urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΣΟΦΙΑΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ * ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2021

RONNA VEZANE / SACRED SCRIBE

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΡΕΝΑ ΛΟΓΙΑΚΗ

 καρδιά 3

Αγαπητοί δάσκαλοι,

μην ξεχνάτε ποτέ ότι ο λόγος της Ύπαρξής σας είναι να γίνετε ένας συνειδητός συν-δημιουργός και ότι ο Πατέρας/Μητέρα Θεός μας είναι η Ζωοδόχος Δύναμη της ύπαρξής σας. Πρέπει να αφήσετε την ευθύγραμμη, γραμμική έννοια του χρόνου, σύμφωνα με την οποία οι επιλογές σας είναι περιορισμένες και επηρεάζονται από το παρελθόν. Ένας Αυτοκυρίαρχος λειτουργεί εντός του Νόμου του Κύκλου, στην έννοια του Σημείου του Απείρου (μία οριζόντια απεικόνιση του 8). Το Σημείοτου Απείρου που συνεχώς ρέει από εσάς είναι γεμάτο με θεϊκό δυναμικό. Ωστόσο, τα Σημεία του Απείρου γύρω σας στον δικό σας Τροχό του Δημιουργού πρέπει να περιέχουν τις σκεπτομορφές αρμονικών συχνοτήτων για να στηρίξουν το όραμά σας.

 

Σας έχει επιβεβαιωθεί ότι οι επιθυμίες και τα οράματά σας θα εκδηλωθούν με τέλειο τρόπο και στον τέλειο χρόνο, εάν μείνετε επικεντρωμένοι στην Ιερή Καρδιά σας και διατηρήσετε τη διαύγεια της σκέψης και της δράσης. Να θυμάστε ότι το ανθρώπινο Πνεύμα δεν μπορεί να νικηθεί, γιατί αποτελείται από Θεϊκό υλικό και ως εκ τούτου είναι άφθαρτο. Η Σπίθα της Θεότητας που έχει δοθεί στον καθένα σας είναι αθάνατη και αιώνια.

Ο κόσμος στον οποίο ζείτε τώρα δεν είναι αντανάκλαση του κόσμου που σχεδιάστηκε για εσάς. Αποθηκευμένα στο DNA σας είναι αιθερικά άτομα του χρόνου που κρατούν την Ουσία της μνήμης όλων των προηγούμενων ζωών σας. Χωρίσατε και διαθλάσατε τον εαυτό σας χιλιάδες φορές. Ωστόσο, έχετε κύτταρα μνήμης της Θεϊκότητας σας που περιμένουν να έχουν πρόσβαση και να ενσωματωθούν στην Ύπαρξη σας. Αυτά τα κύτταρα μνήμης είναι τα δομικά στοιχεία του Φωτεινού σας Σώματος. Είναι μια εποχή προσαρμογής στη στοιχειώδη συνείδηση του σώματός σας και πρέπει να βρίσκετε χρόνο για ενδοσκόπηση προκειμένου να αναπτύξετε πνευματική ευαισθησία. Πρέπει να αποκτήσετε τη συνήθεια να παρακολουθείτε και να ελέγχετε συνεχώς την ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΥ σας καθώς προχωράτε όλο και πιο βαθιά στη διαδικασία της ανάληψης και της επέκτασης της συνειδητής σας επίγνωσης. Σταδιακά, ένα καλό τμήμα της μνήμης σας για περασμένα γεγονότα θα αρχίσει να ξεθωριάζει καθώς μετακινείστε από τη σφαίρα του ενστικτώδους εγκεφάλου και του συνειδητού νου στη σφαίρα του ανώτερου νου.

Με την πάροδο του χρόνου, η ανθρωπότητα απέκτησε συνειδητότητα αισθήσεων αντί να παραμείνει σε συνειδητότητα Θεού, χάνοντας έτσι σταδιακά την ευκαιρία για Αυτό-έκφραση. Η έμπνευση και η καθοδήγηση του Ανώτερου Εαυτού και της Ψυχής αντικαταστάθηκαν σταδιακά με το σπρώξιμο του σώματος του εγώ. Η αρχική σκέψη ανήκε στο παρελθόν καθώς η ανθρωπότητα κόλλησε στην ψευδαισθητική, συλλογικήσυνειδητότητα του πεδίου της σκέψης. Οι πεποιθήσεις σας και οι αντιλήψεις σας για την αλήθεια έγιναν άκαμπτες, δομημένες και συχνά παραμορφωμένες. Καθώς χάσατε σταδιακά τη σύνδεση με την εσωτερική σας καθοδήγηση, αρχίσατε να εστιάζεστε στον εξωτερικό κόσμο και γίνατε ως επί το πλείστον είναι ηθοποιός παρά ένας μυητής.

Όσοι λειτουργούν μέσα στο περιβάλλον της συχνότητας της παράφωνης Τρίτης και Τέταρτης διάστασης βασίζονται στον υποσυνείδητο και συνειδητό νου τους για να αποθηκεύουν πληροφορίες και γνώσεις. Ορισμένοι είναι καλύτεροι στο να διατηρούν και ν’ ανακτούν πληροφορίες από άλλους. Ωστόσο, είναι αναποτελεσματικό ή ασυμβίμαστο σε πολλές περιπτώσεις. Να θυμάστε ότι η γνώση πρέπει να ενσωματώνεται και να χρησιμοποιείται με κατάλληλο και αποτελεσματικό τρόπο για να διατηρηθεί ως σοφία. Τα τσάκρα είναι κέντρα του υποσυνείδητου νου. Στην αρχή, αυτά τα κέντρα λειτουργούσαν σε τέλεια αρμονία. Σταδιακά όμως, με την πάροδο του χρόνου, το φάσμα της δυαδικότητας έγινε ισχυρότερο και πιο διαδεδομένο, και τα δονητικά σας μοτίβα έγιναν πιο ασυμβίβαστα. Καθώς το σύστημα των τσάκρα είναι ισορροπημένο και εναρμονισμένο, τα κέντρα δύναμης των τσάκρα αρχίζουν να λειτουργούν από κοινού για το ύψιστο καλό του οικοδεσπότη αντί να πολεμούν μεταξύ τους για υπεροχή.

Όταν υπάρχετε στα πρώτα τέσσερα ενδοδιαστασιακά επίπεδα του εγκεφάλου, βρίσκεστε σε μία περιορισμένη Γήινη κατάσταση συνειδητότητας. Η εστίασή σας είναι στον «εαυτό», στα προσωπικά σας ενδιαφέροντα και στις σωματικές αισθήσεις των πέντε εξωτερικών αισθήσεων: όραση, ήχος, μυρωδιά, γεύση και αίσθηση. Αυτή είναι η σφαίρα του σώματος της επιθυμίας του εγώ και του προσωπικού εαυτού αφού το μεγαλύτερο μέρος της Συνειδητότητας Ψυχής σας έχει αποσυρθεί στο Αστέρι της Ψυχής σας στο όγδοο τσάκρα, περίπου έξι με δέκα ίντσες πάνω από το στέμμα του κεφαλιού σας. Υπάρχει μια ισχυρή, στενόμυαλη εστίαση στους άλλους και στον κόσμο, με άκαμπτες απόψεις που εξυπηρετούν τον εαυτό.

Για να πραγματοποιήσετε την αλλαγή, πρέπει συνειδητά να επιλέγετε μια θετική εναλλακτική λύση στις αρνητικές, συνήθεις αντιδράσεις. Πρέπει επιμελώς να προσπαθείτε να απελευθερώνετε και να καθαρίζετε παλιές, επηρεασμένες σκεπτομορφές που σας κρατούν κολλημένους στον περιορισμό. Πολλοί από εσάς έχετε κάνει μεγάλη πρόοδο στη διαδικασία εξισορρόπησης ή εκκαθάρισης των ατελειών στο αυρικό σας πεδίο. Είναι επιτακτική ανάγκη να καθαρίσετε τα καταστροφικά ή παραμορφωμένα πρότυπα σκέψης του παρελθόντος, ώστε να μπορέσετε να δημιουργήσετε το νέο, ενδυναμωτικό σχέδιο του μέλλοντος. Κατά τη νυχτερινή σας ανασκόπηση της ημέρας σας, να οραματίζεστε μια θετική εναλλακτική λύση σε αρνητικές καταστάσεις στη ζωή σας και, στη συνέχεια, να εστιάζεστε σε αυτό το όραμα χωρίς λάθος. Πρέπει να κρατάτε το κανάλι επικοινωνίας ανοιχτό ανάμεσα στην Ψυχή και στον εγκέφαλο μέσω του νου. Αυτό ξεκινά την αργή διαδικασία επανεργοποίησηςτης επίφυσης και το άνοιγμα της πύλης προς τον Ιερό Νου, που βρίσκεται στο πίσω μέρος του εγκεφάλου, κοντά στο στέμμα του κεφαλιού.

Σταδιακά, καθώς προχωράτε στην υψηλότερη, ημι-ισορροπημένη Τρίτη Διάσταση και στα χαμηλότερα υπο-επίπεδα της Τέταρτης Διάστασης, η επίγνωση αρχίζει να επεκτείνεται για να συμπεριλάβει επιλεγμένεςάλλες - εκείνες που ταιριάζουν στο αποδεκτό σας πεδίο σκέψης και ύπαρξης. Η αποδοχή και η αγάπη σας για τους άλλους έχουν προϋποθέσεις, διότι οι προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες εξακολουθούν να είναι ακόμα πρωταρχικές. Ωστόσο, το ποσοστό της αγάπης και της συμπόνιας σας αρχίζει να επεκτείνεται και να περιλαμβάνει εκείνους που ταιριάζουν άνετα στην εικόνα της πραγματικότητάς σας.

Αρχίζετε να ακούτε τη μικρή φωνή της συνείδησής σας ή της Ψυχής σας. Ωστόσο, δεν ακολουθείτε πάντα τις οδηγίες της. Μερικές από τις βαθιά ριζωμένες συνήθειες σας γίνονται βάρη και ξεκινάτε τη διαδικασία να προσπαθείτε να τα αλλάξετε ή να τα διώξετε. Έτσι, η μάχη ανάμεσα στο εγώ και στον Ανώτερο Εαυτό ξεκινά. Σταδιακά, το εγώ παίρνει μια δευτερεύουσα θέση ως ο υπηρέτης της Ψυχής. Η προσωπικότητά σας αρχίζει να αλλάζει αργά, γιατί το εγώ δεν ελέγχει πλέον τα συναισθήματά σας και τις παρορμήσεις των επιθυμιών σας. Η άποψή σας για τους άλλους αλλάζει επίσης σταδιακά και αρχίζετε να βλέπετε τις καταστάσεις από μια ανώτερη, ευρύτερη σκοπιά. Η Ανάληψη διευρύνει το νου, μια διαδικασία μετάβασης από τη μία κατάσταση της συνείδησης στην άλλη. Η επίγνωση σας σταδιακά επεκτείνεται και συμπεριλαμβάνει όλη την ανθρωπότητα, τη Γη, το ηλιακό σύστημα και τους ανώτερους συμπαντικούς νόμους. Δεν εστιάζετε πια στον μικρό εαυτό σας. Ο απώτερος στόχος είναι να γίνετε ένα Γαλαξιακό Ον και τελικά να αποκτήσετε μια Παγκόσμια συνείδηση.

Όταν αποκτάτε και διατηρείτε μερικά από τα μοτίβα συχνότητας της ανώτερης Τέταρτης Διάστασης και τα αρχικά δονητικά μοτίβα της Πέμπτης Διάστασης, αρχίζειένα φορτίο συγχώνευσης ψυχής με την Πτυχή του Ανώτερου Εαυτού σας που βρίσκεται μέσα στο Αστέρι της Ψυχής σας. Ο Ανώτερος Εαυτός αποστέλλει κάτω σταδιακά την Ουσία (Άτομα Σπόρων Μνήμης) του Ανώτερου Εαυτού σας στο Κέντρο της Ιερής Καρδιάς σας. Διαδοχικά, αυτή η ενέργεια θα ανάψει περισσότερο την Τριπλή Φλόγα (Θεία Αγάπη, Θεία Σοφία, Θεία Θέληση/Δύναμη) στο Κέντρο του Ηλιακού Πλέγματος, το οποίο περιλαμβάνει την καρδιά, τον θύμο αδένα και την περιοχή του λαιμού. Όταν ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, θα έχετε ενσωματώσει τα χαρακτηριστικά, τις ιδιότητες και τις αρετές εκείνου του τμήματος του Ψυχικού σας Εαυτού. Στη συνέχεια, το επόμενο ανώτερο επίπεδο του αιθερικού Ανώτερου Εαυτού σας θα κατέβει και θα παραμείνει με το Αστέρι της Ψυχής σας, περιμένοντας τη σειρά ΤΟΥ να συγχωνευθεί μαζί σας. Αυτή η διαδικασία θα επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά, καθώς συγχωνεύεστε με όλο και μεγαλύτερες Πτυχές του Θεϊκού Εαυτού σας.

Όσο πιο νωρίς στη ζωή αρχίσετε να ακούτε το κάλεσμα της Ψυχής και του Ανώτερου Εαυτού σας, τόσο πιο εύκολο θα είναι να θέσετε τον εγωισμό και τον εαυτό της προσωπικότητας υπό έλεγχο. Η Ψυχή σας, που έχει την έμφυτη αίσθηση του σωστού και του λάθους, θα δυναμώνει όλο και πιο πολύ αν προσέξετε. Ή θα σιωπήσει σταδιακά αν δεν το κάνετε. Καθώς η δύναμη της Ψυχής διευρύνεται, η ευαισθησία αυξάνεται και οι σκέψεις, οι επιθυμίες και οι πράξεις σας γίνονται πιο εκλεπτυσμένες και γεμάτες αγάπη. Το Φως της διάνοιας και το Φως της λογικής φέρνουν σοφία και κατανόηση, γιατί παρέχει στην ψυχική φύση το καύσιμο που σας βοηθάει να κατανοήσετε και να κυριαρχήσετε στον κόσμο της μορφής.

Μάθετε ότι συγχώρεση σημαίνει να απελευθερώνετε ή να επιλύετε τα ανισόρροπα μοτίβα συχνότητας που έχετε δημιουργήσει ανάμεσα σ’ εσάς και τους άλλους καθώς αγωνίζεστε να επιστρέψετε στο κέντρο. Συγχώρεση σημαίνει να απαλλαγείτε από τα αρνητικά συναισθήματα, ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε να λαμβάνετε τα Αδαμάντινα Σωματίδια του ΘεϊκούΦωτός. Να θυμάστε ότι η καθαρή Ουσία του Δημιουργού που έλκετε στην Ιερή Καρδιά σας πρέπει να ανάψει και να ενεργοποιηθεί μέσω των συχνοτήτων της άνευ όρων αγάπης.

Η εποχή των Ιχθύων που διήρκησε 2.000 χρόνια κυβερνήθηκε από τη συναισθηματική φύση και τα Αστρικά πεδία της Τέταρτης Διάστασης. Τα επόμενα 2.000 χρόνια, στην Εποχή του Υδροχόου, θα εστιαστείτε τώρα στην επιστήμη της πνευματικότητας και στηννοητική φύση καθώς η ανθρωπότητα σταδιακά εισέρχεται και εξοικειώνεται με τα ανώτερα επίπεδα της Τέταρτης Διάστασης, και με τις χαμηλότερες συχνότητες εισόδου της Πέμπτης Διάστασης.

Με εσάς, τον Αστρόσπορο, που δείχνει τον δρόμο, η ανθρωπότητα θα προσαρμοστεί σταδιακά σε μια νέα, διευρυμένη Αυτεπίγνωση, η οποία σταδιακά θα γίνει ο αποδεκτός κανόνας. Ένας υποψήφιος στο Μονοπάτι πρέπει να διασχίσει τα υπο-πεδία του Αστρικού Πεδίου και να αποκτήσει τον έλεγχο του συναισθηματικού / αστρικού σώματος - της κατώτερης φύσης-εξισορροπώντας έτσι τα τρία χαμηλότερα κέντρα των τσάκρα και να ξεκινήσει την ενεργοποίηση της Ιερής Φωτιάς της Κουνταλίνι που είναι αποθηκευμένη στο Τσάκρα της Βάσης.

Στο μέλλον, θα είναι επίσης φυσιολογικό να ζείτε στην αύρα ενός Δασκάλου, ενός διακεκριμένου Όντος Φωτός ή, σε σπάνιες περιπτώσεις, ενός αρχάγγελου. Εσείς, οι υποψήφιοι στο Μονοπάτι, χτίζετε μια γέφυρα μεταξύ του υλικού κόσμου και του κόσμου του Πνεύματος. Πρέπει να είστε επιμελείς στην αναζήτησή σας για την αλήθεια, και πρέπει να έχετε έντονη επιθυμία και προθυμία για υπηρεσία εάν πρόκειται να ενταχθείτε στις τάξεις των Δασκάλων.

Τώρα βρίσκεστε στη διαδικασία προσαρμογής στις ανώτερες συχνότητες των ηλεκτρομαγνητικών ρευμάτων Φωτός. Η Ψυχή σας ενθαρρύνει να συνειδητοποιήσετε τους Συμπαντικούς Νόμους, έτσι ώστε να μπορείτε να εκμεταλλεύεστε πλήρως τις δημιουργικές σας ικανότητες που σας δόθηκαν από τον Θεό. Όλες οι Πτυχές της εκδήλωσης ξεκινούν εσωτερικά και για να γεννηθεί ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ έννοια ή αφηρημένη ιδέα πρέπει να περάσει από ένα στάδιο επώασης προτού μπορέσει να γίνει πραγματικότητα στον κόσμο της μορφής.

Πρέπει να επανακτήσετε την προσωπική δύναμη που δώσατε σε άλλους. Επίσης, το να απελευθερώσετε συνειδητά την ενέργεια που έχουν τοποθετήσει όλοι οι άλλοι στο πεδίο της αύρας σας ή που έχουν επικολλήσει στο Ηλιακό σας Πλέγμα είναι μια πρωταρχική φάση επιστροφής στην ισορροπία και την αρμονία μέσα σας, η οποία απαιτείται για να γίνετε ξανά κύριος του Εαυτού. Το μονοπάτι προς την υψηλότερη συνείδηση θα οδηγήσει τελικά στην άμεση εμπειρία του Θεϊκού σας Εαυτού / ΕΓΩ ΕΙΜΙ Παρουσίας και η λαμπρότητα και στην μεγαλοπρέπεια του Δημιουργού σε μερικές από τις πολλές μορφές Του.

ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΕΣ ΑΚΟΜΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟΧΑΣΤΕΊΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ.

ΟΙ ΕΛΑΦΡΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ:

ΓΝΩΣΗ = ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ** ΣΟΦΙΑ = ΤΟ ΦΩΣ ΤHS ΨΥΧΗΣ ** ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ = ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ

1. Εσείς μπορείτε να αρνηθείτε την ΠΗΓΗ όλων, αλλά ο Πατέρας/Μητέρα Θεός μας δεν θα σας αρνηθεί ποτέ.

2. Να θυμάστε ότι μόνο και μόνο επειδή πιστεύετε ότι κάτι είναι αληθινό, δεν το κάνει και αληθινό.

3. Η μοναξιά είναι μια ψευδαίσθηση. Στραφείτε προς τα μέσα και θα βρείτε την γεμάτη αγάπη συντροφιά που ψάχνετε. Είναι ζωτικής σημασίας να παραμένετε στην προστατευτική συνοδεία μιας χρυσόλευκης σφαίρας Θεϊκού Φωτός, όπου έχετε εξασφαλισμένη προστασία, έμπνευση και καθοδήγηση. Προσδιορίζετε την αναπνοή σας με την ενέργεια των προθέσεών σας. Η Ιερή Πνοή και οι προθέσεις σας προσθέτουν καύσιμο στα οράματά σας. Το ανθρώπινο Πνεύμα δεν μπορεί να νικηθεί, γιατί αποτελείται από «Θεϊκό Φως», και, ως εκ τούτου, είναι άφθαρτο. Πρέπει να φτιάξετε το δικό σας κέντρο Φωτός για να διεκδικήσετε το Σκάφος του Ήλιου σας.

<< Η ΤΡΙΑΔΑ ΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ ΤΟΥ ΗΛΟΥ ΣΑΣ: Η ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΕΝΙΟΥ ΚΥΤΤΑΡΙΚΟΥ ΘΕΪΚΟΥ ΠΥΡΗΝΑ ΣΑΣ, ΣΥΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΜΨΗ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΑΣ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΣΑΣ>>

Τονίζουμε και πάλι ότι υπάρχει επείγουσα ανάγκη για εκπαιδευμένους, αφοσιωμένους ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΣ. Η μύηση είναι πλέον ένα ομαδικό γεγονός - όχι απλώς ένα ατομικό επίτευγμα. Καθώς αγωνίζεστε για Αυτοκυριαρχία, πρέπει να είστε πρόθυμοι να βοηθήσετε με κάποιο τρόπο όσους βρίσκονται στο Μονοπάτι πίσω σας, έτσι ώστε καθώς ανυψώνεστε εσείς, να ανυψώνεται και όλη η ανθρωπότητα. Η Ψυχή έχει μια φυσική κλίση προς την ομαδική συνειδητότητα. Είναι η Ψυχή σας που επιδιώκει την επανασύνδεση, όχι η προσωπικότητα.

Γενναίοι μου, να είστε βέβαιοι ότι ο κύριος εστιασμός σας στο παρόν στάδιο της ζωής σας είναι σε αυτό που επιθυμείτε να βιώσετε στα επόμενα χρόνια της δραματικής επέκτασης της συνείδησης και των μνημειωδών αλλαγών στον κόσμο που βρίσκονται σε εξέλιξη. Να είστε προσεκτικοί και να έχετε επίγνωση της κάθε στιγμής, έτσι ώστε ο εστιασμός σας να γίνεται σε ένα σημείο και να είναι σαφής, γιατί δημιουργείτε τον νέο σας αυριανό κόσμο, μία σκέψη κάθε φορά. Είμαστε πάντα κοντά σας για να σας καθοδηγήσουμε και να σας κατευθύνουμε.

Αγαπιέστε πολύ βαθιά.

 

ΕΙΜΑΙ Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ.

 

RONNA VEZANE / SACRED SCRIBE

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΡΕΝΑ ΛΟΓΙΑΚΗ

 

Transmitted through Ronna/Sacred Scribe * As transmitter of this article I, Ronna Herman Vezane, claim the universal copyright in the name of Archangel Michael. Personal sharing with friends, or posting on websites and in publications is permitted as long as the information is not altered, excerpted or added to, and credit of authorship and my website address is included. https://www.starquestmastery.com/

 

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1