urantia logo

 Urantia metopi

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Διδασκαλίες από τους Πλειάδειους

Μέσω της Μπάρμπαρα Μαρσίνιακ

Υπάρχει μια τάξη μέσα από την οποία λειτουργείτε, που ένα μέρος σας δεν μπορεί να τη δει. Μερικές φορές, όταν ένα μέρος σας λειτουργεί χωρίς όραμα ή χωρίς όραση, συμβαίνουν διάφορα γεγονότα για να ξανά-ευθυγραμμιστείτε. Να έχετε επίγνωση πως, σε αυτό το νέο χάος της συνειδητότητας, της σύγχυσης και της μετακίνησης της αβεβαιότητας, υπάρχει μια θεία τάξη.

Θα μπορούσε να παραλληλιστεί με το μαγείρεμα ενός κέικ.

Κάθε συστατικό της συνταγής είναι, από μόνο του, μια ολοκληρωμένη μονάδα και έχει δική του αίσθηση δομής:

Τα αυγά, το αλεύρι, το βούτυρο, η ζάχαρη. Όταν αρχίσετε να τα βάζετε όλα μαζί, φαίνεται σαν να δημιουργείτε το χάος. Θα μπορούσε κανείς να σας πει, «Καταστρέφεις τα πάντα. Κατέστρεψες αυτά τα αυγά. Πού πήγε η ζάχαρη; Καταστρέφεις όλα τα ουσιώδη στοιχεία που υπάρχουν εδώ». Δεν καταλαβαίνουν, πιθανώς, την καταλυτική μαγεία της φωτιάς σε μια συνταγή.

Υπάρχει μια καταλυτική ενέργεια παρούσα αυτή την εποχή στον πλανήτη, ενώ όλες οι ατομικές δομές λιώνουν και συγχωνεύονται, για να δημιουργήσουν κάτι που μοιάζει με χάος. Κάτι καινούριο πρόκειται να γεννηθεί από αυτό, ακριβώς όπως ένα γλυκό γεννιέται από το χάος της ανάμιξης μερικών συστατικών μεταξύ τους. Κάποιος που δεν καταλαβαίνει ότι, αφού ανακατέψεις όλα τα υλικά για το κέικ, μετά το βάζεις στον φούρνο για να ψηθεί, θα μπορούσε πιθανά να κοιτάξει το παχύρρευστο μείγμα και να σκεφτεί ότι έφτιαξες ένα τίποτε. Πολλοί άνθρωποι πάνω στον πλανήτη δεν θα αναγνωρίσουν ότι υπάρχει μια ανώτερη τάξη πίσω από το χάος, ότι ακολουθείται μια συνταγή.

Ο καθένας σας έχει συγκεκριμένη αποστολή σε σχέση με αυτή τη συνταγή. Βέβαια, έχετε ελεύθερη βούληση να καθορίσετε το πώς θα ακολουθήσετε τη συνταγή και το πώς να είστε ένα από τα συστατικά της. Αυτή η ελεύθερη βούληση σας επιτρέπει να αποφασίζετε τα συγκεκριμένα στοιχεία για το πώς θα σας άρεσε να σχεδιαστεί η ζωή σας, παρ’ όλο που πρέπει να εφαρμόσετε και το πρωταρχικό σας σχέδιο. Τώρα, αν εσείς θα επιλέξετε να το κάνετε αυτό με δυσκολία ή με ευκολία, στη φτώχεια ή στα πλούτη, αυτό αφορά εσάς. Όλα εξαρτώνται από το που έχετε πειστεί να βάλετε τα όριά σας.

Τι θα μπορούσαμε να σας πούμε ώστε να σας πείσουμε να καταργήσετε όλα σας τα όρια – να πάψετε πια να περιορίζετε το τι πιστεύετε ότι θα μπορούσε να γίνει δικό σας;

Αν υπάρχει κάτι που επιθυμούμε να κατορθώσουμε είναι να καταλήξει ο καθένας από σας χωρίς όριο, ελεύθερος και να γνωρίζει ότι κάθε σκέψη που περνάει στο μυαλό σας με οποιονδήποτε τρόπο, καθορίζει την εμπειρία σας. Αν μπορούσαμε να σας καταφέρουμε να ζείτε εκατό τοις εκατό των στιγμών σας σύμφωνα με αυτά που θέλετε, θα νιώθαμε πως αυτός υπήρξε ένας πολύ πετυχημένος χρόνος.

Θα ζητήσουμε από τον καθένα σας να δεσμευτεί να ζήσει μια καθαρότερη και πιο ακέραια ζωή. Σας ζητάμε να δεχτείτε ευθύνες σε τομείς που ούτε καν έχετε σκεφτεί να αναλάβετε ευθύνες. Θέλουμε ο καθένας από σας να συμπεριφέρεται σαν να γνωρίζει τι γίνεται. Να συμπεριφέρεστε σαν να έχετε θεία καθοδήγηση για κάθε κίνηση που κάνετε.

Αρχίστε να πιστεύετε ότι βρίσκεστε πάντοτε στο κατάλληλο μέρος, την κατάλληλη στιγμή. Πείτε στον εαυτό σας:

«Έχω θεία καθοδήγηση. Βρίσκομαι πάντοτε στο κατάλληλο μέρος, την κατάλληλη στιγμή. Οτιδήποτε κάνω συντελεί στην περαιτέρω διεύρυνσή μου, στην υψηλότερη συνειδητότητά μου και στη μέγιστη ανάπτυξή μου».

Θέλουμε να λειτουργείτε με αυτό τον τρόπο, συνέχεια, από εδώ και εμπρός. Να είστε ζωντανοί Φύλακες της Συχνότητας. Όταν το φως εισέρχεται στο σώμα σας, πυροδοτεί τους φωτο-κωδικοποιημένους σας κλώνους και βοηθάει στην ανασυγκρότηση του DNA, δημιουργώντας μια αλλαγή στη συχνότητα. Η συχνότητα είναι αυτό που γνωρίζετε. «Η συχνότητα είναι η ταυτότητά σας».

Έχουν υπάρξει εποχές που συνυπήρχαν πάνω σε αυτό τον πλανήτη πολλές διαφορετικές διαστάσεις. Τα τελευταία χίλια χρόνια, έχει συντελεστεί μια υποχώρηση πολλών διαφορετικών διαστάσεων, καθώς μεγάλο χάος και σκοτάδι έχει καλύψει τους πληθυσμούς. Αυτές οι διαστάσεις ή άλλες πραγματικότητες ή τα μέρη όπου οι νόμοι της ύπαρξης είναι λίγο διαφορετικοί, επιστρέφουν. Εσείς τα βοηθάτε να επιστρέψουν, έλκοντας αυτές τις διαστάσεις πάνω στον πλανήτη και δημιουργώντας αυτό που ονομάζεται διαστασιακή συγχώνευση.

Κομιστές της Αυγής

Διδασκαλίες από τους Πλειάδειους

       Μπάρμπαρα Μαρσίνιακ

           Εκδόσεις «Κρύων»   

www.UrantiaCenter.gr

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1