urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

sygxoresi apistias

Όλοι μπορούν να νιώσουν περισσότερη γαλήνη και να έχουν περισσότερη ενέργεια μέσω της διαδικασίας της συγχώρεσης.

Αυτή η διαδικασία μου θυμίζει πως πετάμε τα βάρη όταν βρισκόμαστε σε αερόστατο, ώστε να μπορούμε να πάμε ψηλότερα. Παλιοί θυμοί, φόβοι και κακίες είναι νεκρά βάρη που μας κατεβάζουν σε δόνηση και μας απομυζούν τη ζωτικότητα.

Ίσως έχετε κάποιο βάρος που θέλετε να βγάλετε και να πετάξετε από το δικό σας αερόστατο αυτή τη στιγμή. Όταν συγχωρείτε τον κόσμο-ακόμα και τον εαυτό σας-γίνεστε ελαφρύτεροι και πολύ λιγότερο φοβισμένοι.

Αυτή η διαδικασία διαρκεί από 30 έως 60 λεπτά για να ολοκληρωθεί, και πιστέψτε με, αξίζει την επένδυση αυτού του χρόνου. Πολλοί αναφέρουν ότι αυτή μόνο η άσκηση αμέσως μεταμορφώνει τη ζωή τους με πολλή δύναμη και θετικούς τρόπους.

Εδώ θα βρείτε μερικά βήματα για να ελευθερωθείτε μέσα από τη συγνώμη:

Γνωρίστε τα οφέλη της συγχώρεσης –Η συγχώρεση είναι διαφορετική από το να πείτε «χάνω» ή «Είχα άδικο και είχες δίκιο».Είναι διαφορετική από το να σταματήσετε να κατηγορείτε κάποιον για κάποια πράξη που θεωρείτε κακή. Η συγχώρεση είναι απλά ένας τρόπος να ελευθερώσετε το πνεύμα σας και να γίνετε ένα ον απεριόριστο. Η γαλήνη και η αυξημένη ενέργεια είναι τα βραβεία, και η συγχώρεση είναι το κόστος. Για μένα, αυτή η κίνηση συμφέρει.

Κάντε ένα κατάλογο συγχώρεσης – (Αυτή η άσκηση βασίζεται εν μέρει στην εργασία του συγγραφέα Τζον Ραντολφ Πράις). Γράψτε το όνομα κάθε προσώπου, ζωντανού ή πεθαμένου, που σας έχει ενοχλήσει. Οι περισσότεροι άνθρωποι ανακαλύπτουν ότι υπάρχει ένας κατάλογος τριών ή τεσσάρων σελίδων και ξαφνικά μπορούν να θυμηθούν τα ονόματα ανθρώπων τους οποίους για χρόνια δεν είχαν σκεφτεί καν. Μερικοί άνθρωποι γράφουν ακόμα και τα ονόματα ζώων που τους ενόχλησαν και σχεδόν όλοι γράφουν τα δικά τους ονόματα κάπου στον κατάλογο.   

Απελευθερώστε και συγχωρέστε – Μόνος σας, σ’ ένα ήσυχο δωμάτιο, όπου κανείς δεν πρόκειται να σας διακόψει, κοιτάξτε τον κατάλογο, εστιάζοντας σ’ ένα όνομα κάθε φορά. Κρατήστε στον νου σας την εικόνα κάθε προσώπου και πείτε του ή της.

«Σε συγχωρώ και σε απελευθερώνω. Δεν κρατώ τίποτα που να μη στο συγχωρώ. Η συγχώρεσή μου είναι ολική. Είμαι ελεύθερος, είσαι ελεύθερος».

Αυτή η διαδικασία θα πάρει περίπου 30 λεπτά ή περισσότερο. Όμως, είναι σημαντικό να την συνεχίσετε μέχρι όλος ο κατάλογος να έχει ολοκληρωθεί.

 Κάντε βραδινές απελευθερώσεις – κάθε βράδυ πριν κοιμηθείτε, κάντε μια εικόνα στο μυαλό σας για την ημέρα που πέρασε. Υπάρχει κάποιος που χρειάζεται να συγχωρέσετε; Όπως πιθανόν πλένετε το πρόσωπό σας κάθε βράδυ, είναι επίσης σημαντικό να καθαρίζετε και τη συνειδητότητά σας, ώστε να μην συσσωρεύονται οι κακίες.

Ο Οραματισμός του Φράχτη

Αφού χαλαρώσετε με μερικές αργές, βαθιές αναπνοές, κλείστε τα μάτια σας και πάρτε μια αναπαυτική στάση.

Φανταστείτε ότι στέκεστε στη μέση ενός αγρού. Ένας δρόμος οδηγεί σ’ εσάς-ένας δρόμος που σας φέρνει όλες τις υλικές, συναισθηματικές και πνευματικές σας προσόδους. Ο δρόμος περνά μέσα από έναν περιφραγμένο χώρο για να φτάσει σ’ εσάς. Εάν και οι δύο πύλες είναι ανοικτές, οι πρόσοδοι αμέσως ρέουν και έρχονται σ’ εσάς, καθώς και τα δώρα σας προς τον κόσμο ρέουν από σας.

Όποτε δεν συγχωρούμε κάτι ή κάποιον, φυλακίζουμε αυτό το πρόσωπο στο μυαλό μας, όπου νοητικά τον τιμωρούμε έχοντας αποφανθεί για την ενοχή και το φταίξιμό του. Η εικόνα του προσώπου που αντιπαθούμε «περιφράσσεται» μέσα στη συνειδητότητά μας και οι πόρτες του φράχτη κλείνουν σαν πόρτες φυλακής.

Αναγκαστικά πηγαίνετε μέσα στον περιφραγμένο χώρο μαζί με το πρόσωπο που έχετε κρίνει, προκειμένου να καταγράφετε και να παρακολουθείτε τη φυλάκισή του. Έτσι, και οι δύο πόρτες κλείνουν, και οι κλειδωμένες κλειστές πόρτες σας κλείνουν τη ροή και τις προσόδους.

Κοιτάξτε μέσα στον φράχτη αυτή τη στιγμή και δείτε ποιοι είναι εκεί μέσα.

Δείτε πόσο ακριβά σας κοστίζει που έχετε περιφράξει αυτούς τους ανθρώπους. Εάν πραγματικά είστε έτοιμοι να συγχωρέσετε, φανταστείτε τις πόρτες του φράχτη σας αυτόματα να ανοίγουν. Οραματιστείτε όποιον ή όποιους είναι μέσα στον περιφραγμένο χώρο να περπατάνε και να βγαίνουν έξω, ελεύθεροι και συγχωρεμένοι. Ευχηθείτε τους να είναι καλά..

Εάν αυτό είναι δύσκολο, προσπαθήστε να συγχωρέσετε το πρόσωπο και όχι τις πράξεις του. Καθώς εσείς συγχωρείτε, νιώστε την απελευθέρωση, την ανακούφιση και την ανανεωμένη ενέργεια καθώς απομακρύνεται η αποστροφή σας. Βεβαιωθείτε ότι δεν είστε μόνοι μέσα στον περιφραγμένο χώρο λόγω κάποιας επίκρισης που έχει το «εγώ» σας εναντίον σας.

Ελέγχετε συχνά τον περιφραγμένο σας χώρο, ειδικά όταν νιώθετε κουρασμένοι, άρρωστοι ή φοβισμένοι. Θα ανακαλύψετε ότι εκείνες τις ώρες είναι που έχετε πολλούς ανθρώπους (συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού σας) κλειδωμένους μέσα στον περιφραγμένο σας χώρο. Μόλις ανοίξετε τις πόρτες και καθαρίσετε τον περιφραγμένο χώρο, τα συναισθήματά σας και το επίπεδο της ενέργειάς σας θα βελτιωθεί.

 Θεραπεία με τη Βοήθεια των Αγγέλων

 Doreen virtue – ΕκδόσειςΚρύων

 Urantia Center

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1