urantia logo

 Urantia metopi

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιησούς Jeshua

Διδασκαλίες από τους Πλειάδειους

Μέσω της Μπάρμπαρα Μαρσίνιακ

Εσείς, ως μέλη της Οικογένειας του Φωτός, σκοπεύετε να συγχωνεύσετε διαστάσεις. Καθήκον σας είναι να τραβήξετε άλλες διαστάσεις μέσα σε αυτή την πραγματικότητα, να μπορέσει το νευρικό σας σύστημα να χειριστεί τις διάφορες μοριακές διακυμάνσεις και όλα να είναι εντάξει. Μαθαίνετε πώς να αντιλαμβάνεστε μέσω του κέντρου της αίσθησης και πώς να διδάσκετε στους άλλους να κάνουν όλα αυτά που εσείς κάνετε ήδη. Εσείς δείχνετε τον δρόμο.

Μπορείτε να αναγνωρίσετε τα ολογραφικά ένθετα με την αίσθηση. Για κάποιο λόγο, θα νιώθετε ότι δεν είναι σωστά, κάτι θα σας φαίνεται περίεργο ή στραβό. Όταν τοποθετούνται ολογραφικά ένθετα την πραγματικότητά σας, κάτι δεν πάει καλά.

Ως μέλη της Οικογένειας του Φωτός οι κωδικοί και οι ίνες σας δεν θα αισθάνονται καλά όταν εκτίθενται στα ολογραφικά ένθετα, μιας και αυτά χρησιμοποιούνται για να σας ελέγχουν παρά για να σας ανυψώνουν. Τα χρησιμοποιούν για να φέρουν τα συναισθήματά σας στο σημείο που να μπορούν κάποιοι να τραφούν από αυτά και για να φτάνετε σε ένα νέο επίπεδο λειτουργίας. 

Τέτοιες τεχνολογίες θα χρησιμοποιούνται εκτενέστερα μέσα στην επόμενη δεκαετία. Αυτός είναι ο λόγος που λέμε ότι η ανθρωπότητα ετοιμάζεται για μια δυνατή αφύπνιση, ένα γερό ταρακούνημα, σχετικά με το τι είναι πράγματι αληθινό. Τα όρια της πραγματικότητας έχουν εξαιρετικό βάθος.

Μιλήσαμε για την πύλη στη Μέση Ανατολή και λέμε ότι είναι μια διαστασιακή πύλη ή μια είσοδος στον πλανήτη για να μπορούν κάποιες ενέργειες να βρίσκουν τον πολιτισμό. Να θυμάστε πως όταν φεύγει κανείς από τον χώρο ενός πλανήτη και βγαίνει στο διάστημα, αφού περάσει μέσα από κάποιες ζώνες συνειδητότητας, πρέπει να βρει τη σωστή πύλη για να επανέλθει στον πλανήτη κατά την ίδια χρονική περίοδο ή στον ίδιο διάδρομο του χρόνου που αναζητά. Με αυτό τον τρόπο τα συστήματα παραμένουν σφραγισμένα και ακέραια και αποφεύγονται οι επιδρομές και οι προσπάθειες κατάκτησής τους. Υπάρχουν πύλες στη νοτιοαμερικάνικη ήπειρο, στη βορειοαμερικάνικη ήπειρο, στην Ασία, στην Κίνα και σε όλο τον υπόλοιπο πλανήτη. Η τεράστια πύλη που συζητάμε τώρα είναι η πύλη στη Μέση Ανατολή. Είναι γιγάντια.

Πολλά ολογραφικά ένθετα ή δράματα έχουν μπει από αυτή την πύλη, με σκοπό να διαταράξουν τον νου και τα πιστεύω του πληθυσμού. Δεδομένου ότι η πύλη αυτή βρίσκεται σε περιοχή που βρίσκεται σε κρίση, είναι η βασική υποψήφια για ολογραφικά ένθετα και επίσης βασική για ένα σύστημα από πιστεύω που θα αλλάξει αυτό τον χαοτικό κόσμο και θα ωθήσει τους πάντες να κινηθούν προς μια διαφορετική κατεύθυνση. Να έχετε επίγνωση των κέντρων αίσθησης, όταν αρχίσουν να συμβαίνουν τέτοιου είδους γεγονότα στον πλανήτη.

Στην πύλη της Μέσης Ανατολής συναντώνται πολλές διαστάσεις και βρίσκουν πρόσβαση στον πλανήτη πολλές οντότητες από άλλες διαστάσεις. Είναι καυτό σημείο. Σε πρόσφατους καιρούς στη διάρκεια των τελευταίων ή πενήντα χιλιάδων χρόνων, πολλοί πολιτισμοί έχουν αναδυθεί και πολλά θρησκευτικά δράματα έχουν ξεκινήσει από τη Μέση Ανατολή. Λόγω της δίνης, τα ολογραφικά ένθετα παράγονται με μεγαλύτερη ευκολία σε εκείνη την περιοχή, ακριβώς όπως οι κινηματογραφικές ταινίες παράγονται ευκολότερα στην Καλιφόρνια.

Ένα πιθανό ολογραφικό ένθετο σε αυτή την πύλη είναι η άφιξη εξωγήινων από το διάστημα. Ή η επιστροφή του Χριστού, Ή η επιστροφή κάποιου θεού ή κάποιου σωτήρα ή κάτι που θα γίνει αιτία να αρχίσουν όλοι να ακολουθούν τον ίδιο τρόπο σκέψης. Αυτή την εποχή, από τη δική μας οπτική, αυτό δεν προέρχεται από το φως.

Ένα παράδειγμα ενός ολογραφικού ένθετου, που τοποθετήθηκε στον πλανήτη στο παρελθόν για να αλλάξει η ροή της ιστορίας, είναι η σταύρωση του Χριστού. Το δράμα που παίχτηκε και σας μεταδόθηκε σαν ιστορικό, δεν είναι η πραγματικότητα στην οποία ήρθε ο Χρισμένος να συμμετάσχει.

Πλάστηκε και σχεδιάστηκε ένα ολογραφικό ψυχαγωγικό έργο με μια «εκδοχή» της ζωής αυτής της οντότητας, και μετά τοποθετήθηκε και παίχτηκε σαν να ήταν αληθινό. 

Ο Χριστός ήρθε σαν μια επιτροπή από όντα κατά τη διάρκεια μιας χρονικής περιόδου. Η ιστορία που σας έχουν διηγηθεί είναι μια δραματοποιημένη, εμπορευματοποιημένη εκδοχή, μια προσεχτικά ελεγμένη εκδοχή του ποιος ήταν και είναι αυτό το ον. Μέρος του δράματος του Χριστού που έχετε διδαχτεί είναι από ολογραφικό ένθετο. Και μέρος αυτών που θα ανακαλύψετε μελλοντικά σχετικά με τον Χρισμένο είναι πιθανώς άλλο ολογραφικό ένθετο. Γι’ αυτό, να έχετε τον νου σας. Οι περισσότεροι θα έλεγαν ότι είμαστε βλάσφημοι και όργανα του σατανά που λέμε τέτοια πράγματα. Πως μπορούμε να αμφισβητούμε τις Γραφές; Πως μπορούμε να τα αμφισβητούμε όλα αυτά; Τα αμφισβητούμε επειδή όλα αυτά λέγονται και γίνονται από πατριαρχικές οργανώσεις που προωθούσαν τον εαυτό τους. Αυτό ήταν όλο, πατριαρχικές οργανώσεις. Τις χρησιμοποίησαν για να ξαναφέρουν τον έλεγχο της ενέργειας στον πλανήτη. 

Στην πραγματικότητα, ο Χρισμένος είχε σταλεί σαν συστηματοθραύστης, μέλος της Οικογένειας του Φωτός, για να φέρει φως από την πύλη της Μέσης Ανατολής. Αυτό δημιούργησε μια οδό, ώστε να μπουν πολλοί και να σπείρουν μια πραγματικότητα, που θα προετοίμαζε την ανθρώπινη συνειδητότητα για τον κύκλο που ολοκληρώνεται σε είκοσι περίπου χρόνια, ανάλογα με το πώς θα προχωρήσουν τα γεγονότα.

Σχετική εικόνα

Ο Χρισμένος δεν ήρθε σαν μια οντότητα, αλλά σαν κάμποσες οντότητες, που επηρέασαν τους ανθρώπους εκείνη τη σκοτεινή ώρα της ανθρωπότητας: τον καιρό που η ανθρωπότητα ήταν πια έτοιμη να κατανοήσει τα μυστήριά της. Ένα πράγμα που δεν σας παρουσίασαν αληθινά είναι ότι ο Χρισμένος έχαιρε πολύ καλής αποδοχής. Το είδος της ενέργειας που έφεραν στον πλανήτη τα Χρισμένα όντα, έγινε πολύ καλά αποδεκτό.

Υπάρχουν κάμποσα δράματα που συντελούνται γύρω από την οντότητα του Χριστού. Υπάρχει το αρχικό σχέδιο: ο σκοπός για τον οποίο ήρθε η επιτροπή των Χρισμένων ήταν η εξάπλωσή του φωτός ή της πληροφόρησης, και για να δείξει στους ανθρώπους τις ικανότητες του ανθρώπινου σώματος. Μετά, κάποια όντα είπαν:

«Τι θα κάνουμε με αυτό; Αυτός μπαίνει από τη δική μας πύλη, και εμείς θέλουμε να έχουμε τον απόλυτο έλεγχο αυτής της πύλης. Πως θα μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή την ενέργεια;

Αυτό είναι σύμπαν ελεύθερης βούλησης, και έτσι, μπορούμε να κάνουμε ότι θέλουμε».

Έτσι, χρησιμοποιώντας τις προθέσεις κάποιου άλλου, δημιούργησαν ένα ολογραφικό ένθετο με το δράμα της σταύρωσης του Χριστού, για να επιφέρουν φόβο και συγκίνηση, και για να μετακινήσουν τη συνειδητότητα διαφορετικά από τον σκοπό της αρχικής πρόθεσης.

Αυτό σημαίνει πως σε ένα σύμπαν ελεύθερης βούλησης είναι πιθανό, ειδικά σε τόπους με πύλες, μια ομάδα θεών να κάνουν επιδρομή στην ιστορία μιας άλλης ομάδας και να παρεμβάλλουν τη δική τους εκδοχή της ίδιας ιστορίας. Πιθανά, τη στιγμή εκείνη, αυτό να μην επηρεάζει πολύ κόσμο, αλλά με το πέρασμα του χρόνου η επίδραση του ολογραφικού ένθετου γίνεται τελικά γνωστή.

Ξέρουμε ότι αυτό είναι εξαιρετικά εκνευριστικό για πολλούς από εσάς. Όμως, αυτό που κάνουμε με το να μοιραζόμαστε αυτές τις πληροφορίες μαζί σας, είναι να σας υποκινούμε να κινηθείτε, να νιώσετε, να θυμηθείτε – και να πάψετε να σκέπτεστε τόσο πολύ.

Αυτή δεν είναι μια διαδικασία λογικής σκέψης, είναι μια διαδικασία αίσθησης. Τι συμβαίνει στο σώμα σας; Ρωτήστε τον εαυτό σας, «Ποια είναι η ταυτότητά μου; Πως γίνεται αυτό; Ποιος είμαι εγώ μέσα σε αυτό;» Τότε θα αρχίσετε να απελευθερώνετε μεγαλύτερο μέρος αυτού που είστε στους ίδιους σας τους εαυτούς σας και θα μπορέσετε να ξεδιαλύνετε πολλά πράγματα.

Καταλαβαίνετε γιατί ήρθατε εδώ να καταλύσετε το σύστημα; Καταλαβαίνετε πόσο σύνθετος είναι ο έλεγχος της συχνότητας; Καταλαβαίνετε πόσο φίνα και λεπτή είναι η πραγματικότητα; Καταλαβαίνετε πόση πρόσβαση έχει η ανθρωπότητα στον έλεγχο της πραγματικότητας – αν μπορούσαν οι άνθρωποι να εναρμονιστούν μεταξύ τους και να φέρονται σαν να ήταν όλα φροντισμένα και να πιστεύουν και να δημιουργούν με τον νου τους;

Εδώ και καιρό έχουμε πει πως σε τούτο τον πλανήτη δεν εκτιμάται αρκετά το φως. Αληθινά έτσι είναι. Αν γινόταν γνωστό το πόσα άτομα ανακτούν την κυριαρχία στις σκέψεις τους και στις ζωές τους και πόσοι από αυτούς εκπέμπουν αυτή τους την κυριαρχία και ζουν για να τη διδάξουν και σε άλλους, τότε αυτοί που κρατούν τα ηνία στη γη θα έκαναν άμεσα κάτι γι’ αυτό. Το φως υποτιμάται, και αυτό είναι καλό, γιατί το φως θα σας ελευθερώσει όλους.

Η αποστολή σας είναι συναρπαστική – ένα αξιοζήλευτο έργο – και θα έχετε όση βοήθεια χρειαστείτε για να ολοκληρώσετε τη δουλειά σας. Έχει συντελεστεί μια τρομερή εισροή από οντότητες και αστρόπλοια στον πλανήτη, που τώρα εργάζονται σαν μεσάζοντες ή κυριολεκτικά σαν μετατροπείς της ενέργειας. 

Οι ακτίνες φωτός που φτάνουν στον πλανήτη προέρχονται από γηραιά και αρχαία αστρικά συστήματα που συνεργάζονται προαιώνια με τη Γη. Μερικά από αυτά τα ξέρετε μονάχα με αστρονομικούς αριθμούς, ενώ άλλα έχουν ονόματα που σας είναι οικεία: Σείριος, Αρκτούρος, Ωρίωνας, Πλειάδες κοκ. Οι ακτίνες φωτός συλλαμβάνονται από πολλά αστρόπλοια που περιβάλλουν τη Γη, φιλτράρονται μέσα από ένα εντελώς διαφορετικό σύστημα και κατόπιν βομβαρδίζουν τον πλανήτη.

Πολλοί από σας έχετε μέσα σας εμφυτεύματα που ανταποκρίνονται σε αυτή την επικοινωνία και τα οποία προσπερνούν τον ψυχοηλεκτρονικό πόλεμο και τις παρεμβολές που θα παρακώλυαν τις συχνότητές σας για να σας εμποδίσουν στη λήψη πληροφοριών. Αυτά τα εμφυτεύματα δεν είναι αρνητικά. Δεν σας απήγαγαν για να κάνουν δοκιμές πάνω σας και για να σας αναγκάσουν να τα δεχτείτε παρά τη θέλησή σας.

Είναι αιθερικά εμφυτεύματα που οι ίδιοι καλέσατε στον εαυτό σας σαν έργαλεία, για να κάνετε λήψη εξω-πλανητικών ενεργειών. Αυτά τα εμφυτεύματα ενεργοποιούνται τούτη την περίοδο. Πολλοί από εσάς ανακαλύπτετε πως νιώθετε αλλαγμένοι. Σε διάφορες στιγμές κατά τη διάρκεια της ημέρας, ειδικά όταν πάτε για ύπνο, ακούτε μια ποικιλία από ήχους ή νιώθετε ένα είδος ηλεκτρικής δόνησης μέσα στο σώμα σας.

Όταν αυτές οι πληροφορίες διακτινίζονται πάνω σας, το σώμα σας πρέπει να μπορεί να τις λαμβάνει. Για να μπορέσει να τις λάβει, το σώμα σας πρέπει να βρίσκεται σε μια ορισμένη κατάσταση. Η πληροφορία είναι σαν ένα ρεύμα, και αν το σώμα σας δεν μπορεί να αντέξει το ρεύμα αυτό, αρχίζει και δυσφορεί.

Οι άνθρωποι της Γης έχουν προγραμματιστεί γι’ αυτή την εποχή και κανείς από όσους είστε σε ενσάρκωση πάνω στον πλανήτη δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι έγινε κάποιο λάθος και ότι δεν ήξερε τι θα συμβεί εδώ κάτω. Δεν υπάρχει κανένας που να έχει γεννηθεί σε αυτό τον πλανήτη χωρίς να έχει έναν μηχανισμό μέσα του, ο οποίος να μπορεί να ενεργοποιηθεί για να συντονιστεί με, ή να εκκινήσει, την ικανότητα να δεχτεί αυτές τις συχνότητες. 

Ενθαρρύνουμε πολλούς από σας να βγείτε από τον λογικό σας νου, επειδή ο λογικός νους θα έρθει σε αντίθεση με αυτές τις πληροφορίες και την ηλεκτρονική ενέργεια. Στα επόμενα χρόνια, η κατανόησή σας και η δόνηση με τις συχνότητες που καταφθάνουν θα είναι σαν να ανοίγετε το προσωπικό σας ραδιόφωνο. Θα έχετε άμεση τηλεπαθητική σύνδεση με αστρόπλοια που θα εκπέμπουν σε σας. Θα έρθει εποχή που ούτε καν θα σας περνάει από τον νου να πηγαίνετε σε συνεδρίες με διάμεσο, γιατί θα έχετε δική σας σύνδεση με τις πληροφορίες. Ο πλούτος των πληροφοριών που θα φτάσουν σε εσάς θα σας δίνει μεγάλη ενθάρρυνση. Θα εκπέμπονται για να σας πληροφορούν για το τι συμβαίνει.

Καθώς θα αποκτάτε εμπιστοσύνη, μπορεί να αρχίσει να εμφανίζεται μπροστά σας μια φωτεινή οντότητα που θα έρχεται με υλική υπόσταση και θα αρχίσει να σας διδάσκει. Η ανώτερη επικοινωνία ή το να είναι κανείς διάμεσο και να φέρνει πληροφορίες από κάποιο άλλο ον, θα γίνει απαρχαιωμένη μέθοδος, καθώς ο καθένας από εσάς θα υλοποιεί κυριολεκτικά τη δική του ύπαρξη που θα τον διδάσκει. Εν τω μεταξύ, εμείς είμαστε εδώ για να σας διδάξουμε, να σας υπενθυμίσουμε ποιοι είστε, και για να σας δώσουμε μια ιδέα του τι μπορείτε να προσελκύσετε κοντά σας.

Αυτό που θέλουμε πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο είναι να σας βοηθήσουμε, ως μέλη της Οικογένειας του Φωτός, να επιτύχετε την απελευθέρωση των ανθρώπων. Εστιάστε στον προσωπικό σας χορό. Με ποιον σκοπό θα χορέψετε και με ποια μαγεία θα δώσετε παράσταση και σε τι ύψη προτίθεστε να σπρώξετε τη συνειδητότητά σας, ώστε να της προσφέρετε έναν καινούργιο ορισμό δυνατοτήτων;

   Κομιστές της Αυγής

Διδασκαλίες από τους Πλειάδειους

       Μπάρμπαρα Μαρσίνιακ

           Εκδόσεις «Κρύων»    

www.UrantiaCenter.gr

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1