urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

<>ΔΙΔΑΣΚΑΛΕΣ ΣΟΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΜΙΧΑΗΛ <>

12973614 1070645919650413 1286053607629133835 o

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2022

ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΡΟΝΑ * ΙΕΡΗ ΓΡΑΦΕΑΣ

Αγαπητοί δάσκαλοι, οι Θηλυκές ιδιότητες του Δημιουργού ή της Θεάς Ενέργειας είναι η πιο κυρίαρχη Δύναμη στη Γη κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου της Μεγάλης Αλλαγής των Αιώνων. Η Θεά είναι εδώ για να ξεκινήσει την επιστροφή στην αρμονία - ισορροπία και αρμονία μέσα σε όλα τα πράγματα, ξεκινώντας από τις ισορροπημένες ενέργειες, χαρακτηριστικά, ιδιότητες και αρετές του Πατέρα/Μητέρα Θεού μας.

Το μεσαίο μονοπάτι μέσα στην ολογραφική σκεπτομορφή και η δομή της πολικότητας και της δυαδικότητας γίνεται όλο και πιο εμφανές. Πολλές διαφορετικές Πτυχές της Δημιουργίας προχωρούν βαθύτερα στη διαδικασία της επανένωσης. Αυτό είναι εμφανές σε κάθε επίπεδο σε όλο το σύμπαν και ειδικά στον πλανήτη Γη. Μία από τις πιο σημαντικές πτυχές στην «Αλλαγή των Εποχών» είναι η επιστροφή της Θεϊκής Θεάς και η επανένωση των αρσενικών και θηλυκών ιδιοτήτων και χαρακτηριστικών του Πατέρα/Μητέρα Θεού μας.

Το Σύμπαν αποτελείται από εκατομμύρια μοτίβα δόνησης και συχνότητας, τα οποία προέρχονται όλα από την καρδιά / νου του Υπέρτατου Δημιουργού. Ό,τι υπήρξε ή θα υπάρξει ποτέ είναι αποθηκευμένα στην Βασική Ουσία του ΟΛΑ-ΟΣΑ-ΕΙΝΑΙ. Όταν ο Υπέρτατος Δημιουργός διέγειρε και έφερε στην επιφάνεια την επιθυμία να βιώσει περισσότερο τον ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, μέσα από τα δημιουργικά δυναμικά της εκδήλωσης, ο πρώτος διαχωρισμός και εξατομικευμένη εκδήλωση ήταν το αρσενικό/θηλυκό, το θετικό/αρνητικό. ή οι δονήσεις των αντιθέτων που ονομάζονται πολικότητα.

Οι ενέργειες Πατέρα/Μητέρα ενώθηκαν ξανά, γεγονός που δημιούργησε ένα πεδίο καυστικής ή εκρηκτικής δύναμης και έτσι δημιούργησε Ατομικούς Σπόρους Μνήμης Λευκής Φωτιάς τον γιο και κόρη (ή τις όψεις του ΗΛΙΟΥ). Αυτή είναι η Ιερή Τριάδα, το τρίγωνο, το ιερό τρία των εσωτερικών διδασκαλιών. Οι ενέργειες του Πατέρα/Μητέρα Δημιουργού επεκτάθηκαν σε δώδεκα μεγάλα Όντα στο υπο-σύμπαν μας. Το ηλιακό μας σύστημα συνάδει με τις αρμονικές του επτά. Ωστόσο, τώρα βρίσκεται στη διαδικασία επιστροφής στις Γαλαξιακές αρμονικές του δώδεκα.

Η ισχυρότερη δύναμη στο Παν σύμπαν είναι η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ που ακτινοβολείται μέσω της Ουσίας του θηλυκού ή της ενέργειας της ΘΕΑΣ του Δημιουργού. Πρώτον, η αρσενική Ουσία του Δημιουργού αναδύει «ΣΠΟΡΟΥΣ» της νέας δημιουργίας μέσα στο νου ΤΟΥ, καταλήγοντας σε ένα Θεϊκό Σχέδιο το οποίο στη συνέχεια τυλίγεται στον ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ή στη συναισθηματική φύση της Ουσίας της Θεάς. Μια θαυμάσια και μαγευτική διαδικασία ξεκινά με αυτόν τον τρόπο καταλήγοντας σε δημιουργίες πέρα και από την μεγαλύτερη φαντασία σας. Εσείς, ως άνθρωποι, είστε μία από εκείνες τις υπέροχες δημιουργίες.

31cde3fe9ef499eebf8b82c1fddc2229

Έχει έρθει μία υπέροχη περίοδος, μία περίοδος που περιμέναμε πολύ. Ναι, κι εσείς περιμένατε την άφιξη αυτού του ευλογημένου γεγονότος, παρόλο που δεν γνωρίζατε τι ήταν. Η εστίαση για πολλές χιλιάδες χρόνια ήταν στον Θεό ως Πατέρα, και έχετε προσπαθήσει να ενσωματώσετε τις κυρίαρχες αρετές και χαρακτηριστικά του: δύναμη, θέληση, σοφία, αλήθεια και ανδρεία. Τώρα ήρθε η ώρα η Θεά, η Μητέρα Θεός σας, να εκπέμπει την πληρότητα της αγάπης, της συμπόνιας, της δημιουργικότητας και της σοφίας της σε όλο αυτό το Υποσύμπαν. Κάθε όψη της Δημιουργίας αγγίζεται και επηρεάζεται από αυτό το φοβερό δώρο.

Ακριβώς όπως εσείς σίγουρα βγήκατε στον κόσμο από τη ζεστασιά της κοιλιάς της μητέρας σας, έτσι κι εμείς όλοι βγήκαμε ως Πνεύμα από τη μήτρα της Μητέρας Θεού μας. Από την Ουσία του Θεϊκού Νου του Πατέρα Θεού μας, προήλθαν οι Ατομικοί Σπόροι Μνήμης Λευκής Φωτιάς της δημιουργίας, τα οποία ακτινοβολήθηκαν στο κέντρο/πυρήνα της καρδιάς – την Κοσμική Μήτρα – της Ύπαρξης της Μητέρας Θεού μας. Στη συνέχεια, μέσω της ενοποιημένης επιθυμίας τους, ακτινοβοληθήκαμε σε εξατομικευμένη συνείδηση - πνευματικές εκφράσεις μιας τόσο μεγάλης και πολύπλοκης ποικιλίας, που είναι πέρα από κάθε κατανόηση.

Σας έχουμε εξηγήσει, αυτά τα τελευταία πολλά χρόνια, πώς οι Ακτίνες της κοσμικής συνείδησης άλλαξαν χρώματα καθώς και συχνότητες κατά τη διάρκεια της εποχής κάθε ΡΙΖΑΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟ-ΡΙΖΑΣ ΦΥΛΗΣ –– πώς έχουν αυξηθεί ή μειωθεί σε ισχύ ανάλογα με το νέο Θεϊκό Σχέδιο, αυτό που χρειαζόταν εκείνη την εποχή, ή αυτό που επρόκειτο να βιωθεί και να ενσωματωθεί σε μια ορισμένη εποχή της διέλευσης της ανθρωπότητας μέσα από τις πολλές Εποχές.

Έχετε επίσης ακούσει για τη Χρυσή Ακτίνα, η οποία αντιπροσωπεύει και φέρει τη λάμψη, τις αρετές και τις ιδιότητες του Πατέρα Θεού μας, καθώς και για την Ασημένια Ακτίνα, που ακτινοβολεί τις αντανακλώμενες αρετές της Μητέρας Θεού μας. Τώρα σας λέμε ότι αυτή η Ασημένια Ακτίνα είναι απλώς μια ελάχιστη Όψη της τρομερής δύναμης και λάμψης της. Η νέα ενέργεια που ξεχύνεται τώρα στη Γη και στην ανθρωπότητα ονομάστηκε η Πλατινένια Ακτίνα, Η Διαμαντένια Ακτίνα και η Κρυσταλλική Ακτίνα, αλλά όπως κι αν την ονομάσετε, δεν μπορεί να περιγράψει τη μεγαλοπρέπεια αυτού του θαυματουργού δώρου που δίνεται σε όλη τη Δημιουργία.

Είναι η ανάμνηση της τέλειας αγάπης της Μητέρας Θεού σας, που οι αρχαίοι περιγράφουν ως το «Άγιο Πνεύμα», που λαχταρούσατε και αναζητούσατε σε αυτούς τους πολλούς, πολύτιμους αιώνες. Μια θέση στο κέντρο της καρδιάς σας έχει πονέσει – που δεν θα μπορούσε να γεμίσει με τίποτα ή με κανέναν στη φυσική έκφραση. Ήρθε η ώρα να γεμίσει εκείνο το μέρος ξεχειλίζοντας με την άνευ όρων αγάπη, συμπόνια, δύναμη και αγνότητα – το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφαιρέσετε τη μόνωση γύρω από τον θάλαμο της καρδιάς/Ψυχής σας – την Ιερή Καρδιά σας – και να επιτρέψετε να μπει η λάμψη της.

Ακούω τους ψιθύρους στο νου σας, αγαπημένοι, «Μα είμαι άξιος;» Λέμε στον καθένα από εσάς και σε όλους σας, ναι, είστε άξιοι — χωρίς επιφυλάξεις, χωρίς εξαιρέσεις. Ναι, οι Συμπαντικοί Νόμοι επιβάλλονται εδώ όπως σε όλα, νόμοι που θα καθορίσουν μέσω των συχνοτήτων της δόνησης σας πόση από αυτήν την ενέργεια θα μπορέσετε να ενσωματώσετε. Αλλά χωρίς εξαίρεση, αυτή είναι διαθέσιμη σε όλους, και τελικά, ένας Ατομικός Σπόρος Λευκής Φωτιάς από αυτό το σπανιότατο φίλτρο αγάπης θα ανάψει μέσα σε κάθε καρδιά, και σε κάθε γωνιά και Πτυχή της Δημιουργίας. Δεν μπορεί να είναι διαφορετικά, γιατί ήταν πάντα εκεί. Ωστόσο, μειώνονταν η λάμψη της κάθε φορά που βυθιζόσασταν όλο και πιο βαθιά στην πυκνότητα των υλικών πεδίων της συνείδησης.

12321211 1064769116904760 7349631971220578557 n

Βλέπετε, ήρθε η ώρα για επανασύνδεση σε όλα τα επίπεδα, από το υψηλότερο έως το χαμηλότερο. Ως εκ τούτου, οι ιδιότητες, οι όψεις και οι αρετές της Μητέρας Δημιουργού θα είναι η κυρίαρχη δύναμη σε αυτό το Υποσύμπαν έως ότου επιτευχθεί για άλλη μια φορά μια ισορροπία ανάμεσα στην Θεϊκή αρσενική και θηλυκή σας Φύσης. Το DNA σας είναι κωδικοποιημένο με Θεϊκή αγάπη, συμπόνια και δημιουργικότητα, καθώς και με τη δύναμη, την ισχύ και την θέληση για δημιουργία, τα οποία μεταβιβάστηκαν σε όλα τα νοήμονα Όντα από τους πνευματικούς μας γονείς. Αυτό είναι ένα ζωτικό συστατικό για την επίτευξη της Συνείδησης Ενότητας για άλλη μια φορά.

Εστιαστήκαμε και προσπαθήσαμε να εξηγήσουμε γιατί τόσοι πολλοί από εσάς βιώνετε στενοχώρια, δυσφορία και αβεβαιότητα, και παρόλα αυτά, άλλες φορές, μια αίσθηση μεγάλης χαράς, απορίας και προσδοκίας αναδύεται από μέσα σας. Κάποιοι το αποκαλούν το σύνδρομο των Εργατών του Φωτός, και αυτός είναι ένας κατάλληλος τίτλος. Εδώ πάλι, δεν μπορείτε καν να αρχίσετε να καταλαβαίνετε τι συμβαίνει σ’ εσάς και στη Γη σας, όπως και σ’ αυτό το Υποσύμπαν και σε ολόκληρο το Σύμπαν.

Μεταλλάσσεστε καθώς οι κλώνοι του DNA σας αποδεσμεύονται και ενεργοποιούνται, και ο εγκέφαλός σας σιγά-σιγά βελτιώνεται και αναβαθμίζεται. Επανασυνδέεστε επίσης με την κοσμική σας γενεαλογία καθώς κινείστε μαζί με τα κουβάρια του χρόνου, πίσω στην εποχή που αποχωριστήκατε από την Πεμπτοδιάστατη Ιερή Τριάδα σας και ξεκινήσατε το ταξίδι σας στην πυκνότητα της σφαίρας της ύλης της Τέταρτης / Τρίτης Διάστασης.

Οραματιστείτε τη στήλη του Φωτός που έχει γίνει ή γίνεται η σπονδυλική σας στήλη και δείτε την να κινείται προς τα κάτω στον κρυσταλλικό πυρήνα της Γης. Στη συνέχεια, παρατηρήστε τη διευρυμένη αίσθηση που νιώθετε καθώς αυτή εκτείνεται έξω από το τσάκρα του στέμματος μέχρι να συνδεθεί με την Ιερή Πεμπτοδιάστατη Τριάδα σας. Τώρα οραματιστείτε άλλες μικρότερες ακτίνες να προβάλλουν οριζόντια από τη στήλη του Φωτός σας καθώς αγγίζουν και συγχωνεύονται με ατομικές Ψυχές σε φυσική ενσάρκωση — η Ψυχή σας / η Αστρική Οικογένεια εδώ στη Γη μαζί σας.

Αυτές οι ενεργειακές προβολές δεν είναι οι ίδιες με αυτές που επεκτείνατε σε άλλους στο παρελθόν, στην έκφραση της Τρίτης Διάστασης. Εκείνες οι προβολές ήταν προσαρτήματα που προορίζονταν να ελέγχουν, να κατέχουν ή να siphon ενέργεια. Οι Ακτίνες του Φωτός που τώρα προβάλλετε φέρουν τις αρετές της άνευ όρων αγάπης, της συμπόνιας και της ενότητας.

Παρατηρήστε τις Ακτίνες της ενέργειας που έχετε προβάλει, οι οποίες είναι μέρος σας, και τη λάμψη που ανακτάτε, καθώς συνδέονται με την οικογένεια της Ψυχής σας στα γήινα πεδία συνείδησης, καθώς και με τους δασκάλους, τα αγγελικά όντα και μ’ εκείνους με τους οποίους έχετε μεγάλη συγγένεια. Ναι, δείτε τη δέσμη του Φωτός σας να συνδέεται και να συγχωνεύεται με την ενέργειά μου, και με εκείνη των άλλων αγαπημένων αρχαγγέλων, καθώς και’ εκείνες κάθε μεγάλου Όντος που γνωρίζετε και αναγνωρίζετε, ακόμη και μερικών που δεν θυμάστε.

Θα έρθει η ώρα που θα είστε έτοιμοι να συγχωνευθείτε, με πλήρη συνείδηση, στο κέντρο της καρδιάς του Πατέρα/Μητέρα Θεού μας μέσα σε αυτό το Υποσύμπαν. Αυτό θα συμβεί στο μακρινό μέλλον, αλλά σας διαβεβαιώνουμε ότι θα συμβεί. Προς το παρόν, επιτρέψτε στον εαυτό σας να συνηθίσει στην ιδέα ότι γίνεστε πολυδιάστατα Όντα του Φωτός.

Προβάλλετε την ουσία σας, το μοναδικό Ον που έχετε γίνει, στις σφαίρες των ανώτερων εσωτερικών διαστάσεων και έξω στο ηλιακό σύστημα και στον γαλαξία. Ακολουθείτε το δικό σας ατομικό μονοπάτι προς το σπίτι — ταξιδεύοντας πίσω στο παρελθόν προς το ένδοξο μέλλον σας.

Αγαπημένοι, όταν κάποιοι μιλάνε για ένα επερχόμενο ή προβλεπόμενο γεγονός με αρνητικό τρόπο, γιατί να μην τους δώσουμε μία άλλη άποψη, μία άλλη δυνατότητα ή πιθανό μέλλον; Ζητήστε τους να μας βοηθήσουν να εκδηλώσουμε το ύψιστο αποτέλεσμα, ώστε να μπορέσετε να βιώσετε αυτή τη μετάβαση στο Φως με χαρά, ευκολία και χάρη. Είναι μια εποχή χρυσών ευκαιριών – μην χάσετε τα δώρα που σας προσφέρονται. Να ξέρετε ότι είμαι μαζί σας καθώς επεκτείνεστε στο Φως και διεκδικείτε εκ νέου τη θέση που σας αξίζει ως αγαπημένο παιδί της Μητέρας/Πατέρα Θεού μας.

ΕΙΜΑΙ Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ.

Μεταδόθηκε μέσω RONNA VEZANE

Μετάφραση/Επιμέλεια: Ρένα Λογιάκη

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ:

<><> ΚΑΘΩΣ ΠΡΟΟΔΩΝΕΤΕ ΣΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΣΗΣ, ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ, ΣΥΧΝΑ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΣΗ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙΤΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ. ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΧΟΡΔΗ, ΧΟΡΟΣ PUSH-PULL, ΤΗΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΙΑΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΤΟ ΤΣΑΚΡΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΦΑΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΤΣΑΚΡΑΣ. ΕΙΣΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΝΟΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.

<><> ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΨΥΧΗ ΣΤΗ ΓΗ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΤΟΝ ΘΕΟ Ή ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΣΤΕΛΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΜΙΑ ΟΨΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΜΠΤΟΔΙΑΣΤΑΤΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΟΥ ΑΙΘΕΡΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΟΠΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΣΕΤΕ ΟΥΡΑΝΙΟ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟ ΝΑΟ – ΕΝΑΣ ΤΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ/ΜΗΤΕΡΑ ΘΕΟ ΜΑΣ, ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΨΥΧΗ ΣΤΗ ΓΗ ΕΧΕΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙ Ή ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΑΓΝΗ ΑΓΑΠΗ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ. ΑΥΤΗ Η «ΣΠΙΘΑ ΑΓΑΠΗΣ» ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΙΘΕΡΙΚΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΕΚΕΙΝΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΥΡΑΜΙΔΑ.

<><> Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ. ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΜΑΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΚΑΛΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΜΑΤΕΣ ΑΓΑΠΗ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΑΣ ΜΕΓΕΘΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΥΨΙΣΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΘΕΙΚΑ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ.

Μεταδόθηκε μέσω RONNA VEZANE <> *STAR*QUEST*

Μετάφραση/Επιμέλεια: Ρένα Λογιάκη

www.StarQuestMastery.com

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1