοκάρει από τώρα τους κώδικες λειτουργίας των πυρηνικών όπλων και τα έχουμε θέσει υπό τον έλεγχο μας.

Αποτέλεσμα εικόνας για ολύμπιοι εξωγήινοι

Αν εσείς επιχειρούσατε να αλλάξετε την κατάσταση που βιώνετε, δεν θα πετυχαίνατε τίποτα γιατί είναι εκτός των δυνατοτήτων σας. Για τον λόγον αυτόν, η Κραταιά Αυτοκρατορία της Ανδρομέδας με εντολή του Ιερού Άρχοντα Φωτός Δία, θα επέμβει για λογαριασμό της ανθρωπότητας..

Οι Αθάνατοι του Διός τους οποίους είχε αφήσει στην Γαία μετά την ολοκλήρωση του έργου της «7ης Αποστολής», οι Ενσαρκωμένοι Διδάσκαλοι, οι Ουράνιοι Απεσταλμένοι, οι Μαχητές του Φωτός και τα Μυστικά Ιερατεία των Αρχαίων Μυστηρίων της Γαίας, έχουν επιτύχει να ενημερώσουν μεγάλο αριθμό ανθρώπων για την παρουσία μας και την επικείμενη επέμβαση μας, για την ομαλή μετάβαση της ανθρωπότητας από το σκοτάδι στο φως.

Η επαφή μαζί μας θα είναι ένα από τα συγκλονιστικότερα γεγονότα στην ιστορία της ανθρωπότητας και θα είναι ένα επιβλητικό και πρωτοφανές θέαμα. Οι κυβερνήσεις των Μεγάλων Δυνάμεων όπως εσείς τις αποκαλείτε, έχουν πάρει εντολή όπως ενημερώσουν τους λαούς τους και την ανθρωπότητα για την παρουσία μας στο ηλιακό σας σύστημα. Καθ’ όλο το 24ωρο υλοποιούμε και κάνουμε ορατά πέραν των 2.000 σκαφών στον ουρανό του πλανήτη σας και γύρω από τον Ήλιο, ώστε να γίνονται αντιληπτά όχι μόνον από τα γήινα μέσα παρατήρησης, αλλά και από ανυποψίαστους καθημερινούς ανθρώπους, με σκοπό την εξοικίωση τους με την εικόνα τους και με την παρουσία μας.

Έχουν εκπονηθεί σχέδια για τον τόπο, την ημερομηνία και την ώρα της επίσημης εμφάνισης μας και πως θα την παρουσιάσουν οι ιθύνοντες από τα μέσα ενημέρωσης.

Ο προγραμματισμός της κρίσιμης στιγμής έχει σχεδιαστεί στην κάθε του λεπτομέρεια, ώστε να μην διασαλευτούν τα αισθήματα ασφαλείας και σιγουριάς της ανθρωπότητας. Επιδίωξη μας είναι να μην δημιουργηθούν αρνητικές καταστάσεις και θα είμαστε κοντά σας για να σας προφυλάξουμε από περιπτώσεις τρόμου και πανικού»..

[Πηγές: «Το πέρασμα του Σειρίου και η 8η Αποστολή του Διός», «Αναζητώντας τους 30.000 Αθανάτους του Διός» Γ. Καλογεράκη]

 

http://www.diadrastika.com

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1