urantia logo

 Urantia metopi

LIANA e mail

Newsletter

Λιάνα Τελειώνη

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Η Εξέλιξη της Ψυχής - Βιβλίο & Cd με 3 διαλογισμούς

banner exelixi 1

Η Εξέλιξη της Ψυχής - 18 Διαλογισμοί σε 6 Cd

banner exelixi 2

 

Reiki- Ολοκληρωμένος Οδηγός της Γνώσης και της Άσκησης

302568 290399397654520 1609721326 n

Γαία - Το Κοσμοδρόμιο των Θεών

banner gea

Η Γνώση που Αφυπνίζει

Λιάνα Τελειώνη Βίντεο Δωρεάν Μαθήματα

2015 09 30 13 22 48.426

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Η Επιστροφή του Χριστού Δωρεάν Βιβλία

416573 413152328724682 2014103257 o

Βιβλίο από τον Ιησού Μαθήματα Θαυμάτων

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιησούς απο την Ναζαρετ

Jiddu Krishnamurti - Ο Ρόλος του Λουλουδιού

Σχετική εικόνα

Οsho - Oι Δέκα μη Εντολές

Αποτέλεσμα εικόνας για οσσο

Έκχαρτ Τόλλε Για το φόβο

Αποτέλεσμα εικόνας για εκχαρτ τολλε

Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ Δωρεάν Mαθήματα

ceb5cebdceb1cf84ceb7 cebdceb1cf84ceb6ceb5cebccf85

Κρύων: Θετικές Δηλώσεις!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για θετικές δηλώσεις

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Χορτοφαγική Ωμοφαγία!

Σχετική εικόνα

Ο νόμος της δικαιοσύνης είναι αδυσώπητος

BernarSo copy

Το Θαύμα των Χυμών

Το Θαύμα των Χυμών

Οι Top 27 Αλκαλικές Τροφές Στον Πλανήτη!

98

Γράμμα στον καρκίνο…

Ένα εμψυχωτικό αποχαιρετιστήριο γράμμα στον καρκίνο...

Το Χρήμα ως Χρέος

banner bank 1

ESM: Το μεγάλο κόλπο λεηλασίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για σημαία ευρωπαικής ένωσης

Ανώτερη Επικοινωνία

Διδασκαλίες από τους Πλειάδειους

Τι θα σας βοηθήσει  στη μετάβαση;

Η πρόθεση, η αναπνοή, η χρήση της στήλης φωτός,

ο στροβιλισμός, το νερό, η γείωση!

Από τη δική μας οπτική γωνία, όλοι σας κατέχετε γνώση και το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να ενεργοποιήσετε τη μνήμη που έχει αποθηκευτεί μέσα στην ύπαρξή σας. Έχουμε προσέξει ότι μερικοί από σας, από τη θέση που εσείς βιώνετε τα πράγματα, βρίσκετε εκεί έξω βογκώντας και γκρινιάζοντας, λέγοντας: «Χρειαζόμαστε βοήθεια και υποστήριξη πού και πού». Οπότε λοιπόν, ας σας προτείνουμε μια οδό που μπορείτε σίγουρα να την περπατήσετε, μια συνταγή που είναι οπωσδήποτε αποτελεσματική.

Η συνταγή είναι εξαιρετικά απλή. Θα πρέπει κάθε στιγμή και κάθε μέρα να ορίζετε, με συνέπεια και καθαρότητα, αυτό που επιθυμείτε να βιώσετε. Πιθανώς, αυτό που θέλετε να ανήκει στην κατηγορία του απίθανου σχετικά με τα όρια κάποιου άλλου ή με τους περιοσισμούς που έχει κάποιος άλλος. Με την αίσθηση ότι αξίζετε, και με χάρη, ανακαλύψτε μέσα σας αυτά που θα σας φέρουν την ευτυχία. Τι σας κάνει να νιώθετε ανάλαφροι, συνδεδεμένοι και ζωντανοί; Τι είναι αυτό που επιθυμείτε και το οποίο θα φέρει την ειρήνη στον πλανήτη, καθώς εσείς κατέχετε τη δική σας ύπαρξη;

Όποα και αν είναι αυτά τα πράγματα, αρχίστε να τα αποζητάτε. Καλέστε τα κοντά σας λέγοντας:

«Πρόθεσή μου είναι να βιώσω έναν αρμονικό τρόπο ζωής. Πρόθεσή μου είναι να βιώνω την υγεία και την ενέργεια, που με οδηγούν σε δημιουργικές περιπέτειες. Πρόθεσή μου είναι να έχω άφθονη χορήγηση των απαραιτήρων, η στέγη και η τροφή και όλα αυτά που έχω ανάγκη για να βιώσω τη ζωή, να μου δοθούν σε μεγάλη αφθονία και εγώ να μεταφέρω και να μοιράζομαι αυτή τη μεγάλη αφθονία με άλλους». Δεν έχετε εκπαιδευτεί να κάνετε τέτοιες σκέψεις.

Δυο τρεις φορές την ημέρα, αφιερώστε ένα μικρό μέρος του χρόνου σας στο ξεκαθάρισμα αυτών που θέλετε. Ανοίξτε καθημερινά τα ενεργειακά κέντρα μέσα και πάνω από το σώμα σας, καλώντας μέσα σας τη συχνότητα του φωτός. Εμείς αυτό το αποκαλούμε στήλη φωτός. Οραματιστείτε μια δέσμη φωτός να εισέρχεται στα δώδεκα κέντρα των τσάκρα σας, επτά μέσα στο σώμα σας και πέντε έξω από αυτό. Αυτά τα τσάκρα είναι κέντρα πληροφοριών ή δίνες που, εφόσον ενεργοποιηθούν, αρχίζουν να στροβιλίζονται. Όταν στροβιλίζονται δημιουργούν μια κίνηση μέσα στο σώμα σας η οποία ενεργοποιεί τους φωτο-κωδικοποιημένους κλώνους έτσι ώστε να συνεργαστούν μεταξύ τους, να ανασυκγροτηθούν και να σχημετίσουν τις δώδεκα εξελισσόμενες σπείρες μέσα στο σώμα.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό, για όποιον θέλει να βρίσκεται σε πλήρη ισορροπία με το φυσικό του σώμα, να κάνει τακτικά κάποιο πρόγραμμα βαθιών αναπνοών. Αυτό είναι ένα πρόγραμμα όπου η αναπνοή είναι πολύ σημαντική και όπου εξασκείται η οξυγόνωση, ώστε να εισέρχεται οξυγόνο μέσα στο σώμα.

Μια άλλη δραστηριότητα που έχουμε να προτείνουμε σε εκείνους ανάμεσα σας που επιθυμούν να μπουν σε μια τεράστια επιτάχυνση της, είναι ο στροβιλισμός. Κινηθείτε από αριστερά προς τα δεξιά, στροβιλιζόμενοι γύρω γύρω και εστιάζοντας την όρασή σας στον αντίχειρά σας, μετρώντας τριάντα τρεις φορές, τουλάχιστον μια φορά την ημέρα. Μπορείτε να φτάσετε σιγά σιγά στις τριάντα τρεις στροφές. Αν μπορέσετε να φτάσετε στις τριάντα τρεις στροφές, τρεις φορές την ημέρα, ώστε να στροβιλίζεστε ενενήντα εννέα φορές, ε λοιπόν, τότε θα δούμε για πόσο ακόμη θα παραμείνετε πάνω στον πλανήτη – ή τουλάχιστον σε αυτή τη διάσταση. Όταν ολοκληρώσετε τους στροβιλισμούς, όσες φορές και αν στροβιλιστείτε, ενώστε τις παλάμες των χεριών σας στο ύψος του στήθους. Πιέστε τις μαζί, κρατώντας τα μάτια σας ανοιχτά, και ισορροπήστε τον εαυτό σας με τα πόδια σας ανοιχτά όσο και οι ώμοι σας ώστε να νιώθετε και καλά γειωμένοι αλλά και τον στροβιλισμό ταυτόχρονα. Αυτό επιταχύνει τρομερά τον στροβιλισμό των συστημάτων των τσάκρα μέσα στο σώμα σας, που με τη σειρά του επιταχύνει τρομερά την ταχύτητα με την οποία ερμηνεύετε και δέχεστε δεδομένα.

Λοιπόν, οι μέθοδοι που χρησιμοποούμε είναι η πρόθεση., ή αναπνοή, η χρήση της στήλης φωτός και ο στροβιλισμός. Σε αυτά θα προσθέσουμε ένα υστερόγραφο. Μια και είστε ηλεκτρονικά όντα που μετατρέπουν τη συχνότητα τους με πολύ γρήγορους ρυθμούς, σας προτείνουμε να πίνετε τεράστιες ποσότητες νερού: καθαρό νερό, εξαγνισμένο νερό ή νερό πηγής. Το νερό λειτουργεί ως αγωγός. Διατηρεί το σύστημα σας ανοιχτό και σε ροή.

Υπαρχούν πολλά ακόμη που θα μπορούσατε να κάνετε. Μάθετε να βιώνετε εμπειρίες αλλαγής συνειδητότητας και να μην νιώθετε εκτός ελέγχου. Καλλιεργείστε τις και μπείτε σε αυτές για να συλλέξετε πληροφορίες, να αλλάξετε πιθανότητες, να κινηθείτε στον διάδρομο του χρόνου κια να αλλάξετε τις ζωές σας. Όταν μάθετε να το κάνετε αυτό, η επιτάχυνση θα είναι πρωτοφανής. Όταν υπάρχουν πολλές συνειδητότητες πάνω στον πλανήτη που καταγράφουν αυτού του είδους την ικανότητα, ολόκληρο το διαδίκτυο που οργανώνει και ελέγχει την ανθρώπινη συνειδητότητα αυτομετατρέπεται. Περισσότερη ενέργεια καταφθάνει στον πλανήτη, επειδή τώρα υπάρχουν εκείνοι που μπορούν να την χωρέσουν.

Πολλοί από σας θέλετε να φτάσετε στα ανώτερα επίπεδα και να παραμείνετε εκεί, ξεχνώντας ότι η δουλέιά που έχετε να κάνετε είναι εδώ, στη Γη. Πρέπει να μάθετε να παραμένετε γειωμένοι. Η αναγκαιότητα να είστε γειωμένοι είναι κάτι που πολλοί από σας δεν το καταλαβαίνουν. Σύντομα θα ανακαλύψετε ότι αν κινηθείτε με ολοένα μεγαλύτερη επιτάχυνση και δεν έχετε γειώσεις – πράγματα που να σας συνδέουν και να τραβούν όλους τους κόσμους μέσα σε έναν – μπορεί να έχετε δυσκολίες με το νευρικό σας σύστημα! Όταν αλλάζει η συχνότητα και εισέρχεται περισσότερο φως μέσα στο σώμα, το τυπικό όχημα αρχίζει να λαμβάνει πολύ περισσότερα δεδομένα. Κάποιες φορές μπορεί να πλήττετε αφάνταστα ζώντας μέσα στον κόσμο σας και το μόνο που θα θέλατε θα ήταν να μπορείτε να λαμβάνετε πληροφορίες και να ξεχάσετε τελείως αυτά που εσείς θεωρείτε εγκόσμια. Αν δεν έχετε γείωση, δεν θα έχετε κάποιον τρόπο που να επιτρέπει στην πληροφορία αυτή να μπει στην πραγματικότητά σας και να χρησιμοποιηθεί. Απλώς, θα δημιουργούσε υπερφόρτιση στο σύστημα σας ή δεν θα μπορείτε να μεταφράσετε αυτά που λαμβάνετε και να παραμένετε ήρεμοι.

Πρέπει να ισορροπήσετε πολλούς κόσμους ταυτόχρονα. Πώς θα το κάνετε αυτό; Με την πρόθεση, την εξάσκηση και την αποφασιστικότητα. Η γείωση επιτρέπει τη συγχώνευση ανάμεσα σε κόσμους και σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε πολλούς κόσμους. Σας επιτρέπει να νιώθετε κύματα όπου και όποτε τα χρειάζεστε, να γίνετε υπεράνθρωποι.

Ένας καλός τρόπος για να γειώνεστε είναι να βγείτε έξω και να πάτε να καθίσετε πάνω στη γη. Γι’αυτό, βγείτε έξω και βρεθείτε στη φύση. Σταθείτε ή καθίστε δίπλα σε ένα δέντρο για λίγο. Βάλτε την καρέκλα σας στον ήλιο και διαβάστε ένα βιβλίο, ενώ λάμπει πάνω σας ο ήλιος ή κολυμπήστε ή βάλτε τα πόδια σας στο νερό. Αυτά είναι τα στοιχεία. Αυτά απαρτίζουν τη Γη, έτσι μπορείτε να τα νιώσετε.

           Κομιστές της Αυγής

Διδασκαλίες από τους Πλειάδειους

      Μπάρμπαρα Μαρσίνιακ

         Εκδόσεις Κρύων E.Π.Ε.

     Urantia Center

banner oikogenia

banner paragelies 2 1

Χρήστος Κιτσινάμας

Christos

info@urantiacenter.gr

Κιν. 697 4820 269

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

      kryon Hellas 

facebook

  

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Η Μετάβαση του Πλανήτη στη Νέα Γη

10427315 10152763893429232 1753279288421328215 n

Παράλληλη Γη

fullmoon

Επαφή με τους Πνευματικούς σας Οδηγούς

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιά διαλογισμός

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

«Τα Χαρακτηριστικά του Κομιστή Σπίρτων»

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Σχετική εικόνα

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Το Νόημα της Ζωής – Ποιοι Είστε – Το Μεγάλο Σχέδιο

ob eb0c46 11209410 518718224960138 2187445786763 1

Ταξίδια ψυχής!

220px Psyche et LAmour

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Οι ενέργειες της Νέας Γης

Αγρογλυφικά

aa6903b5b0d3b96bcdc5 1428191680

Το Ιερό συμβολαιό μας

iero simvolaio

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Η Αλήθεια για τους Αγγέλους

Angel of Light

Η βασιλεία των ουρανών

550 334 230193

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1

"Γειωτές" της Ενέργειας

agioy pneymatos

Αρχάγγελος Μιχαήλ Διαλογισμός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρχαγγελος Μιχαήλ

Η Επταετία της Κάθαρσης

Fφωτια

Ζώντας στην 5η Διάσταση

5278144 lg

Και τον Θεό ποιος τον έκανε;

0000

«Εγώ Ειμί ο Ων»

Moses41

Θεέ μου, Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;

robert powell1 570 776x600

Eίναι πολύ σημαντικό να ακυρώσετε το κάρμα σας!!!

«Προσδιορισμός της Γηραιάς Ψυχής»

indians1

Γνωρίζετε πόσο γραμμικοί είστε;

Δαυίδ ο αγαπητός...

Άνοιγμα Ιερού Χώρου

Σχετική εικόνα

Τι είναι τα Ζώα Δύναμης

Αποτέλεσμα εικόνας για power animal

Νότος: Φίδι

Αποτέλεσμα εικόνας για φίδι

Δύση: Ιαγουάρος (τζάγκουαρ)

 Αποτέλεσμα εικόνας για Ιαγουάρος Τζαγκουαρ

Βορράς: Κολιμπρί

Αποτέλεσμα εικόνας για κολιμπρί

Ανατολή: Αετός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αετός