urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Αρχάγγελος Μιχαήλ δια μέσου της Celia Fenn

 Αποτέλεσμα εικόνας για δράκοι

Πολυαγαπημένη Οικογένεια του Φωτός, καθώς θα αρχίσετε αυτό το επόμενο στάδιο της σύνδεσης και επανασύνδεσης, θα έχετε επίσης έντονες συνδέσεις με την ενέργεια του Ξυπνήματος των Δράκων, καθώς επίσης και την ενέργεια των δελφινιών Masters. Αυτές οι δύο ομάδες Όντα του Φωτός επικεντρώνονται ειδικά με αυτό το μέρος του 2012 σε ευθυγραμμίσεις και είναι πλήρως έτοιμα να συνεργαστούν με όσους από εσάς είστε έτοιμοι.
Πρώτον, στην 6η Διάσταση θα συναντήσετε και θα επανασυνδεθείτε με την ενέργεια του Δράκου. Οι Δράκοι είναι φορείς Ανωτέρων Διαστάσεων του «Κοσμικού Πυρ» ή της φωτιάς των αγγέλων. Αυτή είναι μια πολύ βασική, αλλά ισχυρή στοιχειακή ενέργεια"πυρηνική" ενέργεια αν ήταν να σκεφτούμε με επιστημονικούς όρους, η βασική "φωτιά" που κρατά την ολογραφική μήτρα στη θέση της. που θα μπορούσαμε να αποκαλέσουμε.
Οι Δράκοι ήταν οι πρώτοι φορείς της Κοσμικής Ενέργειας και ήταν «Οι πρόγονοί σας».«εκρήξεις» της μάλλον αρνητικής φωτιάς. Αυτό συμβαίνει σε μεγάλη κλίμακα, όταν οι άνθρωποι πηγαίνουν στον πόλεμο και “ρίχνουν” φωτιά ο ένας στον άλλον και με άλλες μορφές όπλων, ιδιαίτερα των πυρηνικών όπλων, η οποία είναι η απόλυτη αρνητική χρήση του Fire Dragon.

Αυτό είναι που συνέβη όταν οι άνθρωποι είχαν προσεγγίσει το Fire Dragon από επιστημονική άποψη και προσπάθησαν να το αξιοποιήσουν για αρνητικούς σκοπούς. Πράγματι, μεγάλο μέρος της σημερινής σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή επικεντρώνεται γύρω από τη χρήση της φωτιάς του Δράκου για τον πόλεμο και οι οποίοι πρέπει να έχουν το δικαίωμα πρόσβασης σε αυτή την εξουσία.

Οι δράκοι έχουν εξελιχθεί οι ίδιοι, καθώς, δεν επιθυμούν πλέον να χρησιμοποιούνται για αρνητικούς λόγους, επιθυμούν να επανασυνδεθούν με την ανθρωπότητα και την προσφορά των εαυτών τους στην υπηρεσία της Ειρήνης. Ανέπνεαν φωτιά επειδή ήταν έκφραση του ίδιου Κοσμικού Πυρ. 

Όταν ξυπνάτε τον Fire Dragon, θα επανασυνδεθείτε με την αρχαία ικανότητά σας να εργαστείτε με το Κοσμικό Πυρ για την συν-δημιουργία με το Θείο. Όταν ζεις με το φόβο της ενέργειας του Δράκου, ζεις στην σκιά δίπλα σας και μπορεί να προκύψουν καταστροφικοί τρόποι ως Ιστορικά, η σχέση με τους δράκους από φόβο, οδηγεί σε καταχρήσεις και την καταστροφή. Στον τρίτης διαστάσεων κόσμο όπου η αντίληψη λειτουργεί στη δυαδικότητα, οι δράκοι ήταν ο φόβος και ήρθαν σε σύγκρουση και "ηττήθηκαν".

Στην πέμπτη διαστάσεων Νέα Γη θα αναγνωριστεί η Πολικότητα μέσα στην ενότητα και έτσι οι δράκοι θα μπορούν να επανεμφανιστούν καθώς κινείστε σε Κυριαρχία και τις υψηλότερες διαστάσεις. Στην Mastery, μπορείτε να γίνετε Δράκο-αναβάτες και κατευθύνετε το Fire Dragon με συνείδηση και να χρησιμοποιήσετε την εξουσία της στην εκδήλωση και δημιουργία για το μεγαλύτερο καλό και σύμφωνα με το Θείο Σχέδιο. 

Αυτός είναι ο τρόπος που η ενέργεια του Δράκου επιθυμεί να συνδεθεί με τους ανθρώπους, και όχι να αξιοποιηθεί με τον επιστημονικό τρόπο και να χρησιμοποιηθεί χωρίς καμία κατανόηση της Ιεράς Σχέσης μεταξύ των δράκων Πνευμάτων, και των ανθρώπων.

Σχετική εικόνα

Η δεύτερη ομάδα των φωτεινών όντων είναι τα Αγγελικά Dolphin Masters, που είναι η υψηλότερη έκφραση των Κητολογικών / Dolphin ενέργειας της Γης. Έρχονται από το γαλαξιακό κέντρο ή το Μεγάλο Κεντρικό Ήλιο, μέσω των Σίριων και των Πλειάδειων. Σκοπός τους είναι, και πάντα ήταν, για να καθοδηγήσουν την ανάπτυξη των ειδών στη Γη, ιδίως των αναδυόμενων Ανθρωπίνων Αγγελικών ειδών.

Τα κητώδη είναι Masters της ολογραφικής Μηχανικής, και όπου υπάρχει ανάγκη για μια μεγάλη εξελικτική μετατόπιση ή επαναβαθμονόμηση, είναι εκεί για να βοηθήσουν. Ακόμη και με τη Γη να ανεβαίνει στο νέο και ανεξάρτητο ρόλο στο Ηλιακό Σύστημα και Γαλαξία της, τα δελφίνια Masters συνεχίζουν να βοηθάνε σε αυτή τη διαδικασία "γέννησης".
Τα δελφίνια Masters και Άγγελοι ενσωματωμένοι της κοσμικής συνείδησης του Χριστού, ρέουν με τη χρυσή ενέργεια του Κοσμικού Χριστού, αλλά ενσωματώνουν και τις ακτίνες Τυρκουάζ και Magneta της αγάπης του Χριστού.

Η ενέργεια των Δελφινιών Masters εκφράζεται στο χορό, στη μουσική και στη χαρά. Είναι υγρή η ροή και το φως όμορφο και αρμονικό. Όταν ενσωματώνουν την ενέργεια των δελφινιών Masters γίνεστε όπως είναι, υγροί, χαριτωμένοι, χαρούμενοι και μπορείτε να αντιδράσετε με χάρη και ταχύτητα. Καμία αλλαγή της κατεύθυνσης της ροής δεν θα είναι πρόβλημα, είστε απλά σε θέση να προχωρήσετε με αυτό.

Με τη βοήθεια των δράκων και των Masters Αγγελικών Δελφινιών, η Φωτιά της Δημιουργίας και της Εξέλιξης των Ειδών της Γης θα μπορεί και πάλι να ευθυγραμμιστεί με τη Θεία Θέληση και τη Θεϊκή Δημιουργική Διάνοια. Αυτό θα εξασφαλίσει ότι αυτές οι ενέργειες χρησιμοποιούνται μόνο για τον ανώτερο σκοπό στη Νέα Γη.

Αρχάγγελος Μιχαήλ

www.UrantiaCenter.gr

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1